25347
  • symbol
    f1 elsőre nem teccik, de majd ha már megy a határon autózás tuti kijön a szépsége ennek is.
  • Norbi1990
    Szerintem jó lett a MX-5!
  • LESCO
    nekem még mindig nem rakja kosárba
  • santibi
    Most van már MX-5.
  • LESCO
    De megígérték, úgyhogy van :)
  • symbol
    jah, csak nem lehet se festeni normálisan, se menni vele :D
  • LESCO
    Na vili már van...
  • LESCO
    "...you’ll be able to “drive” in them as well, albeit in a ghost car - invisible to the real competitors but able to get a close-up view of their driving and, ideally, improving your own driving as a result"

• LESCO
    mármint?
  • symbol
    úgy tudom ingyenes lesz mert ugye végtére is a "régi" helyére kerül. :D
  • LESCO
    Amúgy jól olvastam valahol, hogy a mazda ingyenes lesz?
    Vagy csak képzeltem?
  • symbol
    az haggyán, de még az f1 sem elérhető :D
  • LESCO
    A kis Mazda hol van? Azt mondja, hogy drive today... Na de hogy? :)
  • symbol
    apró hiba, két iracing tracks van a profilnál, szerintem a ásodik a fav. movies akart volna lenni :)
  • symbol
    fasza végre, igazi profilkép is van meg minden, nagyon jóó..! :D
  • symbol
    él az oldal :D
  • gviski
    Itt vannak a pályák :D

Hát kíváncsi leszek hogy fog-e majd bekerülni magyar pálya és ha igen akkor melyik...
  • pointer4
    Mentem már pár ovál versenyt, és nem követném el még véletlenül sem azt a hibát, hogy pár balkanyarként ledegradálom a műfajt, csak még ilyen mélységben nem látok bele :D
    Ezért kérdeztem, hogy ezek most mennyire nagy jelentőségűek egy ebben járatos embernek. De a válaszod alapján kihívás, és másként izgalmas minden ovál pálya a többihez képest. :)
    Sok van még amit nem csináltak meg? Mert igazán nekiláthatnának ez európai pályáknak, teljes gőzzel :D
  • gviski
    minden oval más, persze aki nincs benne annak az összes ugyanolyan bal kanyar és kész, de nem minden ovalnak megvan a saját egyedisége
  • pointer4
    Jó, hát ezért mondtam, mert én nem látok bele ebbe az oválos versenyzésbe, de most mind a 25 ovál pálya annyira különböző, mint pl spa-brandshatch-nürbugring-monaco ?
  • pointer4
    Na igen, éjszakai pályát meg tuti :D
  • idevman
    Viszont scan-nelni talan ejszaka is lehet.
  • Alexease
    Azert az oval palyak kozul Dover es Pocono eleg jonak szamit. Foleg Pocono eleg egyedi, jo rajta menni. De ahoz vannak road reszek is (talan 4 nyomvonal), amin kisebb autokkal megintcsak elvezetes tekeredni;)

Elobb-utobb, talan Nord is lesz. De a palya hossza miatt valszeg idoigenyes, ami magas koltseget is jelent. Sajnos nem lehet ugy scannerelgetni, fenykepezni, hogy kozben ott autozgatnak az emberek;) Mivel ket verseny kozott foleg nyilt palya, nem csak a jogdijjal kell szamolni, hanem a bevetel kiesessel is, ami a 3-5 nap alatt (vagy tobb) osszejon.

Olyan mint Monaco. Az rovid palya, talan 1-2 nap alatt vegeznenek vele, de a kerdes, mikor?!:) Hetkoznapokon forgalolm van, es a palya sincs felepitve. A versenynapokon meg eleg szukos az idorend, meg az F1 is at van szervezve.
  • pointer4
    Igen, ő intézte a 49$-os ligakedvezményt (#11695), santibi napi rendszerességgel levelezik vele :D
    De nem magyar a srác, - ahogy Tibi mondta - csak magyar származású, pl magyarul beszél, de írni nem tud :D
  • gviski
    Én úgy tudom hogy a szülei magyarok (gondolom 56-osok)szóval igen magyar származású amerikai csóka :-)
  • VO101 tvr
    Most láttam egy fényképen, hogy az iRacing-nél dolgozik egy Otto Szebeni nevű alkalmazott. Vélhetően magyar az illető. Ismeri valaki?
  • pointer4
    Jó hát ha ezek az ovális lavórok egész pályának számítanak :D
    Minden tiszteletem a Nascaros emberkéké, de hogy ez mi újdonság lehet nekik...? :)
    Nemhogy a Nordschleife-ét csinálnák, máris lenne pályája a Lotusnak :D
  • symbol
    persze most már kint van, most már én is látom, de nem szokták ennyire a légvégéig tartogatni, fórumokon már mindenki megveszett, hogy hol van már... :D
  • Alexease
    Uj palya most nem lesz, most volt az utolso 2-3 honapban 2 (Pocono, Dover);) Jovoev elejetol sorjaznak majd: Spa, Zolder, Oran Park, Suzuka, Olton Park es meg 3-4 palya ami mar be van jeletve, elkezdtek, keszul de nem jut eszembe micsoda;DDD
  • pointer4
    Új pályáról nem volt szó ?
  • Alexease
    Szovegesen-ben, ha valaki esetleg a leallas alatt lenne ra kivancsi:
    - iRacingS4ReleaseNotes.txt
    - iRacingS4ReleaseNotes.html
  • Alexease
    Pedig kiadtak, fent van a forumon;)
  • symbol
    nem értem miért nem adtak ki release notes-t.. :/
  • Norbi1990
    Ja. Ezt eddig nem is vettem észre :D
  • santibi
    Itt van 2 hsz-el visszább:). MPR jobb fent.
  • Norbi1990
    Ezt hol írja?
  • santibi
    Elvileg igen
  • gviski
    Class D
    • You have completed your MPR!
    • Your SR is above 3.0.
    • Ready for promotion.

akkor most szezon végén újra ugrok vagy mi?
  • Alexease
    De ha jobboldalon, felul az MRP-re mutatsz, ugyis kiirja hol tartasz, mennyi kell meg stb.;) De ezt ugy is tudud:)
    nekem raerne, most van mit csinalnom, de azert a kivancsisag fel egeszseg;)
  • symbol
    :D király, kössze a híreket (nagyon fasza lenne a szerda már :D), meg a SR 3-as simán meglesz ma, hacsak nem...