25347
-
#11987 nekem mar csak 2db 47 LCD kell:D jo hamar meglesz:D -
#11986 Van egy srác itt a fórumon, Csavez a neve, neki van nvidia triplehead, ráadásul 3D szemüveggel :D
Hátha ő tud ilyen részletes infókat :D
-
#11985 leszaladsz a botba meg 2 32-ert:D -
#11984 5400 volt:) -
tilus #11983 Igen..egy 32"-es már van, ezért filózom egy ideje ezen. Tudom hogy ATI nem képes rá illetve csak softwaresen (SoftTH). Jobb lenne ha alapból tudná..esetleg nvidia?
Erről kevesebb szó esik mindenhol mert eleve SLI kell hozzá. -
#11982 Még annyi adódott, azóta az íráshoz, hogy létezik egy ilyen feature. Ehhez tényleg az kell, hogy 3 egyforma moncsi legyen, különben nem működik.
Bár pont az iRacing az, (mint kiderült yodamastah kolléga felvilágosításával) amihez nem kell, mert a videó beállításoknál pótolható a játékon belül.
Bár így a screenshot elég érdekes (az az ominózus)
De belülről nézve kellemes élményt ad.
A másik, pedig hogy azóta 6 rongy az aktív dp-dvi átalakító :D -
#11981 a masodik egesz erdekes lenne:D de fogalmam sincs:( -
tilus #11980 Azt tudja valaki, hogy 2 nvidia kártya esetén megoldható-e 1x24"16:9 + 2x19"4:3?
Esetleg 1x32" 16:9 mellé 2db 22-es állítva?
-
Richeee #11979 verem a földhöz magamat 4.lettem ennél jobbra nem is számíthattam,volt egy jó pár elég meleg helyzetem főleg a rajtnál... :) jah és köszönetet szeretnék mondani a lassabaknak akik figyeltek az elengedésnél! -
#11978 tom, de majd most tesztelgetek holnap megjon a displayport atalakito:) -
#11977 jaja,már kiokosodtam
átúrtam kicsit a cockpit-es topicot,meg ugye pointer kollega jó kis
írásai a logouton letisztázták a lehetőségeket. -
#11976 nekem elég volt megnézni a screenshotokat,nem karcolom össze vele a vínyót... -
#11975 Eleg kitarto voltal;) -
#11974 u ez tobb volt de mar toroltem:D -
#11973 Jo neked en is rajta vagyok:) de lehet hogy mar oreg vagyok es az Alzheimer-kor jelei mutatkoznak rajtam:) most telepitem az uj NFS-t:) 5 percet tuti eltolt a gepemen:D -
#11972 Sajna egyforma felbontasu monitor kell:) Matrox siman megoldotta ATI-t nem tudom mert zavarja:) -
#11971 Amúgy én és a mustáng nehezen találtuk a közös hangot,de az edzés végére
egész jól megbarátkoztunk.
Egész múlt héten nem tudtam olyan időt menni mint az első félórában a practice alatt. -
#11970 jaja itt vagyok és befizettem egy 1évre,ugyhogy egy darabig feltartom a mezőnyt még...
(a játékban Sandor Palotas ha valaki nem vágja)
jó volt amúgy együtt menni Veletek,meg is néztem egy pár régi klasszikus HNR videót nosztalgiából -
#11969 Ahoz kepest, hogy meg nehany honapja szinte nulla jelentkezo volt, volt amikor csak ketten indultunk egy versenyen, most szerencsere eleg nepszeru lett;) -
#11968 Szeretném arra is felhívni a figyelmet, hogy az iRacers bővült további két fosszíliával: Sanzik és Toya is indult, így lassan visszajön a HNR aktív mag :D -
#11967 Jaja: elváltottam magam, meg a féktávokon kezdtem bakizgatni, meg moziztam is hogy ki hol van :D Érdekes hogy segített amit olvastam az iracing fórumon, ott írták a menők, hogy akkor sikerült igazán jó köröket menni, amikor nem a határon akarták tolni + a másik igazság is amit még Krisztián meg Kiss Norbi is mondott anno: ne gyorsan, pontosan menj. Igazság szerint itt annyit mentem anno darálóban szolival, hogy rutinból bárkit fel tudnék tartóztatni :D olyan Trulli tudok itt lenni, hogy csak na!:D -
#11966 Az istenért nem tudtam közeledni rád :D Csak a végére hibáztál eleget :D Úgy lett a 15 másodpercből 6, de akkor már az ucsó kör jött :D -
santibi #11965 Köszönöm mindenkinek aki részt vett a futamon. Grat -
#11964 Én sem tudtam annál jobbat menni, még is tűrhető helyen végeztem :D -
santibi #11963 Hát ez van most jelenleg. Nem jelezték még vissza mások, hogy gond lenne vele. De ha valaki ad tárhelyet akkor átviszem az oldalt Ingyen csinálom, nem fizetős a versenyzés itt. Sőt még inkább az oldal fizet. -
#11962 Igen, sikerult, kitalalhattam volna magamtol is;)
Terveztem elindulni, de eleve csak max 1 orat, mert dolgom volt. De amugy sem volt sok kozom a dologhoz, ahogy multkor irtam, 4-5 kor alatt elertem a koridejeim aljat (1:41-1:42), aztan annyi. Ez bo 1 masodperccel volt rosszabb, mint az utolso helyezette;) -
#11961 Az jó volt :D
Felvezető körön nyomtam egy screenshotot, mert megtetszett a domb oldalában az a sok dübörgő vas. Erre a kép lementéséhez kb 3 másodpercig állóképet láttam :D Valahol a homokban tértem magamhoz :D
Alex: gondolom imádtál, amikor megtudtad a jelszót :D -
yodamastah #11960 Jo volt a race :) -
#11959 Bejutottam az oldalra, laza 40 perc:DDDDD -
#11958 Gondoltam, benezek versenyre,l de nincs password-om;) A PD weboldal, meg vagy mukodik vagy nem;) -
#11957 Az jóó, Mazdával tuti nagyon jó versenyek vannak. -
#11956 Szerintem, csak nem frissitettek a szovegeket, es az a 3 auto 5, a 7 palya az 8;) Az utobbi update-tel jott a ket Mazda, es valamivel korabban Thompson. -
#11955 Fú, köszi, eddig csak a két iRacing oldalán lévőt láttam, és abból nekem a Williams nélküli 3 hónapos móka tetszik jobban. Jó az az autó, de szerintem nem akkora élvezet vele versenyezni, mint egy kisebb kategóriás autóval(persze nem tudom milyen lehet, de túl gyors autókkal nem vagyok jó).
Mondjuk jó lenne tudni, hogy a 3 hónaposnál mi az a 3 autó meg 7 pálya, mert lentebb van 5 autó is. -
#11954 Amugy erdemes korbenezni az akciok es a promociok teren, mindig van egy-ket erdekes.
Peldaul az allando iRacingNews-os 1 honapos, 5$-os eleg jo, de ahoz nem jar semmi plusz. http://www.inracingnews.com/
De van a Virtualr GP promocio, amihez a Williams-t es ket palyat adnak (Silverstone, Zandvoort), igy az alap palyakkal egyutt, vegig lehet versenyezni a teljes 3 honapot, raadasul FUN:)http://www.iracing.com/virtualrgp/
De ugyanez az akcio meg van az iR-nel is, csak mas neven: http://www.iracing.com/grand-prix-racing/
De van a 12$ / 3 honapos akcio is, amihez csak az alap 5 autot es 8 palyat adjak. http://www.iracing.com/buy-1-get-2/
Talan a Williams-es a legjobb, mert a Rokkie-n kivul, vegig lehet F1-ezni a szezont, raadasul 2 eleg jo palyan:D -
#11953 Az idobeosztasokat mar nem tudtam osszegyujteni, tuls sok, es nem talaltam kesz tablazatot.
De ugy lehet szamolni, hogy altalaban a Rookie sorozatokban 1-2 orankent indulnak futamok, napi 24/24-ben;) A magasabb kategoriakban 2-4 orankent, de van olyan, az erdeklodestol fuggoen, hogy csak 2-3 naponta vannak versenyek, de akkor egesznap, es akkor is 1-4 orankent.
De minden sorozathoz van free gyakorlo szerver, altalaban 2-4, ahol szabadon lehet boklaszni, gyakorolni a tobbiekkel.
De vannak Host szerverek is, azokon altalaban vereny van, van koztuk nyilt es zart, kulonfele kombinaciokkal (ott lehet inditani barmilyen autoval, barmilyen versenyt, tobbfele feltetellel). -
#11952 Igen, a Legends Ford elsosorban oval auto, de van hozza road setup is, hogy szokott is lenni road verseny vele. Eleg elvezetes, porgos, sodros, driftelos auto;D
Ha jol szamoltam, 13 kulonfele Rookie sorozat van. Ezek kozul van alap Rookie, van Advanced (amihez 3.0-as SR kell), es van 4.0-as Rookie, ami igazabol mar a D Class. Ha jol tudom, 4 hetente lehet elerni fixen a D Class-t, akkor promotalnak, es azutan mar fixen elerheto az osszes D Class, es SR javitassal a C Class is. Persze, ezekhez mar kellenek plusz autok es palyak.
Elvileg az osszes elerheto Rookie sorozat: iRacing_Season_4_Rookie.jpg -
#11951 Most veszem észre, hogy a Legends Ford az ovál autó.
Rookie versenyekből is van bőven, és tudok bármikor versenyezni? Ez a 3 hónapos akció nagyon mozgatja a fantáziámat. -
#11950 Az Utilizable Teyturing Memory mire való? Hogy mennyi Megát használjon a VGA-ból? -
yodamastah #11949 Na ez mar kezd jol kinezni. A taxtura felbontassal valami nem stimmel. Az anosot- tedd amugy legalabb 8-ra, de inkabb 16... szebbek lesznek a tavolabbi texturak is. Az auto belso viszont marha ronda valamiert... -
#11948 Most nem tudom az állítgatások miatt, vagy az új fix-es driver miatt, de sikerült egész jóra belőni, three monitor rendering-el :D
Kicsit furák a screenshotok :D :D :D
Szerintem elég jól fut, majd holnap a futamon mindenre fényderül :D
Tibi: Neked meg grat még egyszer, emelünk neked egy kis szobrot :D