25347
-
#9985 En csak gyalogos vagyok, de izomlazam lett, amig eljutottam A-bol B-be, friss, mely ho mindenhol, nulla takaritassal;) De legalabb jol nez ki a kornyek es a Liget:P -
#9984 Iszonyat mi van az utakon! Budaörsől fél óra helyett másfél óra alatt jutottam haza, autópályán szokásos gázállásnál 80-90 helyett 50-60-at "ment" az autó, többször keresztbeállt szinte teljesen a belvárosban, iszonyat. Ezek után felüdülés lesz simezni, ahol az autó arra megy többnyire, amerre akarom! :D -
#9983 Hat, mivel eddig harman erdeklodtunk, en semmivel. Mult heten mentem negyvenegynehany kort egyedul. Most ehhez nincs kedvem. -
#9982 en kihagyom ,megyek mazdázni 7 kor. -
#9981 Akkor mivel menjünk? Csúszkáljunk Solstice-al? -
#9980 hat nezzuk, ki jonne...talan mar harman is lennenk?... -
#9979 Nekem ma az idopont jo, barmivel;) -
#9978 Hat nekem nincs meg sem az auto, sem a palya. A palyara elobb-utobb ugyis szukseg lesz, de ezt a kocsit nem vennem meg azert, hogy ketten korozzunk vele... -
#9977 Este 1900-kor jó lenne a VW@BrandsHatch? -
#9976 Lassan olyan kevesen maradunk itt, hogy egyre jobban fogunk hasonlítani a Mupett Show vén morgó fazonjaira :) Én meló miatt vagy szombat, vagy vasárnap este indulok, azt hiszem marad a vasárnap. -
#9975 Nekem nincs meg a pálya. -
#9974 Engem erdekel...persze nem ugy, hogy ketten elindulunk, egyikunk meg megunja a masodik korben es kilep... -
#9973 A VW/BrandsHatch jo hangzik, vegre valami egyedi! De sajnos nekem a 23:00 mar keso:( -
#9972 Akartok szombat este 23:00-kor versenyezni Skippel, vagy VW-vel az új pályán? Nekem csak akkor lenne jó. -
#9971 Elég fos ez a pálya :D
Tuti nem veszem meg :) Jobban szeretem a hosszú teknikás, változatos pályákat, Lime Rock se hosszú mondjuk, de az pl ennél sokkal jobbnak "néz ki". -
#9970 hajnaltól már Indycarral lesznek a fun futamok rajta :) Azért oda benézek, kiváncsi leszek! :) -
#9969 Vagyis Neked olyan kellene, hogy amikor a sajat oldaladon betoltod a statisztikat, akkor online olvassa ki az iRacing oldalrol.
Az adatbazisukat nem lehet elerni, de ha vannak ilyen-olyan kulso stat programok, akkor valahogy meg lehet oldani a kiolvasast. Majd megnezem mit tehetek;) Ha nem is most, majd ket unnep kozott. Most BH run:P -
#9968 kijott brand hatch -
#9967 Nekm valami olyasmi kéne, hogy kiolvassa iracing oldalrol a cuccost, és magatol frissiti a sajat oldalon. Gondolom ilyen nincs :( -
#9966 akinek van pénze bazze, az nézzen el ide;
http://demo.irstats.com/
irjatok be akármilyen nevet, jelszavat, tökmindegy, ez egy próba.
két hétig ingyenesen használható a saját acchoz is, egy érve pedig 10 dolcsi. -
#9965 DE! : print screen :) -
#9964 Csak ez nekem nem jó. Nincs valami olyan cucc amivel kitudom tolni saját weboldalra a statisztikáimat ? -
#9963 nekem most muxik. 3.0 ver. -
#9962 Az már nagyon rég óta nem akart működni, nem frissítette az adatokat olyan augusztus óta. Nincs benne kockázat szerintem, én használtam, de egy idő után nem működött. -
#9961 Ezt az istatistician progit használja valaki ? Eddig nem mertem mert kéri az iracing account infókat, de ma beleolvastam a fórumba és senki nem ír róla rosszat, mármint, hogy ellopja az accot. Bár ha ellopja valakinek a jelszavát utána ár nem igen tudna írni a fórumra... -
#9960 csak pedál,Fanatec, Clubsport -
santibi #9959 Milyen kormány ez vagy csak pedál? -
#9958 Akkor itt a lehetoseg Karacsonyra, ~2700 Ft-ert 3 honapig tolhatod, napi 24 oraban:D -
#9957 Mint az elobb irtam, tervezgettem, hogy lehetne csinalni egy iRacing base promo filmet, az alapbol elerheto autokkal, palyakkal, es azzal reklamozni egy instant bajnoksagot, kedvcsinalonak, toborzonak;) 1 honapos lenne, 4 vagy 8 futam (hetkozben/hetvegen), az uj belepoknek ~2500 Ft-ba kerulne (1 honapos elofizetes). Es az 1 honap alatt, ha tetszik, akkor meg napi szinten mehetnek meg 24 versenyt is (iRacing alap). -
Debilon #9956 hátha tényleg lesz V8 Supercars akkor elgondolkodom rajta..
bár sajnos még nem volt alkalmam kipróbálni iracing-et :( -
#9955 Huh az se kevés, én a másfél órás futamokban el szoktam fáradni rendesen. Mondjuk szokás kérdése, én eddig mióta játszom szinte mindig 40-45 perces futamokat nyomtunk csak és abban is el lehet fáradni. -
#9954 Bajnoksagnak azert nem neveznem, a letszam miatt:) Nincs 4 ora, talan 1,5–2. -
#9953 Igazabol, mar most sem elerhetetlen. Persze, ez relativ:) Jelenleg 99$/ev, ami ~1500 Ft/honap. Legyen 2000 Ft havonta, es akkor vasarolni is lehet;) Lehetne mas programhoz hasonlitani, de nem sok ertelme van.
- Most mar boseges tartalom van, kinek mi tetszik, milyen stilus, auto, verseny, palya stb.
- Minden centije real, liszenszelt, hivatalos.
- Folyamatosan, rendszeresen fejlesztik, bovitik, javitjak, ha ugy tetszik, akkor patchelik, update-elik, upgrade-elik;) Pl. ma is volt egy eleg "nagy" update.
- Ezert a penzert folyamatos online szolgaltatast nyujtanak (MemberSite, News, Facebook, Twitter, World), napi 24 oraban non-stop szerver eleres, versenyek, bajnoksagok, statisztikak stb.
Hogy mekkora kiadas havi 2000 Ft azt mindenki tudja, erzi, ismeri, nem kell reszletezni:)
De azert, megis hasonlithatunk mas programhoz:) Termeszetesen, a demos es a warezes hozzaallas fejeltos, es az online-hasznalat elsodleges:)
Ha pl. valaki megvette az rFactor-t, es 3 evre befizetett szerverre, akkor az havi ~600-700 Ft;) Ezert a penzert versenyezhet 1-2 hetente 1x, van egy folyamatosan elavulo, ilyen-olyan fizikaval megaldott programja, sok-sok privat, erosen kerdeses mod-dal. -
#9952 Naja ennek az ingyenes promonak megvan a hátránya is, hogy jönnek zúzni...
A bajnokságban 4 órás futamokat szoktatok futni? Nem sok az egy picit? -
#9951 Egyetértek, ráadásul ha többen lennénk olcsóbb is lenne idővel. -
#9950 Ez az "iRacing draga nem draga" tema mar sokadszorra jott elo, de folyamatosan, hosszutavon egyre aktualisabb lesz, foleg azoknak, akik komolyabban, rendszeresebben szeretnenek autozni, versenyezni, elsosorban online;)
A nKP, VGP3 stb. sajnos halott ugy:/ Az LFS korrekt lenne, de sose lesz benne "normalis" tartalom. A Blimey! kiszallt (NFS:Shift). A SimBin kicsit mar izzadtsagszagu, foleg ezzel a RTR-rel, ami "nulla" tartalom, "nulla" motivacio. Az rF2 keszulget, de nem varunk csodat, es ha van eszuk, akkor valamit "korlatoznak", mert igencsak nem kifizetodo nekik, hogy boldog boldogtalan modokat gyart, es hemzseg a net a warez bajnoksagoktol.
Igy ha valaki komolyan gondolja, hosszutavra tervezve, marad az iRacing:) -
#9949 Igen! És kezdetnek kéne egy Skippy 4 órás LimeRock kiaf@szagyerek? futam! :) Aki 10incidens alatt megússza, nyert! :D -
#9948 Nincs, valszeg tul sok volt a sokszorozott account, jottek, mentek, pusztitottak:)
Most 3 honapot adnak 14$-ert (~2700 HUF). Ez 1 honapra ~900 HUF, ami mar nem veszes.
Erre probaltam gondolatban tervezni, hogy lehetne szervezni egy 10-12 hetes bajnoksagot, foleg uj belepokkel, kizarolag csak az alap, hozzaadott palyakkal, autokkal. Kedvcsinalonak, talan havi ~900 HUF-t ki lehet birni:) -
#9947 "Kozeledik" a cuccos:P
-
#9946 Már nincsen az az 1 hónapos ingyen promó cucc?