25347
  • bardocz
  • Alexease
    Volt gumi piszkalas a build-ben, de ha nincs benne, tuti akkor is piszkaljak folyamatosan.
  • bardocz
    Volt valami nagy változtatás a gumival? Előző szezonokban mindig a test szerveren próbáltam a lotus 49-et, de rémálom volt, azokhoz képest most egészen barátságos. A skippy is mintha játékosabb lenne, mint volt. A corvette meg kifejezetten élvezetes ahogy a kigyorsításokon csúszkál, eddig mintha sokkal kevésbé lett volna megbocsájtóbb. Vagy csak a ~4 hónap kihagyás mondatja ezt velem?
  • VincentVG
    hmm. köszi a válaszokat. ez így eleg zavaros. vagy lehet h csak en gondolom tul az ABS fontossagat. egy jó öreg g25 el versenyzek, sokkal stabilabb vagyok ABS-es autokkal.... annyira vartam a 911est, es kb nem tudok konstans koroket menni. (mondjuk valszeg tobb gyakorlas kellene)..

a Ferrarinal viszont egesz kezelheto. ezen meglepodtem.. arra is gondoltam h lightos "beetetes" ami azert neha az uj autokra hasznaltak.
    en mondjuk nem bantam meg. ahogy az F1 mclarent sem, bar osszesen 15 kort mentem vele :)) de legyen mar ott a garazsban..
  • bardocz
    Valóságban az IMSA-ban a GT3-as autók nem használhatnak semmit, GTE-ben meg van kipörgésgátló. Kár, hogy itt nem így van.
  • GeriDoc
    De, használhat. Minden kocsi azt használhat, ami van benne. És igen, valószínű, hogy egyes pályákon kicsi lesz a különbség a két kategória között. Sőt a DP és a GTE között is. Mondjuk ott többször is volt, hogy pl. esőben a GTE autók gyorsabbak voltak, mint a DP-k.
    Utoljára szerkesztette: GeriDoc, 2017.06.08. 10:44:21
  • VincentVG
    Addig a amig a nurburgring nagy tribun-nel konstans beesik az FPS em - barmit is allitok - addig utalni fogom oket. :)
  • VincentVG
    Akkor meg pls azt mondja el valaki, hogyha az IMSA-ban osszeersztik az Audit, Mercedest a Ferrarival, akkor ebben az esetben az elso ketto sem hazsnalhat ABS-t? (merthogy blancpainben van, es ez ugyanaz az auto ha jol ertem) koszi a valaszt elore is
    Utoljára szerkesztette: VincentVG, 2017.06.08. 09:34:43
  • Alexease
    Megneztem a dinamikus tukrozodest es van meg mit rajta hegeszteni. Minimum beallitasokkal (1/1), teljesen egyedul a palyan, bekapcsolt "mozgo" tukrozodesekkel, a stabil 120fps (ami tobb, mert erre van korlatozva), leesik ~80-ra;) Nem teszteltem mezonyben, de valszeg a megoldas ilyen, es nem szamit kesobb az autok szama.

De a beallitasi lehetoseg nem tunik rossz otletnek (statikus/dinamikus obeject szamok fremenkent). A statikus objectek semmi fps-t nem vettek le (az a lenyegesebb tukrozodes). Bar statikus fenyviszonyokkal nem nehez;)
  • Alexease
    Elobb vagy utobb lesz, mert szukseges;) A hosszutavu versneyekhez mindenkeppen, mert kicsit gagyi 12/24 orat tolni csak ejszaka.
    De a normal hosszusagu versenyek "szimesitesehez" is jot tenne. Nem csak a latvany, de a folyamatosan valtozo feny/arnyek viszony azert eleg jo. Es esetleg meg a dinamikus felhok sem lennenek rosszak, nem idojaras (eso), de legalabb az arnyekok.

Ehhez mindenkeppen kell a "vegleges" DX11 + optimalizalas, vagyis meg fel-egy ev:D
  • VincentVG
    Nekem ezek a 400-500HP-s nem open wheel autok mind GT3-asok :) (oke lehet h vissza kellene mennem need for speed-ezni :) )
    Néztem forumon az Apex-esek online bajnokságát de az open setup...
    Mindenesetre igazad van annyira jó az alap setup is, h itt orom azzal is menni...
  • twinr
    a próféta szóljon belőled, nagyon kéne már a napszak váltás!
  • GeriDoc
    Mi az, hogy GT3 környéki? Így van ez eredetileg is. A GT3-asokban van (a Ruf Track-ben is, ugye az GT3-as autó lenne), a kupásban, meg a GTE-ben nincs. Ahogy a GT1-ben sincs, HPD-ben, DP-ben szintén. Ez így van kint is. LMP-kben sincs, F1-ben sincs.
    Utoljára szerkesztette: GeriDoc, 2017.06.07. 22:10:43
  • VincentVG
    Huh ez a Ferrari tényleg elég jól rá van tapadva az útra :)))
    Csak könyörgök valaki szóljon már előre nekem ha nincs ABS :) Egyébként meglepően könnyen vezethető.. Gyanus ez nekem :)

Kicsit le vagyok maradva így a GT3 környéki autoknál a szabálykiírás dönti el h lehet e ABS-t használni?
    Blancpain nél az összes, RUF Track detto, kb minden más ami érdekelne === nincs ABS..
  • Alexease
    Mindig is voltak, vannak, lesznek probalkozok;) Az iR meg nem reklamozza, jol toljak az amcsi uzletpolitikat. Folyamatosan voltak valtoztatasok a rendszerben is: bejelenkezes korlatozasok, tiltott pogramok, minden egyeb futatthato cucc tiltasa, anti cheat, dupla kodolasok stb. Macera, de ezzel fejlodik a rendszer is;) Es sokszor tamadtak a szervereiket is.
  • endy papp
    Szerintem ez eddig is volt csak max nem tudtunk róla csak azon kevesek akik ezt vagy hasonlót használtak,használnak...
    Amíg veszik a szép új kocsikat pályákat előfizut a népek az iracing gazdagodik szerintem sokat nem aggódnak emiatt.
  • Adam Jonas
    Srácok, ez meg micsoda? Tudtok erről a sztoriról valamit?
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    http://jakespareyblogs.blogspot.hu/2017/06/sdk-gate-iracings-biggest-scandal.html

• Alexease
    Jo a gyari NOTES (Ford GT) :)
  • oneal1
    köszi! replayben bennt hagytam a beállítást :DDD
  • GeriDoc
    Nagyon jó a Ferrari, IMSA-ban fog menni, láttam fórumon, hogy saját szervezésű Ferrari Kupát hirdetnek fix setuppal.

Egyébként első blikkre azt látom, hogy nehezebb lesz kiautózni amit tud, mint hogy a setupolás elkezdődjön. Remek a baseline setup, nagyon van aero tapadás, el kell hinni, ahogy fordul, meg ahogy megáll.

Oneal1. Én visszaállítom 0-ra, és kikapcsolja. Dynamicot is, staticot is, és replayben is mindkettőt. Nem lehet, hogy valamit bent hagytál?
  • bardocz
    IMSA-ba megy majd ha jól látom.
  • oneal1
    megpróbáltam ezt az új grafikai beállítást, viszont nem tudom kikapcsolni....visszaállítottam, áltmentem másik szerverre, gépet is újraindítottam, de ugyan úgy akad mint az állat :D
  • VincentVG
    Milyen a Ferrari srácok? Hol lehet majd vele indulni? (sry a pdf et most nem tudom átböngészni)
    gondolom nem csinálnak hozzá egy fixed setup-os szériát.. (ami az én mániám :) )
  • bardocz
    Köszi, ez sokkal jobb, mint am,i hivatalos oldalon van, mert azzal elmenne fél nap mire átnézném.
  • Alexease
    Az uj arnyekolasi rendszer tuti jobb lett, valszeg latvanyra is, de foleg sebessegre (fps). Igy hogy megszabadultak a DX9-tol, fokozatosan johetnek a DX11-re atirt dolgok. Es ha minden kesz, akkor utana a dinamikus napszak is;)

A dinamikus tukrozodes is jo dolog, nem csak szebb es latvanyosabb a program (az arnyekos helyeken nem "vilagit az auton valami vilagos hulyeseg), de jobb a ter-, melyseg- es sebesseg erzet is.
    Meg nem probaltam, nem tudom milyen beallitasok vannak, de ebbol a legegyszerubb, leggyorsabb megoldas (kis felbontas, ritkabb frissites, pl. fps/4) is sokkal jobb mint a semmi.
  • GeriDoc
    Graphics beállítások középső oszlopa, alul. Újra be kell tölteni hozzá a pályát/autót, kikapcsolásához nem kell. 1 és 65 között nem láttam különbséget.
    Utoljára szerkesztette: GeriDoc, 2017.06.07. 09:21:48
  • oneal1
    ezt a cube map-ot hol lehet kapcsolni?
  • GeriDoc
    Próbáltad őket? Én nem vagyok fent a hype vonaton, de ezek most nagyon jók, próbáld ki.

Nézzétek meg őket éjszakai pályán is. Rajtszám is világít, meg a lila fény is a kabinban. A Fordnak a hátsó részén is. Nagyon jó.

A cube map is jó lenne, mert valóban király (Porschéban az a fém levegő beömlő most már tényleg fém kinézetű), de lefelezi az fps-t. Mindenkinél. Szóval ez még nem az, amit bekapcsolva hagyunk. Viszont az eddigi beállításokkal végre több az fps-em, és nem kevesebb.
    Utoljára szerkesztette: GeriDoc, 2017.06.07. 08:00:35
  • ozoli78
    Köszi , de a pcars konkrétan egy kínzó eszköz :D
    Amugy mondhat bárki bármit de akinek fontos az online 24 órában nincs ennél jobban .
    Drága ? Kinek mi a drága.
  • endy papp
    Választási lehetőség mindig van.....
    Nyilván kinek mi.....
    Ezt mindenkinek magának kell eldöntenie......
    Ja majd elfelejtettem ,csak neked pCarc......
  • ozoli78
    Tudsz más lehetőséget ?
    Ne tartsd magadban!!! :D
  • oneal1
    mint pl a 911....? :D
    Utoljára szerkesztette: oneal1, 2017.06.06. 20:12:08
  • Norbi1990
    Közben találtam választ iracing fórumba. Szerdán fogjuk kapni elvileg.
  • Norbi1990
    Crediteket mikor kapjuk meg amit szereztünk a season alatt?
  • endy papp
    Hogy kajálja a nép a sok új autót.....majd fél év vagy annyi sem és alig lesznek láthatók ha az eddigieket veszem alapul....
    Az iRacing meg tollasodik,nem hülyék odaát tudják mi kell a népnek......
  • Marcinko
    Tessék statok. Ennél jobbat nem tudok !
  • bardocz
    Van aki dirt ovalozik? Melyik népszerűbb, a late modell vagy a másik, szárnyas open wheel? Nevét sem tudom :)
  • GeriDoc
    A release note-ban vannak üdvözítő dolgok, kíváncsi leszek.

• Dynamic environment cube maps
    • A brand new shadow mapping system
    • New and fun Replay Render Modes

És végre ezekhez is hozzányúltak:

Circuit of the Americas
    – Some 1x zones have been slightly relaxed, especially the red paint areas entering and exiting a curb.

Circuit de Spa-Francorchamps
    – Some 1x zones have been slightly relaxed, especially in areas entering and exiting curbing.

Talán most már nem lesz annyira x para a 24 óráson.
  • oneal1
    akkor megnyugodtam :)

azt irogatják neten, hogy a ferrari az ferrari de a ford az jobb lesz... :)
  • GeriDoc