iRacing

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

petesilver
küldheted😊

Mission Impossible 2010: PRO Class

petesilver
Egy dolog ami biztos: valahogy felrakom rá a momo kormámykerekét. Ez a virslikormány borzasztó. Délután 2 db kormányvédõt fûztem fel rá, így már olyan, mint ha kormány lenne a kezemben 😊

petesilver
Thank you!

Vádá
köszi 😉

Voodoo

Vádá
Hali !

Srácok milyen úton modon lehet kipróbálni a játékot ? Régebben halottam voltak akciók , mostanában ? Demo verzió gondolom nincs belõle , a srác tulajdonképp megelözött a kérdéssel , hogy van e kint "offline" verzió.Látatlanba nem szeretnék belevágni a játékba.

Voodoo

Alexease
A hivatalos forumban, mar voltak felvetesek, keresek az "offline" haznalatra, igy erdemes neha visszanezni, talan lesz valamikor.

De ha lesz is, igazabol valodi offline NEM lesz, csak egyszeri elofizetes utan, megvasarolt cuccokkal, bejelntkezve, azonositva, de online verseny lehetoseg nelkul (ezzel eleg komolyan ki lehet zarni a warez-t).
Alexease
A G25 drivernel, az FFB beallitasoknal nalam az Overal: 100%, a Spring es a Damper 0% (nem kell, nem is hasznalja oket).

A kozepre huzast kapcsold ki, felesleges, csak rontja az FFB-t (kamubol kozepre huz mindig, csak olyan jatekhoz kell, ami nem hasznal FFB-t)!!

A programban az FFB ertek erossege nalam eleg valtozo, autotol fugg, altalaban 12-20 kozott van.

Az FFB erossege, reszletessege, az ellenkormanyzas az elhuzas merteke fugg a beallitott kormanyszogektol is.
Ha egyfele, gyari beallitast hasznalsz (a jatekban kalibralasnal elforgatod a ket vegpontig, aztan kozepre, es amikor keri 90 fokot), akkor minden autoban annyit fordul a kormany mint az igaziban.
Ez korrekt lenne, de szamomra tobb autonal hasznalhatatlan😊

A Solstice, VW Jetta, Legends stb. teljesen jo normal beallitassal, azzal nincs gondom (bar szivatosabb, mivel Solstice-nel egy komolyabb ellenkormanyzashoz igazabol mar at kell(ene) fogni😛).
De pl. a Mazda, Lotus es talan a nagyobb oval autoknak (Chevy-k) olyan kicsi a kormanyelfordulas-, kormanyszog-, kerekelfordulas aranyuk (foleg, ha a setup-ban meg a kormanyszoget sem lehet allitani), hogy millimetereket, centiket kell mozgani kanyarokban, aminel nehez megtartani pontosan. Legalabbis nekem😊)) De igazabol megtartjak, nezegettem videokat openwheel-rol, es komolyabb kanyarokban is max 15-25 fokot forditanak csak rajta es izombol tartjak (ott azert komoly "FFB-k" vannak😛).

Igy ezeknel az autoknal nem 900 fokra, hanem 450 fokra es/vagy 650 fokra szoktam allitani a kormanyt (a 90 fokos elforditasnal, amikor keri, addig tekerem, amig ezeket az ertekeket adja ki).

A kormanyzas ettol fuggetlenul LINEARIS marad, csak egyszeruen tobbet kell tekerni a kormanyon, mint eredetileg (pl. ha a jatekban a Mazda kormanya 180 fokot firdul, addig nekem 300-at kell forditanom rajta).

Ezzel parhuzamosan, termeszetesen az FFB-erok is csokkennek, igy azokat utana kell allitani.
Willi Betz
Értem,akkor tényleg lufi,mert nem nagyon akarok elõfizetni😊 Azért köszönöm!

.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?

Alexease
Most milyen liszenszed van? Elofieto vagy? Miota? Ha nem es nem is akarsz elofizeto lenni, nem akarsz online versenyezni, akkor sajnos buktas a dolog, mert csak ervenyes elofizetessel lehet hasznalni (meg egyedul, "offline" is). Igazabol nincs offline resze, mindenkeppen elo kell fizess a szervizre.

Ha elofizeto vagy, akkor kilistazod az autokat (CARS), megkeresed a VW Jetta-t, jobb oldalan szines icon (ADD CART vagy hasonlo), kattintasz, fizetsz, letolt, hasznal😉

Willi Betz
És a megvétel, hogy zajlik? Kikell nyitnom a hivatalos oldalt? Vagy a játékon belül kell valahova kattintanom?

petesilver
Alex segíts pls! Nagyon bejövõs a G25, nem is gondoltam volna, hogy ilyen kellemes is lehet az irányítás. Egyetlen dolog van, amit nem sikrül behangolni: nem érzem az autót FFB-ben féktávokon, valamint nem érzem a kormányon amikor megindul a segge. Elég sok variációt kipróbáltam, jelenleg olyan ostorcsapás jellegû a dolog. Látom, hogy elindul, és aztán a kormányon már a hirtelen rántás érzõdik, amikor vastagon kitör. Ötlet? Most ott tartok, hogy overal 110,spring 90, centering 70 a játékban az ffb 8. A G25-el pl az SK sokkal jobban vezethetõ, meg úgy minden. Csk most meg azt kell megszokni, hogy az autók nem blokkolják szét a kereküket attól, ha rálehelek a fékpedálra. Most olyat kell szokni, hogy durván agyon kell taposni blokkoláshoz. Amit pl SK nál is élvezek most, az a kuplung tök jól rá lehet csúsztatni kuplungal az ívekre.

Alexease
Letolteni nem tudod, csak ha megveszed. De ha kell, tobben is oda tudjak adni, akiknek meg van.

Ami meg szukseges hozza, egy komolyabb programozasi, hackelesi ismeret, hogy feltord az iRacing local file-okat. Ha az meg van, akkor mar mukodik...
Willi Betz
Sziasztok!
Láttam,hogy megjelent a játékhoz VW Jetta. Ezt az autót szeretném kipróbálni,ezzel kapcsolatban lenne az a kérdésem,hogy milyen módon tudom letölteni vagy beletenni a játékba? Nem akarok interneten keresztül versenyeken részt venni,csak unalomûzõ ként mennék vele.

Nem sokat szaroznak a dolgokkal újabban: http://www.virtualr.net/iracingcom-first-indianapolis-previews/
petesilver
Most látom a base setup nem jó, a végleges nagy S-el van,kicseréltem a zip-et, most már a jó van benne. Aki eddig leszedte, szedje újra pls.

petesilver
Háát, választék van 😊
This is a few setup only for fun ( but that is big!) on Lime Rock with SK. The set includes 5 setup:

sK_Pete_Limerock.sto - base setup
SK_Pete_Limerock_drift.sto - drift modification
SK_Pete_Limerock_test.sto - different weight modification
SK_Pete_Limerock_test02.sto - different weight modification
SK_Pete_Limerock_test03.sto - different weight modification

I ran a few laps only, while i create the setup, the best is 54:246 with many mistakes.

If you want more grip, you have to change the tire psi down. I hope you enjoy it!

Alexease
Koszi, este kiprobalom😛
Nekem is szinte az volt az elso az SK-val, hogy roadra setupoltam, es ott tekeregtem vele😉 Extra fun, ha jol be van allitva😄
Viccet félretéve biztos lesz itt valaki, aki szívesen átveszi töled. 😉

? Ezkiez ?

Múltkor említettek valami Michael Schumachert is, az meg F1-ben ment állítólag. <#vigyor2><#taps>

pointer4
Nemnevet 😄 máskor küldjél csokit 😄 Milkát 😄
😄

HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu

pointer4
Skacok, itt sokan toltátok Nascar-al. Nem tudtok valakit akinek a Dale Earnhardt neve sokat jelent ?
Nyertem HSW-n egy ilyen érmet, de biztos van aki nem most hall róla elõszõr (szégyenlem is magam rendesen).
Szóval, szívesen odaajándékoznám annak, akinek ez sokat jelent.
petesilver
Aki gondolja, próbálja ki 😊 Szerintem nagy Fun!

SK Modified Lime Rock setup

Ha feljebb akarsz lépni ahhoz elég 4 TT is, egy felsöbb kat-os autóval, nem kell feltétlenül az F-Mazda. Ha C4.xx felett vagy akkor nyomsz pár TT-t a Radicallal, meg is van a szintlépés.

petesilver
oké, segítsetek pls. Mazda nincs, de legem van a tetûgyökér
rookieáradatból solin, amit nyerek sr-t 2 versenyen, dupláját bukom egy Rookie-kal teli mezõnyben. Ezen kívül milyen autóval lehet Cclassal SR-t tornászni? iR-t nem akarok bukni, szóval asszem csak qual jöhet szóba, van Radical és Lotus meg skippy

Persze, az SR-je király. 😊

Egyébként többnyire el sem indul a versenyeken, csak végignézi. 😊

petesilver
Csináltam SK Modified-ra egy setupot Lime Rockra! Srácok, valami eszméletlen fun! Most tesztelgetem, ismerkedek vele, 0:55 alatt végigteker rajta, de szerintem driftelgetve meg olyan aki vezetni tud, az 0:50 alatt is körbe tudja küldeni! Érdekel valakit a setup?

petesilver
THX!

pointer4
Mondom megint, hátha elfelejtetted. Ha az a kormány hangosnak tûnik, akkor ne aggódj, elvileg ha veszel egyet, annak nem lenne szabad!
Itt van, amirõl beszéltünk (G25-re Momo kormánya), de a srác is úgy oldotta meg, hogy a váltófülek maradtak az eredetiek a G25-ön. Azt problémás lett volna lecserélni, elég spéci a ház kialakítása.
petesilver
Ééés a legjobbb!!! : Hazafelé egy suzuki hátsó ablakába ez a felirat volt egy matricán: Na és? fõzni se tudok! Ez az egyik legjobb hülyefelirat kocsi htuljára, hazáig vigyorogtam rajat!

Alexease
<#vigyor3><#zavart1><#eljen><#taps>
viziloitato
Nézd meg a statját! 😄 Az utolsó elõtti versenyén utolsóként kapott 1 iR pontot, úgy lett neki az iR-je 1 😄 Oválon még nem nullázta magát teljesen 😄
petesilver
nagyon kemény!! 😄 ilyenkor mi van? indulhat egyáltalán?

petesilver
Bocs kimaradt hogy többek közt a kutya és a macska is iszonyat nagy!

petesilver
Hjaja!

Voltam Óriásfalván! Elmentem Pointerhez a kormányért! Én kis 170-es segdugó becsöppentem órásfalvára, Pointernél minden nagy, beleértve önmagát is 😊 Beleültem a csodacockpitjébe próbára, nyújtott kézzel értem el a kormányt, a pedált meg sehogy. Állítgatás után már sikerült, elindította a solit, alig bírtam kgurulni a pitbõl. szokatalan volt a kormány, az egész mozgó ûrketrec, és ezt megfejelte a 82-es Soli FOV. Én 57-el megyek vele!!!!! Mondtam is neki, ez így olyan érzés mint ha ikarus buszt vezetnék, vagy Kamazt. Újabb állítgatás, már sokkal jobb lett, aztán teszt. Háááát a G25 más világ. Egy pont után megfogni lehetetlen olyan mozdulattal, mint MOMO-val, de addig a pontig annyival precízebb, jobb az irányítás,hogy nincs az a hosszú zongora, amin le lehetne játszani. De ha elinduuuuul... volt hogy nem is tudtam merre állhat a kerék, vagy most mi is van, csak tekertem, de nem lett jobb 😊 Viszont a MOMO-val nehezen megoldható részeket megnéztem, ahol a nagyon gyorsak hoznak rajtam, hát mindent értek. Jóformán kinderspiel bevenni jól G25-el, mígy MOMO-val túlélésre játszik az ember. Szóval megszokás meg beállítás után szerintem ezzel lehet szép új dolgokat mûvelni, de majd kiderül! BIG THX POINTER!

viziloitato
Elküldöm neked giftben 😊
pointer4
Inkább gyakoroljál, mer amit itt csúszkáltál... 😄 😄 😄
petesilver
Az! A híres SR hurok! De szép is! 4,57-rõl akartam 4,99-ig feltornászni, aztán pikk-pakk 3,22-n sikerült találnom magam, ahol egy nagyonbirka jóvoltából 3.09-re sikerült továbbzuhannom. Szerinted? 😊 Kedvencem a picit falat koccol, 1 incidens, ettõl megindul az autó keresztbe, loss control 2 incidens, majd ekkor vernek telibe hátulról, aki miatt eleve picit többet vállalt az ember, ez 4 incidens, majd landolsz pörögve a szemközti falon, levezetésként natur contact, csak 1 incidens.

petesilver
Te a Mazda beépített embere lehetsz. Eddig kerültem a Mazdát, mint a rossz pénzt, de ha ennyit mondod és megveszem, akkor mennyi a részed a vásárlásbóóól? 😊

Alexease
Epp a Mazda versenyen gondolkodtam, mentem is par kort, gyartottam egy alap setup-ot😉 Az eleje bo 1 masodperccel gyorsabb, de azert a kozepmezonyben benne vagyok😊 Es meg "biztonsagosan"😊 Bar LimeRock, pattog mint a fene, de majd ovatosan megyek😊 De meg itt a verseny is belefer, Mazadaval nem nagyon szoktak gyilkolni😊

Azert 8 qual-t nem mennek, az mar kicsit eros😉 Durva lenne, hogy azert menjek 8-szor fel orat, egyedul, mint a gep, hiba nelkul, mert 1 versenyen ketszer belemrongyolnak hatulrol, oldalrol😊))) Ezt a rohadt SR figyelest megcsinalhatnak mar valahogy, mert ez igy szanalmas😞
viziloitato
TT nem kell, az keveset ad, helyette Mazda qual elejétõl a végéig. Ha jól számolom, akkor 8 qual elég lenne.
viziloitato
2 tiszta Mazda verseny bõven elég.
viziloitato
Ez nem sikerült 😄 Majd most...

DW
viziloitato
Egy egyedülálló csúcstartó 😄

Alexease
Az a baj, hogy ezt az SR mennyiseget, amit most buktam, kb 20 TT-vel vagy 5-6 total hibatlan versennyel lehet visszahozni. Ami nem lenne sok (legalabbis az 5-6 verseny), de ha megint nekem jon valaki, akkor azonnal x2 a teljesitendo SR gyujtos futam...
Alexease
Gondolhatod, a teljes mezony SR atlaga 2.28😊))
petesilver
Giga LOL! Ez meg milyen futam volt már? Hemzsegnek benne az A classosok meg akad BC, pár D rookie egyáktalán nincs, és akkor a SOF 1290 😊)))) ez valami veterántalálkozó volt az tuti, vagy valahol zúzzák keményen magukat a fiúk iRatingben/ SRben. Eszméletlen!

Alexease
Es ha mar statisztika😊

Itt is sok Class-A indult. 24-bol 10. Atlagban -1.95 SR-rel zart a Class-A mezony! A 10-bol 6-an vannak SR2.0 alatt, es 2-en SR1.0 alatt! 😊 A Class-A-s atlag SR-je 1.95😛
Alexease
Nem nagyon szoktam visszjatszast nezni, csak korlatozottan.

De altalaban, mint most is, van sok gyors ember, de tobbszor eldobaljak, kicsusznak, ketes helyzetekbe kerulnek.
De mindig van a mezonybol (most 24 indulo) 1-2 gyors, de hataron autozassal, furcsa auto mozgassal, extrem kezelessel... es eroszakosan.😊

Pl. most: embert elengedem, az 1. korben van 5 elozese, 5 kisebb-nagyobb utkozessel, 5-6 kicsuszas, palyaelhagyas, fu, komplett levagas, lehagyjuk. A kovetkezo korben megint megeloz, persze kilok a sikanban, aztan meg 2-3 bator kifekezes, koccanas, aztan ismet durva palyaelhagyas, lehagyjuk😊) Majd ket tucat minusz SR-rel fejezte be, minusz 3 korrel, majd' 10 helyezessel hatrebb, mint ahol velem kuzdott😉)) Vagyis gyorsnak gyors, csak versenykultura nulla;D