iRacing

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

petesilver
Néha azért sikerül védeni a történeteket

itt pl a sárgát elkaszáltam volna, ha versenyíven maradok, így rögtönöztem, de egybõl félrehúzódtam, hogy visszaengedjem.

Mission Impossible 2010: PRO Class

NIBI
Mi is a neve? 😄
"iRacing Laguna Seca madman" nagyon találó a cím 😊

Én a helyedben írnék Nim Cross Jr-nak (a sporting code-ban le van írva a pontos procedúra), bár mivel rookie a csávó valószínû megussza egy szóbelivel.
Ehhez hasonló barommal szerencsére csak egyszer találkoztam, a levelem után egy hónapig inaktív volt a gyökér.
Alexease
Miutan leirtam, mar gondoltam, hogy Te voltal, a belsokameras miatt is😉
petesilver
na az a valaki én voltam 😊 😞 -101 iR volt ez a futam, és -0,17 SR 3 kör alatt lerendezett, ami igazából 2 kör volt, mert egyet a pitben töltöttem.

Alexease
<#idiota><#zavart1><#zavart2>
- 1. kornel, ha nem csuszol ki, akkor is kilok😉
- A 2. kor vegen a 2 autos kifekeze-kicsuszas is tipikus.
- A 3. korben, meg igy gyorsitva is, 3 masodperc volt, amig oda ert a balesethez, de meg igy is neki ment az palyan allo autonak😊))
- Aztan meg kikerget valakit a palyaszelere, lazan rahuzza a kormanyt, gondolom, latta, hogy a kicsuszasa utan utolertek, nehogy mar megelozzek😄

Ilyet en is sokat lattam, foleg amikor mar 2-3 koros korhatranyba pakolgatjak ki az embereket😉
petesilver
Íme: Az elsõ történetnél bár nekem jött, utána elváltottam magam, azért sikerült a homokágy, az ott az én hibám, de ahogy nekem jött a dugóhúzóban, az érdekelne, hol csináltam rosszul. Másodszorra, mikor kiütött, ugyancsak érdekelne merre kellett volna mennem. Az elsõ 3 körét a srácnak gyorsítva raktam be, a lényeg látszik. Rookie, 22 verseny, átlag 15 incidens, SR 1.60

Nézd, és rettegj, nehogy találkozz vele a pályán

petesilver
Mindjárt berakom a videot ide arról a versenyrõl, ami ma reggel az utolsó volt, és úgy durrant el az agyam tõle, hogy a tervezett egész napos verseny helett azóta nem mentem egy kört se. Ugyanaz a vadbarom jön nekem, kiváncsian várom majd a véleményed, meg Renatóét, hogy azon kívül, hogy menj legelöl, hogyan védtétek volna ezt ki? De most tényleg!! És velem fokozatosan ilyesmi történik, bár egyébb életben mutatott pechszériát is tudnék felmutatni 😊

Alexease
Koraban mar volt irva, hogy a balesetek szama, lehetosege, gyakorisaga nagyban fugg a Class-tol, a sorozattol, a beosztott emberek iR-SR szamatol, es persze a rajtpoziciotol😊

En elvetemult vagyok, kozeprol-hatulrol szeretek/tudok indulni, igy legtobbszor az elso kanyar tulelese is nagy szam (sot, volt hogy mar a startvonalnal legyilkoltak😄DD).
NIBI
Olvasva a hozzászólásotokat, el vagyok képedve...
Veletek mindig történik valami??? <#wow3> Az ilyet sose fogom megérteni. <#smile>
Akkor szerintetek kivel van a baj? (Már bocs...)

Néha elõfordul váratlan helyzet, na de ennyiszer? Gyakoroljátok az elõrelátást!
Ahogy Alex is mondja, inkább tervezi az elengedést...
Én is sokszor nem is küzdök az elöttem haladóval, mert TUDOM, hogy idõt vesztek vele, és beér még a mögöttem lévõ is...
Jópár futamot nyomtam már (csak a valós nevemmel keveset <#smile>) , de fele ennyi balhé nem történt velem. <#smile>
Alexease
<#idiota>
petesilver
Ahha! 😊 En mondtam, hogy ne versenyezz, csak autozd le a tavot😉 Ha az embert elkapja a versenyszellem, lenyegtelen hogy az utolso korben, akkor is megszivatjak😊)

Space.

Itt már rég elfelejtettem a kérdést, azt hittem rosszul írtad a béke szót! 😊 /Peace/

Alexease
Szerintem, mar kerdezted, es meg mindig SPACE😊
Morpheus01
Valami ilyesmit meg kéne valósítaniuk mert laguna secába pont így csúsztam bele az elõttem levõbe aki megpördült. Amúgy nekem Roadon még nem fordult elõ hogy direkt ki akart volna lökni habár egy paraszt a dugóhúzóban 0-ra lefékezte a kocsit én meg puff<#violent>

petesilver
keresem, de nem találom sehol, visszajátszásnál mivel lehet eltûntetni a keretet? szóval az alsó kijelzõt 😊

Alexease
A valodi hibas pilotat nehez kiszurni, mert nem egyertelmu az elorol-hatulrol ert utes, nehez figyelni a kikerulo manovert, veszfekezest stb. Foleg igy, hogy neha meg ping problemak is vannak...

De ha mar csak a kozvetett dolgokat nem szamolna, pl. egy lost control vagy utkozes kornyeken nem buntetne a tobbieket az utkozesert, palyaelhagyasert, talan mar jobb lenne. Bar ez is lehet necces, mert elofordulhat, hogy megpordulsz, de nem kikrulnenek, hanem odebbtolnanak, mivel ilyenkor ugy sem szamolna az utkozest😊)) Lehet, hogy belerongyol a tomegbe, balesetbe, mert ha sikerul megusznia, sokat nyer vele, ha nem, SR-t nem veszit, es majd a kovetkezo futam jobb lesz (a napi 10-be belefer😄DD).
petesilver
Nem hiszem hogy bonyolult lenne összefüggés algoritmust beletenni az SR számításba. Eleve figyelnie kéne az ütközési pontokat, hogy melyik résszel mibe ment bele, valamint ha akibe belementek elötte loose controllal keresztbeállt, akkor ugye eleve büntit kap+az autó helyzete kersztbe az úton+az oldalába szállnak bele autó elejével, ergo a mögötte levõ kapna 0 büntit. Másik: SR nek elrettentõbbnek kéne lennie. 1 futamon összeszed kocsi elejével x incidenst, aznap nem indulhatna több futamon. Mindjárt átgondolná négy ilyen után, hogy agyatlanul kockáztat-e.

Alexease
Azert a "zart-szervereknek" is meg van a hatranyuk, legalabbis versenyezhetoseg, rugalmassag szempontjabol. Eppen azert jo a jelenlegi rendszer (is), mert barmikor, barkivel, napjaban tobbszor is lehet indulni, nem kell elore tervezni (foleg az "idosebbeknek", akiknek a munka, csalad ossza be elsodlegesen a szabadidejet).

Nekem pl. tokeletes (lenne), mert en legtobbszor egyedul autokazom, de ha olyan kedvem van eppen, kettot kattintok, es mar mehetek is online (a pontok, bajnoksag nem erdekel, a sorozatokbol mindegyik tetszik, lehet road vagy oval).
Alexease
Ez altalanos😊 Engem sokszor koroztek le (😄), az elejen meg kitoltak parszor es/vagy olyan helyzetbe hoztak, hogy megszivtam ("lehetettlen", ertelmetlen helyen elozes, meg ha nincs is mogotte senki, "raerne").

Aztan 1-2 verseny utan, mar az idoket figyeltem, es ha jott valaki, mar 1-2 korrel elotte megterveztem az elengedeset, szamolgattam, hogy jo helyen jojjon ki. Utana mar nem volt gondom.😛
De viccces, hogy kepesek kockaztatni az elso 1-3. helyuket egy idetlen lekorozessel?! Nem tud varni 1-2 kanyart.
Persze, ez annak is a kovetkezmenye, hogykorabban nem volt kek zaszlo es/vagy szartak a lekorozottek a mogottuk halodra, igy sokan hozzaszoktak, hogy mindegy ki van elol, le kell gyurni😄DD

Az hogy az 1-2 korhatranyban levok, ertelmetlenul elozgetnek es ledaralnak, az megint egy masik tema😊)) Nem mondom, hogy lepjen ki, menjen nyugodtan, sot , el is engedem (ugy sem nyer vele semmit😛), de legalabb ne akarjon legyilkolni😄

Ha sikerulne megcsinalniuk normalisabban az "SR-szamitas" (ha egyaltalan foglalkoznak vele?!?!), hogy lehetoseg szerint, csak az kapjon buntetest aki hibazott es/vagy ne kapjon mindenki akinel elkerulhetetlen volt a hiba (fuvon kerulte a balesetet), akkor talan valosabb kepet mutatna az SR, es ha azok alajan (is) ossza be a szerverre a mezonyt, talan kevesebb lenne a kamikaze😊

Igaz, ezalapjan lennenek komoly roncs-derby szerverek is, ahol csak a hibazos, bevallalos, keves SR-es pilotak gyilkolnak egymast😄DDDDDD
Sajnos pub szerveren ez a jellemzõ amíg nem lesz bajnokság csak az idegesség marad és hogy most vajon ki fog lökni vagy nem?!😊
petesilver
Kedvencem múlt hétrõl, Limerock, T5 nagyjából asszem, a hátsó gyors jobbos, aminek a végén lezúdulsz, és ráfodulsz a célegyenesre. Srác beszú jobbra az apexre. Ugyebár azt a kanyart eleve lendületbõl kívülrõl kezded meg, de úgy is el lehet dobni, belülre szúrni elég õrült dolog. Beszúrt, én meg pont úgy voltam, hogy külsõ íven hagyva neki helyet, kanyarodtam vele, már 4 kör óta csúszkált elöttem, azokat kivédtem, untam. Erre már az egyenes részen kanyar után, oldalról nekem jön, olyan picit elöbb volt, ráhúzós jelleggel. Ez egy incidens, lepattan, majd visszaránt, 2 incidens, ekkor már keresztbe fordul elöttem, begyûrödött közém meg a fal közé, közben még párszor kiírta az incidenst a progi, majd amikor begyûrõdött, na az már engem átvágott a szemközti falra, loose control, + incidens a falon. Asszem olyan 10 incidenst kaptam. Írtam neki, hogy fucking idiot. És most jön a kedvencem, a válasz, el is neveztem az ilyen versenyzõt ennek: I HAD INSIDE !! Hogy övé volt a belsõ ív. Ezzel el is van intézve. Be se kellett volna oda szúrni. Beszúrt, hagytam neki teret. DE utána nem kéne nekemjönni az egyenes részen. DE õ volt belül bazz. Aztán Limerockon lezúzott egy srác, iszonyat gyors, de agresszív paraszt, úgy gondolja neki alanyi jogon jár minden kanyar, mert gyors. T1-et elszúrta Limon, lesodródott, picit keresztbe állt, belül elmentem volna, de nem korrigált, átjött a pályán, eltalált hátulról. Amint megingott az autóm ettõl, az övé egyenesbe került, már elõzni akart a balosban. Ott belül maradtam, kivülrõl rámhúzott, maradtam helyemen, a jobbosban nekemjött, rólam fordult be, én meg susnyásba. Na Lagunán találkoztunk. Célegyenesre fordítóba rámesik, belsõ íven akar elmenni. Na, kiváncsi voltam mit csinál, Senna stílusban kezdtem felszorítani a falra, én voltam elõrébb. Finoman zártam elötte, amikor jött volna a fal, nekem jött, aztán megint😊 Jót mosolyogtam, aztán elengedtem. DE szerintem jellemzõ, hogy pici lassítás és kerülés helyett inkább nekem jött 2*, pedig nekem az 0 incidens, neki 2.

Alexease
Sokszor ugy vettem eszre, az SR nem nagyon tartja vissza az embereket, foleg Rookie-ban, lehet hogy cak azert kevesebb a baleset egy free szerverhez kepest, mert draga a program😉)))
petesilver
használ, csak lesz*rja, mert õ van elöl, vagy mert õ van belül, vagy õ van kívül, vagy mert õ van középen. Válassz. Sajna ez van oválon-roadon: a kanyarból kimenet nem sokakat érdekel, csak a bemenetnél be tudjon szúrni.

Morpheus01
Mekkora állatok vannak oválon <#wow1>1 nyugodt kör nem volt mert az a szerencsétlen ott bohóckodott a pálya közepén és állandóan ki akart lökni vagy nem használ spottert meg tükröt? <#mf2>

petesilver
Ez azért hihetetlen, az ügyes emberek miket tudnak kitalálni, megalkotni. Nekem leesett az állam, nagyon cool. Nem tudom jó lesz-e valamire, de igen érdekes dolog. A HUD új Featureérõl van szó.

Íme olvassátok:
Stephane Turpin:
I start a new feature for THUD, a function to alert you before 'Lost of Control' !

In fact, it display 2 parameters used by the full function:
- Angle = car angle in function of direction
- Oversteer = red show car start oversteer

Actually, it's hard coding for Skip Barber, so I need to implement the algorithm to calc automatically the data for all cars...
After, I need to handle this value to show to the player the good information at the right time to allow him to make action to control the car. I think I will use the idea of Mark Carpenter, I will see...

És nézzétek: Oversteer function video

Morpheus01
Kösz az infókat srácok😊 akkor még maradok a rookie nálnél<#vigyor2>

petesilver
Sokszor tapasztaltam, hogy akik ieogatják az elején, hogy óvatosan az ittmegitt, meg jó sok szerencsét, azokra általában vigyázni kell, mert puskagolyóként lõ ki ezután a rajtnál,le se szarja ki merre van, és már nyomul, helyzkedik. Az ilyennek azt kéne írni, hogy sok szerencsét-ellenem, mert ha közeledbe kerülök, szükséged is lesz rá++ 😊

petesilver
Azért le a kalappal az iracingesek elörr, a játék fizikája csodákra képes. 2 fajta autó van a játékban: van könnyû seggû és van nehézseggû. Kemény munkával sikerült megoldaniuk, higy bármelyikkel megy az ember, mindkettõnél ugyanarra kell vigyázni: nehogy eldobja a seggét az autó de hirtelen! 😊 Ez a Specford egy rettenet, Limerockon próbáljatok vele végigmenni, érdemes kipróbálni. Bármilyen setupal a kritikus pontoknál szikrát szórva leér a segge. És ha leér, akkor tuti el is dobja a verdát. Külön kiemelném a jobbra dombra fel. Ott nagyon gonosz helyen van a pukli. Egyébként Alien szintûek is tépték a hajukat ezzel az autóval ezen a pályán kombóra a fórumon.

Alexease
Sokaknak ez alap "versenytaktika"😊
petesilver
Az igen. Lehet ben is hallott még a fairplay-rõl

viziloitato
Ez nem tetszett...Mazda
petesilver
Hogyaza majdnem mondtam valamit. Bakker, ma éjféltõl új hét kezdõdik, én meg kedd éjfélre emlékeztem. Ha ez elöbb eszembe jut, vagy picit is következetes lenne az iracig, máshogy alakítottam volna a mai napot. Most iszonyat mérges vagyok bakker. Kezdték anno a szombati véltással, aztán a keddivel, most meg hétfõ😞

petesilver
képzeld, sehol sics nyoma. rendszerkezelõben semmi, a verseny regisztrált 6 kört, de csak oda írt pit-et, ahol hivatalosan pitbe mentem, és kiléptem.érthetetlen 😞

petesilver
Van valami hud editor, de azt nézve nem jöttem rá mit kell csinálni, meg én Alextõl tanultam a szakmát, így az ini-t barkácsolom. Az offset utáni értékek x, y az a pozició, hogy hova rakja, ahol 0 meg 1 van, ott ha 0 akkor nem írja ki, ha 1 akkor igen.

lehet valahogy varialgatni a kiirasokat?
Cowek
Elmelegedett volna? <#szomoru1>

http://www.f1-info.hu/

petesilver
nincs szerencsém a skippivel. Megyek, jön a durva lassú jobbos kanyar a célegyenes elõtt infineonon, rákészülök a fékezésre még az egyenesben, ééééééés.....: elfeketedik a monitor, se FFB a kormányon, se kép, se hang, bár az néha halkan szaggatottan. Hát így se jártam még, de kár hogy nem láttam, ahogy a skippi falbafúródik. Szerencsére a gép újraindult, de megijedtem hogy heló videokártya, vagy valami.

petesilver
Sehogy, már nem létezik

viziloitato
Az adv. Solstice-t megölte, a Spec Racer sajnos. A Solstice volt az egyik legjobb bajnokság, nem volt ember, aki ne szerette volna, ez az erõltetett szar meg eltakarította az útból. Nekem nagyon, de nagyon hiányzik.
NIBI
Lenne még olyan? 😊
Morpheus01
Sziasztok!

Ma regisztráltam és már is lenne egy kérdésem😊 Az SR-emet feltornásztam 3.00 fölé viszont nem tudom elérni az advanced solstice gépjármüvel. Nem tudjátok hogy lehet elöcsalogatni? 😄

nah felraktam minden fost most mar megy thx😊
pointer4
2.0 net keretrendszer, readme biztos írja melyik kell neki. Windows frissítések között keresd. (el is felejtettem hogy ilyen alap cumók is kellenek 😊 )
symbol
a telemetriás program, elemzésre. (a kettõ összeakad)

http://rateyourmusic.com/~unrealnoise

2 keretprogi?😊
petesilver
annak mennie keel
iracing folderbe a d3d9.dll meg a iRacingD3D9Plugin.dll
dokumentumok/iracing könyvtárba meg a d3d9.ini

aztán kakukk, ennek így mûködnie kell, kivéve ha a 2 keretprogi nincsen fent.

xp,sp3-al
direct hogy lehet fullra frissiteni egyszer rakja fel ember azt kesz nem?😄
pointer4
Pedig annyi az egész, csak elõtte fullra kell frissíteni a directX9-et, ha vista ha win7, akkor is.
Milyen oprendszer?

Dale Earnhardt Nascaros filmet hogy lehetne megnézni ?
akkor most az enyimet oldja meg vki
legyszi legyszi😄