iRacing

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

viziloitato
http://members.iracing.com/iforum/thread.jspa?threadID=27874&tstart=0

<#nezze>
symbol
Igen ezt vágom, de azért nyilván nem csak az iRacingnél tudnak fizikát leprogramozni. Értem én hogy valszeg tényleg jobb lesz az iracing fizikája, de azért a LaserScan sokat javíthat ám a konkurencia FFBjén is, mert csak az útfelület milyensége határozza meg hogy, hogy kellene reagálni a cuccnak. Tudom ezt le kell jól programozni. 😊 Szócséplés, de én várom a játékokat. 😊 És lehet pár kritika után fel se rakom õket, de reménykedek. 😊

Ha meg úgy nézzük még részidõt se tudtak pár év alatt leprogramozni az iracingnél. Egy szimbe. Azért ez kemény, a fél karom feltettem volna, hogy ez benne lesz pl alapból... de nem. 😊 Persze megoldják mások. 😊

a EA meg Codies játékok tényleg nagyobb bevételt produkálnak és tényleg úgy van a világban ha nem népszerû terméket veszel, vagy ritkáságot, akkor azért fizetned kell. Nyertél. 😊

http://rateyourmusic.com/~unrealnoise

Alexease
Az iR-t nem sok ertelme van hasonlitgatni masik "jatekhoz", ez itt mas vilag. Nem azert, mert ez annyira extra pontos (mas is tud pontos lenni) es nem is a fizika miatt (azert ebben is vann komoly hianyossagok), egyszeruen mas celbol mas celkozonsegnek keszul.
Alexease
LaserSsan-es cuccot lassan mar minden sarkon lehet kapni, szinte mar kotelezo hasznalni. Foleg, hogy a munkat is gyorsitja. Attol meg nem lesz jo valami😉

Az FFB elsosorban a fizika miatt olyan amilyen, a palya masodlagos.

Egy EA vagy Codies jatek egyertelmuen olcsobb tud lenni es meg a bevetelek is nagysagrenddel nagyobbak, mert nem nehany ezret adnak el, hanem nehany szazezret😉
symbol
De azért valljuk be, hogy az iracing veszít elõnyébõl. Ez tény szerintem, mert eddig pl a lézeres pálya elõny volt, és emiatt volt jobb az FFB is - többet között.
Ennyi. A játékélmény pedig ha az irányítást is eltalálják szvsz jobb is lehet. Mert játékélményhez kell ám grafika is, nekem esõ is, nem statikus elemek statikus elemekkel... Mellesleg már megint ez az EA. Már leírtam, javíts ki ha tévedek, hogy nem az EA adta ki az F1C-t? Utána nem adtak ki ilyesmit, mert nem volt pénz. Az EA-tõl sem vártuk ilyen színvonalú szimulátort mégis lett.
Mellesleg nem mintha az iracingnél nem fogalmaznának óvatosan a fejlesztésekkel kapcsolatban... Sõt... igazából én pl semmit nem tudok a tervbe vett dolgokról... Nem vagyok naiv, nem akarok én vitatkozni igazad van, hogy az összehasonlítás még korai, de szerintem helytálló az amit írok. Valljuk azt is be, az utóbbi évek punnyadása után (Simbin; EA vagy ISI + rFactor, meg codi), mindenki jön egy új kiadással, és elég jónak tûnnek a hírek alapján.

Amúgy nyilván egyik sem készül HC szimnek, de ne nevettessük magunkat ki, az iracinget, én jelenleg egyátalán nem tartom HC szimnek...
Innentõl kezdve az, hogy a többi nem készül eredetileg annak... Hát nálam nem sokat vet latba, mellesleg ugye NFS szim-es lesz, azt ígérik, a codinálmeg lesz "Sim-es mod"... Gagyin hangzik? 😊 Az is, de még a GTR2-be is volt arcade menüpont. Mellesleg pedig ha az iracing továbbra sem mutat valamivel lendületesebb fejlõdést, és a többi game közben viszont jó lesz, én lehet kiszállok... Egyedül az online versenyzés tarthat itt, meg a rendszer. Persze mindezt mondom úgy, hogy lehet beleülök a többi "game-be" és hiányzik a rádió, a kommunikáció, a "káromkodás" a cseten, mert ugye az online rendszer tuti nem lesz ilyen jól kidolgozva. nah renátó voltam, bocsi az Offért, ami annyira nem is az. csak jó ilyenkor ezeken és a jövõn filózgatni.

Jelenleg egy kész játékot hasonlítasz, 1 'képhez' illetve 4 screenshothoz. Azért gondoljunk bele, hogy az EA vagy a Codemasters mikor is adott ki utoljára igazi szimulátort.
Most sincs egyik program sem úgy reklámozva, hogy ennek a rétegnek készülne. Sokkal óvatosabban fogalmaznak mind a két cégnél (nem okoz majd csalódást, kellemes perceket szerezhet, stb).

HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu

symbol
Hát igen, én sem vagyok azon a szinten, ezt a reflexes, állandóan ide oda kapom a kormányt, totál a határon csúsztatom verziót tuti nem tudnám egész futamon 😄
Alien én se leszek az tuti, annak már látszódnának a jelei. 😊 De ettõl független jókat tudok sokszor csatázni. 😄

OFF Hoppááá... komolyan mondom folyamatosan meglepõdök... (mert errõl sem tudtam)
hsw-link - codemasters Lézeres szkennelés náluk is? Ejhaj... Tudom, nem lesz olyan "csúcs szim" mint az iracing, de azért csökken az elõny szépen lassan... A fejlesztõk rendesen felköthetik az iracingnél, a volt Simbin bizony elég jó helyen van most, simán lehet hogy irnak egy jól megbuherálható kódot, amivel pl az esetlegesen könnyített "NFS-es" dolgokat ki lehet kapcsolni... A Codemasters meg... hát valljuk be, dolgoznak rendesen az tuti, elég sokáig készül az az F1 2009... és ha szintén szimesre veszi a figurát, akár egy kis móderes cuccal, akkor bizony hát játékélményre lehet az iracing felett lesznek. (iracing egy nagy elõnye lehet ez a netes rendszer...) De megjegyzem, óriási pénzlenyúlás amit csinálnak. Szép lassan leesik szerintem mindenkinek. Mért? Mert az f12009 is lézeres lesz ezek szerint, mégsem kérik majd el érte azt a 15-25 $-t pályánként... Mindegy, legalább van konkurencia, mert akár online akár nem, akár ennyire szim akár nem, csak autóverseny mind, és egyik sem néz ki szarnak jelenleg, valamit érdekes lesz, hogy a többi "szim" lézeres megoldása pályája is olyan jó FFB-s hatással bir-e majd... Frankó. Örülök azért nah. ON

Alexease
Egy bizonyos szint felett ez mar valoban reflexjatek, ugyessegi akadalyverseny😊 Persze, ehez kell egy alien is, aki vegig is tudja csinalni, akarmikor, akarhany koron keresztul😉

En sose jutok el arra a szintre (nem is akarok igazan😛), mert en mindig "autot akarok vezetni", de az mar ezen a szinten nem fer bele😄
symbol
hehe 😄
nah amúgy most jutottam el radicalra arra a szintre, hogy rájöjjek ez az egész "sport" nem másról szól még jelenleg mint a reakcióidõrõl.
Mondhatnám, hogy ügyességi játék is az összes szimulátor...
Az iracingben még gond, hogy abszolút nem érzem a gumikopást illetve régen a barbinál éreztem mintha néha elmelegedett volna, lehet hülyeség.
Jó lenne ha az F1-el végre a taktikus kerékcserék is bejönnének... Akkor beszélhetnék már arról, hogy nem csak egy reflexcucc az egész. Elképedek viszont, hogy Huttu hogy elveri az összes alient is pl az idõmérõkön... Angliában a radicallal, úgy 1 óra gyakorlás után ott tartok hogy össze tudtam volna hozni úgy 1:45.8-at... Persze ez még lesz jóval jobb is, 44 valamennyi remélem... de az az ipse ment egy 42-es idõt.... vááá. Nyilvánvaló, hogy a féktávval ver meg mindenkit, a kigyorsitást idõmérõn én is megcsinálom szerintem úgy ahogy õ, ergo, pont annyira nyomom és váltogatok hogy még ne forogjak meg de gyors legyek, szóval egyszerûen kurva rövidet fékezhet és kurva jókor, hogy aztán pont idõben kigyorsíthasson. (tehát végül is egy jó fékezéssel az elvileg jó kigyorsitásom is kenterbe veri...)
nah mindegy... azért jó lenne mondjuk ilyen mini-Aliennek lenni 😄 Ha ezzel az jár, hogy egy két kocsira kell ráfeküdni hát letojom, de tényleg ki kéne aknázni a határokat jobban mert elég illúzióromboló, hogy egy majdnem két perces pályán is ennyit kapok, kapunk...

pointer: gratula a cucchoz 😄 Jó kis felbontás, meg váá. Jó lenne mindenhez az a fullHD... 😊

Írogatok én neked, csak ne emlegesd Maszkát, mert még megjelenik! 😄

www.smart-bus.hu

pointer4
Naaa, írkáljatok mán <#zavart1>
Kezdem "Maszkásan" érezni magam, hogy elvagyok itt magamban képeket linkelgetve <#idiota> (Tényleg hova tûnt az az srác?)
Na kicseréltem a TV-m, és isszonyat jó képe van így a gammának :
kép1
kép2
kép3

Bár tudom azért így azért nem ugyan az. 1080/60p be megy, 720 ban 90fps volt, így 75fps. Pedig nem új a vasam 😊
pointer4
Tegnap éjszaka elszórakoztam ezzel az iRacinges pluginnal 😄
Már szinte minden szimjátékhoz van lehetõség kinyerni az adatokat, és tetszõlegsen kirakni azt képernyõre, LCD kijelzõre (pl.G25) egyébb dogokra LCDstúdióra 😄
De mivel haverom Toyota Corollájának mûszerfala alapján csináltam a beosztást, így a fordulatszám, Radicálnál kicsit kevésnek bizonyult 😄

Egy kézzel vezettem, és H váltó, nem beszólni a félre váltás miatt 😄
pointer4
A kép lemaradt

pointer4
Nekem is ilyen oktató kéne, aki leüvölti a fejemet hogy mit csinálok. Persze csak hogy fejlõdjek is 😄 Mod van ilyen? <#zavart1>

Hjajj, most vettem észre, hogy az X-simnek a beta teszterek között van plugin-je iRacing-hoz.
X-simnek
Alexease
3:05, 3:48- <#idiota><#zavart1><#taps><#wilting>
<#kuss><#taps><#taps>

www.smart-bus.hu

pointer4
Nem tudom, hogy ez így menni fog-e. De nekem nagoyn bejön. (bejelentkezõs az bizti)
Alexease
Lehetne rola vitazni, hogy az iR jo, rossz, olcso vagy draga, de teny, hogy van mogotte penz, jo a fizika, rengeteg a liszensz, es a lenyeg, ez hosszutavu project😉 Ebbol meg barmi kisulhet. Lehet, hogy azok az (uj) otletek, amelyek itt felvetodnek (fizika, grafika, efektek, sajat szerver, SR, europai sorozatok/autok/palyak stb.), mar mind egy listan vannak az iR-nel, csak utemezes kerdese, hogy mikor jelenek meg😊
Ezt a programot lényegében az 'õs' SimBin csinálja.
A HSW-re kiraktam egy hírt, hogy kik is alkotják ezt a csapatot, hát majdnem mindegyik azóta dolgozik együtt amikor még tényleg moderek voltak.

HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu

symbol
Õh, NFS-tõl én is csodát várok, nem értem mire fel ez a nagy ellenszenv...
Nem az EA adta ki az f12002-õt a az F1C-t egy sz*r f12000 és egy kicsit jobb f12001 után? Az EA csak kiadó, aki pénzt akar látni, és bizony én azt várom, hogy ezek a srácok lemossák a pályáról a simbin eddig ill. jelenkori játékait, illetve a GRID-et is... Optimista vagyok, jön az rFactor Pro, NFS, iRacing fejlõdik, netkar is (csak sajnálom õket... van egyátalán valaki aki megveszi vagy használja? gondolom "páran" haverok nyomják egymás ellen, és ennyi..), a többi szerintem említésre sem méltó, már ha van...
Ez a nyilt rendszer nekem is tetszik. 😊 Sok privát bajnokság eredményét megnéztem poénból és sokszor úgy jött le, hogy bizony az eredmények általában ugyanazok futamról futamra... Nah itt aztán soha nem tudhatod... 😊 És pont ezért nem unalmas...
Pár dolog engem is zavar, nagyon zavar, de ez van. a többi elvi kérdés, amúgy szerintem sem veszett drága. Gondolj bele, ha megveszel egy pályát, és ha az iRacingnél maradsz soha többet nem kell újra megvenned, minden javítás jön majd hozzá ingyen. Még a késõbbi grafikai tuning is mint apróság... nah mindegy, lejárt téma, tényleg nincs mit rajta ragozni, igazából az a meglepõ, hogy amcsiból is még csak ennyien "jöttek"...

Egyébként hiszem, ha jön pár lézeres európai pálya, jön az f1, jön pár GT autó, és pár fontos kiegészités, akkor tartható lesz ez a létszámbeli növekedés. 😊

Ki kellett próbálnom ezt a reset-elõs dolgot...
LimeRock-ban elsõ kör, T3 után ember jön vissza a pályára, megpöcköl, megfogunk mindketten. Mikor megálltam nyomom az Esc-et és nyomás, nekifogok újra az elsõ körnek. Az elsõ mögöttem van kb 20 mp-el. A célvonal után látom, hogy -1lap.... Hogy van ez? Miért kaptam a körhátrányt?

lac coo
Csodát mindentõl lehet várni, sõt NFS-tõl csak azt ..! 😊))
Persze, hogy mindenki maga dönt el , hogy drága-e, de sokan ugy döntenek, hogy rohadt drága ....
SR: nincs máshol ez igaz, de ez azért messze van a használhatótól, legalább is a zsivány mezõnyben ! 😊))
Fix pálxát úgy értem, hogy pl. én soha nem mehettem Pontiaccal , mittudomén hol...Volt pálya a bajnokságban, mindig az a három azt jól van... Persze ha meg sok lenne megint életbe lép a rohadt drága pont ...

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Drága? Ezt mindenkinek magának kell eldöntenie. Neked az, másnak nem az.
SR? Hát lássuk be ezt jelenleg még egy játékban sem oldották meg. Még ilyen szinten sem!!! Itt legalább az erõfeszítés megvan.
Fix pálya? Ez is izlés kérdése. Engem ez soha nem zavart. Valahogy jó, hogy egy elrontott futam után tudok javítani ha úgy alakul.

Saját bajnokság? Az minek? Pont az a jelenlegi rendszer szépsége, hogy akár Earnhardt ellen is mehetek. Ha lennének bajnokságok, akkor sejtheted, hogy többség valami zárt sorozatban menne.

Lacoo, ha már a NFS-tõl várod a csodát, akkor valami kezd elromlani nálad 😄

lac coo
Talán EA lát fantáziát egy normálisabb fizikával ellátott NFS-ben ! GRID sikere után nem csodálkoznék ....

lac coo
Szerintem két ok van : drága, és eszement szabályai vannak ( SR-számítás=idegbaj, fix autó-pálya kombináció ). Aki szimulátort szeret nyilván értékeli a jó fizikát és nem hiszem, hogy ebben a mûfajban sokan csalnának, mert minek ...

symbol
Hát igen, úgy értem. 😊
Nem lenne rossz ötlet. De lehet tényleg elvannak így, végül is még mindig folyamatosan nõ a számunk (7100 már lassan).
OFF
Ami engem megdöbbentett, hogy az egész Simbin cakumpakk "átment" most a EA-hez. WOW. Azért mit tagadjam, kezd érdekes lenni a cucc... Lehet ezért sem halad eléggé a " volt Simbin" és csak ezért skinezgetnek évek óta.. Mert "már tudták", hogy ez lesz... ON

Alexease
A privat szerver csak bonusz lenne, amelett ugyanugy megmarad, mukodik, elsodleges az iR "bajnoksag". A privat csak egy lehetoseg lenne azoknak, akik nem tudnak/akarnak ennyi penzt kiadni a havidijert, es eleg lenne nekik a fix letszamos, kotot futamrendszer.

De ez ugyis az iR-tol fugg, lehet hogy eleg nekik a jelenlegi letszam, es eszukben sincs ilyesmivel boviteni az eladasokat😉

Bar nem tudom, mennyire lenne nepszeru a sajat bajnoksagos rendszer. Az autokat, palyakat igyis ugyis meg kellene venni, ami meg ugyis ~40000 HUF (1 auto + normal mennyisegu palya egy bajnoksaghoz)😊

Kevesen vannak az iRacing játékosok? Hát nem tudom. Eddig mindig letudtam futni normális bajnoki versenyeket és beleszámítottak a ponttáblázatba.
Amiért viszonylag kevesen nyomják annak több oka is lehet:
1. Fizetõs, le lehet warezolni, de minek???
2. Itt nem lejt a pálya senkinek, nincs cheat, nincs csalás, itt tényleg kiderül ki mennyire jó.
3. Nem tetszik sokaknak, hogy nem lehet az elsõ kanyarba beesni és kirakni a fél mezõnyt, majd sérülés és következmények nélkül tovább lépni.

Amúgy csak csendben jegyzem meg, hogy szerintem jóval többen vannak nyomják mint mondjuk az rFactort nyitott szervereken. Mert ugye ott a ligák dominálnak és a szerverek nagyobbik részére be sem tudsz lépni.

symbol
jaja, nagyot szakithatna, de a privát dolgot pont a lényegét ölnék meg, én van hogy napi három futamot is lenyomok ha úgy van, erre privát bajnokságban esélyem sincs... És egy futammal egy héten, hát szvsz nem sokat fejlõdik az ember, fõleg idõeredmények tekintetében, mert a sima tesztelés egy idõ után monoton... etc.
Persze itt jönne, be az, ha több ilyen privát bajnokságban szerepelnék, persze az meg atomsok pénz lenne lehet ahhoz képest, hogy csak pár futamról van szó... Nem bejövõs. Pláne, hogy tuti mindig idõpontgubanc lenne.

symbol
Vizi felhívta a figyelmem arra, hogy van már szektoridõ iracinghez.
Persze nem official, de van.
link
Leszeded a fájt, iracing fõkönyvtárába bele, novemberi directx, meg Microsoft Visual C++ 2008 Redistributable Package (x86) kell neki.
aztán mehet a móka, ment azonnal, nem éppen a legszebb, de legalább hasznos lehet TT-nél, idõmérõnél, gyakorlásnál. Futamon kevésbé.
számomra a csúcs ilyen téren a GP sorozathoz kiadott kis program volt, szép volt, jó volt, áttekinthetõ volt... jó lenn egy olyan ide is. 😊
Még egyszer; köszöntem Szecsi. (néha megéri a fórumot böngészgetni. 😊

viziloitato
A road cup-ot miért nem szeretik az emberek? Na az nem pattog, de a legnehezebb az úton tartani a kis legendset.
Alexease
Akkor kaszalna az iR nagyot, ha 2-3 ev mulva, ha meglenne az osszes fontos auto es palya (USA, Japan, AUS, EU), ha csinalnanak:
- free demo-t (1-2 auto + 1-2 palya, csak offline)
- egyszeri fizetos csomagot (program + 1-2 auto + 1-2 palya), ingyenes, korlatozott online-nal
- felhasznaloknak megvasarolhato autok + palyak, plusz sajat szerver inditashoz "szerver berlet" (evi 3-400$), amin sajat bajnoksagot lehetne inditani, korlatlan mennyisegu futammal, tetszesszerinti palya+auto kombo, maximalizalt szamu cliens. vagy lehetne berelni 10-20-30 fos szervert sajat futamokhoz.
lac coo
Ja hogy úgy van hátrányban ...? Úgy igen 😊
Amúgy IRacing semelyik hírös szimulátornak nem jelent komoly konkurenciát, a maga csekély számú felhasználójával. Teszem hozzá:sajnos....Így megint csak alig vannak rákényszerülve , hogy igazán jó, új motorokat fejlesszenek , mindenki foltozgatja a régit.

symbol
Tomtom 😊
Azért ne kezd el, hogy nincs hátrány rFactorban (FFB, fizika, etc), tudod te, erre értettem. Amúgy wow, régen nézegettem mikor jön ki az új rFactor, most már látom komoly tervek is vannak, etc) Szóval érdekel engem minden konkurencia, ha valaki jobbat gyárt megyek is át, bár azért tuti nem dobnám csak úgy az iracinget, és jelenleg szvsz még erõsen elõnyben vannak.
a konkurencia mindenkinek jó. 😊 a jó konkurencia meg pláne. 😄
Köszi amúgy 😊 De amúgy basszus, azért rFPRO-ban is akkor sok és kemény munka lesz, hát kíváncsian várjuk. 😊 nah vége az OFFnak 😊

lac coo
Hát én semmiféle hátrányt nem látok , de nem tudom... Szerintem nem hivatalos pálya,bár lehet, hogy az, elvileg rFPRO-ban már lézeres pályák lesznek .Amúgy meg a modderek is elkezdték ledolgozni a hátrányt, Laguna már átvándorolt rF alá ...😉

symbol
Ezt vágom (azért kössze 😊), de kik támogatják õket meg minden, valaki tuti rFactorozik, tudja nem? Ezek hivatalos pályák a játékhoz? Lesz még ilyen? Csak érdekel, hogy esetleg elkezdik e ledolgozni a hátrányukat az iracinghez képest. 😊

lac coo
• Brendan Elliott
• Chris Larmour
• Brendon Pywell (Bob's Track Builder)
• Neil Faichney
• Thomas Yan (UNSW)
• Chris Rizos (UNSW)
• Linlin Ge (UNSW)
• Mark Perich (Owner, Oran Park)
• Mark Hitchenson (Camden Council)
• Vicki Brown (Camden Council) .
• Michael Andon (Growth Centres Commission)
• David Turton (AAM Hatch)

symbol
bocs az offért, de ki csinálja ezeket rFactorhoz?
link

Mnemomic
Ja nagyon jó állapotban, a botváltója szinte nem is volt használva.

Mnemomic
Ha valakit érdekel eladó a G25-öm dobozával, március 13. garanciális. 40ezer az ára.

Milyen a DP? A mazda után kicsit szkeptikus vagyok. Ez is sínautó, vagy lehet vezetni is?

Jó hallani, hogy "nyugodtan" is lehet vezetni, én sem szeretem a kapkodást... 😊

viziloitato
Ezt a Regional Division Drivers Championships-et sem értem teljesen. Kiemelnek majd x embert, és azokat külön akarják versenyeztetni, vagy mi? Most egy kicsit összezavartak ezzel. Most akkor ez, vagy world cup, vagy mindkettõ? A regional standings táblázatnál meg elvettek tõlem 1000 pontot. Ezt megint nem értem. Valakinek nem tetszett, hogy annyi pontom volt, hogy a mögöttem levõ 4 embernek nem volt annyi összesen? <#fejvakaras><#help>
viziloitato
Ez a logos dolog amerikában lehet, hogy jó ötlet, és jó, hogy Club Florida van ráírva az autóra, de én jobb szeretném a Club International helyett azt látni az autómon, hogy Club Hungary, vagy inkább, csak egyszerûen Hungary, és kész.
Skippy a király és a DP 😊
A többi nekem sem jön be. Utálom a pattogós kocsikat és amikor kapkodni kell 😄

viziloitato
Megy a 12 hetes bajnokság, amibõl 8 hetet vesznek figyelembe (a legjobb 8 hetedet), és csak a csoportodra kell koncentrálnod, semmi más ne érdekeljen! Ha ott a 12 hetes bajnokság végén a dobogó bármely fokán állsz, akkor pénzt kapsz (iRacing dollár), amit elkölthetsz elõfizetésre, autóra, vagy pályára. 15, 10, és 5 dollár a jutalom. Ez nevetségesnek tûnhet így elsõre, de azért nem esett rosszul, hogy párezer forintom megmaradt a zsebemben, mikor megvettem a két új autót. Idõvel ismerni fogod az embereket, és a rajt elõtt a grid alapján kb tudni fogod, hogy melyik hely hány pontot fog érni a verseny végén, tehát azt is tudni fogod, hogy érdemes-e kockáztatni egy biztos jó helyet, vagy sem. Van úgy, hogy még az 5. hely is 100 pont felett van. Azt, hogy melyik csoportba kerülsz, az elsõ két heti teljesítményed dönti majd el.
Alexease
A bajnoksagot kell megnyerni (a 12. het utan) nem 1 futamot😊
"Most 3 helyen is elsõ lettem, és kaptam érte 45 dollárt" Ez hogy mûködik? Igaz én eddig még csak 2 futamot nyertem és 1 oklevelet kaptam az elsõ gyõzelemért 😉

"az a problémám a privát ligákkal, hogy hamar megjön az "Ecclestone" effekt..."
2 perce röhögök 😄 😄 😄
Az igazat megvallva alkalmasint tényleg nagy békát benyelve lehet megtartani a "superlicence"-et 😊

symbol
Jómóduságot tényleg nem kell idekeverni, nem sok köze van ehhez, ezerszer meglett beszélve, hogy aki akar, az simán tud rá apránként ennyit szánni. Nekem kell egy komoly hobby ebbe a "mocskos" életbe, hát ez lett az. Ennél ezerszer drágábbak vannak. Most szerintem az sem éppen jó megoldás, hogy valaki éjt nappallá téve spórol valamire, kocsira, életre, házra. Lehet, de nekem kell közben a szórakozás, kell ami ösztönöz, ami "életben tart". Itt már életszemléletek meg életkor és egyéb körülmények is dönthetnek... hagyjuk is.

az iRacing jobb szerintem is mint egy sima bajnokság...

ui: Szecsivel beszéltük, hogy elvileg jönnie kell majd a "földes" oválnak a járgányok alapján hamarosan... (Tévedünk?), akkor pedig már ha van föld, akár pár év, és lehet wrc vagy valami ilyesmi, ha pedig van por, föld, etc, jöhet az idõjárás szépen lassan, miközben a rendszer természetesen fejlõdik a kínálat pedig minden eddigi szimulátorét felülmúlhatja majd, mind színvonalban mind mindenhogyan.

kigyi
Jó hogy te elõfizettél egy évre én munkanélküli voltam amikor a dollár 143 volt....

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/