25347
-
#11785 Lenne egy picit hülye kérdésem, de mivel az istenért se találok köridőket a Lime Rock-ra MX5-el, idegesít a dolog. Ugye most a World Records menüpont alatt erre a kombóra nem jönnek be idők, szóval van valami más forrás, más stat is az oldalon köridőkre, hogy megtudjam kb mi számít jónak?
Amúgy meg elég idegesítő hogy mx5 fun race most csak a road atlanta-n van ami az alapcsomagban nincs benne :( -
santibi #11784 1. NEM
2. NEM -
Me Ga #11783 Köszi, valóban elég rövid volt, de rájöttem, hogy hülyén tettem fel a kérdést, ezért a válasz sem egyértelmű...
A válasz mire vonatkozik:
1. SR mentes?
2. Nem számolja az SR-t?
Bocs mindenkitől, úgy láccik fáradt vagyok... -
santibi #11782 Nem! Elég rövid volt -
Me Ga #11781 Sziasztok! Egy gyors kérdésem volna: a 13. héten lévő fun futamokhoz tartozó qual is SR mentes, azaz nem számol? Köszi -
#11780 Na most ez nálam is így megy ám :D
Küld el inkább pls PM-be a template-t. -
#11779 kezd a tököm kilenni. "Unable to find you in iRacing." http://www.tradingpaints.com/register-re. pedig bazze, ha az az azonosítószámom, akkor az. :/ -
#11778 jah, ez a véletlen kiraktuk, mert valamit benéztünk szöveg vicces volt. amúgy meg az lenne a logikus, hogy iracing sémákkal lehessen, de egyénit (ps-ben barkácsoltat) NE, mert ugye azokon és a replay-eken ott virítanak majd más szponzorok). Röhej, hogy a rohadékokat zavarta volna az, hogy mondjuk a festésből csinálnak pár variációt, mely szponzorok és egyéb elemek nélkül úgysem hasonlítanának más F1-es járgányra. -
#11777 Ilyen egy karót nyelt hozzáállást egy cégtől....
Már majdnem azt mondanám, hogy itt látszik a különbség a normális Amerikai meg a faszopó Európai között, csak az a bajom, hogy fogalmam sincs ki milyen nemzetiségű :D -
idevman #11776 Kozben rajottem, hogy egy kissebb szoftver modositasssal is elerheti az iRacing, hogy ne toltodjenek be az F1 festesek. :(
Es ha nagy a nyomas akkor kenytelen ezt meglepni, kulonben nem fognak szoba allni vele a tovabbi nagy nevek, ha elterjed roluk, hogy nem tartjak magukat a megallapodashoz. -
idevman #11775 Szerintem az tortent, hogy az iRacing tudta, hogy Williams-ek semmilyen festesbe nem fognak belemenni, es azt is tudjak, hogy ez faszsag. (Persze a forumban mar megjelent Ferrari festes, ertheto hogy ez csipi Williams-ek szemet.)
A szituacio ugy lett zsenialisan feloldva, hogy "VELETLENUL" kitettek a templatet egy napra a forumba, innentol lehet festeni es megosztani egymassal. Ez ellen mar nem tudnak mit tenni, esetleg az auto modeljen tudjak atvarialni a textura koordinatakat, hogy ne passzoljon a template.
A tradingpaints.com mar tamogatja az F1 skin-ek megosztasat, erdekes lesz, hogy befenyit-e az iRacing. -
#11774 Nekem az még megy, csináltam szép sárgát :D -
#11773 vazze, vazze, már szint se lehet állítani? mert a paint gomb kurvára inaktív lett :D LOL -
Tényleg jobbak az árnyékok :D -
#11771 igazából mondjuk holt mindegy, valaki valahogy úgyis megoldja, hogy legyen valami szerintem. meglepődnék ha nem lehetne. amúgy megjegyzem engem holtra nem érdekel, hogy a williams aláírta-e, meg a nevét adta-e a projekthez (bár tény, hogy igy komolyabban hangzik, de az f12010-hez meg ugye "mindenki a nevét adta"), szóval lókukit, felőlem aztán jöhetett volna szigno nélkül is valami, csak baszott jó legyen, meg ne legyenek már ilyen kötöttségek. -
#11770 Engem sem erdekel a sajat festesem, sose foglalkoztam vele;) Maximum csak annyira, hogy ha lehet, elsssorban vilagos szinu legyen (feher, sarga, piros stb), hogy minnel messzebbrol meglassak:))) -
#11769 Valszeg a Williams egyevnyi teljes koltsegvetesebol tucatnyi iRacing projectet lehetne inditani, a jelenlegi full tartalmaval, infrastruktujaval egyutt (iroda, liszenszek, emberek, teljes bevetel stb.):D Igy ha azt mondjak nem, akkor nem;D -
#11768 Az az igazság, hogy mivel én benne ülök az autóban, pont a sajátom nem érdekel hogy néz ki :D
A többié lenne a kérdéses :D -
#11767 jah én még letöltöttem, de ez így azért rohadt gáz. :/ nincs mit szépíteni, ez nem csak illúzióromboló, hanem minden más is. kurva vicces lesz ahogy ilyen-olyan színű autók rohangálnak a pályán... kriminális, hogy ezt nem lehetett megdumálni valahogy. -
#11766 Megneztem a festest, az F1-hez azt sem engedelyezik, le kellett azt is szedniuk, (mar) nincs hozza template... -
#11765 Kellene irni egy proghramot, ami a 0-tol 100000-ig tarto USER-ID-k szerint, general 1-1 veletlenszeru festest, igy mindenkinek egyedi festese lenne:) Bar nem az, amit a valosagban hasznal, de az mar kit erdekel:DDD -
#11764 Ha letoltod a masik festeset, es bemasolod a megfelelo helyre, akkor lathatod;) -
#11763 Nekem sem tetszik, ahogy irtam, ismerem az egyforma festesek problemait, hatranyat, de ha ez van, elfogadom, megertem, nem hinnem hogy az iRacing sajat magaval akart igy kibaltazni;)
Talan elobb-utobb sikerul megpuhitaniuk a Williams-t, vagy mittudomen:D -
#11762 Saját festést a többiek látnak ? Fel kell tenni netán itt is a szerverre ? :D -
#11761 valahogy hangot kell adnom csalódottságomnak :D
amúgy vicc nélkül ez számtalan problémát is felvet...
pl van egy csomo ugyanolyan kocsi a futamon, van két három béna gyökér, akik a lekörözésnél szívatnak, és a kocsit sem nagyon tudják az úton tartani ahogy kéne. jobb esetleb ezt más bajnokságban ugye könnyebben korrigálhatod nagy figyelemmel (autófestés), de az hogy a futamon a 30 névből rögtön megjegyezd azt a 3 nevet és figyeld éppen hol vannak a pályán, szóval az vicc.
mert festés alapján valszeg most nem fogod tudni megkülönböztetni őket, nem tudod ki hibázott, mit várhatsz tőle az adott szituációban.
-
#11760 Nalad csak ket minosites letezik, megertes nelkul: a kiralysag es a szarfos:D -
#11759 fasza.akkor elkezdhetek én is totál saját skint csinálni. :D már csak a fájlok kellenének hozzá, gyors szét is nézek.
Amúgy ez akkor kurvágázosan fog kinézni. milyen lesz a nyitott bajnokság? egyszínű autók fognak rohangálni, vagy mint a 2009-es festéssel? meg ugye ha nem töltjük le a másik autófestését akkor marad az alap. :(
szarfos. -
#11758 Failed to reconstruct all patch files...elég is volt ennyi most egy ideig iRacingből -
#11757 Most van van annyi autonbeluli allitasi lehetoseg (foleg a komolyabb autoknal), hogy egy valodi F1-es kormany is elkellne;) -
#11756 Hosted szervereken vicces lesz latni Ferrari, Redbull, renault stb. festesu Williams-eket:P
De azert nehany idiota skinalapot csinalhattak volna, olyanokat, amibol nem lehet osszerakni mas F1-es csapatokra hasonlito festeseket;) -
idevman #11755 Williams-ek nem engedtek. Van az eredeti festes, egyszinu vag sajat skin. -
#11754 Nekem sose volt vele gondom. Meg regebben volt, hogy a vegefele belassult, de az ertheto volt, mert akkoriban a megjelenes pillanataban kezdtem tolteni, 5-10000 emberrel egyetemben;) -
#11753 A böngésző frissen indított volt. Újrakezdtem, de nem hiszem el, hogy soha nem jön le elsőre az update, mindig ez a szarozás van, egy 15 perces töltögetésből 2 órás lesz, és még azután sincs semmi. -
#11752 Nálam is megállt 70%nál, de folytatja onnan, hála ég :D -
#11751 Nalam lejott rendesen, nem akadt meg. Bongeszo ki-be, talan meggyogyul. -
#11750 Nálam 659 MB-nál megállt, és nincs tovább -
#11749 En meg csak most toltogetem, 700MByte:)
Gondolom, delutan ota megoldottak a megjelenesi problemak?:P Az autoknal az lehetett a gond, hogy eleve kesobbre igertek, aztmondtak csak akkor lesz elerheto, ha mar az update mukodni latszik.
A Mazda-k ingyenesek, de erre is mar rajott mindenki;)
A leirtak alapjan, ez is eleg komoly fejeltesnek nez ki, meg ha hirtelen nincs is kezzelfoghato, extra latvanyos valtozas. -
#11748 F1-hez miért nincsenek festés témák? -
#11747 Hopsz, ezt a választ elkapkodtam, mert később ment válasz rá -
#11746 Én már beszéltem vele egyszer, de santibi sokkal többet, így lehetett 50%-os kedvezménnyel előfizetni most Tibin keresztül. Ottó Sales and Marketing Manager iRacingéknél.