25347
-
neilszab #11665 Hali, lehet valahogy venni csak simán iRacing kreditet? Illetve a promóciós kód megadásakor bárhogy állítom be (főlapon kis checkbox), akkor is fel akarja használni a meglévő iR Creditjeimet, nem tudom lebeszélni róla... Ötlet?
A háttérben az áll, hogy elég jó most a dollár, viszont vásárolni még nem szeretnék... -
#11664 Köszi -
santibi #11663 Sziasztok!
Megérkezett az első 11 ember promó kódja.
Kérlek benneteket, h hamarosan jelentkezzetek nálam mert lejár az érvényessége.
1. Bela Zoltan Veghseo
2. Andras Laszlo Kovacs
3. Attila Kiss
4. Peter Radi
5. Poi Nter
6. Gabor Marx
7. Zsolt Hamvas (már sikeresen kézbesítve)
8. Zsolt Prezsnyak
9. Levente Biksza3
10. Norbert Leitner
11. Bendeguz Kis
Köszönöm -
#11662 A shadowmap egyertelmuen gyorsabb, es a "kepszerusege" miatt, ha kelloen nagy felbontasu, reszletes, akkor meg sokkal szebb, latvanyosabb is.
Az osszehasonlito kepemen is latszik, hogy vegre emeltek a kontraszton, es az arnyekolas is jot tesz a texturaknak. Elvileg ugy volt, hogy lehet majd allitani is... Majd kiderul. -
#11661 Az árnyékos FPS növekedés jól hangzik, mert így most ki kell kapcsolnom a versenyekre :D -
yodamastah #11660 Az uj arnyek engine jo gyors is. Az irtak a sracok, hogy az enginen es a texturakon is sokat javitottak. A korabbi lapos kontraszttalan kep most dinamikusabb lesz. Az uj arnyekolast ossze vissza lehet keverni a regivel tobbfele kombinacioban. Az auto belso az maradt volumetric.
Par fps adat az uj arnyekolassal (shadow map):
120 No shadows
108 Shadow maps <<<------ uj
95 Shadow maps+1 pass shadow volumes
71 Shadow maps+2 pass shadow volumes
70 Two pass shadow volumes
Ujra felreppent a pletyka az uj gumimodellrol. Allitolag jovo ev elejen lehet hogy kiadjak. Van rola video tesztelgetes kozben:
-
Szkennelgetünk, szkennelgetünk ? :D
Suzuka -
santibi #11658 remek! Jó lesz! -
#11657 Es gyorsban csinaltam egy osszehasonlito kepet a jelenlegi es az erkezo megoldassal:
-
#11656 Gyorsan utananeztem, mert kivancsisag fel egeszseg;)
A projectmapokat lecserelik shadowmapokra, ami gyorsabb, latvanyosabb es igy sokkal tobb lehet belole.
Igy az elelmosas is megoldodik:) Bar ugy tudom, ez kicsit memoria igenyesebb, igy a frissitese is macerasabb, de mivel ebben ugy sem lesz dinamikus napszak, ezzel nincs is gond;))))
Egyelore csak a palyak/objectek kapjak meg, aztan kesobb majd az autok is.
Talaltam 3 kepet is hozza;P
-
#11655 Az eletszerutol messze van, de lenyegeben elorelepes ahoz kepest, mint amilyen volt;D
Bar teny, hogy az eddigi a legosszetettem arnyekolast hasznalja iR, hasonloan az NR2003-hoz. Talan Kaemmer-eknel lattam eloszor autorol autora es bele vetulo arnyekokat, a teljes onarnyekolasrol mar ne is beszeljunk;)
Persze, lehetnenek meg elmosott, eletlenszelu arnyekok is, de az mar nem erdekes;)
Mar csak egy komoly realtime tukrozodo rendszer kellene, es toppos lenne a dolog:P A tukrozodes nagyon sokat szamit, es persze nem csak azert, mert latni benne a dolgokat, hanem bizonyos fokig, mar a kornyezeti fenyviszonyok is megjelennek az autokon, ami meg plasztikussabba teszi oket. -
#11654 az új árnyékok oda fognak baszni, nagyon hangulatosak és életszerűek lettek. :) -
#11653 -
#11652 Nah, ilyesmire gondoltam;) Az iR forumon lattam korabban, hogy tamogatjak az ilyen lehetosegeket;) -
santibi #11651 Meglesz idővel az is;) -
santibi #11650 Tisztelt meglévő és előfizetés előtti felhasználók!!
Az Iracers magyar ligatagoknak az Iracing jóvoltából kaptunk egy nagyon kedvező ajánlatot. Aki csatlakozik a ligához és 1 éves előfizetést vásárol az kap 50% kezvezményt!! Tehát ez forintban 10000 ft kedv. kb. Részletekért keressetek meg itt p.m.-ben vagy msn-en.
-
#11649 Jol hangzik;) Akkor mar csak a domain cim kellene, hogy normalis cimen legyen;P -
#11648 Igen tudnak róla, sőt... :-) de majd Tibi elmondja a részleteket, elég jó dolgot ajánlottak :D -
#11647 Lett valami engedely kerve az iR-tol?:) Latom tele van logokkal az oldal, azert mar harapni szoktak:D -
neilszab #11646 Hír a Simracing.hu-n a szerveződő magyar bajnokságról:
iRacers.hu - magyar bajnokság
A bajnokság honlapján meg van egy link, amin keresztül be lehet jelölni, hogy mely pályákkal rendelkeznek az érdeklődök, ami figyelembe lesz véve a végleges versenynaptár elkészítésekor.
A tervezett versenynaptár is fent van, Novemberben-ben indulna a buli a Mustang-gal. -
#11645 hát én mióta megvan a pedál nem mentem futamot XD
sajna sok minden összejött, ősz, tanfolyam meg meló is van, meg ház körül is, meg pff. de úgy néz ki mire nagyjából kijön a williams már rendben leszek. addig annyi feladatom lenne, hogy visszavigyem az SR-em 4 fölé mondjuk, mert kellemetlen lenne ha nem tudnék majd vele versenyen indulni... :)
hogy ez kitérdekel azt nem tudom, de szóval nem haltam meg, télen sokat nyomom majd az tuti. :D jövőtől meg az évi 200 futam jó lenne. :)
-
santibi #11644 Kis !!
link -
#11643 iRacing Open House, (gyárlátogatás:PPPP). Kepek, videok, interjuk.
-
idevman #11642 Szerintem itt tobb gep volt leteve gymas melle es hallatszik a szomszedos szim hangja is. A kamera kitudja milyen mikrofonja vette fel a kitudja milyen hangszorokbol szolo hangot.
Valoszinuleg nem lesz tul jo a hang, de ettol azert sokkal jobb lesz. -
#11641 Nem hallok semmit;) -
#11640 Amúgy tegnap nosztalgiáztam, és az autó kanyarodásánál a csikorgó gumi hangra, egyből az iracing gagyi gumicsikorgás hangja ugrott be. Az is pont ilyen monoton és idegesítő. -
Nem ültem még igazi F1-be (be se férnék), de ennek így kellene hallatszódnia? :D -
santibi #11638 http://iracers.precise-division.net/news.php
Kezd lassan összeállni a kép. Várunk mindenkit szeretettel. -
#11637 Megjott a mail, nem neztem el;)
-
#11636 Akkor ezt elneztem;) Ha nem, akkor azt a plusz ~2 forintot kibirom:P -
#11635 Nekem $8.95 -
#11634 Az F1 AT&T Williams FW31 elorendelheto;)
8.96$ (100%-os kedvezmennyel), annyit meg meg is er;))) -
pasztor #11633 -
#11632 Alakul:)
En regebben, meg az iR megjelenese elott azt hittem, ez lesz a default, alap, elso auto. Egyertelmunek tunt, hogy az SCCA-kapcsolat miatt, csak ez lehet;) Nem is ertettem, hogy jott a kepbe a Solstice;) -
idevman #11631 -
#11630 Greger Huttu szimulátorból versenyautóba -
#11629 iRacingTV Episode 4.
Mazda MX5, Williams F1, Spa es egyeb nyalanksagok:P
http://www.iracing.tv/ -
santibi #11628 http://forum.gtr-masters.hu/showthread.php?3212-iRacing-Magyar-Liga&p=114814#post114814 -
#11627 Hát Norbi a reggeli Big One nagy volt :D szegényt te, én még épp megúsztam :D -
#11626 Ezt utálom a legjobban amikor az én jogsimból vonnak le, mások balfaszsága miatt :S kétszer is úgy ütköztem hogy áldozat voltam és -0.15 :S