25347
  • Me Ga
    Ezt hol tehetem meg?
  • Alexease
    Dover kepek
  • Alexease
    Bejelentettek meg 3 Japan palyat, Okayama melle: Twin Motegi, Suzuka es Tsukuba. :) Varhato volt;) Megjelenes jovore az MX5-os melle;)
  • symbol
    aki teheti vegye meg a motion cockpit view-ot, egyszerűen hihetetlen mekkora élmény így menni... oO és egy idő után az erős tempó is megvan, nagyon fasza! :)
  • pasztor
    a magasabb kategóriákban a coilbind szetek a nyerök (elöl a legpuhább mindkét oldalon, hátul keményebbek).

a late model, modified, legendsnél nem ennyire egyértelmü.

az advance szetek nem rosszak, de a profik többszáz órás tesztek (többen is együtt dolgoznak) alapján fejlesztenek szeteket, ezeket nem lehet megverni egyéni fejlesztéssel.
  • gviski
    Sziasztok! Szeretnék egy kis segítséget kérni, hogy Oval pályára milyen autóbeállítási tanácsotok van, tippek-trükkök. Kemény futó mű a jó vagy puha stb stb szóval nagy vonalakba :-) THX
  • Alexease
    En is beszivtam, mert eppen lejart az elofizetesem, pont jo lett volna, de nem volt penzem, igy buktam;)
  • symbol
    nah akkor ezt benéztem. :D amúgy azért sem vagyok totál képben, mert én véletlen bekapcsolva hagytam az auto előfizetést, aztán mire előfizettem volna, már láttam, hogy bazzzeee..!! :D
  • Alexease
    De most van uj akcio;) Minden meghivott es sikeresen regisztralt ismeros utan (max 6) 1-1 honap ingyenes elofizetes jar;) Es meg mellett euzemel a 1 barat, min 3 honap elofizetes, 10$ jovairas;)
  • gviski
    Vezető helyről kilöknek és még tőlem vonnak le :S így nehéz lesz összeszedni a oval rookie 4.0-ás jogsit :s most tartok 3.11nél...
  • gviski
    csak a NASCAR szériák és az Oval pályák... :) Na akkor arról lekéstem, na még megvárom a karácsonyt hátha lesz valami :D
  • Alexease
    Most volt a multheten akcio, 75 Dollar/ev... ;)
  • symbol
    amikor van rá pénzed :D

amúgy most nem volt szülinapi extra kedvezmény, maradtak az árak, viszont szerintem már nem húzós előfizetni. a tartalom már inkább, de azt is gyors l lehet tudni az akciókat beleszámítva. :) meg ha pl csak f1 érdekel majd, akkor ugye nem is kell az összes rad pálya, hiszen jópár pályára biztos nem látogat majd el a cirkusz. :) várni nem hinném, hogy érdemes lenne bármire is, mármint az árak szerintem jó ideig maradnak ott ahol.
  • gviski
    Mikor érdemes előfizetni két évre?
  • Alexease
    Megjelent Pocono (:PPPP) es frissitettek a 3 "nagy" NASCAR auto setupjat.
  • Alexease
    Gyorsba megneztem;)
    - vasarlas egyszeru, gyors, kismillio modos, PayPal, bankkartyak stb. Levelben es oldalon ad kodot, azzal lehet a progit futtatni.
    - nKP alap, 1.1-es verzio, valszeg tovabb piszkalva. Termeszetesen a palya/auto nem megy nKP alatt;DDD
    - uj, egyszerusitett kezelo felulet, szokasos nKP-s - hasznalhato
    - hasznalhato billentyutol felfele mindennel
    - tucatnyi vezetheto nezet van (F1/F2), a belso cockpittol (pilota feje) a T-cam-on keresztul a kulsonezetekig
    - ki/bekapcsolhato HUD (F9) "boseges" informacioval;)
    - 3 valaszthato auto(festes), 4 alap setup (nem setupolhato), allithato benyo mennyiseg
    - latvanyosan koszolodo gumik, ugy mint az nKP-ban;PPP
    - atdolgozott replay-felulet, egerkattintgatassal
    - alap beepitett telemetria
    - gyakorlo mod segitseg lehetosegekkel (idealis iv, automatavalto, traction control, brake assist), hotlap mod csak full szimben
  • symbol
    nah jah, de azért vicces. mondjuk téll elég pofásan néz ki, meg a hangok is frankók így videók alapján, lézeres pályák megint csak... jó lenne, de szerintem én kihagyom. :) motion cockpit view-ra persze befizettem magam, valami baszott jó élmény így autókázni, ezt egy szimulátor sem adta eddig vissza. :)
  • Alexease
    Most keszulok megvenni, leszedni stb. Ha valoban Kunos (nKP alap), es nincs butitva, akkor biztos jo. De hat csak 1 palya, 1 auto, de az is igaz, hogy az egesz 1 iR auto ara;P
    Meg ket palya biztos hogy lesz hozza, az hogy ingyen, vagy hasonloan az iR-hez, plusz 5-10 Euro-ert, azt nem tudom:)))
    De igy, hogy Ferrari akademia, talan kesobb tolhatnak bele mast is (pl. valami kasztnis autot):)))
  • symbol
    ferrari gammáját próbálta már valaki? :D megvenném, ha tudnám, hogy lesz majd mégjobb meg mégtöbb pálya meg mindenféle királyság, így csak kidobott pénznek érzem. :(
  • IsTiB
    A kocsi hangja remélem hasonló lesz amit a videóban halhatunk. De...
  • Jacek
    de van. kb olyan mint zuzu petazal beszelgetni:)
  • SirAlo
    Nagyon jonak néz ki ez az iRacing, törtel nem játszható ?
  • idevman
    Ja bocs, most latom, hoy csak a lenyeg lett belinkelve a videobol, nem a teljes epizod.
  • idevman
    Erdekel valakit, hogy masok milyen versenyt futottak, mikor te is barmikor mehetsz? Olyan ez mint pronot nezni mikor van egy haremed.
    Persze az utolso ket perc massziv ... a videora. De az a picsa is meg lesz nemsokara! :)
  • atenza
    Van új iracingtv episode, a végén a williams f1 trailerével.
    Itt van az f1 külön:

• gviski
    Komoly :D
  • IsTiB
    Ezt mindenképpen kipróbálom :D Már alapból is jómoka lehet
  • Alexease
    Pocono preview es Oulton Park scan: http://www.virtualr.net/iracing-com-pocono-previews-oulton-park-scan-images/
  • NIBI
    Még egy kis OFF, de ez közhasznú. :)
    Itt a kimerítő tapasztalatom a kormányról, pedálról: http://forum.gtr-masters.hu/showthread.php?2550-Fanatec-Porsche-911-GT3-RS-Korm%E1ny&p=111082&viewfull=1#post111082
  • cselt
    Hmmm hát ez nem hangzik valami jól :S
  • NIBI
    Az 5.-ös pontot én vettem észre. Csodálkozom, hogy semelyik CSP-os tulaj nem vette ezt még észre...
    Jól adagolható meg kimegy a végéig nincs is vele semmi gond. Csak nem egyenletesen adod a gázt a pedálút elején és végén... Engem annyira zavar, hogy odaadtam havernak a pedált. (Meg a kormányt is, mert azzal is sok sok problémám van. Messze van ez a G25 riválistól... )
    Mindig kajak rajtamaradtam a gázon, mert az elején érzékenyebb volt. Csöppet nyomtam (azt hittem...), erre kiment vagy 20-30%-nyit a visszajelző csík. Hát ehh.
  • idevman
    Nalam egyik problema sem jelentkezett az altalad emlitettekbol.

Viszont cserelni kellett a PCB-t, egy het alatt kuldtek ujat. (Erdekes, hogy a regin volt egy darab athidalo drot, az ujon nem.)

Ezen kivul a gaz pedalt kellett kenni mert nyikorgott.
  • pointer4
    Precizitásra, és élményre 10es skálán:
    G25:6
    CSP:9
  • csige791
    A g25 pedáljánál menyivel jobb ez?
  • pointer4
    1, Gázpedált nem lehet kinyomni maxra
    Én ilyet nem vettem észre, de az enyém még az elejéről való, nekem lehet nincs benne.

2, Gáz+kuplung együttes nyomása esetén visszavesz a gázból és nem ad 100%ot.
    Mind ilyen.

3, Win7-tel voltak valakinek problémái valami firmwareval.
    Nem. 32/64bittel is jó.

4, PU szivacsot ti vagdaltátok, ill olajoztátok?
    Igen, kell.

5, a gáz nem teljesen lineáris. Az elején többet ad és a vége felé egyre kisebb ütemben nő.
    Ez sose tűnt fel, jól adagolható, és nagyon puhán jár, ha kicsit is erősebben nyomom, egyből lepadlózik.

• cselt
    Köszi ezt a kimerítő választ
  • pointer4
    Aha!
  • cselt
    Bocsi az offért, de tudom, hogy páran innen rendeltek már clubsport pedált és hozzájuk lenne pár kérdésem:

Nagyon tetszik a pedál, egyre jobban gondolkodom a vásárláson, de olvastam pár hibájáról is, ezt szeretném megkérdezni, hogy nálatok is előjött-e.

1, Gázpedált nem lehet kinyomni maxra. Itt írtak valami olyasmit, hogy van egy kis gumi a pedálút végén, ami bezavar, de ez nekem nem teljesen tiszta.
    2, Gáz+kuplung együttes nyomása esetén visszavesz a gázból és nem ad 100%ot. (ez mondjuk nem akkora gond, hiszen ilyet elég ritkán csinál az ember)
    3, Win7-tel voltak valakinek problémái valami firmwareval. Megy win7-tel a pedál gond nélkül?
    4, PU szivacsot ti vagdaltátok, ill olajoztátok?
    5, a gáz nem teljesen lineáris. Az elején többet ad és a vége felé egyre kisebb ütemben nő.

Bocsi a sok kérdésért, de hát nem két fillér kiadásról van szó és szeretném tudni, hogy ennyi pénzért mit kapok.
  • IsTiB
    Hehe tegnap valaki megóvott hogy leidiotáztam. A csávó pro licencel rendelkezik skip barber futamon ész nélkül versenyzett 3xnekem jött 2x 0contact harmadszorra nem szórakozott keményen belém jött 4xcontact és még én vagyok a hibás mert ö idiótán viselkedik a pályán?:D Na ne:D
  • csige791
    Jöttem offolni: (lfs topicba már nem merek)

Akit érdekel a netkar demo funolás plz szavazzon itt az időpontra ami neki jó. csak mert most is többen mondták, hogy jönnének, csak nem jó az időpont.