iRacing

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Alexease
De ha tetszik es van idod rendszeresen foglalkozni vele, akkor az eves elofizetes mar bevallahato (bar most mar nincs a juliusi kedvezmeny, de meg ugyis). Ha 1 evre elofizetsz, akkor havonta ~2600 Ft-re jon ki, ha levonogatjuk a levasarolhato kedvezmenyt, akkor ~1600 Ft/ho, ennyi, amit a "szerverhasznalatert, versenyekert" fizetni kell. Igazabol 1 komolyabb mozijegy vagy 1 nagyobb zabalas ara a Mekiben😊

Persze ha eleg az alap, lehet regisztrani tobbszor, es meg sokaig lesz ingyenes Radical promo, akkor annal nem jobb😊)
Alexease
Mas-mas neven szerintem lehet regelni ugyanazzal a kartyaval. Az hogy a kartya azonos, nem kellene hogy gond legyen. Foleg, hogy lehet kartyat cserelni az account-nal.
cselt
Akkor szerintem nem nagyon lehet egy kártyáról többször újraregelni, mert ugye megmarad mindegyik reg, amit azzal csináltál. Nem hiszem, hogy nagyon engedé a több azonos reget. De majd meg kell próbálni.
Alexease
Lehet, ha utana fizetsz erte😊
A promo kodok csak az uj elofizetesekre ervenyesek.
cselt
Azt nem tudjátok, hogy ezzel a Radicalos egy hónappal lehet újra regelni úgy, hogy az eredmények megmaradjanak? Tehát nem egy új profilt létrehozva?
NIBI
Legalább ösztönzõleg hatok rád, szóval jobban nyomod.😊

Ezt ne tõlem kérdezd, nekem csak alap autóim vannak. 😄

Mondjuk ha már van 1 hónapos ingyeneregelés, akkor igazán lehetne 1-2 hetes autó próbálási lehetõség.
És ha tetszik, akkor nyugodtan megvennénk. 😊Ami nem teszik, azt meg teszteltük és nem vesszük meg.
Vagy csak mi (csóró) Magyarok gondoljuk így? <#nevetes1>
Morpheus01
Veled nem versenyzek túl gyors vagy<#vigyor>. Na még lenne 1 idegesítõ kérdésem de szerintem már sok nem lesz<#vigyor2> Szóval melyik kategóriában vannak a legjobb versenyek mert akkor csak azt a kocsit meg pálya "csomagot"veszem meg me váság van na meg a dollar is 200<#taps>

NIBI
Este jön valaki versenyre? 19-tõl nyomom az ipart. 😊
3-4 szektor igen gaz ezek szerint😄
NIBI
Ebbe is belekötök. 😄
Ugyanis ilyen csúsztatós, lassú verdáknál sokszor jobb a "derékszögbe" vett kanyar. 😊 Úgy könnyebb megúsztatni a seggét, tehát jobban fordul. Persze idõben kell kezdeni az úsztatást. 😊
GTL tapasztalat... 😊
NIBI
27.916
25.133
26.700
28.166

A valódi 0.229-el rosszabb. 😊
atenza
Hotlap-ra gondoltam, persze hogy versenyben más a helyzet, de ha már elõzni kell akkor nem lesz gyors kör 😊 De a jó kigyorsítás tényleg fontosabb, sokan próbálnak minél késõbb fékezni, majd "derékszögbe" bevenni a kanyart, pedig gyorsabb ha idõben fékezel és tartod az ívet 😊

NIBI
Ez így nem teljesen igaz.
Verseny helyzettõl függ a dolog!
Én is másképp megyek ha támadok, mint ha védek. 😊

De ettõl függetlenül kajak gyors kör az. <#eljen>
nah valamit javitottam csak az a baj hogy ez optimalis ido es a tenyleg joval tobb.Meg gyurni kell a megbizhatosagra:f

27.950
25.250
27.033
28.300
atenza
Hát igen nem a kanyarbejáratnál kell gyorsnak lenni hanem a kijáratnál 😊

best_lap=108933
best_split1=28050
best_split2=25216
best_split3=27133
best_split4=28216
letudna irni vki a reszidejet lagunahoz? Tudni szeretnem hogy rontom a legtobbet)
nekem
28.033
25.250
27.433
28.467
NIBI
Gyorsnak gyors, de marha korán fékezget. 😄
Egy rosszabb napomon is simán kifékezném... Ha egyszer utolérném. 😄
NIBI
Meghal a motor???
Hmmm...
Én az utolsó körökben tudok legjobban menni. 😄
Pedig én is bõven kihasználom a visszaváltáskor fellépõ megcsúszást. 😊
Vagy tényleg rettenetesen szarkor váltasz, vagy a pedálod szarakszik. 😊
Ki fogom próbálni, hogy meg tud e dögleni a moci. 😄
Kösz. Szép kis idõ.De jó is lenne 50 alatti idoket menni stabilan😄
Morpheus01
Az jó mert én is haverom kártyáját használom. Akkor még 1x mindenképpen kell neki fizetni😄 aztán októbertõl átvállalom max lesz 1-2 ingyen pályavétel<#vigyor>

viziloitato
Fizethetsz több bankkártyával is. Majd váltásnál figyelj, mert én haverom kártyájával fizettem egy ideig, aztán az enyémmel, de hiába írtam át a kártya számát, az övérõl vont 😄, de aztán másodjára már az enyémrõl vonták.
Morpheus01
Segítsetek 😄 1 felhasználó több bankkártyáról nem fizethet? Mert sajna nekem csak októberben lesz és ez a Lotus akció csak augusztusban érvényes.

Morpheus01
Ezt a Replayt töltsd le és utánozd le a csákót<#alien> kivéve amit az elsõ kanyarban csinált azt a durva visszaváltást. A többi rendben volt ha így csinálod akkor kibírja a motor<#eljen>

Az a baj hogy a mostani laguna palya igen csak gyilkolja a motort.Jo parszor 3-ba kell porgetni mert 4be tul lassu 3-ba meg sok szinte😄 Ki kell talalni valamit
Alexease
Utos, de legalabb feltuno😊 Nem tudom, hogy szornyulkodjek vagy rohogjek😊))
pointer4
Amikor én rendeltem, még június volt. Nem írtak semmit, mert valószínû még õk se tudták.
petesilver
Mert ezzel lehetne tápolni, meg élvezetes, kivéve amikor ilyen baromhurokba kerül az ember. Eddig ha próbálkoztam skippivel, az iszonyat sr és ir veszteség volt számomra. Gyakorolok vele, picit érzem, indulok futamon, idegesít hogy kerülgetnek, meg iszonyat hogy mennek, próbálom picit jobban tolni, és eldobom, rongyá töröm. Akkor minden hatalmas léptekkel zuhan, itt ha folytatom, semmi nem lesz, megyek visszaszerezni szolival. Ott kifogok hirtelen pár peches versenyt, és nem visszaszerzés, hanem a túlélés a cél. 4,45-el kezdtem a skippit asszem szombaton, ma reggelre már szolival is lezúztak, 3,09-el zártam. És egyszerûen nekem a skippielõjel nélkül dobja el, sokszor nem értem miért dobja, vagy miért nem vette be. Persze kivágódni a segge, mint a parittya, pillanat alatt. Szóval ez az ördögi kör. amíg visszatápolok szolival, nem marad idõm gyakni skippivel, aztán kis skippi, és elõröl kezdõdik az egész. Valamennyit azért javultam, már biztonságosabb picit a vezérlése, de még mindig tetû vagyok mint a dög vele, és baromira idegesít, frusztrál, hogy érzem kanyarodás közben, hogy ez de szaaar! Márhogy ahogy megyek vele. A specford érzésre borzasztó eddig, a Radical viszont nagyon bejön, de mire foglalkoztam volna vele, pont 4 alá mentem. Szóval ilyen ördögi köröket futok. silveradozni akartam, 335 körüli SR, négy fölé kéne tornázni. Na ott is roncsderbi, elsõre majdnem 3 alá zúztam, illetve nem én, a versenyzõtársak. Sok ebben a vergõdésben, hogy béna vagyok, aláírom, azért nem is sír a szám. Azért se ha gyorsabb megelõz, még el is engedem. DE közepes képességekkel kurva nehéz boldogulni. Vagy a hátulról, idõmérõ nélkül induló 4 ufó tol le, vagy simán a középmezõnyben akad valami önjelölt Fittipaldi, vagy csak simán feltart valami barom, de nem csak engem, sokszor PRO-k tépik a hajukat. No mindegy, keméy meló ez kérem szépen, de minden jel arra mutat, hogy megéri csinálnom, sokat gyakorolnom, mert mérhetõ fejlõdés és eredménye van. Soha nem felejtek el pl. mosolyogni, amikor Limeon a hátsó jobbost sikerül Hazso-san eltolni. Néha tényleg tervezés nélkül úgy jön ki, muszály ott, és úgy bevennem a kanyart. Ma már rutin, 2008-ban leesett az állam, és néztem ki a fejembõl, hogy ezt hogyapicsába? aztán egyszer úgy alakult, hogy megcsináltam, és jót mosolyogtam rajta. Persze azóta biztod tud ennél is jobbat, de hát ugye õ mindig is más ligát képviselt! 😊

Mission Impossible 2010: PRO Class

petesilver
Megtaláltam, nekem ezt írta:
The current estimated shipping date for pre-paid orders is early August.
We will inform you about the dispatch by e-mail.

Alexease
Az ufo-krol es az ufo korokrol csak annyit, hogy a nagyresze auto gyilok😊 Persze, tisztelet a kivetelnek. Nekem faj, amikor hallom, hogy allnak a gazon (padlo) aztan felvaltja (pillango) es redline-ban ugral parat a fordulatszam😊

Most volt egy hosszabb riport Kaemmer-rel, igergetett ezt-azt (fek melegedes/kopas, kuplung/valto hibak, komolyabb motorserules, gumik) de kicsit mellebeszelos volt a dolog😛
Cowek
Tényleg... nem értem miért vagytok szerelmesek a soltice-ba.
Tele van kombájnsofõrökkel, Ti meg itt puffogtok miattuk :-)
Ezért tértem át LFS CTRA-ról ide, mert itt szûrhetõ a hülyeség <#zavart1>

http://www.f1-info.hu/

petesilver
Akkor száll el, ha túl magas még a fordulatszám visszaváltáskor. Lehet egybõl, meg lehet ha sokat csinálja az ember. De az ufoknál is néha elõfordul, fordítva. Sok olyan pálya van szolihoz, hogy valami végén fel kéne váltani, hogy aztán vissza. Kedvelt trükk a nagyon gyorsaknál, hogy ilyenkor felváltás helyett hosszan bõgetik a motort 3-asban, és pumpálják a gázt, mielött leszabályozna a motor. szerintem az életben hamar meghalna ettõl a motor.

Alexease
Elvileg/allitolag ebben mar nincs random.
- Sokat toltad max fordulat felett
- Durvak voltak a visszavaltasok
- Vagy csak az uzemanyag fogyott ki😊
random szeruen vannak az auto problemak vagy ralehet segiteni? 2korrel a vege elotte elment a motorerom😞 2. helyen toltam
petesilver
Majd megírom, hogy ez azt jelenti nálunk szó szerint: És mennyit fizessek, hogy legközelebb ne gyere nekem? 😊))))

petesilver
Akkor majd odafigyelek. De hát mit csináljak, ha nem hallja, ahogy ordítom is? 😊))

Azért csak óvatosan írjátok be Chat-be a véleményt ("fucking idiot") <#wink>
Hasonló szituban egyszer beírtam csak egy sima Idiot-ot. Felnyomott a paraszt, és a versemyszituációtól függetlenül kaptam egy figyelmeztetést!

Alexease
Brands Hatch Scan!

Ugy nez ki nagyon belehuztak, azt hittem, hogy majd a bejelentes utan, majd jovo ev elejen oda mennek, scannelnek, aztan majd ev kozepen lesz belole valami. Ahoz kepest, a scan mar meg van, talan mar januar utan/kornyeken lesz is belole valami!
NIBI
Könnyen lehet. De láttam a regem óta akkora rookie-kat, mint még soha... 😄
A helyükben versenyre még legalább 1 hétig nem mertem volna menni. 😄
De természetesen vannak ûberfrankó versenyek/ellenfelek is. 😊
petesilver
Zoli példája megvilágította hirtelen, honnan hemzsegnek a pályán bakker ûbergyors Rookie-k! Nyilván a fele Radical reges, lejártelõfizetésû versenyzõ!

petesilver
Jah, mert neked azóta bakker még a marsról is szereztek hozzá/bele anyagot! 😊 Háát, jó lenne, ha hamarosan érkezne.

pointer4
Elvileg ugye ma van a nagy nap, Aug 11 😄
"CSP shipment to EU, August 11th

Please note that it can take 1 to 3 weeks until everything goes through customs and arrives at the customer destination."

Nekem mondjuk még mindig Procesing a státusza a rendelésnek. Lassan lehetne under posting 😄

Ahol Alex találta azt a képet, ott írnak a fejjel lefele felszerelésrõl is.

Nekem modnjuk ebben a porsche kormányban az nem tetszik, hogy nem a középpontban van az a "tányér" a kormányon. Videókon amikor tekerik, meg olyan rosz nézni ahogy "imbolyog".
A g25 re meg nem is emlékszem már, hogy így nézett ki
valaha. 😊
petesilver
Igen, Clubsport pedált. Pointer is rendelt, remélem ebben a hónapban megkapjuk már. A momo kormányomat már félnék mellérakni ennek a kettõnek, eltörpül, játékszernek tûnne 😊

Alexease
Mondjuk a G25 mellett azert a kormany is eleg latvanyos😊
Alexease
Jol emlekszem, hogy Te rendeltel ilyet: Fanatec Porsche Clubsport Pedals? Ez a full metal, allithato, nyomaserzekeny fekes cucc - elvileg?!

Bar a G25 pedaljaival nincs gondom, de azert jo lenne egy allithato (fek-gaz kozelebb a blippeles miatt) fajta, es a nyomaserzekeny fekpedal sem hatrany (igaz most mar lehet allitgatni az iRacing-ben, de akkoris😛).
petesilver
Arra gondoltam elsõre, hogy nem ismeri a car reset-et, de aztán amikor a dugóhúzóban a falba áll, akkor azt használja. De addig vajon mire várt??? Negyed ennyire rommá zúzott autóval már eltakarodok a pályáról 😊

petesilver
Találkozásunk után enyém is vészesen megindult abba az irányba 😊

petesilver
Sean Riggan és bocsánat rosszul emlékeztem. 0,63 volt a srác SR-je.

Alexease
Ja, es lehet, hogy analog-kontrollerrel tolja😄DD
Alexease
Lehet, hogy nemsok ertelme van, mert valszeg sok Rookie van, aki olcso es/vagy ingyenes promo koddal tolja, 1-2 honapig, aztan ujraregisztral mas neven. Nem is tervez feljebb menni, vasarolni, kolteni. Olyan mint az LFS Demo, amit 6 eve nyomnak az emberek 1 autoval, 1 palyan😄DD