25347
  • viziloitato
    A Charlotte Infield RC-ra gondolsz?
  • symbol
    Jó ebben igazad van, igy valóban nem kell kuplung, meg ezt tudom is, de wow, szal nemtom, hogy ez lassabb-e, szerintem igen, bár sanszos csak megszokás kérdése. :)

mindenesetre köszi, holnap majd meló után próbálkozunk. :)
  • simcompany
    49.7 körül megyek és már szét van csavarva a járgány. láttam ma 47.3-at is. na az a setup kéne :)
  • Alexease
    Egyszeru autonak tunik, de meg sem az;)
  • simcompany
    hát az egész napom elment hogy elbíbelődtem a Legends Ford '34 Coupe-val a Infield Road Course pályára belőjem a setupot. nagyon trükkös ezzel a vassal ez a csikicsuki
  • idevman
    Bocs kart tolva tart.
  • idevman
    - Gazt felenged.
    - Fekez.
    - Pillangot huzva vagy kart huzva TART.
    - Gazfroccs, megtortenik a valtas.
    - Pillangot, kart elenged.
  • idevman
    Nem kell kuplung a Mazdahoz, csak gazfroccs. Termeszetesen kikapcsolt segitsegek nelkul ertem en is. Szerintem annak sem kene szamitani, hogy nekem pedalon van a kuplung neked pedig gombon.
    Olvasd el a release notes dog-box szekciojat ha nekem nem hiszel. De nem csak erre alapozva kotozkodom, en tudom vezetni kuplung nelkul.
  • IsTiB
    Kezdem unni az iracing idióta büntetését. hihetetlen hogy más miatt is én szopok a hülye gyerek 50méterrel korábban fékez és kilök tönkremegy a verdám az övének semmi baja és még ugye én kapok sr meg ir levonásokat is mivel a mocsok iracingben nem tudják megjavítani a kocsit és nem tudom befejezni a versenyt ez kész vicc.
  • Alexease
    De ez forditva is igaz;) Ha kozel vagy az egeszhez (pl. 4.1) es buksz 0.15-ot, akkor ~3.45-od lesz;D
  • kigyi
    Igen akkor is ugrik, de nem kell hibátlan, csak lépd át a 4.0-t :) Ha hibátlan az csak azért szép, mert nagyobbat ugrik valamivel.
  • atenza
    Szóval ha közel vagyok a 4-hez akkor egy hibátlan futamot kell menni :)
  • kigyi
    Azért mert amikor eléred a kerek egész SR-t akkor ugrik egy nagyobbat és azt is hozzászámolja ilyenkor. Előtte a srác meg 48-at kapott :) Simán lehet 0.5 felett is kapni ilyenkor amennyiben az adott feltételek teljesülnek. pl.: Teljesen hibátlan futam, 2.99 SR a futam előtt. Ebben az esetben nagyon nagy ugrás lesz az SR-ben.
  • atenza
    Miért kapok másodikként +10-et, 0 incident-el, miközben valaki az 5. helyen 3 incident-el +0,47-et? result
  • symbol
    Mazdánál ha kikapcsolod az auto dolgokat, akkor kell a kuplung. visszaváltáskor.

Érthető a makro, mert ha nincs kuplungja az embernek akkor tényleg elég kellemetlen és illúzióromboló gombot használni igazi kuplung helyett.
    iracinget nem hibáztatom, okolom, minden legyen úgy mint a valóságban, legyen az akármilyen nehéz is. ha überbrutál nehéz lenne esőben vezetni, akkro is csinálják meg, hisz az mindenkinek ugyanolyan nehéz lenne. sokkal jobb buli és élvezet, ha tényleg olyan minden mint egy igazi.
    ezért is fizetnék sokat. :)

és igen, ne legyen lágyulás. remélem még megérem azt amikor az iracingben roadon lesz időjárás és ideális iv, lágy iv, szemcsésedés, vagy csak olyan hogy hidegben nem tudom elérni az ideális gumi-hőmérsékletet, míg más igen, meg ilyenek. nah az már real lenne :D
  • pointer4
    Kipróbáltam minden újítást, és nekem nagyon bejön :D
    Végre elérte az iRacing az LFS szintjét nálam, és túl is szárnyalta így, vezetés-élmény tekintetében.:D
    Észrevettem egy érdekességet, V8-nál és Mustang-nál a rázókövet nem érzem a kormányon. Skippy-vel érzem pl, túl nehéz az autó, hogy átjöjjön vagy logitech profilernél kéne valamit ráhúznom az effektekből ?
  • kigyi
    Azt lehet tudni most mennyi a valós előfizetési díj akkor a többinél? Csak mert 14-én lejár és nem tudom mire hosszabbítsak.
  • idevman
    Mazdanal nem kell kuplung a valtasokhoz. Annak is dog-box ("tolokerekes") valtoja van.

Nem ertelek, egyreszt azt mondod ertehto a makro, es biralod a sim-et amiert megkivanja a kuplungpedalt. Azutan azt irod, hogy ne legyen ellagyulas.
  • symbol
    Vágom, tehát reméled azért tették vissza a limitert, mert az egy hivatalos valami része, aminek úgy kell, hogy legyen, nem pedig azért, mert az emberek panaszkodnak, hogy anélkül túl nehéz vezetni, és ezért nem tolták korábban.

érdekes.

mustangos meg meglepő. bár nem csodálom. star mazda auto kuplunggal túl lassú, kikapcsolva meg visszaváltásoknál kéne ugye a 3. pedál, azt meg egy extra gomb megnyomásával "hozom" elő. megszokható, de azért verseny közben a kezdetekben lesznek emiatt érdekes szituk az tuti. XD

Jacek: tudom, hogy azt foltozzák, de attól független hosszú távra terveznek, mert hát nah. arra terveznek nyilván.

Igazából én még mindig jobban örülnék ha egy kicsit drágábbb lenne a cucc, de exkluzívabb, még élethűbb, még szebb meg minden. ne legyen ellágyulás a vége, mert akkor hamarosan egy codi gamma nagyobb élethűséggel bir majd bizonyos területeken (és ez alatt nem csak a grafikát értem..)

• Jacek
    mar persze ha olyan az auto:)
  • Jacek
    de most is vannak licencek, nem? azert lehetne szorni a dolgokat, es igen is PRO kategoriaban fulladjon az auto, kotlezo kuplung, H valto miegymas..
  • Alexease
    Igen, olcsobb lett az osszes elofizetesi dij. Ha a tartalmak arait nem nezzuk, akkor lassan havi nehany szaz forintert mar folyamatosan lehet versenyezni, hasznalni a szolgaltatasokat;)
  • Alexease
    A fo problema az, hogy eleve kevesen vannak a szimesek. Pontosabban azok, akik komolyan versenyezni szeretnek, online, korbe-korbe, rendes szabalyok, keretek kozott.
    De koztuk is nagy a szoras. Eleve ott a kontroller kulonbseg. Nem mindenki teheti meg, hogy jobb minosegu, H-patternes, 3-pedalos cucca legyen, es elsosorban nem az "akarom, nem akarom" miatt, hanem egyszeruen az is penz.
    Vannak nagyon sokan, akik nem "autot akarnak vezetni", kuzdeni a technikaval, hanem egyszeruen versenyezni, kergetozni.

Es valoban, az engine alapja nem egy mai darab, a fejlesztes is elhuzodott, es a kiadasok-bevetelek, a nepszerusites, a fokozatossag miatt logikus volt, hogy igy honaprol-honapra adagoljak a cuccost (folyamatos fejlesztesek, friss tartalmak).

Az tisztan latszik, hogy ha elfogadhato, modern, korrekt grafikaval, effektekkel, latvannyal, szolgaltatasokkal akartak volna megjelentetni (pl. egy megpiszkalt ISI cucc, a RACE es hasonlo kategoriaval, dinamikus napszakokkal, idojarassal, animaciokkal, vagyis azert nem egy Codies latvanyorgiaval:P), akkor sose lenne kesz;)

De ugyanigy problema lett volna, ha full extras fizikaval hozzak ki ( autokezeles, kotelezo kontrollerek, meghibasodas, kopas, hajtaslanc stb.), mert tized ennyien lennek:) Nem beszelve a plusz 2 ev csuszasrol, bevetel kiesesrol;)
  • simcompany
    Aki meg akarja most újítani az account-ját, annak mondom, hogy ugyan 12 dolcsit ír ki, de a végén csak 9.5 dolcsi lesz, mert van valami levonás.
  • Alexease
    Mint irtam, ha visszatettek a limitert, akkor remelem azert, mert nem jo mukodik valamiert, es nem azert, mert az emberek kisirjak hogy igy nehez a cucc;)
  • idevman
    Most olvasom, hogy a Mustang valtojahoz makrot irnak a nepek, hogy egy gombnyomassal lehessen valtani!

Az a baj az inkrementalis fejlesztessel, hogy amig nem volt valto addig jottek a puhapocsok. Most van, kisirjak a limitert a Lotus-ba es makrot irnak a valtasra. Ha mar az indulasnal meg lett volna a valto akkor ezek a game-erek az iRacing kozelebe sem jottek volna, es hagynak elni a sim racer-eket.
  • Jacek
    hat hosszu tavra terveztek tenyleg:) NR2003-ota foltozzak:D
  • symbol
    hát nemtom. azért valljuk be, valamit előbb-utóbb csinálniuk kell. ha kész lesz a gumi és jó lesz, meg lesz telemetria, meg etecera (sőt már közben is...) a többség követelni fog ilyen dolgokat. igazából ezt nem is kellene megvárni, nem szabadna elavulni hagyni a grafikát sem, mert ugye az sem jó reklám, hiába lenne jó a szim.

arról meg ugye nem akarok vitát nyitni, hogy ki szereti az időjárást meg az esőt, de mindenkori ROAD versenyzés egyik legfontosabb tényezője ez volt, ahogyan ma is sokszor ez szépiti meg a forma1-et. Az az iracingnek sem jó, hogy valaki emiatt nem fizet elő, elpártol.

Az hogy a motor mire képes ők tudják leginkább. Hosszú távra terveztek azért ez nyilvánvaló, szóval valami kell hogy legyen a tarsolyukban. vagy nem.
  • Jacek
    Egy game engine-t nem lehet am a vegtelensegig fejleszteni, ami ez alatt van mar vagy 5 eve elavult, toldozzak foldozzak de ne varj a csodara, ugyanis egy ilyen elavult motorba max foljebb huznak dolgokat poly/textura stb de ennyi...

Amikor elkezdtek ez az engine volt probara jo volt nem tudtak sikeres lesz vagy nem, de nem hiszem hogy most fejlesztenek egy engint a nullarol:) ez mar marad ilyen puritan:)
  • symbol
    nah most nem vágom. szarul sikerült? Nem ezt akartad többek között hogy ne lehessen gyilkolni? :)

amúgy vááá, most a következő amin ki leszek hamarosan akadva, ha a gumis patchnél nem fog koszolódni a gumi meg semmi... azért 2010-ben legyen már egy grafikai minimum is effektek terén.

plusz a fejlesztés nagy lókaki és érthetetlen.
    akik a grafikán dolgoznak azok mit csináltak eddig? egy éjjeli pályát, és a fénytükröződéseket meg a sötét árnyékokból visszavettek? nah nee.

még mindig tartom hogy állati nevetséges, hogy csak az új pályák kapnak új "egeket".

olyan steril az egész környezet, hogy csak nah. siralmas. roadon is lehetne rádiókommunikáció pl. lenghetnének zászlok, fotózhatnának kintről, boxban vicc, hogy nem lehet még pár embert berakni akár csak disznek is. nekem ne jöjjön senki a gépigénnyel, mert a fejlődésnek ára van sajnos, illetve akkor kikapcsolhatóvá kell tenni és kész.

szóval ihajjcsuhajj. persze következő packban jön az f1, azzal megint betömik a szánkat egy időre, de aztán szerintem könyörtelenebb lesz a nép. pláne, ha a codie tényleg olyan jó lesz pár területen, mint ígérik.

és igen, úgy jön ez ide, hogy a fórumon megint fel lehet hozni hogy bezzeg egy arcade-osabb gammábban még az is jobb és az is benne van...

kíváncsi leszek.
  • Alexease
    Jott update a Lotus-hoz, valszeg a revlimiter... A forumon is irtak.
    Remelem csak ideiglenes, rosszul sikerult vagy valami, es nem az lesz, hogy ha mar nehez vezetni az autot (vissza kell engedni a gazt, nem lehet gyilkolni stb.), akkor lazadnak az emberek. Az OK, hogy az iR elsosorban verseny-szimulacio es nem auto-szimulator (egyelore), de azert meg sem kellene lejebb adni.
  • idevman
    Lerohadt a PC-m. Megnezne valaki, hogy tenyleg vissza tettek-e a Lotus-ba a rev limiter-t?
  • symbol
    már megint... miért nem lehet ez a főoldalon előre jelezni? multkor vagy 15 emberrel úgy jártunk hogy nem tudtunk csatlakozni a futamhoz mert mire csatlakoztunk volna, (pár embernek sikerült csak) már karbantartás volt. eredmény; -154 irating...
    és ez nem először fordul elő... lenne még mit tanulniuk... pláne hogy a fórumban is többen panaszkodnak...
  • cselt
    Jaja sajnos ezekkel nem lehet megújítani előfizetést :(
  • kigyi
    Az a gond, hogy meglévő előfizetőknek nem működnek :(
  • Alexease
    "Tartalmas" promoajanlatok;)

PR-Zandvoort (One month of membership + Circuit Park Zandvoort for $5)
    PR-NFFE (Three-month membership + Chevrolet Monte Carlo SS for $18)
    PR-INDY (Three-month membership + Dallara Indycar for $25)
  • Debilon
    ok, köszi:)
  • pointer4
    Magát az iracing service-t ott is le kell indítani, akkor menni fog.
  • Debilon
    dual boot-os rendszerem van, win7 alá feltettem iracongot, ha xp-t bootolok, akkor oda elég feltennem magát a gamet megint, vagy oda is lekell húznom a tartalmat is? (autók/pályák) vagy elég ha érzékeli hogy az iracing installed?
  • cselt
    Oké megvan, már én is feliratkoztam.

Ennek az 5 dodos akciónak mi a kódja? Sajnos ezt az egyet fizet hármat kap akciót nekem nem engedi megújításnál (miért is engedné, hisz új belépőknek van :D).