25347
  • RedRiot
    Ne add el! Én jelenleg nem vagyok előfizető, de tavaly év végén még gond nélkül ment az iRacing a félgigás 3850-el. A proci egy X2 6000+, szóval nem egy übercucc az sem. Nem emlékszem már pontos fps értékekre, de 50 alá nagyon ritkán ment közepes beállításokkal.
  • viziloitato
    Nézd meg, hogy esetleg erőltet-e olyan dolgot a kártya drivere, amit nem kéne. Mittomén, mondjuk valami nagyon magas élsimítás, vagy asszem TransparentAA a másik élsimítás, amitől még a legvadabb rendszerek is lefekszenek, hátha az van bekapcsolva.
  • Taibi
    Na ezaz, nálam 20 fps van 1024*768 / Class6 -on... szóval LowEnd beállításokkal.
    Pedig minden friss. Friss rendszer, friss VGA, friss driver, friss játék.
  • viziloitato
    Milyen beállítások mellett? Nekem Q6600 és GTX260 van a gépben, ami bőven elég, mégis Class4-es beállításokkal játszok, annyi a plusz, hogy bekapcsolom az élsimítást 4x-re. A felbontás 1680x1050. Full grafikánál azért nálam is reccen nem egyszer, nem kétszer, de 30 alá nem esik.
  • Taibi
    Értem, kössz a tájékoztatást!

Amúgy meg van egy nagy problémám még mindig.
    Korábban írtam, hogy valamiért kevés az fps-em.
    Feltettem újra a windows XP-t, de az sem segített.
    Most beruháztam az ezer éves VGA-m helyett egy HD3850-es videókártyára, amiről egész jókat olvastam.
    Ehhez képest az eddigi 30 fps-em leesett 15-20-ra, így már lényegében ha egyedül megyek a pályán, akkor is szar az egész.
    Pedig töröltem a régi drivert, feltettem a legújabbat illetve a directX-et is frissítettem. És újrakonfiguráltam a játék grafikai beállításait is.

Ha nem tudom megoldani, akkor eladom az új VGA-t meg a kormányt is a francba, mert már nagyon bosszant ez... :(

Ötlet?
  • symbol
    Ennyi. :)
    Nemhogy egy bajnokságot nem lehetne összehozni hazai szinten, hanem még embereket sem tudok mondani, akik aktivan futamoznak, rendszeresen.

Bár mit tagadjak tényleg nem egyszerű a "meló", itt le kell ülni, gyaksizni meg ilyesmi, fárasztó, koncentrálni kell, ha komolyan nyomja az ember akkor csak a gyaksi hetente kábé 2-6 órát vesz igénybe + időmérő, + futamok.

Szabolcs is csak egy futamon indult eddig a Lotus bajnokságban, aztán barátnő, koncertek, meg etc. Most áldom az eget, hogy nincs még nőm :D
    tudom, kocka vagyok :DD
  • viziloitato
    Nincs értelme összehozni az iracers.hu-t, mert nincs érdeklődő, vagyis van, de valószínű, hogy egy kezemen meg tudnám számolni azt a pár embert. Régebben indítottam minden hétvégén egy szervert, ahol kezdetben voltunk talán nyolcan, aztán ez a szám kettőre csökkent. Próbáltam nyitott szervert is, de ott meg az volt a baj, hogy akik jöttek külföldiek, azok mind kiléptek a qual kezdetekor, és nem is jöttek vissza, idővel még a külföldiek is elfogytak. Sajnos nálunk nem menő az iRacing :(
  • Taibi
    Ha valaki mostanában gondolkozik azon, hogy kipróbálná az Iracinget:
    Promóció: 1 hónap 5 dollárért

Más. Régebben olvastam itt, hogy készítene valaki magyar oldalt a játékhoz (iracers.hu talán?). Hogy áll a projekt? Lesz belőle valami?
  • atyka
    Sziasztok,

tudom, OFF, de ha már Mustangról is szólt Alex...

http://www.facebook.com/album.php?aid=162065&id=138166855768&ref=mf

Hátha van itt, aki szereti az amerikai vasakat... :)
  • Alexease
    A letszammal, a bajnoksagokkal az lesz, amit mindig is mondtam: a statikus letszam, a sorozatok szama es a monotonitas miatt marad a heti 1-1 futam per sorozat lehetoseg:) Elonyet hatranyat mindenki ismeri;) Ennek a kompenzalasara lett kitalalva a HOSTED resz (elonyeivel, hatranyaival egyutt;P).

Barmennyire is jo (lenne) a program, hosszutavon lehetettlen fenttartani napi szinten az erdeklodest.

Szerintem, a reklam ezen mar nem segit, mar mindenki ismeri, aki el es mozog, es aki tudta, ki is probalta;) A kovetkezo lepcsofok, az uj nepszeru sorozatok (V8, F1) es autok (Ford Mustang, -GT) megjelentetese mellett, az ingyenes eleres, hasznalat, a megvasarolhato tartalom megtartasaval. Aztan kesobb, johet az ingyenes tartalom is;) Ez valszeg radikalisan megnyomna a letszamot;)

Persze ehez, meg sokat kell kutyagolniuk, hogy erjen is valamit a palyak szelen, az autokon es a portaljaikon a reklam...;)
  • symbol
    bingó. én is úgy volt hogy megyek, csak itthon épp tetőt csináltunk egész hétvégén.
    jó lett volna pedig. :)

asszem egy ilyesminek mindig nekivágnék, lenne egy lotus/f1 vagy v8 bajnokság aktivan meg egy ilyen félig FUN teljes verseny. :)

viszont a létszám ejhaj.
    nah de majd beáll egy szintre minden. :)

de tényleg nem tudom mi lesz ha jön a v8 meg az f1, és mondjuk a lotusra nem marad csak mondjuk 10 ember. (nem lenne meglepő, hisz a héten csak 69-en mentünk.)
    lehet akkor kiveszik, jegelik egy időre.)

Továbbá több csemege kéne a fejlesztésről, meg etc, facebookra is meg mindenfelé, promózni kéne, hogy ha már a "codi" az f1-nél elvileg megcsinálja az ideális ivet, meg a fasza gumiakármit, akkor nehogymár ők nem, sőt, mi tényleg profin csináljuk, igy meg úgy.

ehelyett hallgatnak mint a szar, (a hallgatás pedig ugye eléggé nem reklám) szóval szerintem gyengus amit művelnek üzletpolotikailag.

Nem csak a matricáztatással kéne foglalkozni, hanem igen is, mindenkit meg kéne róla győzni, hogy ez igen, ez aztán a nem semmi, meg bazze, BESZÉDTÉMÁT kell adni a népnek, hogy hintsük mi is az igét.

nah kussulok, csak grr.
  • Alexease
    Az iRacing-nek, mint cegnek, az egyik oldala a jatekosok, versenyek, a masik a valodi versenysporthoz valo kotodes (reklam, media, szponzoracio, oktatas, trening, stb.).

Idovel mint program is jo lesz, csak ezen a kicsit beta-tesztelos fazison kell tul lenni;) Igaz, mar eleg jo, csak nehany "alap" dolog hianyzik vagy santit (gumik, motorok, valtok, kuplung, animaciok, szektoridok, telemetria, idojaras, napszak stb.). Ha szigoruan nezzuk, ezekkel egyutt lenne teljes a program, de hat ez van;)
  • Alexease
    Sajnos a versenyrol lemaradtam, elneztem a napot, edig ezen indulni szerettem volna. A Multkori DP/Daytona is jo volt. Bar kicsit necces, hogy "csak" 370-en indultak, az elozon ~1000 voltunk...
  • viziloitato
    Most néztem bele a Grand-AM Rolex Homestead Miami versenybe, és az elején az iRacing-et használták a DP-vel a pálya bemutatására.
  • b-type
    Ezen rendesen meg is lepődtem mikor szembenéztem a americanlemans.com-n ezzel a hírrel :)
    TEN CORVETTES WIN iRACING.COM 120 MINUTES OF SEBRING
  • Alexease
    Amugy erdemes "beletekergetni", az egesz verseny egy roncsderby;)
  • Jacek
    azt a hulyet:D
  • Alexease
    Ez jo verseny lehetett volna, de ott is uresek a lelatok:/
    Upsz:))
  • Alexease
    Nah, megegyet, es meg van az iR topic 1 heti hozzaszolas mennyisege;)

Ket Formula Russell onboard video, az elson a hang, a masodikon a kep a jobb;)

• Alexease
    Ez az "uj" formulajuk teljesen jo:P A "regi" Lola F3-as kasztni, 2000-es soros negyes Mitsubishi ( ilyet sem lattam meg:P) motorral;) Jo a hangja:)
    A bemutato video is jo (QuickTime-os:/): http://www.jimrussellusa.com/experience/video
  • Alexease
    A Skip Barber-t (iskola, ceg stb.) gondolom mar mindenki ismeri:) Az iR-ben nem csak a korozgetes erdekes, hanem mivel real a "korites", igy van mit olvasgatni, nezegetni, tanulni;)

http://www.skipbarber.com/company/overview/

Kint azert is lehet(ne) jo uzlet, mert normalis munkaval, nem olyan veszes osszelapatolni 1-2000$-t, ha valaki kedvet kap egy SB iskolahoz, el tud menni, ki tudja probalni, 2-3 nap, profi autok, profi palyakon.
  • Alexease
    Itt az oldaluk (Russell): tortenet, autok, iskola stb. Regi "motorosok", erdemes megnezni kik tanultak naluk:)

http://www.jimrussellusa.com/about
  • mcmoha
    Nem tudtam, hogy Skip Barber egy faszi neve.
  • Alexease
    Bar teljesen erdektelen, de nem birtam ki, utanaolvastam:)
    Jim Russell-nek van egy eleg nagy versenyzo iskolaja (hasonloan John Skip Barber-hez). Neki is "sajat" autoja van, csak az ilyen.

• Alexease
    Nem az:)
  • Alexease
    Meg nem mondom mi ez, talan a regebbi Mazda (Skip Barber), Hpattern-nel.

• IsTiB
    Köszönöm szépen tökéletesen működik
  • Alexease
    Amugy a iRacing World Tour-hoz kapcsolodo "szokasos" elofizetesi akcio, amihez olcso eves elofizetes jar (75$/ev) es az aktulais hetvegi auto+palya (Corvette + Sebring).
  • Alexease
    Regi elofizetoknek semmi akcio nem mukodik:)
  • csige791
    Milyen akció van most? Régi előfizetőknek is müxik akik szüneteltetik az előfizut ?
  • viziloitato
    Elküldtem privátba.
  • IsTiB
    Sziasztok! Az iracing kihagyhatatlan ajánlata miatt előfizettem 1 évre.
    Már gyorsan az elején lenne is 1 kérdésem sok helyen keresgettem az iracinghez tartozó szektoridő programot. Ahol megtaláltam onnan már törölték és így tovább... Szóval ha valaki tudja hol elérhető ez a cucc neki megköszönném ha belinkelné
  • viziloitato
    Ja, és még véletlenül se az ATi megoldására gondolok, hanem a Matrox Triple Head 2 Go-ra.
  • viziloitato
    Szerintem 3 monitor a legjobb. Nekem csak volt 3, most 2 van, mert egy semmiképp nem elég, de csak az egyiket használom autókázásra. Hiába van bazinagy képed, ha a látószöget közel sem kapod meg attól az egy bazinagy képtől. Oké, hogy lehet állítani, de az meg már milyen, hogy egy torz képet látok?
  • Jacek
    pedig itt tenyleg a meret a lenyeg:D 4 evvel ezelott vettem egy 27-s tft TV-t hat ne mondjam mar akkor kurva jo volt:) egy 22 monitor nulla szimhez akarmilyen uberkepe van:) persze ez csak az en fos velemenyem..

Mostanaban akarok en is venni valami fullhd-t szimhez de minima 32-es de inkabb 37-es lesz:)
  • Alexease
    Segiteni csak akkor tud valaki, ha van olyan TV-je, vagy valami hasonlo kombot hasznal mint amirol erdeklodsz. De ha nincs, akkkor hiaba szeretne segiteni, nem tud;)

Mondhatnam en is, hogy nyugodtan vedd meg, biztosan jo, bar en meg sosem hasznaltam olyat:)))
  • symbol
    prohardver.hu a megfelelő fórum :) de ott is a monitorok részleg. szerintem ma már egy komolyabb ftf-nek sem kellene hogy gondot jelentsen a gyors válaszidő.

Mellesleg én még mindig amondó vagyok hogy a nyagysággal kitörölheti a legtöbb ember a seggét.
    Egy 37"-os tévé is lehet kicsit ha 50 méterre-re ülök tőle. Én inkább vennék egy kisebbet, de az igenfasza legyen minden téren. :)
    max közelebb kell ülnöm hozzá, a szemem úgysem rontja, akkor meg már tökmindegy.

jah és sok külföldi komolyabb portál.

Teszteletlen példányt nem vennék. :) Az emberek meg sokfélét mondhatnak fórumon. De elvileg amúgy is visszaveszik a monitort ha "nem tetszik".
    szal hajrá :D

ui: bár a fentieket gondolom tudod te :D
  • santibi
    köszönöm a segítségeket. Nem győzöm olvasni.
  • Morpheus01
    Már rájöttem hogy nem kell oda semmi sem:)
  • Morpheus01
    Sziasztok! :) nagyon buta kérdésem volna:) Referred: regisztrációnál mit kell ide írni?:D