iRacing

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Alexease
Rohamosan csokken a harciszellem, a versenykedv. De az egyre szaporodo sorozatok is szetforgacsoljak a mezonyt. Es meg jon az IndyCar, a Corvette, a Ford-ok, es ki tudja meg mi😊 Ebbol valszeg az fog kisulni, hogy heti max 1-2 versenyt lehet majd menni, a versneynaptart is ugy lovik majd be, hasonloan a Pro sorozathoz.
Hatranya, hogy nem lesz lehetoseg barmikor, barmivel, csak ugy versenyt menni, de talan elonye is lesz, hogy mivel 1-1 versenyen kell bizonyitani, talan komolyabbak lesznek a futamok, nagyobb lesz a tetje, esetleg jobban vigyaznak egymasra stb.
pointer4
? 😄
sajoati
egyebkent is, a setuppolasnak kb annyi ertelme, hogy a kb. 2-3 mp az ufoktol helyett 4-5-6-10... lesz belole. :/

Endure, in enduring grows strong...

sajoati
azert tokjo, hogy Daytona Prototype-al szombat este 11:30-kor (mikor mar USA is ebren...) nem jon ossze eleg ember, hogy official legyen a verseny.

kezd olyan erzesem lenni, hogy legjobb C4+-nak megmaradni, akkor meg szorakozhat az ember radikallal, es ha veletlenul tor-zuz egyet szolival, vw-vel, akkor se szedik el a fel SR pontjat...

Endure, in enduring grows strong...

Alexease
OK, megpiszkalom.😊 Igazabol mar regen mukodik, a program viszonylag egyszeru, az adatbazis kenyelmesen bovitheto (ASCII/XML), csak a kinezetpiszkalashoz nem volt turelmem😉 A palyakat kell boviteni, de azokat majd megcsinalgatom. Meg kellene egy banner, mert most szep piros😉 Az extra-ra valoban nem lehet regisztralni:/ Csinaltam egy UW-set, de nezek meg valamit, ami nem annyira reklamos. Tarhely nem nagyon kell, most 400kbyte az egesz, ha meg lesz az osszes palya, akkor talan lesz 800kbyte is😊 A setup-ok darabja meg 1kbyte😉
petesilver
Hát én töltögetnék rá sajátot is, meg amit teszt után jónak találok. Ha esetleg 2 kávé között lesz eccer idõd és kedved megcsinálni, megköszönném.

Mission Impossible 2010: PRO Class

petesilver
Ez : iRacing news feltûnt nektek? Már hogy ilyen is van.

petesilver
Szerintem ûberkirály! engem leginkább a skandináv Essem setupjai izgatnak! 😄

kigyi
Nekem is vannak tartalék loginok 😄 Amúgy regelni kb 1 éve nem lehet 😞

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

Alexease
Nem tudom, meg nem probaltam😊 De van 1-2 tobbeves loginem, azok meg mukodnek. Bar egy idoben sokat toroltek😛
kigyi
Miért lehet regelni az extra-ra???? Én nem tudok 😞

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

Alexease
Van hozza online-os feltolto oldal, azon keresztul lehet toltogetni😊
Ha erdekel valakit, vagy tobben is toltogetnenek normalisan setup-okat (sajatot vagy barmit amit talalnak), es ha jo egyelore igy fapadosan, akkor tudok adni feltolto linket.

De akkor elotte regisztralok Extra-ra, mert sajat weboldalon azert nem publikalnam, mart csak az iRacing miatt sem, onnan vannak a logok, kepek, infok, nehogy kotekedjenek😊
JuanG
Állat 😄DD

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

Cowek
Felrakni setet erre rajtad keresztül lehet? :-) Vagy úgy sem? <#zavart1>

http://www.f1-info.hu/

pointer4
K*vajó 😄
Alexease
- Alarantottam egy CSS-t, igy nem annyira remiszto😉
- Bovitettem a listazast, "fogyaszto" stilusura: alapban az utolso 10 legfrissebbet listazza; az auto menunel az autohoz tartozo osszeset; az auto+palyanal a kettohoz tartozokat; es a auto+palya+nyomvonal resznel pedig csak az az alatt talalhato setupokat rakja ki.

iRacing Garage (TEST2)
pointer4
Félig meddig off, de tudom, hogy ti vevõk vagytok a baromságaimra 😄
Képek

Mostmár csak hozzá kell vágni pár erõs elektromos motort és nagyban is mehet 😄 Elvileg 90A-ig bírja az elektronika.(egy kis hûtéssel)
petesilver
Háát én C-s létemre kikocogtam a garázsba, menü semmi, beálltam, és nem is csináltak semmit 😞 elég pipa voltam, a pitbõl kellett nyomnom egy vontatást a javításhoz. De ennél nagyobb szivatást ritkán tudok elképzelni 😊 Mennék vissza, tolnám neki, és istentelen sokáig csak a számlálót tudom csak nézni. Hát mit mondjak, idegesítõ 😊

petesilver
Szinte semmit, bár a valósághoz ha belegondolok néha ez is közel áll. elöl mindkét oldalon valami gátlószerûséget, ami az orrmagasságra van hatással, és ezáltal szinte mindenre, hátul a merevségét lehet állítani a futómûnek, meg a 4 kerék nyomását, aztán kész. Azért nem írtam szakszerûen, mert már minden autón más nevet adnak szinte ugyan annak a funkciónak, és már nem tudom nyomonkövetni, min mit minek neveztek el.

CSak sajnos nem muxik😞
petesilver
Szép lista, nem mondom tényleg ott van a szeren. Asszem nem elég gyors, mentél te ennél gyorsabbat is, de végig ilyen idõkkel azért lehet mit kezdeni versenyen is. Innen is látszik, amit csinálok az stabil, csak nem gyors 😞

petesilver
Bocs, csak dolgoztam, most jutottam netközelbe. Barber!!! A latemodel nem az igazi, és ott is ilyen izééééé pályákon kergetõzik az ember, ami máshova nem lesz jó. Szóval messze nem NASCAR Feeling. A Barber legalább jó pályákon van, bár szerintem egy nehézseggû makacs dög. De én nem tudok vezetni. Te a tudásoddal élvezni fogod, mert ha merik küldeni, nagy élmény!

Norbi1990
Hát a kártyát nem fogadta el sajnos, így nem tudok mondani semmit 😞
ha neked muxik barber v later akkor ird meg legyszi mert nekem radicalos jo csak.
csige791
Skip Barber azisten!

\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .

HaZso
Indulhatnál COT futamokon is :-D

Norbi1990
Szerintetek melyik éri meg jobban? A Late model-es demo vagy a Skip barberes? iRacing-be kezdõ vagyok, azért kérdezem.
Mennyi lehet setupolni a Skip Barber kocsin?
Itt még (sajnos) nincs kalapálás, csak C-ig van az egyszeri shift-r. Állítólag lesz, bár ki tudja. 😊

PuMy
Lenne egy elég noob kérdésem. Ha megtöröm v összetöröm az autót és visszavánszorgok és beállok a pitbe akkor hogy tudom megcsináltatni az autót? Azt tudom h shift+r-rel be lehet vontatni és akkor megcsinálják (már amikor), de azt nem hogy mit kell csinálni a pitbe.

\"To know that I can control something that\'s out of control.\"

Norbi1990
Ja közbe már rájöttem, hogy megkellett volna nyomni a Nextet simán <#idiota><#falbav>
Oda nem is tudsz elvileg.Az akkor kéne ha másikat is hozzá akarnál adni(elvileg)
Norbi1990
Hali!
Ide mit kell beírni??
Promotion / Gift Certificate Code
Beírtam a promo kódot de nem fogadja el :S
Alexease
Eleg fapados, ez ennyi😉 Tovabb tarott begepelni az adatokat meg levadaszni a kepeket, logokat😊 Palyakbol meg csak 3 van benne😊 Mivel tegnap este keson ertem haza, nem volt mar kedvem semmihez, igy toltam ala egy CSS-t es betettem meg egy palyat😉
nincs replay farmerom,nike cipõm az van de csak azért mert akkor még volt fizetésem😄
Persze, de replay farmerra, meg nike-ra futja, mi? <#ejnye1>

Én akkor is fizetni fogom, ha felkopik az állam. 😉

EEEEEEZ pár óra alatt?? <#worship>

Sztem marha jó. Lehetne ilyen SG-s szet gyüjtö. Pete gyilkos szetjei mellé nekem lenne pár egész jó szetem Silveradora meg Impala B-re + amit az amerikaiaktól kikunyizok.

Válság van.Majd talán karácsonykor megajándékozom magam vele😊
Hazamegyek én is felszántom a pályát a cuccával!

Pete a szetup dealer... <#taps>

Vedd má meg, Csabikám, mit szörözöl ennyit. <#conf>

Mentem gyorsan két TT-t ma reggel. Pete megint eszméletlent alkottál. <#eljen>

Ennyire egyenletesen talán még sosem sikerült autóznom, Setup1-el ilyen köröket mentem:

14 01:21.630
15 01:21.691
16 01:21.635
17 01:21.614
18 01:21.629
19 01:21.527
letoroltem iracing majd ujra fel es msot tok jatszani az elso acc-al erdekes. De gpl nem akar jo lenni😞
megvételnél jelzi barbert de játékban zárolva van.Valami otlet?
Hát ez új promod kod nem igazan akar mukodni
én nem tom tegnap még jó volt.Update-ek eddig megcsinálta rendesen de most a race-re rámegyek és download software van ott. Új demoval megpróbálkozok. Barber van late model legyen?
petesilver
nem az update miatt?

Account Expires On:2009-09-09
nincs még nálam 9.
mér akarja letöltetni velem a iracing.exe-t tudja vki?
petesilver
Ez tök buli! Ide lehetne feltolni a PSR setupokat! 😊 Pete Silver Racing 😊

petesilver
Azért az én setupjaim nem érnek sokat, akár publikálhatnám is õket, de minek ha elvannak vele a magyar srácok 😊

Alexease
Es ha mar setup😉 Elobanyasztam a multkori setup-weboldal-kezdemenyemet, kivancsisagbol (amit multkor irtam)😉 Feltoltam szerverre nezegetni, bar nincs rajta semmi.

Design nulla, szo szerint, teljesen nyers html-t general, csak kidolbalja az infokat😊 Az auto adatbazis teljes, de a palyakbol csak 2-ot volt turelmem begepelgetni az adatbazisba😊

Baloldalt menu, kozepre tolja az infokat (auto/palya), jobbra listazza a setupokat. Csak a Barber alatt van 1-1 setup, persze kamu, semmi koze a Skipp-hez es a palyahoz😊))))))

Amugy online feltoltos, form-os: setup nev, keszito beiras (nem kotelezo), setup bongeszes, kivalasztas (ZIP), GO😊 Automatan feltolti, atnevezi stb.

De ahogy mar akkoris gondoltamm, azert is untam meg (igaz, csak 4-5 ora munka van benne😛PPP), nem nagyon izgat a setup kerdes😊 raadasul, a jobbakat ugy sem teszik kozze, ahogy itt is latni, mar PS is privatban kuldozgetni😊 Igy sok ertelme nincs egy gyujto oldanak😊)

iRacing Garage (TEST)