iRacing

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

JuanG
nálam most az összes autó fehér-szürke, és nem tudom átfesteni, nálatok is ilyen??

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

petesilver
Érdekes egy állat, szokásos betegsége a fardobálás, de ezt legalább tényleg hatékonyan lehet setupolni, hogy jó legyen, a kezdetekben a gumival volt itt is sok gond, de nem tudom változott -e. De ez az az autó is, amire még a nagyok is WTF-eztek Limerockon, hogy ezt hogy lehet ott körbezavarni :)

Mission Impossible 2010: PRO Class

pointer4

Kivételesen nem a Firefoxal lessz a gond, Crome-al is ilyen :D Tehát jó lenne egy patch hozzá :D
Alexease
Szokasos Firefox:)
Én B osztályos lettem road-on ebben a bajnokságban. Mazdával szoktam menni, és így hogy ez vele a második bajnokságom, már van némi pályaismeretem és saját setup, amit tudok finomítani. Most néztem, az MPR-em viszont változatlan :D Vennem kellene új autót, hogy továbbléphessek A-ba... Csak nem tudom, hogy van-e értelme. Már itt a B-ben is olyan keményen mínuszolja az SR-t, hogy csak lesek...

pointer4
Árnyék :P :D
lac coo
Nálam Firefox alatt kicsit eltér a betûk mögötti szürke szín ! :DDDD

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

HaZso
Azért az angol clubnak ne add ki a replayt, ha lehet :-D Igen, csak 2 kereket cseréltem, mivel 6 kört mentünk csak zöld alatt. De ha én barom, tudom, hogy Florian is csak kettõt cserélt (ha jól láttam), tuti nem engedem el a végén, utána ugye meg látszott, hogy csúszkál elõttem, nah mindegy. A setup készítésben azért még lenne mit tanulni, de hát ahogy Petesilver mondaná, ez nem egy egyszerû történet. :-)

Alexease
Fun-race-nek valoban draga, de arra ott vannak az iR futamok, neha eleg "funok":P

Uj design? A logom?:) Tegnap lattam, hogy valaki "lenyulta" a logomat, pontosabban megtalalta azt a betutipust, amivel ki volt irva, igy frissitettem, ilyen egyszeru, kommersz cuccra. A lenyeg, hogy olvashato es konnyen megismerem:P
pointer4
Mi ez az új design amúgy? :D
pointer4
Tehát ha mi szeretnénk menni egy FUN racet, akkor az valakinek 3 Dolcsi ? Háth..... drágaszág :D
Alexease
Az iR-en van sajat topicja, ott lesznek/vannak leirva a reszletek.
Amugy normalis megoldas, en is igy gondoltam:) Persze, az alap penzert lehetne ingyenes is, de akkor valszeg elszaporodnanak az 1-1 emberes szerverek, mindenki inditana mindent amit csak lehet:) Az eroforasokat (hardware, adatatvitel) lefoglalnak, de ertelmetlenul.

Igy ha egy bajnoksag osszeall, evi 50 futammal, 20 emberrel, akkor fejenkent 1500 Ft/ev.
Nem 3 dolcsiért indítasz egy PQR-t (practice, qualy, race). Ez lényegében lehetõvé teszi a liga versenyeket. A résztvevõk ingyenesen csatlakoznak, csak a hosting kerül $3-ba.

Késõbbiekben majd lehtõseg lesz egy egész "csomag" versenyhosting lehetõséget venni $150-ért, $2.5/verseny.
pointer4
Valaki tud errõl valamit részletesebben ?
"for $3 per package. The package allows the host to open a session that can be customised to any need with various settings including car, track, type of race, min/max iRating/safety rating and more. "

Az 3 dolcsi, hogy indítsak egy "versenyszériát", ami 3 hónapig tart pl ?
Igen D/C autoval 4 verseny vagy 4 TT.
NIBI
Jeeeee D-s lettem. :)
Most akkor ahhoz hogy feljebb jussak, muszáj D-s verdával mennem minimum 4 versenyt?
Köszi a replayt. Az egészet végigmoziztam a cockpitedbõl. Szenzációsan mentél, sokat lehet belõle tanulni.

Nagy befutó volt, de jó lett volna ha sikerül lenyomnod a köcsög franciát! (Florian az angol club nagy ellensége, mert az az ember egy pontgyártó gép, volt olyan szezon ahol 10 seriában indult és mindegyikben jól szerepelt.)

Jók voltak a pitstopjaid, az utolsónál csak két jobbost tetettél fel, hogy ilyen gyorsan végeztél?

Szegény Nolan gyereket meg jól megszivatták, amikor az élen levõk csak az utosó pillanatban kanyarodtak le a boxutcába.

Látszott, hogy te fejben nagyon ott voltál és jól taktikáztál, így megérdemelten jár a <#taps>
HaZso
És azt írják valahol, hogy nem jó még a gumihõmérséklet? Ezek alapján lehetne jól belõni a kerékdõlést és a guminyomást. Amúgy most próbáltam megint Atlantát, valami tényleg más lett, de így elsõre nem tudom mit kellene változtatnom, hogy ugyanolyan legyen, mint volt...

<#taps><#worship>

Remélhetöleg lassan kiküszöbölik a trükközést, nekem még az hiányzik, hogy a gumik normális értékeket mutassanak.

HaZso
Köszi, pár ezreden múlott a 3. hely, nem voltam elég szemfüles. Ha érdekel, itt a replay :-)

Ez aztán a szép eredmény HaZso gratulálok. Jó izgalmas verseny lehetett.

Az a gyanúm a legutóbbi updattel kapcsolatban, hogy korábban még mindig sokan "trükkös" setupot használhattak.

"When in the Garage any changes to setup will require pressing the Apply button to re-settle the car to pass tech before the Done button becomes available"
HaZso
Na hogy mennyit számít a setup: legutóbbi pro versenyen Atlantában 11. helyrõl 4. lettem, végre egy elég jó beállítással, ráadásul hosszú zöld szakaszon elõztem jó néhányat. Így egész más érzés versenyezni.

Cowek
Attól leszel igazán gyors... Ráteszed a gázra és le sem tudod venni :-)

http://www.f1-info.hu/

SCCA Spec Racer Ford-al milyen menni? Persze egyszerûbb lenne ha megnézném de sajnos épp tegnap sikerült kicsinálni a bokám így legalább 2-3 nap amíg újra tok járni feltéve ha nem gipszelik be mivel csak most megyek a dokihoz:D
petesilver
Wallpaper:

petesilver
Elvileg kéne, mert nagyon fontos, de szerintem inkább custom setup-nál lesz érzékelhetõbb.

petesilver
Anno öcsém alaplapja tönkrement, és én szervizeltem. Végül késõ este álmosan raktam már össze az újat, bekötöttem a +usb kimeneteket, teszt. Rádugom az 512-es pendriveot, valami mitha, de aztán semmi. Na sebaj, majd az 1 gigás tuti jó lesz. De nem, ugyan az. Anyáddal szórakozz, nesze itt a 2 gigás, majd ez már tuti jó lesz! Hát nem. Gondoltam megnézem már mi a tök van. Nézem, feordítva dugtam rá a tüskékre a + meg a - -t. Kezdett gyanús lenni a dolog, mert ha fordítva dugtam rá az áramra, akkor viszooooooooont...............Na azóta nincs pendrive-om :)

Alexease
Az iR forumon volt aki dicserte a valtoztatast, stabilabbnak erezte oket. Kivancsi leszek en mit erzek belole, majd holnap letesztelem:)
petesilver
COT nál teszten csináltam, kurva jó volt, ki lehet próbálni: megcseréltem a trackbar rögzítési magasságát hátul, balra legmagasabb, jobbra legalacsonyabb, elfogadta, go. Na most. A COT erre úgy reagált, hogy álló helyzetben remegett, meg rángott, és egyszerre adott hörgõ, süvítõ és csörömpölõ hangot! Buli volt. Amúgy nem indult el, gázadásra fokozta a mutatványt :)

petesilver
Ennek öülök!<#eljen>

Alexease
A 2. erdekesebb, kivancsi vagyok, erezheto majd a nagyobb ovalos cuccokon?!
Alexease
- When in the Garage any changes to setup will require pressing the Apply button to re-settle the car to pass tech before the Done button becomes available.

- The left and right side trackbar height adjustments now work correctly for the Late Model, Truck, Class B Impala, and the COT. There had been a problem with transformation of coordinate systems that has been resolved. Existing setups will still work unchanged, but you may find that there are better trackbar settings than what you have been using.

- The "Slow Down" furled black flag warning will now allow 40 seconds to yield the gained time, up from 20 seconds. Or until the start/finish line.
Lime a legnehezebb pálya a skippyvel, legalábbis nekem. Én ma kétszer megforogtam, pedig nagyon csípem ezt a járgányt. Ezen ne tornázz sokat.

Ja a szeted kurvajó, simán PB-t mentem vele versenyen. <#eljen>

Alexease
Rendszer plusz update-software. Lehet hogy jon majd valami...
Cowek
Tudjuk mit frissítettek?

http://www.f1-info.hu/

Alexease
<#vigyor3>
Regen mindig hozzam hoztak a mindenfele-fajta kutyut javitani, barkacsolni (magnok, deckek, erositok, lemezjatszok, radiok, hangfalak stb.), elszorakoztam veluk, ma mar nem lenne hozza turelmem:)

A kedvencem az volt, amikor valamilyen nyaklapon alkatreszt csereltunk: en csvarhuzoval alafeszitettem, a haverom forrasztgatta a labakat. A csavarhuzo megcsuszott, vegigszantottam a nyaklapot, es csokorba gyujtottem a tranzisztorokat, ellenalasokat, diodakat es hasnlo 2-3 es soklabu csodakat:)))))
Reflexbol felpattantam es elkezdem menekulni...:DDDD
petesilver
...méég nem jóó,....méég nem jóóó, bakker már nem jó!

NIBI
<#nyes>
pointer4
Igen igen, az ilyen jófajta :D
Alexease
Klasszikus: "Ezt ismerem! Ez pattintos! Ooo, meg sem..., itt valami letort...:O" <#idiota>
pointer4
Flexem van :D

Ha nem pattintásos csodadolog, akkor bizti van hozzá szerszámom :D
petesilver
Szerencsére kultúráltabb formában folyik itt a versenyzés már, mint soliban, de a gondom, hogy még nem mindig tudom megfogni a skippit, amikor hirtelen hibáznak vagy belassulnak elöttem. Sajnos 90%ban a hibáim ezen a pályán ebbõl álltak :(

petesilver
Megvettem a G25-öt, és miszlikekere szedtem a momo-t, hogy hozzájussak a kormányhoz, ahogy a képen is van. Neked van esetleg szerszámod, hogy a következõ kép példájára lepusztítsd róla a felesleget? Mert sajna nekem semmim nincs ilyen mûvelethez :(

HaZso
Persze, hogy nagyon örülnék neki :-) Na ha megnézted a filmet, akkor örülök <#eljen> Na a többit priviben akkor<#smile>

Köszönöm :))

pointer4
Alextõl idézek,
"A regisztracio utan, hasonloan hasznos es fontos, hogy a My Account reszben, a Cancel/Renew Membership almenuben kikapcsoljuk az automata fizetest (Cancel Auto-Billing).
Ennek hianyaban a rendszer, az elofizetes lejartakor automatan meghosszabitja az elofizetest es levonja a penzt a megadott bankkartyarol:)))"
Hello!
Hogy tudom megszüntetni azt hogy havi 3 rongyot perkáljak a játékért? Vagy egy évig nem igazán fogok játszani vele, csak azért.
Kössz
Üdv

pointer4
Milyen kunyi? Én ajánlottam, csak mond azt, hogy te nagyon örülnél neki és meg is kapod :D Én nekem nem jelent semmi extrát az illetõ, bár így most csak emiatt megnéztem az életérõl készült filmet és le a kalappal.
Ha ennyire zavar, akkor hozz cserébe kis kis tábla milkacsokit :D De ezt sem kell :D Nálad biztos jobb helyen lesz, én csak elrejteném valamelyik fiókban. :)

HaZso
Aszta, csak most látom. Tök jó lenne, de nincs pofám elkunyizni a nyereményedet, majd Toya vesz nekem egyet, ha sok pénze lesz <#vigyor>

pointer4
Hazso! Madarak csiperegték, hogy esetleg téged érdekelhet a dolog ? #8389