iRacing

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

NIBI
A sorok között. 😄😄😄
petesilver
Na most ezt a marhaságot nézzétek meg! Régi nascaros oldalt akartam megnyitni, gondolom már nem létezik, mert a lent látható oldal jött be. Na de kérdem én a találatok között hogy a fanébe lehet bakker szexhirdetés? Szponzorált listák Carsetup-hoz: szexi nõk és tüzes csajok
Bakker ebben hol bújik meg a carsetup?

Mission Impossible 2010: PRO Class

petesilver
Hát én összehoztam amit tudtam, most már Zso teszteli, mire lehet vele menni, de ennek nagyon utána kell nézni a neten, hogy mit hogyan érdemes állítani, mert iszonyat összetett és nehéz. Ha valaki találkozik, vagy tud olyan oldalakat, ahol a nascar autók beállításairól írnak, lehetõleg real nem sim, akkor az írja majd be ide legyen szíves.

petesilver
11 óta tesztelem a Cot beállítását, már mentem vagy 2 órát a régi nr2003-al is hasonlítás képpen, de ebbe a cot-ba beleõrülök. Az összetettségét nézve azt már értem, mitõl nyert futam a jó szett, azt nem értem, hogyan lehet összehozni 😞

hat ja free acc-al 😄
petesilver
gondolom nincs pálya, vagy autó hozzá megvéve 😞

Nekem sajnos nem engedi megnezni😞
Nalatok nem volt meg olyan hogy nem engedett rajthoz allni csak miutan kileptel majd ujra vissza es pitbol indulhattal?
petesilver
Köszi! Most ébredtem, kezdem tölteni!<#worship><#worship>

viziloitato
petesilver
<#eljen><#worship><#eljen>

viziloitato
viziloitato
Nem sikerült eldobnom négy körrel a vége elõtt, szerencsére egyet se hibáztam. Töltöm a replayt, és most nem tudom, miért, de sikerült az elejétõl menteni. Kb 45 perc, és itt lesz a link. Ha megnézitek, akkor ne engem figyeljetek, mert akkor elalszotok, mint én, mert nem nagyon láttam senkit verseny közben a pályán. 15. lettem 22-bõl, én örülök, ennek az eredménynek. Majdnem a leggyengébb voltam a fielden (3427 iR). Az elsõ kört érdemes megnézni, az én autómból.
Alexease
Meg sem, igy marad;P
Eppencsak a rajtszam nem latszik, mert azt nem lehet szinezni😊))
Alexease
Enyemet meg at kell festenem, mer ma is sok feheret lattam😊 Pedig azt hittem mindenki szines lesz😊
Alexease
Csak megvetted?!😊
petesilver
Best! 😊

Alexease
Nekem is van valami hasonlo, TimeTrial-ert kaptam, ugy hogy az egesz szezonban 2x mentem vele😉)))))))) Gondolhatod, milyen nepszeru lehetett a sorozat😄
petesilver
A bal felsõ sarok, a jól sikerült marketing. Semmit nem teszünk érte, de kiemeljük, és vastagon döngetjük a mellünket a dicsõség fényében fürödve! 😊

Alexease
<#vigyor3><#eljen><#taps>
petesilver
Vagy a jelenlegi gépállomány, kivéve JettA:

petesilver
Pedig szerintem egész szép Silverado-t csináltam, alig várja hogy pályára gördülhessen. elsõ kerék mûhely, hátsó kerék roncstelep!

Alexease
<#idiota><#zavart1><#taps>
Alexease
SR miatt biztos hogy nem, azalapjan sokan bekerultek volna😊
lac coo
Off.:

Ha valaki szeretne lazulni kicsit, indítottam egy NetKar Pro fun szervert a legfrissabb public beta-val , és patch-el.

HUnN Test , jelszó solyom ( ha van rajta...)

( Bocs, Alex, de kell egy kis reklám senki nincs a szervereken 😊))) )

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

petesilver
Húúú, ha te lassú vagy, akkor én ott álló totemoszlopként hatnék! 😊

viziloitato
😄 Lehet, hogy meglesz az elõbb is. Most voltam qualon, hát nagyon, de nagyon lassú vagyok, dehát, én az SR-em miatt kerültem be a PRO-ba. Kb 5 másodpercet kapok a legjobbtól. 68. qual idõ a 71-bõl 😄...
petesilver
Megoldás egyértelmû: menj biztosra, 4 körrel a vége elött dobd el a vasat, így tuti meg lesz végig a replay! 😊))))))

viziloitato
Majd feltöltöm, ha nem leszek olyan ideg, mint a múltkor, amiért az elsõ 4 kör már nem fért bele a replay-be, és nem is mentettem. Majd most...
petesilver
Nem tudod elküldeni-feltölteni a PRO road replayt valahogy? Kiváncsi lennék, hogy mit hogyan mentek azzal a szörnyeteggel. Zso oválversenye valami 260mega volt, szóval msn-en mégsem küldte át az egészet! 😊 Meglátom mit tudok tenni. Lehet kéne venni 1 Late modelt, és 1 pályát, hátha azzal eljutok Silveradoig. Mondjuk holnap meg estére Hazsonak kéne befejezni értelmesre a setupot, hacsak nem csinálta meg már egymaga.

viziloitato
Ha nem tudsz jönni SR miatt, akkor mindegy. Én megyek most egy Late-et, talán lesz Legends is, aztán meg jön a PRO Road, éjfélkor lenne a legjobb nekem. Ha neked nem, akkor majd jövõ héten talán.
petesilver
Király!

petesilver
Háát, az nagyon attól függ, mikor akarsz menni. Jelenleg nem látom a kiutat, hogyan tornázzam 4.0-ra az SR-t, hogy Silveradozhassak. Ezek a Legends dühöngõk alkalmatlanok rá. Late modelt kéne vennem, de az meg olyan, hogy akkor pályákat is, mert nincs pálya hozzá. Csináltam táblázatot, pont olyan hülye pályákat raktak Late Model alá, ami máshol semmire nem jó.Pro színekben "tudnék" bemenni, nem is lenne nagy gáz Daytonán szerintem, de sajna nem lenne fair, nem égetném a PRO dolgot, meg összeroppannék a teher alatt. Tényleg nem tudom, mit kéne csinálnom. Semmi kedbem tyúkketrecben õrültek közt körözgetni, lutri nagyon. De ha van még a futamig idõ, azért nekiállok, a Road-ot már úgy is fújhatom egy idõre SR szempontból.

kigyi
Én megyek a ringre 30-an 😊

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

viziloitato
Pít, egyedül menjek Silveradoval, vagy együtt menjünk majd?
Alexease
Foleg azoknal lehet a problema, akik hozzaszoktak, hogy fektavon 1 masodpercen belul visszavaltanak 4-et, abbol az elso kettotol beall a motor, es azzal kanyarodnak😊

Tudom, hogy ez valoban automata/pillangos/ketpedalos, de ez nekem teljesen jo lenne H-Patternel is ("lassu", keveset kell valtani, lassan stb.), de pont ennel a verzional talaltak ki az LFS-okossagot, hogy H-ban is atteszi seq-valtora😊
petesilver
Néztem még tegnap este az iRacing fórumot, hát ott is megy a fejbõl kinézés rendesen, hogy mitõl nem vált, aminek váltania kéne 😊

petesilver
No, hajnalban sikerült, akit érdekel próbálja ki: Laguna fostalicskával,startnál padló, fel 3-ig üveghang, gázelvesz picit, majd azonnal 3-ban még odatapos, majd mivel jön a kanyar, satupadlófék visszakettõ. Hát nem lassult hirtelen annyit, amennyit kellett volna, visszakettõnél elszállt a motor abban a kanyarban elsõ helyen. Mire 2 kanyarral késõbb épségben félre tudtam húzódni, hát levert a víz, hogy most vernek telibe 😊 Ugye egybõl puposkodott mindenki, nem mertem semerre kitérni, mert csak azt láttam, hogy tele van az egész visszapillantó bakker hemzsegõ, helyezkedõ autókkal. Gyökkettõvel körbementem, be a pitbe, sehol egy javítást igénylõ gomb. Anyád! Kiléptem. Visszaléptem, be az autóba, indulok, hát ugyanolyan szar. Ki kellett gurulnom a pályára, ahol vontatást kértem, és röpke 140 másodperc alatt körbe is vontatott, és mehettem volna jó autóval, de inkább kiléptem. DE volt, hogy az elsõ helyezett az utolsó körben a célrafordító elött fõzte meg a motor, de onnan még pont begurult harmadiknak 😊

Mnemomic
Szombaton megyek.

petesilver
NR2003-as fórumban már szervezõdik egy aug.30 Hungaroring ingyenes valami versenyre. Asszem FIA GT. Nem jössz, jöttek inenn is?

pointer4
Mostmár igen! Sááárga vagyok az irígységtõl 😄
Mnemomic
Olvastátok?

http://totalcar.hu/tesztek/2009/08/15/megtertem/

pointer4
Alul a Contact Us-ba írtam.
petesilver
Újraforgatták Spa-t, vagy Monaco-t 😊

A halványkék auto az enyém. Sajnos esélyem sem volt elkerülni a karambolt. Ezek a "fun" versenyek legalább arra jók, hogy az ember megismeri azokat a neveket akikben nem bízhat meg.
Alexease
VW Jetta - "Kicsi a rakas..." 😊 Nem sajat😛
petesilver
Prather meg ment 2:53-at. Most vagy nincs valami nagyon rendben az autójával, vagy komoly gondok vannak.

petesilver
Mázlistaaa! Csak érkezzen is meg! Viszonyítás képpen az én rendelésszámom:2553. Akkor én örülhetek, ha karácsonyra megjön! Köszi az info-t. Meliyk mailcímre írtál?

Alexease
LOL!😊 Csak most fedeztem fel, hogy lehet allitgatni a "real" tukroket az autoban (F9)😛
Alexease
Nem olvastam, de eppen ezert irtam, hogy megszokasbol feleslegesen blippelek😊)))) Valszeg tobbszor ezert sem valtott, mert toltam neki egy gazfroccsot😉
Alexease
1. mert korre 2:41:13x, ahoz kepest nem veszes😊