iRacing
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Banner alatt, utolso sor, utolso link😉
Más: Van valamiféle táblázat arról, hogy melyik autóval milyen pályákon lehet menni?
igaz, az 11 éves, és nem került ennyi pénzbe.😊)
Endure, in enduring grows strong...
Mission Impossible 2010: PRO Class
A lotus különben nem is olyan nehéz. rF módnál irták, hogy vezethetetlen (nem tudom az milyen volt, nem mentem vele, csak láttam) itt viszont simán jó, egy átlagos pályán. gynitóm egy monaco-ban, vagy ahol gyakram kell kigyorsitani már nem egyszerû, nem beszélve a csatákról meg hát élõben esõben sem lehetett semmi.
http://rateyourmusic.com/~unrealnoise
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
mért nem mész idõmérõt, folyamatosan, sok hibátlan körrel...
most lett volna két 4x-es büntid, akkor meg szidnád a rendszert. 3,9x felett és nem szórakozok futammal. idõmérõ és máris nyugodtabb a futamom.
ui: tényleg nem értem, nem okoskodni akarok.
Pedig az elso korben kifogtam egy normalis csokat, jol lehetett vonatozni vele, vedekezett, de kulturaltan. Aztan utolertunk eleg gyorsan egy (sokkal) lassabbat, az meg neki allt izmozni, nem eleg hogy cikazott, meg probalta pluszba behuzni elenk az autot😊 A 3. kanyarban sikerult neki, reset;D
aki benne van érti hogy értem, pláne ez a 156 dolcsis elõfizetés lolos.
péel, megjátszhatod azt, hogy elõfizetsz egy évre, 156 dollárból visszakapsz mondjuk 85-öt, amihez hozzácsapsz 80-at, és akkor máris két évre fizettél elõ. és az uccsó elõfizetésbõl maradt költenivaló is. 😊
sajna kell rá áldozni tényleg, de egyre profibb a cucc, most már vannak olyan területei a játéknak, melyek gyakorlatilag kifogástalanok. 😊
SR téma jogos, nagyon nem mindegy ki mennyit, és mivel megy megy hogy.
Én idén majdnem 100 futamot toltam eddig igy könnyûnek tünik az egész. Sokkal több a tiszta kifogástalan futamom, amin én hibázok esetleg, mint az, amikor engem szivatnak be.
Sõt bennem inkább az marad meg, hogy hihetetlen néha mennyire szimulátorbarát és komoly a versenyzõk majd 90%-a.
Ezt semmi más nem tudja, csak az iRacing.
Lotustól el vagyok ájulva, pedig még mindig nem vagyok elég jó, bár már kezdem érezni. Setupolást hanyagolom, elõtte irodalmat kéne olvasgatni, még kezdõ vagyok ilyen téren. 😊
de ezzel a járgánnyal már sok szezont le fogok nyomni... nem fogom félredobni csak úgy. szóval megéri majd a befektetett idõt.
Vagy ezen már tényleg megcsinálják normálisra, itt már nem lehet takarózni a gumi tapadásával és a hátsó hajtással ...
DE nem lehet mindig ilyen jól megúszni sajnos egy versenyt!!! 😞
De ha az nem erdekel, akkor ez elvileg ingyenes, 1 honapos: http://www.radicalsportscars.com/racing/virtual-racing
Adjak hozza az alap tartalmat (szokasos autok, palyak), plusz Silverstone es Radical. Keri a bankartyat, hogy azonositson, de nem von rola. Azt hogy enged-e 1 bankkartyaval tobbszor regisztralni, nem tudom, de nem lenne logikus ha nem engedne. Azt sem tudom, hogy ele meg ez a lehetoseg.
Az LFS meg OK, csak a palyaktol herotom van. A netKar/VGP3 is jo lenne, csak hat... Az ISI meg olyan amilyen, szep, latvanyos, hangulatos, sok palya, sok auto, csak nem erzem, vagy nem ugy erzem az autot ahogy kellene. A setupolast meg sem emlitem😉
Lehet, hogy az iRacing-gel keves versenyt megyek, de egyedul annal tobbet. Egyszeruen jo autokazni vele, barmivel, barhol.
Mivel tuti a fizika, jo a setup-erzes, meg olyannal is elbabralok sokaig, hogy a kifejezetten ovalos SK-t beloni egy-egy road palyara😉) Szinte lehetetlen, mert annyira asszimetrikus, de annyira szet lehet barkacsolni a setupot, es annyira erezni minden valtoztatast, hogy meg azt is elvezem, hogy szenvedek a palyan (mert erzem, mikor mit csinal😛)😄
Vagy mint most a Lotus-szal. Csinalgattam a setup-ot, es allitgattam ezt-azt: csak hasmagassag, szarnyak, merevites, attetelek. Mar a kis atallitast is jol erezni, a kicsit nagyobbat mar kritikusan, sot mar mashogy is kell vezetni, de megis +-1 masodpercen belul voltam minden korben. De fontosabb, hogy ereztem miert voltam lassabb/gyorsabb, hol maszott el a hatulja (nem csuszott, meg csak tul billent), hol tolta az elejet, hol harapott a diffi, mikor volt merev az eleje stb.
Nekem mar ez is elvezet benne, ossze legozni egy setup-ot es kozben tobb tucat kort futni;D Az mar lenyegtelen, es nem erdekel, hogy meg igy is 10 masoperccel rosszabb vagyok a legjobbaknal😄DDDDDDDDDDD
egyébként meg a vw sokpályás széria lesz, lassú kocsi is, már meg is vettem. 😊 más kérdés, hogy a túrautós lökdösõdés SR-katasztrófákat von majd maga után.
személyszerint azt gyûlölöm, hogy "magas", B kategóriásként minden alacsonykategóriás kocsiban elkövetett hibát kíméletlen SR-vesztéssel torol.
sosem leszek egy Senna, ugyanúgy fogok Soltice-ban hibázni 1 év múlva is, mikor már A++++++++ kategória lehetnék, de így, nekem, aki ritkán megyek, tiszta halál egy-egy rosszabb megmozdulás. :/
De ha visszajossz, ott van tesznek, az ingyenes Spec Racer Ford, eleg jo, az 5 palyan fut.
De ha nem erdekel a neved, az eddig elert eredmenyek, a Class-C, amugyis csak Rookie-ban es D-ben (Rookie 4.0SR) mennel, akkor van ingyenes hozzaferes a Radical-on keresztul, vagy a mindig kedvezmenyes 25$/3 honap.
FFB miatt (is) szeretem a Pontiacot, nagyon állat a sok lassú súlypontáthelyezés, mindent lehet érezni, ahogy támaszkodik egy keréken stb... Más autó egyik sem ennyire jó ebbõl a szempontból .(szvsz) .... De már uncsi volt a pálya 😊)))
Van warez cuccoom, ott legalább azon a pályán megyek ahol akarok, és mondhatom vannak sokkal élvezetesebb pályák is arra a kocsira, mint Lime Rock ....
Lehet, hogy fizikaban nem nagysagrendekkel jobb mint valamelyik masik (lehet hogy csak kicsit jobb, vagy egyaltalan nem jobb😄DD), de azert megis van benne valami.
A Lotus mar eleg erzekeny a setup-ra, megiscsak formula cucc. Pl. ha az elso vagy a hatso szarnyat csak 1-2 ertekkel modositom (5-10%), mar akkor vezethetetlen, annyira erezheto a valtozas. De hasonloan sokat szamit, ha csak a hasmagassagot valtoztatod nehany millimeterrel: ha az eppen jol mukodo auto hatuljat lejebb engeded, hatsoszarny valtoztatas nelkul, mar akkor is elmaszik a hatulja. De irhatnam a diffit, a mereviteseket is, minden nagyon jol erezni.
Másrészt meg ne õk döntsék el helyettem mikor mivel megyek. Ovál, Mazda Radical nem érdekel, Pontiac jó az nagyon bejön ( köztudottan jobban érdekelnek a lassabb autók ...), ott van két pálya azt osszam be 😊)))
Max az jöhet szóba, hogy néha-néha elõfizetek kicsit Pontiac-ozni 😊)))
Ott ahogy te is mondtad kevesebb balhét látok, mert a mezõny elsõ felében szoktam lenni ....