25347
-
mag1c #11265 Kösz. -
#11264 Ha csak a cup pályákat nézem, akkor kb. 250$ autóval együtt, plusz előfizetés. Ha egyszerre vennéd meg a hozzávalókat, akkor 20% kedvezmény jár, de ha egyszerre csak 6 valamit veszel, akkor is. Én az összes pályát beleszámoltam, nem csak a bajnokságonkénti 12 pályát, mert változtatják mindig, így előbb-utóbb meg kell venned. Nem sokkal többet számoltam, 18 vagy 19, ha jól emlékszek. -
mag1c #11263 Megtudja mondani vki hogy mennyi pénz kell ahhoz hogy nascar(cup) autóval és az összes pályáján tudjak menni? Nem mint ha most lenne rá keretem csak hogy érdemes-e egyáltalán gondolkodni róla. -
#11262 Faszán csillog a kasztni, meg a muszerfal is mintha vilagitana, de lehet az csak textura. -
#11261 A video elejen van szuk ketpercnyi iRacing update bemutato, foleg az ejszakai versenyrol.
-
pasztor #11260 ezt én is így csinálom, leintés után nyomom amíg közel távol senki, csak akkor állok meg... :D -
#11259 23.000 Dolláros összdíjazás Star Mazda -
#11258 A verseny végén én is szívtam már 1-2x mikor nagyon örültem, hogy nyertem beraktam hátramenetbe a kocsit és hát lost of controlmeg egyszer pont így belém jött egy állat talán pontiacal toltam még akkor. De azóta megtanultam, hogy a levezető körben ha van valaki mögöttem akkor ugyanúgy nyomom mintha verseny lenne ha már nem látom a tükörbe akkor padlófék és gyors esc :)Ezeket én legszívesebben kitiltanám 1 hónapra :) -
#11257 szar minőség meg minden, de tegnap egy srác, mazda futamon, célbaérés után csak úgy padlógázzal belémjött. szar minőség, mert siettem, nem akartam HDvel tökölni, meg felbaszta az agyam, jelentettem is az iracingnek. ha még elbambult volna oké, de nem az ideális iven voltam, a gázról nem vette le a lábát, utána meg a chat-en ":)))"-ott bassza meg. én ilyenkor az illetőnek levenném az SR-jét -1-el. Ide nem figyelmeztetés kell...
Ez nem szint. Mert ha még a pozícióért teszi...
link -
mag1c #11256 Néztem youtube pár nascar videot és pitben átmennek egymáson az autók . Ez mi már ? Direkt nem javítják ki ? -
#11255 zúzda -
#11254 Ezt kéne belerakni pár szimulátorba -
#11253 Nemcsak Te vagy igy vele:D Mazdánál csak az elsö szárnyon fél fokot állítok sz.r a kocsi Arrólnem is beszélve hogy milyen nevek vagy minek hívjam ezeket amiket állítani lehet a lényeg magyarosítás nem ártana vagy legalább szómagyarázat -
#11252 Erőteljesen szívok ezzel a nascar seteléssel. Hozzáérek valamihez, és nem tudok menni egy komplett kört. -
idevman #11251 Member site fejleceben ha a sisak melletti MPR felirat fele viszed az egeret akkor megjelenik, hogy mi kell a tovablepeshez. -
#11250 Köszi.
Nem tud valaki Magyar nyelvű Nascar setup leírást. Egész életemben road versenyzést toltam, fogalmam sincs még az alapokról sem oválban, ezért az iR beépített szetjeivel szenvedek. -
#11249 Nem vagyok valami nagy szaki még de igen, 4.0 feletti sr-el léphetsz feljebb. De egy megfelelö kocsi is kell hozzá:) Én pl mazdával már nemtudok class a-ba lépni hiába van az sr-m 4.00 felett
Q Renátó
Várjuk a vidit:P:D -
#11248 #11244-re plz valaki mondjon valamit. -
#11247 pfúúú, srácok, akkora futam volt hogy az agyam eldobom. 361 közül a legdurvább. itt aztán volt minden... ez megy videóra, az száz.
majd pár napon belül linkelem mert látni kell XD
eredmény
grafikon -
#11246 Nem vagyok PRO, igy nem tartok fel senkit;)
Mostanaban nincs idom, kedvem, hangulatom stb. Neha ha olyanom van, egyedul "sokat" megyek, teljesen jo;) Most mar van jo sok palya, auto. Nekem egyelore igy is megeri, es ott a lehetoseg, ha lesz kedvem, idom, barmikor indulhatok barhol:P -
#11245 Nana! Idén is indultam 11 versenyen, mennék én most is, de a meleg nagyon rossz hatással van rám, zúzni meg nem megyek be. Mostanában setupkészítéssel görcsölök, amit lehet, hogy nem bírok sokáig idegekkel. PRO-ban mennék, de ahhoz meg kell tanulnom setupolni az autót. Most a Falconnal szarozok épp, de nem megyek versenyen, csak próbálok jó setet csinálni. Igaz mire kitapasztalom, addigra megint változtatnak az autón. Még a kedvencemmel, a Riley-val voltak versenyek mentem, de már ott is kikészített, hogy set nélkül semmit nem értem.
-
#11244 Mennyi Sr kell hogy feljebb lépjek? 4.0? -
#11243 nem kell személyeskedésnek venni, de alex, te ennyire nem szeretsz versenyezni? mármint azért január vége régen volt. Ekkor mentél utoljára.
Szecsi is belehúzott azért... 11 road futam több mint fél év alatt. :D
Különben nem geciségképp, de én tuti megvonnám olyanoktól a PRO-t akik alig mennek vagy semmit nem mennek. Pl mi van ha Szecsi már két éve egy futamot se megy, de a statisztikái alapján még mindig PRO lenne? Másoktól venné el a lehetőséget.
Tibor belehúzott, néha egész sokat tolja, igy tovább :D
Istán is remélem aktiv marad, Star mazdával nagyon durva futamok vannak, tegnap volt olyan verseny, amin 3-an úgy gyilkoltuk egymást, hogy olyan nincs. sokszor körökön keresztül fél másodpercen belül autóztunk mindhárman. -
#11242 Hát én még csak D-s vagyok oválon, itt meg rövidek a futamok, szóval gumigondom még nem volt. Kb. 10 kör gyakas utan iracing gyári settel idomero nelkul 10. helyrol 4. lettem, igaz abban a mezonyben nyernem kellet volna mert csak 1500 kornyeke volt strenght. -
#11241 hát te tudod, de nekem egyetlen sokat kéne gyaksizni ovalra hogy ne egyem meg a gumikat. többek közt ezért is hagytam abba teljesen. roadra már nagyon hamar fel tudok készülni, kábé két három óra vezetés után élmezőnyben tudok lenni. a pályák többsége szerencsére már a kisujjamban vannak.
nah de akkor jó versenyzést :D -
#11240 Legalábbis nem annyit mint Road-ra. Meg persze nem is akarok az élen lenni (nem is tudnék). -
#11239 nem kell rá gyakorolni? :D -
#11238 Kezd tetszeni az ovál versenyzés. Nem kell rá gyakorolni, szóval ilyen casualnak pont jó, mellette meg tolom netkar F2000-et, így tökéletes a világ. -
#11237 ha beállítasz manuálisan motor hibát akkor esélyes :) -
idevman #11236 Azt nem tudom mert mar reg lattam az FS-t, de emlekszem ha a megfelelo idopontott (ev,nap) allitottad be a szimulacioban, akkor a Hawaii vulkan beindul. -
#11235 És Europában a vulkán időszakjában, lezuhantak a szimuban a gépek ? :D -
#11234 Ilyen mar a World Racing Series-ne is van mar egy ideje;) Eleg jo fizika, jol vezetheto, korrekt FFB, jo auto+palya kombo (kis formula + Lime Rock :P), es meg eso is van (bar nem tokeletes). -
#11233 Mekkora királyság lenne ha mindig az adott pálya valós időjárása lenne. Megvalósítás igen egyszerű (ha már az engine fel van készítve a dinamikus időjárásra). Csak a netes időjárás jelentések szerint kéne alakítani az időjárást real time.
Télen mondjuk szopás lenne.
Flight Simulatorban mar van ilyen egy ideje. -
#11232 Igazi, valos, realtime dinamizmus nem is kellene, ide felesleges. Ha mar a versenyek elott be lehetne allitani a napszakot, idojarast, a levego- es aszfalt homersekletret, kesobb talan az esot, az mar boven jo. Hosted-ben, gyakorlason lehetne szabadon allitgatni, az idomerokon fix lenne, a versenyen veletlenszeru.
A verseny alatt folyamatosan valtozo napszak az arnyekszamitas, az autok szama es a jelenlegi versenyek rovidsege miatt felesleges. -
#11231 hát igen. sajna. de kábé 2 éven belül el kell indulniuk az időjárás kidolgozása és a dinamizkus megvalósitásuk felé, mert legközelebb tuti ezek teljes (!) hiánya miatt lesz tömeghiszti. Az meg ne olyan jó senkinek sem. :) -
#11230 Nem biztos, hogy igy lesz (csak 1 ejszakai palya), csak nagyon valoszinu:) Igazabol nem tudom, de ez a graf engine meg mindig az NR2003-szeru, vagyis nulla dinamika, elore generalt az egesz. -
#11229 hát azért ez igy nagyon gagyi megoldás lenne. igy kár is eröltetni az egészet, sokkal jobban nézne ki ha már minden oval és road pálya egyedi, random égképet kapna. még ez sincs meg, de már éccakai futam. kicsit kezd kuszaság lenni. :/ -
#11228 Igen, ez jo kerdes, de valszeg nem;) Ehez az osszes autot meg kellene csinalni. Vagy majd fokozatosan, sorban, egymasutan;) De a reflektorok sem fognak vilagitani, legalabbis azokon az autokon, amelyeken van. De mivel (valszeg) most csak ez az egy palya lesz megcsinalva (nem hinnem, hogy dinamikus az ejszaka, palyankent ujra kell generalni, gyartani), igy NASCAR-hoz szanjak, abban meg ugy sincs reflektor;) -
#11227 kivancsi leszek az autok belseje vilagitani fog-e, marmint a kijelzok, muszerek. -
#11226 iRacing Richmond Night Racing Previews