iRacing
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mission Impossible 2010: PRO Class
Srácok milyen úton modon lehet kipróbálni a játékot ? Régebben halottam voltak akciók , mostanában ? Demo verzió gondolom nincs belõle , a srác tulajdonképp megelözött a kérdéssel , hogy van e kint "offline" verzió.Látatlanba nem szeretnék belevágni a játékba.
Voodoo
De ha lesz is, igazabol valodi offline NEM lesz, csak egyszeri elofizetes utan, megvasarolt cuccokkal, bejelntkezve, azonositva, de online verseny lehetoseg nelkul (ezzel eleg komolyan ki lehet zarni a warez-t).
A kozepre huzast kapcsold ki, felesleges, csak rontja az FFB-t (kamubol kozepre huz mindig, csak olyan jatekhoz kell, ami nem hasznal FFB-t)!!
A programban az FFB ertek erossege nalam eleg valtozo, autotol fugg, altalaban 12-20 kozott van.
Az FFB erossege, reszletessege, az ellenkormanyzas az elhuzas merteke fugg a beallitott kormanyszogektol is.
Ha egyfele, gyari beallitast hasznalsz (a jatekban kalibralasnal elforgatod a ket vegpontig, aztan kozepre, es amikor keri 90 fokot), akkor minden autoban annyit fordul a kormany mint az igaziban.
Ez korrekt lenne, de szamomra tobb autonal hasznalhatatlan😊
A Solstice, VW Jetta, Legends stb. teljesen jo normal beallitassal, azzal nincs gondom (bar szivatosabb, mivel Solstice-nel egy komolyabb ellenkormanyzashoz igazabol mar at kell(ene) fogni😛).
De pl. a Mazda, Lotus es talan a nagyobb oval autoknak (Chevy-k) olyan kicsi a kormanyelfordulas-, kormanyszog-, kerekelfordulas aranyuk (foleg, ha a setup-ban meg a kormanyszoget sem lehet allitani), hogy millimetereket, centiket kell mozgani kanyarokban, aminel nehez megtartani pontosan. Legalabbis nekem😊)) De igazabol megtartjak, nezegettem videokat openwheel-rol, es komolyabb kanyarokban is max 15-25 fokot forditanak csak rajta es izombol tartjak (ott azert komoly "FFB-k" vannak😛).
Igy ezeknel az autoknal nem 900 fokra, hanem 450 fokra es/vagy 650 fokra szoktam allitani a kormanyt (a 90 fokos elforditasnal, amikor keri, addig tekerem, amig ezeket az ertekeket adja ki).
A kormanyzas ettol fuggetlenul LINEARIS marad, csak egyszeruen tobbet kell tekerni a kormanyon, mint eredetileg (pl. ha a jatekban a Mazda kormanya 180 fokot firdul, addig nekem 300-at kell forditanom rajta).
Ezzel parhuzamosan, termeszetesen az FFB-erok is csokkennek, igy azokat utana kell allitani.
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
Ha elofizeto vagy, akkor kilistazod az autokat (CARS), megkeresed a VW Jetta-t, jobb oldalan szines icon (ADD CART vagy hasonlo), kattintasz, fizetsz, letolt, hasznal😉
Ami meg szukseges hozza, egy komolyabb programozasi, hackelesi ismeret, hogy feltord az iRacing local file-okat. Ha az meg van, akkor mar mukodik...
Láttam,hogy megjelent a játékhoz VW Jetta. Ezt az autót szeretném kipróbálni,ezzel kapcsolatban lenne az a kérdésem,hogy milyen módon tudom letölteni vagy beletenni a játékba? Nem akarok interneten keresztül versenyeken részt venni,csak unalomûzõ ként mennék vele.
This is a few setup only for fun ( but that is big!) on Lime Rock with SK. The set includes 5 setup:
sK_Pete_Limerock.sto - base setup
SK_Pete_Limerock_drift.sto - drift modification
SK_Pete_Limerock_test.sto - different weight modification
SK_Pete_Limerock_test02.sto - different weight modification
SK_Pete_Limerock_test03.sto - different weight modification
I ran a few laps only, while i create the setup, the best is 54:246 with many mistakes.
If you want more grip, you have to change the tire psi down. I hope you enjoy it!
Nekem is szinte az volt az elso az SK-val, hogy roadra setupoltam, es ott tekeregtem vele😉 Extra fun, ha jol be van allitva😄
Múltkor említettek valami Michael Schumachert is, az meg F1-ben ment állítólag. <#vigyor2>#vigyor2><#taps>#taps>
HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu
Nyertem HSW-n egy ilyen érmet, de biztos van aki nem most hall róla elõszõr (szégyenlem is magam rendesen).
Szóval, szívesen odaajándékoznám annak, akinek ez sokat jelent.
rookieáradatból solin, amit nyerek sr-t 2 versenyen, dupláját bukom egy Rookie-kal teli mezõnyben. Ezen kívül milyen autóval lehet Cclassal SR-t tornászni? iR-t nem akarok bukni, szóval asszem csak qual jöhet szóba, van Radical és Lotus meg skippy
Egyébként többnyire el sem indul a versenyeken, csak végignézi. 😊
Itt van, amirõl beszéltünk (G25-re Momo kormánya), de a srác is úgy oldotta meg, hogy a váltófülek maradtak az eredetiek a G25-ön. Azt problémás lett volna lecserélni, elég spéci a ház kialakítása.
Voltam Óriásfalván! Elmentem Pointerhez a kormányért! Én kis 170-es segdugó becsöppentem órásfalvára, Pointernél minden nagy, beleértve önmagát is 😊 Beleültem a csodacockpitjébe próbára, nyújtott kézzel értem el a kormányt, a pedált meg sehogy. Állítgatás után már sikerült, elindította a solit, alig bírtam kgurulni a pitbõl. szokatalan volt a kormány, az egész mozgó ûrketrec, és ezt megfejelte a 82-es Soli FOV. Én 57-el megyek vele!!!!! Mondtam is neki, ez így olyan érzés mint ha ikarus buszt vezetnék, vagy Kamazt. Újabb állítgatás, már sokkal jobb lett, aztán teszt. Háááát a G25 más világ. Egy pont után megfogni lehetetlen olyan mozdulattal, mint MOMO-val, de addig a pontig annyival precízebb, jobb az irányítás,hogy nincs az a hosszú zongora, amin le lehetne játszani. De ha elinduuuuul... volt hogy nem is tudtam merre állhat a kerék, vagy most mi is van, csak tekertem, de nem lett jobb 😊 Viszont a MOMO-val nehezen megoldható részeket megnéztem, ahol a nagyon gyorsak hoznak rajtam, hát mindent értek. Jóformán kinderspiel bevenni jól G25-el, mígy MOMO-val túlélésre játszik az ember. Szóval megszokás meg beállítás után szerintem ezzel lehet szép új dolgokat mûvelni, de majd kiderül! BIG THX POINTER!
Azert 8 qual-t nem mennek, az mar kicsit eros😉 Durva lenne, hogy azert menjek 8-szor fel orat, egyedul, mint a gep, hiba nelkul, mert 1 versenyen ketszer belemrongyolnak hatulrol, oldalrol😊))) Ezt a rohadt SR figyelest megcsinalhatnak mar valahogy, mert ez igy szanalmas😞
Itt is sok Class-A indult. 24-bol 10. Atlagban -1.95 SR-rel zart a Class-A mezony! A 10-bol 6-an vannak SR2.0 alatt, es 2-en SR1.0 alatt! 😊 A Class-A-s atlag SR-je 1.95😛
De altalaban, mint most is, van sok gyors ember, de tobbszor eldobaljak, kicsusznak, ketes helyzetekbe kerulnek.
De mindig van a mezonybol (most 24 indulo) 1-2 gyors, de hataron autozassal, furcsa auto mozgassal, extrem kezelessel... es eroszakosan.😊
Pl. most: embert elengedem, az 1. korben van 5 elozese, 5 kisebb-nagyobb utkozessel, 5-6 kicsuszas, palyaelhagyas, fu, komplett levagas, lehagyjuk. A kovetkezo korben megint megeloz, persze kilok a sikanban, aztan meg 2-3 bator kifekezes, koccanas, aztan ismet durva palyaelhagyas, lehagyjuk😊) Majd ket tucat minusz SR-rel fejezte be, minusz 3 korrel, majd' 10 helyezessel hatrebb, mint ahol velem kuzdott😉)) Vagyis gyorsnak gyors, csak versenykultura nulla;D