25347
-
#10945 Legalabb volt hozzaszolas a topicban, majd egy teljes oldal:D -
VO101 tvr #10944 racing-rivals
Nekem nem akar menni, de biztosan jó lehet. -
#10943 Rám is azt hozta :) Nem tudom mire változott a jelszó, de nem az volt már amivel be szoktam lépni (időnként csekkoltam azért nehogy elvesszen :) -
#10942 A szívbajt hoztad rám :P
Gyorsan renew-ra nyomtam :D
9 hónapja nem voltam aktív :D -
#10941 :) -
#10940 Felejtsétek el amit len írtam... súlyosan kib...tam magammal. Bent volt a játék fájlok között a ENB HDE Plugin. A múltkor (már vagy 1 éve) kértem el Alextől, és most, hogy újraizzítottam magamat az iR terén, elfelejtettem kiszedni. Igaz ki volt kapcsolva, de így is elvitt 100 fpst és ráadásul az okozta, hogy 1 proci ment. Azt persze nem tudom, hogy miért, de nem is érdekel.
A videókártya értékeket továbbra sem tudom (majd megnézem), de most full grafon mind a 4 proci megy, olyan 70-40-40-30 % körüli leterheltséggel 200 fps fölött. Elnézést... -
#10939 Pff, nem törölték, de valaki megváltoztatta a jelszót... érdekes, mindenesetre a mail maradt így reseteltem. -
#10938 Sziasztok!
Járt már valaki úgy, hogy törölték az acc-ját az iRacing-ről? Az idén nem fizettem havidíjat és törölték az acc-ot.... -
#10937 Van kint 20 pályás 8 autós demo :D csak régi :D -
#10936 egyebkent nem tudom mert nem adnak ki egy 1 auto emg 1 palyas demot:) -
#10935 nekem sincs elo acc:) akkor latnanak a vga limitet:) mert itt 3.8 E7400&4850:) -
#10934 jah, bocsi :D vérig sérthettelek most :DD -
#10933 Minek hagynám alapon ? :D
Lehet, befizetek 1 hónapra, úgy is kedvem támadt menni kicsit mostanában, meg még nem néztem a V8-at se, sem azt a szörnyeteget, amit meglepinek szánnak. -
#10932 hát jah, az fasza lenne pedig. :)
bár az a q6600-as is érdekes, ha alapon hagyod szerintem már nem hajtja ki a VGA-d. :D -
#10931 Kár, hogy most nincs most élő accountom :D
Lemérném Q6600os-al az 5870-est :D -
#10930 nah majd holnap elválik :D
nem sok ATI-s van itt úgy néz ki, most megint kipróbáltam a gammát, aztán volt hogy a proci 100%-osan dolgozott, a VGA maximális terhelése a teszt alatt 48% volt. holnap estére elválik. Körülbelül Szecsi eredményeit szeretném látni, ha kicsit tuningolom majd őket, akár jobbakat is.
kicsit hardveres lett a téma, de ezt nem lehet máshol kidumálni. :) -
#10929 nem nem:) ott a GTX260 szamit:) ez van amikor ezt az engint irtak NV volt a kiraly.. -
#10928 oh, köszönöm. :) Érdekesedik a helyzet, mert neked elég jól megy egy viszonylag gyenge órajelen akkor. Tehát azért valahogy mégis számíthat a magok száma, hisz alexnek is hasit az iracing egy nem húzott procival.
Mellesleg a visszajátszás nekem is jobban megy, ott sokkal kevésbé szaggat, de még nem teljesen élvezhető. Ezt arra tudnám visszavezetni, hogy a processzor ott már nem számol se fizikát se semmi, csak bekapolva a VGA-ba a cuccot.
amúgy szép eredmény. :) -
#10927 Megnéztem frapsal, benchmark módban a legutóbbi Jetta versenyemet NHMS Roadon. A benchmarkot 90 secre állítottam. FPS: Min 53, Max 139, Avg 99. Q6600-as processzorom van (2,4 GHz), és mellette egy GTX260-as VGA, 1680x1050 a felbontásom. A benchmark max grafikai beállításokkal ment.
Processzor -
#10926 jaja, e8400-as lesz :), holnap késő este kiderül mit számít majd az a plusz 400 MHz. (3600-on remélem megy alapfeszen)
Tovább nem húzom, majd csak egy erősebb hűtővel. mindenesetre tökön lövöm magam, ha a GPU ugyanúgy pöcsöl majd... -
#10925 ok de iracing miatt teljesen folosleges a 4 magos.. kb a BF2 az elso progi ami hasznal is 4 magot. ha ocson akarsz kijonni 8400 azok szaladnak 4gezan.. de nezd meg a link-et amit beraktam
-
#10924 oké, oké, dx8, dx9 meg dx10, nekem hótmindegy igazából, az a lényeg, hogy dolgozik e a GPU vagy nem, és ez nem dx függő.
ha nem dolgozik a GPU amikor a CPU-m majd megfeszül, akkor az nyilvánvaló miért van. Ezen hogy tudnék segíteni? Szerintem te is egy új porcit javasolnál.
Szerencsétlen e2180 nem megy 3,2 Ghz fölé, afelett kifagyogat meg minden szar. -
#10923 hatha segit
ez
meg ez -
#10922 ahh:) az a problema hogy mig a 88GT DX8-as eraban szuletett addig a 4890 dx9/10 es mivel egy rohadt regi engine van az ir alatt ezert nem kell csodat varni..megnezed egy DX10 jatek alatt a ket kartya kozott a kulombseget na ott lenne(tudom ez nem vigasztal):( -
#10921 Utoljára a Graphisofttól hallottam olyat, hogy "túl jó a gépem a progijukhoz, azért akad a cucc"... mondjuk már akkor is jót röhögtem az egészen. Kiváncsi vagyok én arra konfigra, amin akkor az iR csont nélkül szalad - mert ezekxerint van ami neki sok(k). -
#10920 passzolom.
Jacek? Csodát? Hát pedig azt várok, mert azért a grafikonokból az látszik, hogy nagyon nem tudja kiszolgálni a 4890-et a processzorom most.
Akkor lenne szopás, ha megvenném az újat, és a GPU ugyanúgy nem akarna többet dolgozni. Dehát ezt azért kizártnak tartom. Jó lesz ez. jelenleg 1680x1050-ben szeretnék játszani max grafikán.
Mert jelenleg ott tartok, hogy kábé semmi javulás nincs a 8800 gt-hez képest. Ennél már csak jobb lehet. :D -
#10919 Majd megnézem ha a gépem elé kerülök... node egyszerűen nem tudom elhinni, hogy ez így működik. Persze tudjuk, hogy régi graf motor, meg minden, de azért ez mégiscsak röhej.
Akkor mi van, ha a processzor affninitás, meg priortás értékeket kapcsolgatom (valahogy)? Hozzáteszem, nem értek a számítógéphez, csak vagdalkozok... -
#10918 Ne varj csodat ha lecsereled a procidat. -
#10917 nah az szopás :D :/
nekem a kétmagosnál mindkettő 90-95 % körül megy most az ati 4890 mellett.
más kérdés, hogy az enyém 3200 MHz-en fut, és igy sem tudom még csak közel sem maxra kapcsolni a cuccot, mert a procilimit van. de ezek szerint akkor neked is.
meg kellene nézned az ATI TRAY TOOLS-ban, hogy a GPU hogy dolgozik a játék alatt. Engem is nagyon érdekelne. Mert ha a tied is csak úgy 50-80 körül, akkor te sem tudod kihasználni.
De ilyet, hogy 4 magból egyet használjon...
De az meg azért meglepő lenne, ha a te egy magod kábé ugyanannyit érne mint az én 2x3200 MHz-m. -
#10916 Ja. Az az egy proci olyan 90-100% körül mozog, a többi meg épp' hogy zizeg valamit. 512-es a kártyám. -
#10915 nem a videokartya miatt van, az pajszer:) hanem a 10 eves faek jellegu grafenginebol..... ez egy regi engine amibe bele tolnak doglokat de ez mar csak sartapasztas:) -
#10914 q9400 mennyin megy? alapon? extra árnyékok, hááát nemtudom miért esik le annyira. az majd 100 FPS veszteség. az igazából a videokártya miatt kellene lennie.
az az egy mag százalékosan mennyit mutat futás közben? 90 % körül dolgozik, míg a többi 5 körül nyaral? :)
jah és extra árnyékok, 512-es 4870-esed van? -
#10913 Nekem q9400 van, egy Ati 4870-essel... lövésem sincs mi van. Azt tudom, hogy amíg az extra árnyékokat be nem kapcsolom, addig 150-160fps (után 60-70fps) 1600×900-on... de a feladatkezelőben a teljesítmény fülnél - kajakra csak az első grafikon mutat értékeket. A többi pihizik. -
#10912 nah várjunk. most akkor te nézted meg a saját gépeden a grafikonokat és azt látod, hogy 4 magodból 1 dolgozik? nah nemááár.
Alexet is kérném, hogy nézze már meg. :)
mert pont proci vásárláson töröm ugye a fejem, nyilván egy 20k-s (kétmagos) e8xxx-n filózom, ami mehetne 24/7-ben akár 4Ghz-en is vagy egy q9400-on ami elmenne talán 3600-3800 MHz-en.
A lényeg, hogy jól ki legyen hajtva a 4890-es. Igazából a négymagosat venném, de majd meglátom mit irtok vissza. -
#10911 Najó, de ez nem kettő, hanem csak 1... -
idevman #10910 Tobbszor emlitettek a fejlesztok, hogy 2 magot kepes hasznalni. -
#10909 Olvasom Renátó problémáját és én is ráfigyelgettem kicsit az adathalmazra. No, fenn is akadt a szemem, mert most látom, hogy a progi a négy magból 1-et használ, a többi meg ölbetett kézzel duruzsol. Normális dolog ez, mit gondoltok? -
#10908 Az a gond, hogy a legtöbb játékos még iskolás. Nekik meg nem magyarázod, hogy egy 4.000-12.000Ft-os játék helyett minek vegyenek egy közel 120.000,- Ft-osat.
Haverokkal játszani, közben ventrin pofázni/dumálni/szivatni egymást/szórakozni meg 1000x jobb is. Azok meg mind LFS/rf/Evo-val nyomják.
Meg ha hétvégén van kis időnk, akkor nyomunk 5-10 körös versenyekből 10-et. Meg persze van benne pár restart is. Ez azért iRacing-el, kivitelezhetetlen az átlagkeresetből. -
santibi #10907 Megvettem ma a V8-at. Teszteltük egyik barátommal pár órát. Talán az egyik legnehezebb pályával kezdtük már mint ennek az autónak (Lime Rock). Brutál jó a kocsi. Igaz nem könnyű de ez ilyen az életben is azt gondolom, a videókból ítélve. Csúszik mászik, megy mint a disznó. Kicsit talán gyors online versenyekre de még elfogadható. Ha valaki szeretne esténként meg amikor időnk van jönni tesztelni versenyezni, írjon bátran. Új előfizetők is jöhetnek. Bár az utóbbi 2 mondat már akkor is halott volt mikor kitaláltam. Sajnálom, h itthon nem igazán van több ember aki aktív itt. De hát a Trabant is kocsi. Így van Simbin és társai:)?? -
#10906 de ezt nem csak magyaroknak gondoltam.
Vagy lehetne minden uj patch utan. Az uj auto/palya elso bemutatkozasa lehetne ilyen. Erdekessegnek jo lenne, meglatszana ki a legjobb ugyan anyi gyakorlas utan.