iRacing
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Huston, we got a problem 😊
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
Az erdekesseg inkabb az volt, hogy bar nehezebben kezelheto auto, de megis nagyon toljak, de azert a kigyozo mozgason meg latszik, egyelore nem annyira egyszeru, biztonsagos😊
A lenyeg az egeszben, hogy kimagasloan sok a hangminta, ahoz kepest, amilyen😉 Az alapjan lehetne sokkal jobb is.
amúgy ezt a pillangóváltós, gázelvétel nélkül menõs tábort nem kell bántani, saja, ha normálisabban mész akkor meg a jobbakkal nem tudsz jobban harcolni, nagyon sokat buksz, de ezt tudod te.
Meghát érted, szerintem az emberek többségének sima 2 pedálos szettjük van. Még nekem is. Meg nekem sincs H váltóm, mondjuk én a szekvenciálist tologatom, de ez is nehezebb mint a sima pillangó a kis zeneim miatt, néha elengedem a kormányt igyis 😊
de szóval még mindig jó lenne feltünteni ki mivel megy, gondolom nem kamuzna senki mert mi értelme lenne...
Az FFB-s tippet kössze, meg is nézem. 😊
http://rateyourmusic.com/~unrealnoise
Ezek szerint az IRacing olyan játék, ami tele van mindenféle jóval, csak semmi sem mûködik igazán ? 😛
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
De kuldtek valami linket is, az nem'tom'mi😊
Ha valakinek már van jó setupja Lotushoz, linkelje be please...próbálok majd én is összedobni 1-et 😛
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
According to our records, your request has been fulfilled and the case Simulator Errors is now closed. Should you encounter the same issue again, please send e-mail to Susan Flint and use CAS-10423-1KMLX7 as the case reference. We hope that we have responded to your request in a timely and professional manner.
Feedback from our members helps us improve the iRacing experience. You've recently had a help case open and/or resolved by iRacing.com's Customer Support Staff, and it would be helpful if you to take a minute or two to give us some feedback.
We value your privacy; all responses are kept confidential and used only for informational purposes. The survey is quick and easy. Please click the link below to begin.
We appreciate your time and thank you for the feedback!
ez most mit jelent?? 😛P
Mission Impossible 2010: PRO Class
Csak a legjobbakat neztem meg, lesznek ennel meg jobbak is. Termeszetesen padlo fek, padlogaz, 2 pedal egyszerre es pillango valto, gazvisszaengedes nelkul. Ami altalanos, a teljes kigyozo mozgas meg egyenesben is, igy sokszor palya szele es/vagy bukta a vege😉 Egymas melett veszelyes😛 A nagyobb ivu kanyarokat szokas szerint 6-8 szogben veszik, de vegig padlogazon. Pedig meg nincs is setup, vagy ha van, akkor barkacs, mert nehanyuknak teljesen rossz volt az attetele, a hosszu egyenesben mar az elejetol 5-ben uveghangozzak😉 Azon a szakaszon 2-4 masodpercet is hoztam rajtuk, ahoz kepest, hogy osszessegeben 8-10 a lemaradasom. Vagyis, fekezni es kanyarodni nem tudok😊))))
iRacing-ben valtozo, 10-20 kozott szokott lenni, auto fuggvenyeben.
A Lotus amugy is "kulonleges" mert mas es "kozelebb van" a felfuggesztes geometria a kormanymuhoz. Raadasul viszonylag kicsi a kormanyszoge (<400°), igy arra a kevesre oszlanak el az erok. Lehet allitani a garazsban a kormanyszoget, es erdemes piszkalni a Caster-t is. De a programon belul is erdemes hozza allitani a controler konfigban az elfordulast, linearitast.
En auto-csoportonkent mas-mas kormany elfordulast hasznalok (G25, 900 fok). Van amit 450-re, van amit 650-re allitok, talan a Solstice az egyetlen amit 900 fokon hasznalok.
nekem most iracingben 12-esen van, kinn a logitech profilerben meg 40 60 és 60% (ilyen sorrendben).
Ki hogy használja? Azért is kérdezem mert a mazdánál jó volt belõve, de már nem emlékszem mert, elfelejtettem menteni a netkarPro-s próbálkozás elõtt.
Nalam a Lotus nagyon neheznek tunt elsore, de aztan javult a helyzet😉 A szerver megszunesek miatt, hirtelen New Hampshire Road-on ragadtam, ami nem arra az autora van kitalalva (szuk, dimbes-dombos stb.)😊 Eloszor a diffi-allitas segitett, aztan rajottem, azert raz, ut akkorat a kormany, es azert pattogok el, mert leer az alja;DDDDD
A hangok nem lennenek rosszak, most is valtoztattak sokmindenen (pl. utkozesek, surlodasok, padlolemez stb.). Csak kicsit ki vannak pucolva😊 Jol felhangositva, durva hangnyomassal mar egy fokkal jobb, ott mar elojonnek a reszletek is😊
Lehet már saját futamot indítani csak haverokkal, vagy még mindig csak az officialok vannak ? Valamikor várható-e ilyesmi vagy ne is reménykedjünk ?
\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .
Itt a Release Notes, amit emlitettem, ezt erdemes vegigbongeszni, ebben vannak az ujdonsagok es azok hasznalata: Release_notes_for_2009_Season_3_build.txt
sime edzésen elvileg nem is lehet hasznnálni, aztán a múltheti gyorsköröm mentését betöltve se jelent meg a camerás gomb, amit alex képként betett.
nah de majd holnap, ma már meghaltam.
Lotus jó.. jó, de még nem nagyon érzem szóval valszeg késõbb mégjobb lesz. A hangja annyira nem szar, ellenben jobb lenne több mélyebb hang és zaj, zörej, meg tökmindegy. Azért annyira nem gáz, az összkép.
webes felület durván frankó, az új kamerák is nagyon jók, mit jót. kurvajók...
mi van még... hm. jah elõfizetés.
Volt egy kisebb munkám mostanság, szerencsére pont jókor igy elõfizethettem egy évre gyors. merthát a 156$ az sok ugyan, de ugye 85 marad, amibõl vonjuk le a Lotus árát, és akkor is marad még, és ha nagyon akarom akár a maradékot félre is tudnám rakni a következõ elõfizetésre. 😊
Most már ovalt egyátalán nem veszek, idén asszem már csak a V8 Super Car érdekel megvételre, meghát pár pálya, attól függõen kell e a szezonhoz majd. 😊
pöpec lett nah.
Összességében azt kell mondjam az új fék is jó, jobb lett sokkal. Már majdnem megbántam a Fanatec pedálsort, aztán beülve a Lotusba 3perc után világossá vált: azért ide jól fog jönni!
Pl. egy belsonezet allitas es egy desktop kep😄

A Pedál fék-karakterisztika állítását néztétek ?
Ezek elég alapos munkáknak néznek ki...
http://www.f1-info.hu/
1 10042:Sebring International Raceway
Sebring International Raceway $25.00 $20.00
1 10106:New Hampshire Motor Speedway
New Hampshire Motor Speedway $15.00 $12.00
1 10082:Road Atlanta
Road Atlanta $20.00 $16.00
1 10025:Road America
Road America $25.00 $20.00
1 10040:Radical SR8
Radical SR8 $15.00 $12.00
1 10110:Lotus 79
Lotus 79 $15.00 $12.00
1 10015😄aytona International Speedway
Daytona International Speedway $25.00 $20.00
1 10026:Silverstone Circuit
Silverstone Track $25.00 $20.00
Csak Alex bundázta meg valahogy hogy beengedjék a hátsó ajtón :-)
http://www.f1-info.hu/