25347
-
Debilon #11345 én még sosem fizettem be semmit.. egyszerűen regeltem, és feliratkoztam iracing hírlevélre
mindig jön is, hogy mi jelent meg, mennyiért..stbb -
#11344 Oké már látom, csak a szemem nem bökte ki. Mondjuk én egyből a race now gombra mentem és ott néztem mi mennyibe van :D
Viszont nekem nem jön soha hírlevél. Ez lehet azért van mert csak egy hónapra fizettem be még rég? -
#11343 Nekem is jött 2 hónap kihagyás után egy ilyen renew akció, hogy 1 hónapért hármat kaptam. De idén még sajnos nem :( -
#11342 Altalaban szezonvaltaskor, ilyen szintu update-ekkor mindig ez van - szerintem termeszetes;)
Meg mindig jobb, mint ha napokig nem foglalkoznanak a bejelentett problemakkal;) -
#11341 kezd felcseszni, hogy lassan naponta tartanak karban... -
#11340 Csak az uj elofizetoknek ervenyes, de a hirlevelet a mar regisztralt tagognak tudjak csak kikuldeni;) Neked kell terjesztened az iget:DD -
#11339 Ha kihagyok 3 hónapot utána megint kapok ilyen akciót? Mert amikor egy darabig nem fizettem elő, utána kaptam, szóval gondolom nem csak a teljesen újaknak jár. -
Debilon #11338 az 1 árárért 3 hónapot emailben kaptam...iracsing hírlevél vagy miszösz...
de amúgy www.iracing.com, és mindjért ez a 3 hónapos akció van a főoldalon
-
#11337 Most gondolkodom, hogy ismét megnézem, hogy mennyit fejlődött. Jó lenne ehhez valami akciót kihasználni :)
Ezeket az akciókat te hol látod? Mert én vaksi vagyok ilyet nem láttam iracing honlapján. -
Debilon #11336 is, asszem...
új belépőknek 1 hónap áráért 3 hónap, 14 dodó... ~3k huf-ért az alap "csomag"
mnost töltögetem a 3 kocsit meg a pályákat -
#11335 Milyen 5$-os akció? Ez új belépőknek van? -
#11334 Még az 5$-os akció is van, 1 hónap alap cuccok + zandvoort pálya -
Debilon #11333 no befizettem erre a 1et fizet 3at kap akcióra:) egy próbát megér kevesebb mint 3k-ért:) -
#11332 Hát ezt benéztem. Gondoltam megyek egy fun futamot, ismeretlen pálya, utolsó percben láttam, hogy lesz futam, aztán a végére valami 1.30 lett az SR-em. -
#11331 Fene a jó dolgukat:D Sóher banda:D
Azért köszi a választ:) -
idevman #11330 Szia,
nem, mert max. $10-t lehet szerezni egy szezonban. -
#11329 Halihóóóó:) Lenne 1 kérdésem. Szóval kéne (vagy kellene nemtudom melyik a helyes:D)iracing kredit. Ezért azt gondoltam h indulok 2 bajnokságban az egyik a C6 a másik a Mazda. Ha végeztem mind a két bajnokságban 8-8 futammal akkor kapok 13dolcsit? :P -
#11328 Igen, de csak az offical sorozatokban.
Ott eppen az a lenyeg, hogy lehessen javitani az SR-t meg miegyebet;) Vagy eppen, lerontani;P -
#11327 A 13. heten is szamojak az SR-t ????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? -
#11326 Hidd el nagyon örülnék ha iR lenne a legjobb fizikával meg miegymással rendelkező szim. Akkor nem kéne egyszerre 3 szimet használnom. (+ a repülős, buszos, harci) -
#11325 Viszont, ha még komolyabbat csinálnak, és az a hír járja majd, hogy: "figyuzod bazze, ezt tök olyan nehéz mint az igazi, ez aztán a farokcsavargatós szimulátor, nem gyilkolhatod mer tönkre megy, nem válthatsz vissza 4 poénból meg stb stb.."
Akkor a máshol lévő hardcrore játékosok is idejönnek, illetve a szimulátor iskolák, és egyéb ilyen felhasználások száma nőhet. -
#11324 A nascar 03 és a gp legends-nek nem volt szüksége folyamatos bevételre, egyszer kifejlesztették, majd megvették amennyien megvették.
Az iR-nek folyamatos bevételre van szüksége, ahhoz pedig pénz kell amit az előfizetők dobnak össze. Ha tovább nehezítik az biztos, hogy felhasználó vesztést okoz, ami nekik pénz kiesést jelent.
Én drukkolok a legjobban ,hogy ne így legyen.
-
#11323 naiv vagy. :)
azért be lehet látni, hogy az iracinggel a szimes társadalom krémje jelenleg is tolja. ha látnánk, hogy sem huttu sem más nagy nem tolja aktivan, akkor nyilván szar lenne, hisz szarral minek mennének? Mellesleg ponthogy akkora az igény a komyoly fejlesztésekre, hogyha nem lesz még szimesebb a cucc, egyre több csalódott arc lesz majd, és sorolhatnám. Fórumokon voltak már nagy támogatottságú peticiók is ugye, szóval kizárt dolog, az hogy az iracing arcadeosodjon, pláne ha több sorozat hivatalos "programja" akar a továbbiakban is lenni.
amúgy alapból tiszta hülyeség, hogy az iracingesek azt akarják, hogy dőljön a lé. ha azt akarnák, akkor alapból arcade játékot kezdtek el volna csinálni nem?
Mellesleg akkor a GP legends-et sem csinálták volna ennyire szimesre, meg a Nascar 02, 03-at sem, szóval még a feltételezés is noszensz.
az iracingsek abból szeretnének megélni, amiből korábban is. szimulátorból. a kevés felhasználó miatt viszont nem is olcsó a uccc ugye -
#11322 Most nem keresem vissza a nemrégiben erről írt fejtegetésemet, de pont erről szólt, hogy ha sok embert akarnak akkor "szart" kell csinálniuk, olyat mint Grid és társai. Csak rá kell írni, hogy " Very Real Racing Simulation", le kell szerződtetni pár reklám arcot és dől a lé, mert pistike azt fogja hinni, hogy ő sumaher.
-
#11321 ha arcade lenne, vagy lesz, akkor azért meg nem kérhetnének ennyi pénzt. nagyon nem. és persze én nem is fizetnék elő. :D -
#11320 Phudingok mind! -
idevman #11319 Ilyet irtak a Lotus formumba:
"Realism is a nice thing, but if fun will die I don't want it so realistic."
Es sokan osztjak ezt a velemenyt, sokaknak nem kell a bogyos maca. Nagyon szomoru panda vagyok.
Remelem az iRacing kitart es tovabbra is szimulatort akar csinalni. Vagy be fog szarni, hogy felhasznalokat veszit es csinal arcade racing game-et. -
#11318 Mindegy úgyis csak fun. Amúgy erről jut eszembe ezen a héten rommá amortizáltam az sr-em meg az ir-em... Lassan 3 alá jutok :( Szörnyű, hogy olyan verseny nincs ahol figyelnének a másikra. -
santibi #11317 én voltam a csecs bocsi. Nem volt komoly nagyon kevesen voltunk. Sajnálom, h elcsesztem az elején csak előre akartalak engedni benneteket. Én voltam a fasz. -
#11316 Nagyon jó ez az iRacing TV, főleg az összefoglalók tetszenek, profi munka. Ezért updatelem a csajos hasonlatomat:
Lehet, hogy az iRacingnek nincsenek DD-s csöcsei, viszont főzni is tud. -
#11315 Igen csak újoncoknak sajna :( Pedig ennyiért hosszabbítottam volna. -
#11314 váááá :D -
Debilon #11313 most kaptam emailt, 3hónap 1 áráért, érvényes 09.01.-ig az ajánlat.. :)
elgondolkodtató.. :) -
#11312 Uj iRacingTV epizod, azon belul Williams F1. 20:40-tol a riport, 22:40-tol videok a hatterben;)
-
#11311 5-en voltunk, de nem volt sikeres 2 autó maradt az első kör végén. Én fekete zászlót kaptam, mert az pole-os nem indult el zöldre és megelőztem a vonalig.... Ezzel ki is léptem, és sajnálom azt aki emiatt belém szállt, mérges voltam, hogy 3 óra gyakorlás után ennyivel be kell érnem.... -
#11310 ok. -
#11309 ezzel az a gond, hogy jó és szép, de mazdánál ez gyakran még "sűrűbb". mivel ott több a qual-os idő. meg a pályák. változatosak, minden héten más, meg minden és ez jó. :) meg én most még ráérek hetente egy pályára felkészülni, időm külön netkarPRO-zni jó lenne ha lenne, dehát nincs... :( :) -
#11308 Mennyien voltatok a futamon?
Akartam volna jönni, csak valami olyasmit írt, hogy már le van zárva a regisztráció vagy mi, gondolom lekéstem, a futamot. -
#11307 wow :D komoly, meglesem :) köszöntem :)
majd írok véleményt később :) -
Első 15 versenyző 1 mp-n belül. Ráadásul nem lassú autóval és nem is annyira egyszerű pályán.
Ehhez hozzájön a nagyon komoly gumi modell, akár kockásra is fékezheted és szétrázza a kormányt a kezedben)
56 versenyző azért csak összejött, amihez társul egy igen jó bírói testület, a baleseteket egyénileg elbírálva. A weboldal pedig igen jól működik, itt is azonnal ott az oldalon minden eredmény automatikusan, van prequal is, stb...
A lényeg az, hogy vegyíteni kell a dolgot, néha elkapni a fullos puncit, de ha épp ne elérhető akkor lehet kicsit recskázni is.
Még a hasonlatomhoz:
Mindenki előtt ott van a lehetőség a fullos nunira is meg a recskára is (bár az életben is így lenne...) de te jelenleg elmész a fullos csaj mellet, úgy hogy rá sem nézel.