iRacing
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
En bemelegito koroket megyek😄DDD
Már te is ûridõket mész ? <#vigyor>#vigyor><#idiota>#idiota>
Esetleg valami race nascar-bol?😄
Mission Impossible 2010: PRO Class
Itt is van 2 kanyar, amivel sokat lehet nyerni, hasonloan Watkinhez. Ott a hatso visszfordito-parabolika-akarmit, en 1-et visszavaltva, ivreengedve vettem be, 200-210 km/h korul. A top pilotak >250km/h ora kornyeken engedtek be, vegig padlon, folyamatosan lesodrodva - de jo helyre -, radirozva a gumikat, de meg ugyis csak 10-20km/h-at buktak a vegere😉
??? üresbe rakod, és kuplunggal nagy gázzal megfordítod a lotus-t...nekem sikerült...
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
http://www.f1-info.hu/
Táskarádió, gyorsított nézet... 1200 pont egy nap alatt :-D
Ha valahol látok az utcán egy embert aki börrög a szájával, tuti hogy csatlakozom hozzád<#idiota>#idiota><#vigyor3>#vigyor3>
http://www.f1-info.hu/
Hát azért vicc ez a rajtolás !!!
Az egyik legélvezetesebb dolog egy szimulátorban a rajtolás, fõleg ha ilyen komoly tétje van és akár több helyezést is lehet bukni-nyerni vele ! 😞((((
BTW elképesztõ, mit mûvelnek a PRO lista elején tanyázó emberek! Elmélkedtek már oldalakon keresztül, hogy a nehezen összehozott 49-48 közepe idõkkel mit lehet még kezdeni, mennyi lehet majd a legjobb idõ, aztán jön a Towler fiú, és benyögi, hogy ránézett a pályára olyan 20 kör erejéig, és még nem tökéletes, de 47 eleje ami összejött, szerinte 46-ot lehet menni vele.
Döbbenetes! És komolyan elgondolkodtam, hogy vajon emögött ténylegesen milyen tudás rejlik? De tényleg! Kimagasló képességek alkalmazkodtak az évek alatt a szimulátorok által igényelt elvárásokhoz, vagy ez valódi vezetõi képesség? a Wéber és 2 Norbi esete azt mutatja, hogy valódi képességek rejlenek mögötte, de ugye õk ilyen túraautó szinteig jutottak, még szörnyetegeknek a közelébe sem szagoltak.
DE este megnéztem MAX Lowe's-os 1:25-ös körét is. Egyszer mentem 1:26 valamennyit versenyen, de akkor elöttem és mögöttem is a mezõny krémje volt, csak utólag láttam hogy jól sikerült, az is lehet draft volt. DE standalone 1:25:..? Még ötletem sem volt, hol kell ahhoz menni. Végül semmi extra, ismert, nem meglepõ íveken megy, a meglepõ, hogy padlógázon. Érdekes. Hát lesz mit tanulnom az elõfizetésem végéig, jövõ karácsonyig! 😊
En Sebring-et szeretem, bar csak pattogos trukkos lassu-kozepes-gyors kanyarok vannak, amelyekbe rengeteg idot lehet nyerni - nekem veszteni😄
Meg csak a setup-ot kezdtem barkacsolni hozza, meg az elejen vagyok, de a szokasos buvos hataromat gyorsan elertem (1:58:xx) 😄DDD Ebbol olyan 3-4 masodpercet lehet lefaragni, normalis korulmenyek kozott. A tobbit passzolom😄
Igazabol, meg meg sem neztem, mennyit mennek a "nagyok", de ha az atlag kulonbseget nezem, akkor itt 1:48:xx kornyeke lehet a tuti ido😄DD
De itt biztos megyek versenyt, mar csak poenbol is😉 Az 1 ora hosszu ido, valszeg a 1/2-2/3-a kiesik a vegere, talan meg a vegefele kergetni is tudok valakit, aki elradirozta a gumikat a verseny elso feleben (ha kopnak egyaltalan annyira?!?!).
de itt... két edzést toltam volker setupjával, és eddig 51 eleje lenne az optimális idõm, de érted, ez valami katasztrófa. Sebring baszottnehéz, eddig mazdával az alienektõl kábé 1 - 1,5 secre voltam a jobb futamaimnon, igazán jól toltam néha (magamhoz képest), de itt még sehol nem vagyok.
Szokni, kell és baszott sokat gyakorolni, én amondó vagyok, hogy ma holnap nekifekszem, meg szombaton is, aztán meglátjuk mi lesz. Nem egyszerû az száz, de ha nem megy, nem fogok futamon indulni vele még. Úgyis csak tönkretenném a statom, meg az SR-em meg mindenem.
Eddig azt hittem nem nagy szám a járgány, de már elõre látom mi lesz futamokon. Jól nyomom, keregetek valakit körökön át, aztán egyszer csak egy kicsit hamarabb nyomok gázt, mert azt hiszem még belefér és bummm 😄
ui: Amúgy nem nézegettem mit kéne tudnia ennek végsebességre, de szóval az viszont nem olyan nagy szám, örülnék valami modern(ebb) f1-es kocsinak is... 😄
Nem mintha ezzel tudnék menni. 😊
de most a v8-at várom már nagyon, az is idén jön ugye?
http://rateyourmusic.com/~unrealnoise
1. Az autó azonnal keresztbe áll, ha rálépek a gázpedálra/gázt adok
2. Az autó azonnal keresztbe áll, ha elveszem a gázról a lábam
Ezen kívül pedig nem fordul el. A legszebb ebben is, amit olyan szinten rühellek, hogy ki nem mondhatom, hogy menet közben pillanatok alatt megpörög, álló helyzetbõl, keresztbe a pályán meg gyökkettõvel kell töketlenkedni, meg tolatni, ha vissza akarok állni menetirányba.
Szóval jelenleg ott tartok, hogy elképzelésem sincs, hogyan lehet ezzel az autóval elfogadható köridõket stabilan produkálni.
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
Csak hogy lelkesítselek! 😄
Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál... Az ígéret szép szó, de a Landwirtschaflicheproduktionsgenossenschaft még szebb.
2005-ben 35 indulóból 13. lett a kvalik alapján, legjob helyezése egy 2. (egy olyan mezõnyben, ahol ott volt HaZso, Kiss Norbi).
Watkins Glenben 2.3 mp-t kapott az ûridõvel elsõ Norbitól, a versenyen a 7. leggyorsabb idõt futotta, 1.9 mp-re a PB-je HaZsoétól.
Endure, in enduring grows strong...