25347
-
#10345 3D-s lett LimeRock-on a fa?! Mar regebben vagy csak most vettem eszre?:) Regen valami otvar 2db lapbol allo szutyok volt;)
Ha igen, akkor ugy nezki, az ido mulasaval (gepek fejlodese), lassacskan feljebb piszkalgatjak a reszletesseget is:)
LimeRock fa
ui.: Jol elszorakoztatom magam itt a topicban:) Tobbet nem irok:) -
#10344 Kozben rajottem, mivel eljutotttam a papir aljara, hogy az altalanos motorgorbet piszkaltak es most mar szamit a tengerszint feletti magassag is;) Vagyis valszeg, egyszeruen csak porgosebb lett;)
Amugy valoban nem kellett sok;P Nem mintha szamitana, mert akkor a tobbieknek 0:59-es idejeik lesznek:D
-
#10343 A Solstice-on valamit piszkalgattak:O
Regebben 1:06 volt az atlagom (tudom bena vagyok:P).
Most hetvegen, 1:04 eleje a top, de inkabb 1:05 atlagban.
Most csak gyors teszt volt, mi valtozott, es "lazan" 1:03, foleg eleje, az 1:02-ert mentem (1:03:09):)
Vagy a motor porgosebb vagy a hatso gumik mashogy viselkednek?! Azert 1,5 masodperc eleg sok, foleg tolem:) -
#10342 Mivel nem ertek hozza, igy ehez nem tudok hozzaszolni, csak bologathatok:) -
VO101 tvr #10341 Hát bőven azért nincs lehetőség, hiszen a rugó és a statikus magasság állítása maradt csak. Ha tisztában vagy a klasszikus "wing car" működésének elméletével, akkor tudod, hogy a lehető legminimálisabb dinamikus hasmagasság váltakozásra kell törekedni. Mert vagy a szoknya kopott el idő előtt, vagy hézag volt a szoknya alatt. Mindkét esetben romlott a rendszer hatásfoka, hiszen "szökött" a levegő. -
#10340 Megneztem a Lotus-t (Mosport), de en semmi extrat nem ereztem;)Talan konnyebben beut a felfuggesztes (nem allitottam rajta, elozo bellitassal mentem), es talan jobban sodrodik a gyorsabb kanyarokban. Bar nem nekem kellene tesztelni:P Talan meg javultam is vele 1 masodpercet, de nalam +-0.5 masodperc az lazan benne van minden korben;)
Kinyomtatom az upgrade-listat, es vegig bongeszem onfly:) -
#10339 Meg nem neztem, de van a Lotus-ban boven allitasi lehetoseg, szerintem van meg mivel hasnagassagot allitani;)
Azt a bump stop-ot nem megszuntettek, csak most mar nem lehet allitani. Lehet, hogy az eredetiben sem lehetett. Vagy csak most kiszedtek, amig meg mast piszkalnak, fejlesztenek, mert az alitasi lehetoseg osszefuggesben van vele. -
#10338 Egyébként elrontottam a versenynaptárt, mert csak 6 futam lesz, amiből 5 számít. Tehát a végén mindenkitől levonjuk a legrosszabb futamokért járó pontokat. -
VO101 tvr #10337 Ez egyre érdekesebb Nesze neked SZIMULÁTOR.
Hogy lehet majd a hasmagasságot beállítani majd a Lotus-ban? A régi szoknyás autókban pont ez volt a lényeg, hogy az egyenesben felült az autó a határolókra. -
#10336 Este megnézem, de grr. Egyre mérgesebb vagyok... -
idevman #10335 Csak ezert krdeztem, mert Volker ki van akadva a bump stop hianya miatt. Na mindjart adok neki. Marmint a Lotus-nak. -
#10334 Lowe's Motor Speedway mostantól Charlotte Motor Speedway lett, vagyis ez lenne a helyes, de elírták, és Charolotte Motor Speedway lett. -
#10333 Ne viccelj...
következő javítás az lesz, hogy festés update 1.2. aztán 3 hónap múlva festés update 1.3 és így megy majd az idők végezetéig (megjegyzem addigra a KAMERA már orálisan is ki tud elégíteni...!), de hogy valóban hasznos dolgok, mint részidő? felejtsd el...
Újra belinkelem, ne kelljen keresni ha valakit tényleg érdekel, vagy csak tekintettel van azokra akiknek nincs plusz monitorjuk illetve telójuk...
link -
#10332 "The cars have to be 1024×1024 pixels in size. The suits and helmets must be 512×512. If they are the wrong size they are ignored."
Tökjó, hogy megcsinálták a saját festést, tényleg örülök neki. De mi a franc annak az oka, hogy ezek mindent csak egy kicsit csinálnak meg?
LFS ben már évek óta 2048-as skineket használtunk, de a program engedélyezi akár a 4096-ost is.
Mindent megcsinálnak, hogy elmondhassák hogy van, de semmit nem csinálnak jobbra mint mások, sőt sok mindent még annyira sem mint mások.
De persze mind ezek mellet a vezetési élmény még mindig itt a legjobb, csak nem értem az okát, hogy miért van az , hogy szarul csinalnak meg mindent.
Nem volna egyszerűbb jól megcsinálni és akkor nem kéne később foltozgatni. -
#10331 azzal az a gond, hogy ott nem indulhat akárki, csak az első ötven a PRO bajnokságból. Igy emlékszem legalábbis. Itt már nagy lére megy a játék.
PRO-n meg nem is indultam, a Riley nem érdekelt. :/ Lotussal tuti mentem volna mondjuk :P
Mit akarok. jah nem, nem mentem még, majd csak este körözgetek, de mivel semmi komoly javitás nem jött ki (nincs új gumifizika meg ilyenek, a többi meg mind "apróság", nem hiszem hogy sokat változott volna.
Elismerem apránként lehet lesz valami időjárés, meg változó körülmények, ezt lehet most alapozzák meg, de ez nagy csalódás most.
Még elkezdik 12 héttel ezelőtt, hogy dolgoznak a részidő problémán.
Rohadtul utálom ha hülyének néznek... -
idevman #10330 Probaltad a Lotus-t? -
idevman #10329 Nem tudtam, akkor marad a WDC annak aki beeri kethetente egy versennyel. -
#10328 Az utóbbi idők legrosszabb javítása. köszönjük. vagy ha finomabban akarok fogalmazni, hát nem ájultam el... :(
ui: erre nem kell harapni, de ez a véleményem. -
#10327 már nincsenek, de gondolom tudod.
hetente volt és 3 nap lehetett indulni. asszem. -
idevman #10326 A kethetes rendszer most indul:
iRacing Drivers World Championship
Pro versenyek milyen idokozonkent vannak?
-
idevman #10325 A Catalyst Control Center-ben kapcsold ki az Adaptive Anti Aliasing-ot.
Ha jol emlekszem az ujabb driver-ekkel mar nincs ez a problema, legalabbis nalam. -
#10324 Az LFS ket eve promozott a VW-vel, elkeszitette az uj VW Scirocco-t, es 2008. decembereben tervezte megjelentetni. Azota kicsit csuszik, es azon megy a poenkodas:) -
#10323 egyébként mi a csuda az a "sirokkó"? :D -
#10322 akarom mondani másfél éve nincs meg -
#10321 Persze én is, csak az egésznek semmi köze egymáshoz. Egy fizikát jól megcsinálni több hónap év, évtized.
egy szektoridőt leprogramozni, széppé, testreszabhatóvá varázsolni pár embernek is szerintem maximum 5 nap. Másfél év nincs meg.
VICC az egész.
Kérem aki teheti és regisztrált felhasználó, az nyomjon ide egy kövér +1-et... :)
petició
Az a baj, hogy a maximum kihozásához bizony nagyon is kellene, és sokat segítene. egy két tizednyit mindig téved az ember ha szemre dönti el, hogy a pálya első fele hogy sikerült egy gyors körön. Lehet tovább erőlteti szektoridő nélkül, amikor már rég nem kellene hiszem már két tizedes hátrányban van, amit kizárt mondjuk hogy behozzon korábbi legjobbjához képest.
Roppant bosszantó. De csak képzeljünk el akár csak egy forma1-es időmérőt szektoridők nélkül. Ugye milyen rakás nulla lenne? Nemhogy ha még én versenyzek...
Hülyének néznek minket és kész. És unom, hogy képesek egyesek a fórumban felhozni azt, hogy "másik monitor vagy iPhone". Ki a f*sznak van erre pénze most komolyan? nekem pl. kurvára nincs most...
Grrr... Előre is köszönök minden szavazatot. :) Nagyon. -
#10320 Ez a részidő lassan olyan lesz mint LFS-ben a sirokkó :)
Egyébként a fizikai fejlesztéseket előbbre tartom a részidőnél. Gumi fizika, fék melegedés stb... -
#10319 szép lista köszi, hogy összeirtad, de egyszerűen hihetetlen, hogy fel tud baszni ez a split time dolog. most komolyan, mekkora balhé volt már belőle (mert az volt valljuk be) erre három hónap és másfél év nem volt nekik elég rá...
heti párszor majd elküldöm a supportnak az áldásos levelemet, meg szerintem csinálok egy peticiót is...
azt meg kimondotta rühellem ha valaki elkezdi a felhasználók közül, hogy de van ennél fontosabb dolog is... Mondom magamban mi a franc? a kicseszett kamera? :D
meg nem mintha világmegváltó fejlesztést kérnék a részidővel... -
#10318 Spec Racer Cup
1. Sebring - Club
2. Silverstone - International
3. Road Atlanta - Short
4. NHMS - Road
5. Watkins Glen - Cup
6. Brand Hatch - Indy
7. Mosport
8. Infineon - Cup
9. Road America - Bend
10. Summit Point - Short
11. VIR - South
12. Barber - Short A
Javaslatokat jöhetnek. -
#10317 Az nem lesz, de azert van benne nehany fontos, erdekes frissites, javitas;) Necces hogy a "nagy oval" autoknak meg mindig nincs normalis gumija, aeroja, de legalabb csinaljak;)
- Az all track a hosted reszhez valoban pozitiv, vegre lehet kulonlegessegeket is inditani;)
- A sajat festes lehetoseg biztos sokaknak tetszik, fontos, foleg ha sajat bajnoksagban mennek.
- A kamerakkal mar nem foglalkozom, de egyre profibb lesz, sok energiat beleolnek.
- Lesz restart a hosted resznel, ami igencsak elonyos! Nem mintha eddig balesettel rajtoltunk volna, de a sajat bajnoksagokhoz fontos lehet.
- A custom-kent, az autonkent beallithato kontroller is hianypotlo megoldas!!:P Nem mintha olyan maceras lett volna tallitani, de azert ez megis konfortosabb (a kormanyszogek, a pillango/bot/HPatter valtas szinte autonkent valtozik).
- A drag most mar csokkenti a leszorito erot is, nem lesz olyan happpy a vonatozas:)
- Talan a valtozo idojarasnak az elofutara, az atmoszferikus fizika szamitas, ami most kimerul a magassag vs legnyomas vs motoreroben vs aero, de legalabb ezis valami;) Hogy a homerseklet, paratartalom mennyit szamit nem tudom, valszeg meg nem szamolja, de elobb utobb azis lesz;)
- Szetszedtek a nyomatek gorbeket dinamikusra es/vagy javitottak (a Corvettes cikkben volt rola szo).
- Fustol az elhalalozott motor;P
- Sok autonal valtoztattak a kasztnimozgason es a nagysebessegu csuszason, tapadason, tapadasvesztesen. Kivancsi leszek, mit erezni belole;) Remelem sokat, es nem tudnak majd annyit sinautozni:DDDD Persze, ahoz az ujabb aero is kellene, de az meg nincs kesz:P
- Valtoztattak a Solstice kuplungjan, kivancsi vagyok, tudom-e kanyarban csusztatni:DDDDD
Persze ezek csak a valtozasoknak a tizede, amit hirtelen meglattam, magamnak fontosnak tartottam;P
Ilyenkor mindig elismerem, hogy dolgoznak a fiuk rendesen, profi a hozzaallas, valoban sok fontos dolog hianyzik meg, de legalabb tudjak, foglalkoznak vele, es igyis nagy kiralysag, de ennel csak nagyobb lehet! -
#10316 akkor mire vársz? :) lássuk :) -
#10315 Frissitettem a banner alatt a linket. -
#10314 Én mar elkészültem a Spec racer cup naptárral :) -
#10313 link -
santibi #10312 Sziasztok!
Nem tudjátok nincs még uj versenynaptár? -
Me Ga #10311 Sziasztok!
Ilyennel találkoztatok már:
A legfrissebb driver, és directx mellett egy videókártya csere (ati -> ati) ilyen lett, és nem tudom visszaállítani. Olyan mintha egy plexi lap lene körülöttem és abban minden tükröződne, ráadásul a textúrák sem jók...
Help plz... -
#10310 A legjobban annak örülök, hogy az összes pálya, összes nyomvonala Hostolható!
Így végre tudunk csinálni érdekes nyomvonalakon futamokat. Neki is állok a versenynaptárnak. -
#10309 :D Mellesleg nemmáááár, hogy nem lesz részidőőő.... oO
link -
#10308 Hagyd mááááár, pszt! Fárasszák csak ki egymást, és akkor sötét lóként kenem majd a szájukat 2 hetente :)
Én eljutozzam már arra az öregségi levelre, hogy a vénség ability jóvoltából csak hátradőlök, és jól szórakozom! Hetekig alig volt értelme ide benézni, most meg szinte lemaradok a lényegről, ha kihagyok pár órát! :) -
#10307 Most mentem kb 20 kört watkinsban lotusal. Eléggé lassú vagyok. Nagyon furcsa ez az autó. A gyors kanyarokban tapad mint egy állat, a lassúakban meg irányíthatatlan. Ha ez a kocsi az amelyik alatt ilyen vákum keletkezik akkor tudom, hogy miért ilyen. :) Az biztos, hogy nagyon bátornak kellet lennie aki igazából vezetett ilyet. -
#10306 Korrekt válasz. És igazából az utolsó kérdésedre is "válaszoltam" (nem szó szerint) de ugye mondtam hogy a 2 hetes teljes futam meg adrenalin etc tökéletesen egyetértek vele és támogatom is. Ergo nincs bajom vele.
Csak egy kívülállónak nehogy az jöjjön le, hogy uncsik a sima iR futamok. Bár ez tényleg szubjektív (ahogy nekem pl minden futam számít, mert látszik a statban meg sokszor bajnokságnál is azért nem mindegy, mikor milyen futammal pótolod, a lehet akkor pótolhatatlan pontszámod. :D
Nah köszöntem megint, asszem átbeszéltük, remélem nagy harag nincs azért.
LFS-es fun versenyekről nem sok fogalmam volt, van, akkor azt aláírom, igazad van, más világ arra készülni. arra még készülgetni sem kell nagyon, mert majdnem "totál fun" :)
mindegy, remélem találkozunk még azon a bajnokságon.