iRacing

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

petesilver
Alex! Mi a trükkje a FRAPS-nak, úgy értem mibõl kellene vajon több a gépembe, hogy hajlandó legyen röccenések nélkül folyamatos felvételre. Sima játékban megvan a 130 körüli fps, aztán fraps nekilát tömöríteni, és behal az egész. Másik kérdés, hogy a te videóid hány FPS-el vannak FRAPS-olva? 1024*768-ban is röcög ez a felvétel bakker, meg se merem jelenleg próbálni 1680*1050-ben. Több memó kéne a 2 giga helyett, vagy erõsebb proci? Mondjuk proci felejtõs sajna, olyan öreg az alaplapom már 😞 Most 2 magos húzható 3000-es Athlon van benne, ha jól emlékszem a 939-es széria.

Mission Impossible 2010: PRO Class

NIBI
1816
http://www.youtube.com/watch?v=KWZBOivX89A&feature=channel_pageAz elejét tekerétek át, ha már láttátok.
Mi az aktuális verziószám?
1.2.???

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

Nálam kb 10mp ez se normális
symbol
nálam is. régen jobb volt... 😞

http://rateyourmusic.com/~unrealnoise

Cowek
Tapasztalta már más is hogy kilépésnél majdnem 1 perc után kapom vissza csak az asztalt? Iszonyat tetû lett a kilépés valamiért. Segítsetek rajtam léccci :-)

http://www.f1-info.hu/

petesilver
Szecsi! 😊
Ne menj tovább, ugyanannyi Road futamunk van! 😊

Stat enyém:
Road 331 26 178 39 5 6 4975 601 4.3142 60 7.85% 53.78% 12.08%
Stat tied:
Road 331 20 174 12 6 6 6449 317 2.4532 80 6.04% 52.57% 4.92%

ja és ugyanannyi volt a futam elején license pontunk
license pontokat mi alapján adja? Elsõ lettem 2 inc + fastlap kaptam 0.05 másik csóka meg 3. és 0.50 pont.Ez mi?
petesilver
Höööhöhö 😊 Még a B-t sem érdemeltem meg, mert elfelejtettem menni C-s verdával. Majd idõvel, és ha nem szúrom el nagyon! Magamat ismerve ebbõl lehet még pro, de lehet még Rookie is😊

pointer4
Klasssz, A ? 😊
Az! 😊

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

petesilver
Ötlet wazze?!? Csináltam wallpaper-t, így minden info szem elött van azonnal!

petesilver
Elment!

viziloitato
Ááááááá, elküldenéd nekem privátba a setupot? Köszönöm!
petesilver
Sok sikert hozzá! 😊 Én most mindent megpróbáltam, a legjobb idõm jelenleg 53:759 Büdösnagymázlival esetleg tudnék menni 53 elejét, de szerintem többet nem lehet kihozni ebbõl a targoncából itt 😊

petesilver
Ezért van, hogy vezetni kell, nem nézni 😊

Alexease
<#eljen><#taps>
Cowek
Nem tudom megszokni ennek az autónak a látványát :-)
Én mindjárt vinném kasznishoz, hogy húzza ki belõle a billenést, mert gyárilag összetörték <#wilting>

petesilver
Upsz a saját szerkesztõi oldalt linkeltem 😊
SK Lime Rock

Alexease
Nalam be kellene lofolni a Blip.tv-hez, igy nem latom a videot.
petesilver
Jééé, tényleg. 305 pontot szereztem 3 hét alatt és 308 pontom van. Heti szinten átlagol, aztán a heti pontszámokat adja össze. DE megnéztem, a srácnak nem frissítette be az eredményeit még a nagy statisztika, de az folyamatos késésben van. 3 versenybõl a legelsõért kapott 16 pontot, az már bekerült a fõnyilvántartásba. Lassan a 2 gyõzelme is bekerül szerintem. DE a te eseted érdekesebb. Ha a heti pontokat összeadjuk az 317, viszont az összpontszámod 340.

Ja qual gondoltam.Mondjuk nem volt túl jó 1.48.2 volt optimális 1.47.4 lenne😊
Cowek
Nem értem a statot... ha a az WEEK-ek Champ pontjait külön-külön összeadom, nem jön ki az összesítõé... mindig több az ALL WEEK-en számolt, mint ami a hetenként megszerzett... Kicsit csodáltam is, mert egy csákó 3 futamból 2-t megnyert és 16 pontot ír erre a hétre neki, holott a két legjobb átlagát kellene, ami 100 felett van... ami a nagyobb baj, hogy így az összesítõbe lenyom 1 hellyel <#crazya>

petesilver
mire gondolsz? az egyéni legjobbakat megjegyzi, profilban megnézheted, ugyanez szintén a world records részben megvan, az idõmérõt viszont tényleg meg kell futni mindig. Minden más idõ a statisztikádban a results-ban szintén megvan.

Végre Laguna van újra csak sajnos idõeredmények elvesztek😞
petesilver
petesilver
Tényleg rossz volt, most már jó ! Hajrá! Ahhoz az idõhöz szerintem a 2-es váltóáttétel fog kelleni.

viziloitato
A setopot nem tudtam letölteni 😞 akartam egy 50 alatti idõt menni 😊
petesilver
😊 én 57-es Fov-al mentem vele, így a jobb kereket absz. nem látom cak a balt, meg egy bazinagy légszûrõt jobbra:9 Így nem nehezíti, hanem lehetetlenné teszi 😊 De hát jó pilóta érzésre vezet 😊

petesilver

Vádá
Úgy néz ki sikerült , de böngészõ lesz a bugos , de megcsináltam a nod-ba is amit mondtál thx. Operát nem szereti a cucc.....

Voodoo

pointer4
Nod lesz a gond, nem engedi elindulni a szervízt, amit az iexplorer indítana.
Elõszõr is tedd be az iracing könyvtárat, vagy legalábbis az indító exe-ket kivételnek. (4db)
És az iExplorert is.(nyomd piros x-re)
petesilver
Tudod mekkora buli vazz? Ez az oldalkocsis rettenet odaver skippinek 2 fokozattal Limerockon. Én megyek vele ezzel a setupal 54.2xx-ket, pedig én nem tudok vezetni. Cserébe viszont nagy feeling töketlenkedni vele. Asszem talán lehetne gyorsabb is, csak ha a végáttételen változtataok, a pit kijárat elött elfogy az áttétel 216KM-nél. Mondjuk úgy viszont a kanyargós részeken úgy harapja az utat, hogy horzsol! Lehet hozzáértõ PRO kezek által Mazdára is veszélyes lenne! 😊

Vádá
hopsz. 3.0 Nodom van lehet az a gond ? restarton túlvagyok , de az update-et se érem el.

Voodoo

Cowek
Nem hiszem el hogy képesek vagytok ezzel az oldalkocsis autóval roadon küzdeni <#idiota><#taps><#zavart1>

Cowek
Akkor írja ha nem telepítetted rebdeseb a programot. Nincsen véletlenül felül felirat hogy UPDATE REQUIRED? Vagy az is lehet hogy csak restartolni kell, mert a szolgáltatás nem fut... esetleg 2.7-es NOD még megfogta...

Vádá
Újra itt a kérdéseimmel 😊 Még mindig az elözõ állásponton vagyok sajna tehát az oldalon Test - Race feliratokat látom de nem tudom elindítani mert ezt írja melette : Your service is not currently running. ötlet esetleg ?

Voodoo

petesilver
Vááááá! Zsírkirály lett a video!!!!<#worship><#worship> Ez is le ér, bármit csináltam vele, de gondolom ez a eleve asszimetrikusra gyártott kialakításból ered!

Alexease
Most gyorsba leteszteltem, jo lett, koszi! Az en setup-om is hasonlo volt, de az enyemnek neha nagyon beutot az alja, aztan kitekeredett a vilagbol😄 De ez teljesen jo (ahoz kepest, mibol van "faragva"), mindeket iranyba jol kanyarodik😊)) Bar a jobbos kanyaroknal neheziti a kilatast a legszuru, de annyi belefer😄DD
Ezzel sokat fogok meg road-on menni😊 <#idiota><#zavart1><#vigyor3>

viziloitato
Nem gondoltam volna, hogy ilyen bonyolult, de majd megpróbálom...ha sikerül, akkor Mazda legyen belõle! 😊
Cowek
Igen alapban a kezdõ autók vannak benne (promóval + a radical, ami cseppet sem kezdõ), az erõsebb, nehezebb autók úgyis licenchez kötöttek, így azokba csak késõbb érdemes beruházni.

petesilver
Mert olyan jó szíved van, és mindig bedõlsz, és mindig segítesz! Honnan a P...ól van még ennyi év után is türelmed meg energiád ilyesmihez???<#fejvakaras>

Vádá
köszi ismét , én meg azért írtam , hogy az angol tudásom szinte nulla , persze megértek pár dolgot , csak kicsit óvatosabb vagyok így hogy kártyás levonós , fizetõs a talaj. Itt akkor az összes kocsit amit ott ad használhatom , tölthetem ha jól értem (5 vagy 6 autó + kb 8 pálya)

Voodoo

Alexease
A Members oldalon, felul, jobboldalt van ket nagyobb gomb: TEST es RACE.
A TEST-re kattintva, baloldalt kivalasztod az autot, a palyat es a palya nyomvonalat, aztan jobboldalt: Test Drive😉

Amugy minden le van irva az User Guide es a Sporting Code doksikban😉 Ezert irtam, hogy szanj ra egy orat az elolvasasara😊 Havi ~2500 Ft-ert kicsit bonyolultabb es szabalyozottabb a rendszer😊
Vádá
Köszi. Mire leírtad eljutottam addig 😄 Még egy két uncsi kérdés ha lehet. Letöltöttem , feltelepítettem a progit bekalibráltam a kormányt. Most jön az a kérdés hogy tudok játszani 😄 Pályát , kocsit hogy tudom elérni és játszani ?

Voodoo

Alexease
A banner ala is betettem a hozzaszolas linkjet, ha megint valaki erdeklodik, ezt adjatok meg neki.
Alexease
Nah, megegyszer, hosszabban, ugyis naponta szukseg van ra;P

DEMO - pontosabban 1 honapos ingyenes hasznalathoz ervenyes promocios kod igenylese

A Radical Sports Cars biztosit 1 honapos, ingyenes lehetoseget az iRacing kiprobalasara. Ehez a promocios elofizeteshez, meg jar a Silverstone palya es a Radical auto (ami amugy plusz 30-40$ lenne!!!)

Az alabbi weboldalon (
http://www.radicalsportscars.com/racing/virtual-racing) talalhato urlapot kitoltve, nehany napon belul, a megadott e-mail cimre megerkezik a promocios kod.

De mivel a kod minden esetben ugyanaz, igy a regisztracio utan, egyszerubb kozvetlenul ezt a kodot hasznalni: PR-RADICAL-ONE-MONTH

A regisztracio csak azert fontos, hogy ha mar a Radical biztosit ingyenes lehetoseget az iRacing kiprobalasara, legalabb az oldaluk latogatott legyen, legyen visszajelzesuk, mennyien erdeklodnek rajtuk keresztul.

Az iRacing regisztraciohoz a https://members.iracing.com/membersite/SubscriptionChoices.do linket kell felkeresni, ahol az elofizetes tortenik. A megadott promocios kodot, az oldal tetejen talalhato beiro mezobe kell bemasolni (Prpmomotion Code) es utana Apply.

A kovetkezo oldalon megjelennek a rendszerkovetelmenyek, a feltetelek elfogadasa es a "fizetes".

Alul Pay With A Credit Card vagy PayPal gomb.
Az elofizeteshez szukseges bankkartya es/vagy PayPal de NEM von le semmit.

A "fizetes" utan mar egyszeru a helyzet, a weboldal vegignavigal a letoltesen es bemutatja a hasznalatot is.

A program, a rendszer elegge osszetett! Ez nem egy atlagos, egyszeru jatek. Igy a regisztracio utan, a {b]REFERENCE reszbol, mindenkeppen el kell olvasni a hasznalati utasitasokat es a Sporting Code-ot!!!
Ezzel tucatnyi felesleges kerdest lehet megsporolni!

A regisztracio utan, hasonloan hasznos es fontos, hogy a My Account reszben, a Cancel/Renew Membership almenuben kikapcsoljuk az automata fizetest (Cancel Auto-Billing).
Ennek hianyaban a rendszer, az elofizetes lejartakor automatan meghosszabitja az elofizetest es levonja a penzt a megadott bankkartyarol😊))
Vádá
Még egy kis segítséget kérnék , ha lehet 😄 Angol tudásom enyhénszólva is hagy kivánnivalót maga útán... Rámentem a linkre amit adtál regeltem és hogyan tovább ? röviden ha lefirkálná valaki azt megköszönném 😄

Voodoo