25347
-
tilus #11145 Google Chrome-al próbáld, és uninstalláld a vírusirtód. Telepítés után mehet vissza a virusirtó is. Avira-t tudom ajánlani. Azzal nincs gond. Ingyenes.
-
santibi #11144 Szia! Az a megoldás 99%.-ba biztos vagyok benne, h a virusítót teljesen törölni kell aztán update. -
#11143 nekem meg újrarakott rendszer, aztán rákattintok a testre, bejön a töltőkép (kicsi) aztán utána kiírja, hogy az iracing.com szimulátor működése letállt. fasza...
már nem tudom mit csináljak... -
#11142 Jejeje végre rezeg a fékpedál blokkolásnál :D
-
Tommy78 #11141 ugyanaz. Semmit nem csinál, rákattintok az update gombra, gondolkodik egy darabig, majd visszadob a főoldalra. -
#11140 Probald most:) Lehet hogy nalad is elfogyott a net;) Nalam az utolso ~20 percben semmi nen jott be az SG-n es 1-2 Magyar site-on kivul (t-online). -
Tommy78 #11139 Most kipróbáltam router nélkül is, és így se semmi, tűzfalon ki van engedve. :((( -
#11138 Eddig 1-2 ilyen promlemarol hallottam, azoknak a megoldasa a tuzfal es/vagy a router eliminilasa, beallitasa volt. De ettol fuggetlenul, Nalad lehet mas is;P De a rendszer is lehet eppen rossz (bar az nem szokott);D -
Tommy78 #11137 Végigpróbáltam mindent amit irtatok, így se történik semmi. Router lehet gond ha azon keresztül próbálom? Még nem próbáltam közvetlen modemen keresztül, bár ezt az esetet még írta a FAQ. -
idevman #11136 Tippek:
- Tuzfal es virusvedelem lekapcsolasa.
- Update kezzel futtatasa, valahol van egy update mappa a C:/Progra
Files/iRacing alatt
- Bongeszoben cache es cookie-k torlese
- iRacing FAQ atnezese
Bocs, higy ilyen feluletesek az infok, de mobrol irok. -
Me Ga #11135 Vírusirtó? Nekem a NOD32 (tudom, tudom, az nem is az... :-) ) nem engedte, mindaddig, amíg kivételként fel nem vettem a cuccost.
Azóta gond nélkül megy. -
Tommy78 #11134 Sziasztok!
Tudna valaki segíteni? Tegnap fizettem elő az iRacing-re, gondoltam kipróbálom, hogy mégis milyen. Viszont az Update nem csinál semmit. Nem akar frissíteni, mindig visszaugrik a főoldalra. Végigzongoráztam a lehetőségeket amiket a FAQ-ban találtam, de mindig ugyanaz. Próbáltam többféle böngészővel is, de semmi. Remélem valaki tudja a megoldást. -
#11133 Morfival egy kicsit csatáztunk szabadedzésen :-)
-
#11132 hihi :)
-
#11131 -
#11130 "A Japan palya is biztato, valszeg nem csak egy helyszint fognak bejarni, igy lesz onnan tobb palya is:D"
- Erről már volt szó, egy régebbi hírben, csak sajnos az eltűnt, amikor szerver probléma miatt új helyre költöztettem az oldalt. Ha jól emléxem 3 a térségből származó pályáról beszéltek. -
#11129 Az MX5-ot mar regen (az elejetol) hianyoltam, nem ertem miert csak most jelenik meg:)
A SK tuti, remelem lesz hozza road-lehetoseg is:P
A Japan palya is biztato, valszeg nem csak egy helyszint fognak bejarni, igy lesz onnan tobb palya is:D
A JRM Stock Car-ra is kivancsi leszek...
Ezeknek a szaporodo ingyenes, alap tartalomhoz tartozo autoknak, palyaknak az (is) az elonyuk, hogy ha kesobb meg olcsobb lesz az elofizetes, egy 3 honapos promoval inditva, mar tobbeknek elerheto lesz a program ugy, hogy mar kulon vasarlas nelkul hosszutavon lehet rendes futamokat lebonyolitani. -
#11128 -
#11127 2 pálya és 2 autó érkezik ingyenesen. (HU) -
#11126 Azt hiszem tegnap update-eltek;) -
VO101 tvr #11125 Na csak nem vettem észre, hogy készült RoadAmerica-ra is gyári setup.... -
VO101 tvr #11124 Az iR setup ovalra való asszimetrikus. Azzal megy mindenki? -
#11123 Biztos, hogy nagyon jó lesz a verseny, de még nem tudom, hogy megyek, vagy nem. Indulóból biztos nem lesz hiány, mint eddig az ilyen versenyeken. Az iR setupot használom, most 2:13:006 a PB-m. Sok tapasztalatom nincs a V8-al, de szerintem elég messze van a két autó egymástól. -
VO101 tvr #11122 Milyen a RoadAmerica200 Impala SS B-vel? V8 közeli az élmény? Indulnak sokan? -
#11121 hmmm... Végülis tényleg hülyeség lenne eladni. Ma kicsit toltan Reley-vel ez nem is annyira rossz, sőt kifejezetten élveztem. -
#11120 Jaaaa! :D ok. -
#11119 Én kölcsön kaptam HaZsotól az ő accountját (THX! THX!) és most próbálgatom a kocsikat ami neki meg van :D -
#11118 Hogyan tudtad megvenni a NASCAR verdát? Ingyé vagy megvetted 3000 HUFér?
Én az indycar verdát akarom alap ovál pályákon, de egy kicsit feltornázom a pénzem a kártyámon és majd úgy :D. -
#11117 Végre sikerült kipróbálnom nekem is (thx HaZso!). Hát a NASCAR nagyon durva :-) tetszik, csak még setupot kell találnom hozzá :D -
#11116 Amúgy tetszik, csak kipróbálnék több dolgot, most fogadásokat kötök a VBn amik 95%osak 1-2 ezer + így lesz 6-7 ezrem és megveszem az IndyCar verdát :D. -
#11115 Köszi az infót :-) -
#11114 Csak uj regisztraciohoz hasznalhato fel;)
Mivel folyamatosan vannak akciok, promokodok, "ajandek" autok es alyak, ha mukodnenek a regi regisztracioval, eleg "olcson" meg lehetne uszni a dolgot;) -
#11113 Kérdésem van :-) kaptam Free kódot, de nekem volt már regisztrációm mert korábban két hónapot előfizettem. Most újra reggelnem kell, vagy a régi regisztrációmmal is fel tudom-e használni valahogy a kódot? -
#11112 Jó semmi, elnézést, Paypallal oldottam meg a dolgot!!! Nem szóltam. -
#11111 Sziasztok, kaptam egy kódot, de hiába van minden rendesen kitöltve ki ír egy system hibát
System Error
We are having technical difficulties processing your order. Please go back and confirm that your order information is correct. If you continue to receive this message, please try placing your order again later.
Nem tudom mi lehet a probléma, már egy csomószor próbálkoztam sehogy se fogadja el...valaki esetleg tudna segíteni? -
pasztor #11110 Ez jó ötlet... Kár, hogy már rég elköltötték. :)
Én most nem megyek mással csak a jettával, nincs idöm szeteket barkácsolni... -
VO101 tvr #11109 Használt autó beszámításával nem foglalkoznak :D -
#11108 Most jutott eszembe, bar sok ertelme nincs:D
Ha mar allitolag/elvileg a megvasarolt autok es palyak nem a mi tulajdonunk, csak a hasznalati jogott vettuk meg, es csak online-elofizetessel lehet offline/egyedul is hasznalni, akkor lehetoseget kellene biztositaniuk arra is, hogy ha meguntam, mar nem tetszik, mar nem hasznalok nehany autot es palyat, akkor visszavasaroljak:) Ha mashogy nem, akkor iRacing-dollarert, ami bevalthato elofizetesre vagy mas tartalomra;) Lehet, hogy valaki csak NASCAR-ozni akar vagy Lotus-ozni, csak kivancsi volt, szuksege volt a liszensz elorelepeshez a tobbire stb. -
#11107 A nevvaltoztatas mellett a bankkartya adatokat is at kell irni, igy csak olyannak erdemes eladni, akiben megbizol es/vagy a helyszinen tartozkodsz az atadasnal;))) -
#11106 De azt nem értem a tranzakciónál, hogy ha ő utalja először a pénzt, akkor honnan tudja, hogy én tényleg megadom-e az acc details-t. Ha viszont én adom meg előre akkor honnan tudom ,hogy utána megkapom-e a pénzem, ha már tudja a jelszavam.
Amúgy jelenleg netKar PRO-t jobbnak tartom, és az iR fejlődési irányát tekintve nem hiszem, hogy a közeljövőben utoléri.