25347
-
#9825 milyen autóval? -
#9824 Nem igazán értem én ezt a Infineon IRL-t. Kb 3 mp-re vagyok az elejétől, pedig ez nem megszokott magamtól...
-
#9823 Azért általában szokták engedélyezni. Egy ilyenből nekik csak hasznuk lehet, mert lehet több Magyar fog iRacingezni. -
#9822 Egy hete eszembe jutott, hogy iracers, csak el felejtettem megírni :) elvégre abba nem lehet belekötni :) -
#9821 Ismerem, regebben neztem, de mintha egy idoben nem lehetett volna mar regisztrani?! Lehet, hogy csak atallakitas volt?:)
Az iracing.hu-t egyertelmu hogy nem engedtek, annal az nagyobb uzlet;) -
#9820 newhosting.hu
egyszeruen igenylesz a domainod hoz tarhelyet kb 1 hét mulva be is regelik. Kapsz egy mailt amiben benne van a nameserver neve. Irsz mailt annak aki bejegyezte a domained , hogy allitsak at a névszervert arra amit a newhosting megadott. Ennyi.
Az összes oldalam igy muxik.
Más:
Válaszoltak iracingesek. Nem használhatjuk az iracing.hu-t. Viszont javasolták az iracers.hu-t. :)
Már meg is rendeltem. -
#9819 Szerintem elég lesz, ingeyen adtak hozzá 100 Mb tárhelyet. Aztán hogy mikor fog működni is, az majd kiderül :) -
#9818 Jo ha van sajat domain, az nem art:) nekem is van harom 10 eve, egyiket sem hasznalom:) talan az egyiken vannak kepek, aztan annyi:) nah, erre felesleges nekem az 1GByte tarhely:DDD De en is ugy voltam vele, hogy jo lesz az, aztan azota is uresen all:DDDD -
#9817 Ha domain-re kell tarhely, az macerasabb:) Ahoz hogy a domain-szolgaltatodnal egyaltalan nincs tarhelyed, es azt akarod hogy atiranyitsanak egy ingyenes, masik tarhelyre, akkor CNAME es egyeb josagokkal kell operalni:D Eleg maceras - neha - foleg az ingyenes tarhelyszolgaltatotol is fugg;) Google-nek is van, de ott sem mindig egyszeru - foleg a Magyar szolgaltatok miatt:)
A legegyszerubb, ha a szolgaltatodnal berelsz minimalis tarhelyet a weboldaladnak (10-20MByte is eleg:P), es a file-okat mashova toltod, es onnan linkeled.
De ha nem akarsz komolyabb mennyisegu file-okat tarolni, akkor evi 5-1000-ert adnak par szaz megat. -
#9816 wow! Nagyon jó! THX!
A Theme ultra Rulez!
Még jó, hogy már kifizettem, de em bánom, legalább saját név alatt fut majd :) -
#9815 Most már Csige jaaslatára vásároltam egy domaint magamnak (asszem) ködös az egész, de csak boldogulok vele egyszer. Az érdekelne, hogy leszedhető, linkelhető tárhelyek-e ezek. Nokia szervere az ovi.com ingyenes regiszrációkor szintén ad 10Giga tárhelyet, postafiókot meg 1 gigával. Ott fájlkezelésben van megosztás, de csak vi-s szerverre regisztrált tagoknak. -
#9814 A Google cuccot megneztem, teljesen jol hasznalhatol. Fapados logika, egyszeru template-ek, gyorsan szerkesztheto oldalak, menuk, feltoltheto file-ok stb.
Pl. 5 perc alatt, elvetemult Theme-mel (ezekbol is van tobb tucat, mindenfele szep szines ketyere:DDD):
http://sites.google.com/site/alexease/ -
#9813 Nem halt meg, csak gyengelkedik:)
Tarhely talan az uw.hu, nem tudom, lehet-e meg regisztralni?!
De esetleg a Google is jo lehet, ad ingyenes Blog, Site stb. lehetoseget.
De ingyen tarhelye a Microsoft-nak is van (MSN) talan 25GByte. -
#9812 Meghalt :( -
#9811 Nem lehet ide írni, vagy tényleg ennyire meghalt itt a fórumélet? -
#9810 Ezt már kérdeztem ugyan, de nem találom a választ :( : milyen oldalra érdemes regisztrálni tárhelyel, ahol honlapot lehet összedobni leszedhető fájlokkal? Sok jó dolgot olvastam mostanság, ami érdekelhet titeket, és úgy gondolom érdemes lenne inkább apránként/fordításonként felrakni őket. Persze olyan is jó, ha blog formájában, és mellé feltölthetem a pdf-et. -
#9809 A corvettet esélyes, hogy én is kihagyom. De köv. skippyn tutti ott leszek. -
Toya #9808 A skippy az egy viszonylag megbocsátó kocsi, ezért is lehet vele jókat menni egymás mögött viszonylag szorosan is, mint ahogy azt tettük ma is. -
Toya #9807 Semmi gond, ez csak játék.
De én ezt Corvette-el tuti nem tudom végigcsinálni. Azzal néha még egy rövid futam is megfog. A gumikat mindig elgyalulom. -
#9806 sorry toya hogy megpordultem elotted. grat mindenkinek aki ott volt. -
Toya #9805 Ez azért igen durva futam volt. Respect annak aki végigment. -
#9804 Bajnokság állása:
1. David Polczer 20 pont
2. Tamas Laposa 19 pont
3. Szabó Tamás 18 pont
4. Alex Ease 17 pont
5. Kovács Péter 16 pont
6. Laszlo Janos 0 pont
7. Robert Laszlo Raksi 0 pont
A későbbiekben itt megtekinthető. -
lobz #9803 Bocs, hogy ido elott kileptem de elkezdtem nagyon unni :) -
#9802 Start! -
lobz #9801 Nem tudok ilyesmit allitani. D class nem eleg hozza? -
#9800 De, lehet, most nem tudom kipróbálni, de verseny közben nem szoktam addig benyomni, hogy feltűnjön. -
#9799 Akkor nekünk mi? :) neked nincs ilyen problémád? Nem lesz olyan fura ragacsos/szivacsos/beragadós a fék az utolsó részen, a majdnem teljesen és teljesen benyomott állapotban? -
#9798 Az az olaj nem nekünk kell :D Hanem az első széria tulajdonosoknak, nekik volt valami gond azzal az olajjal. Ezért is készült a videó, és ezért is csúszott ennyit a következő szállítmány. -
VO101 tvr #9797 Nehogy óvatosabban menjél :D
Annyit megtehetsz különösebb következmény nélkül, hogy a hátsó csillapítás értékeibe belenyúlsz. Nem fogod drasztikusan megbontani a setup egyensúlyát.
A berugózást -12 és -10 közé, a húzócsillapítást (rebound) értéket -24 és -18 közé állítsd.
-
lobz #9796 Koszi a tippet. Setupolashoz bena vagyok, altalaban en igazodok az autohoz es nem forditva :) Az iGaragen levo setupokat probalgattam de mindegyik nagyon konnyen elszall (nekem legalabbis). Majd ovatosabban megyek.
Este jovok en is elvileg. -
#9795 És milyen jó!!! Szerintem sokkal jobb így, mint az eredeti! DE a fékpedál továbbra sem tetszik, a vége felé olyan szorulós, ragacsos valahogy. Te vettél/használsz hozzá valamilyen olajat? asszem szét kell szednem beolajozni, talán jobb lesz, de semmi kedvem. A gázpedál viszont tényleg teljesen lelaítva a legjobb! -
#9794 Pedig a kormányod ott könyörög hogy mennyé és koptasd :D -
#9793 Szerintem így is tele lesz külföldivel, sokaknak kedvenc kombó ez. Én sem mentem semit watkins óta, meló, vagy anyaggyűjtés a setupleíráshoz, ezekkel foglalkoztam. -
#9792 Majd kergetozunk ketten:) Multheten autoztam utoljara, ide is majd talan a Prac-on tudok gyakorolni;)
Lehet, hogy ki kellene irni az iR forumba, hogy ma este free Hosted verseny, mivel, hol, mikor stb., talan tobben leszunk;) -
#9791 Én nem tudom értelmesen elvezetni a skippit (sem) de nagy kedvencetek, szóval jelöltem, és megyek, majd vigyázok! Viszont kiváncsi vagyok, hogy a kedvenc autóval hányan leszünk. -
Toya #9790 Én ott leszek a megbeszéltek szerint. -
VO101 tvr #9789 Az a kanyar kimondottan rázós, dobálós útfelületű. Ezt nem szabad figyelmen kívül hagyni. Keményebb, 0 körüli húzócsillapítással már el fog pattogni a hátsó kerék. Persze vezetéstechnikával lehet valamennyit korrigálni, de nagyon könnyen bele lehet hibázni 20 kör alatt.
A hátsó csillapítást nagyon puhára kell állítani, így lesz jó az a kanyar. Még azon az áron is, hogy a többi kanyarban esetleg alulkormányozottabb lesz az autó emiatt. Ez viszont más paraméterekkel azért korrigálható.
Kipróbáltam a RoadAmerica-s setuppal, mert nem értettem, hogy a régi Sebring setup hátulja miért olyan puha... Na ezért :) -
#9788 igen -
#9787 Gondolom, ez is free, nyitott szerver lesz? -
#9786 Emlékeztető: Holnap Skip@Sebring int'l lesz! P:60 Q:30 R:90 perc, indítás 18:00-kor!