25347
-
#11625 Erdemes egyszer raszanni az idot, es menurol-menure vegig piszkani, lapozni, nezegetni a teljes Member-oldalt, mert nagyon sok a lehetoseg, informacio, adat, statisztika stb.
Erdemes atkapcsolgatni a PRESS ROOM-bol a DASHBOARD-ra, ahol teljesen szemelyre szabhatok a panelek es azok tartalma, mennyisege.
Azert a havi 5-10$-ert (elofizetestol fuggoen) nem csak a szervereket biztositjak, hanem folyamatosan fejlesztik a site-ot is;)
Gondolom mar lattad, hogy van iRacing News (hirportal), iRacing TV (havi 1 oras filmes osszeallitas, hirek, stb.), iRacing World (kozossegi site, Youtube szeru, sajat feltoltheto videok, kepek, stb.), es persze Facebook, Twitter, RSS, es esemenynaptar (nem csak iR hanem a valos versenyekek infoival is). -
#11624 Kösz ezt nem vettem eddig észre :D -
#11623 Megjelent Dover! :P
-
#11622 Elmentett replay-t?
Ha igen, akkor a member Site-on, EVENTS/REPLAY menu alatt. Van kismillio szuro, allitas, de eleg egyertelmu. -
#11621 Replayt hogy kell visszanézni? -
#11620 Igen, regebbi tortenet, nekem csak a Thrustmaster GT kormannyal volt ilyen gondom (5-6 eve?!). -
#11619 De ez valami régi dolog lehet, mert win7en ilyet még sosem vettem észre. -
#11618 igen én is azt szoktam használni -
#11617 winfosban be kell allitani hogy ne rakja suspend mondba az usb csatlakozokat -
#11616 Van valami Advanced setup a pályára. Azzal megyek. -
#11615 Alap iRacing settel mész? -
#11614 Rajtnál kívülről rajtotam a belső emberke feljebbjött és felnyomott a falra, majd utána megint utolértem kigyorsításon bementem mellé ő meg megcsúszott és telibekapott.
Pedig 1. versenyemen nem volt semmi és 4. lettem és kört se kaptam pedig volt 2 Pro is :)
Mindegy reménykedek még a jó eredményekbe :D -
#11613 A sok marha mind szembe jön az úton ? :D -
#11612 Basszus a sok Noob elrontja az összes Late Model versenyem :( -
#11611 Őőő és pontosan hogy is volt a megoldás a problémára, mert nekem is csinálja néha, hogy játék közben beáll a kormány gáz kiakad és nem reagál semmire. -
#11610 3 szivtunk ezzel te, Freak,en:) orom volt masfel oraig menni aztan 300 kiloval bele szallni a betomba mert kikapcsolt a fos:) -
#11609 Azis lehet:D De szerintem csak minimum grafikán kínoznak minket vagy csak megunták és így adják majd ki féláron -
#11608 Ennyire beta a pálya, vagy 3Dben nézték ? :D -
#11607 :P:P:P -
#11606 Nem azért van, mert néha bedugsz egy másik játékvezérlőt, néha meg nem ? És felborul a kiosztott eszköz sorrend? -
#11605 nem sima DF GT-m van, a kalibrálást úgy értem, hogy gyakran a középállása már nem jó a kormánynak (pl számítógép újraindítás után.) pl elcsúszik jobbra, 10-30 fokot. ilyenkor lőhetem be újra, jobbra balratekerés, meg a középállás megadása.
megjegyzem úgy kalibrálom az iracinget, hogy eltekerem totál jobbra, majd balra, aztán ugye kéri, hogy középre rakjam, majd hogy tekerjem el 90-et, nos én itt nem tekerem el, hanem hagyom középütt és "done"-ozok mint a marha. -
#11604 -
#11603 Igen, masik porton mar valtozhat;)
Lehet hogy speci kormanya van, speci driverrel, vagy a Doc&Set konyvtarban nem megy rendesen a proginak az iras. Vagy valami tunningos USB-eloszton van, ami inditasonkent mindig mashova ossza ki az elereseket.
Engem regebben, a regi kormannyal, meg az USB energiagazdalkodas szivatott, mert ugy gondolta, hogy menetkozben kikapcsolja a kormanyt;) NASCAR versenyen necces volt, amkikor jott a kanyar es egyenesben marad a kormany (se fek se semmi), vagy kanyarbol kijovet tovabb kanyarodtam:) -
#11602 Nekem is csak egyszer kellett, lehet valami mást is csináltam, vagy másik USB-t találtam neki a sötétben... -
#11601 Nalam, ha kormany nelkul inditom, hianyolja termeszetesen, de ha kilepek, radugom, vissszalepek, akkor sem kell kalibralni, megjegyzi. -
#11600 Valami hiba a te készülékedben van, mert nálam ez még nem jött elő eddig. Olyan volt, hogy lehúztam a kormányt és elindítva az iRacing-et hiányolta. Kiléptem rádugtam a gépre a kormányt és újra kellett kalibrálni, de csak kikapcsolás miatt még nem történt ilyen -
#11599 Nalam sose volt ilyen gond. -
#11598 Nekem nincs ilyen gondom, milyen kormány? -
#11597 nah mostmár a tököm kivan eeezal a aszarfos iracinggel. azt a rohadt kormányt nemigaz, hogy minden alkalommal amikor kikapcsolom majd be a gépet újra kell kalibrálni a játékban. nagy rakás fos ez az egész... -
#11596 motec topic röviden leszeded az i2 Prot, meg leszedsz egy kis progit. felrakod mindkettőt, kis progi elindit, az szedi ki a cuccot iracing alol, amit majd be tudsz exportálni motec-be, linkek ott vannak az első hozzászólásban.
más: riválisos valami. még nem próbáltam
-
#11595 MoTeCet hogy kell életre kelteni? :D -
#11594 Közben rájöttem lehet a számot is színezni :-)
MÁS!
Hátha itt van egy önként jelentkező, kommentátort keresünk a NASCAR bajnokságunkhoz
Virtual SimRacing -
#11593 GoDaddy :-)
-
#11592 I<3Danica
-
#11591 Oks, köszi! -
#11590 A menuknel SERIES/Current Seasons.
Kilistazz alulra kb. 30 sorozatot-bajnoksagot.
A csikok jobb oldalan van a liszenszkategoria jelolve (Rookie 3.0 >PRO DWC, Rookie 4.0>PRO DWC, Class 4.0>PRO DWC, stb.).
Mivel most fizettel elo eloszor, igy "sima" Rookie vagy, 2-4 sorozatban indulhatsz. Ha elered az SR3.0-at (1-2 verseny), akkor indulhatsz a Rookie 3.0-ban (meg 4 verseny), es ha a SR4.0-t is elered, akkor meg 4-6 sorozatban. A Rookie-ban talan most ket hetente van valtas, vagyis ha ket het utan 4.0 vagy, akkor fel tesz Class D-be, az meg plusz 4 sorozat (de ahoz mar plusz auto/palya is kell).
De a Resources menu alatt vannak a dokumentaciok, hasznalati utasitasok, setup konyv stb., erdemes elotte vegig nezni oket. -
#11589 Hali!
Előfizettem erre a 5$os próbáhónapra, és az lenne a kérdésem, hogy hol lehet a versenyekre jelentkezni? -
#11588 Kiraly film!!! Mennyire brutalisan jo megcsinaltak az egeszet, egy komplett zart studioban:) -
#11587 Tudom, nem vagyok nagy Nascar-os, de erről ez ugrott be :D
"...emeld azt a löttyedt seggedet" -
#11586 Dover elorendelheto, gyujtoknek, NASCAR-osoknak:)