25347
-
#11425 Hát igen, 5 márkát ismerek kb akik csinálnak jobbat, de a legolcsóbb is 4xes áron kezdődik. És a jobb jelző is csak elméleti különbség, lehet éles tesztben nüansznyi lenne. -
#11424 Nem tud többet sőt, viszont ebben az "elérhető" árkategóriában ez a legkeményebb cucc jelenleg és közelébe sem ér a többi gyártó. -
#11423 Kicsit le vagyok maradva hardver témában, de én úgy tudtam ,hogy a FREX vagy hogy hívják a legkomolyabb. De mondom, nem követtem az eseményeket, szóval lehet többet tud a fanatec. -
#11422 Olyan jó áron van most, hogy a 220 forint/dodó még rosszabb lett. Elindult ugyanis a kereskedés a tőzsdéken és nem jó irányba mozdította el a forintot.... Paypal-on dodóba raktam a pénzem még amikor 200 alatt volt, legalább azon nem buktam. Sajnos már nem sok maradt. -
#11421 Ha szerinted jó áron van a dollár, akkor használd az iRacing malacperselyt legközelebb. Csak annyit kell tenned, hogy a hosted session-nél, rányomsz az increase balance gombra, és beteszel amennyit tudsz. Ezt a pénzt bármire fel tudod használni, ha bekapcsolod az accountod-nál a Use iRacing.com™ Credits and Dollars toward my subscription-t. -
#11420 Igen, és az iRacing-re is akkor kellett volna bevásárolnom :( Sajnos most nagyon drága már és az előfizum lejárt nem tudok hosszabbítani :( Pedig már van egy rakat pályám meg autóm. -
#11419 Hát lehet igazad van. Akkor kellett volna megvenni amikor lement 150 dollárra/euróra, csak hát a fene se gondolta, hogy visszadrágítják. -
#11418 Nem is fog. Sőt. Mindenki jobban jár, ha minél előbb megrendeli. Ez nem egy telefon vagy egy sima hardver amiből annyi konkurencia van, hogy már csak amiatt és a fejlődés miatt is lemenne az ára a cuccnak. Szerintem inkább drágulásnak van esélye, hacsak nem jön be valami konkurencia, vagy nem jön ennek egy tuningoltabb, újabb, még komolyabb, csicsásabb verziója.
Persze technikailag ez a csúcs, csak a küllemen a körítésen tudnak tuningolgatni. -
#11417 Értem, hát akkor még mindig nem akar lefelé menni az ára :S -
#11416 jah ebben szállítás is, meg minden természetesen. -
#11415 akkor 280 volt egy EURO, igy €220.95 EUR-ért, fizettem 63,491 HUF-ot. Tudom nem jön ki, dehát nah. -
#11414 Off:
Mennyit fizettél érte Ft-ban? -
#11413 eszméletlen. :D igy aztán már tényleg érezni a pályát :D gyorsabb ettől tuti nem leszek, és ugy mivel két dolgot is le kell nullázni az ini-ben ezért a sisak is ráz, de ez még jobb, még élethűbb lett az egész. elképesztő mennyire megdobja a feelinget. nagyon jóóóó. most pedig tanulhatok meg újra tempósan vezetni... :D -
#11412 -
#11411 A csomagban talalhato REG file-ban ird at az elerest, es utana futtasd meg.
Ha az iRacing-ben bekapcsolod es/vagy ki-be kapcsolgatod a "plugin-t" valtozik a a kep (ulespozicio dolese stb.)?
Esetleg virusirto, tuzfal is lehet (elvileg valamilyen proxy/IP/port szerveren keresztul mukodik, talan blokkolja valami). -
#11410 én gyökér. :D a reg file-ra f4 TC-ben és kész. sorry... :D -
#11409 kicsit off, de amúgy én is megrendeltem a fanatec pedált. azért elég vicces, hogy a rendelés után egy rohadt levelet nem kaptam tőlük még, semmi "köszönjük, hamarosan jelentkezünk" vagy valami. a paypal jelzett, hogy ugye kifizettem a cuccot aztán ennyi. marketingből lenne még mit tanulniuk... -
#11408 öh, egy nagy kérés, hogy a regeditben hol a franba találom az adott bejegyzést nagyon frankó hogy ezt nem lehet leirni a leirásba, mert a többségünk úgysem a program files-ba telepíti a cuccot... -
#11407 nem állitgattam minden alkalommal, de próbáltam. még meglesek ezt azt, tuti nálam van a hiba, és köszi szépen minden segítséget megint. :) -
#11406 lehet, hogy nem irta, es lehet, hogy nem is fontos, de nalam szar eleres van eredetileg a REG file-ban ("Path"="C:\\PROGRAM FILES\\IRACING\\"). Nalam a c:\Games\Iracing konyvtarban van, atirtam arra;)
Amugy be is kapcsoltad miutan beleptel az iRacing-be?! Allitgattad is a gombokkal a nezeteket?! -
#11405 átirni nem irtam semmit a regben, nem is hinném, hogy kellene mert azt is irta volna a ReadMe.txt-ben. :( -
#11404 nah lépések:
- vcredist_x86.exe felnyomva
- NPClient.dll felmásova a doku meg az iracing könyvtárba is
- Double-click on the Registry.reg file for your OS megvolt.
- iRPS.exe (run the proxy before start iRacing) megvolt.
- Start iRacing and use the motion cockpit view (és hogy használjam ha nem működik? :D
- Feel free to add your impression about this plugin in the iRacing forum thread ;-) -
#11403 TrackIR:
- instaltad a vcredist_x86.exe-t?
- bemasoltad az iR konyvtaraba a NPClient.dll-t, a iRPS.exe-t?
- atirtad a REG file-t es megfuttatad?
- elinditottad az iRPS.exe-t?
Ha igen, akkor fingomsincs:D
-
#11402 Ez a iR-fejforgatas mar 1-2 update ota letezik, irtam is korabban rola;) Alapbol nem rossz, olyan "driftes", az "ellenkezo, csuszas" iranyaba nez. Csak ha durvabb a csuszas, az oldalero, akkor durvan kitekeri a fejet es kepes ide-oda ugralni;) Bar kisebb leallitasokkal talan jo (csak 1.0-an teszteltem, lehet csak ott idetlenkedik:P). -
#11401 lefele váltáskor könnyebb úgy. legalábbis ha azt nézem, hogy "alien tempó közel" szeretnék autózni. de mondom lehet megszokás kérdése.
nah de most más :D
bekapcsolatam az iracingeset az app.iniben és lol. fasza, nem is tudtam hogy van ilyen, bár elég gagyi. :) race07-ben meg gt2-ben sokkal jobb volt.
aztán a másik gond, hogy még mindig nem akar működni ez a vacak új cucc ami ugye nema fejmozgást szimulálja hanem a "fizikát". -
#11400 APP.INI: DriverRotateHead=0.000000 -
#11399 Mazdahoz minek kuplungolni valtaskor?!:) Elvileg csak elindulaskor kellene, de az meg globalhelpes:)
Bar nem vezettem meg egyikbol sem igazit, es normalis real leiras sincs, melyiket pontosan hogyan kellene.
De elvileg a Dallara, Jetta full automata (a valosagban allohelyzetben is, valtani barhol, barmikor, mindenfele extra nelkul).
A Mazda, Radical, Riley stb. felfele valthato azonnal (throttle cut), visszafele erdemes gazfroccsot adni.
A Barber, Legends hasonlo, de felvaltaskor vissza kell venni a gazt (nincs automata throttle cut).
A tobbi meg most mindegy;)
De az a baj, hogy az egesz valtomizeria es kezeles megbukik, atlathatatlan onnan, amiatt, hogy meg kikapcsolt segitsegekkel is felautomata:/ Eleve az allohelyzetes, elindulasos segitsegek, plusz a rossz valtasok utan a fordulat fuggo automata bevaltasok...
A hajtaslanc kozepet kellene megoldaniuk (lefulladasos-kuplungolasos-elindulasos-mizeria), azzal talan tisztazodna a helyzet. -
#11398 nekem nem működik sajnos, most újrainditom a gépet hátha akkor. :(
mellesleg hol lehet bekapcsolni az eredeti iracingeset? :D előre is ty! -
#11397 Igen, fent van, korabban mar szavaztam is igennel.:)
Hasznalhatonak tunik, kicsit hullamvasutas, de meg mindig jobb, mint a gyari (kulon bekapcsolhato!) iRacing-es dinamikus fejforgatas, ami inkabb zavaro, es neha ossze-vissza tekeredik;)
Jo lesz ez, majd ezt is jol beepitik az engine-be, hasonloan a splittime reszhez - 2-3 update utan:P -, de akkor valszeg profin, allithatoan. -
#11396 akit teheti szavazzon továbbra is igennel :)
link
itt pedig egy info mailt lehet igényelni -
#11395 egy hülye kérdés. huttu és a többi alien hogy vezeti pl a mazdát?
gondolom náluk auto kuplung kilőve. :D
marad az hogy visszaváltásnál kuplungolnak. vagy nem.
tiszta béna vagyok még ha visszafele nem kuplungolok, gyakran használtam ugye a fék meg a gázpedált egyszerre és ugye bármikor válthattam föl le eddig, mert "automata kuplunggal" mentem. :) -
#11394 próbálta már valaki ezt a Motion cockpit view-t? -
#11393 Meg is lepődtem volna ha nem Jessica a téma az első hozzászólásokban.
Ez nem szemrehányás volt, nem feltétlenül elég csak egy hobbi az embernek -
#11392 Erkezett egy-ket update autokhoz, palyakhoz. Pl. ejszakai Bristol! :)
Ugy nez ki, a rendszert kellett (szokas szerint) jobban, megbizhatobban kidolgozni, es talan most folyamatosan toljak az ejszakai palyakat (ami meg ketto, elvileg). -
#11391 -
#11390 Pocono elorendelheto;)
Ennek a Pre-Order-nek most mar van legalabb ertelme is, mert adjak a kedvezmenyeket. A 100%-os es az elozo kedvezmennyel igy csak ~2$. Annyi meg belefer;) -
#11389 kb annyira nez ki szarul mint a videoban az Ir:D nem all jol neki a ruha:D -
#11388 Ebben a videóban kifejezetten szarul néz ki Jessica, pedig volt videó amiben kifejezetten bejött. -
#11387 12:20-tol az upgade-ek bemutatasa, 14:50-tol a keszulo ujdonsagokrol vannak kepek, videok.
-
#11386 asszem, valami oválon belül egy kacskaringó