25347
  • atyka
    Sziasztok!

Mostanában sokszor előfordult, hogy "join-lag" miatt szívok. Ti is tapasztaltatok ilyet, vagy az én gépemen kellene hibát keresni?
  • symbol
    v8 + valamikor május? :/
    akkor ez sem lesz meg a következő szezonra...

Az egészet nem olvastam el, de kitörölhetem a seggem az abroncsmodellel, ha egyszer egy járgányon ilyen van, aztán a másikon egy régebbi verzió meg etc... finomságok.
  • Alexease
    Reszletek;)

"... we are working very hard on the Ford Falcon V8 Supercar right now. It is our hope that we can line up the release of this car with Phillip Island which will be the next track to be released after Zandvoort comes-out next week. I expect that Phillip Island and the V8 will be ready sometime in May."

"Speaking of physics, Dave has made a lot of progress on his new tire model."

"Another item I will throw out there for now that we are working on is mixed class racing."

Teljes BlogPost
  • symbol
    nemrossz :) kössze
  • Alexease
    Statisztika;)
    Joel Guez/RC Rigdon

• idevman
    Ha nincs vagy nem megfelelo a hitelkartya akkor lehet PayPal-lal is fizetni. A PayPal egyenlegre lehet utalni penzt.
  • Alexease
    Autot es palyat nem lehet nyerni, de a rendszeres versenyzesert es az egyeb kulon rendezesu hivatalos versenyekert fizetnek. Nem sok, de 2-4 auto/palya kijon belole;)
  • Jacek
    Igen lehet, megmutatod anyunak meg apunak hogy milyen jol mesz es kotsz veluk egy sponzor szerzodest:) najo ez szar poen volt:D
  • atenza
    Ha valaki megveszi az "alapcsomagot", akkor a többi autót és pályát csak vásárlással lehet megszerezni? Avagy meg is lehet nyerni pl versenyen/ bajnokságban való jó szerepléssel?
  • Morpheus01
    Sziasztok! É is újra bele akarok vágni az iracingbe ezért érdekldnék hogy mastercard online junior kártyát vajon elfogadnak még kipróbálni nem tudom mert még nincs nálam. Jó lenne mert akkor nem kellene elkérnem anyámtól
  • symbol
    viszont ezel csinálhatnának már valamit :D
    link
  • symbol
    höhö :D
    ez szoros lett :D
    lol
  • sheetoos
    Örök hála akkor a héten befizetem a jattot már alig várom:)
  • Alexease
    A fapados OTP-s Visa Electron (es hasonlo also kategoria) is jo, ha a hatuljan meg van a haromszamjegyu azonosito.
  • sheetoos
    Nincs dombornyomott kártyám nemtudok fizetni:(Ilyen nincs:D
  • Alexease
    Igen, ezt el is felejtettem, pedig mindennap latom!:)
  • sheetoos
    Na ez érdekelne mert akkor nem kéne megvárni a márciust:)
  • Taibi
    Üdv!
    Az inracingnews.com jóvoltából van egy 5 dolláros promóció is, ami már igencsak barátian hangzik.

Gondolom a szokásos alap autókat és pályákat tartalmazhatja.

Én is tervezem, hogy hosszú idő után újra előfizetek, mert hiányzik az iRacing. :)
    Bár jelenleg működőképes kormányom sincsen, de talán tavasszal be tudok majd ruházni egy kicsit erre a célra.
  • Alexease
    A MOMO-k jo kormanyok voltak, foleg a korabbi, de mar regiek, es a kesobbi "gyari" hibas is volt (a kicsit gagyi alkatreszek miatt).

FFB nelkul sajnos csak 20%-os az elvezet es a hasznalhatosag:/ Azert nem mindegy, hogy erzed is mit csinal az auto, vagy mar csak latod;) Rengeteget lehet mar akkor korigalni, amikor meg meg sem modult az auto, csak a kasztni terhelese valtozott, ha nincs FFB, akkor csak a "latvanyra" vagy utalva, ami sokszor mar keso;)

Nagyon osszetett a rendszer, nincs ket egyforma velemeny, ki kell probalni, mashogy nem megy;)
  • sheetoos
    :)Köszi a tanácsot én anno még nagyon oda voltam a momoért úgytűnik eljárt felette az idő:)
    Nagyon remélem bírni fogom anyagilag mert youtube-os videókból az jött le ,hogy nagyon jó kis versenyek vannak profi az egész:)
  • symbol
    hajrá, de tényleg logitech driving force GT-t vegyél, a momo már sehol nincs ezekhez képest. :)
  • sheetoos
    Hát igen a kormányom csak egy pontos de FFB nélküli kormányocska:)
    Nagyon köszönöm a segítséget meg a gyors választ:)
    Már alig várom a március elejét akkor veszem az 1 hónapost(nascar-ért nem vagyok teljesen oda start mazda formula 2000 vonalon próbálgatnám majd magam sok sok gyakorlás után:))

• Alexease
    A link lemaradt a promohoz;)
    http://www.iracing.com/promotions/nascar/
  • Alexease
    1. Igazabol, nincs demo honap, csak elofizetes;) Barhogy fizetsz elo, minden alap tartalmat megkapsz, ami amugy is jarna. Tovabbi koltsegek nincsenek, csak ha kesobb is elo szeretnel fizetni. Meg persze, ha vasarolsz auto vagy palyat.
    De ha mar elofizetes, akkor erdemes inkabb a mostani promora elofizetni, amihez adjak pluszban Daytona-t es a COT Car-t (NASCAR). Ez 3 honapra 32$. Bar ha mar az elso honapban nem teszik, akkor buktal 18$-t, de ha megis tetszik, akkor nyertel egy kis penzt, es van 1-1 autod/palyad "ingyen":)

2. Nem ismerem azt a kormanyt, de ha LFS-hez, rFactor-hoz jo volt, akkor itt sem lehet rossz. Amugy minnel korrektebb az FFB a kormanyon, annal elvezetesebb, hangulatosabb es jobban kezelheto a program.
    MOMO Racing helyett inkabb a Logitech DFP-t ajanlom...
  • sheetoos
    Sziasztok srácok!!
    Jóideje gondolkodok azon, hogy előfizessek 1 hónapnyi iRacing-re kipróbálásra.Régóra szimulátorozok és tényleg komolyan gondolom de lenne egy pár kérdésem, bocsi ha nagy hülyeségeket írnék!:)
    1, Erre a "Demo" hónapra csak a 14dolcsit kell fizetni, vagy vannak egyéb díjak is??
    2, Jelenleg egy elég gagyi kormányom van(Logic 3) ami eddig tökéletes volt LFS- hez Rfactorhoz gondoltam a demo hónap után beruházok egy momo racingre ha tetszik az iRacing, addig is ezzel lehetséges a versenyzés??
    Köszönöm a válaszokat tényleg bocsi ha hülye kérdések voltak, de még nem volt dolgom az iRacinghez:)
  • symbol
    jah, nem-nem; tőled az már megtiszteltetés lenne...! :DD

ToyaHSW tisztelt meg egy pöttyel, ami igazából totál nem érdekel, csak azért megmosolyogtat ma már az ilyesmi. :)
  • Alexease
    Az nem en voltam?!:)
  • symbol
    Daytona 500-ért kaptál 15 dolcsit? :D Nem mondod? :D
    egy futamért? :D

Amúgy én jaja, ha összeadogatjuk a kedvezményeket, meg azt, hogy egy ember általában nem akar úgysem minden sorozatban (főleg nem egyszerre) indulni, akkor bizony nem is olyan sok az az annyi.

Itt nem pénz gond van, egyszerűen a komoly szimes társadalom nagyon kicsi réteget jelent a többi játékhoz képest.

más: a PRO sorozat legközelebb a indycar-ral lesz, de utána természetesen az F1-el szervezik majd. Alig várom. :) 350 PRO versenyzőre bővítik a 250-es mezőnyt, ami megint frankó, vááá. Addig lesz egy vagy két lotus szezon, szóval már az a járgány is "ingyen" lesz. :)
  • VO101 tvr
    Rajtad kívül még talán ha öten gondolják így az országban, lehet sokat mondtam...
  • viziloitato
    Nekem, ha az előfizetést is beleszámolom, ami nem bánt senkit, akkor az egész havi 8030 forintomba, ha nem számolom az előfizetést, akkor havi 4540 ft eddig, ami nem sok szerintem. Ezek a számítások úgy értendők, hogy nekem minden megvan, amit csak kiadtak a kezükből, nem csak az, ami érdekel! Ez a havi összeg folyamatosan csökken, mivel nem árasztanak már el annyi újdonsággal, mint az eleje felé. Most már a részvételért is fizetnek évi 40 dollárt, vagy akár egy Daytona 500-ért is, amiért most 15 dollárt kaptam. Ehhez még jön a 100% club, ami további 25% engedmény. Nem értem mire ez a sírás-rívás.
  • symbol
    LOL :D Toya-t üdvözlöm amiért volt oly szíves 1-es csillagot rakni az indi-s lotus körömre. :D

Komolyan mondom, a gyerekességnek megvan a határa... :D
    nah csak ennyi, a komolyabb véleményem nem fejtem ki. :D
  • atyka
    Köszönöm!
  • lac coo
    Na ja , a havi 3000-et (vagy most mennyi azt nem tudom ..) még letojnám, azért az nem olyan sok...
    De nem fizetgetek súlyos tízezreket autókra-pályákra.
    Mondanák meg, hogy egyszeri 15 000 maga a játék, plussz az előfizetés .
    És Jacekkel egyetértek, PT-hez máig küldözgetik a tartalmakat, ingyenes promo cuccokat, csak hogy játszak ...
  • Alexease
    Ilyen arak melett, mar nem is lesz sokkal tobb elofizeto. Aki akarta, tudta, az mar biztos kiprobalta. Meg nehany komolyabb autoval (Ford, V8, F1) ide tudnak csalni nehany embert rovidebb-hosszabb idore, de aki mar "kitesztelte" a korabbi autokkal, es nem erte meg neki hosszabb tavon, azt valszeg mar azok sem fogjak erdekelni.

Egy "komolyabb" letszamnovelet, talan az egyeb programok bajnoksagaibol lehetne atcsabitani, de a jelenlegi koltsegekkel biztos hogy nem.
    Az eves elofizetes meg OK, mert azert szolgaltatnak rendesen. Ha meg azt kigazdalkodnak valahogy (az is ~20000 Ft!), es esetleg 1-1 auto arat, az 1-2 tucat palya es a hosting ara mar tuti nem fer bele (az mar tobb tizezer Ft).

Barhogy varialunk, mindig a legaltalanosabb felhasznalobol kell kiindulni: warez vagy egyszeri nehany ezer forintos program, plusz az ingyenes vagy evi 4-5000 Ft-os szerverdij. A modokat (ingyenes autok es palyak szazait, valasztekat) mar nem is emlitem. Egy ilyenhez kepest, az iR eves elofizetes is mar extra luxusnak szamit...
  • Jacek
    kiegeszitem, mashol ez ugy mukodik hogy a contentet azert kapom hogy maradjak:D nagy kiegekert kernek kulon penzt de az is vicc az iracing araihoz kepest. Ok ezzel szerintem a nagyon profi mivoltukat akarjak eroltetni, nade ettol messze vannak:D
  • Jacek
    elmondom mi a baj! mas online jatekoknal megszoktak az elofizetest az emberek(ezzel nincs gond), de azt nem szoktak meg hogy kb egy demot kapnak ezert, es ezutan piti dolgokert kell fizetniuk!! 1db autoert penz, 1 palyaert penz?? kozrohej csak mondom:)
  • symbol
    Aztarohadt. Az azért baszott kevés. És itt igazából nem is tudom mi a probléma. Mert a szervezéssel, lebonyolítássál van a legkevesebb gond.

Ennyire azért nem drága... :/

Mondjuk a totál családias feeling már megvan Lotusban... :D Csak nehogy még szűkebb legyen a társaság.

A v8-as is nagyon reflexautó lesz? Gondolom a williamsf1 igen, méginkább mint a lotus.

Bár jó lenne már valami mégrégebbi mint a lotus, amin nincs első szárny, de azért van kraft is a kocsiban. barbiban a lusta tempó nem tetszik már, meg a nagyon rövid futamok.

Bár tudom autóért nyavalygok amikor nemrég azt mondtam épp elég van :D
  • VO101 tvr
    Akkor ez ugye reálisan 2000-2500 embert jelenthet nagyjából.
  • Alexease
    Osszedogattam a road sorozatokat egyenkent, ugy osszesen 4738 ember jott ossze. Persze, ez csak akkor igaz, ha mindenki csak EGY sorozatban indul(t). Es ebbol 1447 a Rookie/Solstice-ban tolja.
  • symbol
    jah, ez most komoly? jah, mondjuk tényleg :/
    hisz a jelenleg nem előfizetők statisztikája is megmarad :D
    grr. akkor maradjunk annyiban, hogy fingomsincs hányan lehetünk. :D

de szerintem ennél többre számítottak ott fenn is.