25347
-
#10425 En ROLEX-en leszek - elvileg;)
Most mentem 8-10 kort, egyelore tetszik. El kezdtem csinalni hozza setup-ot, de meg nem az igazi: itt ott beut az alja, a lassu kanyarok kozepen nem az igazi, es "sok" az aero cucc, jatszani kell a vegsebeseggel. De nem artana majd prac-on is tesztelni, a draft miatt:) Egyelore van ~4 sec minuszom, de ebbol talan meg lejon 1-2:) 1 biztos, mert erzem a setup-on;) A 2 mar neccesebb;P -
#10424 No, mindegy én nem akarok ebbe belefolyni, hisz hótziher, hogy mostanában nem nyúlok IRacinghez, csak nem álltam meg, hogy ne szóljak hozzá :))) -
#10423 Mhh igy indultak a tort szerverek:D el lehetne lopni a komplett ir-t is:) es mindenki csinalhatna tort szervert sajat szabalyaival:) -
#10422 Hát egy WOW-ot nehéz is lenne otthon egyedül játszani, de egy szimulátort azért csak lehet :))) -
#10421 Na ez nem ilyen:D a korrekt az lenne ha 15 dollar elofizu es ezert jatszol meg kapod az autokat palyakat, es mondjuk evente vagy felevente kapsz egy kieget mondjuk Rally:)) hivatalos palyak, autok, licencek, azt eldontod hogy megveszed vagy nem.. -
#10420 Online!!!:) semilyen online jatekot nem tudsz offline jatszani:)))(hivatalosan) pl. van WOW accom amiben van az alap jatek meg ket kiegeszitoez 30k, meg kb 3 evnyi elofizu:) 115000:) es jatszottam es csokolom:) -
#10419 Én is ki tudnám fizetni, de igazából én ebben az egész online versengésben csalódtam, ( SR, IR , brrrr...), ezért is hanyagolom.
De kérdem én mi a fenéért vettem autót , pályát, mikor most mehet a kukába??? :DDDD
Kíváncsi lennék milyen jogi furfangal találta ezt ki az IRacing ? :DDDD
Szerintem ez lenne a korrekt: programot megveszi az user X dollárért, ha akar vesz hozzá addon pályát utót X dollárért, ezekkel otthon, egyedül kocsikázhat.
Online szolgáltatásért meg nyilván perkálni kell újabb X dollárt... -
#10418 Nem vitatkozni akarok!!:)
"De megértelek én :)
Viszont az árakat egyesek még mindig túldramatizálják, holott már csak a töredéke a kezdetinek. Az előfizetés nem olyan drága, a kocsik meg pályákat a büdös életben nem kell újra megvenned, ergo nemtom. komoly hobby vagy nem komoly. Én ha visszagondolok sulis éveimre, diákmunkával keresgettem plusz havi 20-40 ezret (2-3 éve) még úgy is előfizettem megvettem volna mindent, amit ki is használtam volna. :)"
Van hazad? lakashiteled? egyeb hiteled? gyereked? auto? eleted ezen kivul? most erted? nem mindenkinek ugyan az a draga:) -
#10417 Na akkor ide irom a velemenyem:) ha nem erdekel senkit akkor is:)
kb 8 eve jatszom sim melett online jatekokkal(elofizeteses)
Az ir rendszere felhasznalo szempontjabol egyszeruen nevetseges!! Havi dijat fizetek, es utanna vegyem meg a tartalmat?????????????? Mondhatnam ki volt az az idiota allat aki ezt kitalalta! De csak mondhatnam mert nezzuk az o oldalukrol! Nem kell 5x 10x ennyi elofizeto , mert ahoz komolyabb infrastruktura kell, preseljuk ki azokat a marhakat akik megfizetik igy is, jol ki van ez talalva.....:D
Mert nezzuk ellentetben az ir-el hogy is mukodik ez, megveszek a jatekot 10k, havi elofizetes be van love 15 dodo 12.99 euro atlagra, ezert jatszol az alap jatekkal, utanna tolom bele a contentet nehogy itthagyjanak masik jatekert, max evente egy nagyobb kiegeszito 7-8-9-10k-ert...
De mit ad az ir 1-2-3 ezer forintert vegyek meg egy nyamvadt autot vagy palyat??? na ne vicceljunk mar... zet egeszen addig csinalhatja mig nem lesz konkurencia!! "ha" lesz valaha, de akkor le kell szallni a magas lorol kurvara!!!!
Ne gyertek azzal hogy ott megveszed a kieget itt meg az autokat! mert egy kieg normalis jatekidovel lekot addig mig jon a kovetkezo(nem 3 auto+1 palya ami kijon kb. az arabol) es meg folyamatos az ingyenes kiegeszites is kozben! En ezert mondom hogy kurva draga, ki tudnam fizetni, de nem akarom! nincs aranyban a penzem es amit kapok erte.
Nem a waret miatt!! lenyegeben minden szimem eredeti!!!(nem 2 van:D) meg kb meg 40-50 jatek. Nem lebeszelni akarok senkit:) akinek megeri tolja:) -
#10416 Te tudod :)
Én viszont nem sokallom az árát a pályákért meg az autókért. A pályákért abszolút nem. Plne, hogy egy életre megveszed őket.
A kocsikat is persze és mindkettő "fejlődni" fog, ez nem kérdés.
Túlzásba viszed a nem használható szabadon fogalmát. Nyilván jó lenne az offline használat, de mondom, már az egerek is neteznek a mai világban. Ha űgy értetted, hogy miért nem használható előfizetés lejárta után, nah mondjuk igen az gáz :), azt én sem értem. hagy lehessen akkor is offline menni...
De megértelek én :)
Viszont az árakat egyesek még mindig túldramatizálják, holott már csak a töredéke a kezdetinek. Az előfizetés nem olyan drága, a kocsik meg pályákat a büdös életben nem kell újra megvenned, ergo nemtom. komoly hobby vagy nem komoly. Én ha visszagondolok sulis éveimre, diákmunkával keresgettem plusz havi 20-40 ezret (2-3 éve) még úgy is előfizettem megvettem volna mindent, amit ki is használtam volna. :)
nah sok a rizsa, Ki jön a hétvégi ROLEX versenyre? :)
Én ott leszek, 100%. :) -
#10415 Akkor másként mondom : havidíj miért van, az online szolgáltatásokért, vagy az autókért pályákért? Akkor meg minek is külön megvenni ?
Nekem sima lehúzásnak tűnik, ember nem magyarázza el nekem, hogy az autókért minek is kell fizetni, ha utána nem használható szabadon .-.. :DDDD
Online alkatt azt értem, hogy ne kelljen már duplán fizetnem mindenért ...
Kérdésedre a válasz . nem sokat ! Azért meg nem fizetek- veszek tartalmat hogy ott porosodjon :DDD -
#10414 nos, azért az online versenyzésnek, szervezésnek vannak határai.
meg ha nagyon akarsz valahol futamot, akkor csinálsz, szervezel. szóval ez már nem gond.
offline használat az szép és jó dolog, de bazz, ki az akinek nincs folyamatosan otthon internetje?
Ez az offline dolog akkor lenne jó ha végre munkát kapnék, és pestre költözéskor mondjuk net még nincs a kéróban, de igy gyaksizni tudnék azért net nélkül is. amúgy meg amikor megy a gép otthon online vagyok szóval 24/24, szóval no problém.
A kérdés az inkább, hogy szeretné e versenyezni vagy nem. Ezek szerint nem. -
#10413 Egy biztos: én akkor adok egy fillért is újból az IRacingnek, ha azokat a tartalmakat amiket megvettem, itthon, offline korlátlanul használhatom.
Ugyan én régóta kiszálltam, de anno volt olyan, hogy vettem pályát, de azon meg nem volt azzal az autóval verseny amit szerettem....
Addig meg jó nekem a warez ! :D -
#10412 F1-es kocsikhoz az f1 c 99-02-es setup guide a legjobb gondolom ami létezik magyarul, de érdekelne a V8-asokról is úgy általában valami, szóval ahhoz honnan szedjek le leírást? Előre is köszi akinek van esetleg valami ötlete. :) -
#10411 LFS "el fog tűnni a süllyesztőbe". Hagy ne indokoljam meg miért. -
#10410 Pedig tudod milyen jó az ! :DDD -
#10409 Feleslegesen robalkozol, en nem szoktam vitatkozni, flameelni stb:) -
#10408 Én tartom magam ahhoz amit régebben is mondtam, mégpedig, hogy ha mindent nézünk, de tényleg mindent akkor az LFS a legjobb, csak én 5 év után egyszerűen meguntam. Viszont hiszem, hogy az iR idővel lenyomja. Vezetési élményben jelenleg egyértelműen az iR a best. Nagyon várom, hogy megjelenjen LFS-hez az első lézeres pálya (Rockingham), és akkor eldől ki végzett jobb munkát, a nagy iRacing.com, vagy a 3 főből álló LFS brigád.
Szerintem ha ma jelenne meg (nem fog) akkor LFS győzne, ha hagy időt iR-nek akkor necces lesz. -
VO101 tvr #10407 Hoppá... Ma már aki nem a jelenlegi fullos iR-el játszik, az nem ember? Hirtelen a 2-3 éves mértékadó játékok (rF, GTR2, RACE) ennyire túlhaladottak és lenéznivalóak lennének? A magyarországi szimulátorrajongók döntő többsége nem így látja, sőt... (lsd iR magyar bajnokság) Csak mert "bárki" (aki csak néhány ezer ft-ot szán rá és nem 40e-et) leülhet mellé?
Ennyi erővel a kormányok és pedálok közül is csak a komolyabbak számítanak, mint Frex, ECCI, BRD. Neked melyik van? Az ilyen Logitech, Fanatech pont a kőasztal kategória. És mégis mindenki az utóbbiakat használja. A drágábbakból ha 10 lehet az országban... Mondjuk az iR-et se sokkal többen nyomják aktívan.
Szóval ne szarjuk már össze-vissza magunkat az iR-től. Csak mert nagy pénzzel megy itt a marketing és a licence-ek összevásárolgatása. De se részidő, se telemetria, se normális kupplung, se normális setup guide... Amit meg mások korábban töredék pénzből összehoztak az hirtelen vállalhatatlan szar lett? -
#10406 nah amúgy lotussal a héten 133-an mentek futamot, lelkesedés volt megint, pedig a 8. héten indivel pl csak 60-an mentünk. de VIRen is csak 67-en.
Biztos new bulid, meg pár előfizető újra aktív vagy van pár új előfizető. :D nah ezt szépen leírtam
rFactor mód tuti jó, de emberkék, szervezés, meg ha offline is nyomnám csak akkor is elég sok ott a trágya pálya.
Bár itt meg mindegyik "ugyanúgy néz ki"...
ez a kormány, pedálszett érdekes tényleg, de engem nem nagyon érdekelne, ha kikapnék egy pillangóstól. csak lássam, hogy azzal nyomta, ő meg lássa, hogy én kuplungolva és Hval is ott voltam a nyomában. Az a gáz, hogy még ezt sem lehet most, mert gőzünk sincs ki mivel megy. Igazából nem is értem hogy nem lehetett ezt is kihagyni egy profilból. nem a barátnő nevét akarom oda kiírni, csak oda való dolgokat... melyek másokat is érdekelhetnek. -
#10405 Ez teny;)
Azzal (rF GPC F1 79 Mod) ar/ertek aranyban versenyezni valoban nem lehet;) Olyan, mint a Ligetben a sakktabla-asztal kobol, barki leulhet melle amikor csak akar, sakkozhat, damazhat, malmozhat, esetleg tolhat rajta reverzit, amobat vagy go-t, vagy megterithet maganak rajta reggelire:) Csak hat befagy a s*gg* odakint, es meg a kopad is k*rv* kenyelmetlen:D -
VO101 tvr #10404 Rendben, az iRacing az első helyen. Abszolútban mindenféleképpen. Ár/érték arány tekintetében viszont erősen megkérdőjelezhető az az első hely. Pl egy iR Lotus79 vs rF GPC F1 79 Mod. -
#10403 Sose mondtam, hogy versenyzesre alkalmatlan. -
idevman #10402 Orulok, hogy egyetertunk az iRacing elso helyeben.
Azt mondod, hogy versenyzesre alkalmatlan, mert irrealisan vezetnek a nepek? Ez egy gyorsasagi sport, ha ez vezet a legyorsabb koridohoz, amig a szim nem akadalyozza meg, addig a vezetes legyorsabb modjat fogja valasztani mindeni aki nem akar hatranyba kerulni. Amugy is felesleges nyomkodni a kuplungot, nincs visszajelzesed, nem tudod, hogy jokor es megfelelo mertekben nyomtad-e ki (hacsak nincs top pedal set-ed ami hardveresen megoldja).
Varjuk meg az uj hajtaslanc modelt, hatha jobb lesz a helyzet. Persze attol nem lesz mindenkinek harom pedalos es H valtos kormanya, nekik ott lesz az auto kuplung tovabbra is. Es ott lesznek azok akik elkezdik majd hasznalni a kuplungot es H valtot. A GPL-ben ugye be volt egetve egy kesleltetes a valtasba ha pillangot hasznaltunk, ezzel szimulalva a hajtasbol kieso idot ami a kuplungolassal jar. Es kette szakadt a GPL-es kozosseg, volt aki elkitelte a H-sokat, mert azzal elonyre lehetett szert tenni, ha valaki eleg gyorsan valtott. Felek ez a vita ki fog ujulni, ha az iRacing nem ad valami fejletteb megoldast. Pl. H only futamok. -
#10401 -
#10400 Mindent kiprobaltam, szinte mindent megvettem (rF, LFS, osszes SimBin, netKar, netKarPro, VGP3, GPL, NR2003, RTR, RBR, WRS, Racer stb.:)))
Tolom en az iRacing-et, eleg "sokat", ma vagy 5-6 orat mentem eddig;) Igaz nem versenyt, de ebbol is latszik, hogy mennyire tetszik, mert egyedul is elvezem;)
Jelenleg a fizika miatt az iR, LFS, nKP tetszik, ezeket hasznalom a legtobbet. De az autok es a palyak miatt, es a fizika/kezeles egysegessege, kiforrottsaga miatt az iR a toppos;) -
idevman #10399 Van kedvezmeny a road only elofizetoknek, nem kell megvenni az oval autokat es palyakat. :) -
idevman #10398 Ha jol ertem amit mondasz Alex, akkor az itt leirtak azok amiket elvarsz egy szimtol. Egyutt erzek veled, en is a hyper-real iranyvonal hive vagyok.
De hogy azert nem tolni az iRacinget mert mindezt nem valositja meg??? Melyik az a szim ami kozelebb all az elvarasaidhoz? Mivel mentel eddig? -
#10397 Hát DFP, szeki váltó, két pedál :D
H váltóm már rég lenne ahogyan valszeg fanatec pedálom is, de nem vagyok benne bizos, hogy úgy is nyomnám. :) Bár ha megvettem akkor már valószínűleg csakazértis' úgy mennék. :)
A probléma az hogy olyanok is PROk mint én pl. vagy sokan mások. Ha lenne végre egy normális profilja feltölthető arcképekkel és megadható infokkal egy adott pilótáról, akkor penge lenne, sőőőt az iRacing valami pluszpontokkal dijazhatná és jelölthetné hogy ki ment valóságos szettel (H váltó etc), de már azért is adhatna plusz pontot, hogy valaki kuplungozik, vagy ilyesmi.
igazából egyik cucc sem olyan nagy tétel már, kuplungos pedál szettet simán összebarkácsolhatsz (még egy régi szar pedál is elég), H váltó meg van szerintem olcsóbb is jóval mint a Sim-gear.
De az is jó lenne, ha az iRacing valami kedvezményt biztosítana ilyen alkatrészekre mondjuk azoknak akik az eleje óta vagy már két éve előfizetők, vagy nem tudom.
Lehetne itt variálni sok mindennel. :)
meg nem mondasz hülyeséget, lehetne olcsóbb tényleg annak aki csak roaddal vagy egy sorozattal megy vagy nemtudom. Az lenne az ideális, hogy legdrágább variációban sem lehetne több mint amennyibe most kerül az előfizetés. De ennél lehetne több fokkal olcsóbb is.
Bár megjegyzem, 75 dolcsi egy évre semmi volt. Két átlagos/még visszafogottabb buli pesten. Azért az már tényleg kevés (ingyen lenne majdnem) ha road versenyekért ennek a fele lenne.
inkább legyen drágább csak fejlesszenek ezerrel. :) -
#10396 Nem olvasgatom melyebben az iR forumot, de nem hiszem el, hogy ez meg senkinek nem jutott eszebe, nem kerdezett ra, nem panaszkodott:/ Ez nem csak szolgaltatasban kellemetlen, de meg jogilag is necces. Bar uzlet...
Azt mar nem is mondom, hogy a jelenlegi elofizetes (mondjuk program es szerverhasznalat), 100%-os hozzaferest biztosit. Ez OK. De mi van, ha valaki csak road-ozni akar?! Sot, ha valakit csak 1-2 sorozat erdekel? Vagy ha csak 1-2 publikus futamon szeretne indulni, O egyedul szeret gyakorolni?
Lehet, hogy kesobb, majd valtozik a rendszer, tobbszintu, sokfajta elofizetessel, de egyelore ez van. Vagy a megvalositas maceras, vagy az az eves elofizetes, amit jelenleg kernek, ugy erzik minden szinten korrekt, "naluk" nem nagy penz. Vagy csak lehuzas:))))))))
Nekem igy is megeri, boven jo, de sajnos a letszamnoveleshez, annak a megtartasahoz, valszeg elobb utobb lepniuk kell. Legalabbis az itthoni viszonyokat, penzugyihelyzetet, hozzaallast nezve;) -
VO101 tvr #10395 Teljesen jogos! Nemcsak hogy offline nem tudjuk használni, de még az alapvető statisztikákat, schedule-t, forumot sem lehet elérni. Ami azért jól jönne, ha az ember tervezgeti, hogy mire is akarna legközelebb előfizetni, mikor is indulna az adott bajnokság... Persze ha lehúzásra utazik az iRacing akkor jó úton járnak. -
#10394 Sose lesz verszim:) Egyreszt erosen zsugorodna a kozosseg, masreszt a kontroller kulonbsegeket nem tudjak athidalni.
Bar nem tudom, hogy most mivel hasznalod, de valoszinuleg, te sem orulnel (sokakkal egyetemben), ha rakenyszeritenenek egy min. 70-100E Ft-os kiadasra, hogy vegyel 3 pedalt es H-Patternes szetet a Lotus-hoz:)))
Es utana mar nemis biztos, hogy annyira elvezned a versenyt, a tizedek, a szazadok kergeteset, ha egylabbal kellene megfekezned az autot, fektavon, kanyarban kuplungolni, valtani, lift, blip es miegyeb;DD
Azert ez megiscsak "jatek", szorakozas, hobby, kikapcsolodas stb., mindenkinek mas es mast jelent, bizonyos keretek es igenyek kozott.
Talan majd kesobb, a bizonyos alkatreszek javitasaval, mukodesevel, kopasaval, tudnak valamit csiszolni a dolgokon, de meg ugy, hogy mindenkinek az elvezetes kategoriaba tartozzon.
Most ugy erzem, szamomra sokat valtozott, jobb lett, kezelhetobb, elvezetesebb, a fizika, a mukodes, igy hogy piszklatak a motorgorbeket, nyomatekokat stb. 1-2 heten belul, talan jon a valto is, ugy talan meg jobb lesz.
A gumik ket dologbol tevodnek ossze. Az egyik altalanos gumifizika, ami kismillio funkciot tartalmazhat. A masik, a specifikus gumi, ami egy-egy meretet, markat, tipust, modellt stb. jelent. Ha az "egyik" jol mukodik, sokoldalu, es parameterezheto, akkor a "masik", a hivatalos adatok, meresek alapjan, mar konnyen megfeleltetheto az "egyik"-nek:)
Jelenleg a 3 "nagy oval" auto gumijan dolgoznak, mert azokon meg kamu gumi van:) Valszeg a NASCAR "szezonig" elkeszulnek vele;)
Amugy, nem akarok en toppos lenni, elol lenni a sorban, mert barmilyen hardcore lenne szim, akkoris hatul-kozepen lennek;) Egyszeruen csak elvezni akarom, es ha lemaradok, kikapok, lekoroznek, azzal nincs gond, csak legalabb, ha visszanezem a replay-t, 1-2 autot, ne kapjak sirogorcsot a "mozgasatol", a kezelesetol:)))
Meg persze, a hibak:) Pl. ha X autoval, Y-fokozatban gurulok, kinyomom a kuplungot, lassan leesik a fordulat az alapjaratra, akkor a kuplung ugyis marad, hiaba engedem vissza;DDD Mar csak akkor ugrik vissza, ha hozzaerek a gazpedalhoz;P -
#10393 biztos, de akkor mi értelme az egésznek? mi értelme a VB-nek? tehetségeket felfedezni akkor nem jó szerinted. Mondjuk szerintem sem nagyon, mert az egész koncentráció és reflex kérdése egy szint felett.
Igazából az a baj az egésszel, hogy minnél több járgányy jön és sorozat, annál jobban belassul majd az update, ergo gumikat két járgányhoz még hamar össze lehetne dobni, de 15-höz már nem kis idő kell... Szóval nemtom mikor lesz ez igazi vérszim' ami tényleg csak azt engedi nagyjából amit az élet és a járgány engedne. Soká az tuti... -
#10392 En tudom, de Te is tudod, hogy en mennyire ertekelem ezeket a hotlap-mastereket:)))) Sajnos a jelenlegi auto mukodes, hasznalat, kopas, kontroler hasznalat stb. miatt erdektelenne valtak szamomra ezek a szuper idok, es harcok a tizedekert:D
OK, hogy gyorsak, en meg lassu vagyok, raadasul be sem vallalok sokmindent, de azert van egy hatar;P -
#10391 És küldje el ide :D -
#10390 Hát igen, de még verseny alatt is nagyon hiányzik a részidő, értsd néha nem érzem hol hagyok el annyi tizedet. ilyenkor az életben rámszolnának, hogy a középső szektort nyomd meg jobban, még kanyarokat is mondanának... de itt... vicc. de ezt tudod te. :)
Amúgy jaja, az offline gyaksi az mehetne, nem is értem hogy nem csinált eddig ezeknek valami petíciót vagy valamit. tuti nagyon sokan csatlakoznának. oO
De várom már ezeket a járgányokat... :) -
#10389 Felesleges is, sajnos:/ Lennenk ketten, max 1-2 kulfoldi. Semmi ertelme, foleg hogy penzbe kerul. Inkabb vegyel rajta egy uveg sort;))) -
#10388 höhö, ez nem igaz :)
Daytona-t viszont utálom sajna (nem megy :D) és amúgy is Lotusozom eleget, szavad nem lehet hogy nem tolom eleget :P
Ez az első komolyabb 3/4 szezonom, szóval még volt mit begyakorolni. :)
meg naná, hogy foglalkozok a jövővel, feleslegesen nem gyaksizok semmivel amit aztán le se fogok tojni valszeg mert jön majd valami előreláthatólag jobb autó vagy sorozat.
Meg sajna rendesen be kell osztani az időm, még így is, hogy szabadúszó vagyok. -
#10387 NE kezdjetek:)
Elhiszem, hogy a reszido fontos, de inkabb amiatt kellene peticio es lazadas, hogy:
- A lejart elofizetessel is lehessen offline (bejelentkezes utan!), egyedul hasznalni a programot. Ez nem csak hasznos, hanem uzletileg is korrekt lenne, mert a megvasarolt cuccok igen nagy erteket kepviselnek.
- A minimum 1 honapra elofizetett felhasznaloknak, lejart elofizetessel is lehessen host-ot inditani, ha nem is 3$-ert de akkor 6$-ert.
Ezzel a ket dologgal, sokakat be lehetne fuzni, foleg akik foleg a sajat, privat bajnoksagot reszesitik elonyben. Ha valamit megvesznek (auto+palya), azt azert a sajatjuknak tudjak. A futamonkenti 3-6$-t pedig egy 15-20 fos bajnoksag ossze tudja szedni. -
#10386 V8 verseny oktoberre van kiirva, addigra biztos megjelenik, talan mindket palyaval (Phillip Island, Oran Park).
De addigra talan mar meg lesz Zandvoort, Oulton Park es Zolder is. Esetleg Pocono es kis szerencsevel a tobb eve keszulgeto Long Beach is:P
Ha ezek meglesznek, jo kis GT versenyeket lehet(ne) rendezni, a majd megjeleno Ford Mustang-gal (Brands Hatch, Olton, Zolder, Zanvoort, Silverstone, Mosport, Laguna, Road America, Road Atlanta, Sebring, Barber, Daytona Road):P
Mas szimben elelveznenek egy ilyen bajnoksagon, a minosegen, a fizikan, a pontossagon, az auton es a palyakon..., csak hat, egy ilyen mutatvany, az elofizetessel egyutt ~50000Ft :)
Az F1 valszeg fontos, mert Europa es a promo miatt sokat szamithat.
Talan annyi elonye is lesz ennek a World Tour-nak, hogy mindegyikhez lehet kotni majd egy-egy promot (elofizetes+auto+palya), amivel ismet, folyamatosan uj elofizetoket lehet szerezni. Csak meg is kellene tartani oket;)