25347
-
#11705 Ugy nez ki, korabban adjak ki a cuccot 1 nappal, igy mar szerdan lesz update, es ha rendesen mukodik, nincs semmi gon, helyreallt a rendszer, utana azonnal jonnek az autok is;P -
#11704 Sajos az SR-t nem fejlesztgetik, pedig raferne egy kis csiszolas;)
Ha meg van a megfelelo helyen a versenymennyiseget, akkor a szezon vegen SR3.0 feletti erteknel leptet tovabb a Class-ben.
2.00-3.00 kozott megmarad, 2.00 alatt bukta van;)
De van valami FastTrack is, amivel szezon kozben is feljebb lehet lepni, ha meg vannak a megfelelo versenyek es 4.0 felett vagy(?!).
De a Sporting Code-ban biztos le van irva reszletesen;P -
#11703 egy buta kérdés, mert bár kerestem de nem találom és emléxem, SR (class B-ből A-ba) felfelé lépés honnan van? 3,5 feletti legyél? -
#11702 az iracinggel nem tudom mi van, de az SR rendszer megint szar, két nap alatt már vagy 4 olyan alkalom volt amikor épphogy összeértem valakivel (se megforgás, se semmi nem történt, mentünk tovább) 4x-eket írogatott fel. ezeket hozzáadva ahhoz, hogy néha belém jönnek meg etc, már tök érthető miért van ennyi incidensem versenyenként. pár hónapja mintha nem lett volna ilyen érzékeny ez a fos. mert ez igy nagy nulla, legközelebb még előzésbe se merek kezdeni, mert ugye szépíteni kellene már a statisztikán. továbbra sem értem, miért nincs egy olyan gomb a futam végén rögtön amikor a vétkes magára irhatja a büntipontot, elvállalva a balhét. ilyenkor a szopóágrakerült illető megmenekülne a negatív pontoktól... ha meg valaki nem akarja magára venni, hát akkor nem, de a többség beismeri és elnézést is kér, szóval múködne. -
VO101 tvr #11701 Ha a kapott SR mennyiséggel egész számot lépnél át, akkor ajándékba ad vagy von le 0.5 SR-t.
PL: 3.88 SR-nél kapsz az eredményed alapján 0.2-t, akkor nem 4.08-ra tesz, hanem 4.58-ra. Lefelé hasonlóan jár el. -
#11700 Megnéztem a naptárat, havonta van Rookie Promotions, a következő november elsején lesz. -
#11699 Még nem mentem, csak a Pontiaccal. Akkor valószínű azért. -
santibi #11698 Ha feljebb lépsz, akkor az egész érték fölé tesz bőven. Tehát aki pl. lép 3-ba az nem 3.02 kezd sose hanem 3.40 pl. Ugyan így igaz ha vissza esel is. Ez azé van gondolom, h ne futamonként változzon esetleg a licenszed. Meg így jobb:) -
#11697 még nekem se tiszta ez a jogsi lépés hogy van, ovalon sokkal a 4 alatt voltam amikor megkaptam a D-s jogsit, meg hetedik helyen komótosan beértem (Legends Rookie) az időim 1-2 tizeddel lassabbak is voltam mint máskor és +0.5 kaptam :D és még az iRhez is pluszt kaptam -
santibi #11696 Üdv. D osztályú autókkal vagy autóval mentél? Erre gondolok, h esetleg nem. Azé nem tett feljebb. -
Na ez így most megérte :D -
#11694 Oké. Közbe az Oválon megadták a C-t kevesebb átlagra -
#11693 Régen úgy volt, hogy 3 havonta lehetett csak jogsit lépni, ha megvolt az elég SR.
De én már nem merek semmit mondani, annyi minden változott :)
Viszont most jön a 13. hét utána indul az új szezon, akkor tuti lépsz előre. -
#11692 Mekkora átlagtól ad C licenset?
Már 4,53 van de még nem adtak. -
#11691 ne haragudj Lesco, de akkor hagy intézzek feléd két kérdést vagy csak megnyilvánulást (inkább hármat).
1. Nekem ne mond, hogy elégedett lennél a monitorodon egy GP2-es grafikával ma is. Fejlődni kell. Mert élményt gazdagít.
Az pedig tény ami leírtam, az új pályák kaptak új eget, és láss csodát, sokan emlegették, hogy milyen szépen is mutatnak a képeken. (Tehát azért sokaknak számít, ha pedig jobb az élmény, többen veszik, ha többen veszik, eladhatóbb a gamma, ha eladhatóbb, gyorsabban tud fejlődni. Ez igy sarkított, de valahogy így lehet/van ma.
2. Én ott akarok lenni a pályán. Ez pedig arról szól, hogy Belgiumban és
mondjuk a mellette lévő huszonvalahány pályán ne fogadjanak már ugyanazok a felhők és időjárási/látási/páratartalmi viszonyok, mint máshol. Tudtommal ez is a szimuláció része nem? a szimuláció számomra anynit tesz, mint egy "mindenre kiterjedő, részletes lemodellezése a valóságnak".
3. Amit te mondasz, a gumi meg etc, jogos, de az több időt is igényel. Kérlek, ne hasonlítsd már össze a kettőt. Egy gyönyörű eget csinálni egy szakambernek, alapanyagból kábé fél óra sem lehet. Gratulálok ezért az iracingnek, hogy nem volt eddig egy emberük sem, akinek lett volna egy-két napja erre. Félbehagyott projekt eddig. Ez van.
+1. Az hogy ilyen egysíkuan néz ki az iracing, hidd el nem segít senkin sem. Nem nagy meló pedig, és épp ezért bánt. a gumi az én szemem is szórja, nagyon szeretnék már egy igazi gumit, amin érezni is valamit, nem csak ezt a nagy nullát. mert star mazdán lókakit nem érzek belőle.
nem bánt, sőt, örülök a megjegyzésnek, de azt hiszem a fenti dolgok, jogosan, érthetőek, és mindenképp a team/cég és a felhasználók érdekeit segítenek elő.
-
LESCO #11690 Ne haragudj Renátó, hogy szóba hozom, de már régóta olvasom ezeket a felhős hozzászólásaidat, és nem értem, mit gumizol még mindig ezen....
Én sok mindent javítanék/javíttatnék az iRacing-ben, de a felhők érdekelnek a legkevésbé. Meg úgy a külcsíny általában. Sőt... Inkább idegesít, ha ilyenekkel foglalkoznak pl. a gumi vagy a hajtáslánc helyett...
Mégegyszer bocs, hogy beleszóltam.
-
#11689 a feliratot nem olvasta el, akkor bezártam rögtön amikor bejött a szokásos kép. de csütörtök az jó :D
amúgymeg áárnyékolás azért gáz lenne, ha minden pályának újra külön meg kéne csinálni és egyesével kapnánk meg. miért? mert még a felhők mindig nincsenek kész, szóval jó lenne ha lenne már egy kész tervük mert egyre nagyobb az összevisszaság igy külső szemlélőként nézve, viszont ha minden azonnal aktiv, ki/bekapcsolható lesz akkor az nagyon frankó lesz. én ezt tartom valószínűbbnek. de mivel az éggel sem gondoltam volna hogy évekig fognak pöcsölni (illetve tulképp egyhelyben áll a projekt ugye, mert a régieket nem javították) akkor akár az is lehet.
egy release notes jó lenne már... -
#11688 Es ha mar update, akkor itt a 20 perces interju Kaemmer-rel, tobbek kozott a gumifizikarol;)
-
#11687 Kivancsi leszek, mik lesznek az uj update-ben?
Az uj autokrol (a 2 Mazda MX5 ingyenes es az F1) es az arnyekolasrol, kontraszt es grafikai tuningrol tudunk.
Az arnyekolas hogy lesz? Egyszeruen engine-ben on/off es mindenhol mukodik, vagy minden palyahoz egyedileg kell ujra be allitani (a masodik valoszinubb, foleg ha sokkal tobb arnyekolas lehetseges). Ezt egyszerre kapjuk, vagy eloszor csak 1-2 palyan, aztan majd fokozatosan megcsinalgatjak a tobbin is?!
Igertek hang-tunningot is - de valszeg az is csuszik jovore.
A gumi a szokasos;)
Az F1 miatt es/vagy amugy is, valszeg lesznek autobol allithato fizikai dolgok (pl. diffi, fek, szarnyak, felfuggesztes stb.). De az F1 miatt lehet hogy az altalanos aero is valtozik, bovul, javul stb. -
#11686 Nem nezted vegig a videot?!:) -
#11685 csütörtökön jön ki? :) -
#11684 Valoban szar lett, de legalabbis, elegge verszegeny;) A zenevalasztas is eleg gazos. Es meg az auto festesek is bunrondak - barna, vilagos rozsaszin, fos sarga stb.:) OK, hogy a promo video miatt nem lehet felmatricazni oket, a sok egyforma Williams se lenne szerencses, de akkor a tobbi lehetett volna egyforma feher.
A lenyeg, hogy csutortok es ugy nez ki lesz fun sorozat is;P -
#11683 milyen hang? :D "zene" nem? :D
amúgy elég gagyik ezek az előzetesek. nem azt mondom, hogy nincs benne munka, de mind a vágás, mind a koncepció szar, az operátori meg fényképezői munkáról nem beszélve. pár kameraállás volt csak igazán jó. -
#11682 Ez a hang megőrjít nem azért mert jó hanem azért mert s.ar -
#11681 -
mag1c #11680 Igen archives kiderült.Következő szeréia mikor indul azt lehet tudni ? -
#11679 iRacing.com NASCAR World Championship Series küzdelmei már véget értek ;-) -
mag1c #11678 Igen iracing-re gondolok.Nincs itt valami naptár szerűség hogy mikor mit adnak majd ? -
LESCO #11677 Ha iRacing-re gondolsz, akkor itt megnézheted:
psrtv
Az archívumban vannak a régebbi versenyek... -
mag1c #11676 Hi
nascar world champ. futamot szoktak adni stream féleségen,ha igen akkor lesz-e még és mikor ?:D -
#11675 http://www.inracingnews.com/iracing-news/grand-am-and-iracingcom-in-sports-car-racing-partnership/ -
#11674 iRacing: GRAND-AM and iRacing.com Sports Car Racing Partnership -
#11673 A nyelved alá rakok egy nagy lúdtollpárnát, ha tovább nyaggatsz :P :D -
neilszab #11672 De akkor a kormány alá is, mert akkor meg az lesz alacsony... -
#11671 Majd rakok alád párnát :D
-
neilszab #11670 Kössz, akkor ezt sikerült így együtt kiokoskodni..
Moncsikat lejjebb tetted már? :D -
#11669 Ha valakinek el kell küldeni, és nem tudod magadnak, akkor küld nekem :D
Valszeg egy promo kódot fogsz kapni, amit ha beírsz a code rublikába, akkor jóváíródik a számládon.
Ha rányomsz a Kosárra, akkor ez jön be.
-
neilszab #11668 Kérdezem....
Csak mert a Gift card vételekor nem kéri azt, hogy kinek szól majd...ezért gondolom azt, hogy meg kell venni sjaát névre...elküldik nekem e-mailben...és akinek én elküldöm (aki bárki eleht)..az bepötyögi a kódot és ott a pénz a accountján.... ugye? -
#11667 Kerdezed vagy mondod?:) Elvileg igen, de en meg nem probaltam.
Jogi problemak miatt van/lehet a csurcsavar. -
neilszab #11666 Ok közben rájöttem, hogy van ez a Gift Card dolog...
Ez úgy működik, hogy befizetek mondjuk 30 dolcsit, megadom az email címem, amire elküldik a promo kódot, majd ezt a kódot tudom aktiválni, mikor belépek a membersite-ra, és akkor odapottyan a 30 iR Credits a számlámra?