iRacing
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ahhoz vágni kéne az angolt😄
A Rookie autokat NEM lehet setup-olni😊 Majd a Rookie 3.0SR-rel az Advanced-et.
Szeritem, a REFERENCE reszben olvasd el a "hasznalati" utasitasokat", igy megsporolsz jonehany "felesleges" kerdest😊
Szeritem, a REFERENCE reszben olvasd el a "hasznalati" utasitasokat", igy megsporolsz jonehany "felesleges" kerdest😊
legend kocsi es bostoni palyanal nem tok setup-ot allitani
otlet?:d
otlet?:d
olyan szinten szvattam ma magam, hogy az ihaj! Nyomom a TT-t skippivel, aztán beesek futamra. Igen ám, de setup maradt, és 6 körrel a vége elött ledadogott az autó, irány pit. DE semmi nem történik. Kimegyek pályára, eszembe jutnr2003-ból, hogy a rátankolástmint ha kérni kéne. Megoldottam asszem, de már nem koncentráltam, ki is léptem. Közben mivel F3-al megyek, gond, hogy sosem tudom, hány kör van hátra. Na majd a HUD-al kiiratom. Ahham. Mindent piszkáltam, de így is a fél képernyõn maradzt verseny közben a sok kiírás 😞 kiderült az is, hogy nem jó a körszámlálója, infineont pl a hud szerint -2 körrel fejeztem be. Áhh nem érdekes, megyek szolizni. Beülök a griden a verdába, tele a képernyõ az összes hud bigyóval! Csak skippire módosítottam ugye 😞 nah, zavarónak zavaró de menjünk. ÉÉÉÉÉs kiírta a hud, hogy 1 kör van hátra, annak vége, második voltam, Limen kiengedtem a célegyenes végére, leparkoltam, ááá az elsõ srác megy egy levezetõ kört, hehe. ÁÁÁÁÁ, most ment el a harmadik mögöttem, és hirtelen második lett! Bazzz! Rükverc, vissza a pályára, gyorsan körbementem, a harmadik helyet sikerült megcsípnem. Komolyan mondom, hihetetlen mit mûvelek ma! A zászló nem is látszott amúgy a sok színes kiírástól 😞
Mission Impossible 2010: PRO Class
Nem tudom, ezt mar en is kerdeztem fel eve, amikor megjelent az ingyenes Radical promokod😊 Eddig senkit nem erdekelt, meg ingyen sem, most vegre ketten is regisztraltak😉 1 honap mulva meg tudjuk, amikor ujraregisztralnak😊
Igazabol, addig sem kellene varni, mivel lehet regisztrali parhuzamosan masik neven is, es akkor le lehet tesztelni a kartyat😊
Szerintem, elfogadja😊
A Rookie-k egyresze, tuti hogy ilyen havonta megujitos ingyenes, es toljak folyamatosan az alapcuccokkal😄DD
Igazabol, addig sem kellene varni, mivel lehet regisztrali parhuzamosan masik neven is, es akkor le lehet tesztelni a kartyat😊
Szerintem, elfogadja😊
A Rookie-k egyresze, tuti hogy ilyen havonta megujitos ingyenes, es toljak folyamatosan az alapcuccokkal😄DD
de tok csak bénazok meg le is kellett tölteni,kösz mind2
Szerintem, mindennel tudsz menni, amivel egy uj jelentkezo (Pontiac Solstice, Spec Racer Ford, Legends Ford).
A SERIES reszben tudsz sorozatot valasztani, ahol Rookie, Rookie +3.0 es Rookie +4.0 icon van. A szamok az SR-t jelolik. SR4.0 felett mehetsz magasabb class-ben is, ahol a Skip Barber van. De azt mar meg kellene venni... Ha nem akarsz hosszutavon foglalkozni vele, foleg nem penzt kolteni ra, es csak igy az ingyenessel havonta megujitani, akkor sajnos az a resz kimarad.
De a Solstice-szel es a SpecFord-dal is jo versenyek vannak, az alap palyakon.
A Radical ehez a regisztraciohoz csak reklamfogas es teszt lehetoseg. De ingyen van, igy is jobb mint a semmi😊
A SERIES reszben tudsz sorozatot valasztani, ahol Rookie, Rookie +3.0 es Rookie +4.0 icon van. A szamok az SR-t jelolik. SR4.0 felett mehetsz magasabb class-ben is, ahol a Skip Barber van. De azt mar meg kellene venni... Ha nem akarsz hosszutavon foglalkozni vele, foleg nem penzt kolteni ra, es csak igy az ingyenessel havonta megujitani, akkor sajnos az a resz kimarad.
De a Solstice-szel es a SpecFord-dal is jo versenyek vannak, az alap palyakon.
A Radical ehez a regisztraciohoz csak reklamfogas es teszt lehetoseg. De ingyen van, igy is jobb mint a semmi😊
bazz, szerintem nagyon nem.
de erre azért már rájöhettél volna nem? nem tudsz más kocsit kiválasztani? szerintem simán. ne sz*pass...
de erre azért már rájöhettél volna nem? nem tudsz más kocsit kiválasztani? szerintem simán. ne sz*pass...
http://rateyourmusic.com/~unrealnoise
kivancsiskodtam csak 😊
csak radical-al lehet menni ezzel free kod-al nem?
csak radical-al lehet menni ezzel free kod-al nem?
öcsém 😄
még be se gyakoroltad de már futamot akarsz menni? 😄
radicallal nem is mehetnél.
Series menüpontra bökj. legends és solstice futamokal tudsz menni, keresd meg ezeknek a képét és katt rá. ezután válaszd ki a megfelelõ oszlopból az idõpontot és máris jelentkezve vagy...
mindenki ezzel kezdte, ezekkel gyakorolj futamra 😛
radicalt felejtsd el, élvezd ki, harapj rá a fasza versenyekre a másik kettõvel.
még be se gyakoroltad de már futamot akarsz menni? 😄
radicallal nem is mehetnél.
Series menüpontra bökj. legends és solstice futamokal tudsz menni, keresd meg ezeknek a képét és katt rá. ezután válaszd ki a megfelelõ oszlopból az idõpontot és máris jelentkezve vagy...
mindenki ezzel kezdte, ezekkel gyakorolj futamra 😛
radicalt felejtsd el, élvezd ki, harapj rá a fasza versenyekre a másik kettõvel.
race lehet menni? mert ha ramegyek race fulre nem igazan tortenik semmi😄
Egyelõre 1.48 road so se volt az erõsségem 😊
Kösz.Sok autóm nincs így nem nehéz eltéveszteni😄
utolsó kérdés remélem.setup-ot hova kell rakni?😊
Hiányoltam múltkor a gumiinfót. Hát skippinél van.Ami azt illeti, ugyan úgy néz ki, és minden van az F..-ek benyomásával, mint anno az NR2003. Minderre félreállva a pályán jöttem rá, mert gyökér vagyok, ha még nem írtam volna. Hja és persze verseny közben 😊
igen összejött,már csak setup kéne😊
Mindenki PRO lett (helyezestol, iR-tol fuggoen), ha akart ha nem, ha erdekelte ha nem😉 Nem tudom, mennyi az aktiv versenyzo.
Talan jobb lett volna, egy PRO-igeny-form, amin jelezhette volna mindenki, hogy igenyt tart a sorozatra vagy nem. Aki igen es megfelel, az mehet PRO-ba.
Mivel komoly sorozat, igy heti 1 indulasi lehetoseg, amit mindenki kivalaszthat, hogy mikor akar es tud resztvenni.
Egy szerverre 30 fot kivalasztani, allando tagokkal (iR, SR, Friends stb. szerint). Igy ha csak a fele indul el neha (bar komolyan gondolta), akkor is 15 ember, es meg van az elonye, hogy 3-6 honapig allando, ismeros tagokkal tud versenyezni, kiismehtei a stilusukat, tudasukat stb.
Aztan 3-6 honap mulva, meg lehet kavarni a csapatokat, tudas, pontok, eredmenyek stb. szerint.
Talan jobb lett volna, egy PRO-igeny-form, amin jelezhette volna mindenki, hogy igenyt tart a sorozatra vagy nem. Aki igen es megfelel, az mehet PRO-ba.
Mivel komoly sorozat, igy heti 1 indulasi lehetoseg, amit mindenki kivalaszthat, hogy mikor akar es tud resztvenni.
Egy szerverre 30 fot kivalasztani, allando tagokkal (iR, SR, Friends stb. szerint). Igy ha csak a fele indul el neha (bar komolyan gondolta), akkor is 15 ember, es meg van az elonye, hogy 3-6 honapig allando, ismeros tagokkal tud versenyezni, kiismehtei a stilusukat, tudasukat stb.
Aztan 3-6 honap mulva, meg lehet kavarni a csapatokat, tudas, pontok, eredmenyek stb. szerint.
meg milyen idõt kell menni rajta?😄
Tudna adni vki valami komoly szettet?😊 radical silverston ha minden igaz
nyilván de nem értitek még a lényegét 😛
A PROban 250 versenyzõ van, simán ki lehet fogni ott is egy remek mezõnyt, ahol a gyõzelemért küzdhetnél 😊
A gond ott van, hogy igazából nem tökéletes a koncepció, hisz én hiába vagyok PRO, engem a DP nem érdekel. Tehát maradok a seggemen, holott, ha nyomnám (és ezzel valszeg nem én vagyok egyedül) akkor a PRO-ban nagyon komoly versenyek lehetnének, még a lassabbaknak is.
Amúgy hülye kérdés, de Volker pl akkor csak a butitott setupot adja ki? meg huttu? Én eddig naivan azt hittem, hogy õk annyira elõl vannak, hogy inkább odaadják a tökjó setupot, csak legyen nekik is nehezebb dolguk, hisz a versenyélményért mindent 😊
szóval jó ez a PRO a gond az, hogy szerintem sokan nem is mennek rajta, mert pl. a járgány nem tetszik nekik. ha egyszerre jelentkezne mondjuk DPre 100 ember, abból lehetne két-három frankó verseny, vegyes emberkékkel. 😊
A PROban 250 versenyzõ van, simán ki lehet fogni ott is egy remek mezõnyt, ahol a gyõzelemért küzdhetnél 😊
A gond ott van, hogy igazából nem tökéletes a koncepció, hisz én hiába vagyok PRO, engem a DP nem érdekel. Tehát maradok a seggemen, holott, ha nyomnám (és ezzel valszeg nem én vagyok egyedül) akkor a PRO-ban nagyon komoly versenyek lehetnének, még a lassabbaknak is.
Amúgy hülye kérdés, de Volker pl akkor csak a butitott setupot adja ki? meg huttu? Én eddig naivan azt hittem, hogy õk annyira elõl vannak, hogy inkább odaadják a tökjó setupot, csak legyen nekik is nehezebb dolguk, hisz a versenyélményért mindent 😊
szóval jó ez a PRO a gond az, hogy szerintem sokan nem is mennek rajta, mert pl. a járgány nem tetszik nekik. ha egyszerre jelentkezne mondjuk DPre 100 ember, abból lehetne két-három frankó verseny, vegyes emberkékkel. 😊
De ez szerintem, nem csak a PRO reszre igaz:/
Azert az extreme setup-ok, az extra autokezelesek, az SR-rendszer, X% versenyzonel a verseny-kultura hianya stb. elegge rombolja az osszkepet, a versenyre valo hajlandosagot😉
Azert az extreme setup-ok, az extra autokezelesek, az SR-rendszer, X% versenyzonel a verseny-kultura hianya stb. elegge rombolja az osszkepet, a versenyre valo hajlandosagot😉
Ha visszaolvastok akkor már régebben megírtam, hogy ez lesz az egészbõl. Sõt Zso neked mondtam MSN-en is, hogy ez a többség számára totálisan érdektelen lesz.
HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu
nem sokat -0,04
Hát azt nagyon sajnáltam 😞 láttam a tükörbõl, hogy rámfut valaki, pici gázfröcsöt adtam, hogy ne jöjjön nekem, de asszem így is belém jött. Nnna, amikor én gyorsítottam egyet, õ pont a fékezésnél tartott, és ráfutottam. Mert mindig van valaki, aki fitipaldit játszik hátulról, míg az eleje próbálja bevenni a kanyart. Nagyon sajnáltam a srácot 😞
Hát azt nagyon sajnáltam 😞 láttam a tükörbõl, hogy rámfut valaki, pici gázfröcsöt adtam, hogy ne jöjjön nekem, de asszem így is belém jött. Nnna, amikor én gyorsítottam egyet, õ pont a fékezésnél tartott, és ráfutottam. Mert mindig van valaki, aki fitipaldit játszik hátulról, míg az eleje próbálja bevenni a kanyart. Nagyon sajnáltam a srácot 😞
Megvan.Csak végig kellett pörgetni guide vagy mit azt azért nem láttam
Én most ott voltam veled a versenyen. Jól fellökted az elõtted haladót. Mennyit vont le?
HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu
Kösz.Pontosan hol lehet kikapcsolni hogy ne vegyen le a kártyárol? nem mintha letudna túl sokat😊
"Your membership registration includes the following promotion:
Radical Test Drive - $0
A complimentary one-month subscription to iRacing.com, including basic content plus the Radical SR8 race car and the Silverstone Circuit race track. A valid credit card is required to establish member account but will not be charged for the first month of the subscription."
Radical Test Drive - $0
A complimentary one-month subscription to iRacing.com, including basic content plus the Radical SR8 race car and the Silverstone Circuit race track. A valid credit card is required to establish member account but will not be charged for the first month of the subscription."
Ezen az oldalon (https://members.iracing.com/membersite/SubscriptionChoices.do) a Promotion Code-hoz beirod, a szokasos alap tartalmat adja, plusz Radical es Silverstone. 1 honapig ervenyes.
Bankkartya kell hozza, hogy "azonositson", de nem von rola semmit. A regisztracio utan, erdemes kikapcsolni a beallitasok oldalon, hogy ne ujitsa meg automatan az elofizetesedet😊)
Bankkartya kell hozza, hogy "azonositson", de nem von rola semmit. A regisztracio utan, erdemes kikapcsolni a beallitasok oldalon, hogy ne ujitsa meg automatan az elofizetesedet😊)
Kéne nekem egy iracing race trainer, aki rám szól olyankor pl. amikor harmadik helyen vagyok skippy futamon 5 körrel a vége elött, megcsúszom picit, és ilyenkor NE kezdjek el a jobb kezemmel matatni oda nem nézve a billentyûzeten, keresve kitapogatással az F1 billentyût, hogy ahhoz viszonyítva meg akarom nyomni az F3-at, mindezt infineonon T5 környékén. Mert ilyenkor az következik, ami be is jött. DE a legfontosabb!!! Miután felhúztam magam azon, milyen barom vagyok, SZÓLJON RÁM, hogy vééééletlenül se üljek át hirtelen idegesen SR visszahozásra Solsticba Limerockon!!!! Részben mert hirtelen igen fura a másik autó viselkedése, részben mert még mindig olyan ideg vagyok, hogy, amíg rommá nem törtem a fostalicskát, addig jóformán körökön keresztül szinte egyáltalán nem mentem egyenesen, izomból drifteltem végig. Próbáltam nem ezt csinálni, de nem ment, ezért lezúziusz volt ott is. Hab a tortán csak, hogy T2-t kiegyenesítve, ívrõl lehajtva, álló helyzetben nyomnám a kilép gombot, amikor mögöttem az íven megérkezik 2 competitor, összevesznek az íven, és az egyik nyílegyenesen hátulról kilépés elött totáltelibever😊 Ebbõl csak annyit érzékeltem, hogy nyomnám a gombot, bazinagy csattanás, a verda átvált rakéta üzemmódba álló helyzetbõl, és irgalmatlan gyorsan megindul a zöld feliratok halmaza. Piszokmázli, hogy a két roncsderbi futamom után éppen még 4 fölött maradt az SR. Aludni kellett volna 😞
Iracing nem lehet valahogy ingyenesen kipróbálni vagy mindképp fizetni kell?😄 Tehát nincs-e valami demo alap vagy mit tom en😄
Norbi vagy Wéber nem tolják az ipart? Mert õk biztos össze tudnának rakni valami setup-ot😊