iRacing

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

petesilver
Ennek a Jettának mi baja??? bakker bementem gyakszerverre, elindulok vele, és annyira hihetetlenül tetû volt számomra, hogy azt hittem pitlimiter van rajta. Meg is kérdeztem, hol van a limiter gomb. Aztán váltogattam, néztem csak 5000 amit forog, hangja semmi, hatmillió fokozat, de egyikben sem húz, szóval érdekes 😊

Mission Impossible 2010: PRO Class

pointer4
28 fõs radical vereny, ami 40 perc (sebringen), 20 ember ért be. Volt egy koccom rajt utáni sikánban autóval, meg 1x megfordultam betonon, és két fûlevágás. így a legjobb +0.18 at kapott nulla incidensel, én meg +0.12 õt. Leizzadtam a végére rendesen.
Tehát ezt azért írtam, hogy sokkal rosszabb is lehetett volna, figyelnek egymásra. Persze ha jól tudom Alexnek ponnt itt volt rajtbalesete, nem kicsi.
Alexease
Aki mar nem Rookie-ban tolja, az mar biztos, hogy fix elofizeteses, vasarolt is pluszban, igy fontos(abb) a megfelelo SR a magasabb kategoriahoz, hogy ott is versenyezhessen, es a szezonvegi Class lepeshez.
petesilver
Ezt most úgy mindenkitõl kérdem: a Radical szintû versenyek azért biztonságosabbak zúzás szempontjából? Persze eldobni ott is el lehet, de figyelmesebbek a versenyzõk? Solival azt vettem észre, hogy Class B versenyzõ, és még az idejeis jó, akkor nincs miért félni, nem agyatlankodik, jót lehet meccselni vele/velük.

Scouser
Sziasztok! Van egy frankó kis rFactor ligánk a Megane Trophy moddal felvértezve és várunk minden kedves érdeklõdõt. Eddig 1 verseny ment le és januári tart, minden csütörtökön 20:00-kor van a verseny. A tagdíj 500 ft és ez 2 évadra, azaz 1 évre szól. Itt nézzétek meg:

http://meganetrophy.atw.hu/news.php

You\'ll Never Walk Alone

Morpheus01
Bakker pedig már azt hittem mindent tudok<#nyes> Szóval Riley Mk XX Daytona Prototype ez elfelejtve ha kellenek a pályák is<#vigyor> Az iRacing meg...<#mf2>

pointer4
Vagy mire odaérsz, lecserélik egy normális FordGT re 😄

Meg azt még tudnod kell, hogy jogsi lépésnél levonnak 1.00 SR pontot, illetve csak akkor indulhatsz a szezonba ha minden pályát megvettél belõle.
Morpheus01
Pont azon gondolkoztam én is hogy elég lenne a c osztály mert a Lotus Radical meg a Skip Barberon kívül más nem tetszik maximum még a Mazda (kinézetre)<#nyes> Utána meg kitudja hátha nem bírok ellen állni ennek a Riley Mk XX Daytona Prototype személygépjármûnek<#vigyor>

sajoati
Plusz az A osztályt nincs miért várni, a Daytona Prototype nem egy fun kocsi. C osztálynál már jó vagy, C 4.0-tól Radical, Lotus is mehet.

Endure, in enduring grows strong...

Morpheus01
Áhá kösz az infót<#worship>

pointer4
Ha jól értesültem, akkor most 1 hónap után leszel D, de utána 3 havonta léphetsz felfele. Rokie-D-C-B-A-PRO. Mondjuk most volt nem egészen 2 hete a szezon vége, onnantól számold a 3 hónapokat. Neked akkor gondolom csak ~kettõ lesz.
Viszont ha 4 felett van az SR, akkor indulhatsz az egyel magasabb kategóriában.
Morpheus01
Jó reggelt mindenkinek<#fogmosas> Az lenne a kérdésem hogy ez a licenc osztás hogy zajlik annyit sejtek hogy minden hónap végén van. De most felgyúrtam magam 4.99-re az sr-t akkor nekem mi lesz a következõ beosztásom? (most Rooke vagyok)<#vigyor>

petesilver
Most készülök 😊 Megnéztem a statisztikát, 12 óra alatt 17 versenyen indultam, lehetett volna 18, ha nem késem le 1 perc-el a csatlakozást Legends-re Lagubáról. Meg lehetne nagyobb érték, ha nem futok bele egy agyament agresszív Rookieba 😞 de így se rossz, majd holnap folytatom

Cowek
A TOP24 óra 2. helyén vagy basszus :-D Aludni szoktál??? <#wow1><#buck>

http://www.f1-info.hu/

Alexease
Csak a hireket frissitettek, ahoz is minimal leallas kell (gondolom, azert kerdezted?)😛

De valszeg/szerintem/talan kellene/lesz egy update meg ma, min. a Jetta-hoz...
HaZso
HaZso
Igen, próbáltam tõle kérni pár nappal ezelõtt, de mondta, hogy nem adhatja oda, mert Alfalla-tól kapta 😄

Giovanni
vagy mégsem...

Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál... Az ígéret szép szó, de a Landwirtschaflicheproduktionsgenossenschaft még szebb.

Mibol gondolod?
Giovanni
Nocsak, frissítés lesz? 😊

Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál... Az ígéret szép szó, de a Landwirtschaflicheproduktionsgenossenschaft még szebb.

petesilver
a harmadik ugrásnál már eszembe jutott, csak úgy emlékszem, te valami rácsra is felkenõdtél 😊 De hát Solival esélyed sincs ekkorát ugrani, nem gyorsul fel annyira😊

Alexease
Ezzel teszteltem a megjelenes napjan a toresmodelt, csak Solstice-szel😉 Volt video is😊
petesilver
Megõrülök!!! El felejtettem elmenteni, mert sietek Legendsre, de most versenyen beleadtam mindent Lagunán, és 1:49:230. Egyszerûen belepusztulok, hogy nem tudom 49 alá vinni, be akartam ide rakni, hogy a guruk nézzék meg, hol szúrom el igazán. Úgy érzem repesztek, élvezem a vezetést, de nem akar 49 alá menni sehogy!!!! Pedig gyakorlom eleget, ma már mentem rajta 6 futamot, de nem akar összejönni!! ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!

<#csodalk><#wow1><#vigyor>

petesilver
A sors iróniája: vetten Latemodelt, hogy javítsak vele oval SR-t a CTS-hez, erre ez olyan pálya, ami csak Legendsel jó, de a most következõ LM pályát el felejtettem megvenni. Tanítani lehetne, milyen balek vagyok, most láthatjátok, nem viccelek, hogy peches ember vagyok! Ha a sors nem ad pofont, felpofozom magam simán, de mindig!

petesilver
Eddigi legmagasabb ugrás:

Vazze, ez nem mürepülö szimulátor, miért nem mondtad Zsónak, hogy ugrasson a pitfalon keresztül Richmondban, mert arra hegyezted ki a verdát? <#hehe><#taps>

Oxford-ban jó a legends-szel csak simán a pályán körbemenni is. <#nyes>

petesilver
Hát ez az oxford Legebds-el nagyon fun. Gyakorlás közben felfedeztem magamnak egy új játékot: minél nagyobb sebességgel felhajtani a homokbuckára! Isszonyat nagyokat lehet rakétaként repülni, ha jól sikerül, a csúcsponton megfordul, és orral elõre zuhan le, nagyon buli, nagyon jön az aszfalt szembe. Aztán ha ez már uncsi, lehet figurázni, oldallal felmenni a dombra, vagy seggel elõre fel a dombra. Olyan figurákat lehet kihozni belõle!!! nagyon nagy fun, egy órán keresztül vigyorogtam, amíg ugrattam a verdát!!!

Giovanni
Ezer köszönet 😊 <#eljen>

pointer4
Csak egy példa:
USA-n nem bírtam 22.3xx alá menni late modellel bármit csináltam. Aztán véletlenül megkaptam egy amerikai ufo szetet. A második köröm 22.1xx volt. <#merges2><#duma><#falbav><#help>

Az amerikaiak óriási elönnyel indulnak, mivel ök ezzel nöttek fel, és szinte csak oválon nyomják. Plusz a napi 3+ verseny, plusz az, hogy az ASCORS-os fiúk meg is osztják a tapasztalatokat. Rengeteg trükk van, amire ök rájönnek 10000+ kör teszttel (ez egy kb. 25 fös baráti kör), míg te egyedül próbálsz annyi tesztadatot gyüjteni.

Kb, mint a Woods Brothers a Hendrick ellen. Semmi esélye a kiscsapatnak. 😊 Pl. Huttu-t nem verhette volna meg Schönburg, ha nincs jobb szetje, de volt. 😊

De nem is ez a lényeg, egyszerüen élvezni kell a versenyzést.

Giovanni
Win7 alatt futó iRacingnál használja valaki ezt a HUD telemetry programot (hagy mit) ? Nálam nem akaródzik mûködni, nem indul olyankor az ájracsni...

petesilver
Nem tudod hogy menj Laguna Seca-n? Andretti elmondja neked! Hát bakker, egyik kedvenc pályámat borzasztó így látni nyakon öntve csicsatakonnyal 😞 tudom ez kell a konzolnemzedéknek, meg Andretti, meg a hülye nem látja, hogy ez kb 100% GRID.

petesilver
No, Zso most ment tovább, mindjárt kezdõdik a PRO road versenye, végül verseny alatt lõtte be használhatóra a szettet /mivel én lassú vagyok mint tetû, ezért csak lassú szettet tudok csinálni, ezért nem jó ha én vezetek amikor csinálom 😞 viszont stabilak általában legalább/ így az elején a végére csúszott, aztán befejezte a 10. helyen !!! Állítólag nagy élvezet volt látni, mit csatázott a végén Huttu egy másik sráccal, aki végül lenyomta az ikont. Rá kell jönnöm pedig pár hét alatt, hogy a fenébe kell ezt setupolni, mert gyorsabbak voltak a többiek Hazsonál szettbõl, igaz sûrûbben is piteltek ha hosszabb egybe szakasz volt.

Eleve a kerekeken lévõ súly: a rugó mellett a rugó offset állítás is hatással van rá, mert azzal lehet beállítani a rideheight-et. De ezek egymáshoz képest egyszerre változnak. Hogy milyen arányban, azt az elsõ-hátsó swaybar endoffset állítgatásával lehet befolyásolni. ezek után ha rugót, swaybar vastagságot, offsetet, vagy utazómagasságot állítasz, váltouik rossz esetben borul minden. És ez csak röviden egy kis szelet a mai horrorból 😊

Alexease
Azert Prather es a kinti fiatal versenyzok, versenyek mas kategoriak. Legalabbis abban, hogy kint van boven versenyzo suli, versenylehetoseg, rengeteg palya, auto, elerheto aron lehetoseg kiprobalni, gyakorolni, versenyezni. Vagyis masik 25 hasonlo fiatallal versenyzik, akik kozott tuti lesz tehetsegesegg, megszallottab, penzesebb, raerosebb, tamogatottabb stb.

Nalunk mas volt a helyzet, amikor verfrissitesre kerult a sor a gyorsasagi OB-n. Nem mondom, hogy nem gyorsak vagy nem versenyzok koze kerultek be, de a nagyresze azert hobby szintu vallakozo, medias stb. volt.

Valszeg/biztos Norbiek, Balint, HaZso es a tobbi tehetseges versenyzonk megallna a helyet kint egy ilyen sorozatban, csak nehez ugy, mert kint nagy elonnyel indulnak, mert mar gyerek koruktol fogva rendszeresen versenyeznek.
petesilver
Nem tudom mit csinálhatott Zso, de csak 22:442 lett a qual ideje 😞

petesilver
Jesszus! Én az elsõ alkalommal az ijedtség után azonnal kikapcsoltam!

Amúgy nekem teljesen érthetetlen néha, hogy pár ufo amellett hogy nagyon gyorsan megy, még irogat is. Én eddig bármit próbáltam verseny közben a klaviaturán csinálni, 80%-ban pit lett a dologból. Még ha eléd fény lenne, kézre állna, akkor sem menne. Örülök, hogy lassan az uton tudom tartani a gépet.

viziloitato
Az elõbb voltam egy nem pro DP versenyen. A pro versenyeken nem irkálnak, és nem pofáznak, de itt, hát szörnyû. Eltelik 15 perc, és valaki üvöltözik a mikrofonjába, ami elég idegesítõ, ráadásul, alig lehetett érteni, hogy mit mond. A végén be is írta valaki, hogy "I love the mute button". 😄 Ordított a mikrofonjába, hogy a jobb oldalamon, vagy a balon, aztán köszönöm, és ez ment az utolsó 40 percben megállás nélkül. A múlt heti versenyen is ez volt, csak ott halkan beszélgettek az elejétõl, a végéig, az jobb volt, mint ez. Ha meg kikapcsolom ezt a funkciót, akkor az ilyen emberek tippjeit, nem hallanám, ami végzetes is lehet.
petesilver
Most kezdõdik Hazso versenye, remélem jól sikerül majd. Kiváncsi vagyok, melyik setupal megy majd és hanyadik lesz végül. Ez a Prather fiú szerintem elég gyengén nyomta eddig azt nézve, hogy a mi magyar szimulátorosaink elsõ alkalommal hogy igazi versenyautóba ültek, kimagasló eredményeket értek el.

petesilver
Fölösleges, szinte magyarul van írva! 😊

Ebbõl is csinalsz majd magyar leirast?<#zavart1>
petesilver
DE EZelég igéretesnek tûnik!

petesilver
Ilyesmire gondoltam. Ez pl. csak hasonlít, de ebbõl legalább lehet látni, mi is az a Rear Sway bar egy NASCAR autón

Morpheus01
Meg meg<#vigyor>

Es eredmenyeim is megmaradnak nem hiaba strapalom magam?😄
Morpheus01
Tudod folytatni egy kis pénzért cserében<#ravasz1>

lac coo
Én minden éjjel ilyen setupos videokat nézek !
Dugattyúkról, kenésrõl, kipufogókról stb ... ! <#idiota>

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Cowek
Hát nem tudom... lehet én is rákeresek valami technikai dologra <#idiota><#zavart1>

http://www.f1-info.hu/

Ha lejár az 1 honapom akkor meg marad az acc vagy torlodik es tom folytatni akkor ha penzt aldozok ra valamikor a jovoben vagy ujat kell csinalni?