iRacing

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

symbol
jah én sem akarom bántani alexet, de ez a rengeteg másodperc azért gáz. nah jó, nem az, mert tudjuk milyen módon vezet, nah de azért érted, ez a másik véglet, alig moccan meg a kocsi, igazából ez még felvezetõkörnek is gyenge, csoda, hogy felmelegszik a gumi.

tényleg nem akarok én akadékoskodni, de kb sétakocsikázás, és kábé dögunalom. hiába váltasz H váltóval, az lehet egyfajta élmény pl, de basszus, olyan mintha ki se használnád a fizikaimegvalósitásban rejlõ lehetõségeket.

és ez nem csak gyakorlás kérdése szerintem, egyszerûen tényleg sehol nem feszegeti még csak a saját határait sem alex, de mit magyarázok õ is tudja, de azért próbálja nekünk beadni, hogy többre nem képes... 😄 36-os idõt a hülye is tud menni szerintem. 😄

ui: bocsi 😄

http://rateyourmusic.com/~unrealnoise

Nem autóztál határon tehát feszegetni kell és jobb lesz
Alexease
Igen, en melegitem be masnak a gumikat az auton😊))))))
Amugy ez a hotlapom, en ennyit tudok😄
Egyébként jöhetnek video szívesen megnézem õket ha már játszani nem tok vele 😊
Ez bemelegítõ kör akart lenni?<#zavart1>
kigyi
Csak nem Licence osztás volt? Hûha akkor megint elõ kell majd fizetnem 😊

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

Alexease
Nem, meg mindig 1:40:xx a normal korom😊))))) 2-3x voltam 1:39:xx, 1x 1:38:xx (nem tudom hogyan😛), de ami folyamatos az az 1:39:xx - 1:40:xx 😊

Igaz, en sajat setup-ot hasznalok, ami biztos "nem jo", de nekem az is hozzatartozik. Probaltam mas autonal mas setup-jat, azzal sem voltam sokkal jobb, de vezetesi stilusban nem tetszett😊

Neztem masok videoit, nekem foleg fektav es kanyarodasi problemaim vannak😊 Es persze, vezetesi stilusban is messze elmaradok a gyorstol😄

Video: keretet bent hagytam az ido, a sebesseg, a pedalok stb. miatt.

Alexease
Termeszetesen, ehez hozzajon 2 het mulva a VW Jetta is.
Alexease
Azoknak, akik jelenleg nem tagok, egy kepes osszefoglalo (sorozatok autok, palyak) a Season 3-rol. iRacing_2009_Season_3_Schedule.jpg
JuanG
tõlem se 3.16 voltam, most is annyi van...

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

Alexease
Mondjuk, meg a gumik is erdekesek.
Jonehany auton, ahol jelezve is van a tipus, "eredeti" gumik vannak. Pl. Pirelli (DP), Goodyear Eagle (Mazda), BF Goodrich (Skippy). De a SK-n es a nagyobb ovalosokon meg a kulonfele fantazia nevek vannak: iRacing, iRacing Racer, iRacing Raptor😉

Nem kaptak meg a liszenszet vagy meg nem keszult el?!😊) Valszeg a masodik😉 Igaz, nem hinnem, hogy olyan hatalmas kulonbseg lenne ha "igazi" gumi lenne rajta, van mar tapasztalatuk be allitani barmilyet😊
Alexease
Tobbektol megis vontak, akkor ugy nez ki (talan) hogy az A-tol mar nem. De igazabol, teljesen mindegy😄D
A Lotus-t valoban piszkaltak, az embereknek nem tetszett a kormanyzasa es az FFB (forumon folyamatosan aggodtak). Nekem tetszett, hogy beallitasto, palyatol fuggoen raz mint a gep😊
De a Silveradohoz is hozzanyultak (Dampers).

Azert erdekesek neha, ezek a idokozbeni fizikai piszkalasok, meg ha "aprosagok" is. Nagyreszuket a forumokon kerik, panaszoljak, targyaljak, sirjak ki. Ezek utan kerdeses, hogy ha annyira super a fizika, hogy mernokok allitgatjak honapokig, akkor ezek a beallitasok:
- nem voltak jok,
- meg nem keszultek el,
- kozkivanatra igy jobb lesz?😉

Alexease
Most nem vontak semmit szezonvaltasnal (SR)😊 Leszavaztak az emberek, meggondoltak magukat, hiba vagy mi?😊
Jo ez igy, majd az elso versenyen lejebb megy az...😄
Alexease
Igaz, a D-vel lehet menni Silveradoval is😊
pointer4
Na, levontak 1 pontot vagy sem ? 😄 (SR)

Ma megint volt piciny update, Lotus-on 11mb-os pl.
HaZso
Pedig nem mindegy :-D Most nézem, ha ovál D Class, akkor egyértelmû választás a Silverado szerintem...

petesilver
Akkor már ok, az volt többnyire 49-47. De ha ebbe belekötsz, 2 hétig hátat fordítok a tengernek!!!! 😊

Mission Impossible 2010: PRO Class

HaZso
Nem, ott mindig 50 alatt volt.

petesilver
már lehet rosszul emlékszem, de anno nem 53-54-ig merészkedtünk a 2003-al? de 53 már nagyon necces volt.

JuanG
expert 😄DD...jesszus 😛

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

HaZso
Szerintem a Nationwide (Impala 😎 autó eléggé el lett találva, a COT még nem az igazi szerintem... A többivel csak annyit menj, amennyit muszáj :-)
Apropó, oválon szerintetek mennyire reális, ha a cross weight > 50%?

petesilver
Te, akkor az a cikázós tudhat valamit, hogyan kell cikázva ütközni, hogy tovább mehess! Azt is becsülni kell! Meg hátrahagyni másoknak! Javult már a köridõd amúgy 1:40-rõl?

Alexease
Mentem meg egy versenyt Lotus-szal, de ennek csak az eleje volt izgalmas😊

- A rajtnal a szokasosnal kisebb balesetek, semmi extra, a "cikazos" (videon is lesz😛) elore tor, es elhuz😉
- Az 1. korbe mar semmi extra, kisebb balesetek, kicsuszasok, de mar a palya szelen.
- A 2. kor elejen a "cikazos" nekivagja a celegyenesben, de megy tovabb frankon😉 Ovatosan kozelitek, lassitgatok a kovetkezo 3 kanyarban, de aztan szerencsesen elmegyek melette😛
- A mogottem levo mar nem, azt legyilkolta😉
- A sikan es a nagy kanyar utan nagyobb baleset, szinte allora kell fekezni, kerulgetni, elmegy mellettem 2 auto (a feher es a kek), es (termeszetesen) a "cikazos".
- 2 kanyarral kesobb a feher es a kek a palya szelen osszetorve, es a "cikazos" mar szaguld is tovabb😊)))

Csak a "megelozese"😊
Alexease
Nem vagyok tapasztalt, csak szoktam veluk menni, de barmelyik jo valasztas. Sokkal kevesebb a balhe, jok a versenyek. Hogy mennyire nepszeruek, mennyien indulnak veluk, azt nem tudom, pedig az is fontos kerdes.

De ha en valasztanek, akkor a Late Model lenne az. Mar csak azert is, mert be lehet allitani road-ra, es szemelyszerint nekem, az egyik kedvencem road palyan😊)) Olyan nagy turaauto jellegu, rendes H-valtoval, viszonylag eros, bar kicsit nehez. Igaz, ezzel csak "offline", mert versenyek road-on nincsenek vele😊))) Bar volt multkor fun race;P

De ha csak oval erdekel, akkor talan az SK-t fogjak ajanlgatni, mert jol vezetheto, eleg fun, lehet csusztatni rendesen😛
petesilver
A most kezdõdõ bajnokságot megpróbálom rendesen végignyomni extrabohóckodás nélkül. Hiányzik az ovál, de a Legends-es futamok elrettentenek. Sajna be kell ruháznom egy ovál D class járgányra, meg oválpályákra. Tapasztalt iRacinges oválosokat kérdezem, melyik D-s verdával vágjak neki, mit tanácsoltok?

symbol
Lotus - sebring setup valakinek nincs esetleg, most nem érek rá annyira keresgélni :/

http://rateyourmusic.com/~unrealnoise

Alexease
Jo reklamok az iRacing-nek, es nem Ok csinaltak😊

JuanG
az én versenyem is ilyen volt, szerencsére 3. nak rajtoltam, el is mentek 2-3-an a rajtnál, de hátrébb oriási kalamajka volt még a kanyar elõtt (silverstone)...

Alexease
Amikor ilyen versenyt visszanezek a vegen, visszajatszasbol, egy-egy embert, vannak erdekessegek😉
Itt nem latni, az fix kamera miatt, de a startnal a fekete, aki kozepen elhuz, az elso kanyarig nyomul, utana kilok valakit, ismet elhuz, es ha jol lattam, 3 kanyar utan, mar benne van a repkedos, tomegszerencsetlensegben😊)))

Volt olyan versenyem, ahol volt egy ember, aki a fel mezony balesetenel erintett volt😉 Persze, nem szandekos kilokessel, talan meg versenybalesetnek is elmegy, de az az erosen nyomulos, mindenhova bepreselos, kifekezos, lehetetlen helyeken elozos tipus, akinek neha meg szerencseje is van😉
Alexease
Multkor, amikor irtam az SR-problemanal, hogy mennyire maceras (nem a 13. heten) egy-egy verseny, az altalaban valami ilyen es hasonlo. Mivel alacsony az iR, altalab ilyen a mezonyom, es mivel hatulrol szeretek (tudok😛) indulni, kb. ennyi mindent kell tulelni egy versenyen😊))) Es ez semmi, a fu erintessel is vigyazni kell, mert 2-nel mar minuszban lesz az SR a vegere😊)))
Alexease
Itt egy masik, hogyan hullanak az emberek a versenyen😊 Hatulrol indul, latszik "tapasztalt", mert figyeli, varja a zuzast, eleg sokaig megussza😉 Itt van motorhang is, bar elegge fel van huzva a hangero.

Alexease
Olyan sovenynyiro-szeru hangja van, de annyira megsem rossz😉

Lotus verseny, 1:40-tol erdekesebb, 1. kanyar utan mar csak 4-en maradnak😊))) Lotus Preview/Race Video
En altalaban ilyen es hasonlo versenyeket fogtam ki😉))
JuanG
vh setup volt, fórumból szedtem le...

Kijött a Lotus? Milyen hangja van? Csináltak neki rendeset, vagy maradt az elõzetes videókban hallot sövénynyíró-hang?

petesilver
Egyébként a szalagcímben futó statisztikák aranyosak, de összességében a statisztika a 13 hétre az új oldal elindulása után pár nappal teljesen megszûnt mûködni. Kiváncsi vagyok a rendes szezonban mûködni fog-e már.

petesilver
Gratula! Buherált, vagy iRacing setup volt?

JuanG
na eddig minden ok...kopp-kopp

most mentem egy lotus futamot, 4. lettem...nem volt egyszerû, szokás szerint az elején akart mindenki nyerni, de sikerült a nagy galibákból kimaradni 😊...bug nem volt, remélem nem is lesz...

petesilver
Az igaz, de az NR2003-ban volt. Ez a mostani bárhogy szépítjük, annak a jogutódos folytatása 😊 De most tényleg ne menjünk el az igazi vs. szimulátor felé, mert az soha nem véget érõ értelmetlen vita. Kezdjem sorolni mennyi érzékelhetõ hatás van viszont egy igazi versenyautóban, ami itt nincs? Szóval szigorúan csak a simre koncentrálva: nekem hiányzik. De asszem amúgy van rá megoldás, külön mérnök foglalkozik a gumival, az autó körönként küldött adatai között szerepel gumiinfo is, persze nem minden kategóriában.

cselt
De ott a csapat a fülére tud szólni 😛
csige791
Igazi autókban sincs kijelzõ, legalabbis en nem tudok rola.

\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .

petesilver
Tudjátok mi hiányzik nekem de nagyon? A gumik állapota kijelzés. Most hogy mentem egy párat, szerintem sok eldobás, hiba megakadályozható, kivédhetõ lenne ha látnám/tudnám melyik gumival vannak gondok. Persze érezni lehet, de csak azt, hogy kez megúszni-csúszkálni a verda, de road pályákon azért lenne lehetõség módosítani a ráterhelésen, kanyarvételen ha látná az ember, hogy hol a gond. Így jelenleg érzem hogy elkezd csúszkálni, aztán keresztbeállás/cikázás, pályáról lecsúszás után kezd körvonalazódni, hogy merre lehet a kritikus kopás, meghát megszívás elött még nem telejesen tudom mekkora a kár a gumikon. szóval nekem hiányzik nagyon. Most a jól kell menni gyorsan, és akkor nincs gond verziót hagyjuk, mert ha tudnám hogyan kell, nyilván nem lenne ilyen problémám.

JuanG
most telepítem újra az egészet, hátha megjavul...

az elején csak Race közben jött elõ...most már "test drive" meg qual alatt is...vagyis offline is. Látótávolság alatt nem tudom mit értesz, a far terrain-t volt be meg kikapcsolva is, árnyékokat nem állítgattam, de majd fogom ha most is szar lesz...

supportnak irok megint...

Alexease
Tobbek kozott ezert is van a "lassabb" fejlesztesi tempo es a tobb teszteles, es az esetleges csuszasok (pl. autok, DP, Corvette, VW), hogy minnel kevesebb ilyen es hasonlo problema legyen.

Bar maceras lehet lelevelezni, de az esetleges javitas utan, az lenne a korrrekt, ha a kiesett 1-2 honapot potolnak az elofizetesi idoben...
Alexease
Tenyleg, ez "offline" (egyedul) is van vagy csak multisession-be?
Mennyire gyakori, lehet tesztelni, vagy teljesen veletlenszeruen jon elo?
Arnyekokat probaltad butitani, kikapcsolni. Latotavolsagot novelni.
cselt
Ott a pont
Alexease
Nem az a gaz benne, hogy kiraly szimu, hanem hogy kiraly aron van...
NIBI
És ez csak nálad fordul elõ?
cselt
Én megadnám rá a 10 pontot <#idiota>

Azért kicsit gáz, hogy ez a király szimu és ilyen bug van még benne.
JuanG

cselt
Ohh köszi szépen <#worship>