25347
-
#10825 Hmmm, a Thompson International Speedway hiányzik az iracing.com-on található listából. -
#10824 Talan kozben elkeszul Zolder, Oulton Park, Oran Park is;) De huzodik egy ideje Pocono, es keszul Thomson is. -
#10823 Mid-Ohio októberre van kiírva a versenynaptárba, gondolom, addig nem is lesz más új pálya. -
#10822 Azert ne essunk tulzasokba:) -
#10821 lehet lesznek más felhők! :DD -
#10820 Barthurst biztos nem lesz, ha esetleg azt )is) varnad a V8-hoz, mert arra azt valaszoltak, hogy 2011 vegeig egy masik cegnel vannak a kizarolagos jogok (amit nem hasznalnak ki). Vagyis legkorabban 2012. januar 01. :) -
#10819 Az egyik keszito irta, hogy lesz meglepetes. De ez meg a megjelent lista elott volt 1-2 hettel, vagyis lehet hogy a meglepi benne van, csak nem lepodtunk meg rajta;)
Az F1 biztos nem lesz, eleve nyarra igertek csak, raadasul egy ilyen szintu uj tartalmat hetekig, honapokig kell reklamozni, promotalni stb.;)
Esetleg egy uj, eddig nem latott palya;P De azt se nagyon hiszem. -
#10818 nah jah :D de télleg lesz meglepi? mondjuk olyan nagy nem lehet. :D
mekkoralenne ha jönne mondjuk az f1 is. dehát az ilyen ki van csukva. :D -
#10817 Megjott a promokod (penz visszafizetos) es holnap jon az update;)
Kivancsi leszek, mi lesz benne a "meglepetes" (valahol irtak, hogy lesz valami). Bar lehet, hogy az mar benne van az elozetes leirasban is, es meg kelett volna hogy lepodjek (pl. split time):)))) -
#10816 Ez nem lehet vele összefüggésben? :D
"- ATI adaptive AA has bugs where trees go missing or blend into the sky, etc. A work around has been added that helps the situation. If the issue still appears, you can enable even more workarounds to try to help in renderer.ini:
[Graphics Options]
ATIAdaptiveAAFix=1 ; 0=off, 1=try to fix ATI adaptive AA driver bugs"
viziloitato - Köszi még1x! -
#10815 Privátban ment! -
#10814 Képet :D Ezért most nem fogok renew acc :D -
#10813 Eleg jonak tunik ez a split-cucc, igy elso olvasatra. Valszeg, hasonloan fogjak update-elni, fejleszteni, javitani, boviteni mint ahogy a kameranezeteket, editort.
Mint mar tobbszor irtam, profik, mindent megcsinalnak, csak itt a rendszer miatt lassabban es macerasabban mukodnek a dolgok, minden tovabb tart, mintha "csak" egy "egyszeru" offline program lenne.
Ha nem 3 havonta "kellene" update-elniuk, es persze kozben nem csikkenne a letszam, az erdeklodes, hasonloan jonnenek az ujak, es egyszerre 1 evet fejleszthetnenek folyamatosan, akkor nem 4x3 honap mennyisegu update-et kapnank 1 ev alatt, hanem 6-8x3 hnoapnyit egyszerre. Vagyis 1,5-2x tobb fejlesztes erkezne. De hat az erdeklodest fennt kell tartani:P -
#10812 annyira azért nem esek hasra a javítástól.
bár ha megint egy évet nézünk év végére szépet fejlődhet megint a game. kár hogy közben öregszünk, mert úgy 100 év múlva már egész jó kis cucc lenne :D
-
#10811 asztakurvaistenit :DDD
link
SPLIT TIMES. ráadásul mekkora bekezdés. könnyezek.
bár még el sem olvastam semmi az egészből. :) -
#10810 link
tegnap elvoltam futam alatt. Oliver simán gyorsabb volt, néha aztán bevárt aztán próbáltam vele tartani a lépést. ezért is lett 7inc. :) kicsit össze is törtem magam. aztán az uccsó pár körben lazára vettem a figurát, gondoltam csinálok egy szoros befutót. :D hát összejött, csak a sorrendet rontottam el :D
-
#10809 ejnye már... reméltem csütörtök legkésőbb megjelenik aztán a hosszú hétvégémen nyomhatom... -
#10808 A szokásos késés megint meglesz. A 13. heti kiírásoknál nem találtam V8, vagy mixed class versenyt. Majd jövő héten hétfőn... -
#10807 Talladega 499 -
idevman #10806 Nem tudom fejbol, de nezd meg a member site fejleceben. Vidd az egeret a sisak melletti MPR felirat fole, meg kell jeleniie egy ablakban, hogy mi a helyzet.
Ha tul alacsony lenne az SR, akkor tudsz meg javitani akkar hetfoig, vagy a kedden kezdodo 13. heten. Igaz A licensszel nem egy szeru az alap soroyatokban SR-t emelni. -
#10805 Most, hogy Talladegaban nem jártam szerencsével, leesett az SR 3 alá. 3, vagy 2 felett kell lennem, hogy megmaradjon a Class A? Vagy most már egyszerűen leesek 1 alá, és azzal együtt Class B-re? -
#10804 Talladega 499-re jön valaki? -
#10803 Megszuletett a 13. heti kiiras, amibe szerepel a V8, vagyis keddig meg kell hogy jelenjen. Persze, ettol fuggetlenul meg csuszhat;D -
#10802 Nem biztos, hogy igy lesz, ezt csak ugy otletnek irtam:D -
#10801 A 13. hetre igertek, az uj updateütel egyutt. De lusz-minusz negany nap lehet bene:)
De mai is lesz/volt valami nagyobb update, de lehet, hogy ezzel csak elokeszitik (-tettek) a szervereket, a rendszert a jovoheti frissitesre.
Szolok ha meg van, es mar megyek vele;) -
#10800 mikor jön már a v8? lécci valaki, atom-elfoglalt vagyok most keresgélni a topicocban... -
#10799 Ezt írtam én is, ezért mehetsz akár mindkettővel ugyanazon a héten, mert ha mindkettővel pontot akarsz szerezni, akkor nem elég az egyikkel indulni, mert csak ahhoz az autóhoz kapod meg a pontokat. Ez az igazi szabadság, mert így mindkettővel mehetek, és nincs olyan, hogy a harmadik héten már majd felrobbanok, amiért nem mehetek a másik autóval. Ezt már nagyon régóta tudja az iRacing, ha valaki indult régebben a 13. heti mixed class versenyeken. Lassan lehet majd Grand-AM, ALMS verseny is. A legjobb az lenne, ha a PRO sorozat az igazira épülne, és az óra a startnál 3 óráról számolna vissza, igaz, ahhoz még sok pálya kellene. A 12, és 24 órás már gáz lenne egyedül, a 3 még kivitelezhető lenne. -
#10798 jaja, ez kivételesen nem is szar öttlet, legalább van társaság és élet a pályán. :) -
#10797 "Szerintem, nem kell tul bonyolitani;)"
Pedig az igazi autóversenyek nagyon fontos része a taktika, iRacing meg pont ellentétes irányba megy ahogy látom. Egyszerű mint egy raklap, pedig mennyi lehetőség lenne benne.
Annyira jó lenne egy összes simből összegyúrt tökéletes alkotás.
(Nem fikázásnak szánom a hozzászólásom, még mielőtt rám támadtok) -
#10796 -
#10795 Ez az igazi mixed class:)
-
#10794 Szerintem, nem kell tul bonyolitani;)
A jelenlegihez hasonloan, marad a kulon-kulon Radical es DP bajnoksag, annyi valtozassal, hogy mindketto futama ugyanazon a napokon, ugyanakkor van, ugyanazon a palyan, egyszerre:) Egyutt indul a ket mezony;)
Igy megoldottak, hogy fogy a mezony, igy talan a ket sorozattal meg lehet tolteni mindig egy szervert.
Igy lehet jelentkezni mindket bajnoksagra, es a futamon az aktiv, kivalasztott sorozattal indul az ember. -
#10793 Nekem a DP a kedvencem roadon, de a Radical se rossz. Ha menni akarok mindkettővel, akkor nem mehetek, mert az elején ki kell választani? Nem tetszene. Ha külön pontozzák, akkor senkinek nem fáj az, hogy mondjuk egyik pályán megyek a DP-vel, akkor oda kapom a pontokat, ha csak a Radicalal indulok, akkor meg oda, így hiába indulok mindig azzal az autóval amelyikkel gyorsabb vagyok. -
#10792 Nem mondom hogy 100%, hogy elő fizetnék, csak az a tuti, hogy előfizetnék 1-3 hónapra, hogy kipróbáljam, és ha jól van megcsinálva akkor maradnék.
Egyébként azon gondolkoztam, hogy megvehetnék Scawen-tól az LFS gumimodelljét, és akkor megoldódna ez a probléma. Vagy alkalmazhatnák főprogramozónak. Igaz, hogy akkor az LFS meghalna aminek nem örülnék, de ha azt nézem, hogy egyesülne az iRacing és az LFS előnyös tulajdonságai akkor azért kibékülnék a gondolattal.
Ha mindenki mehet összevissza minden autóval az úgy nem az igazi. Főleg, hogy minden pályán mindenki azzal menne amelyik jobb az adott pályára, így alig lenne vegyes a mezőny. Szerintem ezt valahogy szabályozni kellene. -
#10791 Nem hiszem el, hogy azért fizetnél elő, mert a gumik végre jól megvannak csinálva. A megvalósítás minősége nem mindegy. Ha jól emlékszek, akkor külön számolják a két autót, és akkor mehetek mindkettővel ugyanazon a héten. Hamarosan megtudjuk Ők hogyan képzelték el ezt. -
#10790 ""Termeszetesen" koszolodast, kopast, malast es egyeb "extrakat" ne varj:)"
Máshol már vagy 10 éve megvalósították. Ha megcsinálnák rövid tesztelés után hosszabb távra is előfizetnék.
A mixed class meg akkor volna érdekes, ha a bajnokság elején vagy a később csatlakozóknak az első futamuk előtt ki kellene választaniuk, hogy mivel mennek, ugyanis a két autó közül minden pályán az egyik előnyben van a másikhoz képest. -
#10789 röviden mert kemény meló vala a napokban :D
radical vs DP. hm... :D
Alex: a fejlesztések hááát. meglássuk. de ha idén nem kapunk szép felhőcskéket legalább, akkor azért elkap az ideg. Split time valszeg most már lesz, sokan emlegetik most is még. nagyon gáz lenne ha nem lenne valami fasza.
ma derül ki, hogy lesz-e mellékállásom (egy már nem is elég :D), ha lesz, akkor pénteken ugrik a lotusos futam, pedig akkor lehet sok pontot szerezni általában, igy meg ugrik a dobogós hely a bajnokságban valszeg. meg igy szecsi kezdeményezése is kilőve részemről. már ha felvesznek. :)
viszont ha felvesznek, nah akkor majd ki kell találnom hogy is iracingezzek aktívan... márhogy a bajnsokságban is ott legyek azért lehetőleg majdnem mindig.
nah sry a helyesért, régóta fennvagyok most szundi :) -
#10788 Ja, egyelore jonak latszik a naptar. A Radical-t es a DP-t is osszevontak, azzal lesz a mixed (vagyis mar biztos hogy lesz:P).
En mennek, szokas szerint, de nekem az mar tul keso:( Igy ejjel mar nagyon csorog-csattog a kormany, le lesz tepve a fejem, ha beprobalkozom vele;D -
#10787 Egész jó a V8 naptára, kár, hogy nem fixed setupos autó lesz. Remélem a hosted részbe lesz olyan, hogy vagy időt, vagy körszámot kell beírni versenyhossznak.
Pénteken este 21:00-kor indítok egy szervert Radical@VIRGrandEast lesz 90 perc gyak, 30 qual, és kb 1 órás verseny lesz. Kíváncsiságból indítom ezt a párost, valszeg senkit nem fog érdekelni, de majd meglátom. -
#10786 Persze, uj felhok sem lesznek, es termeszetesen idojaras sem (eso):) De ezeket, mar meg sem kell emliteni:D
Sajnos, nem sajnos, a teljes idomennyisegnek, valoszinuleg csak az egynegyedet, egyharmadat tudjak a "nyers" engine-re, fizikara, programra forditani, mert a komplett rendszert is babusgatniuk kell (portal, hirek, blog, promociok, szerverek, ujdonsagok, stb.). Es egyszerre tul nagyot sem lephetnek elore, mert a rendszernek szinte tokeletesnek kell lennie mukodesre, az elofizetesi "szerzodesek" miatt. Igy valszeg a 12 hetbol 8 het az erdemi munka, a tobbi a teszteles, integralas stb.