iRacing
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
tényleg nem akarok én akadékoskodni, de kb sétakocsikázás, és kábé dögunalom. hiába váltasz H váltóval, az lehet egyfajta élmény pl, de basszus, olyan mintha ki se használnád a fizikaimegvalósitásban rejlõ lehetõségeket.
és ez nem csak gyakorlás kérdése szerintem, egyszerûen tényleg sehol nem feszegeti még csak a saját határait sem alex, de mit magyarázok õ is tudja, de azért próbálja nekünk beadni, hogy többre nem képes... 😄 36-os idõt a hülye is tud menni szerintem. 😄
ui: bocsi 😄
http://rateyourmusic.com/~unrealnoise
https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/
Igaz, en sajat setup-ot hasznalok, ami biztos "nem jo", de nekem az is hozzatartozik. Probaltam mas autonal mas setup-jat, azzal sem voltam sokkal jobb, de vezetesi stilusban nem tetszett😊
Neztem masok videoit, nekem foleg fektav es kanyarodasi problemaim vannak😊 Es persze, vezetesi stilusban is messze elmaradok a gyorstol😄
Video: keretet bent hagytam az ido, a sebesseg, a pedalok stb. miatt.
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
Jonehany auton, ahol jelezve is van a tipus, "eredeti" gumik vannak. Pl. Pirelli (DP), Goodyear Eagle (Mazda), BF Goodrich (Skippy). De a SK-n es a nagyobb ovalosokon meg a kulonfele fantazia nevek vannak: iRacing, iRacing Racer, iRacing Raptor😉
Nem kaptak meg a liszenszet vagy meg nem keszult el?!😊) Valszeg a masodik😉 Igaz, nem hinnem, hogy olyan hatalmas kulonbseg lenne ha "igazi" gumi lenne rajta, van mar tapasztalatuk be allitani barmilyet😊
A Lotus-t valoban piszkaltak, az embereknek nem tetszett a kormanyzasa es az FFB (forumon folyamatosan aggodtak). Nekem tetszett, hogy beallitasto, palyatol fuggoen raz mint a gep😊
De a Silveradohoz is hozzanyultak (Dampers).
Azert erdekesek neha, ezek a idokozbeni fizikai piszkalasok, meg ha "aprosagok" is. Nagyreszuket a forumokon kerik, panaszoljak, targyaljak, sirjak ki. Ezek utan kerdeses, hogy ha annyira super a fizika, hogy mernokok allitgatjak honapokig, akkor ezek a beallitasok:
- nem voltak jok,
- meg nem keszultek el,
- kozkivanatra igy jobb lesz?😉
Jo ez igy, majd az elso versenyen lejebb megy az...😄
Mission Impossible 2010: PRO Class
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
Apropó, oválon szerintetek mennyire reális, ha a cross weight > 50%?
- A rajtnal a szokasosnal kisebb balesetek, semmi extra, a "cikazos" (videon is lesz😛) elore tor, es elhuz😉
- Az 1. korbe mar semmi extra, kisebb balesetek, kicsuszasok, de mar a palya szelen.
- A 2. kor elejen a "cikazos" nekivagja a celegyenesben, de megy tovabb frankon😉 Ovatosan kozelitek, lassitgatok a kovetkezo 3 kanyarban, de aztan szerencsesen elmegyek melette😛
- A mogottem levo mar nem, azt legyilkolta😉
- A sikan es a nagy kanyar utan nagyobb baleset, szinte allora kell fekezni, kerulgetni, elmegy mellettem 2 auto (a feher es a kek), es (termeszetesen) a "cikazos".
- 2 kanyarral kesobb a feher es a kek a palya szelen osszetorve, es a "cikazos" mar szaguld is tovabb😊)))
Csak a "megelozese"😊
De ha en valasztanek, akkor a Late Model lenne az. Mar csak azert is, mert be lehet allitani road-ra, es szemelyszerint nekem, az egyik kedvencem road palyan😊)) Olyan nagy turaauto jellegu, rendes H-valtoval, viszonylag eros, bar kicsit nehez. Igaz, ezzel csak "offline", mert versenyek road-on nincsenek vele😊))) Bar volt multkor fun race;P
De ha csak oval erdekel, akkor talan az SK-t fogjak ajanlgatni, mert jol vezetheto, eleg fun, lehet csusztatni rendesen😛
http://rateyourmusic.com/~unrealnoise
Itt nem latni, az fix kamera miatt, de a startnal a fekete, aki kozepen elhuz, az elso kanyarig nyomul, utana kilok valakit, ismet elhuz, es ha jol lattam, 3 kanyar utan, mar benne van a repkedos, tomegszerencsetlensegben😊)))
Volt olyan versenyem, ahol volt egy ember, aki a fel mezony balesetenel erintett volt😉 Persze, nem szandekos kilokessel, talan meg versenybalesetnek is elmegy, de az az erosen nyomulos, mindenhova bepreselos, kifekezos, lehetetlen helyeken elozos tipus, akinek neha meg szerencseje is van😉
Lotus verseny, 1:40-tol erdekesebb, 1. kanyar utan mar csak 4-en maradnak😊))) Lotus Preview/Race Video
En altalaban ilyen es hasonlo versenyeket fogtam ki😉))
most mentem egy lotus futamot, 4. lettem...nem volt egyszerû, szokás szerint az elején akart mindenki nyerni, de sikerült a nagy galibákból kimaradni 😊...bug nem volt, remélem nem is lesz...
\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .
az elején csak Race közben jött elõ...most már "test drive" meg qual alatt is...vagyis offline is. Látótávolság alatt nem tudom mit értesz, a far terrain-t volt be meg kikapcsolva is, árnyékokat nem állítgattam, de majd fogom ha most is szar lesz...
supportnak irok megint...
Bar maceras lehet lelevelezni, de az esetleges javitas utan, az lenne a korrrekt, ha a kiesett 1-2 honapot potolnak az elofizetesi idoben...
Mennyire gyakori, lehet tesztelni, vagy teljesen veletlenszeruen jon elo?
Arnyekokat probaltad butitani, kikapcsolni. Latotavolsagot novelni.
Azért kicsit gáz, hogy ez a király szimu és ilyen bug van még benne.