25347
  • viziloitato
    Nincs annyi állítási lehetőség, mint az Indy-nél, de az a kevés pont elég arra, hogy vezethető, vagy vezethetetlen autó legyen belőle.
  • LESCO
    Már bocs, hogy beleszólok, de a skippy-n mit lehet (kell) setupolni?
  • Me Ga
    Sziasztok!
    Skippy-hez keresnék Brands Hatch-re egy setupot kipróbálásra, ha valahol láttatok, légyszi tegyétek be ide.
    Én nem vagyok valami magy setupoló, így jól jönne egy összehasonlítás.
    Köszi előre is.
  • Solt
    Túl gyors vagy kanyarokban..., féktávon lemarad az fps! :D
  • neilszab
    Nem pont a felére.

90-110 ből lesz olyan 52 körül, de néha még 39-re is lemegy.

Féktávon kezdi és a kigyorsításkor, mikor már egyenesbe áll az autó, akkor éled fel megint. Mintha nem szeretné a kanyarokat.. :D
  • symbol
    bazz, tom már sokszor kérdeztem, de megint elfelejtettem, f1 ugye jön a következő frissítéskor? most eldöntöttem hogy elsődleges a gépemen rendet rakni, (ezer féle zene, flac, lista, "még kellőszene" meg etc), aztán utána majd nekiállok nyugiba versenyezni... csak jó lenne már ha jönne. :)
  • Solt
    Pont a felére? Ha a 60-ból 30, majd 15 fps lesz, akkor azért a vsync a felelős. Kapcsold ki driverből...
  • neilszab
    Sziasztok!

Van egy kis gondom Silverstone-nal....

Minden féktávra érekzéskor felére/harmadára zuhan vissza az FPS, majd a kanyarból kijövet kigyorsításkor pedig hirtelen visszaugrik.

Ezt már a pálya újraletöltése után csinálja, előtte még rosszabb volt, úgy szaggatott a kanyarokban, mintha csak 10 fps-em lett vona.

Ti tapasztaltok ilyet, vagy hasonlót ennél a pályánál?
  • santibi
    Szal sikerült ugy tünik. Kerékdőlésből visszavettem meg a fék csuszkán állitottam már a 2 versenyemet tudtam végigmenni.
  • Alexease
    Modositgattak a bellitasokon, de ez meg nem az uj. Azt folyamatosan csinaljak. Talan ev vegeig meglesz.
  • csige791
    Ez az új gumifizika amiről beszélnek, az már kijött, vagy még csak bejelentették, hogy lekezdik csinálni?
  • viziloitato
    Most volt rá időm, mentem pár kört Road American. Nem sokat mentem ezzel az autóval, így béna is vagyok vele, egyszer ki is ugrottam vele a homokozóba. A legjobb köridőm 1:12:744. 17 kört mentem, a versenytáv 20 kör, sajnos összetörtem az autót, így nem sikerült egy egész versenytávot összehozni. Itt egy kép a gumik állapotáról. Nem éreztem semmit, minden körben jól vezethető volt az autó.
  • viziloitato
    Ha benne vagy a 100% Club-ban, akkor ha csak egy valamit veszel, akkor is jár kapásból 25% kedvezmény, lejön még a 6 dollár, és kb ott is van 14-nél. Alex, és én biztos, hogy klubtagok vagyunk.
  • symbol
    jaja én eddig kevés gyaksi után egy futamot mentem v8-al, úgy hogy igazából füstölőseket nem is fékeztem (csak keményeket), és defekt lett még a futam első felében az eredmény. kemény dió az tuti. :)
  • Alexease
    Folyamatosan nezd a gumik allapotat, melegedeset, kopasat, ha szulseges, allits utana. A sebessegerzed hianya miatt, ezeket mar gyorsan el lehet daralni;) Foleg, ha meg mas egyeb is kopna, melegedne, serulne, meg ennyi kor sem lenne tokeletes;D
  • santibi
    SOS pls. Valami nem világos. V8-at próbálgattam Road Americában. Pár kört elmegy nekem a verda rendesen. 6-8-at kb. De aztán szinte vezethetetlen szinte. Tapadás alig van. Fékezéskor már alig merek a pedálra lépni, h ne blokkoljon a kerék. Annyira jó lenne ez a kocsi de egyszerűen nem tom mi van. Corvettel is hasonló a dolog csak ott valamivel később jelentkezik. Biztosan bennem van a hiba de hát akkor, hogyan lehet versenytempót menni??? Squash labda dfp párosítással megyek. Tehát a fékpedállal így nem sok gond lehet. Valamit állítani kellene??? Tényleg gőzöm sincs mi a baj. Néztem aki vezetett a versenybe, milyen köröket megy. Szinte pár azonos köröket ment az első 10 körben aztán is csak tizedeket veszít. Valaki, valamilyen okosság???
  • neilszab
    Az hogy jött ki neked?
  • Alexease
    Meglatjuk;) Ezek az elorendelesek eleg jok, a kedvezmenyekkel a ketto egyutt osszesen 14$ volt;)
    Bar extra-akciosan, neha ennyiert adnak egy komplett jatekot;DDD
  • atyka
    Stang nagyon kell! Mindig akartam tudni, milyen lehet egy olyat vezetni... :)

Egészen véletlenül nincs valakinek egy jó Dallara setje Indianapolis-ra? ...ami tud 40 alatti időt. :)
  • viziloitato
    Végre! Mustang, és Mid-Ohio! Gondolom tizedike előtt megkapjuk, vagy legkésőbb akkor.
  • ezsolt
    Köszönöm a tippet! Megpróbálom!
  • santibi
    Sziasztok!

Érdekelne engem egy jó Corvette C6 liga. Ha valaki tud ilyenröl segitsen. Köszönöm!!
  • Alexease
    Kint van a fooldalon is a hir, most latom;D
    Es lesz Mazda MX5, amit mar regen hianyoltam:) Eleve furcsa volt, miert a Solstice jelent meg helyette?!:)
  • Alexease
    Keszul nehany Japan palya is;)
    http://www.virtualr.net/iracing-com-okayama-more-japanese-content-coming/
  • Alexease
    Nekem regebben volt hasonlo, de az valszeg csak a szerverterheltseg miatt.
    En torltem az eredeti, a letoltendo file-okat es/vagy a mar letoltott darabokat, utana osszejott a dolog. De mostanaban nem volt gondom vele.
    Talan a rendszer, update vagy szerviz-fileokkal van gondja, ami a hatterben fut, aktiv stb.
  • ezsolt
    Sziasztok!

Frissítésnél az utolsó 1-2 megát csak a gép újraindítása után hajlandó letölteni és telepíteni. Addig a letöltés teljes sávszélességet kihasználva megy majd 1x csak megáll és nem megy tovább. Találkozott valaki ilyen problémával? Eddig ilyen gondom nem volt. 5megás ADSL-em van. Pár hete jelenkezett ez a hiba.
  • tomi555
    Még nem 100% de este lehet megrendelem a könyvet.:)
  • viziloitato
    iRacing Telemetry Viewer, és a CircuitTools ezt tudja.
  • symbol
    grr, azért geciség, hogy nem adnak ki egy hasonlót tök ingyen az előfizetés mellé, vagy tőlem akár plusz pénzért is, csak legyen online elérhető, nyomtatható, vagy akármi...
  • symbol
    nem néztem még meg a videót, de jókat mondanak róla? általánosságban beszél road járgányokról, beállításokról, telemetriáról meg ilyenekről, tehát minden járgánynál hasznosítható a tudás?

mert én lehet megrendelném amazonról ha tényleg olyan cseszett jó.
    aztán mivel nem tűnik olyan vaskosnak akár be is digizném ha nem tette meg valaki.
    de csak ha tényleg olyan zsír.
    vagy esetleg többet is rendelhetnék aztán szétszórnánk pesten vagy...
  • kigyi
    Nem találtam eddig semmit.
  • pointer4
    Tudunk erről valamit? Torrent, ilyesmi ? :D
  • Alexease
    Az iR-ben minden sorozat, auto a reklamrol, promorol es a penzrol szol:) Vagyis a regebbi cuccok (ha nincs mellette reklam, tamogato) kilove. De ha nagyon raernek, bonusznak megcsinalhatjak a '67-es Lotus-t;D
  • symbol
    hehe :) kössze :)
    amúgy ez a reklámszöveg az évközi fejleszétekről etc, ezt hiányoltam már hónapokkal ezelőtt. kell ez is. erről szól minden ma már. ha nem promózol előre, hátrafele és széllel szemben vizelve, mindenfelé, minden csatornán, ami elérhető, akkor lehetsz te akármilyen jó is, nem fog tudni megélni, terjeszkedni.

mellesleg akkor időjárás, szél, változó égbolt idénre kilőve, telemetriával együtt.
    talán jövőre. bár nem is bánom, ha frankó törésmodell, gumi és aero cucc jön, kopásokkal meg hát ugye grafikusan is életszerűen.

v8 road atlantán elképszető. mintha rallyznék néhol :D

lotus ehhez képest, reflexautó, bár egy bizonyos szint felett mind az. csak ezt jobban lehet csúsztatgatni.

bár tartok tőle az f1-es williams is indycar jellegű lesz.
    kellene egy klasszikus, szárny nélküli forma1-es szörny. a fórumon nyilt is egy ilyen topic, elég sok komment született, nagy lenne a támogatottsága, csupán az iracing egy ma már nem létező bajnokságot nem hiszem hogy prefereálna. nemtudom.
  • Alexease
    Nem vagy vak, tuti hogy eppen akkor nem mukodott;) Ha jol olvastam a forumon, sikerult valamit hibasan kiadniuk, es "visszahivtak" nehany autot (3 NASCAR + V8). Mar egy hete csuszkalt a update kiadasa, azt hittem valami fontosabb lesz;P
  • symbol
    nahvégre. előbb komolyan nem volt ott. tuti a karbantartás vagy nemtudom...
  • symbol
    hol a halálba van a v8-as bajnokság, és futam és napi akármi, ahol jelentkezni lehet, mert a seasons alatt nem találom... vak lennék? tegnap még megvolt...
  • Alexease
    Ez csak emlekezteto es/vagy reklamszoveg:) Ezekrol mar honapokkal ezelott tudot mindenki:) Kiveve az uj ingyenes autot:)
  • atenza
    "iRacing.com has sent out a very interesting newsletter to subscribers of their online racing simulation, outlining some of the new releases and improvements that will be coming up later this year.

The mail mentions several new features such as night racing, fixed setup racing, an updated transmission and damage model as well as a major overhaul of the simulation’s tire & aero model.

In terms of content, several upcoming releases are mentioned, including the Mid Ohio Sports Car Course, the Ford Mustang FR500S and, most importantly, the Williams FW31 Formula One car.

Furthermore, the developers promise several new cars such as a street stock car and more tracks from around the globe. To top it all off, iRacing will also be releasing a new and free car for all members this year, bringing the iRacing.com Driving School car to the simulation."
  • symbol
    nah én meg mára jutottam el oda, hogy nyugodtabb lehetek. birja a proci eddig a 4 GHz-et, és igy már nagyjából ki is hajtja az alapórajelein üzemelő ati 4890-eset.
    nem gondoltam volna azért. azt hittem jobban a VGA-ra leszek utalva, erre kiderül, hogy épphogy elég ma már az e8400 a maximum grafikához.

most a vga hűtőst kell megoldanom, ha az se lesz semmi, mert vapor x-es ati 4890-em van...

amgy nálam az FPS-ek 74-től 180 között mozognak általában, de néha 220 is befigyel. 74 alá még nem ment. megjegyzem ezek az értékek egyedül autózva voltak 16 x és 4 x mellett.

elnézve itt egyesek FPS-eit, bátran ki lehetne jelenteni, hogy az iracing elég jól támogatja már a 4 magos rendszereket :)

nah most csicsi, mert belaszom rögtön