iRacing

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

HaZso
Hát igen, én is. 2x megforogtam, a setem is rossz volt. Esélyem nem volt a TOP10-re sem, az eleje draft nélkül gyorsabb az egyenesben is, nemhogy a kanyarokban. A jó setupot nem töltik fel, mivel nagy a tét, ez nekem baromira nem tetszik, úgyhogy részemrõl kb. ennyi volt...

petesilver
Ilyen durva gridnél start után visszafelé berongyolnék a pitbe !!! Történéses verzió:

Mission Impossible 2010: PRO Class

petesilver
Ííííííííííííííjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj!!!!!!!!!!!!!!! 2009.08.08 PRO RACE:

petesilver
Hát nem ! Nem gyenge viszont az a csapat, bár nem értem miért nem akart PRO lenni, aki így megy.

Azért ez az iRacing egy újabb olyan területe az életnek, ahol jó magyarnak lenni, mert amilyen pici ország ez, annyira sok az iszonyat jó és gyors versenyzõ! És sokan a legjobbak közül még nincsenek is itt, vagy nem tudok róla!

petesilver
Hja, sajna nem mûkszik 😞 új verzió meg még nincsen.

petesilver
HÍR a készítõrõl:

Hi iRacing drivers,

Here some news of me, I have an accident with my motorcycle; I was stopped at a crossroad and a woman don't see me and hit me in my back.
I'm sure policemen give her some +4 incidents :-)

For result, break my collarbone (clavicule in french) in 4 parts so doctor put a metal plate.
I can't even test a run with the Lotus 79 :'(
The latest iRacing update seem really good (Lotus, Camera editing, new website)

But the good news is I will could spend some times on my plugin development
like finishing support for X-Sim and see some new features...

Tanulság:

Odaát is lököttek a fanatikusok! 😊 /hány incidens pont lenne a baleset. Utoljára 91 környékén Settlers lázban gondolkodtam, mennyi fa kéne bizonyos épületekhez a belvárosban, és szinte láttam, ahogy építik 😊/

Egyesek elüttetik maguk, hátha fémlap betéttel gyorsabbak lehetnek 😊

Balog Szabi ex GPL-es csapattársam, jelenleg az Orion Race Team tagja. http://orionraceteam.com/roster/Szóval nem egészen véletlen az a qual idõ.
Cowek
Használja más is az istatistician-t? Nekem a frissítések óta nem mûködik...

http://www.f1-info.hu/

petesilver
Õ is pro, és az a srác nagyon durva, amit tud. Még nem indult, az eredménytáblán nincsen, õ PRO mindkét szériában, egyébként 60 versenyzõ lett PRO mindkét helyen.

Kösz.Elsõ 6ból 4 csókával is versenyeztem nascarba.Derek és Ray elég durván tolják. Towler hol van ? Mert õ is nagy kocka
petesilver
Azért akad csillaghullás Lotusnál is! VH eldobta az 5 körben a verdát, amikor MAX nyert, és volt hogy MAX eldobta a második körben a verdát. Szóval megnyugodtam 😊 már csak egy ütõs 20 körön át tartó 0 incidenses stabil setupot kell összerakni, ami rizikó nélkül megvan olyan 2 perc 40 másodperc alatt körönként 😊 Aki itt nevetne, próbálja ki, ez a szörnyeteg lassan semmivel nem veszélyesebb mint gyorsan! 😊

petesilver
UHHHHHHH!

Alexease
Riley DP
petesilver
A Road PRO versenyeket milyen verdákkal futják?

Alexease
Jetta majd csak bo 1 het mulva lesz, addig nem lehet piszkalni.
petesilver
Valakinek van már Jettája? Festeni már lehet, de pl még mindig update szükséges felirat van miatta a fõoldalon.

symbol
az a baj, hogy a többieknek nyilván nem volt esélyük erõsebbeket legyõzni mert néha nincsenek. Pl gyakran elõfordul, hogy hurru akkor ment futamokat amikor nem volt ott olyan sok alien, persze nyert mindig, de nem kapott annyi pontot mintha erõs mezõnyben vert volna meg valószinûleg mindenkit.

persze a heti egy futam lenne a legjobb mondjuk majd a VB alatt. Aztán, hogy ne legyen az hogy mi van ha kihagysz pár futamot, ugyanúgy legyen mint eddig, hogy mittudomén, a legjobb x futamot számolják csak.

Amúgy pöpec névsor. tuti jó futam lehetett.

http://rateyourmusic.com/~unrealnoise

Cowek
A Strenght of filed a lényegi különbség a futamok közt, de ez egy csillagközi ufótalálkozó volt, az látszik :-)

petesilver
Melózom, most csak ilyen képet tudok berakni róla:

Tudsz mutatni valami listát a végeredményrõl? Kiváncsi vagyok kik vannak benne
Cowek
Az a gyõzelem a legértékesebb ami a legerõsebb mezõnyben született. Mi ezzel a baj?

petesilver
Pro Series: Lementek az elsõ versenyek, kapott is helyet az új hírek között, hogy valóra vált az álom, végre tényleg kiderülhet, ki a legjobb szimversenyzõ a világon. De azért a pontozás oda**sz! Dale Earnhardt Jr. 3. lett elsõ oválversenyén a pro szériában, ezért kapott 333 pontot. Viszont azon a versenyen kívül volt még 4, 4 db gyõztessel akik ilyen pontokat kaptak: 266,246,205,294 . A minõségi besorolás meg pontok szerint van. Akkor így ki is a legjobb?

petesilver
Amíg mi itt Lotus Sebringrõl értekezünk, addig egy magyar srác, Balog Szabolcs ment egy 1:48:798-as qual idõt, és két futamot ment, ahol mindkétszer második lett a mindkét futamot megnyerõ VH mögött. Az azét nem pite, hogy VH végigszórta az 1:49-es idõket a versenyen, és a leggyorsabb köre a második !!!! volt, teletankal!

NIBI
Remélem az sokkal jobb lesz. 😊
Errõl lenne szó:
Thread: Telemetry HUD plugin for iRacing
http://members.iracing.com/iforum/thread.jspa?threadID=25817&tstart=100

Szuperül mûködik, nem tudom iRacing meddig akar még várni a saját verziójukkal.
NIBI
HUD? Van valami amirõl lemaradtam? 😊
Alexease
iRacing SR Championship😊
petesilver
Gratula. Én most a Lotusal csináltam azt, hogy /le se merem írni milyen beállítással, mert kitagadtok a fórumból/ barkácsolatam egy vezethetõ setupot, és amikor már körbeértem jópárszor vele, kipróbáltam a VH setupot, és már azzal is sikerült körbemennem. Alakul a dolog, de még most is elcsodálkozom azon, néha hogy a fenébe dobja el megát egyenes vonalban váltás elött 10000 RPM környékén.

petesilver
Hát én próbáltam, jóformán a semmire ováloztam majdnem egész nap. Lanyomtam az SR-t, majd az utolsó futamon visszaszereztem, az legalább tiszta volt. De az is csak azért, mert a felvezetõ körben állt keresztbe az egyik idióta gumimelegítés céljából, és a fél mezõnyt ledarálta mögöttem. Jövõ héten megoldjuk, addigra csak sikerül!

Cowek
Megosztom a tapasztalataim kicsit, hátha hasznát veszi valaki...
3.18-ról indult az SR-em 1-2 napja... sikerült is tartanom valameddig Skippyvel, aztán ahogy gyorsultam futamonként 8-11 incidentet is összeszedtem. Valamilyen hülye sugallat miatt warmup alatt belenyúltam a setupba ami azonnal le is nyomta az sr-em 2.28-ra szinte egy futam alatt. Kihagytam egy napot és elõröl kezdtem...
Practice-on sikerült egy stabil setet csinálni, ami elsõre lassabbnak tûnt a gyors incident gyártónál. A setupnál egyre figyeltem igazán. Ha elsokallom a fékutat, akkor keresztben becsúszva a kanyarba ne tolja ki az elejét, és ne dobja el a fenekét sem. Persze tudom hogy ez nem újdonság, egyszerûen a súlypontot kell belõni, de valahogy ez a set nagy sebességnél sem tört ki, és akkor sem ha túl gyors kanyarban sokaltam el. KB fél mp-et javítottam a PB-en, és az utolsó 4 futamból egy 2 hely és 3 gyõzelem lett. A teljes versenyidõm 30mp-el lett rövidebb a bukdácsolások kihagyásával.
Igazából nem fényezni szerettem volna magam, mert ez bizonyára a gyengébbik szerveren történt, sokkal inkább arról szól hogy egy nagyon uralható set megtanítja az embert 0 incidentekkel menni úgy hogy lassan egyre jobb köröket megy... Egy olyan settel amivel teljesen biztos köröket tud menni az ember, még a pörgõ autókat is ki lehet kerülni, akár driftelve is.
Azt hittem hogy én is abbahagyom a hülye SR miatt, de így egészen másként látom a fejlõdési lehetõséget.
Persze magasabb kategóriákban ez már sokkal nehezebb, de biztos vagyok benne hogy a sok bukdácsolásomnak az oka az, hogy kihagytam eddig ezt a lépcsõfokot.

Nehogy túl misztikus legyen a legjobb köröm:
Infineon long: PB: 1:49.573
azért ettõl nem kell elájulni... de baromi élvezetes :-)
A HUD az számított legjobb idõt 1.48.1-re teszi, bár még nem sikerült sohasem 3 jó szektort egyszerre összehoznom...

Skippy infineon set

Alexease
Ezzel a Lotus-szal jol lehet reklamozni, csak az a kellemetlen, hogy uj elofizetoknek szol, akik - mivel Rookie-k - nem hasznalhatjak, majd ha csak Class-C-k lesznek😄 <#idiota><#zavart1>
viziloitato
Nem tudtunk Silveradozni, de nekem se sikerült a javítás, megint csak visszafelé ment az SR. Nagy visszatérés lehetett volna SilverCrown-al, mert 3. lehettem volna simán, ha a 4. nem pöccint meg hátulról 2x egymás után, a zöldnél, egy sárga után. Az elsõnél még megfogtam valahogy, de a másodiknál már csak annyira, hogy, se füvezés, se sergõzés ne legyen belõle. Ráadásul az utolsó kör utolsó kanyarban még azért sikerült a falat eltalálni, persze csak egy kicsit, de pont elég volt egy 2x contact-hez. Biztos, ami biztos azért a road SR-bõl megint leharapott, igaz most csak 0,05-öt. A héten eddig csak oválon mentem, és már 0.25-öt vett el a road SR-bõl. 😞 Holnaptól már roadon megyek, mert lassan leesik 3 valamennyire az SR, úgy, hogy nem is mentem roadon.
petesilver
tolják rendesen a reklámot:

Alexease
<#eljen><#worship>
Nah, az az enyemnel 3-mal jobb, a legjobbanl 6-tal rosszabb😊)))))
JuanG
én most lotus - sebring 1:53 elején járok, de már igy is necces ahogy megyek 😛...

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

petesilver
ííítényleg! Sorry. az valamimásban van 😊

Cowek
Hééé, az a honda motor yamaha <#buck>

Alexease
Meg a pilota feje😉 Kitakartam nagyreszt, mert mutatoba ment, ne legyen ennyire "gagyi", de azert igy is latni - hogy nem latni😄D
Alexease
Az SK nagyon jo auto ovalra, extra fun, kevesebb a baleset, jok a palyak, de ritkan van verseny. A MonteCarlo is nagyon jo (mint irtam korabban, nekem road-os kedvencem, bar nincs vele hivatalos verseny), hasonlo palyakon mint az SK, de ott sincs sok verseny.

Az a baj, nincs demo, hogy ki lehessen probalni az autokat, igy azert lutri. Lehet hogy tovabbi fejlesztes lenne a rendszerbe, de azert korrekt lenne, ha az alap elofizeteshez jarna minden autoval 1-1 het vagy honap teszt (persze, csak egyszer).
JuanG
az a rohadt kormány meg kéz is mozoghatna végre 😊

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

petesilver
wow! nagyon jóó! A másikon azon csodálkoztam, hogy oldalról vannak a verdák. ezt azért elmentettem 😊

viziloitato
Szerintem nyújt rajta a youtube, az is lehet, hogy régebben az elõnézeti kép nagyobb volt, nem tudom, már régóta ez a hátterem.
viziloitato
Ha bevásárolsz Late-bõl, akkor vedd meg mellé az SK-t, majdnem ugyanazon a pályákon van.
lac coo
Én pont ettõl a sok idegtõl hagytam abba 😊))))
Csak nem járja, hogy egy játékon állandóan egyem a kefét ...

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

petesilver
ecc cce rûûû eeen neeeeeeem érteeeeeeem! Bakker, csávó alig tudja úton tartani, direkt nem elõzöm meg, kizárólag csak a külsõ íven autózom, mert tragédia, amit kacsázik a belsõn, lehetetlen elmenni mellette. Erre 2 türelmetlen barom beszúr nekem belsõ ívre, hát menjenek. És erõltetik az elõzést bakker a kacsázó ördöggel, és perszehogy megszívják, satuznak, mindkettõ szanaszét, és persze megszívom. Mindjárt úgy berágok, hogy bevásárolok latemodelbõl, mert esküszöm reggelig nem fogok aludni, annyi ideg van bennem. Nevetséges SOF -ban kûzdök itt idiótákkal, meg kerülgetem õket. Taktikai érzékük nem nulla, hanem -3milliárd évvel ezelötti õsporszem isbealázza õket nekifutás nélkül. Hogyafrancba lehet elõrébb jutni, lassan már 2-vel fog kezdõdni az SR.

viziloitato
Ezt most csináltam nemrég HaZso-nak. Középen az üresség a VW miatt van. Ha kellenek az alapok, akkor felrakom neked valahova.

2009S3
viziloitato
Asszem, ahol festeni lehet, az autókat, onnan vagdostam ki õket, aztán egyberaktam. A képeket a naptáramhoz az iRacing.com-ról, és a Schedule részbõl szedtem ki.
petesilver
Szecsi, neked honnan vannak azok a jó minõségû renderképeid az iRacinges verdákról?/ a naptáradban néztem, magamnak kiegészítettem a válogatott Schedule-al/ Pláne asszem a youtube háttered a saját festésû autód. Hol mutatja ezeket ilyen felbontásban??????

viziloitato
<#nevetes1>
petesilver
vígasztal nyilván, hogy beírta, az õ hibája. hejdejó 😊