iRacing

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

petesilver
hol lehet ezt elõcsalni???

Mission Impossible 2010: PRO Class

petesilver
igen!

viziloitato
Ez lenne az? kép
Alexease
Megneztem, benne van reszletesen, raadasul mostanaban valtozott is (pirossal kiemelve).
Alexease
Az iRacing leiras vegen elvileg benne van, bar en nem olvastam el😊
petesilver
Nem tudom hova, mire számolja, csak van ez a Club standing. Fogalmam sincs, hogy ha megyek valahol versenyt, akkor mitõl mit ad a végén clubpont szinten. Régen nem is volt ilyenem, most el kezdtem én is gyûjteni, generálni õket csak nem tudom mikor és hogyan.

Alexease
<#wow3><#zavart2><#csodalk>
petesilver
Tudjátok gyötröm itt magam, és az ilyen esetektõl megy el a kedvem az egész tetves szar rendszerétõl ennek a játéknak. Végigmegyek a versenyen egyetlen hiba nélkül, pedig az ötödik helytõl mindenki le volt körözve, hatalmas forgalom volt a pályán, egy barommal 2 lekörözés esetén is küzdenem kellett az elõzésért, de hiba nélkül túléltem, befutok másodiknak, leparkolok az egyenes végében, és aki mellé beálltam, az nekijön az álló autómnak kb. 2km/h sebességgel. Carcontact, 4 incidens, SR -0,02 Hát most hova küldjek micsodát mérgemben bakker?

viziloitato
A World Cup of iRacing-re gondolsz?
Cowek
Él még az a szabály hogy a 12 hétbõl a legjobb 8-at veszik alapul?

http://www.f1-info.hu/

petesilver
még fiatalon, olyan 24 évesen egyszer leteszteltem, 3 napot bírtam alvás nélkül. Ne tudd meg, a harmadik nap már félelmetes, a szemed sarkában már minden kis mozdulatra rohanó foltokat/macska meg ilyesmi/vélsz felfedezni, a beszéd már nem nagyon megy, stb... DE voltak még tesztjeime 😊 egyszer végigdolgoztam 31 napot pihenés nélkül napi 14 órában. A végén lefeküdtem, és több mint másfél napot aludtam át egyhuzamban. Ébredés után olyan rosszul voltam, fél nap kellett mire magamhoz sikerült térni 😊

petesilver
nem mertem menni futamra, szinte semmi reflexem, úgy be vagyok lassulva. Mentem 2 TT-t, kín volt végigvárni az 1:06-os köreimet, de Class C4:41, megvan a terv, megyek aludni, holnap folytatom csak.

Cowek
Igen... Skippyvel leestem B licencel 3 alá, és 2 megforgás és egy fû (5 inci) +0,09-et hozott... ez 3 felett szerintem -0,02 lett volna.
Úgyhogy ingázok, de csak a szezon végén kell odafigyelni... Viszont tolom is ami tõlem kifér... így elég élvezetes :-)
Szegény Pete-ért aggódom kicsit mert 4 felett szerintem gyorsan le lehet bukni 3-alá. Bár ahogy ismerem pont futamon van most is <#zavart1>

http://www.f1-info.hu/

Az is érdekes, hogy például C-s jogsival vezetve a B-s Lotus-t, egy 4-5 off-track-os TT +0,02-ot ad, ugyanez szolival szerintem -0,02.
petesilver
Mondjuk mostani szemmel nézve Rookie-ban durván dobálja utánad néha az SR-t! 😊

petesilver
nézegettem este elget, mert mentem bõven magas Class ellenfelekkel. Szinte az egész élmezõnyel találkoztam, elsõre európa, amerika, aztán hajnalban Canada. Szóval minél magasabb a class, annál szigorúbban von, és annál kevesebbet ad, de nem ennyire egyértelmû, néha érthetetlenül sokat kap magas class több hibával. 1 loss control 1 incidens, de mégis durván bünteti, talán a legdurvábban. A legrosszabb a stressz volt. Egyszer durva grid volt, sikerült az élre ugrani, és olyan 2-3 mp-nél közelebb nem tudott jönni a mezõny mögöttem. 16 körig bírtam, nyomtam neki ahogy tudtam, de folyton zavart, hogy mit piszmognak mögöttem bakker???? Aztán túlizgultam, lementem a pályáról, visszaálltam harmadiknak, és ott is fejeztem be, de egy PRO-t kaptam a nyakamba, aki végigkergetett az utolsó 4 körön. Rengeteget tanultam most, nagy élmény volt profibbak közt nyomni, és reggelig tudnék mesélni. Azt hittem hamar lenyomnak a faliújságról, de 10 óra elteltével még mindig második vagyok pontszerzésben, és harmadik irating növelésben. Egyébként reggelre a következõ tünetek generálódtak: a lábfejeim már fájtak az utolsó futam után, az igazi autómmal elindulva szokatlan volt a pedál állása, érdekesen rezgett a talpam alatt, és szívem szerint állítottam volna az FFB-n a Fordban.

NIBI
Hát ez egyáltalán nem biztos. 😊
Ki van találva ez a rendszer frankón. 😊
VAZZZZZZZZ! <#wow2>

Morpheus01
Gondolom az sr-t már nehezebb feltornászni class dcba osztályban mint pl rookieban. Azért durva 36 óra alvás nélkül én a felét nem bírnám ki<#vigyor4><#vigyor>

petesilver
Pedig egyszerû:
jó verseny, akkor hû de jó volt, megyek még egy ilyet!
Rossz verseny: úgy felnyomja az agyam, hogy alig várom a következõ futamot.

Ráértem, de most meg akarok halni inkább! 😊

Giovanni
Jesszum! <#wow1> Mikor eszel? Hogy intézed el az eü ügyeid? 😊 És mit szól ehhez a barátnõd? 😊

Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál... Az ígéret szép szó, de a Landwirtschaflicheproduktionsgenossenschaft még szebb.

EZ már veszélyes<#wow3>
NIBI
Ez már függõség. 😄
Új betegség: iRacing kór. 😄
petesilver
Azt tudja valaki, hogy mi a nyavajára adja a klubpontokat? Eddig sose sikerült generálni ilyet, most meg szallagcímben hirdet engem harmadik helyen kemény 71 clubponttal 😊

Háát kitûztem a célt, nem fexem le, amíg meg nincs a 4.0 SR. Bakker nem lett meg, alvás nélkül jöttem melózni, 12 óra, este kilencig nyomom a melót, de már most alig látok ki a fejembõl, le vagyok lassulva, égnek a szemeim. Soha többet ilyet, bakker. És sikerült úgy összehozni, 3,97-nél állt meg, az urolsó reggel 7-órás futamra borotválkozásból estem be, félig még borotvahabmaradékkal. Azért így este-hajnal felé volt egy pár nagyonszép futam, csupa "nagy" névvel. Végül tegnap 11:00 és ma reggel 7:00 között Lime Rockon mentem egyhuzamban 18 versenyt, 2 TT-t, és 2 Qualt, kikapcsolódásnak meg benéztem Jettára, meg gyakoroltam skippire. És most asse tudom, hogy élem túl a maradék idõt. DE majdnem sikerült! Ha este lenne erõm menni 2 TT-t, meglenne a 4.0, feltéve ha hibátlan 2X8 kör Limrockon 36 óra nem alvás után 😊

Hát lehet, hogy mennek rajta, de élõben már a Mazdával necces úgy tolni, mint a gép elõtt... Közepes aeroval olyan kanyarsebességek jönnek ott, hogy félelmetes. Két kanyar 5. padló egy 6. tartott gáz-padló... És közel a korlát...

Berakott StarMazda TimeTrial 3. diviziójába.... Pedig direkt nem mentem 2. héten jó idõt és mégis. Elõzõ szezonban Div4-ben voltam, bõven elég volt nekem az is. Ennyire jó azért nem vagyok... Itt 70% feletti idõket kellene már menni a dobogóért.

petesilver
Valami elmélet biztos van, hogy pici, szivatós pálya az összes Laguna kivételével a Rookie szériában. Ez a citrus pálya biztos szívecsücske amerikának, de pl. ilyen Lotusféléknek már nem való, bár mennek rajta azzal is.

Lime rock helyett lehetne igazan valami mas palya mert nagyon gyenge en szerintem.Laguna szazszor jobb
petesilver
Biztos, de kevesebb lett volna a stressz 😊 De most a változatosság kedvéért egy PRO ütött ki a versenybõl. Viszont a másik PRO sráccal szépet küzdöttem, mikor megelõzött 😊

#8172 ehhez a hozzaszolashoz akart menni😄
Amugy is vertelek volna😄
NIBI
Hát valamit nagyon rosszul csinálsz mindig. 😄
Talán kevesebb versenyen kéne indulnod, de azokra készülni. 😊
petesilver
Most nézzétek meg, tényleg ilyen pechfogel vagyok!!!Bemegyek SR-ért Limerockra. Második helyrõl indulok, de küzdeni szeretõ srác van mögöttem, írom ha gyorsabb lesz nálam, egyenes szakaszon elengedem. Aztán már elsõ kanyarban inkább elengedtem. De mögöttem nagyon erölködott valaki, gondoltam had menjen, célegyenes, közpen kihúzodok jobbra, lassítok. Szerintetek mi történt??? Srácnak megszakadt a kapcsolat, az autója meg utánam jött és telibevert. Mire visszajött a connection, már nem a pitben volt, de mivel nem vontatás miatt, már indulhatott is. Aztán már csak azért mentem végig, hogy legalább vonni ne vonjon, így 0-ra kihoztam.

NIBI
Jah, köszike. 😊
Há milyen dolog ez? 😄
Remélem nem azért, mert így is alig vannak rajta. 😊
Alexease
Most neztem a naptarban (banner alatt), Radical futamok csak szerda, pentek es vasarnap vannak.
NIBI
Nincs. 😊
Haverom account-jával próbálkoznék.
C, 4 felett, autó és a jelenlegi pálya megvan. 😊
Mégis csak délelötti szervereket látok. Practice és TT az bezzeg van.
petesilver
na majd megnézem, mit ugrik! 😊

Alexease
Az SK nagyon jo!😊 Extra fun😉 Nekem tetszik. Probaltam beloni road-ra is (😄DD), nem sok sikerrel😊 Pedig egy ilyen geometriaju, felfuggesztesu, nyomateku auto, ezzel a 2 sebesseggel vidam lenne road-on😄
Alexease
Neked van az ingyenes Radical eleresed?
Ha igen, akkor a radical versenyekhez keves a liszensz (CLASS). Az Class-B vagyis Class-C-vel lehet elerni, SR4.0 felett. Irtam is, hogy ez a Radical promo csak arra jo - az elso 1-3 honapban, hogy tesztelje az ember a jatekot, korozgessen Radical-lal, es ha teszik "megvegye"😊
petesilver
Kell autó, pálya, és Licensz. Én is arra gyúrok, hogy gebbbbbbbeeeeedjen meg! Licensz C 4.0 fölött. Most tartok 3.57-nél 😞

Hja, ma megint eljátszotta velem a progi, hogy nem rakott ki a rajtrácsra!! Lime-on polpozíció helyett indulhattam pitbõl 10-ként. Atyám, mire áthámoztam magam a mezõnyön, megõszültem !!! Rookie hegyek, elöl meg Volyka Csaba magányosan megnyerte.

petesilver
Megy ez, csak nagyon fura. Semmit nem érzek még az autóból, csak onnan tudom hogy gyorsan megy, hogy nem tudom bevenni a kanyart. DE ennyi. Meggyõzõdés nélkülkapcsolgatok, nem igazán értem mi történik. Azt hiszem utoljára rFactor volvo-nál volt hasonló feeling. Kipróbáltam az SK-t is. Az mekkora LOL volt. Kapcsolnék 3-4-be, de semmi 😊 azt is néztem, mi van elromlott valami ? 😊 DE amikor Martinsvillben a falra kenõdtem vele kanyarban, akkor már tudtam, hogy a sebesség már jó! Még sok is! 😊 Csak hát gyári setup ennél sem sokra jó.

NIBI
Meg mi van a Radical versenyekkel, miért nem lehet regelni rájuk?
Alexease
Nem kell megvenni az osszeset, csak amin menni szeretnel.
Szinte utcai autó, csak minimális változtatások, jobb gumik vannak rajta. Képzelt el, hogy mész egy utcai TDI Jettával, na ez kb. olyan, csak 2D-ben nincs meg az a sebességérzet mint élöben, pláne úgy, hogy iRacingben sokkal vadabb autókhoz vagy szokva.

De sztem ez is repül Oxfordon. 😊

NIBI
Miiiiiiiiiiiiiiiii???
Az összes pályát meg kell venni?
Nem elég csak párat, és azokon indulni?
NIBI
Radical versenyek mikor vannak?
petesilver
Jaja! Nekem a hangja a legrosszabb, alig hallom!! Minden, még a fûre megyek az is hangosabb annál az alulintonált bödönmormogásnál, amit a motor kelt.

Alexease
A tuborol jutott eszembe. Ma lattam egy regebbi, kopottabb (tunningolt?!) KOMBI Volvo-t, olyan turbo volt benne, hogy valtasoknal hasonlo volt a hangja, mint egy rally autonak😄D
Alexease
Az elso 3 sebesseg csak elindulni kell😉))
Amugy megy az rendesen, csak a programban - szokas szerint - "furcsa". Az 50km/h kocogos temponak tunik, 100km/h-nal meg olyan, mintha biciklis is lazan tekerhetne mellettunk😉
Horseface
Azért forog csak 5000-ig mert TDI!!!....