25347
-
#24025 Nem. VRS-en szoktam megnézni a fogyasztást és verseny előtt kiszámolok mindent számológéppel. -
Mik #24024 Használsz valamilyen fuel calculatort? -
#24023 -
#24022 Tessék :D
VRS setupot alakítgattam, hogy ne álljon keresztbe annyira a kanyarbejáratokon amikor fékezek, de így is hajlamos erre sajnos.
Utoljára szerkesztette: Norbi1990, 2017.07.15. 21:54:58 -
mumus70 #24021 Egyszer mehetnék egy ilyen szettel, istenem.... :D :P -
#24020 Jó kis verseny volt Suzukába :)
Az előttem lévőknél gyorsabb voltam, csak nagyon kicsiket hibázgattam és nem jött össze a győzelem.
10:22-nél rajtolunk.
Utoljára szerkesztette: Norbi1990, 2017.07.15. 19:19:48 -
mumus70 #24019 Brutál vonatozás.... :D :D
-
#24018 Most kerültem fel A-ba, akkor ezt a tanácsot meg is fogadom, thx :) -
#24017 -
#24016 Én még várom a kormányomat ami úton van :D Ezzel a lógabele cuccal elég nehéz :) -
#24015 Az A-nal, de mar talan mar a B-ben is, halal az SR. Egy utkozessel 2 oranyi tiszta verseny SR-t von le:D Legalabbis regen ugy mukodott:) -
ozoli78 #24014 Ha meg van az A - s jogsi utánna felejtsétek el az SR t , mert az megöli ha rá paráztok.
-
#24013 Attól függ mivel szeretsz menni. Ha Global Mazda akkor felesleges SR-re gyúrni, iRating-re kell. Ha minden vágyad az Imsa vagy Blancpain akkor meg arra érdemes -
#24012 Persze ilyen van, az igazsághoz hozzátartozik, hogy én mindent az SR-ért üzemmódban megyek még :) -
#24011 Én nem rég kezdtem, egyből A-ról, most már sikeresen B1.5nél járok
Global mazda sokat vitt le és a replay-t visszanézve a legtöbbször még az ütközést sem tudtam volna elkerülni, nem hogy én lettem volna a hibás. Three widenál Lime Rock ugratója után (nem vicc) elkezd a bal szélső jobbra jönni és vitt 4 embert. Meg hasonlók... -
#24010 Örömmel jelentem a terv sikerült és 12 nap alatt a nulláról B-ben vagyok, ha minden jól megy, ma meglesz az A is ROAD-on. Gyerekjáték, csak ésszel kell menni. És ebben volt három nap külföld is szóval igazából 9 nap alatt hol több, hol kevesebb játékkal egy rossz kormánnyal röhögve mentem fel. :D -
#24009 Lime Rock már az GT3-al is. Ugrató legalábbis van benne :D -
#24008 Valószínű hogy meglévőkkel fognak operálni. Alig várom, hogy Lime Rock-on Rally Cross-ként ráengedjék a GT3as kocsikat -
#24007 Talan a hatterben csinalnak "normalis" palyakat is, de tuti a dirt-et addig bovitik ameddig lehet. RX palyakbol nem tudom mennyi lesz a valoban uj palya, valszeg a nagyresze a meglevo palyak kulonbozo nyomvonalaibol atalakitott dolog lesz. -
#24006 Éves bevétel az. Azt kell nézni mennyi marad meg.
Vajon lesz majd külön Rally kategória vagy bedobják az Road-ba? Gondolom előbbi. Én mondjuk jobban örülnék pár Road pályának, de úgy nézem a következő 1-2 évben Rally meg Dirt pályák fognak kijönni. -
#24005 Itt UK-ban ha 10k alatt keresel adót sem kell fizetned. Igaz egyedül megélni se lehet annyiból :D Viszont ha több adót fizetsz, kérdés nélkül fizetik vissza a következő évben. -
#24004 -
#24003 Jott kerdoives level az iR-tol, szokasos kerdesekkel, de volt platform (pl. konzol), kormanyok, pedalok, epitett szim. stb. Kicsit jellegtelen, semmi erdemleges vagy arulkodo iranyvonal.
Kerdeztek a penzugyi reszet is (a haztartas bevetele), 10E dollarrol indult a lehetoseg, ami vicces, mert mar ez is ~1.5x annyi mint a bevetelem:DDD Ebbol is latszik, nem mi vagyunk a celcsoport;) Valszeg az 50-60E-es reteget celoztak meg. -
#24002 Hogyan lehet régiót váltani? Jó lenne, ha a UK fórumra be tudnék nézni. -
#24001 Jaja tudom, írtam is azonnal a srácnak PM-et, hogy bocsi, elbambultam. Visszaírt, hogy "no problem man", gondolom nem nagyon haragszik akkor. :D -
endy papp #24000 Ilyennel vigyázz mert simán kaphatsz érte akár több hetes pihit szándékosságért.
Én már jártam így az más hogy az tényleg az volt, de azt nem mondja meg senki ,ha olyan a csóka simán felnyom és nézheted az üres monitort hetekig.... -
#23999 Mekkora amatőr hibát követtem el...IMSA verseny végén, célvonal átszelése után elbambultam, annyira néztem a Black Box-ot meg a kijelzőket a kocsiba, hogy nem vettem észre az előttem lelassuló GTE kocsit, és telibe vágtam hátulról... 4x persze azonnal :S -
endy papp #23998 A legutóbbi GT3-as versenyemen (Blancpain) 48 kört mentem 0x-el 5.helyen végeztem a 9.ről indulva, előznöm nem kellett,így nekem kifejezetten bejött.....igaz a 4.is kapott 1 kört már de ezen a pályán ez nem annyira gáz -
#23997 Várjál, még lesz itt IMSA két hét múlva - Chevy DP + GTE + GT3 -
#23996 Itt (hotlapszeru versenyek) foleg ez a gond, amikor tizedekert megy a a harc, azert sokat szamit (meg ha kicsit "buntetve is van) az egyszerusitett valtas es pedalkezeles. Foleg stabilitasban. De mindegy is;) A lenyeg, aki tizedekert megy, szamolja bele a gepet, monitorokat, kormanyt es egyebeket, es akkor nem lesz annyira "ideges" ha tulsokat kap;)
Nem mindegyik valtonal engedi a "szabad" valtast, ahhoz olyan tipus kell. -
#23995 Mazdának nagyon fekszik az a pálya, én is imádom. GT3-nak viszont szűk és rövid szerintem
Tegnap próbálgattam H váltóval a mazdát segítség nélkül, rászántam magam egy kis gyakorlásra. Azért érezhető volt a gyorsulás egyenesekben. Nagyjából 3 tizeddel javítottam az optimális időn Laguna Seca-ban és a váltófüles legjobb időmet is sikerült elérnem. Érdekes ez iRacing-ben, hogy kuplung nélkül enged lefele váltani, de nem is baj mert CSL pedállal nem megy a H&T -
tbazsi95 #23994
https://youtu.be/yvIb9IoaZO8
Utoljára szerkesztette: tbazsi95, 2017.07.11. 13:42:45 -
#23993 Ilyen Lime Rock-ra minek engedik amúgy rá a GT3-akat? Nincs elég pálya?
Most így hirtelen ami nincs, de kb egyből megvenném:
Red Bull Ring, Hockenheimring
Kellene nekik valami Európai túra felmérni a pályákat
Utoljára szerkesztette: tobias88, 2017.07.11. 11:23:13 -
#23992 -
mumus70 #23991 -
#23990 Jaja, Mercivel jövök majd :) -
twinr #23989 Hah, Nicki Thiimmel versenyeztem ma. Mondjuk sokat nem láttam, de egy pályán voltunk! :) szerencsére streameltem. -
twinr #23988 Jaja. Viszont nagy élmény mikor már csak 1 másodpercre vagyok tőlük. Egy két év(tized), és meglesznek 5 tizedre! :) -
mumus70 #23987 ""Idők tekintetében: persze, ha WR-t jönnék körről körre, akkor tuti nem lenne gond A magyarok között így is relatíve jó időt jövök a Mazda-val, meg úgy átlagban is, csak elég nagy a szórás a splitekben. Egyik versenyesen majdnem nyertem úgy, hogy 57-es köröket futottam, 2 verseny múlva meg 17. voltam 57-es idővel a 24-ből.""
Ismerem a szitut! És sokan bele is fognak szaladni ebbe! Örömködés van, mekkora király vagyok, Sima top 3 egy átlagban 1800 SOF-os splitben, aztán feljebb tesz egyel a következő futamon, netán a top splitbe, aztán amikor összekerülök a sok Div 1-2-es 3 monitoros Fanatec cuccos szponzorált csókákkal, rájövök mekkora szar vagyok, körönként 2-4 mp hátránnyal a top 15-től is messze...... :D :D :D -
twinr #23986 Streameltem egy mai futamot. Brutális első split, 6 pro, az átlag SOF 3300, de ezt lehúzták a C7, meg GT3 pilóták. A GTE sof-ja úgy 4-5k között lehetett, vagy több. :) Azt hiszem én voltam az utolsó SOF szerint.
Brutális csaták voltak, de teljesen tiszta volt mind, még x-m se lett. A legjobban az utolsó körben szívatott csak egy lekőrözött, de azt már rutinosan kezeltem.
Ezért mondjuk, túl kell élni lent, aztán már sokkal jobb. bármilyen ligánál jobb az első splitben menni, vér profik.