25347
-
#11745 f1 elsőre nem teccik, de majd ha már megy a határon autózás tuti kijön a szépsége ennek is. -
#11744 Szerintem jó lett a MX-5! -
LESCO #11743 nekem még mindig nem rakja kosárba
-
santibi #11742 Most van már MX-5. -
LESCO #11741 De megígérték, úgyhogy van :)
-
#11740 jah, csak nem lehet se festeni normálisan, se menni vele :D -
LESCO #11739 Na vili már van... -
LESCO #11738 "...you’ll be able to “drive” in them as well, albeit in a ghost car - invisible to the real competitors but able to get a close-up view of their driving and, ideally, improving your own driving as a result"
-
LESCO #11737 mármint?
-
#11736 úgy tudom ingyenes lesz mert ugye végtére is a "régi" helyére kerül. :D -
LESCO #11735 Amúgy jól olvastam valahol, hogy a mazda ingyenes lesz?
Vagy csak képzeltem? -
#11734 az haggyán, de még az f1 sem elérhető :D -
LESCO #11733 A kis Mazda hol van? Azt mondja, hogy drive today... Na de hogy? :)
-
#11732 apró hiba, két iracing tracks van a profilnál, szerintem a ásodik a fav. movies akart volna lenni :) -
#11731 fasza végre, igazi profilkép is van meg minden, nagyon jóó..! :D -
#11730 él az oldal :D -
#11729 Itt vannak a pályák :D
Hát kíváncsi leszek hogy fog-e majd bekerülni magyar pálya és ha igen akkor melyik... -
#11728 Mentem már pár ovál versenyt, és nem követném el még véletlenül sem azt a hibát, hogy pár balkanyarként ledegradálom a műfajt, csak még ilyen mélységben nem látok bele :D
Ezért kérdeztem, hogy ezek most mennyire nagy jelentőségűek egy ebben járatos embernek. De a válaszod alapján kihívás, és másként izgalmas minden ovál pálya a többihez képest. :)
Sok van még amit nem csináltak meg? Mert igazán nekiláthatnának ez európai pályáknak, teljes gőzzel :D -
#11727 minden oval más, persze aki nincs benne annak az összes ugyanolyan bal kanyar és kész, de nem minden ovalnak megvan a saját egyedisége -
#11726 Jó, hát ezért mondtam, mert én nem látok bele ebbe az oválos versenyzésbe, de most mind a 25 ovál pálya annyira különböző, mint pl spa-brandshatch-nürbugring-monaco ? -
#11725 Na igen, éjszakai pályát meg tuti :D -
idevman #11724 Viszont scan-nelni talan ejszaka is lehet. -
#11723 Azert az oval palyak kozul Dover es Pocono eleg jonak szamit. Foleg Pocono eleg egyedi, jo rajta menni. De ahoz vannak road reszek is (talan 4 nyomvonal), amin kisebb autokkal megintcsak elvezetes tekeredni;)
Elobb-utobb, talan Nord is lesz. De a palya hossza miatt valszeg idoigenyes, ami magas koltseget is jelent. Sajnos nem lehet ugy scannerelgetni, fenykepezni, hogy kozben ott autozgatnak az emberek;) Mivel ket verseny kozott foleg nyilt palya, nem csak a jogdijjal kell szamolni, hanem a bevetel kiesessel is, ami a 3-5 nap alatt (vagy tobb) osszejon.
Olyan mint Monaco. Az rovid palya, talan 1-2 nap alatt vegeznenek vele, de a kerdes, mikor?!:) Hetkoznapokon forgalolm van, es a palya sincs felepitve. A versenynapokon meg eleg szukos az idorend, meg az F1 is at van szervezve. -
#11722 Igen, ő intézte a 49$-os ligakedvezményt (#11695), santibi napi rendszerességgel levelezik vele :D
De nem magyar a srác, - ahogy Tibi mondta - csak magyar származású, pl magyarul beszél, de írni nem tud :D -
#11721 Én úgy tudom hogy a szülei magyarok (gondolom 56-osok)szóval igen magyar származású amerikai csóka :-) -
VO101 tvr #11720 Most láttam egy fényképen, hogy az iRacing-nél dolgozik egy Otto Szebeni nevű alkalmazott. Vélhetően magyar az illető. Ismeri valaki? -
#11719 Jó hát ha ezek az ovális lavórok egész pályának számítanak :D
Minden tiszteletem a Nascaros emberkéké, de hogy ez mi újdonság lehet nekik...? :)
Nemhogy a Nordschleife-ét csinálnák, máris lenne pályája a Lotusnak :D
-
#11718 persze most már kint van, most már én is látom, de nem szokták ennyire a légvégéig tartogatni, fórumokon már mindenki megveszett, hogy hol van már... :D -
#11717 Uj palya most nem lesz, most volt az utolso 2-3 honapban 2 (Pocono, Dover);) Jovoev elejetol sorjaznak majd: Spa, Zolder, Oran Park, Suzuka, Olton Park es meg 3-4 palya ami mar be van jeletve, elkezdtek, keszul de nem jut eszembe micsoda;DDD -
#11716 Új pályáról nem volt szó ? -
#11715 Szovegesen-ben, ha valaki esetleg a leallas alatt lenne ra kivancsi:
- iRacingS4ReleaseNotes.txt
- iRacingS4ReleaseNotes.html -
#11714 Pedig kiadtak, fent van a forumon;) -
#11713 nem értem miért nem adtak ki release notes-t.. :/ -
#11712 Ja. Ezt eddig nem is vettem észre :D -
santibi #11711 Itt van 2 hsz-el visszább:). MPR jobb fent. -
#11710 Ezt hol írja? -
santibi #11709 Elvileg igen -
#11708 Class D
• You have completed your MPR!
• Your SR is above 3.0.
• Ready for promotion.
akkor most szezon végén újra ugrok vagy mi? -
#11707 De ha jobboldalon, felul az MRP-re mutatsz, ugyis kiirja hol tartasz, mennyi kell meg stb.;) De ezt ugy is tudud:)
nekem raerne, most van mit csinalnom, de azert a kivancsisag fel egeszseg;) -
#11706 :D király, kössze a híreket (nagyon fasza lenne a szerda már :D), meg a SR 3-as simán meglesz ma, hacsak nem...