25347
-
#9865 Itt a link, hogy ki lehessen tenni a "remlamokba":)
iRacing.com - Promotions - Buy-one-get-two-free -
#9864 Bar az alapcsomagban a Skippy nincs benne, de a Solstice vagy a Spec Racer Ford is nagyon jo auto. Az alappalyakbol 4 road palya lehetoseg van, azon belul 7 nyomvonallal.
Egy ilyen sorozatra, bajnoksagra mennyi ember lenne (a 3 honap az 12 het, bar az alap auto/palya hosztolasi lehetosegeit nem neztem)?! :)
Mennyi olyan, jelenleg nem elofizeto van, aki kepes lenne kiadni ~2600 Ft-ot a 12 Magyar futamra, es a napi 24/24-oras versneylehetosegre?!
Ha egy ilyen lehetoseg sem nepszeru, akkor valszeg mar nem a penz a problema:) Bar lehet, mert sokan az egyszeri 1990.- Ft-ot jatekot is kepesek warezben keresni, azokkal szenvedni:D -
Toya #9863 A hetet sajnos ki kell hagynom, a kormányom elromlott és így nem kockáztatom meg a versenyt.
Van másik kormány, azzal viszont nem tudok igazán jól menni :) -
#9862 Van uj promo kod, ami nem ingyenes, de eleg kedvezo, demo-nak is megfelel, lehet reklamozni.
PR-Holiday-09
1-et fizet 3-at kap:) 3 honap = 14$ (2600 HUF). -
#9861 Nekem OK, majd a versenyzok szamaval fel lehet merni a vatozast;) -
#9860 akkor egyik héten legyen skippy bajnokság, a másikon meg hungarian race day. Minden alkalommal más autó, persze figyelembe véve a kérdőívet. -
#9859 off:
A codemasters a világ legszarabb kiadója. (kipróbáltam Dirt2-őt.) -
#9858 Nekem Momo Force csinalt ilyet! nalam egy pillanatra eltunik az FFB:( ezen van ugye egy led ami akkor eg ha be van kapcsolva a force, alltalaban kanyar kozepen persze:P -
#9857 Ezt az Oran Parkot még sosem láttam, most néztem róla képeket, és azok alapján tetszik. Szeretem az ilyen "ratyi" pályákat, jó hepehupás meg jó kis szintkülönbségek. -
#9856 Megerositettek, amit eddig is tudtunk, de legalabb jol hangzik:)
Brands Hatch, Oulton Park, Zandvoort, Oran Park (2010.) -
#9855 Legyen Hungarian RaceDay - az nem bajnoksag es nem is fun:D -
#9854 Esetleg elé lehetne írni , hogy fun. Tehát fun bajnokság. mert engem meg semmilyen szinten nem érdekelnek a fun futamok. -
#9853 Akkor maradjon csak a Skippy:) Nekem mindegy, bamivel mehetunk, a Skippy amugyis jo cucc, talan arra tobben leszunk;)
De lehet, hogy a Bajnoksag elnevezest sem kellene eroltetni, mert ilyen letszamnal, reszvetelnel ugyis mindegy, es lehet, hogy azis elremiti, tavoltartja az embereket.:)
Amugy lehet (sot talan biztos), hogy a Skippy demo/promo eppen a Hosting-lehetoseg miatt szunt meg, mert ugy, elofizetes nelkul, valszeg tele lettek volna a szerverek a hazi-bajnoksag pilotaival (elsosorban nem Magyar);D -
#9852 Hát szerintem ha az iRacing hasonló árban lenne mint LFS, akkor minden LFS játékos itt játszana. Én kb 4 év LFS után tértem át, de ez is csak azért jöhetett létre mert külföldre költöztem...
Szóval ha teheted, próbáld ki 1 hónapra az nem nagy összeg.
Bajnokság:
Engem is csak a skipy érdekel, a corvettet csak azért raktuk be szecsivel, mert arra is sokan szavaztak. -
#9851 Jo hosszu iRacing ceg bemutato, van nehany erdekesseg benne, mar a bejarat elotti cegtabla-lista is "erdekes":)
-
#9850 Sajna melóztam, pedig én pont inkább a Corvette-el mennék, mint a Skippivel. De jövő vasárnapom szabad, ha lesz futam, megyek eléd/mögéd/melléd/ extrém izgalmakat okozni :) Ráadásul vagy 3-4 napja a scannerem olyan szinten fagyaztotta kékre a Win-t, hogy azóta teljesen retardált lett, estéket kísérleteztem már, de nem látom a megoldást. Internet elérés csak a levelező programnak maradt meg, minden más próbálkozás nem olvasható memóriára hivatkozva, darabosra fagy, valami akármit nem tud megnyitni, így ipcím elérés ugrott, a feladatkezelőben kovkák jelentek meg betők helyett, stb... rémálom :( -
cheatman #9849 Köszönöm a kimerítő választ! Én eddig úgy tudtam (tapasztaltam) hogy a Live For Speednek van a legjobb fizikája, na már ezért is megérné kipróbálni! Köszönöm a választ! -
#9848 Igen, arra emlekeztem, hogy neked csak a Skippy es/vagy esetleg dolgozol hetvegen. PS is dolgozik, arra emlekszem, hogy mondta, neki csak 2 hetente jo.
A tobbiekkel nem tudom mi van:)
Bar, ha mindenki jonne aki tud, akar, valszeg akkor sem lennenk valami sokan:) -
#9847 Sajnos demo, ingyenes lehetoseg (mar) nincs. regebben volt nehany 1-1 honapos promokod (NR, GPL) de megszuntek (valszeg tul sokan voltak az 1-1 honapos demos jatekosok.
Van/volt a Radical-hoz is, az oldaluk meg mukodik, de nem tudom hogy a promo kodjuk jo-e meg.
Itt tudsz igenyelni kodot: http://www.radicalsportscars.com/racing/virtual-racing
Egyforma kodok, a topicba is be tettem, de sajnos nem mukodik az SG kereso:/
De ha nem mukodne a Radical promo se, akkor 14$ 1 honapra, kiprobalni megeri, fizikaban ugyis a legjobb, napi 24 ora versenylehetoseggel.
Ha tetszik, es tovabb maradsz, akkor ugyis ra "kell" koltened ennek a tizszereset:D -
Toya #9846 Skippy futamokon számíthattok rám. A Corvette távol áll tőlem, ráadásul most értünk haza Debrecenből :) -
cheatman #9845 Sziasztok! Még csak ismerkedek a játékról képek és videók alapján. Azt szeretném kérdezni, hogy van-e ennek valami demója amin ki lehet próbálni esetleges vásárlás előtt? -
#9844 Ugy nez ki, ez a free futam lehetoseg, semmilyen formaban nem vonza az embereket:( Legyen az zartkoru Magyar-szerver vagy nyilt, free, fun vagy bajnoksag.
Most ketten (2) voltunk a szerveren (Corvette / Sebring) Magyarok, meg nehany kulfoldi. Azokis foleg a gyakorlason korozgetni. Versenyre alig maradtunk paran. Bar nekem ez is eleg lenne, ha tudok valakit kergetni folyamatosan, akkor lenyegtelen, hogy azon kivul hanyan vannak elottem vagy mogottem;)
Izgalmasan indult amugy, mert megszivattak es/vagy kiugrottam start-nal, kaptam egy Stop&Go-t, igy eleg jo hatrannyal startoltam:)
De legalabb volt valami cel;)
Nehany kor alatt beertem par embert, nehanyan kileptek, kiestek stb. Maradtunk 4-en:(
Abbol az 1. szinte ugyanazt mente mint en, +-1-2 masodpercet adtunk egymasnak, a 40 sec elonye kenyelmes volt.
A masik kettot lekoroztem vagy 3-4x, eleg sokat voltak a palyaszelen:)
Miutan kilepett az 1., meg mentem nehany kort az 1. helyen (ilyen is ritkan van:P), eljutottam a verseny feleig, aztan off:/
ha ebbol is lenne warez es lenne benne F1, valszeg itt is taposnak egymast az emberek a lehetosegert, de igy nagyon valoszinu, hogy ez halott ugy... -
#9843 THX! Sajnos erdektelensegbe fulladt:/ -
#9842 Start! -
#9841 Emlékeztető: Holnap C6@Sebring Int'l! P:60 Q:30 R:90 44 kör, 1 pit. Start 18:00-kor! -
#9840 A banner ala kitettem a linket (MSzK - egyelore:P), es legyen itt az oldalon megegyszer, ha valaki lemaradt volna rola:)
Magyar szimulátoros közösségi oldal -
#9839 közösüljünk -
Toya #9838 Logitech Momo és addig és azóta sem csinált ilyet, pedig futottam versenyt. Nem lett baj belőle, de azért meglepődtem rendesen :D -
LESCO #9837 Milyen kormányod van? Mert nekem régen volt egy Saitek r220, és az csinált ilyeneket.... Sztem driver hiba lehet. -
Toya #9836 Az utolsó versenyen ilyet csinált az autóm. Nem jellemző rám, hogy egyenesbe rángatnám a kormányt, így tényleg nem tudom mi történt.
Mindenesetre a második helyembe került ez a kis szösszenet.
-
#9835 nem mondod?? 75 dolcsi?? lol most látom én is... :)
sajna kell valamit csinálniuk mert kevés az előfizető a tervezett sorozatszámra. :) de hát erről már beszéltünk. én mostanság nem mentem, mert behalt a CRT-m és most amúgy is van épp elég munkám egy ideig :) -
#9834 DE már igen! -
#9833 Én speciel nem tudok csatlakozni most az iracigre :( -
#9832 Gondoltam, kiprobalom, mit megyek, erre most latom a fooldalon, hogy mar "csak" 75$/ev az elofizetes:DDD Alakul ez:) Vagy eppen hogy nem:D -
#9831 Persze, hogy nem rangatod, de azert vagy "csak" a 14.:)))) -
#9830 Az én mostani legjobb időm az 1:28.428. Ez most a 14. qual időre lenne elég, és szerintem nem rángatom. video -
#9829 Pedig az mar nyomaserzekeny-pedal, vagy nem?! Menj a leghosszabb egyenesben es nyomj egy izmos padlofeket, utana addig allitgatsd a programban a pedal erzekenyseget, amig ugy eppen nem blokkol:) Aztan talan mar egyszerubb lesz, hogy fekponton padlo, utana mar "csak" fokozatosan vissza kell engedni:) -
#9828 én olyan 10. Én nem érzem a féket. Fantasztikus a pedál, minimum 1 másodpercet hoz nekem a gyorsabb verdáknál, de ezt a gázpedállal kamatoztatom, a fékezéshez ugyanolyan suta vagyok, mint eddig. Viszont aki ért ehhez, annak sokkal többet hozna a konyhára. Egyszerűen szemre nem tudom megítélni a lassulás mértékéből, hogy most akkor még nem jó, vagy már nem jó :( -
#9827 A Mazda-bol (is) "rangatos sinautot" lehet csinalni, ott eleg ufo-idok szoktak lenni:) Akkor en olyan 6-8 masodperccel lehetek lemaradva:DDDD -
#9826 Star Mazda