iRacing

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

petesilver
Ti nem olvastátok el a Jetta leírását? Már nem tudom hol olvastam, facebook iracingen, vagy az eredetin, de ez a váltó bizony automata blipes, így nagyon fordulatszámfüggõ az, mikor lehet elváltani.

Mission Impossible 2010: PRO Class

Alexease
VW Jetta TDI Cup - SCCA Pro Racing - LiveTiming <#vigyor3>

Meg sem neztem, mennyit mentem RA-n a VW-vel, de valszeg erre az idokre az iR-ben ravernek 5-10 masodpercet😊))))
Alexease
Ha mar igy alakult, en is frissitettem az "egygombos" tomoritomet, hasznald ezt: Portable Xilisoft Video Converter Ultimate

Full automata, rengeteg beepitett formatummal, stilussal, lehet vagni, efektelni stb. Ha gyorsan kell vagni, tomoriteni arra jo😊
Alexease
Kivancsisagbol megneztem a tomoritesi aranyt, 530MByte-bol keszult egy 3.7MByte-os file (1280x800, 25fps, 2048kbps, 128kbps MP3)

ConvertTest.avi
Alexease
- VirtualDub
- Windows MovieMaker
- Sony Vegas
- Adobe Premier
- vagy barmelyik freeware/shareware konvertalo cucc, pl. Xilisoft.
es hogy lehet tomoriteni?
pointer4
Szerdai kérdésemre ezt írták:
"Hello Peter,

your order # 2417 is in our system. The Clubsport Pedals can be shipped next week on monday.

You will get an e-mail about the dispatch.

Mit freundlichen Grüßen
Best regards

Fanatec_Gameshop
Claudia Faltermeier"
Alexease
Az meg tomoritettlen cucc, erdemes tomoriteni rajta (1/50-1/100 reszere le lehet nyomni😛).
Alexease
De a pattogasa is kicsit furcs😊
Amig csak korozgettem, meg nem volt veszes, betudtam a gyari autonak es a tunningnak. De igy gyorsban mar macerasabb😛 Foleg kanyarban, ahol meg gumi oldaltartasi gondok is vannak/lehetnek, igy meg az is dob rajta egyet-egyet😄
25fps-el is 170mb azt nincs kedvem feltolteni pedig jo kis harcot vivtam elso helyert.Igy jartatok_D
Alexease
Biztos van ra valami szakszo, en nem tudom, maradok a "nyomatek/sebessegfuggo" valtasnal😊))
Elvileg egy duplakuplungos DSG-valto van benne, ami full automatan is mukodik, automata funkcioban is ra lehet valtogatni, de van "manual" resze, de ott is mukodik az automata-elektronika (visszavaltasoknal figyeli a fordulatot, sebesseget, nyomatekot, fekpedalt, mitutomenmit😛).

Raadasul ez ABS-ses, vagyis az lenne a leghatekonyabb, ha massziv fekezessel kozelitene az ember a kanyart, es jokor valtogatna vissza (ennel valszeg maceras, ha valaki hozzaszokott, hogy fel gazon tartja az autot es ugy fekezget😛).
De mivel elvileg/allitolag az iR-ben a kuplung szimulacio meg nem az igazi es/vagy nem nagyon van, foleg nem ilyen duplakuplungos, igy egyeb problemak is lehetnek😊
sajoati
vmi olyan van, hogy túlpörögne, nem? és amíg nem lassítasz le megfelelõ sebességre, nem is enged visszaváltani. lehet van rá szakszó.

Endure, in enduring grows strong...

Alexease
Meddig jutottal, hanyadik lettel?😊
Ma mentem eloszor vele, igy komolyabban, amikor sietni is kell(ene😛), de a valtasokkal en is szivtam😊 Egyreszt mindig megszokasbol blippelgetek visszavaltasnal, plusz valami nyomatek/sebessegfuggo valtas lehet benne, mert nem mindig valtott vissza. Hosszu egyenes, fektav, fokozatosan valtogatok vissza 3-at, kigyorsitas... es nem megy.😊 Aztan nezem, hogy meg mindig 5-ben van😄DD
Alexease
- www.fraps.com
- Vagni meg nem vagtam a replay-t, d a memebers oldalon a UserGuid-ban biztos benne van a hasznalata (vagy a forumon tuti).
Hát véleményem szerint erre a Jettára ebben a formában kár volt pénzt áldozni részemrõl. Egyáltalán nem jött be nekem. A váltásokkal komoly bajban vagyok 😊

HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu

meg hogy tok kivagni? Mert sehogy se akarja.Olloval kell az biztos de mindig 0 a file merete
hogy tok nezheto videot csinalni a rpy-bol? Tehat feltudjam tolteni youtube-ra?
Alexease
E szerint igen. Eddig ugy tudtam, hogy csak 1 naposak, de igy jobb😊

Epp most jovok versenyrol, Toya is bent van, de en gyorsan vegeztem😉 Jobban belassultak elottem a kanyarban, mint gondoltam, elvettem a gazt es mar allt is keresztbe😊

De a legjobb az elejen volt, amikor kovetek valakit kozelepbbrol, a hatso egyenesben padlon, es valaki elmegy koztunk, keresztbe a palyan😊)))))))
petesilver
iRacing We just turned the 24 hours du fun on early. You can now run the Jetta TDI in practice and race servers. This weeks 24 hours du fun will run at Road America though Monday 8/17. Have fun out there.

ez nemaz hogy 17-ig lehet tolni?

Mi szerint csinalja beosztasokat a jatek? Tehát nevezunk egy versenyre 40 random szeruen krealja a szerokat ?
Alexease
VW Jetta funrace csak ma van (ma van az igazi verseny is, ugyan ott😛).
petesilver
Hazsonak tetszett, én nem is tudom mikor fogom tudni kipróbálni, talán vasárnap. Nekem ma meg holnap meló, csak késõ este tudom tolni, de annyi mindennel kéne mennem, hogy ááááááá! Majd este meglátom, lehet alvás helyett iracingezek, aztán elnyomom ezt a két napot egybe.

symbol
én meg közben néha gyaksizgatok f1-el, de még nagyon sokat hibázok szerintem pár hétig nem is megyek futamon. 😄
majd a következõ szezon lesz a mérvadó. 😊 nem olyan sokat szimeztem ilyen gyors és "kezelhetetlen" járgánnyal. 😛

de látom igenpörögnek itt egyesek 😄

http://rateyourmusic.com/~unrealnoise

24 Heures du Fun versenyek mennek már tegnap óta az új VW-nal. Közûletek senki nem nyomja? 30-as fieldek vannak, jó móka. Bár karambol az van bõven, azért így is tetszik.
petesilver
Akkor ez a titka a gyorsaságnak! 😄

HaZso
Ijjj, de furcsa - én angol mértékegységeket használok :-)

petesilver
No: ha a Toe in mínusz elõjelû, akkor az széttartás?

petesilver
Szóólhattál volna! Nem setup kell neked, hanem vasbeton a COT-ba! 😊

petesilver

HaZso
Lehet, mivel splitekbõl megvan az 1:41 😊

HaZso
ÖÖÖ hát izé... <#vigyor> Reméltem, hogy nem derül ki, hogy annyit mentem... Úgy történt, hogy beidegesedtem és a falat kihasználva végigmentem fullgázon kb <#kuss><#violent><#help>

petesilver
No, Hazso pár percre ránézett, ment vele egybõl 22:293-at, elmondta mi a véleménye róla, most hegeszthetem tovább. Addig ment Lagunán a Jettával 1:42-t, de szerinte 1:41-et is lehet menni. Mindjárt amit berakok képet, azt tesztelheti aki akarja, azt a setupot próbálta ki most hazso.

petesilver
Persze, már megcsináltam magamnak, mindjárt berakom akkor 😊

csinalsz nekem 1 kepet a setup oldalrol? Csak kivancsi vagyok mennyi mindent lehet allitani😊
petesilver
Egyébként a program lenyûgözõ! Hihetetlen, mennyire él az autón a setup módosítás, ahogy hihetetlen, milyen széles skálán lehet finomhangolni ezt a Cot ot! Most itt az ideje hogy utána nézzek, miket állítottam, hogy értsem is!

petesilver
Mondom nem találom el az ívet! Nah barkácsolgattam, asszem kezdek icipicit ráérezni, jönnie kéne zsonak tesztelni, már 22.9-et sikerül stabilan.

Alexease
Nem inkabb 22:1 ?!😊
petesilver
Na ha anno az NR2003 ilyen nehéz lett volna, sosem megyek vele. Ez szerintem nehéz, bár úgy kell tolni, ahogy Norbi meg Hazso szerette anno. Nem egyszerû setupolni, most Hazso qual setupjával 23:130-akat megyek, de ívet még egyszer se találtam el normálisan.

sajoati
hehe, np, majd remélem õ elárulja😊

Alexease
Nem tudom😊
sajoati
azt nem értem, HaZso prektiszen ment 21.7-et, akkor az milyen setup volt?

Alexease
Vagy az NR2003 volt egyszerusitve😄
petesilver
De az tény, hogy a setup része bonyolultabb, mint anno nr2003. Ezt az autót futómûvileg részletesebbre csinálták

Alexease
Befordul az, csak lassan kell menni vele😊 <#idiota><#zavart1>
petesilver
Valami ûbergáz van, akármit csinálok, ez az autó be se fordul. Cot, Richmond 😞

Alexease
Annyira nem is veszes, 22:6:xx, en csak 8-10 kort kapnek😊)))
Alexease
Mindjart megnezem, en mennyit boklazok a palyan😊
Ha Pro-Tunning: 21:7:xx, HaZso: 22:1:xx, akkor en kb 23:1:xx 😊)))
Alexease
Nem kell ahoz csalni😊 Kismillio beallitasi lehetosege van az autonak, ha sikerul eltalalni, hogy ne tolja el az elejet kanyarbemenetnel, az mas sokat szamit😉
lac coo
Hát pro idõk miatt kérdezem ! <#idiota>

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Alexease
Milyen csalas?!😊