iRacing
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/
Ezzel mennek road-on is, vagyis uszkve F1😊
Mission Impossible 2010: PRO Class
WTCC-nek ott a most megjelent VW Jetta😊) Elsokerekes is, diesel is, mi kell meg😊 iRacing-be ne varj olyat, hogy kiadnak 1 sorozatot, az osszes automarkaval. Egy kicsit draga es munkaigenyes lenne😉
http://www.iracing.com/indy_promotion.html
Ezt a linket már láttam az LFs forumon.Használtam is csak regisztráció után ezt írták: Thank you for filling in our Virtual Racing request, we will be in contact with your promotional code shortly.
Regards
a promo kódot azóta is küldik...
de most írtad hogy kell kártyaszám így esélytelen a dolog<#szomoru1>#szomoru1>
Még az elsõ verzióval játszottam úgy, hogy makrot vettem fel a kormány gombjaira és egy nyomással szépen váltogatott az " F" gombok között ....
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
A terv az volt, hogy szétszedem, átépítem olyan dobozba, ami jól mutat a kormányon, de végig 1 panel van benne, szóval marad így. Bár nem hiszem hogy felrakom így a kormányra, de ez is jobb, mint a klaviatura. egér elé pont befér jobb oldalamon a gyári tartón, és kevés gomb révén odanézés nélkül is tudom üzemeltetni, és keresni sem kell. Tegnap teszteletem, konfiguráltam, Windóz alatt tökéletesen mûködnek a beállított billentyûk, pl a 4 irányba nyil a joystick részre. Már csak iR-ben kell megnézni, mûködik-e, mert amikor bekapcsolatm, egybõl konfiguráltatni akarta az irányítást, és azzal tökölni már nem volt kedvem olyan késõn. Remélem nem veszik össze a két kontroller, és akkor nagyon király lesz ez így!!!! Szerintem.
Promo kod: PR-RADICAL-ONE-MONTH
A regisztracio utan, kapcsold ki az automata fizetest, mert ha lejar a honap, lehuzza a kartyadrol a penzt😊)))
A Members oldalon a REFERENCE reszben az USER GUIDE es a SPORTING CODE dokumentumokat mindenkeppen olvasd el, fontos dolgok vannak benne (azert ez komolyabb rendszer mint egy jatek😛).
Amugy minden tiszteletem azoknak, akik ilyen kormanyokkal tudnak brutalisan menni (vagy igazabol barhogy😛), mert nagyon pontosnak kell lenni hozza es nagyon kell erezni!
2. Azert napi tizenoranyi verseny utan, mar Te is gyengulsz, faradsz, valszeg azis kozrejatszik benne😊)) <#idiota>#idiota><#zavart1>#zavart1>
Valtozott a fizika, erosen auto fuggo, es a setup is sokat szamit (caster).
1. valahogy vagy ráfordítja az autót olyan picit szakaszosan, rántás jelleggel a kanyarra, vagy tekerem a vakvilágba, nem igazán kanyarodik, a véglet felé pedig hirtelen, és a köztes résznél nem igazán kiszámítható, hogy merre vezérli az autót, az hol fog kikötni, ha nem tekerem tovább.
2. a másik, ennél nagyobb problémám, hogy elkezdett a kormány használat közben bekeményedni.Az iRacing kezdetén a profilerben minden erõ 150%-ra volt állítva, és 12 volt az FFB a játékban. Mára minden 100 a profilerben, játékban 4-6, és futam végére már sokkal nehezebb csavarni a kormányt, órákkal késõbb szintúgy. Szóval valami nem kerek 😞
Tegnap este jelentkeztem az 1 hónapos próbaidõre, majd kaptam is egy választ, hogy majd felveszik velem a kapcsolatot.
Kb. mennyit kell várni erre a bizonyos válaszra?
+ 1 Gb Porsche pendrive driverekkel.
Új ár :329,95 Eur
Én 45.000 .-ért odaadom.
Van még egy Logitech G25 is eladó.40.000.-ért
link
Simán elhiszem, hogy kibír 20 évet !!!
Mar csak azon is latszik a hasznalata, hogy az a kormany eredetileg jo vaskos, gumirozott cucc, es a vegere, a fogas pontokon 1-2 centi melyen lekopott a gumi😄DDDDDD
Pedig nem lenne rossz kormány, marha kényelmes szuper jó kemény pedálokkal , hatalmas analóg pillangókkal (4db) .
Amugy jobb is mint a DFP, mert valamivel nagyobb, vekonyabb, es komolyabb az FFB-je (kemenyebb es millimeterre pontos).
Ha kell, Pete viheted !
Valami hasonló :

De talan Laccoonak is van egy pluszban, valami Thrustmaster, azis 900-as, csak lehet, hogy pont a kormany miatt cserelt es/vagy mar eladta, osszetorte stb.😊))