25347
-
#10785 Hangero allitas! :) Kiralysag!:) Persze, csak a focsatorna, reszletenkent mar tul jo lenne, kell hagyni valamit a kovetkezo update-ekbe is:P
A gumifizika "semmi" extra, csak talan, mar az osszes auton meg lesz. Ha jol emlekszem, a Solstice-en mar valtoztattak, ha ott erzed a kulonbseget, akkor olyan lesz:)
"Termeszetesen" koszolodast, kopast, malast es egyeb "extrakat" ne varj:)
Elvileg, allitolag lesz mixed-class, vagyis vegyes autokkal inditott, indithato szever.
Talan 1-2 palyahoz lesz ejszaka is...
Valami sajat bajnoksagokhoz atalakitott rendszer is szobakerult?!
A fizikat, mukodest erinto erdemi valtozasokrol (kuplung, valto, kopas, meghibasodas, no automata clutch/brake stb.) nem olvastam semmit. -
#10784 aztan mar befejeztem:D
-
#10783 jo a 4890:) most neztem 37-ert mar van uj az nem rossz... -
#10782 "PC Based online racing Over 20.000 Members"
iracing.com főoldal teteje. :D
mondjuk jó, persze, érthető, hogy nem azzal reklámozzák, hogy "épp haldoklik pár sorozatunk." :D -
#10781 kíváncsi leszek az új gumikra. bár le merem fogadni nem fogom érezni a különbséget... :/ remélem a gumi koszolódik, kopik, mállik meg mindenféle jóság. régóta dolgoznak rajta. illő lenne.
V8-al klassz futamok lesznek tuti, de lesznek ott olyanok, hogy nem győzzük majd számolni a 4x-eket :DD pláne ha bejön majd több szűk eredeti utcai pálya a sorozatból. :D -
#10780 "We know some of the details of whats coming and definitely know what car and track will be released.
What else do you guys think is out there that will show up in our newest build in a week+ time from now.
Tire model update on all the cars.
Phillip Island
V8 Supercar
Sound level adjustment (maybe as a whole but not for tires/engine/ air movement)
What others do you think are on their way. (please no negativity this is a thread meant to get us excited, we all know iRacing is working on some important things that may not be in this build)
As well, i'm calling out Steve Myers and I know you are busy with 1 week to go. I copy and pasted this quote for you buddy!
I think this is probably a pretty good place to stop for now on what is on the horizon for iRacing. I will try and do another blog post as we get closer to the end of this current season to update you on how development has progressed.(and of course this point following) I would like to take this opportunity to thank all of our loyal customers who have been with us for so long and helped us build this terrific product and community. We make great strides every day in improving our product, practices and procedures and a lot of the credit for this goes to your passion for this product and your desire for it to succeed.
Steve Myers" -
#10779 pöpec! kössze. :) jó lesz ez! :)
megj.: az ilyet sajna csak itt érdemes kitárgyalni, hardver fórumra hiába megyek megkérdezni a társaságot, hogy nálatok ugyan, hogy megy az iracing..? :) -
Me Ga #10778 Bocs a többiektől az OFF-ért, tudom, nem hardver fórum.
16x AF, 4xAA, minden fullon. A kártya egy Sapphire Vapor-X 1GB. A proci egy Q8400, 3.12GHz-en.
Az átlag így 60-70 FPS, ahogy írtam, tumultuózus jeleneteknél esik csak 30 FPS környékére. Én is érzékeny vagyok az FPS-re, de nekem így jól műxik. -
#10777 jah és a 30 FPS az már nagyon gáz, ha nálam leesik 60-70-re már érzem a belassulást. ilyenkor vagy az iracing küld ki szar értékeket felém vagy nemtudom. régen a GP3-nál, fix 24 FPS-sel sem éreztem lassúnak az autókázást, míg most iracing alatt tök gáz már a 60-70 is. tudom volt már erről szó, de vagy elfelejtettem vagy nem, de akkor sem tudom, hogy ez miért van. :/ -
#10776 szia! kösz! milyen beállításokkal tolod? nekem most 2x 2x-esen van, meg az első négy low-on, meg árnyékoknál közepesen. a többi annyira nem lényeges. :)
mekkora procival hajtod meg? 512-es a 4890? -
Me Ga #10775 Szia!
Én 4890-el tolom, 1920x1080-ban eddig nem akadt, bár nem tudom, hogy az igényeink mennyire különböznek. :-)
Amúgy sok autóval azért párszor 30fps körülre megy le, de az alá nem nagyon. -
#10774 8800 gt-t akarok cserélni. azt meg már agyonveri a 4890. 4850 meg 4870 nem érdekel, mert annyival nem olcsóbbak, hogy megéné nekem, plusz nem is olyan gyorsak mint a 4890. amúgy tök igazad van, nekem aki csak iracingezik, felesleges lenne egy 5850-5870. bocsi az offért amúgy srácok.
igy akkor asszem maradok a 4890-nél. megpróbálom valahonnan 3 év garival, jó árban beszerezni. :) -
#10773 4890-et felesleges cserelni max 5870-re -
#10772 az a baj hogy amire neked kell iRacing, aminek a graf engine kokorszaki (szerintem) ahoz tok folosleges a 5xxx szeria mert nem arra van hegyezve persze megoldja siman erobol, de lehet hogy egy GTX285-on is komolyabbat megy a cucc:) -
#10771 Azt mondtad a 5770 karcsu a 5850 meg draga:) de egyebkent az arakat nezve nem ajanlom mert csak 10k olcsobb mint egy 5850...
Jelen pillanatban vacilalok en is cserelni akarom az 4850-et ami egy ideiglenes kartya volt anno, de annyira bejott, foleg 17k-ert:D igazabol ha nem idegenkedi az ember a ket chipes kartyatol akkor verhetetlen teljesitmenyben a 4870X2 50k-ert hasznaltan:) de valoszinuleg 5850 lesz az mar van 65 kornyeken. -
#10770 amúgy most látom, hogy lol. 5830 50 körül van. az is sok még. :) meg teljesítményre szerintem a 4890 is tud annyit, csak előbbi halkabb, hűsebb, meg többet tudóbb. :D de meg lehet győzni :D -
#10769 azt ajánlod vagy olyanod vala? :) -
#10768 az se rossz váltás, hogy a nyavaja enne meg...! :DD
most látom különben hogy argep.hu-n eléggé megfogyatkoztak a 4890-es toxic vagy vapor-ok (speckó hűtés), ahol meg van ott drága. lehet veszek ph-n inkább olcsón, 3 hónap garival, 35 körül. ha levonom a 8800gt árát nem fáj annyiba, és később is simán menni fog full HD-ben is. kösz a választ egyébként :) -
#10767 5830:) -
#10766 8800gtx et váltottam le 5870-el, nem láttam gondot egyikkel sem. Sajna a 48**-al nincs tapasznyalatom. -
#10765 én is két évet hosszaitok, bár húzós lesz, mert lehet lesz egy mellékállásom is. majd a héten talán ez eldől. az tuti, hogy nem sok szabadidőm lesz, de azért majd igyekszem tologatni. :)
f1 meg nagyon érdekel, meg az is hogy mi a franc lesz majd a patch-ben nemsoká.
ligák jók lennének, csak sajnos most úgy melózom hogy három nap meló, három napot itthon. aztán így folyamatosan változik mikor vagyok itthon. nah de majd kialakul ez is. :) -
#10764 egy kis gyors help kellene, lehet kérdeztem már, de kellene egy kis segítség is, bizonyos (új szériánál ATI-nál) van az hogy meg-megakad a játék néha egy egy pillanatra.
mivel jön a V8 (a belső cockpit-es járgányoknak nagyobb az erőforrásigénye), és szeretnék majd PRO sorozatban is indulgatni, ahol gondolom majd sokan lesznek előttem, nem ártana ha nem lassulna be a game...
szóval egy ati 4890-esen gondolkozom egy 8800 gt-t nyugdijaznék. 5850 túl drága, 5770 meg nem olyan gyors és viszonylag drága.
ati 4890-el van valakinek bármi tapasztalata?
ui: sajnos komolyan kell a hardver frissítés, amig a C6R-el gázos volt pár pályán közlekedni, addig a Lotus meg sem kottyant a VGA-nak. a proci két magos e2180-as, 3,2-re húzva, gondolom ez nagyjából azért "kihajtja" még a 4890-et. majd később jönne monitor csere is.. -
#10763 Én 2 évet hosszabbítok, majd amikor esedékes lesz. V8 akkor érdekel, ha lesznek normális setupok, amiket biztos, hogy hosted session-ön lehet majd begyűjteni. Én, mióta van lehetőség hostolásra elég sokat megyek ilyen szerverekre, és rengeteg nagyon jó setet gyűjtöttem már. A ligákban nem sajnálják odaadni a jó seteket, de azért van rá példa. F1 nem igazán érdekel, mondjuk a road se nagyon, csak ligákban, azon kívül csak VW-el versenyzek. Mostanában egyre több ligát próbálnak összehozni, általában sikerül is minőségit. F1-et nem nézek, csak kínomban :) Amerikai autósportot viszont sokat. Pár autóval még szárazon is úgy érzem néha, mintha jégen mennék, ezért remélem az elkövetkező 10 évben nem tervezik az esőt :) De nekem mindegy, ha lesz, akkor majd kerülöm az olyan ligákat, ahol esik az eső :) -
#10762 senki nem tervez frissiteni? szabolcs veled mi van?
v8 érdekel valakit? f1 után valaki előfizet?
amúgy gondolom láttátok idén az esős futamokat (f1), nah pont ez miatt szeretnék én is végre a "legkomolyabb" szimben is időjárást. :D -
#10761 :D -
#10760 Hát ez milyen unalmas video, ez alapján tuti nem veszi meg a kutya se :))))) -
#10759 6 nap hatas szunet a topicban:)
Az iRacing weboldalon beindult a videokeszito-verseny vegleges szavazasa.
Izelito;P
-
#10758 közben megvettem az inicart, a lotussal heti max 2-4 utamot tudok úgyis csak tolni, ezzel meg gyúrok majd az f1re. :D kiv leszek milyen lesz... -
#10757 mondjuk az indiben meg elég sokan versenyeznek még. 140 körüli a létszám road pályákon. az már elfogadható.
hozzáteszem mivel ovalon nem nagy az érdeklődés ilyen téren, valaszeg itt a többség ki fogja próbálni az f1et, sőőőt.
jó lenne a williams f1-nek egy 150-200-as állandó létszám. Ejh de jó meccsek lennének... :) nagyon várom máárr... -
#10756 hm... :) nagyon nem lesz ez rossz :) várjuk nah. :)
lotus közben negativ csúcsokat döntöget. 44 illetve 46 induló egy héten az előző hetekben. :( Következő szezon közepére végére ez a létszám lemegy 35 környékére, alá... ha kiszáll Oliver illetve Steve (valamint ha nem jön más "nagy" rendszeresen, akkor pár kivételtől eltekintve szarrányerem az agyam és unatkozni fogok...)
Csinálok egy topicot is a problémának, hátha felfigyel rá a vezetőség. Sajnos nincs mit tenni, lassan annyian se leszünk, hogy ha egyszerre elindulna mindenki akkor sem lenne teli a szerver.
más:
Az iracingtől nagyobb fejlesztéseket várok. most nem volt nagy ünnep meg szabi meg újév, lehetett folyamatosan melózni az ügyön. Kiv leszek. Részidőért ölni fogok, lekurvaanyázom a tetves bagázst ha nem lépnek valamit.
Ellenben az iSpeed elég pofás lett. tetszik az egész egyszerűsége, áttekinthetősége, minimalista, de célratörő. Good Job. Ha az iracing nem utal semmi ilyesmi fejlesztésre, lehet támogatom is az ipsét egy kis zsével. Tuti dolgozik vele eleget.
Hm. lehet mást is akartam... -
#10755 Jo osszehasonlitot nem talaltam, de itt egy kep a Corvette fuggetlen cuccarol (szep uj:P): http://www.sg.hu/forumkepek/2010_04/vette-rear_arms.jpg -
#10754 -
#10753 Erdekesebb kamera nezet (ha meg nem lattad):)
Valszeg az ilyen "merev" hatso hid hasonlo erzest ad mint a MC-nal, a C6R fuggetlen hatso resze teljesen mas erzes, amikor nyomatekot kap.:)
Es a diffit nem is tudom, melyiken milyen van pontosan... Ha a V8 "kemenyebb" (valszeg), akkor valoban olyan, mint egy nagy szaguldo doboz;) -
#10752 meg az iracing igazán adhatna valami tájékoztatást a telemetriás hülyeségéről. most perkáljam a zsét és támogassam/jutalmazzam az ispeed törekvéseit, eredményeit, mert esetleg ez lesz a későbbiekben is a végleges, vagy ne... tájékoztatni kéne megint ugye... -
#10751 hát jah mondjuk. bár szerintem az amcsik az indit is leszarják, vagy nem tolják...
hogy kapnákbe. :D amúgy a főfő bajnokságban vicc, hogy Huttu 4ből négyet nyer.
nehogy már ne verje meg senki. tuti van nála gyorsabb szimes nem?
tegyük fel igen. Az miért nem nyomja? Nem érdekli a many? :D -
#10750 Az F1 valszeg A-s lesz, PRO biztos hogy nem;) Hogy mennyire lesz nepszeru, az az eddigiek alapjan passz;) Ha a kozhelyeket nezzuk, hogy az Amcsikat nem erdekli, akkor 50-60% mar bukta;) -
#10749 persze-persze. nah azért kiv leszek milyen népszerű lesz ez a v8...
az f1 nagyon az lesz szerintem, ott az indis meg a lotusos nép egyesülni fog - nagyrészt. az jólesz nagyon. pláne ha A-s lesz. márpedig csak A-s vagy PRO lehet. Más nem. -
#10748 Azert megy am az rendesen, beferne B-be is;) Mas karakterisztika (motorra es felfuggesztesre is) mint a C6R. Szerintem a MonteCarlo-hoz hasonlo vezetesre, csak ketszer erosebb, kozvetlenebb nyomatekokkal. meg persze, jobbkormanyos:D -
#10747 jah és igy az adatok alapján már simán érthető miért lesz C-s a járgány. no problem. :) -
#10746 nah most ugye én úgy emlékeztem hogy a v8 az könyebb, és emaitt, meg a sok paci miatt nehezebb is vezetni, emiatt nem értem miért C-s lesz.
de akkor ezek szerint tévedtem, és benéztem a c6r-es 2400-as adatot. (tom gyökér vagyok... :)
viszont így simán megint lehet nem az én járgányom lesz... :D várom előszeretettel az f1et. idejét nem tudom már mikor mentem modern forma1-es kocsival szimben...
szóval kössze. :D