25347
-
#9745 Vajon ez a Rusty gyerek csak úgy beugrott elkenni a szánkat, vagy tudott a versenyről? -
#9744 Kár hogy nem mentem elöbb vele, mert picit piszkáltam a setupot és már is sokkal jobb lett, lehetett volna jobb setet cinálni, amivel megcsíphetted volna a srácot! -
#9743 Nekem is nagyon bejön, és még biztos, hogy indítok vele valamit, ha nem bírok magammal, akkor már a következő hétvégén. Igaz jövő héten elvileg lesz magyar verseny is, ha minden jól megy, és lesz érdeklődés. Én nem cseréltem kereket, csak fuel volt, és már mentem is. 44 kör után mentem be, meg is lepődtem, amikor megálltam, mert mire nyújtózni kezdtem már zöld volt. -
#9742 De legalább sikerült cigi/WC a vontatás alatt :) verseny közben nem is éreztem, csak mikor kiszálltam a volán mögül, akkor fájt a bal lábfejem :) -
#9741 Nekem nagyon tetszett! THX! Én szokásos módon csináltam: lezúztam az autót, towing, és zsííír új verdával indultam neki a folytatásnak! :) Kár volt mondjuk, mert simán harmadik lettem volna. Csak nem bírtam magammal, próbáltam menni az elsővel, de nagyon nyomni kellett neki, mert gyorsan távolodott, és nem láttam hogy csinálja. -
#9740 Es akkor teszt:)
Szecsi Host, WatkinsGlen Boot, Chevrolet MonteCarlo result -
#9739 Nekem tetszett, THX!!
Ez abbol is latszik, hogy igazabol csak a feleig terveztem maradni, de aztan vegigtoltam;) Pedig, eppen hogy az elso 20-25 korben kergetoztunk, utana mar csak az idoket figyeltem egyedul:)
Mindent csereltem:)
Egyik kedvenc autom, ezzel mar akkoris sokat mentem, amikor meg alig lehetett beallitani road-ra:)
-
#9738 Tetszett? Cseréltetek kereket, vagy csak tankoltatok? -
#9737 15 perc múlva indítom a Late@WatkinsBoot-ot! -
#9736 Kösz! Akkor emelek rajta, és lehet, hogy beugrok, egy versenyre. -
Toya #9735 Ilyet a NR2003-ban láttam utoljára. Abban volt olyan, hogy néha beleért a kocsi az aszfaltba és ettől motorhiba lett. Anno valamelyik videóba raktam is egy ilyen jelenetet, amikor HaZso Lagunában a dugóhúzóban szed be így egy engine damage-t. -
#9734 Végig is mentem, nehogy nagyot bukjon az iR-em, a motor végig ezt csinálta. A váltó működött rendesen. -
#9733 De a videoból továbbra sem értem, mi volt a gond. Ladadogott az ok, de utána ment tovább, legalábbis nálam a jobbos elött vége a videonak, ott még ment a verda. -
#9732 Jól hallottad -
#9731 Ezt nem értem. Mi történt? Amúgy jól hallom, hogy nagy sebességnél végigkarcoltad a betont a hasfallal? -
#9730 Akit esetleg komolyabban érdekel az Indycar setupolás, nézzen be ebbe a fórumba. Iszonyatosan jó, pláne azóta, hogy írogat bele egy srác, aki mechanikusként valóban dolgozott az egyik Indycar csapatban, és megosztja tapasztalatait a valódi életből, ogy valójában miként állítgatták a dolgokat rajta a versenyeken.
Indycar setup fórum -
#9729 Második voltam... -
#9728 [URL=http://www.youtube.com/watch?v=IIh10kPrFVA]%!@=/!"'/(@&"'=/(%![/URL] -
#9727 De nevezhetjük Chevrolet Monte Carlo SS-nek is. -
#9726 Late Model -
Genyoo #9725 melyik auto kell hozza ? -
#9724 Igen, a Class itt nem számít. -
Genyoo #9723 Rookieként is lehet rajta indulni ? -
#9722 Emlékeztető: Este Late@WatkinsBoot-ot indítok, ami nem lesz zárt. Indítás 19:00-kor, a P:60 Q:30 R:90 perc lesz. Rusty Greer setje a garázsban! -
#9721 Felhívnám a figyelmet a hetedik oldal aljára:
Telemetry – A radio device that relays information such as engine, tire, steering and throttle performance to team engineers in the pits. The team can monitor both car and driver activity to ensure the car is performing properly. Also enhances driver safety by allowing the team to notice any developing mechanical problem the driver cannot foresee.
Most merje nekem valaki azt mondani, hogy a NASCAR-ban ez nincs. -
#9720 interesting_facts_and_figures_Indyca_Indy500 -
#9719 Van mar frissebb is, ebben mar lehet neve(ke)t kijelolni a kiemeleshez:)
http://alexease.uw.hu/iracingresultreader2/index.php?result=01.csv&n1=Alex Ease&n2=Julian Dyer&n3=Nigel Morrison -
#9718 Király lesz, jövőhéten be üzemelem. -
#9717 Mivel ma itthon ragadtam, igy kivancsisagbol megirtam azt az iRacing eredmenyolvasot:)
Alapbol 27 oszlopot, informaciot tartalmaz, a "feleslegeseket" kiszedtem belole (nem listazza, ki van kapcsolva). De barmelyik bamikor visszakapcsolhato. Az alap listazasok felsorolasa fent baloldalt, sorszamozva.
Sokmindenre nem jo, max az oldaladra kitenni hogy igy listazza az iR eredmenyeket. Hasznalata egyelore linkelos:
Alap link: ../iracingresultreader/index.php
Ehez hozzacsapva a Result neve: eventresult_1016460.csv
Vagyis: ../iracingresultreader/index.php?result=eventresult_1016460.csv
Teszt:
http://alexease.uw.hu/iracingresultreader/index.php?result=eventresult_1016460.csv -
#9716 Kaemmer 1.5 oras radio interju:)
Nem hallgattam vegig, de a 22. percnel rakerdeznek a kedvencemre, a fekek- es egyebek melegedesere, kopasara, unrealisztikus hasznalatara stb:))) Termeszetesen, ebben a szezonban nem foglalkoznak vele, mert most a motorral, teljesitmennnyel, nyomatekokkal, gorbekkel mitudomenmivel vannak elfoglalva;D
http://radio.psrtv.com/ -
#9715 Precise Division Statcenter Beta -
#9714 De ahoz nem is kell Angolul tudni;) Eppen az a lenyeg, hogy azok a Magyarok, akik esetleg azt a forumot latogtjak, kiszurjak, hogy van/lesz ilyen is;) -
#9713 Írtam mailt toyanak, hogy ha tudja tegye ki HSW-re is, ott talán többen olvassák. Hivatalos fórumba én nem merem kiírni ,mert annyira nem tudok angolul meg szerintem én nem is látom az international részét csak az angolt, mert angol a clubom vagy mi.
De ha nem lesz elég jelentkező akkor sem hatódunk nagyon meg, max megyek csak officialon. -
#9712 Kitettem, de ez itt edeskeves lesz;) Osszesen ~100 Magyar iR elofizeto van (aktiv+inaktiv+demos-duplikalt+stb), esetleg idejarunk a topicba 15-en, annak ha a harmada jelentkezik, mar nagyszam:D A hetvegi funrace szerverekre talan a fele eljonne.
A hivatalos iR forumba is kellene csinalni egy topic-ot a dolognak, nagybetukkel, vastagon szedve;) A 100-bol talan 30* lehet az aktiv versenyzo, azokbol csak osszejon 10 ember:D
*A Drivers lista alapjan, a Class, futamok szama, regisztracio, pontos stb. alapjan alig talaltam 30 aktiv embert:) -
#9711 hát ezeken én is filózok :)
eddig naponta be-benéztem a szektoridős topicokba, de nem úgy néz ki, hogy nem mostanság lesz működő cucc. szal hanyagolom, valszeg a következő javításban jön majd csak, addig elszenvedek csak úgy :)
egyébként igen, én is abban bizom, hogy valami egészet, valami kamera szintűt akarnak majd adni, szóval oda fog baszni remélem. ha nem, csalódott leszek. -
#9710 Nah "már" 4-en jelentkeztünk a Bajnokságokra. Alex nincs kedved ide felülre kiírni, mert szerintem ne mindenki olvassa régebbi hozzászólásokat. -
#9709 Max a fehér műanyagból tudnék budapestbank logot csinálni, azt meg minek :) szóval kuka nyugodtan. thx, ha nem gond! -
#9708 Persze, az lenne a legegyszerubb, hogy uj, szokasos ablakocska, es mar mukodik is;)
Annyiban macera, hogy mivel mar volt/van mukodo cucc, az emberek visszalepesnek ereznek, foleg, aki kihasznalta hogy barhova, barmekkoraba teheti a kepernyon es/vagy a masik monitoron.
De egyelore nagy elorelepes lenne a szokasos kisablakos is;) -
#9707 Legegyszerűbb lenne mondjuk F9-re berakni ablakba és annyi... -
#9706 Rendet akartam rakni a szerszámok között, és erre bukkantam, kell ez még neked, vagy kuka?