iRacing
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mission Impossible 2010: PRO Class
Ilyet meg nem lattam, valamit nagyon elszamol. Szerintem erdemes lenne belinkelni a hivatalos forumba is.
Amire tippelek, az az lehet, hogy LOD-olva van a palya (neha latni a hatasat, hogy a tavolban "mozog, hullamzik" az aszfalt vagy valami object), ez az extra felulet lehet az uton (bukkano), amit keson, russzul rakott ki.
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
lökök mindjá videót 😊)
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
mazdaval ovalon volt olyan, hogy gorbe elso vezetoszarnnyal vegigmentem, mert csak 1.5 mp-t lassultam, nem akadalyoztam senkit, viszont az SR-emet se olte le , hogy az elso korokben kiutottek.
Endure, in enduring grows strong...
Magyarul, a eppen fontos az SR is, akkor egy falerintes utan mar erdemes kilepni, mert mar akkor minuszban van a dolog. Azutan mar csak katasztrofa lehet😄DDDDD
http://rateyourmusic.com/~unrealnoise
de hajrá 😄
Video
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Nem baj, legalabb mentem egy-ket TT-t, es most megtetszett a Radical/Watkins, holnap megyek is egy versenyt (elvileg 5 felett vagyok SR-ben, belefer ha kiutnek😄DDDDD).
HaZso jól csinált mindent, és nagyon szorítok neki, hogy bekerüljön a PRO-ba oválon is. Remélem a sûrû hétvégéje nem kavar be. Toya meg nem tudom, hogy mit csinált, de érzésem szerintem mindent elrontott. Nem kellett volna mindennel menni egyet, mivel eddig nem csinált olyat, és meg is lett az eredménye. Talán maradni kellett volna a Barberben.
Probald Road-on ugy, hogy mesz 4 (vagy amennyit ker) nagyon jo kort, es 5-re egy rosszabbat. Nalam ugy tett ki. De mint lent is latszik (#7261), ha folyamatosan javulo idoket mentem, akkor masodpercre vegigautozhattam a 30 percet egyhuzamban.
Radicallal is tizenvalahány kör után a harminc perc lejártával hagytam abba a versenyt.
It’s much the same story in oval racing where Joshua Guiher, Jeff Bottolfson, Zsolt Hamvas, Bryan Mooney, Tim Whalen and Nolan Scott occupy 245 through 250 in the ratings but can’t let down their guard for a moment as George Buhr, Pierre-Antoine Coipeault, Jeremy Huthinson, James McElhattan and Alvin Bailey have the top 250 in their sights and well within reach.
Gondoltam, bemegyek tesztleni Sebringre, persze TT-n, hogy kapjak SR-t is (😛), mit megyek pillangovaltoval (amugy 2 masodpercet nyertem vele, de meg mindig "csak" 2:04:XX 😄DD).
Ahogy megfutottam a 4 legjobb kort, aztan egy rosszabbat, kidobott a kezelofeluletre (meg bent a programban), es mar nem engedett visszalepni. Kilep-belep, es torolte a koreimet?!😊 Gondolom, ez azert van, hogy ne lehessen vegtelensegig (vagy legalabbis 30 percig) probalkozni?!?! Vagy esetleg SR-t gyujteni😊
Nah, megyek olvasni...