25347
-
yodamastah #12067 De. A buntetesek, figyelmeztetesek kiosztasa folyamatban van. Par aprosagra kell csak kicsit jobban odafigyelni es tovabbra is siman fog menni az egesz. -
#12066 Ha sokáig nem engedi el a lekörözött a lekörözőt, akkor nem kap büntit? -
Szmore84 #12065 nah akkor orulok hogy megsem vagyok annyira bunko :D -
yodamastah #12064 Igen ez valami felreetes. Valoban tegnap egy Farkass Tamas nevu srac szivatta a tilust a futamon azza, hogy nem engedte el kek zaszlo ellenere.
Itt a futam eredmenye 19es rajtszammal ment a srac....
http://iracers.precise-division.net/ponttablazat/index.php?cmd=futam&id=3 -
#12063 akkor két Farkas Tamás van...
az egyik két s-el írja a vezetéknevét -
Szmore84 #12062 biztos hogy nem mivel még a Mustang autom nincs is meg ;) -
tilus #12061 Kiss Attila, és én a tegnapi Mustang@Road Americára gondoltam.
-
Szmore84 #12060 biztos hogy nem mivel en masodik voltam.
te milyen néven játszol ir-ben? -
tilus #12059 Figy..nem lehet hogy lekörözés volt? Tisztán emlékszem amint egy egész körön át harcolni kezdtél körhátrányból, majd hátulról nekem is jöttél.
Kék zászlót tessék figyelni. Köszönöm.
-
Szmore84 #12058 :D
engem meg a 3. lökdösni kezdett és emiatt el is húzott mellettem, mondjuk jóval gyorsabb volt -
#12057 jó nyomtad az előbb lagunan
én is nagyon ügyes voltam...
elváltottam magam és kettesből indultam a rajtnál,
majd a 2. körben mikor megpöcköltek,visszamanőverezés közben az ölembe rántottam a kormányt az asztalról (szarul volt felfogatva)
szóval nem jött be a sok sikert,de köszi -
Szmore84 #12056 Üdv mindenkinek.
idén juniusban csatlakoztam en is az iracingezok csapatahoz.
mivel eleg sok palya + auto nincs meg nekem ezert sajnalatos modon nem birtam veletek elkezdeni a bajnoksagot. ha az anyagiag is ugy hozzak az 5. futamon szeretnek csatlakozni hozzatok a mustang kupaban ha nem gond.
mindenkinek jó és tiszta futamokatkivánok
iracing-en Farkas Tamas neven vagyok megtalalhato -
santibi #12055 Nov. 29.-én kerül megrendezésre az első GrandAm bajnoki futam Road Americában az iracers magyar ligában. 3 autó közül lehet szabadon választani: Riley, Corvette és Radical. Nagy valószínűséggel 90 perces lesz a versenytáv. Várok mindenkit szeretettel!!! -
#12054 Gondolom, szar volt a kapcsolata. Annyi elonye van a dolognak, hogy legalabb a progi kiszurja ha szar a kapcsolat es az utkozest kikapcsolja. -
BIKLEVENTE #12053 SEMMI az nálam bénázásnak számít:) -
#12052 Mi van akkor, ha egy versenyző kocsija folyamatosan villog? Ma volt egy ilyen ovál versenyem, hogy az előttem lévő 20-25 körön keresztül csak villogott:\ Szerencsére ilyenkor a két autó nem tud összeütközni, mert bár én hiába figyeltem, hogy ne legyen baleset, ő simán átsuhant rajtam. -
#12051 Nem volt esetleg fekete zaszlos buntid vagy hasonlo, csak nem vetted eszre? Bar nehez nem eszre venni, mert folyamatosan pofazik a hatterben;) -
BIKLEVENTE #12050 Sziasztok!
Ma végre nem bénáztam semmit, az 5-ik helyen mentem az egyik egyenesben, a következő kép, hogy magamat nézem a replay-en.Magyarán kidobott. Nem történt még ilyen soha velem az Iracingben. Van valakinek bármi ötlete, hogy miért történhetett? -
santibi #12049 Ma este bajnoki futam Road Americában, Pónival. 19 után indítom a szervert lehet gyakorolni. Várunk mindenkit szeretettel. -
santibi #12048 Üdv. Kiírtam egy szavazást a honlapra a versenytávval kapcsolatba. Kérek mindenkit aki indulni szeretne a GrandAm sorozatban szavazzon. Ha mégis úgy dönt, h nem akar részt venni kérem a fórumba pár szóban írja le az okát, hogy lássam milyen irányba mozduljunk. Ha nem lesz meg a megfelelő létszám akkor eltesszük a kezdést januárra, mert ide ugye kellene a sok ember.
Köszönöm -
#12047 Beirom, hatha valaki lemaradt rola;)))
Megy a szerver, reszletek itt: http://iracers.precise-division.net/news.php
Password a forumban: Esemenyek/tesztfutam. -
santibi #12046 Jó hát hajnalban írtam. Úgy értettem én is:) -
#12045 Az, szerintem, ma lesz;) -
santibi #12044 Aki még esetleg nem hallott róla és szeretne jönni, holnap tesztfutamot rendez az iRacers magyar liga. Mid-Ohio-ban fogunk menni MX-5-el. Részleteket megtaláljátok itt. Várunk mindenkit szeretettel!! -
#12043 Amit a legelején feljött, azt elolvastam végig, a resourcesnek meg neki fogok ülni, mert vannak dolgok, amiket nagyon nem értek. Pl versenyen nem sikerült még indulnom, csak practiceon, és qualra nem is tudtam belépni sehova. -
Tudom, hogy unalmas elfoglaltsag, de mindenkinek azt szoktam ajanlani az elejen, hogy nezze/olvassa at a Resources menupont alatt talalhato dokumentumokat (User Guide, Sporting Code, de van beginers es Car Setup cucc is), es piszkalgassa a Members Site-ot;)
Sok-sok kerdesre, beallitasra, lehetosegre ott van a valasz bennuk, es mar csak azokbol is latszik, hogy az iR-nek a rendszer az erossege (a liszenszek es a fizika mellett), es ezert van pofajuk elkerni, kedvezmenyek nelkul, havi ~1500 Ft-ot;DDD
-
#12041 Köszi, megtaláltam, csak kipróbálni nem tudom, mert eltűntek a szerverről...:D -
#12040 lehet allitani a settingsben -
#12039 Világító kör? Célbalövés, vagy mijazisten?
Ma délután én is beléptem a klubba, kicsit még zavaros a versenyzés, de sikerült belépnem egyszerverre, ahol vagyunk páran, és a gyakorlás nemsoká végetér:D
Láttam videót, aminél a legends frodban volt spotter, de nekem most bostonban nincsen. Ez pályafüggő? -
#12038 ne szóldle :D, tök buli 10 percet azzal szenvedni, hogy beletalálj a világító körbe, vagy miazistenbe. Bár az is olyan rég volt, hogy már azt se tudom azóta mit fejlődött:) -
#12037 Akinek ez nem tetszik, az nídforszpídezzen :-) -
yodamastah #12036 Ricsi 28at en lattam akkor is amikor a mustang challengeben mentunk :) Eleg horror de ez van :)
mas:
Az iRacing ara szerintem korrekt ugy mindenestul. Fizetni kiell, cserebe minosegi a tartalom, folyamatos fejlesztesek vannak, egyre jobb lesz az egesz, es varhatoan nem hal be az egesz a kozeljovoben.
A dolgot valahogy ugy kell nezni, hogy az iRacing olyan embereknek keszul, akik kicsit komolyabban szeretnenek versenyezni, de nem tudnak sok penzt erre rasznni. Erre kinalnak ok egy olyan alternativat, ami szerintem egesz jol mukodik. -
santibi #12035 Akkor az F1 verő. lol +1min -
Richeee #12034 tegnap olyan üridőt láttam mustanggal road america-n hogy majdnem hidba mentem: 1:28,6 az ilyen ember? -
#12033 Az ingyenes kiprobalasi lehetoseg, valoszinuleg segitene a nepszerusegen, de szerintem, csak minimalisan. Talan nem erne meg, a plusz belefektetett munkat (trial/demo keszites).
- A bankkartyat nem lehet kikerulni, mert valahogy azonositani kell a tesztelot, csak ugy, kismillio ujragerisztracioval, nem sok ertelme van szabadjara engedni a dolgokat. Itt sokat feladnak.
- Az offline teszt, senkinek nem tetszene, arra panaszkodnanak.
- Lennenek, akiknek az 1 napos, 1 hetes, 1 honapos teszt is keves lenne.
- valaki mas/tobb autot es/vagy palyakat szeretne tesztelni.
- Es meg sorolhatnam;)
De igazabol, mindenki tudja, hova tegye hasznalatra, kezelesre a programot: LFS, NKP, rF es tarsaik. Vagyis szimes, tudja nincs AI, csak online, de abbol ha kell, dogivel. Igy csak a rendszert kell tesztelnie.
Ha egy ilyen szimesnek, nem er kiprobalasra 1000 Ft-ot 30 napnyi versenyzes, annak vaszeg mas problemaja van;) -
#12032 Koszi, ez elegge rossz, mert nem szeretek fizetni olyanert, ami nem tudom, h tetszik vagy nem... De szivesen fizetek olyanert, ami tetszik. Ezzel lehet, h sok vevot vesztenek... Mondjuk en mindenkepp kiprobalom. -
#12031 Demo, test, trial, vagyis barmilyen ingyenes lehetoseg nincs.
De 5$ 1 honapra a legolcsobb elofizetes, annyit boven meger. De van mar 12$ 3 honapra is;))) -
#12030 Sziasztok, ennek van trial resze vagy meg kell venni a kiprobalashoz? -
yodamastah #12029 Nyugi 42.5nel elakadtam enis... :) -
santibi #12028 Memória függő a dolog. Elvileg a core.ini fájlban van egy sor ami alapból 0 "replayMemoryOverride=0 ; Kbytes of replay memory to use"
Tehát ha ezt átírjuk egy millióra pl. akkor 1 GB-nyi memóriát használ tárolásnak. Ez nem tutti, h működik ki kell próbálni.