25347
-
#12027 a hétfői laguna mustang futam eleje nincs meg senkinek replay-ben ?
(nekem csak 30. kőrtől van meg) -
#12026 ugyan azt:) mentem 10 kort:) -
santibi #12025 Itt van set is meg köridő is. -
#12024 azé azt hittem beírod mennyit mész... -
#12023 mindegy majd vivunk hatul:P -
#12022 :D -
#12021 én csak egy pár próbakört mentem pályaismerkedés miatt mx5-el
1.44 közepe körül volt a legjobb aszem
de setupot se piszkálgattam nagyon...
ugyhogy biztos van benne még 3-4 mp -
#12020 Mid-Ohio-ba adjon mar valaki tampontot koridoben mennyire is vagyok lama 2 ev utan:D -
dashed_ #12019 Igaz ;) Rakerdezek naluk aztan kiderul :) -
#12018 Szerintem, sehol sincs leirva, hogy kotelezo miden versenyen indulnod:) -
dashed_ #12017 Ez meg jo is lenne , de idohiany miatt bajnoksagban nem tudok resztvenni. Csak hobbikent mennek neha nehany versenyt. Na mind1 meg googlezok aztan meglatom. Koszi -
#12016 Ha jelentkezel a Magyar Bajnoksagba, akkor 50% kedvezmenyt adnak az eves elofizetesbol (ha jol emlekszem). -
dashed_ #12015 Sziasztok, regen par honapra elofizettem, most nezegetem megint. Nincs valamilyen kedvezmenyes kod elofizetes megujitasara? -
#12014 Meglátom hétvégén hogy állok a tanulással, és benevezek rá. Csak kb majd egész nap oválversenyezni fogok, ha tudok, és ez nem tesz majd jót a zh-knak -
#12013 Kezd elerheto lenni az iRacing, most mar a 3 honapos promodij 12$ (uj belepo), jovo aprilisig;) -
#12012 Technikailag nem lenne gond, most mar telefon meretben csinalnak brutalis minosegu LCD-ket. Itt inkabb a fokuszalas a problema;) Ez inkabb valami 3D-s/hologramos cuccal lenne jo, de az meg odebb van. -
santibi #12011 Igen, de próbáld ki ingyenes autó. Van Cup és Roadster verzio belöle. Előbbi 6 seb. bal kormányos, utóbbi 5 seb. jobb kormányos. -
#12010 Vezethetőbb? -
#12009 Hát nem :D Ez nem Pontiac, ez Mazda :D -
#12008 Ez nem a szoli? Vagy van különbség? -
#12007 Ezért nem ment nekem a mustang :D Nem idegeskedtem és nem éreztem a tét súlyát :D -
#12006 jaja,az mx5 kész felüdülés a mustang után
én nagyon bírom :) -
tilus #12005 MX5 nagyszerü tréning a mustangra, könnyebb, kezesebb, de a váltója ugyanolyan és a gumija is nagyon hasonlatos, tessék jönni, tolni..vasárnap tét nélkül lehet küldeni :) Nincs idegeskedés, nincs nyomás, csak fun :) -
tilus #12004 Zseniális az MX5, mindenkinek ajánlom aki a szoros versenyeket szereti! Gyertek vasárnap! -
tilus #12003 Ezt már nagyon meg kéne csinálni (virtuális sisak)!
Semmi kivitelezhetetlen nincs rajta, csak a pici, de nagy felbontásu lcd penelok kérdésesek.
-
#12002 na ujra megvan a cucc:P hat szokni kell:D foleg ezt a busz Mustangot:) -
santibi #12001 November 21-én rendezünk egy tesztfutamot Mid-Ohio Chicane Course nevű pályán
Mazda MX-5 autókkal.
Gyakorlás kezdete: 18:30
Időmérő kezdete: 21:00
Verseny kezdete: 21:30 (60 perc)
jelszó a fórumon lesz kiírva.
http://iracers.precise-division.net/news.php -
yodamastah #12000 Nekem ugy vannak beallitva hogy szemben vannak ha ranezek. A 2 oldalso monitor elegge be van forditva megis jo a kep. Termeszetesen van olyan panel amin minmalisan maszik a kep szine ha mas szogben nezed, de ezert en nem akartam IPS monitort venni 3-4x aron. Jo a TFT is jatszani. Igy most pont szembol latom mindharmat, tokeletes. Lehetne 28'' vagy 32'' de pl helyem sincs sokkal tobb, igy is 1.5 meter szeles a kep korben :D A fuggoelges latoszog az ami lehetne tobb, 28''-al mar eleg jo lenne igy hogy kozel vannak a monitorok....
-
#11999 És megvakulsz tőle, mert folyamatosan 10 centire kell fókuszálnod. -
#11998 es kozben le is cumiz:D egyebkent kivitelezheto, iszonyat aron es szerintem 1 ora utan szetmenne a fejed:) -
#11997 Jó, hogy írod a hétvégén kipróbálom a 3 projit így :D:D -
#11996 En megvarom azt a "sisakot", amelyben egy teljes arcot takaro, 180 fokban hajlitott, jo minosegu kijelzo van, mozgas/forgas/dontes erzekelokkel, beepitett fejhallgatokkal, terhangzassal - esetleg ivo csovecskevel, amin keresztul magahoz veheti verseny kozben a kitikkadt pilota, a megerdemelt nedut;)
Igazabol, mar kivitelezheto lenne technikailag, csak meg nem "talaltak" ki es/vagy k*rv* draga lenne (nem az elloallitasi koltsege miatt, hanem mert ujdonsag):) -
#11995 Arrol meg annyit hogy mi draga hogy az elso LCD-m amit monitornak hasznaltam vagy 6 eve, 230e volt 27-es:D HDready lol, ez is mutatja hulyeknek mindent el lehet adni:D -
#11994 Sajna nincs egy arban:( 25e a kulombseg most az 75 haromnal:D
3x 32" az most ujban 276000 amit hasznalnek:D annyiert van hasznalt 2db 47-es:D mondjuk lehet kapnek a pofamra ha eltunne a nappalibol a TV:D:D:D:D:D -
#11993 Azért a képernyő mérete adja, hogy hogy tudod körbevenni magad a monitorokkal. Még nem láttam olyan LCD-t ahol ne lett volna változás a képben, ha nem tökéletesen merőlegesen néztél rá.
Az meg már gagyi, ha más a szín árnyalata a kijelzőn.
Jacek: Ez a 3db 32" egész jó, 37" kb meg egy árban van :D Abból hamarabb veszel hármat, mint 2*47"-ost :D -
#11992 meg valami aztan befejezem az offot:) meg ami aranylag olcso megoldas(mihez kepest) de nem 24-es ami kicsi:D Hanng's DJ 28 16:10-es es 50-55 korul eleg surun elofordul garisan a PH-n. -
#11991 :D -
yodamastah #11990 Sokaig 1080p vetiton toltam iracinget, 2 meter szeles kep elott ultem ugy 1.3-1.4 meterre. De hiaba volt bazi elet nagysagu a kep, az oldal iranyu fov csak 85 fok korul volt, es bazira hianyzott az amit most a 3db 24es megad: latok oldalra, valamint valos fov mellet nagyon jo a sebesseg erzet. Persze 3db 47es LCD biztos jobb mint a 24esek, de a legjobb akkor mar eletnagysagu kepet vetiteni 3 projektorral. Csak azt fixen kell telepiteni es oda kell egy 20nm szoba ami 4-5millio ft errefele :) -
yodamastah #11989 Szerintem a monitorok elhelyezesen nagyon fontos a valos latoszog. Azaz ugy erdemes a dolgot megcsinalni, hogy a 2 oldalso monitor valoban kiscit oldalnezetet jelentsenek. Ehhez mondjuk egy 24est egeszen kozel kell rakni. A jatekban utanan pontosan be lehet allitani hogy allnak a monitorok, es nagyon jo lesz a latvany. Valos 130-140es fovot lehet csinalni 3db 24essel is, teljesen termeszetes 3d lekepezessel.
3D az jo moka, tavaly nyomtam 3d projektorral egy ideig, de a vsync miatt input lag volt (szarabb korido), valamint neha rohadtul szedultem utana, ugyhogy feladtam a dolgot. Sokminden probaltam eddig a 3 monitoros setup volt a legjobb. Volt tervben 3 projekjtoros rendszer is de az egy teljes szobat igenyel es sajnos nincs ra helyem :D No meg 3db 24'' monitor az olcso is... -
#11988 ezzel nekem az a bajom, hogy horror penzt rakoltott:) es nekem ezek a monitorok kicsik:) tudom megaloman vagyok:D de miota leultem a 47-es ele es akkora volt a kormany a kepernyom mint a kezemben:) szoval tetszett kivettem a komanyt a jatekbol es mintha csatlakozott volna a muszerfalhoz:) szoval lehet hogy szarazkenyer lesz egy ideig:)