25347
  • Adam Jonas
    Ezt a békát most kénytelen vagyok akkor lenyelni. :(

Igazából csak volt számomra az elszomorító, hogy egészen addig szinte tökéletes versenyt futottam (0x az incidensig, és kb. a verseny felén már túl voltunk), ahhoz képest, hogy ez volt az első Caddy-s versenyem...ráadásul Summit Point Raceway-en, amire többen is írták később chat-en, hogy nem könnyű a pályán tartani...

Na mindegy, utána legalább tudtam futni egy incidensmentes futamot. :)
  • bardocz
    Akkor hátulról kapnak el, csak menni kell mint egy tank
  • oneal1
    sajnos ez is simán benne van. Sokat agyaltam rajta, hogy lehetne ezeket elkerülni, de csak úgy lehet ha előre kiemelt óvatossággal oldassz meg pár helyzetet. Sebességnek a rovására megy ugyan, de valahogy azért real- szagúvá teszi a dolgot.
  • zimapeti
    Ez sajna minden szinten benne van a pakliban, túl kell lépni a számokon,(nem könnyű) max elemezd te mit csinálnál máshogy legközelebb. Engem is szét b@sz ilyenkor az ideg, de fordított esetben amikor én követek el hasonló hibát akkor tök könnyen megmagyarázom, lecsúsztam, megcsúsztam, elbasztam, bocs,:( A másik meg elküld a jó édesbe, de én tudom, hogy minden tőlem telhetőt megtettem, csakhát így jött ki, rosszkor volt rossz helyen, ennyi:)
    Itt a tegnapi 6354-es soffos futam, a tét egy éves MX5 versenyzési bérlet. 24.56-nál úgy löki ki az első helyről "Jesust" szerintem azt se tudta mi történt, pedig ő mindenről tud:))
    Szóval ne idegeskedj, ez minden szinten benne van a pakliban:)
  • twinr
    felejtsd el. Egyet lehet reklamálni, ha direkt vadászik rád valaki. Napi több ezer 4x-et nem fognak kivizsgálni. Nagyon sok x et kapsz még majd önhibádon kívül!
  • Adam Jonas
    Kérdés: ha önhibámon kívül kaptam 4x kontaktot (drágalátos lekörözött versenyző 1,5 körön keresztül tartott fel minket, majd mire sikerült elengedni, megpörgött és eltalált), azt meg lehet "reklamálni" valahogyan?
  • oneal1
    eszméletlen szuper ez a verda
  • Adam Jonas
    Jaja, most arra hajtok, mármint a túlélésre :D

Nem húztam fel magam, már csak azért sem, mert a srác azonnal bocsánatot is kért. Néha megesik az ilyen - csak akkor se értettem, hogy miért. :D
  • ozoli78
    Ne mérgeld föl az ilyeneken magad sajnos sokan nulláról kezdenek,semmi simes előélet.
    Ha mész 10-20 futamot és sikerül iratinget gyűjtened összerak jobbakkal.
    Addig át kell ezt vészelni.
    Sajnos ez ilyen.
  • Adam Jonas
    Hát...erre több kommentet nem fűznék, köszi a kedvességed :D

Ezért kezdtem el jobbra húzódni, mert sejtettem, hogy egyből vissza fog jönni - bíztam benne, hogy nem keresztbe...amint láttam, kaptam is át a kormányt balra, csak arra megint nem számítottam, hogy a hülyéje meg ijedtében nem egy helyben marad, hanem visszaindul az eredeti helye felé.
  • Alexease
    Ehhez kell atapasztalat: ha valaki "ugy nez ki", vissza fog jonni a palyara, akkor az vissza is fog jonni, es persze kozepre:D Igy azonnal tukor, lehuzodas, lassitas/fekezes;) 10-bol 9-szer a bizalom es a "meguszom" nem jon ossze;)
  • oneal1
    mazdában sajnos bele lehet futni ilyenekbe, de kis kitartás aztán tisztul a terep :)
  • Adam Jonas
    3. futamom....lett volna, ha nem történik meg ez rögtön az első körben :D

• Adam Jonas

Beszéljek Ákossal, csináljunk egy ilyet?
  • twinr
    úgy kellett volna! milliós nézettség garantált! :D
  • twinr
    Csak amikor frissítés van, és nem elérhetőek a szerverek.
  • tonio2006
    A testdrive oldal mikor használható? Ferrarit meg a Fordot kiakartam probálni de nem jön be az oldal.
  • bardocz
    Nem steam-en használom az iR-t, telefonon kívül meg más net perpill nincsen, de köszönöm a jótanácsot. Hozzáteszem több ovál versenyen egyszer sem volt gond a mobilnettel.
  • endy papp
    Nem steam-n kell használni az IR-t,(a teloról nem is beszélve)vagy ki kell kapcsolni a kérdés nélküli frissítést,ilyen esetben.....
  • bardocz
    Lenulláztam a telefonon a mérőt, csak annyira indítottam el a netet, hogy böngésző elindul, ir oldala betölt, majd megy a test, pálya betöltésnél ls is húztam, 200 mega elment erre. Az idióta steam meg kérdés nélkül elkezdte frissíteni az automobilistát, hiába lőttem ki, most amíg nem frissíti nem tudok játszani vele :D Következő 10 napra van kb 1-1,5 giga netem :D
  • Alexease
    Nem normalis, de es igy mukodik:))
    Palya toltes kozben pakolj ki valami net mero cuccot, lehet latni mennyit turja a net-et amig elindul.
    Elvileg tobbszorosen kodolva van, es valosidoben toltogeti a hitelesitett cuccokat.
  • bardocz
    Az szerintetek normális, hogy egy sima test session indítás, egyedül, Nord-on 200 mega netet használ?
  • Marcinko
    na azt azért megnézném !!
  • Adam Jonas
    Újraforgatni max. akkor, ha Ákos kívánalmainak megfelelően péklapáttal kergetjük egymást körbe-körbe a stúdióba, s Te üvöltöd, hogy az iR a jobb, én meg, hogy az R3E a jobb :D De egy új videót majd fel lehetne venni lassan ;) :)
  • twinr
    na csakhogy végre! Újra forgatjuk a hyp-r-es szimes videót? :)
  • ozoli78
    Helyes :D
  • Adam Jonas

Felk*rtam magam a RetekRoom-on múltkor, iR-be meg hívnak már egy jó ideje, úgyhogy most jött el az ideje, hogy végre normál szimmel toljam tovább az ipart
  • zimapeti
    És tényleg:) Annyi simes topikot olvasok, fel se tűnt, hogy itt új vagy:) Akkor üdv itt... is:))
  • oneal1
    jaaaa én csak ezen a french connection-on mentem :)

köszi!
  • Adam Jonas
    Mondjuk az, hogy eddig nem igazán próbáltam? :)
  • zimapeti
    Eddig mi nem tettszett, vagy csak az új kormányon a sok gomb miatt lett jobb?
  • zimapeti
    13.heti az csak fun, iratinget se kapsz és nem is von le. A 24 órás gyakorlón is csak a praktisz megy, azt jegyzi ha azon mész akkor lesz időd.
  • Adam Jonas
    Kezd megtetszeni az iR :)

• oneal1
    world records-nál miért nem jegyzi meg a ferrarival futott köreimet? Le mans-ról van szó.

látom azért pár embernek van ideje, azért nem értem
  • bardocz
    Akkor benéztem, de valamiért nagyon így emlékeztem.
  • GeriDoc
    Nem tudom. Én olyan 2014 óta figyelem, és akkortól már echte GT3-as autók mentek, és nem nagyon láttam elfékezést.
  • bardocz
    Nem lehet, hogy ez idén változott? Én nagyon úgy emlékszem, hogy GTD-ben nem lehetett egyiket sem használni tavaly, GTLM-ben meg volt TC.
  • GeriDoc
    Nyugi, mindenki így van ezzel, akár G25, akár Heusinkveld. A Porschéval a legnehezebb fékezni mind közül. (Hozzáteszem a real időket lehet vele hozni, csak az itteni űr szimes időkhöz kell vért izzadni)
    Utoljára szerkesztette: GeriDoc, 2017.06.08. 16:38:05
  • GeriDoc
    A hivatalos oldal szerint mindenhol megengedett a TC, GTD-ben (GT3) az ABS is.

Hivatalos oldalon a leírás
  • oneal1
    Kis ferrari teszt, nagy a szerelem :D