iRacing

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Cowek
Ez most csúnyán kíváncsivá tett <#vigyor4>

http://www.f1-info.hu/

petesilver
Most már nekem is azt a filmet játszák! 😊

Mission Impossible 2010: PRO Class

Alexease
Igen, most mar nalam is:/ Meg jo hogy nem leptem ki, addigis tesztelek😄
Alexease
:/

Meg vannak hibak, de talan lassan helyre all a rendszer. Meg jo hogy csak tizenezren vagyunk😛

Most vagyok bent egy gyors teszten (Lotus / New Hampshire Road - jo dimbes, dombos), ki nem lepek, inkabb taszkolok, mert ha megint le all a szerver, nem lehet visszalepni😄DD

Eleg sokminden valtozott. Ujra kellett allitani mindent, a konfig resz is uj. Most mar be lehet loni rendesen a fekpedalt is, nem eroltetik a nyomaserzekeny pedalt (nem mintha eddig lett volna valakinek😛).

Az FFB-n is frissitettek, legalabbis Lotus-szal, elegge mas. Jobban "tapad" allohelyzetben, es sokkal tobbet es reszletessebben raz (a palyakat is update-eltek, lehet/valszeg reszletesebb, erezhetobb, tobb lett az egyeletlenseg)!

A Mazdahoz egyelore semmi koze (szerencsere!), vagy az is valtozott (😛), 3 probalkozasbol nem tudtam korbemenni😊 Mondjuk hozzaszoktam az iRacing fullthrottle stilushoz😄 Itt az nem mukodik😛 Ja, es a diffit is vissza kellett vegyem, mert az elvetemult 30/80-as GPL-style-ra van allitva😄DD
Cowek
Nálam az Internal server error címû film megy ;-)

petesilver
Hehe, most vásárolni nem tudok! 😊 Kifagy a vásárlásnál!

Alexease
En is bevasaroltam mind a 3-at (Lotus, VW Jetta es Chicago), most toltogeti, aztan teszt.
Alexease
Nekem is tetszik, bar meg nem neztem at, a letoltesert imadkoztam😉 De leizadta az 500 megat😊 Szep nagy update, osszes auto, osszes palya😉 Es persze a kiszolgalo programok, HTML felulet stb.
JuanG
mindjá kész az update és a lotus <#finom>

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

petesilver
WOW! Mûködik a Site, és új a felület! Szerintem nagyon jó lett!

Alexease
Menetszel😊)) <#eljen><#worship><#taps>
petesilver
Sejtem, sokan várták! Addig berakom ide, a másik fórumba készült, de uborkaszezonba talán ide is befér. Ha nem, Alex töröld lécci!

Mobillal készítettem akkor pár képet a játéksarokról, ahol a cockpit helyezkedik el. Mivel a bal sarokban van egy toronyventillátor, így a bal térdemre sízokniból vágtam egy térdvédõt, viszont isteni a szembeszél! 😊

Alexease
Most egy joideig igy lesz, csusztak majd' 2 orat, mar Amcsiban is magukhoz tertek, raadasul szinte mindent frissitettek, igy folyamatos elhalalozasok lesznek😉
petesilver
nekem error volt, most újra maintenance koncert 😞

symbol
szerintem olyan lesz.. Ennek ellenére én várom. remélem elég nehéz lesz, legalább mint az rFactorban. meg remélem úgy ki lehet pörgetni a kereket mint az állat, nem pedig mintha lenne egy kipörgésgátlóm. :/

http://rateyourmusic.com/~unrealnoise

JuanG
na nagyon remélem nem olyan lesz mind a mazda, mert akkor ideges leszek 😊))

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

Alexease
Beindult az update par perce, de egyelore 1kb/s alatt van a sebesseg, amivel az az 500 MByte, ami az update-em, eltart egy darabig😄DD
Alexease
En nem fektettem ekkora akarast a Lotusba (pedig en is szeretnem), mert felo, hogy csak eros kompromisszumokkal fog tetszeni😊 A hang es a belsonezet (bar lehet, hogy valoban olyan, es ugy latni ki belole) mar eleve nem nagyon tetszik:/ A videok alapjan, raadasul Mazda utanerzesem van (alapbol nagy oldaltartas, rarangatos, startnal beragados de utana elporgos de kozben megindulos fajta😄DDDD).
petesilver
Bakker, megõrülök! Lotust akarok! Watkinson akarom! De még mindig a Maintenance együttes koncertezik! 😞 Ebbõl megint az lesz, hogy alvás nélkül megyek holnap dolgozni!

Cowek
<#taps><#idiota>
Csoda nem nyomta agyon a kamera <#buck>

Alexease
Alexease
Igazabol mindegy, ugyis csak a felirat mas a hatukon😊

Az LFS-ben a Scirocco lassan mar egy eve csuszik, es egyelore se hire se hamva. Az iRacing-be mar eleg regen (1-3 eve?!) bele volt tervezve, erre a szezonra, az a 2-3 het csuszas, hasonlo lehet, mint a DP-nel (valami hibat talaltak a teszterek rajta - gondolom).
Cowek
Király... képben vagyok látom <#idiota>
De a kérdés talán így érthetõ <#vigyor3>
Én kérek elnézést <#wink>

Alexease
Se Passat se Polo nem lesz egyikben sem😊)))))
LFS-ben Scirocco, iRacing-ben Jetta lesz😊

Nem hinnem, hogy kozuk lenne egymashoz, teljesen fuggetlen szerintem a ketto.
Cowek
Csak halkan jegyzem meg... nem lehet hogy LFS-ben a Passat miatt késik a Polo? Miért is érné meg a VW-nek 2 szimbe nyomulni? Lehet visszaléptek...
Ezt most nem tudom melyik fórumban kellett volna feldobnom <#buck>

JuanG
ja Ati kártya, kb 1 hónapja vettem 4770 -es...meg is nézem van -e új driver...

Alexease
Nalam lejatsza, es nalam is bakott ugrik az auto. De abban nem lehet semmi kulonleges, mert belementi az auto poziciojat, mozgasat a replaybe.
Megnezem realtime...
Alexease
Igen, mert hianyoznak, rissz helyen vannak az utkozo plane-ek. Azert tippeltem korabban az arnyekszamitasra is, mert azis egy plane. De a LOD-olasa is erdekes. Probaltad alacsonyabb-magasabb grafikai beallitassal?
Alexease
Nekem meg sohasem volt ilyen. Volt valaki masnal is, olvastal valamit? Csereltel esetleg videokartyat? Bar nem teljesen logikus, de lehet hogy valami pre-render, vertex-optimalizacios gond. ATI kartya?😊 No flame, csak rakerdeztem😛
JuanG

petesilver
Mai iRacing móka mérlege. Szerintem még egy ekkora antitálentum sofõrileg nincs itt a fórumban. Kemény munkával sikerült rosszabbul zárnom a napot.

Induló: 1717 iR/2,79 SR

11 verseny és 2 qual után

Záró: 1698 iR/2,60 SR

Sebaj, holnap úra megpróbálom! 😊 De azért jó móka volt! Kivéve, hogy érthetetlen okból pl. qualon 8 elsõ körbõl 8X végeztem T1 nél a falban. Azt hittem felrobbanok, és még az okát se tudtam, elötte mentem végig egy 20 körös versenyt 1 incidensel, ufo után második lettem, még csak nem is lassan. Aztán qualon 8X megyek egymás után falnak! Most sem értem, de sebaj. szidom néha mint a bokrot a progit, de akkor is qurvajó, iszonyat feelinges!

JuanG

JuanG
Nézzétek már meg lécci nektek lejátsza-e a replay-t:

bugcrash_lowes.rpy

JuanG
jó lesz drift tesztpályának az ingyenes...már csak autó kellene hozzá 😛P

petesilver
Banking:0
Hahahaha, az szép lenne! Only for Trailvagon !

Cowek
Néznék egy versenyt az ingyenesen :-))

Alexease
Alexease
Ezek az olcso, ingyenes, promo cuccok csak az UJ elofizetoknel mukodnek, mar meglevot nem lehet megujitani vele.
Alexease
<#idiota><#zavart2>
Szerintem, linkeld meg be 1-2 topic-ba, ahol most van, nem biztos hogy a legjobb hely, mert nem kellene enyiben hagyni. Nem lattam meg ilyet, nem olvastam rola, nem tudom mennyire egyedi vagy altalanos problema, de ennyi penzert kell hogy foglalkozzanak vele!
Alexease
Igazabol meg mukodik a Radical-os, 1 honapos, ingyenes account is😉 Ennyi erovel lehetne PeteSilver_01, PeteSilver_02, stb.😊
JuanG
Susan nevû supportos nagyon ott lehet a témában:

"Unfortunately I am unable to view either of these video's or the replay. What exactly seems to be the problem?"

symbol
vazz mi az hogy ahhoz szánják? de ha a kocsi kijön holnap akkor az a két pálya miért nem? A pályalista meg már kész elvileg. vagy a lotushoz szánják, csak majd késõbb adják ki?

nah akkor marad az éves elõfizetés :/

symbol
Kösz alex a képeket 😊)
Húúú, nem mondod? 25 dolcsiért érdekelne is 😊 Most meg vagyok szorulva..
Az éves elõfizetés is jó lenne, de most jobban vonz ez a 3 hónapos 😊 (Ehhez is járna ugye a 10$?)

Amúgy is megvan az összes Lotus pálya. de nah, nemtom.
Szóval ha valakinek van valami promo kódja ehhez a 3 hónaposhoz az lécci jelezze nekem. Elõre is köszöntem 😊

petesilver
Mondmáá! Új csillag az iRacing egén : Silverpete. CSak ne hogy ez is olyan halványan pislogjon, mint én 😊

Alexease
Es ott a fooldalon a hir, hogy a jo ember mar teszteli egy ideje Poconot😉 Vagyis "kesz" van, csak ezis startegiai megjeleneshez van kotve😉

Valszeg ugy mint a tobbi palya. Tuti, hogy Mosport-ot, Long Beach-et is a Lotushoz szanjak...
Alexease
De csak az UJ elofizetoknek😉
petesilver
In order to encourage some of those fans to join the iRacing community, we are offering a special promotion for just five days. From July 31 through August 4, new members will receive a three month membership for just $25 – including a Chevrolet Impala SS as raced in the NASCAR Sprint Cup. So if you have any friends who are on the fence about joining the iRacing family, let them know there’ll never be a better time than during this celebration of Marcos Ambrose and the iRacing.com Toyota Camry.

Hja, és dögöljenek meg, ebben benne van alapból az Impala!

Alexease
Diesel, elsokerekes😊 <#idiota><#vigyor3>
Ez meg jonehany eve vicces lett volna, de a WTCC-bol mar tudjuk, hogy meg sem az😛
petesilver
Most megint 5 napig 25 dollár 3 hónap!!!!!!

Alexease
Annak, aki most eppen nem tag, es nem latja: