25347
-
#11105 miért ne lenne?
nevet változtatni lehet, annak adod az accod jelszavad akinek akarod. de szerintem megbánod még. -
#11104 Arra van lehetőség, hogy eladjam az iRacingem ? -
#11103 iRacing free code érdekel:-) THX! -
LESCO #11102 Csak azokat a gumikat cseréli le, amit kipipálsz a pitstop ablakban... (F5 vagy valami ilyesmi). Ha nem pipálsz ki semmit, akkor csak a defektest. A kopásérték meg ne változik menet közben. Amit versenyen látsz, az a warmup kopása. -
#11101 WOW! 5 nyomvonal, abbol 3 road es 2 rovid oval;) -
-
#11099 Tessek, az F1 jelenleg itt tart:
-
#11098 Nagyon remélem, hogy soha nem lesz ilyen benne. -
#11097 En ugy tudom nem. Csak a pitbe beallas utan frissiti (logikus:P). De aztan lehet, hogy az is valtozott, amiota nem neztem?! -
VO101 tvr #11096 Menet közben lehet nézni a gumiszázalékokat? -
#11095 -
#11094 A Mazda az jo cucc (kezelhetoseg/teljesitmeny), valszeg hosszutavon nepszeru marad. -
#11093 brr, lehet visszatérek inkább a mazdához :D kell a sikerélmény is :)
huuh. mazda az frankó, 324 időmérős eredmény az előző pályán. nyami. -
#11092 hát f1 érdekes lesz. mazda még mindig népszerű, és ott is lehet setupolni. gyanitom a többség szépen feljebb lép majd a williamsre, mert miért ne?
lotus az lehet már túl hardcore sokaknak, vagy csak nem eléggé mai, modern. előzés jah, nem sok lesz egy egy idő után amikor már mindenki vágja a dolgokat, mert PRO ligákban sem hiszem, ott is tök reális, majdnem csak akkor lehet előzni, ha hibázol vagy nagy gondod van.
dehát ez van. GT vagy v8 vagy mustang lehet népszerűbb lesz, nemtudom.
bár v8 is megcsappant, eddig még 100an sem mentek időmérőt, pedig beszálltam a buliba :D még épp meglesz a 8 futamom a szezonban ha nem hagyok ki egyet sem. :)
-
#11091 nah most felhúztam magam az iracingen. első körben kilökött a második a kavicságyba. majd az utolsó helyre vissza. jólvan. nembaj. nyomom neki mint a reszes, néha elfékezgetem magam... nézem a gumiszázalékokat, 94 körül volt a két legszarabb, mondom zsir. aztán kezdtem érezni hogy nagyon nincs tapadás, mert a féktávokon is rendszeresen blokkolok már, "nem tudok megállni időben, mint régen", mondom fasza, kiálllok a pitbe, jól tettem, mert pont a sebességkorlátozáskor kaptam defektet. erre visszajövök a boxból, nyomom mint az állat és mit látok? a lecserélt guminál nincs százalékérték, mig a többi, 74% meg ilyenek. az agyam eldobom ember mondtam magamban...
most akkor bazze, nekem csak a defektes gumit cserélték le amikor voltam kavicságyban meg elfékezgettem magam?
az őj guminál még csak értékeket sem adnak?
miért kaptam defektet, ha a többi sokkal gyengébb százalékokkal végigbirta? persze az életben is kaphatok akármikor akármiért, de nah azért nemár.
még mielőtt valaki megkérdezné, se radicalnál, de lotusnál se mazdánál tökmindegy volt hogy bántam a gumikkal általában, de itt más a helyzet amit el is fogadnék, csak tudjam már bassza meg, hogy azok milyen állapotban vannak, illetve mennyire vigyázzak rájuk... mert az én fülemre ugye nem szól senki...
-
#11090 Az F1 meg rovidtavon is kerdeses, hogy mennyire lesz nepszeru. Az F1 elsosorban "divat" sorozat, kedvenc markak, csapatok, pilotak stb. Az rF-ben, ahol kismilliofele F1-sorozat MOD van, ott is inkabb az egyebb kis-nagy tura/GT versenyek a nepszerubbek, elvezetesebbek.
Raadasul hightech cucc, eros, gyors, meg ami kell. Vagyis minden millimeter szamit. Itt valszeg jobb lesz, mert jobb a fizikai engine, jobban erezheto, kezelheto az auto. De milyen lesz a jelenlegi palyakon?! Ezeket az autokat mar a Tilke-fele szeles, hosszu palyakra terveztek, es igazabol ott is kuzdenek vele, szinte nulla akcio;) Bar ez meg jatek, itt mas lesz a helyzet:D Nem tudom, hogyan mukodnek majd a jofajta Amcsi dimbes-dombos, trukkos, regivagasu palyakon?:) Vagy hasznalhatatlan lesz, vagy eppen hogy ott lesz csak igazan elvezetes:D -
#11089 Ha korabban mar megvetted oket, akkor mar visszakaptad a penzt (elvileg). Legalabbis nekem mar megjott a mail a promokoddal. -
#11088 v8 20 perc múlva senki - futamon? :) kössze amőgy szecsi -
#11087 Tegnap lett vége az akciónak. -
#11086 nem volt valami akciós visszakapsz valamennyi pénzt (6 dolcsi rémlik) az új járgányra meg pályára? mert most sehol nem találom. :/ -
#11085 nah bocsi, ez már jó. gyönyörű. bár továbbra is érdekelne, hogy a régi pályákon mikor cserélik le? és mikor lesz már változó? legalább néhanéha mást töltsön be.
link
-
#11084 [URL=http://www.facebook.com/photo.php?pid=5688525&id=48224116084[/URL]
asztarohadtéletbe. végre még egy szép sky. meg ez egy kurvajólsikerült "fotó" :) -
idevman #11083 Szerintem sem lesz meg az F1 augusztusra.
Tegnap kikertek a nagykozonseg velemenyet a kovetkezo szezon versenynaptarairol, a meg meg sem jelent Mustangnak is csinaltak a forumban egy topic-ot erre a celra, de az F1 nem tema. -
#11082 jó, nyilván, de azért van f1, csak idézőjelesen irtam, hogy nincs, merhát a lotus azért AZ, csak szétszakadt a mezőny, mert ezerféle kocsi van már.
látom van pár kezdeményezés mixed versenyekre, bajnokságokra, ez pedig jó, mert hasonló kategóriájú kocsikat össze lehetne ereszteni, sok teltházas futam lehetne igy.
williams f1 a következő frissitésre nem lesz kész szerintem, már lenne róla akkor legalább egy kép vagy akármi más.
nembaj, most v8-azok ez a laguna seca amúgy is nagyon-nagyon jó pálya. :)
codemasters nem jelent semmit, mert ő az összes kocsit meg pályát vette meg, a hivatqalos szezonra szóló "formula 1"-et. ettől az iracingben lehet még egy akármilyen f1 is, csak a csapattal kellene megegyezni, a pályákat az iracing szerintem meg tudja venni, le tudja modellezni. iracingben egy nem lehetséges, 11 különböző, azonos "évjáratú" f1 járgányokkal nyomulni, de ez nem is érdekel szerintem senkit komolyan, csak ami van az legyen minden szinten 10/10-es. meg ha a festés variálható, akkor megint totál egyéni is lehet. :) -
#11081 iracing amcsi játék igaz?
vajon miért nascar és indycar van benne? a másik ok a F1 a codemastersel kötött szerződést aki PC-re kiadhat F1 játékot. -
#11080 Steve Myers: It will not be this week. Our goal is to try and get Mid Ohio out by the end of next week. I think the Mustang is probably going to be the week after that. -
#11079 ht kéne az f1, mert jelenleg nincs.
lotus az semmi, azzal nem tolom, mert kevesen tolják nagyon, meg a három nap meló, három nap itthon, kétműszakban, 12 órában féle meló mellett meg a kevés résztvevő miatt csoda lenne, ha kifognék nomrális mezőnyt. még v8-al próbálkozok.
rem az f1 népszerű lesz és marad is. bár biztos az lesz. -
#11078 Mustang es Mid Ohio elvileg meg nehany nap;) Ma, holnap vagy hetvege?!:))))
F1 a versenysorozathoz (WorldRacing vagy mi?!) van tervezve, fent van valahol a versenynaptar, akkorra kellene megjelennie. Azt irtak ha megsem, akkor marad a Mazda... -
#11077 Eddig azért volt jó ez a szim, mert nem volt benne F1, mennyé má :P KERS lesz benne? meg 2011es szezon :P -
#11076 f1 mikor lesz az a kérdés. :D mustang valszeg pár hét szerintem még... de paszzolom :D -
#11075 Szerintem vegyék meg Kunos-tól az egész netKar PRO fizikát és akkor legalább nem lesz vele gondjuk egy darabig. Én is örülök, mert jöhetek iR-ezni, Stefano is örül, mert lesz pénze, ők is örülnek, mert nem kell tovább foglalkozniuk a fizikával, tudnak helyette mást fejleszteni. -
santibi #11074 Lehet tudni mikor lesz Mustang pontosan? -
#11073 Kivancsi leszek, mennyi ertelme lesz:) Nem baj, most mar van/lesz ilyen is, de meg az autok automatan fekeznek es kuplungolnak megallasnal:D -
:) -
#11071 most csak talagatok:) hogy mitol lehet eroforras igenyes az iR, texturaktol mivel azzal lehet szepiteni hogy az egekbe nyomjak, meg persze poly szam, masra nem tudok gondolni mert semmi effekt nincs benne:) ami nem is baj szerintem. Szoval karba tuti nem veszik az 1 giga.
Mondjuk mar majd minden 1 gigas.... -
neilszab #11070 Hát jelenleg az iRacing a legerőforrásigényesebb "játék" amivel tolom, így engem csak is a jelenlegi iR szempontjából érdekelne, hogy érdemben szükség van-e az 1 gigára hozzá (nem full HD felbontásban), vagy igazából nem oszt, nem szoroz. :)
Előre nem gondolkodunk, mert addig is szépen mennek lefelé az árak és akkor indul majd a csere-bere, amikor a szükség úgy hozza :D -
#11069 Szerintem 1 chipes kartyaban a legjobb valasztas, 33-ert is volt a multkor a ph-n, ha ket chipes akkor 4870X2 45-ert:) ami jelen pillanatban minimum 5870-et hozza. -
Solt #11068 Nekem egy 512-s 4870-m van, de pár játéknál az 1680x1050-s felbontásnál már érzem, hogy jól jönne az 1GB... Ha most tervezel vga-t venni, akkor az előretekintés miatt inkább válaszd az 1GB-s verziót... ha nem feltétlenül új vga-ban gondolkozol, akkor egy használt, még garanciális 1 GB-s 4890 igencsak jó választás... ( szerintem ) -
VO101 tvr #11067 Hivatalos fórumon vannak azért setup-ok. De véleményem szerint elsősorban fejben kell tudni átállni más vezetési stílusra. Különös tekintettel a (finom) bekormányzásra és a (lassabb) kanyar bemeneti sebességre. -
#11066 más: v8-hoz egy normális setupot nem találok soha, szerintem ez a PRO versenyek miatt van most...