iRacing

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

viziloitato
Ugyanazt, mint a többi autóval, hibátlanul menni, de itt biztos, hogy több SR-t kapsz, mint máshol. Qual, és verseny, TT nem éri meg.
sajoati
A TT kb. igy mukod:

1. mesz iksz idot lime rockon, ezzel pl 552. vagy
2. feltetelezi, hogy masutt is kb. ezt tudod
3. mesz masutt, pl. lagunan. no, akkor maris eltero lesz a kep, finomit.
..
mesz masik kocsival, megint finomodik, egyre kevesbe az egyszeri eredmenyek alapjan indukal.
persze mi a szivas? (pl nekem) megyek tobbfelevel... pl DP. DP-n csak allatok mennek, ott az en idoim benak, ezert rolam is ilyeneket feltetelez.

Amit meg eszrevettem: ha 1 palyan 1 kocsival van egy TT-d, pl 1:25.00, es mesz egy 1:26.00-t, akkor azert nem von le, mert rolad tudja, hogy mentel mar jobbat ott.

Endure, in enduring grows strong...

sajoati
most, a milwaukee-i heten menni vele bazi sok versenyt. en is ezt fogom csinalni.

Endure, in enduring grows strong...

Aceton
A kvázi read-only módban fórumozók nevében megköszönném az iGarage-t valamint a setupokat is! <#worship>
(Esetleg egy olyan opció szóba jöhetne valamikor, hogy aki beírja az idejét egy setuphoz, feltenne/feltehetne egy replay-t is arról a körrõl? Helyigénye annak sem túl nagy és a pedál/kormány-kezelésbõl sokat lehetne okulni...)

Kill\'em all - Let God sort\'em out...

petesilver
Mi is kell csinálni Mazdával, hogy sok SR-t adjon? hibátlanul menni qual-on, vagy hibátlanul sok kört? Nekem adott +0,01-et 2 incidensel, de zúztam ott sr-t nagyon durván, vagy hatszor megpörögtem, mire rájöttem, hogy a kormányt nem állítottam át mazdára. Addig nem értettem, hogy mindent úgy csinálok, mint pár órája, de most minden kanyarban elforog 😞

Mission Impossible 2010: PRO Class

petesilver
Ha a ratingre gondolsz, akkor Istvánnak van igaza, azt a tudásod nyilvántartott alapján értékeli, mint a másik ratinget, csak kicsit szigorúbban 😊

viziloitato
A 100 pont ott is van a nevem mellett, a másiknál meg 94, de én a ttRating-re gondoltam, ami nekem most 1581.

Pasztor: Akkor viszont nagyon precízen tudom a szintemet hozni 😄
Cowek
Szerintem ez egyszerûen megy... Az elsõ helyezett kap 100 pontot, és helyezéstõl függõen csökkennek a pontok. Vagyis tök mindegy milyen idõvel vagy elsõ, az mindig 100 pont.

http://www.f1-info.hu/

Ezen én is filóztam már. Az én tippem az, hogy a régebbi idöket is nézi (vagyis nem csak az aktuális héthez viszonyít, hanem a korábbiakhoz is). Meg az is lehet, hogy pont olyan szintet mentél, ami a jelenlegi rankodnak felel meg. Akkor nem ad semmit.

Gondolj bele, Huttunak milyen szar lehet, hogy sosem kap sok pontot az üridökért... <#wilting>

viziloitato
Oké, de, ha megyek 2 TT-t, és per pillanat nagyon jó idõk ezek, akkor miért nem adott legalább pár plusz pontot? 0, azaz nulla pont! Most akkor nem csináltam semmit? Ettõl még az is jobb, hogy ha minuszol.
petesilver
Hogy hanyadik helyen végzel az aktuális TT-ben, amin indulsz, az szerintem semmit nem számít, csak az idõ, az idõ alapján sorol be, és kapsz pontszámot. Szerintem legalább is.

viziloitato
Vlaki érti a ttRating számolást? Sokszor jó helyen végzek, és vagy nulláz, mint itt is, vagy minuszol. 😞

TT
Alexease
Latom toltogettel, ugy nez ki mukodik - ugy ahogy😊
Azert volt nehany bug, igy megint belepiszkaltam😊
- Nehany helyen space hiba, attordeles a tablazatban, kicserelve nonbrake-re.
- A listaknal a szerverre toltes ideje alapjan listazott, igy az utolso 20 setup sem volt jo sorrendben. Most mar a feltoltes ideje alapjan, visszafele rendezve listaz mindenhol.
- Sebring track update😊
Már csak a setup miatt mondom . Eddig 10 versenybõl 8-at nyertem a setupoddal a másik kettõn meg még a defaultot használtam. 😊 Akkora szereped van a gyõzelmekben, lassan lehet hogy fizetést vársz tõlem mint crew chief. <#nezze>
petesilver
Jéééé! De! 😄

Nem Sebring - Modified lesz holnaptól?
petesilver
THX! 😊

Ilyesmire gondoltam 1 nek, eccerû, meg gagyi si, de ennek alapján tudnál ha ez jó, jobba csinálni.

Alexease
Feltoltottem nehany palyat, koztuk azokat, amelyek neked kellenek (Summit, Lime Rock, Lowe's)😛
Alexease
iGarage Update(😛): Nah, meg egy kicsit😉 Most mar az Author List-ben zarojalben odairja a feltoltott setup-ok szamat is.
Alexease
Akkor belehuzok a palya adatbazisba is😊)

Az a baj, hogy ez nagyon 1 emberes feladat. Nem bonyolult, mert ennyit kell gepelni egy-egy palyahoz (normal, szoveges, XML-style file):

track_id=129
track_name=New Hampshire Motorspeedway
track_layout=Road
track_lenght=1.53 miles (2.46 km)
track_turns=14

A gond az, hogy ha valami elgepeles van (foleg a track_id-nel), akkor jon a kaosz, mert ez az alapja az adatbazisnak, linkeknek, feltoltesnek stb.😊 Inkabb en baltazzam el egyedul😊

A tobbi meg ehez kapcsolodik, mert le kell lopkodni az iR oldalrol a kepeket, logokat, es az ID alapjan elnevezgetni oket😉
De akkor megcsinalgatom gyorsan😊
petesilver
Én töltöttem volna skippi setupot, arra a 2 pályára, amire csináltam, de még egyik sincs fent 😊Lowes meg Limerok, holnaptól meg Jefferson lesz egy hétig 😊 De ha leírod valahova mi kell, segítek a pályákban.

Alexease
iRagare Update(😛): Meg annyit piszkaltam gyorsban a listazason, hogy barmelyik listaban a palya/nyomvonal reszre kattintva, kozvetlenul beadja azt az oldalt (igy most mar a keszito neve es az auto tipus link mellett ez is mukodik).
Alexease
Ugy dontottem, mivel az erdeklodes minimalis, kiteszem ide publikusba a feltolto linket is😊 Egyelore TESZT, vagyis ha komolyabb gond van, lehet hogy torolni kell, ujra kell tolteni stb.

- Designe ott sincs, csak mukodik😊
- Az auto adatbazis teljes.
- A palyakbol csak a toredeke van fent, majd folyamatosan bovitem.
- A BEST TIME (legjobb korido ido), NAME (a setup neve) es az AUTHOR (keszito neve) megadasa NEM kotelezo. Az ekezeteket keruljetek, nem ellenoriztem, sosem foglalkozom vele😊
- A setup neve (NAME) barmennyi setup-nal, feltoltesnel lehet azonos. Ha valaki pl. "Jozsi Qual" neven nevezi a setupjait, legyen barmelyik autohoz es palyahoz😊
- A legjobb korido megadasanal engedi a szamokkal valo beirast es a TAB-olast.

- A setup-ot CSOMAGOLJATOK le ZIP-nek! NEM ellenorzi, ez a kiterjesztes az alapertelmezett (semmi kedvem binaris file-tipus ellenorzot irni hozza, szerveroldali csomagolassal😊 Lustasag fel egeszseg😛

- A ZIP file neve NEM SZAMIT, a program tarolaskor ATNEVEZI! A belecsomagolt setup-file-t (.STO) nevezzetek el "normalisan".

http://igarage.uw.hu/upload.php
<#worship>

Este töltés. 😊

viziloitato
OFF

Van itt valaki, aki gyûjti az autóversenyeket? A januári GrandAM Daytona 24 órás versenyt keresem, aminek mérete kb 95 GB. A racing underground-en derJackal rakta fel, azt keresem. Írtam már neki, hogy seedelje újra, de 10 % után valamiért eltûnt. 😞

ON
Cowek
<#taps><#eljen>

http://www.f1-info.hu/

Alexease
800x120px, de lehet magasabb, alacsonyabb, ahogy tetszik😉
petesilver
mi a banner mérete? Lenne pár ötletem rá, csinálnék tesztnek.

Alexease
Jo otlet volt😊 Megcsinaltam, felraktam, a palya es nyomvonal szintul listazasoknal irja ki (es sem kotelezo beallitando resz).
petesilver
Sokkal jobb így, legalább nem megtalálható annak, aki nem tud róla ! Ahova felraktam az SK setupot, ott az tetszett, hogy lehetett írni legjobb idõt a setup mellé. Ezen kívül ez már így is több, mint ami eleve eszembe jutott volna.<#mf1><#mf1><#eljen><#eljen>

Alexease
Gyorsan toroltem a regisztraciot es csinaltam ujat😊 Ujra elolvastam a jogi reszet a dolognak es az iRacing nev hasznalataert a domain vagy aldomain cimben lincselnek😊 Legalabbis engedely kell hozza😊

Igy az uj cim: http://igarage.uw.hu/index2.php 😊
viziloitato
<#worship>
Alexease
Piszkaltam a Setup toltogetos oldalt, elsosorban a listazasat bovitettem, plusz 1-2 uj funkcio, es bug irtas😊))
Csinaltam UW-s linket, mostantol innen elerheto: http://iracinggarage.uw.hu/index2.php

Valtozasok, modositasok:
- A Menu reszbe bekerult a keszitok (Author) listazasa, kulon menukent, ha valaki csak XY setupjaira kivancsi.
- A setup listaknal az Author oszlopban, a nevekre kattintva hasonloan a keszitok listajat adja be.
- A "Last 10 Setups" tablazatban az autok nevere kattintva kozvetlenul azt a listat adja be.
- Az Car/Track/Layout tablazatban a datumokat mar a feltoltes datumabol szamolja es nem a file letrehozasabol (esetleges file masolgatas a szerveren).

Hirtelen, talan ennyi volt. Ha jo lenne meg valami funkcio, johetnek az otletek, ami nem erinti tul melyen a dolgokat es kivitelezheto, azt beleteszem.
petesilver
Áhh, a medencés résznél már sírva fakadtam!Sok mindent lehet mondani az amerikaiakra, de az biztos, szórakozni, jól érezni magukat, azt tudnak. és ami a leg fontosabb itthonhoz képest, hogy ott profi módon biztosítják is nekik, hogy tudjanak.

petesilver
Én ezt hajnalban úgy játszottam el, hogy az unalomtól majdnem, füvetfogtam elsõ helyrõl, aztán a maradék négy körben már nyomtam, de nem bírtam megelõzni az elsõt, incidensel meg nem szoktam elõzni. Egyébként elkeserít soxor, hogy semmire sincs garancia. akartam jót meccselni 2 gyors sráccal este, erre elsõ kör felében bakker a PRO srác áll keresztbe elöttem 😞 azt kivédtem, de így meg belém rongyoltak ezerrel. Úgy eldurrant az agyam, hogy PB-vel jöttem fel ötödiknek, és még hoztam a lemaradásból az elsõhöz képest is. DE azt meg kell hagyni, hogy egyre élvezetsebb a G25-el vezetni, most hogy kezdem kiismerni, meg kezdem megtalálni a nekem fekvõ beállításokat.

viziloitato
Ezt megint csak, mert... BS500
én azért megyek mostanában barberral meg truckkal, mert ott mindig van elég ember.

petesilver
Akkor az loss control, az szigorúbb már Class Rock-ban (hegyi-ben) 😊

Hát Pete, ez a lowes is jó kis szet lett, én megnyertem volna vele a versenyem, ha nem pottyanok ki a szerverröl. Mindenki dobálta a vasat, én meg majdnem elaludtam, olyan kényelmesen mentem. 😊

viziloitato
😄 A pálya ingyen van szerencsére, és akár én is szerkeszthetek akármennyit a Russa-val. SR-el néha adódnak csak gondok, legutóbb tavaly tanultam repülni, mikor egy nagyon gyors lejtõn mentünk az erdõben, és az avartól nem láttam egy nagyobb követ, és jópár méter repülés után, pár bukfenc, aztán porolhattam magam, persze a bukó épp nem volt a fejemen. Ha jól gondolom, akkor ez egy 2 inc-es mutatvány volt. 😊 Általában évente egy nagy bukás mindig összejön, így az SR-em itt is szinte mindig 4.99 😄
petesilver
És ehhez mennyibe kerül egy új pálya? SR-t hogy osszák hozzá? 😊))

viziloitato
Én ezt nyúzom, azért nem megyek sokat, plusz egy-két dolog megváltozott kicsit.

Bicóm
viziloitato
Nyár van! Földmunkák, nyaralás, nyári sportok, vagy csak egyszerûen kimozdulni otthonról, egy jóízû sörözésre a haverokkal. A DP-nél még az is visszavesz a népszerûségbõl, hogy B Class autó. Majd télen lesz sok ember, addig nem.
petesilver
Hát attól tényleg messze van! 😊 Direkt elmentem a skip barber oldalra szétnézni. Folytatva a hazai BMW tesztet, itt 600 ezerért 3 apos tréningen vehetsz észt, de ami érdekesebb. Van video 59-es Limerock körröl. No ott skippivel realisztikus íven látszólagos szenvedés, túlvállalás, csúsztatás, trükkös kanyarvétel nélkül megy végig a srác. Ugyanezen íveken ilyen nyugodt autómozgással a progiban kapnék a sráctól olyan minimum 2 másodpercet, szóval ránézésre a barber élõben nem annyira vészes, bár lehet valami nagy spíler ment vele. DE az ottani képekbõl is kiderül: bizony idõsebb antiversenyzõ fazonok látogatják ott is a skippy iskolát 😊

Alexease
Valszeg Ok is ugy szamolnak, hogy minnel tobb, lehetoleg az osszes versenysorozat megtalalhato legyen majd a programban, meg ha csak 1-1 auto markaval, akkor is. Valszeg lesznek olyanok, akiknek ugyis megeri az elofizetes, hogy pl. csak COT-tal megy, heti egy futamot, minimalisan valtozo tagokkal. De erkezik majd a sajat szerver lehetoseg is. Ott is elony a minnel tobb palya es auto.

De meg egyelore a Japan, Ausztral piac nyitot (bar a V8-rol mar voltak hirek). Es ha beindul az europai palya-domping, es hozzacsapodik talan 1-2 europai auto, innen is tobben lesznek.

Sot, ha valahogy reklamokat is tudnanak csempeszni a dologba (weboldalon, hirekbe, dinamikusan a palyakra, tamogatok az autofestesekhez stb.), talan meg olcsobb is lehetne az elofizetes. Ha mar csak felel ennyi lenne, esetleg tobb jelenlegi bajnoksag/csapat is at tudna allni az iR-re.

De tuti hosszutavra terveztek, le van zsirozva elore nehany ev, mikor mit kell kiadni, megjelentetni stb.😊

Talan kesobb meg a fizika, autokezeles, serulesek, kopasok is komolyodnak, hogy kozelebb alljon az igazihoz, ahoz amit eredetileg szerettek volna, egy versenyzoi pilota trening programhoz (vagy mi a szar😛). Mert egyelore a jatekhoz kozelebb all...😊
pointer4
Tudom, hogy a laserscan képeknek kevés a köze egy setup készítséhez, de hirtelen úgy tûnt mintha lenne értelmes kapcsolat 😄
petesilver
szerintem ma volt pro verseny is, meg sokan szeretik a jettát, bár az ma nincs, viszont Lotus igen. Azt vettem észre, zavaró hidegváltással keverni. ember mondjuk mazda után átül valami snasszbam szoli-skippi, aztán 2 dolgot érez: nem megy a verda az istennek se, viszont nem is tapad 😊 fura! 😊

petesilver
zsíír

Alexease
<#eljen><#taps><#vigyor3>
pointer4
Remélhetlõleg, azért a több féle versenysorozat, vonz még játékost.