iRacing
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én mindennel próbálom a maxot kihozni magamból, Corvette-el alig ment valaki, mégis hibázgattam bőven :D
Egy auto+egy palya majdnem 10 000 Ft.....
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Éves elő fizura 28 dollár adó....... pffff
:D :D Akkor én mi vagyok? A rázóra se megyek rá! :D :D
Tudod, hogy kell ott menni.<#eplus2>#eplus2><#nyes>#nyes>

Ajjaj, holnaptól Mount Panorama..... lesz itt roncsderbi..... kicsit falkocc, és oda a kerék.... lehet nem mindig a leggyorsabb fog nyerni. :D
én imádom a porsche-t, nyomtam jó pár versenyt a napokban nordon ami arra volt jó hogy lassan elveszítsem az A license-met....:D
hihetetlen mennyi hülye van
hihetetlen mennyi hülye van
!Forza Ferrari!
Talán mert a GT3 jobban csúcsra van járatva, és sokkal több a gyors pilóta. Ergó a te köridőd pl. csak a 10.helyre elég, ezért megpróbálsz gyorsabban menni, ahol viszont többet hibázgatsz, ezért összességében "csetlés-botlás" érzésed lesz. Ha a Nissannal mennének ezek az állatok<#nyes>#nyes>, akkor lehet neked is kellene gyorsulni még 1-2mp-et, és akkor már az sem lenne olyan stabil. Egyébként kezd el elölről felépíteni a GT3-as menést (ha akarod), és jó lesz az (nekem is ezt kellett tennem). Fékezz előbb, legyen stabil, gyors a rolling speeded, és jó a kigyorsításod. Ha ez meg van, gyakorold a féktávot. Én is azt hittem elfelejtettem vezetni, aztán neki álltam elölről, és visszajött az a tempó, amit tudtam ősszel.<#wink>#wink>
Én a GT3-ban nem tudok gyorsan menni. Pont az egyszerűsége miatt, a Nissannal 0x-es versenyeket megyek, alig csúszok meg, nem hogy eldobjam, GT3-ben meg esek kelek és arányaiban lassabb is vagyok. A Ruf cup-pal is sokkal stabilabb voltam, pont az elektronika hiánya miatt nagyobbat lehet hibázni büntetlenül. A Corvette az, amiben csak TC van, mégis csomót hibáztam vele, igaz főként féktávokon, kanyarbejáraton.
Inkább úgy kérdezd, hogy most mindenki itt versenyzik? A válasz, hogy nagyjából igen. Ilyen sof-okat max. a Blancpainban láttam eddig, erősségre, és mennyiségre egyaránt. Kíváncsi leszek, hogy ha megkapják a GT3-as autók az új gumikat (remélem hamarosan), illetve elmúlik a kezdeti hype, akkor hogy alakul majd a mezőny. Mert ahogy írod, egyáltalán nem könnyű vele gyorsan menni, pláne nem konstansan. Szerintem azért sokan "vissza mennek" a kényelmes kis GT3-as autójukhoz.<#buck>#buck>
Mentem az előbb egy versenyt ezzel az új Porschéval a Nordschleifén.
Hát nem egy kezesbárány :D
Nagyon kell küzdeni vele, de épp ez az ami a kihívást adja és kb bárki bármikor tud vele hibázni, még a nagyon prók is, főleg a Nordschleifén. Egyébként emiatt sokkal jobb is versenyezni, ezekkel, több lehetősége van az embernek előzni, mint pl egy GT3-ba ami egy kiszámítható autó mindenféle segítségekkel.
A versenyembe (3700-os Strenght Of Field volt) az első két autó hibázott és mögöttem ért célba, pedig 5-6mp-el gyorsabbak voltak körönként nálam.
Egyébként itt most mindenki versenyzik? A 4000-es iratingemmel csak a 2. splitbe kerültem. Meglepődtem :D
Hát nem egy kezesbárány :D
Nagyon kell küzdeni vele, de épp ez az ami a kihívást adja és kb bárki bármikor tud vele hibázni, még a nagyon prók is, főleg a Nordschleifén. Egyébként emiatt sokkal jobb is versenyezni, ezekkel, több lehetősége van az embernek előzni, mint pl egy GT3-ba ami egy kiszámítható autó mindenféle segítségekkel.
A versenyembe (3700-os Strenght Of Field volt) az első két autó hibázott és mögöttem ért célba, pedig 5-6mp-el gyorsabbak voltak körönként nálam.
Egyébként itt most mindenki versenyzik? A 4000-es iratingemmel csak a 2. splitbe kerültem. Meglepődtem :D
<#eljen>#eljen>
Akkor győzike tulajdona ;)
Ciganyok szeretik, feltono, hasonloan a Lincoln Navigatorhoz, szlovak rendszammal es rokkantkartyaval:)
Nem tudom, rémlik mintha a köcsög Győzike gurult volna egy időben egy hófehér CTSV-el.... De lehet Bejjjáé volt. :D
Jaja, tehetném én is beneveznék egyre. Bírom ezt a nyomatékos motort. És az újak teljesen jól néznek ki.
iracing the 'real' race.
Mondjuk a videónak alig van hangja :)
Szerintem az egyik legjobb vas a kínálatban. A hangja is nagyon dögös, köhög, fújtat, prüszköl, és tol mint egy mozdony. Gondolkodtam régebben hogy veszek egyet igaziból is, csak még kicsit tovább kell dolgoznom érte mint ahogy elgondoltam.... :D
A Caddy jo auto, csak kicsit "bena" a belseje a le/hatra/jobbra eltolt ules/kormany pozicio miatt (a konnyites es csovezes miatt). Nem mintha ez szamitana a versenyben:DDD
Plusz olyan, mintha merev hatso hid lenne alatta, oldalterhelesnel hatul gyorsan es egyszerre dobja el mindket kereket.
Az idiota problemaim <#idiota>#idiota>
Plusz olyan, mintha merev hatso hid lenne alatta, oldalterhelesnel hatul gyorsan es egyszerre dobja el mindket kereket.
Az idiota problemaim <#idiota>#idiota>
GRT! Isten ez a pálya! :D
De legalább vége az átoknak. Tegnap caddyvel hatról másodikra, 0 x-el! :)
//www.youtube.com/embed/lIhN7ilkjvw
iracing the 'real' race.
gondoltam kiélem mazo hajlamaimat és indultam porscheval egyet nordon...:)
első körben akkora baleset volt, hogy ekkorát még nem láttam :D
utána elment a netem, visszacsatlakoztam és még + 0,02 vel megúsztam az egészet :D
első körben akkora baleset volt, hogy ekkorát még nem láttam :D
utána elment a netem, visszacsatlakoztam és még + 0,02 vel megúsztam az egészet :D
!Forza Ferrari!
Ejh, visszanézve hogy elrontottam az utolsó kör utolsó törését! Ha nem hagyom nyitva az ajtót belül, akkor lehet megvan. Magam sem értem miért nem zártam, pedig szoktam.... :p
Na ez most kárpótolt mindenért, ez élvezetes volt! :D
//www.youtube.com/embed/o95bk50WgqE
Good job!
Skippy az egyik legnehezebb kocsi én továbbra is állítom. Pro szériákban a közvetítéseken ugyanazokat hibákat, ha kicsit szofisztikáltabban is de elkövetik. Ami a nehézzé teszi az, hogy a legtöbb kanyart mindenféle segéd beállítási lehetőség nélkül, ami a többi kocsiban megvan, kell powersilde-al bevenni. Ezt a pályát nem ismerem, de Donington tipikus példa, az nagyon fekszik az autónak. A harmadik kanyart aki megtanulja az 1:18 vagy alatta megy aki nem az 1:20+-at. És erre rájön a természetes emberi hülyeség, nw lag stb.
Hihetetlen! Sikerült nyerni! Egy 1200-as SOF futamot, mert már oda csúsztattak vissza a drága ellenfelek 2100-ról.... pfff könyöradomány győzelem, de legalább az awardsban behúztam egy újabb pályát, ennyit használt.... :p
Talan rossz iranyba indul el, nincs bekapcsolva a monitor, forditva mukodik a kormany..., vagy ilyesmi:) <#idiota>#idiota><#zavart1>#zavart1>
Utoljára szerkesztette: Alexease, 2017.02.03. 23:45:32
Utoljára szerkesztette: Alexease, 2017.02.03. 23:45:32
Nem rosszindulatból , csak ilyen tényleg nincs, valami átok van rajtad vagy mi ? :)
Én már csak nyúlok az ESC felé ütközéskor, és nyitom a Fészt, lexxarom.... :D Most már csak a pitből rajtolok, hátha 2 körnél tovább engednek, má csak egyesével merek megküzdeni velük! Mozdulnak felém, má megyek is le a fűbe a p..csába... :p Ha vasárnapig se érek célba, akkor én fogok ámokfutásba kezdeni! Tolok le mindenkit a csába! Csoportosan fogom egybe leszedni a sűrűjét! Má nemérdekel! Jöhetnek a nem tetszés nyilvánító kommentek ide is, asse érdekel! :D :D
rakjál már fel ezekről videót, mert ilyen nincs ! :))
9 / 9 ! <#idiota>#idiota> Örökké nem eshet! <#banplz>#banplz>
<#idiota>#idiota> És az X is nulla! :D :D
Utoljára szerkesztette: mumus70, 2017.02.02. 23:53:39
Utoljára szerkesztette: mumus70, 2017.02.02. 23:53:39
8 / 8 ! <#banplz>#banplz> Most már frankón kíváncsi vagyok jövő keddig látok e még egyszer valaha kockás zászlót! Azért se érdekel, ha lemegy mindenem nullára! Egyszer csak hagynak végigmenni, elvégre haladok, most a második körben vágták el a torkom..... <#crazya>#crazya> Kezdd szórakoztatni a dolog! :D
Szóljál Csárlinak :)
Én msot kanyarokon keresztül 2 wide mentem a Nissannal, lehet rakok is róla majd videót. Lehet neked is inkább azzal kéne versenyezni. Minden héten van setup hozzá fórumban a bajnokságot vezető embertől, fél órás magyarázó videókkal.
Azé se adom fel! Mostantól a boxból indulok! Csak nem várnak má be hogy kivégezzenek! <#duhos2>#duhos2>
7 / 7 <#banplz>#banplz>
32 Bit - DX9 - MAC/Linux Support Ending
"Vegre". Innentol kicsit jobban beindulhat a dolog, nem kell ezekkel is foglakozni.
"Vegre". Innentol kicsit jobban beindulhat a dolog, nem kell ezekkel is foglakozni.
Annyira lassú? Vagy ledobta a szerver?<#zavart1>#zavart1>
Egyik spanom egyszer Barichello-val ment egy splitben valahol. Mesélte nem volt egyszerű.... a rajtnál látták utoljára.... :D :D
Na nem kell lehagyni a mondat első felét! Igazi újságíró.<#nyes>#nyes>
A tapasztalatom, hogy aki jó autóversenyző, az itt is jól megy. (Thiim, Mies, Lopez, Ficza, Kiss, Nagy stb.) Ehhez képest ez a csávó.......
Utoljára szerkesztette: GeriDoc, 2017.02.02. 15:34:49
A tapasztalatom, hogy aki jó autóversenyző, az itt is jól megy. (Thiim, Mies, Lopez, Ficza, Kiss, Nagy stb.) Ehhez képest ez a csávó.......
Utoljára szerkesztette: GeriDoc, 2017.02.02. 15:34:49
"33 éves (rutin), ehhez képest nem tudja a 2000 iR-t sem elérni. Valahogy nem érzi a szimezést."
Nem i èrtem minek iR ezik a ilyen:D
Nem i èrtem minek iR ezik a ilyen:D
Nem! :) Korabban irtam (#23434) miert lehettett, egyik sem a te hibad;) te max elkerulhetted volna:P
A lenyeg az volt, hogy szimekben egyszerubb balesetbe keveredni, mert nincs igazi tetje. Es ez igaz mindket felre.
A lenyeg az volt, hogy szimekben egyszerubb balesetbe keveredni, mert nincs igazi tetje. Es ez igaz mindket felre.
Jó de a pörgés legalább szép volt.......<#nyes>#nyes>