25347
-
#11867 MOst mentünk egyet Mustanggal, nagyon xar volt, semmi köze az igazihoz...na jó, hasonlóan néz ki. :)))) ...de mégis élveztem. -
#11866 Hát mindegy, mit mondanék, úgyis fikázni fogod. :D -
#11865 jo mit?:) -
#11864 Jacek, Te is megint kurvára akarsz befizetni...inkább szimeznél egy kicsit! :) -
#11863 -
#11862 Sanzik...wow, ember a múltból... :)) -
#11861 én is befizetek rá majd megint, valszeg már úgyis Q kategóriába estem (ami nem is baj, a nagyokból csak a daytona tetszett), viszont vki elárulhatná az F1 (ami kint van már, igaz?) milyen fíling mondjuk a star mazdához/lotusf1/indycarhoz képest.
jó lenne nascar cup carral is menni, ha nem lenne olyan istentelen loose. (bár tuti vannak már neutral setupok hozzá, de régen vicc volt...)
-
#11860 remek,örök hála!
1 óra letesztelem,annyi időre kell csak -
#11859 az hat:D -
Meguntam az mmo-kat,gondoltam szimezek egy kicsit megint... :)
Befizettem egy hónapot 5 dolcsiért,hogy megnézzem hogy áll ez a project,aztán egész kellemes.
próbálkoztam az F1 2010-el ,megvártam a patch-et is,de az egy vicc az a program... -
#11857 Verseny után este átdobom, ok? -
#11856 Egyebkent mizu?:) -
#11855 Nem ismer teged senki:D:D:D:D:D kurvara be kene nekem is fizetnem mar megint:) -
#11854 nagy vagy Mester ! köszi! -
#11853 Majd átdobom, én ismerlek :D -
#11852 talán a "nagy öregek" közül emlékszik még rám valaki és hátha megsajnál... -
#11851 köszi,szuper!
akkor várom az önként jelentkezőket -
idevman #11850 Igen, de ezt ne vard el olyantol akinek nem vagy nagyon jo szemelyes ismerose.
Vagy regebben volt a HGTRM-nel egy kozos proba account, azzal sokan kiprobalhattak a jatekot, es sokfele oszlott a koltseg. -
#11849 Igen. -
#11848 Az ugye működne elvileg,hogy ha esetleg netalán valaki kölcsönadja az account-ját akkor én azzal ki tudnám próbálni azokat az autókat ami neki megvan? -
santibi #11847 Ez nekem is sokat előfordul mostanában. De frissíteni kell többször és akkor újra ott lesz a join. Azt hittem, h ez csak nálam van valami belső hiba miatt de akkor mégse. -
#11846 Én tegnap az egyik Mustang versenyre akarok csatlakozni. megnyomom Join-t sötét képernyő majd kiírja az Iracing hibát észlelt. Próbálok újra csatlakozni, de nem volt Join gomb, csak az, hogy Connected tehát, hogy már csatlakoztam.
Érdekes bugok vannak még... -
#11845 vágom már. :/ meg jaja, tudom, hogy néha elfogad ezt azt néha nem, hiába ugyanaz a setup. amúgy sokat szvsz nem veszitettem a 32. fős mezőnyből szerintem kis gyaksival a 4. és a 10. hely között érhettem volna célba, egy elég dögunalmas futamon mivel még normálisan határon autózni sem tudok ezzel az fw31-el. még lehet próbálkozok legközelebb, de egy sima futam amikor sokan jelentkeznek (50-80 vagy felette) akkor szorosabb, jobb a mezőny, mint igy, egész évben fix 32 pilótával. -
#11844 A Failed Tech akkor van, ha valami hibat eszlel a beallitasokon (tul alacsony/magas, valami beleer valamibe mitudomen). Mivel folyamatosan szamolja a fizikat (akkor is, ha kint vagy a menuknel, a setup-ban vagy csak nezelodsz) igy elofordul, hogy ha "kiteszi" ujra az autot valahova (pl. session valtasnal) es ott "mashogy" van az aszfalt (minimalisan lejt, egyeletlen stb.), akkor a tul "feszesre" allitott setup-ot mashogy szamolja. Neha eleg be- es kilepni a garazsbol, hogy jo legyen.
Pl. Road America (azt hiszem), ahol a pi folyamatosan emelkedik de az eleje mar vizszintes. Lehet, hogy gyakorlasnal (amikor elore tesz, egyedul vagy) tutira beallitottad az autot, millimeterek hianyoznak a hatarig, de online, idomeron, versenyen ha mashova rak ki (pl. a pit kozepere - nem merem irni, hogy a vegere:DDDD), akkor "nem lesz jo" a setup. -
#11843 hát ez röhej. akkor a fasznak van kinn a failed tech felirat...
oké, tudnom kellett volna, meg tanultam belőle, de lol. magyarul az iracing kurvára nem azt az infot közölte velem amit kellett volna. arról nem beszélve, hogy a fasznak nem lehet visszalépni akár még a rajt előtt. mi van ha vihar van és anyámkinja és 5 percig meghal minden?
kösz amúgy az infot, de bekaphatják. ezt én játékhibának veszem... -
#11842 Ha Faild Tech van, akkor a garazsba kell belepni, frissiteni es/vagy allitani a setup-on;)
Ha lement a szabadedzes es fixkoros idomero van, arra mar nem biztos hogy beenged, ha kozben kileptel. A futmara meg mar tuti nem;) -
#11841 pfú ez most kibaszottúl felbaszott. ha tudom, hogy ekkora fos az egész rendszer akkor nem gyakorlok annyit... -
#11840 nah most lehet hülyeséget csináltam, de ugye ISRA fw31-es bajnokság, host-os. csatlakoztam, lement a szabadedzés. aztán ugye fenn kiirta, hogy 7 perces időmérő, két lap, meg a futam hosszád, de felül középütt bejött a failed tech. kiléptem, ugye iracingnél ott volt a csatlakozás felirat, gondoltam kilépek aztán majd újra belépek, úgyis látom majd ha időmérő van. erre azóta sem látom azt a csatlakozást, nem tudok hova belépni. :/
hol csesztem el? meg hogy lehet ilyen baromságot kitalálni, mi van ha egyszer áramszünetem van a szabadedzés alatt? akkor már nem is tudok visszamenni még az időmérőre sem? röhej bazd+... -
fb #11839 koszi a valaszt mindenkinek! -
LESCO #11838 Az Strength Of Field (SOF) számít a pontok kiszámításánál.
Engem is bosszantott, hogy egy 2500-as SOF mezőnyben a győzelemért 140-150 pont jár, a 3000 felettiben meg 170-180 körül. Persze azok a versenyek rendre hajnalban vannak, mikor a tengerentúli versenyzők is "ráérnek".
Ezért nehéz elöl végezni egy bajnokságban. A fene marad fent egy izmosabb versenyért.
Mikor 4. lettem a Spec bajnokságban összetettben, időközben rájöttem, nem is volt esélyem jobb helyezésre, mert a délután vagy este nem volt olyan erős futam, ahol 180-190 pontokat osztogattak volna, hiába nyertem meg, csak 150-et kaptam. hajnal 3-ig meg nem várok... Ezért kicsit faramuci ez a pontozás.
Viszont azt is vedd figyelembe, hogy az összes versenyed számít, a pontjaid roszabbik felét eldobják, és a maradékból számítanak átlagot. Szóval rontani is lehet a hét folyamán rendesen. -
#11837 ennyi balf*szt a kezdő szervereken...
hányszor esett meg hogy vezetek, kijön elém a boxból, ideális ív közepén megáll, bízva abba hogy mégiscsak elenged, de csak baszik a kék zászlóra az összes...
10 versenyből eddig egyet sikerült befejezni az ilyen balf-ok miatt
(bocs csak ki kellett engednem a gőzt....) -
santibi #11836 Úgy tudom. A bent lévő piloták erősségéből számolja. Az irating-ből azt hiszem. Azt átlagolja amit te is látsz (sof) -
fb #11835 Sracok! ezeket a champs pontokat, hogy szamoljak, vagy ki van kivel? van akinek egy versenybol van 170 pontja, nekem 4bol 80. Kerestem, de nem talaltam utalast, bar biztos en voltam bena... -
#11834 Sajnos, ez a kiprobalasi lehetoseg, mar a kezdetek ota maceras, problemas, hianyos. En sem ertem, miert nem lehet megoldani, ha mar minden profin nyilvan van tartva, rendszerezve, hogy mindenki, elofizetestol, vasarlastol fuggetlenul, minden autot kiprobalhat 1 nap erejeig, termeszetesen online lehetoseggel egyutt?!?!?
Persze, akkor mar le kellene tolteni a kliens a gepere, ami piszkalasi lehetoseg, de igy is lehetne piszkalni, aki akaja megoldja, de nem ugy nez ki, hogy iR-rel lenne tele a warez... -
#11833 köszi!
Amúgy tetszik nagyon,meg az egész körítés hozzá,profi nagyon.
Sajnos nem hiszem,hogy rajta tudok maradni hosszú távon,most nem igazán engedi az anyagi helyzetem...
Meg elég zsákba macskának tűnik az autó vásárlás.
A pályák még oké,de az autót csak akkor tudom ,hogy melyik fekszik ha kipróbálom.
Mért nincs olyan hogy itt az összes kocsi 2 napra x pénzért,próbáld végig aztán döntsd el melyiket szeretnéd megvenni.... -
Igen, lehetoseg szerint (attol fuggoen, mennyien jelentkeznek egy-egy versenyre), megprobalja a program, a legjobban osszevalogatni az indulokat. Foleg az IR-tol, SR-tol fugg, de ugy tudom, nincs pontosan publikalva. A lenyeg, hogy minnel magasabb a class, minnel tobbet versneyzel, minnel jobb eredmenyeket erszel, minnel tobb hiba nelkul stb., annal masszivabb, erosebb, megbizhatobb szerverre lehet kerulni.
De a Rookie futamokon mindenki indulhat.
Viszonylag "jol" ossze valogatja, igazabol nem teljesen egyforma, homogen versenyzoket tesz be, hanem a kivalasztott kozepszinthez igazitja a tobbit. Pl. egy alsobb kategorias besorolasu szerveren, a top pilotak hasonloan erosek, mint a magasabb szinten a kozepkategoriasok. Vagyis egy szerveren belul is van azert boven kulonbseg az eleje es vege kozott. -
#11831 üdv!
Leporoltam a kormányt sok év kihagyás után és hirtelen felindulásból mondom kipróbálom az iracing-et.
Általában közép mezőnybe szoktam rakni magam és ezért kicsit furcsa volt hogy az első versenyen amin elindultam (MX5 cup)rögtön meg is nyertem.
Pedig sokat nem gyakoroltam...
Most nem tudom,hogy ennyire jót tett a kihagyás vagy egyáltalán mi alapján áll össze a mezőny?
Egyforma képességű versenyzőket rak össze a progi vagy hogy van? (...nem olvastam még utánna bocsi...)
Mert license-ek meg olyan szép színesek voltak ott a lista végén.
(...még ezeket se vágom annyira,hogy mi hogy van..) -
#11830 Nem értem egyesek miért próbálkoznak olyan féktávval a verseny elején, hogy lehetetlenség megállni.
Verseny végén még megérti az ember de az 5. körbe egy 20 körös versenyen nagyon hülyeség. És persze az szívja meg akibe belemennek mert utána a jön a többi azok meg tuti, hogy belemennek akit kiforgatnak. -
#11829 :DD -
Azt lett volna nehez osszehozni, ha a videoban szereplok lettek volna gyorsabbak 10-12 masodperccel:D