25347
  • viziloitato
    Utalod nekik a pénzt, és már töltheted is.
  • Me Ga
    Ezt nagyon szépen összefoglaltad, akár mehetne valahová a banner környékére is!
  • Volvo Truck
    Most már értem, akkor lehet hogy előfizetek,de azt még mindig nem tudom hogy magát a programot honnan tudom beszerezni?
  • pasztor
    Ha szereted a NASCAR-t akkor az itt a helyed. Az ovál sorozatok nagy része hivatalos NASCAR sorozat.
  • idevman
    Helyesbitek: nem most hanem jovo het szombaton.
  • idevman
    A legolcsobb legalis lehetoseg a kiprobalasra a $14-os egy havi elofizetes.

A 120 perc nem a kiprobalas idotartama, hanem a futame amihez a legujabb akcio kapcsolodik. $75-t egy eves elofizetes + Sebring + Corvette. Ez $50 megtakaritast jelent.

Most szombaton lesz a futam, az emlitett palyan, autoval es idotartamon az iRacing World Tour versenysorozat kereteben. Ez a sorozat egy-egy valos, versenyt probal reprodukalni, az adott verseny hetvegejen:

http://www.iracing.com/promotions/iracing-world-tour-2010/
  • Volvo Truck
    Nekem is lenne egy kérdésem, eléggé megtetszett ez a játék csak azt nemtudom hogy hol tudnám kipróbálni vagy honnan kell letölteni a progit, annyit láttam hogy kapok egy autót meg egy pályát 120 percre...
    Valaki tudna ebben segíteni?
  • santibi
    Lenne egy kérdésem jelenleg egy 22"-os crt monitort használok. Lépni szeretnék feljebb. Egy 37" full hd samsung tv-t néztem ki ami tv és monitor funkciót teljesítene nálam. Kérdeztem már véleményeket mert én nem értek hozzá, h mi a jó mit kell venni. Vegyes vélemények voltak többség jónak ítéli ezt a tv-t monitornak de mondták azt is, h szimulátorban az input lag miatt nem megfelelő. Van esetleg valami okosság?
  • idevman
    A Lotus elsore sokkolo. Kulonosen a gyari beallitasokkal. Jo setup-pal is szokni kell a kormanyzast. Aztan kezded elhinni, hogy ott is belehet fordulni padlo gazon, ahol sosem gondoltat volna :)
    Nagyon intenziv elmeny, szerintem jelenleg a legjobb gep az iRacing-ben.

Viszont minimum C licensz kell hozza 4 folotti SR-rel, hogy indulhass Lotus versenyen.
  • idevman
    Alapbol 3 auto jar az elofizeteshez:
    http://www.iracing.com/membership/
    - Pontiac Solstice
    - Spec Racer Ford
    - Legends Ford (oval-ra)

Tovabbi autok darabja $11.95

A fejlodes ugy megy, hogy kezdetben Rookie licenszed van. A licenszen belul van egy Safety Rating-ed, ami egy 0 es 5 kozotti szam. Ez a szam minden verseny utan no vagy csokken attol fuggoen, hogy mennyit hibaztal (elhagytad a plyat, megpordultel, nekimentel valaminek vagy valakinek) a versenyen.
    Ha sikerul 4 fole vinni az SR-t, es mentel mar ket versenyt akkor azonnal meg van a D licensz.
    Ha sikerul 3 folott tartani az SR-t, es mentel mar ket versenyt akkor a 12 hetes szezon vegen van meg a D licensz.
    Es igy tovabb C, B, A licenszek, de azokhoz mar minimum negy verseny kell. Van meg a Pro licensz azt a top 350 A licenszes kapja majd meg.
    Ha 1 ala megy az SR akkor azonnal viszalepsz egy licensz szintet, ha a szezon vegen 2 altt van akkor is.
    Az road es oval eloremenetel kulon van nyilvan tartva, ket letrat kell/lehet megmaszni.

Minden licenszhez megrendeznek egy-ket versenysorozatot. Az adott sorozatban akkor vehetsz reszt, ha meg van hozza a licenszed, vagy egyel alacsonyabb de az SR 4 folott van.
    A magasabb licensz szinteken gyorsabbak az autok, hosszabbak a versenyek, tobben mennek egy versenyben.

A magyar csoportosulas kimerul abban, hogy neha itt eszmet cserelunk. Volt ket kezdemenyezes magyar ligara. Ami itt szervezodott az eljutott odaaig, hogy volt nehany teszt futam, de nagyon kevesen voltunk, <5.
  • SD456
    Szeretem az oval versenyeket, főleg a nascart :) Szerintem megveszem az előfizetést majd, ezt a lotus 79-et nehéz vezetni ?
  • symbol
    Elég sok járgány van, tizenvalahány :)

de igazából nem is értem a kérdéseket. http://iracing.com/
    fejlődés van, gyorsitottak rajta, ha az oval nem érdekel nagyon nem ajánlom hogy bármit vegyél belőle ROAD-ra is épp elég normálisan felkészülni hetente, pláne komolyabb eredményeket célként kitűzve :)

ajánlat: skippi -> radical -> lotus 79 (-> később f1 williams vagy majd maradsz lotusozni, esetleg ha érdekel v8 supercar.)
  • SD456
    Hi all!

Szerintem befizetek az iRacing-re egy vagy két évre a hónap közepe felé, és ezzel kapcsolatban lenne egy két kérdésem. Hány kocsi van alapból ? Hogyan megy a fejlődés a játékban ? Van valamilyen magyar csoport amihez lehet csatlakozni ?

Előre is köszönöm!
  • lac coo
    Rally cross szimulátort a népnek, azt mindenki imádná ! :D
  • Solt
    "és igazuk is van, mert a világ legjobb autóversenyei szerintem is oválon vannak"

Ez erősen ízlés dolga... szerintem azért szeretik annyira, mert belátják az egész pályát, minden mozzanat végig követhető, emellett sok az előzés, és így "nézőbarát"... de ettől még személy szerint nekem nem autóverseny az, ahol szinte sem fékezni, sem váltani nem kell... max, ha kiállnak a boxba... ( megjegyzem, az F1-t sem bírom... nekem az túl steril... )
  • symbol
    jah, de nem elvenni kell a kedvencet hanem nagy dolgokat csinálni. Aztán azzal hogy a legnépszerűbb járgányokat beraknák nem sokat buknának, mindenkinek lenne valamire való kedvenc. Elleneben ha nem lesznek normális bajnokságok fentebb én biztos abbahagyom. Talán majd észbekapnak egyszer...
  • viziloitato
    A valóságban is, és itt is igaz ez, nem véletlenül imádom a NASCAR-t.
  • idevman
    "...csak ritkán van előzés, és óriási csata..."

Szerintem ez inkabb azon mulik, hogy hanyan indulnak az adott sorozatban, nem a palya tipusa szamit.
  • viziloitato
    Tudják ők is, hogy ez így nem lesz jó, de ha valakinek elveszik a kedvencét, akkor az berág, és lehet, hogy emiatt elő se fog fizetni. Lehet, hogy nem fog tudni normális versenyen indulni, de van vele bajnokság, ezért egy szava sem lehet, majd indul más bajnokságban, és marad továbbra is előfizető. B, és A amire nem mindig talál az ember normális szervert, a többivel szerintem nincs gond. F1 szerintem az európai embereket fogja érdekelni, amerikában továbbra is a NASCAR lesz a legmenőbb, és igazuk is van, mert a világ legjobb autóversenyei szerintem is oválon vannak, minden más csak autózgatás, ahol csak ritkán van előzés, és óriási csata. Az F1 is bukni fog egy nagyot, és szerintem a V8 is.
  • RedRiot
    Mikor megkaptam a mailt az új kedvezményekről elgondolkodtam hogy újra előfizetek, de szomorúan olvasom amiket írtok. Miért nem veszik észre a fejlesztők hogy a rengeteg autóval, szériával teljesen szétforgácsolják a közösséget?
  • idevman
    Nekem is a Lotus a kedvencem, de ra kell szannom a teljes iRacing-gel toltott idot, hogy tisztessegesen vegig tudjak menni egy-egy versenyen.
    Igy nem nagyon tudok menni mas nepszerubb sorozatban.
    Mult heten nem birtam ki, hogy ne probalkozzak a Skippy-vel Brands Hatch-en (a Lotus rovasara), de nem jutottam el versenyre mert csak estem-keltem. Nem ertettem miert, a D licenszes idokben azert uraltam a gepet. Csak tegnap derult ki, hogy a setup nem volt nekem valo.
    Kivancsi vagyok a milyen lesz a Williams, felek tole, hogy a Dallara-hoz hasonlo. Az sem tudott kiszakitani a Lotus-bol, viszont a az Williams tovabb fogja bomlasztani a gyengelkedo Lotus sorozatot.
    Kene egy Type 49. Az talan vonzana jo nehany GPL-st.
  • symbol
    arról nem beszélve, hogy egy kézzel meg lehetne számolni, ki tolja rendszeresen itthonról a bajnokságban. ez pedig már nem is hinném, hogy teljesen anyagiak függvénye.

volt anno egy csomó barát bejelölve, de már kiixelem őket, feleslegessé váltak a listában nincs miért rájuk nézni sem. sajnos.
  • symbol
    7 futamot mentem a héten ebből asszem 3-vagy 4 (!!) volt épphogy hivatalos. (-1 ember és már nem az), pedig pénteken és vasárnap próbálkoztam a legjobb időpontokban, szóval elég gáz a helyzet.

Ha jön az F1 vagy a Lotus dögunalmas lesz a bajnokság, lehet én is simán megnyerném a kevés résztvevő miatt.

Az iRacing nyilvánvaló, hogy a rossz utat választotta. Csinálni kellett volna egy szimet max 4-5 road járgánnyal és kész.

a legkarakteresebbeket kellett volna választani.
    régi, "csúsztatós" F1 (igy a skippit ki lehetne húzni kapásból) (nem f179), mai modern F1 szárnyakkal, kell a legnépszerűbb szimes GT járgány még meg a V8 talán ami még népszerű neten nagyon. Esetleg még egy GT járgány ami hasonló teljesitményű mint a másik.

TOTÁL felesleg a Star mazda ilyen téren, mert a Lotus nem sokkal nehezebb, sőt. mindkettő cseszettűl tud tapadni, semmire nem jó csak megosztani a versenyzőket.

Vá. nem ragozom, értitek miről beszélek, a Lostus bajnsokágnak annyi, jön a két járgány és hetente talán egyszer-kétszer összejön majd a szükséges mezőny.
    persze ha pont akkor dolgozik az ember néha, akkor nincs is értelme a bajnokságnak.

most ha minden komoly bajnokságot le akarnak fedni akkor nemtom mi a f*szt képzelnek. Mert lehet lesznek bajnokságok, de játékélmény egyre gyérebb lesz ilyen mezőnnyel. Visszasirom a skippis 3 szervert simán megtöltenek az emberek időket.
  • symbol
    nah jah :)
    mondjuk nagyon remélem hogy változatos évadok jönnek, mert szép hogy összevásároltatják velem az összes road pályát, de azért nah, nem nagyon örülnék ha több mint 100 dollárnyi pálya soha nem kerülne sorra mondjuk jópár f1 szerzon alatt.
  • Alexease
    Megvettem en is (termeszetesen:P), mar csak hasznalni kellene;)
    De legalabb megcsinaltak mind az 5 nyomvonalat;P
  • symbol
    hú tényleg nagy pangás van :D
    új pálya, meg is vettem maradt 5 dolcsim, amit már a következő kocsira hagyok (v8 vs. f1) persze az nem elég, de addig lemegy egy szezon (+7 dolcsi) vagy kettő (+7dolcsi) és akkor már meg is van :D

ez a csóróság b*sszameg :D
  • symbol
    win 7 alatt is mennie kell normális driverrel.
    videokártyát cseréld ki valamilyen haverral egy 10 percre, ellenőrizd máséval jobb-e. bár gondolom ezt mondani sem kell. :) :/
  • Taibi
    Egyelőre az LFS-t próbáltam még ki, az nem szaggat, bár mintha ott se lenne meg a kellő FPS.
    Egy dologra tudok gondolni. Régebben Windows XP volt fent, most Win7 van telepítve. Ez számíthat, vagy ennyire nem befolyásolhatja?
  • Alexease
    Mas program is szaggat vagy csak ez?
  • Taibi
    Megpróbáltam most az újrakalibrálást, de nem segített. Aztán levettem minden grafikai beállítást a minimumra, és továbbra is szaggat.
    Ráadásul a legnagyobb baj, hogy ha nem egyedül vagyok a pályán, akkor a többi autó eltűnik a képről 5-6 másodpercre, majd újra megjelenik 5-6 mp-re, majd ismét eltűnik, stb...
    Szóval esélytelen játszani így.
  • Alexease
    Nekem is volt "hasonlo" problemam. A problema elott bo 150-300 fps-sel ment, aztan eloszor a kanyarokban szaggatott be, utana mar az egyenesekben is, a vegen mar hasznalhatatlan volt. Nekem a videokartya egett le, cserelni kellett:/
    Remelem nalad mas problema lesz.

Probald kitorolni a beallitasait, es ujrakonfigolni az egeszet. Az utolso 1-2 update0ben bevezettek nehany spec videokartya beallitast, talan valamelyik "meghulyult".
  • Taibi
    Valami nem okés.
    Nagyon szaggat a játék nekem, vezethetetlen, annyira kevés az fps.
    Pedig fél évvel ezelőtt is ezzel a számítógéppel és ezzel az internetsebességgel játszottam, és nem volt semmi gond.(P4, 2.8Ghz, 1.5Gb RAM, 4Mbit net.) A windows is friss rajta. Nem értem.
    Valami ötlet?
  • Alexease
    Csak hogy ezen a heten is legyen hozzaszolas a topicban:P

• Taibi
    Megvan, a vezérlőpultban kellett állítani rajta!
    Kössz szépen a gyors segítséget, magamtól nem ment volna!

Amúgy hosszú szünet után ma fizettem elő újra. Küldött egy olyan ajánlatot az iRacing, amit nem tudtam visszautasítani. :) 3 hónap 18$-ért (~3600 Ft).
  • Debilon
    a játékban fordul olyan keveset a pilóta keze?
    mert az ellen nem nagyon tudsz tenni...

amúgy meg driver fenn van?
    win-vez pult-játékvezérlők-és ott a tulajdonságok-settingsnél lehet az elfordulást beállítani
  • Taibi
    Üdv!

Van valakinek itt Logitech Driving Force GT kormánya?
    Ha igen, hogyan lehet beállítani a kormányt, hogy ne csak 90 fokot érzékeljen jobbra illetve balra?
    Akárhogy próbálkozom a kalibrálással , nem sikerül nagyobb fordulatot beállítani...
    Jó lenne legalább 540-re vagy 720ra átrakni.
  • symbol
    bazze tényleg!! :D fene se gondolta volna! :D
  • santibi
    kemény pálya. Szeretem nagyon, nem könnyű.
  • Alexease
    Zandvoort kepek:P Tudom, tudom, se uj texturak, se uj felhok;D

• Alexease
    Erdekessegnek:) Az epulo Mosport, 1960. oktober.