25347
-
#11505 Nem tudom milyen verzió, meg hogy egyáltalán fent van-e még.
-
#11504 Jólvan, megbeszélhetjük :) -
#11503 Hát de mér nem szósz, odaadom a kódomat kipróbálásra, annyira már ismerjük egymást :D -
#11502 Mert kíváncsi vagyok rá, hogy milyen, ha új. Egy régebbi verzió megvan nekem is (1.2.0.0). -
#11501 Téged ugyan mér érdekel ?
Ami torrenten fent van, az elég régi verzió, fele annyi autó meg pálya van benne mint most. -
#11500 Ez engem is érdekelne, hogy hol van fenn, ill melyik verzió. -
#11499 Ha friss igényt tartanék rá 1-1 előfizetés nélküli időszakban jól jönne :) -
#11498 új, vagy még a régi? mert közel sem mindegy :) -
#11497 Fennt van torrenten egy offline verzió összes mindennel együtt. -
LESCO #11496 :)))
Nekem elég, ha csak az ovál pályákat meg az ovál autókat elintézed.
Köszi -
#11495 őőőőő..... feltöröd az iracing szervert, és hamisitod az adatbázisukat úgy, mintha már megvetted volna az autókat... vagy megveszed.
De ha már ott jársz, 2-3 éves előfizut nekünk is bepipálhatnál :D -
nono55 #11494 köszi, olyat mondj amit nem tudok. -
#11493 megveszed :-) -
nono55 #11492 mondja már meg nekem valaki, hogy az autókat honnan lehet beszerezni? (az alapokon kívül...) -
#11491 Kicsit offolok sry.
netKar PRO Demó teszt futam holnap 20:00.
Részletek:
https://sites.google.com/site/netkarhungary/our-mission -
#11490 Hmm, ezt eltalálta valaki, ilyen hangok kellenének :D -
#11489 Kozben utana neztem, az Fmod az "uj" hang engine;) Igy hogy utana olvastam, mar beugrott, hogy lesz valami ilyesmi, de itt 3 honapos ciklusok vannak, mar olyan reg volt:)
De eloszor, ugy is csak kompatibilitasi dolgok lesznek benne, es csak utana talan az ujdonsagok, efektek stb. Vagy is legalabb 6 honap:D
-
#11488 Kozben utana neztem, az Fmod az "uj" hang engine;) Igy hogy utana olvastam, mar beugrott, hogy lesz valami ilyesmi, de itt 3 honapos ciklusok vannak, mar olyan reg volt:))
De eloszor ugy is csak kompatibilitasi dolgok lesznek, es csak utana talan az ujdonsagok, efektek stb. Vagy is legalabb 6 honap:D
-
#11487 Okéé, de akkor érdekelne melyik a legjobb repszimulátor szerinted? :) bocsi az a kis offért. :) -
LESCO #11486 Nincs vele semmi bajom... Egy jó játék. Amolyan NFS a repszimek között...
Sok mindent nem szimulál, ami az aerodinamikát illetti... -
#11485 nah, jó, oké. de érdekel amúgy a téma. nem ismerem a gammát, de jobb repszimről tényleg nem hallottam. miért ilyen lehúzó a véleményed róla? :) -
LESCO #11484 Ismerem... Az FS5 óta mindet kipróbáltam, modokkal is. Sőt, a 2004 most is 50 giga körül foglal a vinyómból
Ok... nem árkádozom le... a te érdekedben :D
Inkább úgy fogalmazok, ha az iracing a MS/FS útjára téved, isten irgalmazzon nekünk... -
#11483 microsoft flight simulator. nem értem a kérdést, gondolom ismered őket. ha le meri valaki arcadeozni őket, akkor is tökönlövöm magam. :D -
#11482 ezek azért jó hírek. :) mondjuk f1 nem lesz következő frissítésre felakasztom magam :D -
#11481 Uj fejlesztesi naplo, blog stb.: http://www.iracing.com/news/a-day-in-the-life-of-a-cat-herder-xiv/
Cimszavakban:
- az F1 Williams FW31 fejlesztes, teszteles alatt van (majd egyszer megjelenik)...
- a ket Mazda is keszulget (MX5 Roadster es Cup), a kovetkezo szezon rookie autoi lesznek, jobb- es balkormanyos valtozatokban.
- a StreetStock Car is keszul, Advanced Rookie auto lesz, az ev vegi unnepek kornyeken.
- jovoheten talan Pocono jelenik meg (1 oval es 5 road nyomvonallal), szeptember vegen pedig Dover
- Spa talan az ev vegen...
- jovo heten uj forum software
- spectator mod fejlesztgetesek
- tores modell javitgatas, pit crew fejlesztgetes (valszeg nem animacio!:P)
- valami Fmod-ot (?!) is fejlesztgetnek, talan a kovetkezo update-ben benne lesz
- valami "folyadek dinamikas" ceggel kooperalnak, hogy javitsak/pontositsak az IndyCar aero cuccait, es azt kovetoen a tobbi autoet is
- "New tire model………………yes it’s being worked on. No, Dave won’t put a web cam in his office so you can watch." :DDDDDDDDD
- elkezdtek atgondolni, tervezgetni a grafikai engine valtoztatasait, modositasait, fejlesztgeteseit stb. Majd egyszer, folyamatosan erkeznek...
- az arnyekolas mar a kovetkezo update-ben megjelenthet (soft tree shadows), ami szebb lesz es valszeg gyorsabb, valamint valami megvilagitasi mizeriaval is el vannak foglalva (szebb lesz, jobb lesz, valtozatosabb stb.) -
LESCO #11480 "Lásd a Microsoft nem éppen arcade repülőszimulátorait. Nagy kiadó, nagy bevételek, totál profi cucc. Megcsinálták. "
Melyikre is gondolsz konkrétan? -
#11479 ez a PU szivacs mennyire strapabíró? :) Tényleg annyira nagyon? -
#11478 gyökér vagyok, sorry :D -
#11477 Áh, kössze, akkor tényleg igy van, de naah, annyit nem szarakodok inkább az emailekkel. :D de ezért pénzt kérni? nemá. oké, hogy támogassuk a csávót, aki teheti úgyis megteszi, hisz szim buzik vagyunk, perkálunk a jó dolgokért, de azért nah. ha az iracing beépiti ezt is akkor mi lesz? kidobott pénz. :) Persze addig is tudtad használni.
Most van egy olyan probléma, hogy iracingben a fék az frankó, csak nah.
két gond, ameddig felkeményedik a fékpedál az sok idő. rövidíteni kellene. :D De van még egy bibi, iracingben ha nem nyomom be majdnem tövig a pedált kalibrálásnál, akkor nem is kalibrál be, nem jelenik meg a piros csik, nem lehet használni. Az a gond ezzel, hogy igy alá sem tudok kalibrálni, hogy ne max benyomásnál fékezzen maximumot, hanem korábban. -
#11476 Csak most tunt fel:) Az csak egynapos probaverzio;P Tiz Euroert beta-tesztelhetsz, de hogy a vegleges mennyibe fog kerulni, az passz:)))
Nem tudom, mit figyel, de csinalj egy-ket e-mail cimet, es kerj mindegyikre progit demonak;) -
#11475 nah ez megoldva, de új gond vala. motion már nem működik és csak most olvasom..-
"Important: This version is working only one day in demo mode after your must register to the beta-testing program...
Your beta-tester registration will be effective after a paypal payment of 10 euros to this email: [email protected]"
most ez komoly, hogy fizetnem kell azért hogy működjön ez a motion cockpit? nemmá... ez hogy lehet? -
#11474 gyors help valakitől, iracingben hogy lesz aktív a clubsport pedálnál a vibráció? előre is thx. a beta Thud 0.4 le van szedve. előre is big thx. :)
a pedál egyébként csodálatos. :D -
#11473 amúgy mondjuk valszeg hiába lenne pöpec szim a codi játéka akkor sem tolnám olyan sokat. rászoktam hogy online megyek, az az igazi, attól lesz az ember ideges ha nem jön össze, annak örül jobban, online sokkal jobbak a csaták, szarrá röhögöm magam néha dolgokon, meg etc. :)
szóval nagyon-nagyon naivan bízom az iracingben is, hogy lesz normális időjárás úgy 5 éven belül :D Akárki akármit mond, és akármire alapozott ez a team, ez a motor nem fog örökké tartani, mert egy idő után kevés lesz (ha már most nem az), vevőcsalogatáshoz még több kell. sokkal több. -
#11472 NFS fizikája sem rossz, sőt.. fel lehet azt is javítani rfactor szintre és a grafika meg a hangok miatt egyedül tolva jobb is Shift-ben körözgetni.
Naiv vagyok nah, az fix, de... amúgy tudom a codi nem nagyon csinált még szimulátor félét sem, de pl azért a nagyok is tudnak nagyot alkotni. Lásd a Microsoft nem éppen arcade repülőszimulátorait. Nagy kiadó, nagy bevételek, totál profi cucc. Megcsinálták. -
Solt #11471 Én komolyan tisztelem, hogy ennyire bízol ( szerintem naivan ) ebben a játékban, de attól tartok csalódás fog érni! Tömegeknek nem készülhet nehéz ( szimulátor ) játék, mert nem veszik meg... ráadásul, ha jól tudom hülyegyerekképző dobozra is kiadják... fix, hogy nem fognak hozzá másik fizikát írni... MAX NFS szintű lesz fizikát tekintve... -
#11470 nem tudni milyen segítségekkel ment az ipse, lehet a fizika is elég tűrhető hozzá, csak minden "ON"-on volt.. de esőről sincs még semmi info, nem tudni komoly forrásból mennyire nehéz meg etc. kiváncsi leszek.
ahogyan arra is, hogy lehet-e majd még tuningolni rajta. megpróbálják majd sokan, az tuti. :) -
#11469 Na a dollár megint bőven 220 felett... :( Jellemző :(
A gumieffekt szépen meg van csinálva már csak fizika kellene hozzá. -
#11468 jaja, a tökömet letépem ha következő frissítésnél még csak koszolódni sem fog az "iracing gumijai"... "kockásodásról", látható szencsésedésről, vagy kopásról álmodozni sem merek. vicc. már fél éve a gumikkal baszakodnak, ha nem lesz grafikailag is kidolgozva nagy hambuk lesz csak megint.
-
#11467 Na valami ilyesmi iracingbe is jólenne habár az a mocsok gumi csak nem akart kiszakadni
-
#11466 Most nekem is bukta van, mert 20-an lejar az elofizetes, penz meg nuku;) Talan jovoheten;) Nem mintha lemaradnek valami fontos versenyemrol;DDD