iRacing
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mission Impossible 2010: PRO Class
Tehát ezt azért írtam, hogy sokkal rosszabb is lehetett volna, figyelnek egymásra. Persze ha jól tudom Alexnek ponnt itt volt rajtbalesete, nem kicsi.
http://meganetrophy.atw.hu/news.php
You\'ll Never Walk Alone
Meg azt még tudnod kell, hogy jogsi lépésnél levonnak 1.00 SR pontot, illetve csak akkor indulhatsz a szezonba ha minden pályát megvettél belõle.
Endure, in enduring grows strong...
Viszont ha 4 felett van az SR, akkor indulhatsz az egyel magasabb kategóriában.
http://www.f1-info.hu/
De valszeg/szerintem/talan kellene/lesz egy update meg ma, min. a Jetta-hoz...
Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál... Az ígéret szép szó, de a Landwirtschaflicheproduktionsgenossenschaft még szebb.
Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál... Az ígéret szép szó, de a Landwirtschaflicheproduktionsgenossenschaft még szebb.
Oxford-ban jó a legends-szel csak simán a pályán körbemenni is. <#nyes>#nyes>
USA-n nem bírtam 22.3xx alá menni late modellel bármit csináltam. Aztán véletlenül megkaptam egy amerikai ufo szetet. A második köröm 22.1xx volt. <#merges2>#merges2><#duma>#duma><#falbav>#falbav><#help>#help>
Kb, mint a Woods Brothers a Hendrick ellen. Semmi esélye a kiscsapatnak. 😊 Pl. Huttu-t nem verhette volna meg Schönburg, ha nincs jobb szetje, de volt. 😊
De nem is ez a lényeg, egyszerüen élvezni kell a versenyzést.
Eleve a kerekeken lévõ súly: a rugó mellett a rugó offset állítás is hatással van rá, mert azzal lehet beállítani a rideheight-et. De ezek egymáshoz képest egyszerre változnak. Hogy milyen arányban, azt az elsõ-hátsó swaybar endoffset állítgatásával lehet befolyásolni. ezek után ha rugót, swaybar vastagságot, offsetet, vagy utazómagasságot állítasz, váltouik rossz esetben borul minden. És ez csak röviden egy kis szelet a mai horrorból 😊
Nalunk mas volt a helyzet, amikor verfrissitesre kerult a sor a gyorsasagi OB-n. Nem mondom, hogy nem gyorsak vagy nem versenyzok koze kerultek be, de a nagyresze azert hobby szintu vallakozo, medias stb. volt.
Valszeg/biztos Norbiek, Balint, HaZso es a tobbi tehetseges versenyzonk megallna a helyet kint egy ilyen sorozatban, csak nehez ugy, mert kint nagy elonnyel indulnak, mert mar gyerek koruktol fogva rendszeresen versenyeznek.
Amúgy nekem teljesen érthetetlen néha, hogy pár ufo amellett hogy nagyon gyorsan megy, még irogat is. Én eddig bármit próbáltam verseny közben a klaviaturán csinálni, 80%-ban pit lett a dologból. Még ha eléd fény lenne, kézre állna, akkor sem menne. Örülök, hogy lassan az uton tudom tartani a gépet.
Dugattyúkról, kenésrõl, kipufogókról stb ... ! <#idiota>#idiota>
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
http://www.f1-info.hu/