25347
-
#9945 Én ha dolgozom vasárnap/ márpedig innentől mindegyiken sajna/ akkor nyolcig. Utána boltzárás, sipirc haza, és úgy tudnék beesni versenyre.
Egy kis érdekesség innen: Grand Prix Originals
Life Style
Sokáig vártam rá, mert régebbi model, de ma végre kézhez kaptam a képen látható drágaszágot: -
#9944 Itt van a kérdőív eredmény 19:00 és 20:00 qual rajt egyforma szavazatot kapott. Felőlem lehet 8 kor is , eddig azért volt 7-kor mert nekem a 8 már késő mert este melózom. Viszont én sosem megyek végig, mert nem látom értelmét 2+ órán keresztül körözgetni a pályán tök egyedül. Majd ha leszünk 20+an akkor már végig meném ,mert tuti találnék valakit akivel csatázhatok végig.
Szerintem 8-10 emberre elég lenn valami rövid pálya meg 30 perc, ha ingyen lenne a szerver akkor meg 2x20-30 perc. -
#9943 Ha lenne időm, akkor most linkelném a képet a szavazásról, de most mennem kell dolgozni. A lényeg, hogy 19:00 volt a legtöbb szavazattal akkor, amikor sokan kitöltötték. Még egy kicsit el is toltuk, mert ugye a qual kezdődik 19-kor, nem a verseny, az csak 19:30-kor. De januárban megint kell egy ilyen szavazás. -
#9942 Én általában azért kések le róla, mert nekem túl korai a rajt. Nem mondom, hogy miattam változtassatok, nyilván a többség igényét figyelembe véve alakítottátok így ki a kezdési időpontot, de ha pont azok nem (sem) jönnek, akik miatt korán indulunk, akkor esetleg át lehetne ezt is gondolni...eddig nem ismertem olyan működőképes sorozatot itthon, (pedig az elmúlt százötven év alatt részt vettem jónéhányban)amelyik ilyen korai kezdéssel ment volna... -
#9941 Volt egy kérdőív, vagyis kettő is, azon lehetett jelezni, hogy kinek mi lenne jó, legutóbb, mikor néztem 27-en töltötték ki. Ebből a 27 emberből alig jönnek páran, de az a pár szinte mindig ott van, mert van olyan akinek csak minden második héten jó, és pont most lesz ez a második hét, azért írtam, hogy most "sokan" leszünk. Ez még csak egy próba lenne, azért van kevés info róla, most még csak tapogatózunk. Annyival másabb ez a hivatalos bajnokságtól, hogy a versenyek 44 körösek, egy pittel megoldható verseny. Egyelőre elég, hogy Skip@Laguna Seca, és vasárnap 18:00-kor beírom ide, hogy start. -
#9940 oks, akkor sry :D
de midnegy, akkor legalább aki betéri ide lássa, milyen olcsó néha az iRacing :)
az a pedál meg tényleg kiba' drága :) -
#9939 Vigyék ki... -
#9938 Őőő én a CSP pedálról beszéltem, hogy piszok drága, nem az iRacingről, de ha tudsz 75 dolcsiért CSP pedált, akkor szólj, mert nekem kell -
#9937 Nézegettem a hozzá tartozó weboldalt, de nekem ott nagyon minimál az info -
#9936 Jó esetben tizen vagyunk a pályán. Ha jönnétek páran akkor már az lehetne az alap. Most hétvégén érnek rá sokan majd, biztos, hogy tiz felett leszünk. Nyitott, a kevés magyar miatt, hogy minél többen legyünk a versenyen. Ha lennénk tizenöten, akkor már lehetne zárt. -
#9935 szerintem nem egy csónakban eveztek. -
#9934 milyen piszok drága?
nemrég elő lehetett fizetni 75 dolcsiért. amikor erős volt a forint akkor mondjuk azt, hogy nem volt drágább, mint egy komolyabb buli ára a barátnővel kategória.
itt már nem a pénz a gond, egyszerűen ilyenkor látszik, hogy a szimulátorozás minden rétegjáték közül a legkisebb játékos bázissal bir.
iRacing helyében én nem adnék még ki 10 kocsit, 5-öt sem, csak a legnépszerűbbeket (V8 pl.), aztán igen, rámennék arra mit is szeretnének az emberek látni, és fokozott tempóban fejlesztenék, hogy ne is legyen kérdés, mi az etalon szim téren.
de ez, hogy már két hónapja (a nagy peticiós nyavajgás óra) nincs szektoridő, nah az öngól. meg sokminden más is. az én facebookos reagálásomra se irtak vissza, pedig megmutogattam nekik, mi a szart értek én új ég texturán.
Aztán ott vannak a lolos emberkék, akik ajnározzák a játékot, pályákat, amikor kijön egy új pálya, és adnak ki róla képet, mégis ebben mi olyan nagy szám van? mindegyik jó minőségű? jah, mindegyik ugyanúgy néz ki? jah. ami jó az jó, de ideje lenne mutatni valami mást is végre... kicsit uncsi az egész.
a létszámról meg beszéltem... -
Toya #9933 Mostmár leszek majd én is, a kormány gondok megoldódtak :) -
#9932 Csak ne lenne olyan piszok drága -
#9931 Mi az, hogy kiesett/kilépett mindenki?! Éééééééééén teljesítettem a távot, pedig le is szakadtam és visszamentem...ki volt fizetve, nem? :)))) -
#9930 Csak visszaolvasás nélkül egy rövid választ kérek. Működik ez a magyar bajnokság? Érdemes újra aktivizálnom magam?
ui.: ha élvezetes, néhány embert berántok a Simco-ból -
#9929 Nos, az elmúlt másfél napban sikerült nyúznom eleget a pedált. Bámulatos ketyere, eszméletlen milyen jól lehet vele fékezni, és talán annál is jobb a gázpedál működése. Ha valaki be szeretne ruházni rá, ne fogja vissza magát. Ha csak ugyanazokat az időket futja utána ezzel is, mint elötte ( ami teljességgel kizárt ) már akkor megéri, mert annyira más, élvezetesebb dimenzió, hogy hihetetlen. De ha hozzászokik az ember, akkor elkerülhetetlenül javulnak a köridők is! DE a legfontosabb: sokkal nagyob a vezetési élmény, mint alap pedállal! -
santibi #9928 Már sikerül az 1:37-et karcolgatni Skippel Road Atlantán -
#9927 Nem sokáig tartott, az biztos. A Skip@Laguna Seca az vasárnap lesz. Ha indítok valamit pénteken, akkor az teljesen más lesz, mondjuk Indy 500, vagy valami ilyesmire gondolj. -
#9926 Tegnap nem voltam itthon, de ezt korabban irtam is. Pedig jo auto/palua lett volna.
De ha jo lattam, sajnos megint kevesen voltatok, sot, az elejen kiesett/kilepett mindenki?!?!
Az a Laguna Seca se lenne rossz, de en ejfelkor biztos hogy nem tudok/fogok indulni. Raadasul a versenytav is "igazi", ami nem tudom mennyi, de ha tippelhetek, akkor 3-4 ora:) Az meg alapbol is sok. Ha meg lennek 20-30-an, ahol ha szet is szakad a mezony, de legalabb egyutt marad csoportonkent 3-4 ember, az meg OK. -
#9925 Éjfélkor lenne a start. -
#9924 Mivel minden vasárnap dolgozom ez évben, beleértve a tegnapot, remélem úgy kedvez az amerikaiaknak, hogy későn kezdődik, és hazaérek a rajtra :) -
#9923 Rengetegen akarták ezt a hostolásos dolgot, és mi lett belőle...Nem csak nekünk nem jött össze, másnak se nagyon, de azért vannak olyanok is akiknek bejött, de nagyon kevesen vannak. Jövő héten indítok egy teljesen új versenyt, de oda csak a teljesen őrültek fognak jönni, de kíváncsi vagyok rá, hogy mennyi van olyan. :D Majd beírom ide, hogy mi lesz az pontosan, és mikor lesz, most még csak agyalok rajta, viszont egy dolog már biztos, mégpedig, hogy az igazi versenytávot kell teljesíteni. Majd' elfelejtettem, az időpont amerikaiaknak fog kedvezni, mert még biztosabbra akarok menni. Természetesen a vasárnapi Skip@Laguna Seca lesz! -
#9922 Ez az. :( A rajtnál mikor az első sorból indulók hibáztak, akkor megijedtem, és én is elrontottam, mivel Ők nem mozdultak az eset után, már nekem se volt kedvem, de azért utánatok indultam, de a következő körben a T2 nem jött össze, és törtem, hogy utána mi történt, azt nem tudom. -
#9921 nagy csata volt....:S -
#9920 ja ok... :) -
#9919 mikor indulunk? -
santibi #9918 Szecsi esetleg Road Atlanta? Nem lenne hülyeség mindig az aktuális hét elött versenyt menni. -
#9917 Én ezt nem bírom idegileg. Lassan elérjük azt a szintet, mint LFS-ben valami publik demó szeró. Ma olyan dolgokat láttam ami mérhetetlen balfaszságról tanúskodik. Én sem vagyok valami nagy ász ufó de legalább próbálok nem balesetet okozni. De ami oválon megy mazdával az már szégyen kategória.
Az még ok , hogy az első futamon a kanyarba előttem lezúzzák egymást mert kanyar, lehet hibázni mindenkivel előfordul. De hogy a 20 méter széles pályán az egyenesben ketten ne férjenek el egymás mellet az már kicsit durva. Ez miatt 20 körön keresztül ferde kormánnyal kellet mennem.
Ok, mondom van ilyen megyek még egy futamot , hogy javítsak.
Mi történik ?
Hülye gyerek safety car-os rajt után (kb a 2. volt) a célegyenesben fele akkora tempóval mint a normális "halad", de leszarnám hogy lassan megy legalább megtudom előzni, de mi a jó istenért nem húzódik akkor belülre, minek húzódik az ideális évre a többi normálisan haladó ember elé.
Ezt magyarázza el nekem valaki. Esküszöm megőrülök. -
#9916 Sikerült beregelni az iracers.hu-t.
Érdekel esetleg valakit olyan szinten, hogy segítene csinálgatni. Az oldal alapját én fel installálom szerverre, igazából a tartalmat kéne csak mindig bővítgetni, híreket írni/lefordítani, különböző ismertetőket írni. Sajnos egyedül ezt nem tudom megcsinálni olyanra amit elvárnák egy ilyen oldaltól, szóval kéne legalább még egy adminisztrátor. -
#9915 nekem, jó de ha megint olyan hosszú lesz mint eddig kicsi az esély hogy végig menjek. Egyszerűen megunom és kilépek szóval csak az elején leszek. -
#9914 En sajnos holnap nem leszek itthon, igy nem tudok indulni:/ Pedig kiraly kombo lenne!!!:P -
#9913 Mivel a C6 halott, a skip valamivel jobb, így a C6-nak annyi, nem indítok vele versenyt. Skipre legalább jönnek páran, még ha nem is magyarok. Mit szólnátok holnap egy Skip@Mosporthoz? -
santibi #9912 Ejj én már fogom a Skippel itt csapatni:) -
#9911 A tobbi kep.
-
#9910 Elvileg 99%-os, talan Karacsonyra megjelenik:)
-
#9909 Míg itt dőlnek az ufoidők, én szerényebb örömök kisgazdája lettem, végre hajnalban sikerült áttörnöm Lagunán a bűvös 1:49-es határt, és sikerült menni 1:48:842-őt. Még mindig piszok lassú tudom, de nyáron megálltam 1:49:185-nél, és akármit csináltam, nem sikerült :( Az apró sikereknek is örülni kell, nem? :D -
santibi #9908 Srácok. Rápróbáltam Road Atlantára Skippel. Meg is tanultam lassacskán a pályát. Kérdésem az lenne, h milyen időket mennek itt? Ugyan is nincs a rekordoknál még jegyzett idő. Én igy első nekifutásra 1:39.2 mentem. Esetleg ha van valakinek infója irja le. Köszönöm!! -
#9907 bazz már megint vannak ám problémák...
nemhogy örülnénk, hogy nyilvántartják a legjobb köreidet minden téren.
így össze lehet azonnal hasonlítani pl. hogy futamon gyengébben mész-e, mint a hozzád hasonló képességűek... meg sorolhatnám.
meg levágás? lol. már a gondolot is, hogy itt lehet LFS-ben meg nem.
szecsinek grat :) szép :) -
#9906 bár ez a douglas ufo qualon mente akkor mégsem vágott. Nem értem.