25347
-
#10025 Biztos rosszul csináltam valamit, de nem jelenik meg a kép :( -
Boldog karácsonyt! -
#10023 Boldog Karácsonyt kicsiny "gyülekezetünk" minden tagjának!
:
-
#10022 Vajon ez : aTemplates Brian Simpson az a simpson, aki az NR2003-as templateeket csinálta? Ha igen akkor az Cool! :D -
#10021 A második USAC autó is eltűnt, pedig az még az iracing.com-on is ki volt téve, így maradt tőlük egyedüliként a SilverCrown. -
#10020 Hát én nagyon örülök ennek a festés dolognak.
Autók számát ha növelik akkor jobban örülnék annak, ha a bajnokságok száma maradna. Egy példa:
WTCC (tudom hogy egy autó sincs, ez csak egy példa) Megcsinálni az összes autót (Seat, BMW, Meg ami van) és amivel először elindulsz az adott bajnokságban azzal kellene végig menni. Ezzel megoldhatnák azt a problémát, hogy a növekedő autószám miatt csökken az egy-egy bajnokságban szereplők száma, sőt van olyan bajnokság ami teljesen kihalt. -
#10019 Nah, meg egy kicsit;)
Mar irtam korabban, hogy az autok ID-szamozasanal, a Dallara-val bezarolag, eleg sok az ures hely (10db a 29-bol), a hiany. Vagy logikatlanul szamozzak (nem hiszem:P) vagy tobb felbemaradt project van es/vagy keszulget meg jonehany auto, ami egyeb promokhoz, akciokhoz, esemenyekhez van/lesz kotve. A 2 Ford-rol es a V8-rol tudunk, de kivancsi lennek mit terveznek(-tek) meg?!:)
Igazabol, fogadasbol egy kisebb osszeget tettem volna arra, hogy Karacsonyra kiadjak a 2 Ford-ot "parasztvakitasnak", maguknak meg unnepi bevetelnek:DDD
De Poconora is kivancsi lennek, mert mintha az Ausztral ficko, azon tesztelt volna, ami nyaron volt... Vagy nem?!:))) -
#10018 A iRacing 2010 World Tour-rol tud valaki valami erdekesseget?:) Nem olvastam utana, annyira nem izgatott (egyelore), de ha jol ertelmeztem, akkor a valos futakkal megegyezo versenyek lesznek iRacing-ben is.
Az hogy lesz 2010 szeptemberben V8 Supercars Phillip Island-en, az OK, azt bejelentettek. Azis OK, hogy lesz 2010 juliusban Formula-1 Silverstone-ban, de milyen autoval?!:))))) Bar Lotus-szal mar "szerzodesben" vannak, talan lesz egy iRacing Lotus F1 2010 car?!:P -
#10017 Rengeteg dolggal foglalkoznak, mar tobbhelyen is le volt irva. Valoban fejlodik, keszul, bovul, de nem olyan egyszeru. Szamitasba kell venni, hogy 3 havonta update, annak a tesztelese, kozben zokkenomentesen kell mennie a rendszernek, a versenyeknek (a folyamatos elofizetes es szolgaltatas miatt), valszeg eleg komplex a fizika es az egesz rendszer, komolyan bekavar az online, az adatatvitel, es persze a liszenszek, mit, mikor, hogyan adnak ki.
Ha evente csak egy update jelenne meg, akkor ~3 honapot sporolnanak (annyival tobb kerulhetne be), de jelenleg kozben is fent kell tartani az erdeklodest a josagokkal (uj fejlesztesek, uj tartalmak), igy azokat a 12 het alatt nem csak el kell kesziteni, hanem komolyan le kell tesztelni, es beepiteni a rendszerbe.
En is sirok, hogy ez nincs, az nincs, ez meg ez igy meg igy jobb lenne, de igazabol tudom, megertem, hogy nem egyszeru a helyzet;) -
idevman #10016 Engem viszont a festes hoz lazba, mig a szektor idok nem erdekelnek.
Itt van viszont egy interju Steve Myers-szel:
http://www.inracingnews.com/iracing-news/a-day-with-steve-myers-what-being-a-cat-herder-is-all-about/
Ha atprogetitek az eletrajzi reszt akkor van egy kis info a jovorol (Q5, Q6):
- dolgoznak a valto modellen :)
- dolgoznak az aero modellen
- a tobbi auto is megkapja azt a gumi modellt amin most az IndyCar, Star Mazda es Corvette fut, valamint, immaron sokadszorra kijelentik, hogy Kaemmer dolgozik egy sokkal jobb modellen
- meg sokara lesz kesz, de lecsereleik a hang engine-t
- endurance futamok -
#10015 Felig-meddig poennak irtam, semmi biztosat nem tudni:)
A festes engem sem erdekel, de sokakat igen, ha jol lattam van ra igeny.
A gumi az eleg komoly jatek, azzal barmennyi idot el lehet tolteni. Van is valami gepuk hozza;) 1-2 fontosabb auton (pl. Impala) meg kamu gumi van;) De felo, hogy a koszolodassal nem foglakoznnak. -
#10014 az agyam eldobom ha ez igaz. Mert az éjszakai futam nyilván OVAL-ra készül el. A festés kurvára hidegen hagy kábé, annyit úgy sem játszok vissza, hogy annyira fontos legyen. Inkább a többi.
Ha nem lesz szektoridő, normálisan megcsinálva, akkor komolyan abbahagyom az iracinget amíg nem lesz. Illetve minden nap szépen elküldök a supportnak pár levelet. Aztán max letiltják a címem :D
Jah meg a fórumot is szétbarmolom 20 ilyen topiccal majd. Kemény vagyok mi? :D Grr..
A gumin meg igazán javíthatnának, nem lenne olyan nagy szám, pláne, hogy már mennyi idejük volt rá...
Meg nem is értem! Elvileg a team-ban mindenki dolgozik valamin folyamatosan (pl a "fizikus" nem fog grafikákat csinálni, ergó ő folyamatosan a fizikát csiszolja. stb. nah most azok eddig mit csináltak? oké, kis javítgatások, meg új kocsik, nah de basszus... hogy van a patch?!)
A gumi felülete is változhatna legalább, plusz ez a felvert por oké, de elég komolytalan, simán átlátni mindegyiken. Majd összehasonlitom pár igazival, azt azt is beküldöm. :)
Az egemre még mindig nem volt semmi reakció, pedig két facebook hírnél is "belinkeltem" hogy ez biztos gány.
Kiváncsi leszek nah, a létszám meg megállt 13000 körül. Ha nem fejlődnek ütemesebben, akkor ez nem is fog nőni jelentősen.
Aki akart, már 200szor előfizethetett volna, olyan olcsó árak voltak vannak mostmár. Ingyenes meg úgysem lesz sohasem. Szóval húzzanak bele, hogy ne legyen kérdés, ez a csúcs. -
#10013 Pedig az lesz a csucs-update:) Es talan az ejszakai futam - 1-2 palyan, amit megcsinalnak kulon, mert valszeg nem dinamikus, igy kulon-kulon palya kell hozza;)))) Es esetleg meg gumi-update, de az meg csuszhat. A lefulladasrol, kuplungrol mar lemondtam, a kulonfele meghibasodasok, kopasok csak gondolatban leteznek;) -
#10012 ez a festés dolog hogy fog menni? Remélem nem ez a következő nagy javítás, mert eldobom az agyam... -
#10011 Csige: Lehet, bár az iRating tényleg durva. :)
VO101 tvr: Azért elég sok mindent jelent, ha rendszeresen versenyzel, hamar felkúszhatsz 3000 felé. Ha stagnálsz 2500 körül az is sokat jelent, ha meg nemrég regeltél, de alien vagy akkor is hamar 4000 felett is lehetsz akár. (Mert mindig versz mindenkit)
Plusz egy idő után mindenkinek beáll nagyjából egy szinten. Mert van akiket soha nem fogsz tudni megverni, és ha már elértél egy magas iR pontszámot, akkor nem fogsz olyan sokat kapni ha gyengéket versz el, ergo alig növekszik, plusz néha ugye kikapsz az erősebbektől, ergo stagnálni fog.
Azért jó hogy van. :) -
VO101 tvr #10010 Az iRating sok mindenre jó, de a tehetség mérésére biztosan nem. -
#10009 Az is lehet, hogy mindjárt az elején valaki vagy valami miatt elütötte a felfüggesztését, és nem akart kilépni hanem megpróbált körbe érni. Bár az iRatingből kiindulva nem lehet túl nagy tehetség.
-
Toya #10008 Nem volt semmi gondom a kiscsajjal, azon kívül hogy semmit sem tehetett és nem tudott semmi konkrétumot mondani. Gondolom ez nem az ő hibája volt. -
#10007 Suport sehol sincs, de a T-Online-nal (legalabbis nekem) sose volt gondom az elmult tizen evben.
Amikor ugyintezek barmelyik cegnel, es macerasabb, problemas, balhes, azzal szoktam kezdeni, hogy "A beszelgetesunket en is rogzitem, nem csak onok!" :) Mashogy szoktak hozzaallni az emberhez:))
-
Toya #10006 Hát tényleg vicces, hogy egy napig nincs net és még nekem kell majd jóváírást kérnem. Nem baj, bemegyek és lemondom. Januártól meg kevesebb pénzt fizetve visszatérek évek után a T-hez.
Support ott sincs, segíteni ők sem tudnak, de legalább a telefon és az internet általában rendeltetésszerűen működik. Elmondtam a 1221-en a csajnak is, hogy ha már rögzítik a beszélgetést, akkor elszeretném mondani, hogy mindenhol reklámozni fogom mennyire rossz a szolgáltatásuk.
Sűrűn elnézést kért a hibák miatt (amelyek azóta is jelentkeznek), de segíteni nem tudott. -
#10005 Latom az MSzK-ra is kirtad az UPC-s "oromod":) A UPC egy foss. Nalam az lenne az alternativa a THome helyett, es hiaba sokkal gyorsabb es meg olcsobb is, de azert sem kell:) Bar 120/10-et reklamoznak, de bit-re pontosan csak a garantaltat sebesseget adjak (30/4). Raadasul szaggatjak, korlatozzak stb. -
#10004 Hát az, hogy azért ha 4-5en autóztok egymás mögött egy ilyen lassú versenyző csak idő kérdése és bajt csinál. Most szerencsére nem volt ilyen mert korrekt volt, meg az elejét kivéve végig egyedül voltam.
Alapból a tempó bosszant. Még a hülye is körbeér H váltóval meg kuplungozva 1:25 körüli idővel, de neki a leggyorsabb is bőven 30 felett van.
persze megértem én hogy versenyezhet, csinálja is, csak ezt nem lehet versenynek hívni. Bár ez még tényleg egy elég korrekt srác lehetett.
Nah nem szaporítom a szót felesleges, értem én hogy nem volt vele gond, csak durva volt ilyen időket látni. valahogy jelezni kéne ezt is, mint a PRO-t, hogy tetűlassú (TL) vagy nemtom :) -
Toya #10003 Én sem értem a gondot, ha elengedett korrektük akkor téged mit zavar az ő eredménye.
Ha meg Huttuk ellen kellene menned, akkor meg az lenne a baj :) -
#10002 Ez talan meg a versenyeknek is jot tenne, mert nem a szokasos recept alapjan rendezne ossze a szervereket (persze, ha van egyaltalan mibol valogatnia:P): 20% ufo, 20% gyors, 20% atlag, 20% lassu, 20% eselytelen;) -
#10001 Amig barki, barmikor, sajat penzeert regisztralhat, hasznalhatja a programot, ugy megy ahogy akar;) Tartsa be a szabalyokat, ne legyen balesetveszelyes (mint irtad, nem volt, mindig korrektul elengedett), aztan annyi;) Sokan sima kontrollerrel nyomjak;)
Hiaba van ekkora fenek keritve az egesznek, attol meg ezis csak egy jatek;) Lehet hogy fizetos, draga, de ha valaki megteheti, ha valakinek megeri, akkor miert ne;)
Ha ezzel gond van, zavar, akkor a szervezoknel kellene jelezni, hogy versenyre kizarolag qual-eredmeny utan engedjen be, es a versenyzoket bizonyos szazalekon belul valogassa ossze.
De ennel talan jobb lenne a TimeTrial idoeredmeny, ahol nem csak 1 kort kell jol teljesiteni, hanem mondjuk az aktualis verseny 1/3-at kellene lefutni hiba nelkul, minnel gyorsabban. -
#10000 már miért ne?
már bocsi, de itt a hülye is körbeér +10 sec hátránnyal.
az ilyenek balesetveszélyesek, másokat veszélyeztetnek, akik már megannyni kört vezettek gyakoroltak és etc.
Ha ő is, és ennyire nem megy akkor szólni kéne neki hogy jobb lenne ha hagyná.
Aztán nézzük az ő szemszögéből is, majdnem mindig folyamatosan lekörözik. Ebben mi a poén? Ehhez miért kell iracing? Mert hogy versenyben nincs senkivel az huzat. A fizika határait sem feszegeti, merthát nem ismeri.
Legyen csiga-lassú valaki. Nem gond, de ez azért már sokkal több annál... -
VO101 tvr #9999 Azért ezt a felháborodást azóta biztosan te sem gondolod komolyan... -
#9998 3-an voltunk. Sok ertelme nincs szerintem, nem erdemes eroltetni.
Meg mielott bevezettek a sajat hoszt lehetoseget, volt aki felt, hogy tonkrevagja az iRacing bajnoksagot. Nah, ettol nem kell felni;) -
#9997 Pedig az mar valoban ban jellegu:) -
#9996 gondolom szektoridő azért nincs még, mert a statisztikákba is be fogják építeni meg lehet hogy majd lehet aszerint rendezni az időmérő listázását meg ilyesmi. legalábbis remélem. :) -
#9995 nah most az agyam eldobom...
ez mi??? link
Eugene Vernon idejeit nézzétek meg, még jó hogy korrekten mindig elengedett, de ez azért vicc, ilyeneknek nem szabadna elindulnia... Vajon ki vezette? -
Toya #9994 Én nem voltam...Thx UPC! Még két hét és más szolgáltató, azt már valahogy kibírom :) -
#9993 Hiába, demokrácia van és szólás szabadság...
Volt tegnap valami Szecsi szerverén ? -
#9992 Örülj, hogy ezért nem tiltottak le az egész internetről...:( Arra vigyázz, hogy mostantól meg is figyelhetnek :) -
#9991 Én egyszer kaptam egy cselekedetért 3-at , és azt mondták örüljek, hogy nem bant.
Pedig csak megkérdeztem valami Zsidó ifjusági mittomén milyen topicban, hogy hogy áll a gázai nép írtás, esetleg tudnak-e valami adattal szolgálni, hogy mennyi kill-nél járnak nők, gyerekek, civilek, stb.. adatokra szétbontva. -
#9990 Start! -
#9989 Miva? Milyen bünti, milyen topic? Ki bántott kit? :)) Monnyon le!!! -
#9988 Szerintem már kijárt ez a bünti, régóta lógott a levegőbe -
#9987 Ejjel nyitottak egy idiota topic-ot (szokas szerint), abba betettek valami idiota kepet, es arra unalmamban valaszoltam egy smile-t:D
Most mar buntipont jar erte, ha hozzaszolsz egy idiota topichoz, barmi is legyen az:) Legalabb mar ezt is tudom:) -
#9986 Mi jót csináltál, hogy büntit kaptál ?