iRacing
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mission Impossible 2010: PRO Class
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Sajnos ebbol is latszik, hogy az SR-nek eleg nagy (volt)a visszatarto ereje, legalabbis nekem, mert bar en szinte soha nem hibaztam, masokat ez ugy nez ki nem izgat😊 Vagy nagyon sokat mennek es gyulik az SR, vagy leszarja, mert ugyis lesz valahogy😊
Pl. a mostani versenyen😊 Majdnem 20 percig kibirtam, es bar az elejen is mar levadasztak, azt meg megusztam, a kozepen mar nem😊))) Ez sok minusz SR lesz (mivel A vagyok es 4 felett, igy valszeg egy egesz is lehet...).
Meg a fuvet sem szoktam megcsipni😊 Lehet, hogy itt most bo 1 masodperccel jobbak voltak (hotlapban), de versenyben mentem mogottuk, es lepkedtem felfele😊 A vegere az elso 5 meg lett volna, ugy, hogy az elejen elengedtem vagy 5-10 embert😊))))))
Ha jol tudom, 250 Pro versenyzo van, ahoz kepest nem sokan indulnak. Ovalon sokkal tobben vannak, es bar nemzeti statisztika nincs, de ebbol valoszinusitheto, hogy osszessegeben az Amcsik vannak tobben a Pro-ban es/vagy naluk nepszerubb, fontosabb a Pro sorozat, vagy csak az idobeosztas nekik kedvez jobban.
ROAD:
Eddig elindult versenyzõk száma: 142
Mind 3 héten indult: 45
Csak 2 héten indult: 50
Csak 1 héten indult: 47
Összesen ennyi különbözõ nyertes volt eddig: 12
OVAL:
Eddig elindult versenyzõk száma: 201
Mind 3 héten indult: 78
Csak 2 héten indult: 63
Csak 1 héten indult: 60
Összesen ennyi különbözõ nyertes volt eddig: 18
A pattogassal lehetnek komoly gondok, de irta egy ficko, aki jar(t) VW versenyre, hogy valoban igy (vagy legalabbis nagyon hasonloan) pattognak. A kulonseg a sebessegerzetben van, mert itt a 100km/h bicikli tempo, az ember lazan raereszti a kerekvetokre, extra kanyarokra😊
És én ezt soha nem értettem: miért áll keresztbe egy ilyen autó mint a szög egy egyszerû gázelvételtõl ???
Kanyarkimenetnel nem nagyon, mivel elsokerekes, igy huzza magat, de bemenetnel folyton keresztbe all😊
Oválon nem is megyek SK-nál feljebb mostanában, nehogy hozzányúljon a road SR-emhez, persze így is becsúszhat egy hiba, de nagyon kicsi az esély rá.
Huttu jó, de mostanában nem gyõzõs.
GRAT!
Persze, igy szimulatoros korben, azert ismerunk meg parat: Kaemmer, Camaj, Scawen, Kunos😊
De a palya resze is erdekes a levelnek. Azt irja, hogy a 2009-es szezon 17 palyajabol mar 12 mar benne van es/vagy fejlesztes alatt van a programban. Mivel mar Indianapolist bejelentettek, akkor az eddigiekkel egyutt, az 8. Igy meg marad 4, amit csinalnak.
Long Beach-rol tudunk mar evek ota, bar multkor azt irtak pihentetik, talan most elokerul😉 A maradek 3 talan Iowa, Kentucky, Kansas - mert "egyszeruek", elerhetoek😊 De azert orulnek Mid-Ohio-nak, de Petersburg sem rossz😉 Edmonton mar kicsit feljebb van, de Toronto meg a hatarnal, annyi belefer😉 Az Iker-ring meg felejtos😉))
BTW: GRATULA!!!!!!!!<#worship>#worship><#eljen>#eljen>
IndyCar Racing II
PRORes
Ha csak a road reszt nezem, akkor osszesen ~10000 ember van, abbol 577 Ausztral es 100 Magyar😊 5100 USA.