25347
  • VO101 tvr
    Ez egy JÁTÉK
  • symbol
    kezd vicc lenni az egész... :(
    Oliver Sebringen Lotussal 45.8-at megy. Ami mitnemondjak...
    én legutóbb 48.5-öt mentem időmérőn. Hosszú a pálya, itt tőle akkor nyugodtan kikaphattam 0,5-1 seccel, viszont mi van az iracinggel? Egyre rosszabb az egész, egyre kevésbé reális már csak ha a tempóra nézek akkor is. 2 másodpercet gyorsult a Sebringi pálya, vagy a Lotus 2 szezon alatt.

Gratulálok hozzá...

Itt én kemény leszek, de Lotust használva az égadta világon semmilyen fejlesztést nem érzek.

Most nem is tudom sírjak vagy nevessek. A részidőre reagálni még mindig luxus, de asszem ma fogalmazok nekik még egy szépet...
  • symbol
    isten vagy szecsi, ez kurvajó :)
  • viziloitato
    PRO Road

PRO Oval
  • VO101 tvr
    Az a baj, hogy a magasabb licence-eknél (A,B) már, ha D-s vagy Rookie-s autóval megy az ember alig kell hibázni 1-2-őt és nagyon megtorolja SR-ben.
  • santibi
    Akkor magyarul örüljek, h elértem az A licenszet:). Pro az majd 1 év mulva esetleg:D. Én amúgy skippy meg ami majd tetszik. Silveradot probáltam Daytonaban. Huhh végig menni baleset nélkül futamon necces:S. Tegnap is kiütöttek:S.
  • viziloitato
    VW biztos, talán DP, meg pár ovál.
  • symbol
    Még mindig :)
    Amikor lejöttem a PRO-ról, azóta nem is kaptam azt vissza. Szerintem nem is kapom, max legközelebbi választáskor...

Ki mivel tervez komplett bajnokságot menni?
    Én lotussal természetesen, most megpróbálok egy hetet sem kihagyni.
    Steve-vel vasárnaponként jól elleszünk. Meg még tuti jön pár emberke.
  • viziloitato
    Visszavették a PRO licenszedet? Most nézem, hogy Class A vagy.
  • viziloitato
    A DWC-hez elég a PRO 3.0
  • symbol
    sok iratinggel és még több hibátlan futammal :)
    de ezt mindenki tudja. :)
    Szerintem egy 4000 körüli irating már elég jó, meg SR is legyen 4,5 körül. Amúgy nem tudom mikor lesz újra PRO kiválasztás. :)

De azért elég sok minden elég nagy hülyeség az iracing részéről.
    indicar-ral tolják a világbajnokságot roadon. Ami tök jó, pláne, hogy egy oval pálya sincs rajta. De a sima bajnokságban meg baj, why?

Aztán ha ezt tudom lehet mégis fektetek egy kis időt az indibe, már csak a poén kedvéért is. Az hogy nem jutottam volna be a VB-re, hát lehet, de szerintem gyaksival ment volna.

Kár hogy erről sem tudtam olvastam.
    Remélem a következő VB f1-el vagy V8-al lesz. de utána mi lesz? Váltogatják a járgányokat? az milyen már?
  • santibi
    "A" licensz után, hogyan lehet pro-ba lépni?
  • symbol
    Sajna nem tudtam indulni, se gyaksizni, )egy métert nem mentem) két nyomós okom is volt rá sajnos. :/
    De ha ráérem volna se hiszem hogy mentem volna, ritka szép idő volt kinn akkor este. :)

IR alapjá besorolni pedig szerintem jó dolog. Pl én aki Lotussal olyat megy amilyet, elég magas IR mellett, az valszeg mással is tudná ugyanazt, csak gyaksi kérdése lenne.

időeredmény alapú beosztást meg lehetne manipulálni is.

Téll sajnálom hogy ez sem jött össze a részemről, de én is remélem lesz még ilyen rendszeresebben.
  • atyka
    Nekem sem sikerült gép elé jutnom... :S
  • viziloitato
    2010S01wallpaper
  • sajoati
    lol, hat ez eleg vekonyka. sajnalom amugy a szakadasokat, mert egesz szepen lehetett felaraszolni, mar voltam 32. is :) 8 kor alatt 6 hely lol. (a mezonyt minositi...)
  • viziloitato
    Azért, az iR alapján besorolni hülyeség, mert hiába magas valakinek az iR-je, attól még mehet 2 seces hátránnyal qualt az elsőhöz képest.
  • viziloitato
    Itt túl sokan lövöldöznek a levegőbe, de olyan is van, aki folyamatosan. A 100%-os magyar hol volt?
  • Alexease
    Itt van osszessitett statisztika.
    http://members.iracing.com/iforum/thread.jspa?threadID=68588&tstart=0

Osszesen 3-an indultunk Magyarorszagrol:/
  • Alexease
    Nekem nem sok hangulatom volt elindulni, egesz heten alig neztem ra a gepre, a furumokra, a programot nem is lattam...:/
    De ma megis ugy dontottem, hogy elindulok, qual nelkul, valahonnan hatulrol. 28-nak tett be, de az idom alapjan sem lett volna sokkal jobb. Viszonylag jo volt, voltak elozesek, kiesesek, balesetek, de megusztam, a vegig felkuzdottem magam a 10. helyig. Mar csak autozni kellett volna, de nem jott ossze:( Sok volt a lekorozes, a lekorozotokkel a "verseny", be is szivtam, valahol a vege elott 10 korrel..., fal es mehettem (vihettek) a pitbe. 1 cigi, -10 hely, az utolso 5 korre eresztd el a hajam, de azert 20-nak behoztam.

Technikai gondom nem volt (szakadas), csak az elejen lepett be nehezen a progi, valszeg mind az ~1000 ember egyszerre probalt csatlakozni.

Ha 1-2. hetente lenne ilyen "egyszeri" versenylehetoseg, az sokat dobna a dolgon.

• viziloitato
    A grid kiszámolása máshogy van már, most csupa 3xxx-es emberrel mentem. Mintha írták volna, hogy ez is változott. Kemény lett volna, de így már csak SR run lett belőle.

DaytonaRC2.4
  • viziloitato
    Én is T, és egyszer az elején szakadt, utána már nem volt baj, leszámítva a minusz 2 kört :(
  • sajoati
    koszi t-*, 3x szakadtam le, eloszor a felvezeto korben, aztan a 9., vegul a 10. korben.

remelem mas tobb sikerrel jart..
  • PolDoc
    Ja-ja én így fogok menni.
  • viziloitato
    Akkor mennyi kell bele? :) Hirtelen azt mondom, hogy 3x70.
  • PolDoc
    Én tesztelgettem, nem elég két tank. 4-5 litert kellene spórolni, ahhoz viszont már nagyon lassan kell menni.
  • viziloitato
    A 90 körre elég lesz a 2 tele tank?
  • lac coo
    P 911 nem lesz ? :)
    Arra még hajlandó lennék pénzt költeni !
  • Aceton
    Köszi, mingyá megtesztelem!
  • viziloitato
    Nézz be a garázsba! Ezzel a settel indulok majd, de előtte a harmadikat egy kicsit hosszabbra kell venni.
  • Aceton
    Valakinek nincs valami megosztható setupja Daytonára Riley-val?
    iGarage-ba feltölthetné...
    (Én konkrétan a stabilitást helyezném előtérbe, de azért jó lenne 1:40 körüli időket menni)

thx
  • symbol
    csak enkem nem jönnek be már vagy két napja az iracing főoldalán a hírek? mellette a panelek megvannak viszont, csak a hireknél üresség, fehér semmi.

Amúgy milyen gáz már kamugumikkal meg alap hiányosságokkal iracing VBt indítani :/

jah, az iracing supportja szar, még csak annyit sem tudtak írni, hogy köszönjük az észrevételét dolgozunk rajta. semmi reakció... gratula.

különben is nagyon rossz marketing, hogy gondolom nem cska mi itt sg-n, hanem a világon máshol is bosszankodnak ezek miatt, ergo ezen megy a téma, nem pedig azon hogy dejó ez vagy az, vagy nemtudom. rossz reklám. és hülyék, ez már nyilvánvaló. méghogy "magas prioritás" a szektoridőnek. apátokat...
  • symbol
    viszont azért az gáz, hogy mi van, ha én nem akarom már bérelni az ovál pályákat? mert pl. rájöttem hogy tök fölösleg volt őket megvenni merhát soha az életbe nem fogok rajtuk menni. ugyanez a járgányokkal is.

nem azt akarom, hogy adják vissza a pénzem (bár ha bérlésről volt szó, akkor igen!) érdekes nah...
  • Aceton
    Autók, pályák "megvételéhez" annyit tennék hozzá, hogy ha jól emlékszem az van benne a felhasználási feltételekben, hogy semmi nem kerül a tulajdonunkba, hanem az előfizetés időtartamára béreljük (autó + pálya + szerverhasználat). Ezek után ebbe nem lehet - jogilag - belekötni...
  • symbol
    tuti nagyon sokan leszünk a futamon, kíváncsi leszek hogyan osztják majd szét a népet, meg nem ártana boxkiállásokat is gyakorolnom, mert még sosem volt szükségem rá. :D

izgi lesz 30 pilótával :D
  • sajoati
    persze meg mindig momo-m van, ezzel meg a pedal linearity allitas kb igy megy: lenyomom felig: 2.22... hopsz, nemis, 1.75.. hopsz, 2.42,... 1.85.. stop.. :))
  • sajoati
    nekem 5 kor alatt bal elso defekt... amugy mennek... :)
  • atyka
    Ezzel a géppel még nem mentem, de elindulok én is. Este megyek gyakni...
  • symbol
    helyös. este megyek majd edzeni én is. :)
  • symbol
    AZ SR-es nyavajgást ne könyörgöm...
    Különben is az iR sokan finomított már a rendszerén.
    Az iR meg igenis hasznos és jó dolgok, kurvára nem értem mi a bajod vele. De ugyanigy az SR is jó dolog. Hisz láttuk már mi van ha nincs...

A WOW előfizetése meg tudtommal drágább kicsit mint az iRacinge. És ott amúgy sem semmi "hivatalos" etc. nem kell megfizetni a pályákat a jogdijakat etc. Totál más téma a kettő.

Nincs lakáshitelem meg ilyenek, de ha lenne is, csak úgy vennék fel valakivel (közösbe :D vagy nem), hogy azért a kedvenc hobbimra fussa.

Az ember szülinapra karácsonyra kérhet alaptartalmon felül ezt azt, aztán az előfizetés már olcsó. és közben gyüjtögetheti iRben is az évi 40 dollárokat is...