iRacing

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

viziloitato
Én sem vagyok jómódú, de a jó dolgokra soha nem sajnáltam a pénzt. Ha jómódú lennék, akkor nem akkor fizettem volna elõ egy évre, és veszek meg mindent, amikor 143 Ft volt a dollár. Most már csak arra kell figyelnem, hogy amikor megjelenik valami, akkor legyen rá pénzem, és az max 25 dollárt jelent, ami azért nem a világ vége. Most 3 helyen is elsõ lettem, és kaptam érte 45 dollárt, amibõl megvettem az Impalat, és a DP-ot, és még maradt is 15 dollárom.
lac coo
20 dolcsi csak Pontiakra meg a 3 alap pályára elég ...Ha feljebb is mennél akkor lazán elmegy havi 40 is, az pedig azért már elég húzós egy játékért .

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

kigyi
Na ja vannak ilyen emberek. Pl. én is valahogy így van nincs rá pénz lehet neked van örülj neki, de nekem nincs. Egyenlõre 6 éve gyûjtök egy használt! autóra újra még gondolni sem merek és igen az a havi 20 dolcsi csaknem több mint amennyi marad. És idõm sincs a játékra hiába indulok a masters-en vasárnap este van annyi idõm, hogy menni tudjak, de csak vasárnap este tudok preq-alt menni vagy jobb esetben délután pár kört. Nem kell leszólni az embereket nem mindenki olyan jómódú.

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

viziloitato
Veszettül megy a Mazda, a skip nagyon lassú, de attól még jó. A legutóbbi Mazdas futamot annyira élveztem, hogy a végén az öröm közepette, elfelejtettem menteni azt.
Nekem is az a problémám a privát ligákkal, hogy hamar megjön az "Ecclestone" effekt, sok ligatulaj (nagy tisztelet a kivételeknek) nem képes egyenrangú félként kezelni a többi versenyzöt. Itt mindenki egyenlö a pályán, nincs hatalmaskodás.

Az SR osztást tényleg lehetne javítani, de hát szegény ember vízzel föz, egyelöre ez van, reméljük lesz jobb is.

Van valaki aki meg bírta szeretni a formula mazdát? Én visszaültem a skippy-be, az sokkal nagyobb móka.

lac coo
Én ha hibázok is az általában egy egyszerû forgás lesz, nem igen törtem még össze senkit.
Mégis olyan szinten ment le az SR-em mikor Barberrel mentem, hogy az egész játékot abbahagytam egy jó idõre !Szóval hidd el sokan vannak, akik nem elég gyorsak ahhoz hogy jó mezõnybe kerüljenek, viszont vannak annyira rutinosak, hogy nem esnek-kelnek, nem veszélyeztetnek senkit mégis halomra törik õket.
Az tényleg jó, hogy szinte bármikor lehet futamot találni(bár nem sok ilyen mindenevõ van mint te...) !

Igazából ami 100%-ban rontja az egész játékot az az SR, senki ne mondja, hogy nem lehet kiszûrni ha hátulról rongyolnak beléd , ha a fûrõl ront neked oldalról stb ....Ez ugyanolyan "bénaság" mint az NFS féle rajt, meg lehet csinálni, nem értem miért nem teszik meg .

Amúgy valóban jó maga játék, tolom én is warezzal, idegbajos versenyzés nem érdekel, magamban szépen elkõrözgetek 😊))) ...

viziloitato
Sztem, nagyon nehéz lesz a döntést a programra bízni, az meg lehetetlen, hogy minden versenyen mindenkit figyeljen valaki. Gondolom lesz valami javítás rajta, és már van is ha jól értettem. Simracin Tonight 37. adás 8. perc. Gondolom az állórajtot is megcsinálják majd elõbb-utóbb. A DP-nál nagyon nem kéne az állórajtot erõltetni...
viziloitato
Ha piros, akkor tudsz nevezni. Zárójelben kiírja, hogy éppen hányan jelentkeztek addig. Fél órával a futam elõtt kezdõdik a nevezés. A sima solstice bajnokságban óránként indul verseny, az adv. solstic-nál minden páratlan óra harmincadik percében van verseny. Most néztem a 22:00-ás versenyre 12 jelentkezõ volt, sima solstice-nál.
Solstice Rookie és Advance futamoknál, nekem van, hogy nem indul verseny a szokott idõben, egészkor vagy félkor. Nem lehet rákattintva jelentkezni. Ez miért van? Nem neveznek elegen? Bár hogyha nem is lehet rákattintani akkor nem értem.

Alexease
Engem csak 2 dolog "bosszant" az egeszben:
- az IR, hogy a vedteleneket is ugyanugy buntetik
- a fizikaban az elindulas idegesit (automata fek+kuplung es a "varazs" tapadas).
viziloitato
Nekem még most is ugyanannyit tud a Barber, mint ezelõtt. Én jobban hiszek, egy erre épült cégnek, vagy minek, mint egy modder csapatnak, az valahogy nem olyan. Az engem nem érdekel, hogy mit mondanak, meg mit nem, az érzéseim, meg minden azt mondja, hogy ma ettõl nincs jobb, és kész. Minden percét élvezem, ez a lényeg. Mastersen a fõnökkel az elsõ versenyen összeugrottam, mert azt gondolta, hogy Õ az Isten (meg még utána is egy párszor). Ennyit a ligákról. Az iR után nagyon is érzõdik sztem, hogy bármi más, csak egy összedobott valami, ráadásul, ligák rendeznek vele még normálisnak sem mondható versenyeket, vagy ha még jó is, akkor utána jön az óvodás viselkedés. Én azt mondom, hogy legyünk kevesen, de az normális társaság legyen. Azért kevés az ember, mert óriási a kínálat. A másik meg a pénz, és nálunk nagyon sok ember elkezd morogni, ha valamiért fizetni kell. Sokan a mastersrõl még a 20 dollárt is sajnálták! Nevetségesek, érdekli õket valami, de még azt a szaros 20 dollárt sem akarták érte kifizetni. Aztán jöttek mégis, elõször még jó volt, aztán mindenki anyázott. Késõbb már mindenki azt írta, hogy Õ nem hibázik soha. Ki az a hülye, aki ezt elhiszi bárkinek is??? Ugyan már, olyan ember nincs, aki ne hibázna, csak az nem megy sokaknak, hogy beismerjék, hogy hibáztak. Utána jöttek olyanok, akik azt mondták, hogy most nem fizet elõ, de majd 2 hónap múlva elõfizet, addig más dolga lesz. HAHAHA! Azóta is a mastersen nyomja a versenyeket. Én inkább azt mondom, hogy nincs rá pénzük, vagy lenne, csak sajnálják. Mastersen 3 vagy 4 bajnokság van, itt 12. Ja, és ott mindenki 6 napig reszket a gép elõtt, még végre eljön a nagy nap, és lezúzzák az elsõ kanyarban 😊. Itt is van rajtbaleset, de utána nem kell várni egy hetet a következõ futamra, és ezen a ponton nagyon elver mindenkit az iR. Ha nekem hétfõn hajnal 3-kor eszembe jut, hogy most mennék egy versenyt, akkor csak belépek, és mehet a verseny. Szóval számomra az iRacing.com egy megvalósult álom. Bocs, de ez most nagyon ki akart jönni belõlem, és ki is jött.
lac coo
A rendszer meg a fizika az ok, van mit fejlõdni az rF.nek. De moddolás....
Rengeteg mod gyári csapatok segítségével, pilóták tesztelésével készül .
Az, hogy iRacingben elõadják az ilyen-olyan gyári adatokat haszhálénak, megint csak az hiszi el aki akarja ....Ha gyáriak az adatok miért van az, hogy pl a Skip Barber a régebbi verziókban alig forgott 6000-en felül, most meg 7-et bír ? Azért nem mindegy !😊
A marketing maszlagot nem kell bevenni, itt is ugyanúgy megvan mint bárhol máshol , nem kell félteni õket ! 😊)

Ezt a rendszert meg tényleg nehéz felülmúlni, fõleg negativ értelemben ! 😄DD Ha olyan szuper lenne, nem sírna mindenki, hogy kevés az ember ...

Lekaparni óvatosan, postázni! 😄

www.smart-bus.hu

Nekem is van a kocsim hátulján iRacing ablakmatrica 😊
A béta teszterek kaptak néhány ilyen apróságot a teszt végén.

HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu

Pár hete láttam a nagy falúban egy kombi Ford (akármi, nem emlékszem) hátulján iRacing matricát...

Itt van az illetõ? 😄 Honnan van a matrica? 😄

www.smart-bus.hu

pointer4
Báúú 😄
viziloitato
Számomra rFactor fújj. Nem szeretem azt, amikor valaki gondol egyet, és csinál egy modot, a haverokkal. Nekem hivatalos cuccok kellenek. Mióta van iRacing, azóta csak ez van, és kész, más nem érdekel. Lehet, hogy az új rF nagyon jó lesz, de ezt a rendszert, nem valószínû, hogy felül tudja múlni bárki. Sapka jó lenne, de a szállítási költség drágább lenne nekik, mint maga a sapka, így kiesett. Ha reklámoznánk, akkor nálunk inkább a hasukat fogva röhögnének az emberek, hogy milyen hülyék vagyunk, hogy ezért fizetünk 😞. Ez kb olyan, mint amikor, egy játékot megveszel a boltban, és 10 emberbõl 9 kiröhög, meg lehülyéz.
symbol
De komolyan, hol a konkurencia...? Hogy ennyire pangjon a cécó... semmi hír? Az összes szim ami tényleg fejlõdget is, "csak" online "versenypálya-játékra" jó...

http://rateyourmusic.com/~unrealnoise

symbol
Mellesleg látom rFactor is elég jól kezd kinézni, szélvédõ pl nagyon fasza, a pályák is nagyon jók lesznek, lettek idõvel, csakhát a fizika nem iracing meg az FFB és ez sokat számit, de ott is élmény tuti menni, esõ mennydörgés, csodás égképek, autókázni jó lehet ott is, plusz, ezt a rFactor motort aztán a végtelenségig lehet fejleszteni, "a pixelszámot kell csak növelni nem"? A fizikai motor az sajna marad ugyanaz, csak csiszolni lehet rajta, meg a grafikai motort sem lehet csak úgy hobbyból újrairni, de azért sokat szépült ez a játék és pár kiváló mod-dal nagy szórakozás lehet. Az iRacing beavathatna azért a terveibe, mi is az a Pro, engem érdekelne-e, illetve, jó lenne tudni már elõre mi lehet a következõ packban. 😊

Az iracingtõl meg szép lenne, mondjuk ha az, aki elõfizetett egy évre, és az lejár, és újra elõfizet az kapjon valami sapit vagy nemtom. Ez nekik is jó lenne, mert csak reklám az utcán is, meg amúgy is... Túl drága önmagában a sima rendeléshez onnan....

pointer4
Hímeztetni nálunk is lehet. Kinntrõl (ha egyáltalán lehet) meg bánat drága.
viziloitato
Igen, volt valami, de nem lett belõle semmi. Volt, aki kintrõl akarta, de olyan is, aki itthon csináltatta volna, de az azért nem olyan, mint a hivatalos, legalábbis sztem. De, ha már kintrõl hozatok, vagy rendelek valamit, akkor inkább Tony Stewart-os ruhát vennék 😊.
pointer4
Nebassz? Ezért fizetni kell ? 😄

És, és volt itt régen kezdeményezés iRacing poló, kitûzõ, sapka? 😄 Az most halasztva, vagy nem volt elég komoly ?
viziloitato
Gondolom kell egy minimum létszám (és itt gondolom az aktívra gondolnak), ahhoz, hogy kiváljunk az internationalból, de erre nem lesz esélyünk soha 😊. Legjobb esetben is Central European leszünk, ha leszünk. De ez addig nem lehetséges, még az emberek úgy gondolkoznak, hogy: Úristen, ezért fizetni kell??? Akkor nem is érdekel!
pointer4
Köszi!
Igen, erre gondoltam. Amikor rátolok a elgibile sessionra, azt értem nevezésnek 😊

Amúgy nekünk miért nincs Hungarian Club-unk?
Nem vagyunk elegen, vagy ilyesmi?
viziloitato
Nagyobb classba nem lehet nevezni, oda bekerülni lehet, egy sikeres 3 hónapos bajnokság után. Sztem, Te arra gondoltál, hogy olyan versenyen akarsz indulni, ahol a minimum elvárás az, hogy 4.0-án legyen az SR-ed. Ha lemegy 4.0 alá, akkor nem indulhatsz addig, még vissza nem megy 4.0 felé az SR-ed. Utána megint indulhatsz.
pointer4
Ha felmegy az SR-em 4 felé és benevezek a nagyobb class-ba, és ott lerontom 4 alá, akkor kidob, vagy folytathatom, csak újranevezni nemtudok ?
viziloitato
A saját bajnokság sem a legjobb ötlet. Már ott elbuknánk, hogy kb 3-4-en vagyunk aktívak, a többiek csak vannak, vagy már egyáltalán nem érdekli õket, hogy van iRacing is. A mastersen is állandóan az megy egy futam után, hogy lépjetek ehhez a másodperchez, és nézzétek meg, hogy mit csinált xy, meg még oda is léptessetek, mert ott meg egy másik xy tört össze, büntessétek meg. Ez nekem már óvoda. A legutóbbi legjobban leosztott versenyem, akkor volt, mikor megjelent az Impala, és 100 felett jelentkeztek minden futamra. Ott mindenkinek megvolt az esélye arra, hogy gyõzzön. Sajnos marad, ez, hogy bekerülünk egy olyan kupacba, ahol az elsõdleges cél az, hogy legalább ahonnan indulunk, azt a helyet megtartani, vagy, ha van esély az elõzésre, akkor azt megtegyük. Sok versenyemen az van, hogy az elõttem levõ emberek elhúznak tõlem, és máris kezdetét veszi egy jó kis TT, mert se elõttem, se mögöttem senki, közben pedig arra várok, hogy elõttem hibázzanak, és átveszem a helyüket. De, azért vannak olyan futamok is, ahol aztán minden egyes pontért keményen meg kell dolgoznom 😊. Talán majd a Pro liga megjelenésével kiemelik közülünk az alieneket. Más: Ez a pontozósdi meg mi a fene? A fõoldalon a region standings-re gondolok. Nem értem ezt az egészet <#fejvakaras> . Jó, hogy elsõ vagyok, nem is kicsit (remélem nem fognak csalónak nevezni), de ez most mi akarna lenni? Ez már a world cup-hoz tartozna? <#help>
symbol
Megértelek. Viszont nekem is kicsit kezd olyan bajom lenni, mint amilyen vizinek volt.
az iR nagyon jó móka, de uge mivel az összes nagyot nem osztja egy futamra, akár hányan is jelentkeznek, a futam mindegyik versenyen abból áll, hogy ha pl 20-an indulunk, 3,4 ember elhúz nagyon, sokszor közel Alien kategória, utána van 4-5 ember, egy jó tempóval, majd utánuk a lassabbak 4-en, 5-en, majd megint a végén a leglassabbak, akik nem is tudom mit csinálnak roadon. 😊
a probléma a következõ, tegyük fel, én a gyors csoportban vagyok, az alienek utáni bolyban. ott egy hibázik, máris 4-1=3 ember maradt, páran elnéznek egy kanyart, tíz seces hátrányba is kerülhetnek, és azt ellenem már nem tudják ledolgozni, szóval az a lényege, hogy sokszor egész futamon elküzdesz egy vagy két emberrel, de néha senki olyan nem marad, akire te potenciálisan veszélyes vagy, illetve forditva.
Most ha az összes 2250 körülit megkapnám a nyakamban, az 5. helyrõl rajtolva még nyerhetnék is, folyamatosan csata lenne, nem az, hogy megelõzök egyet, vagy rontanak elõttem, aztán a fél-alien meg ad nekem körönként 1,5-2 secet.
a pontozás a bibi, meg a rendszer maga, ami alapjában véve jó ötlet, de hát nooo... azt tudom miért nem lehet megoldani azt, hogy az összes alien egy futamra kerülne, de ez akkor is noszensz, néha nagyon jó futamokat megyek, de sosincs esélyem a gyõzelemre. Nem, nem az a fontos, de már leirtam fenn mi a probléma. Bizony kategóriánként szét kéne bontani a népet iR alapján is, és lenne iR A, iR B, etc (lehetne a kettõt kombinálni, az SR-el), és akkor én az iR B-ben egy gyõzelemért, kapnék mondjuk annyi pontot mint az iR Aban az utolsó... (de ááh, ez is rossz 😄) passzolom, saját bajnokság a legjobb, de azt meg mindig egyeztetni, heti egyszer...

más: a DP végre boxkiállásos lesz 😄 amúgy nem rossz járgány, nagyon lehet érezni ezt is, tényleg lomha dög igazából, a radicalt könnyebben megforgatom szerintem 😄 csak itt a nagy tempó, féktáv, meg ilyenek a gondok. 😊

viziloitato
Nem kell ott eszetlenül menni, elég, ha egy picit összeér két autó, és máris megvan a baj. Igaz, Richmondban megint meggyûlt a bajom a nagyon profikkal, még mindig ott tartok, hogy a legjobbak jelentik a legnagyobb veszélyt a pályán. Richmondban a backstretchben félúton a fal mellett mentem, a második már kb a 3. kört adta nekem, de ott, ahol 5 autó is simán elfér egymás mellett, miért kell rámtámaszkodni? És ez még 3x megismétlõdött a futamon...
Ovált nem megyek, mert saját hibámon kívül kerülök mindig balesetbe. Kicsit eszetlenül közlekednek néhányan.

HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu

viziloitato
meg a Radicalt, a Mazdat, az Impalat, a SilverCrownt...mindennel egy futamot 😊...eddig nem jött össze egy futam se a DP-al, lehet, hogy a B 4.0 miatt, de az is lehet, hogy azért, mert tegnap volt a Daytona 500 😊...
Egészen belejöttem ebbe a Skippybe 😊 Az eddig futott 17 versenyembõl, 7-et megnyertem 😊
Mostmár a DP-t kellene próbálgatni 😄

viziloitato
Jól gondolom, hogy egy pit-el lesz megoldható a DP futam? A beállításoknál 90L az üzemanyag mennyisége, de amikor már benne ülök, akkor már csak 74L, ha jól emlékszem. A lényeg az, hogy így már nem elég a 38 körre.
Alexease
Erdekessegnek😊
iRacing vs. rFactor, Riley Daytona Prototype, Barber Motorsports Park

YouTube HD

Alexease
Ha nemsokkal a start/celvonal utan resetelsz (a tobbiek kozvetlenul elotted/mogotted vannak), akkor nem kapsz kort. Nincs idougras, levonas stb. Egyszeruen, ha a kor kozepen, vegen nyomsz resetet, akkor a befejezetlen korod elejere tesz a boxba, es ha akkor ernek utol, akkor korhatrany.

Nekem volt olyan versenyem, hogy akivel vegig kuzdottem, gyorsabb volt nehany koron, de hosszabbtavon sokat hibazott, elkoptatta a gumikat. Amikor mar "sokat" zuzott, es elottem volt valamennyivel, a cel/start utan padlofek, reset, box, es nemsokkal utanam jott ki, 1 koronbelul utol is ert😊 De a verseny vegen az utolso kort mar nem birta ki, kettot is visszacsuszott😄DD
Giovanni
Eddig általában kör elején zúztak, és ott nyomva resetet (shift+r) berak a boxba és már mehetek is.

Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál... Az ígéret szép szó, de a Landwirtschaflicheproduktionsgenossenschaft még szebb.

Na hol kell resetelni, hogy ne adjon hátrányt?
Ha bedöcögsz a romos autóval a boxba, az önmagában meglesz minimum 20-30 mp lemaradás, de inkább több. A boxba még kapsz valamennyit, nyomod a resetet és szerencsével körön belül vagy. Mit tudok rosszul?

Giovanni
Attól függ hol resetels 😊 Mert csak a sor végére tesz. Általában megúszom 20-30mp hátránnyal, amit rendszerint le is dolgozok, ha nem vagyok ideges...

Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál... Az ígéret szép szó, de a Landwirtschaflicheproduktionsgenossenschaft még szebb.

Reset után kár már sietni a többiek után... 1 kör hátrányt ad, ami ledolgozhatatlan, ha nem hibáznak elõtted.

Giovanni
Na, ma lezúztam az sr-t a béka segge alá... Jó nap volt, most kicsit ideges vagyok...
Elõttem úgy hibáznak hogy képtelenség hárítani, aztán reset, és irány a sereg után. Persze akkor már szeretném utol érni õket, és jönnek a hibák....pfffff

Giovanni
Érdekes mód az úthibákat és a kanyarokat érezni, de a kerékvetõket nem. Amúgy most sikerûlt -0,49 SR-t össze szedni és ezzel vissza estem 3,54-re (4 felett voltam). Elõttem keresztbe visszajöttek a pályára...sanszom sem volt...<#szomoru1>

pointer4
<#shakehead> Pedig tegnap több órát játszottam. (és még az 5.04-es driverrel is ráadásul, amirõl még nem hallottam semmi jót vagy rosszat)
Giovanni
Tapasztalt már valaki hasonlót G25-el, hogy nincs iRacing alatt force? Eddig jó volt, de a frissítések után eltûnt, pedig be van állítva...

Alexease
Nem egy ideges tipus. Aranyaban csak minimalisan erosebb mint a Radical (majd ketszer nehezebb de nincs ketszer erosebb). Hosszutavu auto, jo gyors, husszu attetellel. Barber-hez (palya😛) allitgattam a valtot, jo rovidre, egyesevel, de meg ugyis batran lehetett padlozni. Nehany koros teszt alatt, "ugyanolyan" idot mentem vele mint a Radical-lal. Csak a Radicalra jobban kell vigyazni, mert hamarabb "kitekeredik".
pointer4
Kanyarba csak akkor, ha gázt adsz vagy fékezel 😄
JuanG
Milyen a Riley? Mocorog a segge rendesen?? 😛

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

JuanG
na ha ez kijön, akkor elõfizetek 1 hónapra megint 😄D

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

lac coo
De tudod milyen bonyolult volt egy értéket nullára írni ...! 😛

Alexease
Hihetetlen, de nehany honap (es fel tucat levelem - bar ketlem, hogy miattam😛PPPP) utan osszehoztak!😊)) Normalis Skippy rollbar kamera!😊 Utoljara a Laguna Seca videonal aggodtam nekik egy sort😊)))))

Alexease
A rajt a szokasos😞 Sosem fogjak megcsinalni. De a kuplungot es a lefulladast sem😊 De a cockpit-allitas sem artana.