iRacing
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az ilyen helyzetekbol lesznek a latvanyos videok vagy a soderagyba tolo SR-rombolo megmozdulasok;D
Dehogy<#awink>#awink> 4 official verseny és 4,0 felett kell lenned és felkerülsz , ha jól emlékszem !
Már pedig itt rend lesz mondta a nagymama és berúgta a szart az ágy alá.
Tényleg, ilyenkor amikor lejjebb sorol valakit, mint ma az új season kezdőnapján a 2.0 alattiakat, azoknak is ki kell várni újra a három hónapot (vagyis a mindenkori season végét)?
jah, így jártunk 😊
fel kell dolgozni megint, bár a porscheval nem lesz egyszerű, de imádom
fel kell dolgozni megint, bár a porscheval nem lesz egyszerű, de imádom
!Forza Ferrari!
Üdv a klubban,3 hete A 1.8 volt (hozzá teszem 1 versenyt nem mentem azóta,csak ma először) most B 2.81ezt neked iRacing<#gunyos1>#gunyos1>
En ugy emlekeztem, hogy szezon kozben 1.0 alatt dob vissza, de ugy nez ki, akkor mar 2.0 alatt:/
na a Nordschleife-s porsches durvulás miatt sikerült A ból B-be visszakerülni 😄
bár nem tudtam, hogy 1.71 el visszadob
bár nem tudtam, hogy 1.71 el visszadob
!Forza Ferrari!
Azert Imolan sokat javitottak😉 Korabban a celegyenesre rafordulva harmadara esett az fps (OK, nalam, szar gepen, de arra azert mindenki panaszkodott), most max 10-20% csokkenes van. Persze, ez valszeg nem engine beallitas volt, ez inkabb csak" LOD-olas vagy transparent-sorba rakas. Amit meg tudtak volna csinalni 3-6 honapja is, de mivel itt minden min. 3 hoapig tart, es fontossagi sorrend van, igy az ilyenekre is honapokat kell varni;D De elobb-utobb minden elkeszul😄
Most "semmi" kulonleges nem jott, most inkabb a dirt-re koncentralnak (hatter fejlesztesek), plusz a DX9-tol es a 32bit-tol szabadultak meg. Egy-ket technikai dolog jott (elelmosas es elesitesi beallitas a nagyobb felbontasra es a VR-re), a fix D11 miatt mar rendes (giga) printscreen es hasonlok.
Valszeg a kovetkezo update-tol lehetnek (fix DX11/64bit-re) komolyabb valtozasok. Eloszor valszeg hatter technikai dolgok jonnek (memoria es shader kezelesek, tobbszallu szamitasok, fenyek/arnyekok "atallitasa", "kamu" tukrozodesek optimalizalasa stb.), amitol kicsit szebb de foleg gyorsabb es jobban kihasznaltabbak lehetnek a HW-k.
Vagy egyeb render dolgok (pl. jobb normal mappok, occlusion stb.), amitol "realisabb" lesz a feny/arnyek es a render (most is szep, de azert neha meg kicsit muanyag jatekautos).
Aztan majd utana johetnek esetleg az "erdemi" (latvany) valtozasok is. Normalis postprocess, dinamikus napszak vgy akarmi.
Valszeg a kovetkezo update-tol lehetnek (fix DX11/64bit-re) komolyabb valtozasok. Eloszor valszeg hatter technikai dolgok jonnek (memoria es shader kezelesek, tobbszallu szamitasok, fenyek/arnyekok "atallitasa", "kamu" tukrozodesek optimalizalasa stb.), amitol kicsit szebb de foleg gyorsabb es jobban kihasznaltabbak lehetnek a HW-k.
Vagy egyeb render dolgok (pl. jobb normal mappok, occlusion stb.), amitol "realisabb" lesz a feny/arnyek es a render (most is szep, de azert neha meg kicsit muanyag jatekautos).
Aztan majd utana johetnek esetleg az "erdemi" (latvany) valtozasok is. Normalis postprocess, dinamikus napszak vgy akarmi.
Van, de nem látni, csak az fps meter-en.<#zavart1>#zavart1><#nyes>#nyes> Sebringen a boxutca high és medium beállítása között volt 40fps különbség.<#wilting>#wilting> Illetve olyan 100 fps alatt játszhatatlanul akadozik, remeg (v-sync-el is, sőt talán azzal a legrosszabb).
Utoljára szerkesztette: GeriDoc, 2017.03.14. 09:52:52
Utoljára szerkesztette: GeriDoc, 2017.03.14. 09:52:52
Van valami új vizuális fikcsi az update-tel? Ki mit lát?
Leginkább zárt szelvényből. Nincs csőhajlitó gépe. Most nem találom a hirdetését. Privátban megírom a Tell számát.
Mibol epit? Zartszelveny, vagy acel csovek? Esetleg 80/20 aluminium rendszer?
Kivancsi vagyok van elerhetoseged hozza?
Kivancsi vagyok van elerhetoseged hozza?
Ahhoz asztalt kéne vennem, és a pedál rögzítése még mindig problémás lenne, barkácsolhatnék.
Dzsidzsi32, anglia, nem hiszem, hogy ide elküldené 😄 Otthon van saját, amit csináltam, de itt még semmi. Egyszer kapcsoltam be a gépem, hogy lássam működik e összerakás után 😄
Dzsidzsi32, anglia, nem hiszem, hogy ide elküldené 😄 Otthon van saját, amit csináltam, de itt még semmi. Egyszer kapcsoltam be a gépem, hogy lássam működik e összerakás után 😄
Merre laksz ? Van egy taksonyi srác aki cockpit építéssel foglalkozik. Atom stabil amit csinál 😊 És nagyon jó áron dolgozik. Az enyémet is ő csinálta. Szereti a kihívásokat , mert az enyémet 4 hónapig terveztük a motion miatt.
Úgy próbáltad már hogy egy szék, meg egy asztal? <#idiota>#idiota> Engem sem kergetnek az asztal körül hogy nincs cocpit-em..... <#idiota>#idiota><#mf1>#mf1>
Venni akartam egyet, ide nem szállítják úgy tűnik, bár írtam nekik, másik alternatíva meg drágább és egy centivel szélesebb mint ami ideális lenne. Most nem nagyon akarok építgetni, bár lehet az lesz a vége. Lassan 1 hónapja nem szimulátoroztam. Valami nagyon kéne már 😄
Cockpit?
Marmint epiteni szeretnel?
Marmint epiteni szeretnel?
Az biztató, köszi. Eddig stabilnak tűnt, van 20 giga mobilnetem, talán pár versenyre elég 😄
Már csak cockpit kell, azzal viszont gondban vagyok.
Már csak cockpit kell, azzal viszont gondban vagyok.
Ezek a tukrozodes mentes, muanyag barkacs autok eleg viccessen neznek ki😊 Eloben is gazosak, de ott megvan a varazsa; az istaloban hulladek anyagokbol osszehegesztett doboz, amibe belepakolnak egy metanolos traktor motort, aztan kurjongatnak a palya szelen😄D
Ez a "szokasos" iRacing "beta-megjelenes" lesz, aztan majd 1 ev alatt felfejlesztik😉 Egyelore a mukodesre (realroad) es a tartalomra koncentralnak (legyen legalabb 6 auto, 2 egyedi palya, es vagy 10db "dirt-esitett"😉.
Valszeg a realroad veszi el az energia nagy reszet: a verseny elott fellocsolt es ledongolt palya, ami szep lassan felszarad, nyomvonalasodik, atrendezodik, folyamatosan valtozik a tapadas es az utviszony, es a vegere minden (palya szele es auto) total dzsuva lesz;D
Sajnos a latvanyt dolgokhoz meg ido kell. Csak a mostani build-ben szabadultak meg a erosen korlatozo tizeneves DX9-tol es a 32bit-tol. Majd csak ezutan tudjak beepiteni a modernebb dolgokat, amihez tobb shader, memoria es egyeb kell.
De a video alapjan a "mukodessel" sem vagyok kibekulve...
Valszeg a realroad veszi el az energia nagy reszet: a verseny elott fellocsolt es ledongolt palya, ami szep lassan felszarad, nyomvonalasodik, atrendezodik, folyamatosan valtozik a tapadas es az utviszony, es a vegere minden (palya szele es auto) total dzsuva lesz;D
Sajnos a latvanyt dolgokhoz meg ido kell. Csak a mostani build-ben szabadultak meg a erosen korlatozo tizeneves DX9-tol es a 32bit-tol. Majd csak ezutan tudjak beepiteni a modernebb dolgokat, amihez tobb shader, memoria es egyeb kell.
De a video alapjan a "mukodessel" sem vagyok kibekulve...
Na, ez tényleg olyan, mintha a "Verdák" újabb része lenne. <#idiota>#idiota>
Egy férfi sosem nő fel, csak drágábbak a játékai.
???
Na,..nyilván lesz ez ennél jobb is, de ne már..😄 ez valami über steril 'dirt'-nek.
Na,..nyilván lesz ez ennél jobb is, de ne már..😄 ez valami über steril 'dirt'-nek.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Nahh, ahogy a hollandokat olvasom a forumon nagyon jo lett az uj gumi modell. Nagyon dicserik paran.
Nem hevul ugy, jobban lehet megfogni az autot a hataron stb.
Nem hevul ugy, jobban lehet megfogni az autot a hataron stb.
Nem tudom, hogy mi számít, de eddig 1 MByte-os feltöltésem volt, és nem volt baj soha. Néha aus szerveren belecsippentett a sárgába, de ennyi. Szerintem jó lesz.
A sebesseggel tuti nem lenne gond, a ping is jonak tunik. De ki kell probalni.
Utoljára szerkesztette: Alexease, 2017.03.07. 23:53:10
Utoljára szerkesztette: Alexease, 2017.03.07. 23:53:10
Lehet olyan lennél, mint ami néha látszik hogy felrepül az autó 2 méter magasra, egy méter oldalra, és füstölő gumikkal érkezik vissza az útra, mindezt 2 másodpercenként.... 😄 😄 😄 De ki kell próbálni, hátha.... Én az ilyenekről inkább maradok lefele biztos ami biztos... 😄 😄
http://www.speedtest.net/my-result/6111353391
Ez vajon elég lehetne egy versenyre itt? Mobilról osztott net, egyelőre ez van.
Ez vajon elég lehetne egy versenyre itt? Mobilról osztott net, egyelőre ez van.
Mount Panorama-n is azért pucolt felfelé elég szépen háromban 😄
Szegeny skippy meghalna a hegynek felmenetbe! <#hamm>#hamm>
A Hungaroring valami "kapcsolatokon" keresztul kerult be a listaba, de talan meg ok sem gondoltak komolyan. Talan ha nem lett volna teljes atepites terv az elmult evekben, akkor elkeszult volna. Vagy nem😊
Az iR 10× ennyi tartalmat is tudna szerezni (autok, palyak), de naluk a szolgaltatas (hivatalos szerverek es futamok, "fix" szamu elofizetoknek) erosen lekorlatozza a dolgokat. A listaban sok olyan auto es palya van, amit mar elkezdtek, talan mar be is fejeztek (ugy ahogy), de egyszeruen a rendszer miatt nem fer bele.
Ott a Silverstone, ami azert top palya, 5 eve beszkennelve, de meg sem fejezik be, pedig az nem uj palyakent szerepelne, hanem cserelne a regit.
Persze, a palyakkal van a legkevesebb macera, az mindig beillesztheto valahova, max a "kotelezo" vasarlast kell valahogy "megmagyarazni" (a teljes sorozathoz meg kelljen venni).
Az autok problemasabbak. Nem futhat egy versenyben korlatlan tipus, es a sorozatokat sem bovithetik a vegtelensegig. Pl. BMW/Honda NGTC vagy a FR3.5.
Az iR 10× ennyi tartalmat is tudna szerezni (autok, palyak), de naluk a szolgaltatas (hivatalos szerverek es futamok, "fix" szamu elofizetoknek) erosen lekorlatozza a dolgokat. A listaban sok olyan auto es palya van, amit mar elkezdtek, talan mar be is fejeztek (ugy ahogy), de egyszeruen a rendszer miatt nem fer bele.
Ott a Silverstone, ami azert top palya, 5 eve beszkennelve, de meg sem fejezik be, pedig az nem uj palyakent szerepelne, hanem cserelne a regit.
Persze, a palyakkal van a legkevesebb macera, az mindig beillesztheto valahova, max a "kotelezo" vasarlast kell valahogy "megmagyarazni" (a teljes sorozathoz meg kelljen venni).
Az autok problemasabbak. Nem futhat egy versenyben korlatlan tipus, es a sorozatokat sem bovithetik a vegtelensegig. Pl. BMW/Honda NGTC vagy a FR3.5.
Én a Monaconak jobban örülnék! Ott micsoda SR gyilkosságok lennének! 😄
Azert a Hungaroring meg mindig ott van.
Mas autos forumokon valahol mintha olvastam volna, hogy tobben is jeleztek IR fele, hogy elosegithetik a targyalasokat a szkenneles ugyeben, de nem reagaltak ra erdemben.
Utoljára szerkesztette: knbs81, 2017.03.07. 08:04:28
Mas autos forumokon valahol mintha olvastam volna, hogy tobben is jeleztek IR fele, hogy elosegithetik a targyalasokat a szkenneles ugyeben, de nem reagaltak ra erdemben.
Other things:
- weather system with rain (?)
no public plans at the moment
- AutoX:
Sep-16-2015: Would like to do it but it's a big project
- trying to get licenses for:
- Hungaroring:
Utoljára szerkesztette: knbs81, 2017.03.07. 08:04:28
Nem mind, még lehet javítani, aki akar. A főoldalon lévő cikkben benne van, mi, micsoda.
Én követem a fórumot itt is és az iracing home-t is, csak nincs mit hozzá szólni. A lényeget leírta más, mi csak bólogatni tudunk. Én is azon az állásponton vagyok, hogy abszolút nem érdekel a "sár" téma. De nagyon örülök neki, mert minden széria profitálhat annak a tapasztalataiból, újításaiból, amit behozhat más szériákba is.
Az hol van? Fórumon csak akkor járok amikor videót teszek be a topicomba...
Olyan jo, hogy mas is szamon tartja a coming soon szekciot rajtam kivul! 😉
Erosen ketlem, hogy gepet tudnek boviteni😉 Vagyis verseny lesz, de milyen, azt meg nem tudom.
Plusz a dirt-ben a drifteles es oldalcsuszkalas miatt, erosen hatrany lesz a 720p es az 1db monitor, a 3 monitorosokkal es a VR-esekkel szemben😊 Majd ovatosan😛
Csak a kivancsisag hajt, annyira azert nem izgat a dirt oval. Tala majd a Rallycross. Bar az valszeg "csak" kotelezo "toltelek" lesz nekik a dirt oval melle.
A bevetelt tuti megdobja, az mindenkinek jo (plusz fejlesztesek). Es technikailag is sokat szamithat (gumi, realroad, egyeb dolgok es effektek).
De azert mar illene az 5 eve scannelt Silverstone-t megcsinalni, es befejezni az 5-6 eve keszulo audio reszt, az uj utkozoest es torest is;D
Plusz a dirt-ben a drifteles es oldalcsuszkalas miatt, erosen hatrany lesz a 720p es az 1db monitor, a 3 monitorosokkal es a VR-esekkel szemben😊 Majd ovatosan😛
Csak a kivancsisag hajt, annyira azert nem izgat a dirt oval. Tala majd a Rallycross. Bar az valszeg "csak" kotelezo "toltelek" lesz nekik a dirt oval melle.
A bevetelt tuti megdobja, az mindenkinek jo (plusz fejlesztesek). Es technikailag is sokat szamithat (gumi, realroad, egyeb dolgok es effektek).
De azert mar illene az 5 eve scannelt Silverstone-t megcsinalni, es befejezni az 5-6 eve keszulo audio reszt, az uj utkozoest es torest is;D
:erre azert en is benevezek😛
No, csak nem gepet bovitesz???
Aruld el valojaban ajto kilincs megeloz(Rally) rajongo vagy! 😉
Trefat felre teve, szerintem nincs olyan aki ne menne vele legalabb par kort, ha lesz valami elereheto ingyenes kupa/sorozat.
IR-t ismerve ha megcsinalnak valamit azt jol csinaljak, a dirt resz nagyon sok uj tavlatot fog nyitni a tobbi kategoriaba is.
Sokan fujjolnak, engem szemely szerint is csak a road erdekel, de ebbol velemenyem szerint minden kategoria profitalni fog.
Utoljára szerkesztette: knbs81, 2017.03.06. 18:30:42
Elvileg 29-en jon a dirt (sorozat). Valszeg tul sok lenne a vakfolt az update-nel, igy meg tesztelik. Eleg sok modositas kell hozza: shaderek, realroad, uj sorozat, portal, menuk stb.
Kivancsi leszek, mit adnak majd az alapcsomagba (ingyen, Rookie/Advanced Rookie sorozatok)?
Gondolom autokbol a Dirt Legends Ford, es talan a Street Stock. Palyakbol nem hinnem hogy odaadjak a ket bereklamozottakat, inkabb valamelyik meglevo ovalra pakolnak dirt reszt is (USA Speedway es Thompson elvileg tuti).
Az uj sorozat miatt (iR, SR, Classs) tuti tumultus lesz az elejen, erre azert en is benevezek😛
Kivancsi leszek, mit adnak majd az alapcsomagba (ingyen, Rookie/Advanced Rookie sorozatok)?
Gondolom autokbol a Dirt Legends Ford, es talan a Street Stock. Palyakbol nem hinnem hogy odaadjak a ket bereklamozottakat, inkabb valamelyik meglevo ovalra pakolnak dirt reszt is (USA Speedway es Thompson elvileg tuti).
Az uj sorozat miatt (iR, SR, Classs) tuti tumultus lesz az elejen, erre azert en is benevezek😛
Ej de király lenne ilyen nézetben vezetni! 😄 😄
Na tessék már Ocon is iracingezik 😉
De valaki szóljon már neki hogy meg lehet venni már az mp4-30-ast is 😄
De valaki szóljon már neki hogy meg lehet venni már az mp4-30-ast is 😄