iRacing
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Néztem, azért egy 4600-as sof-nál nem ezt a tekézést várnám, kemény volt az első három kanyar😞
Hétfőnként hol indulsz, hogy velünk nem jársz tekézni? Jól látom, hogy te csak a közvetítéses futamokon indulsz? Gondolom a "szponzorok" miatt😊)<#zavart1>#zavart1>
Hétfőnként hol indulsz, hogy velünk nem jársz tekézni? Jól látom, hogy te csak a közvetítéses futamokon indulsz? Gondolom a "szponzorok" miatt😊)<#zavart1>#zavart1>
VRS-en a Porsche kupás set jó szokott lenni. Mindig azzal megyek.
Előző pályán Zolderbe 6. lettem időmérőn vele azon a futamon amit közvetítettek Racespot tv-n 1 óra gyakorlással.
Előző pályán Zolderbe 6. lettem időmérőn vele azon a futamon amit közvetítettek Racespot tv-n 1 óra gyakorlással.
Robi, Robi, megint bal lábbal keltél.<#vigyor>#vigyor> Ha valaki nem nyafog, akkor az én vagyok, de engedd meg, hogy leírjam a véleményemet. Arról meg, hogy a letöltött szettel ki hol tud menni a mezőnyben, inkább ne beszéljünk.<#wink>#wink>
Utoljára szerkesztette: GeriDoc, 2017.05.24. 08:15:18
Utoljára szerkesztette: GeriDoc, 2017.05.24. 08:15:18
az állandó örökös nyafogás. Ha fix kell, menj caddyvel, legjobb.
911-re meg pont van fent szett vrs-n, még videó is van hozzá, gyengébbek kedvéért...
911-re meg pont van fent szett vrs-n, még videó is van hozzá, gyengébbek kedvéért...
iracing the 'real' race.
Hát ha az elejében szeretnél menni, akkor most már tényleg nolifernek kell lenned (vagy kockának, vagy nevezzük bárminek). Gondoltam, hogy a Porsche jó lehet, mert annyi mindent nem lehet állítani. Ezzel szemben az van, hogy 1-2 mm-t (!!!!!!) emelek az elején, vagy a hátulján, és teljesen másképp viselkedik. Kizártnak tartom, hogy ez így működjön, viszont ezzel ott vagyunk, hogy megint végig kellene próbálgatni azt a kevésnek hitt beállítást is mm-enként, kattintásonként. Egy Formula Renault nem is mondok, vagy egy GT3-as autót (ahol a BMW pl. a legmagasabb hasmagassággal volt jó<#fejvakaras>#fejvakaras>). Hogy miért nem lehet több fix setupos, egyszerűen nem értem. Én szinte biztos, hogy nem fogok előfizut hosszabbítani.<#sir>#sir><#shakehead>#shakehead>
nem tudom. nekem azért hiányzik a "test-test" elleni küzdelem,
olyan szériákkal, ahova viszonylag kevés gyakorlással és setup bénaként is be lehet állni... és menni pár korrekt futamot..
ha már ez a legjobb online racing felület, akkor a time attack annyira nem izgi...
mondjuk ez én vagyok, és valszeg ők jobban tudják és figyelik h mire van igény..
olyan szériákkal, ahova viszonylag kevés gyakorlással és setup bénaként is be lehet állni... és menni pár korrekt futamot..
ha már ez a legjobb online racing felület, akkor a time attack annyira nem izgi...
mondjuk ez én vagyok, és valszeg ők jobban tudják és figyelik h mire van igény..
nem tudom de van róla egy video itt lejjebb
Utoljára szerkesztette: ozoli78, 2017.05.19. 21:22:00
Utoljára szerkesztette: ozoli78, 2017.05.19. 21:22:00
Köszi
Ennél több fix setupos sorozat nem fog lenni , nem is igazán kell .
Én a time attacknak örülök, nem kell ráfeszülni a versenyre.
Ennél több fix setupos sorozat nem fog lenni , nem is igazán kell .
Én a time attacknak örülök, nem kell ráfeszülni a versenyre.
ahhh de jó kis video Zoli. nagyon szép lett a szett. 😊
megnézem és azonnal rohannék is haza iRacingezni, pedig kb 3-4 hónapja nem toltam futamot...
nekem eddig (az én preferenciám szerint) csalódás ez az év. jó lenne több fixed setup-os széria..
RUF GT3 kicsit kiürült a 911 miatt (amit nehéznek talalok annyi gyakorlással amennyit én rá tudok fordítani),
marad(na) a Caddy, MX5, és a skippy.. Hát nem tudom.
De azért interlagos az interlagos, jó is h mondtad 😊
megnézem és azonnal rohannék is haza iRacingezni, pedig kb 3-4 hónapja nem toltam futamot...
nekem eddig (az én preferenciám szerint) csalódás ez az év. jó lenne több fixed setup-os széria..
RUF GT3 kicsit kiürült a 911 miatt (amit nehéznek talalok annyi gyakorlással amennyit én rá tudok fordítani),
marad(na) a Caddy, MX5, és a skippy.. Hát nem tudom.
De azért interlagos az interlagos, jó is h mondtad 😊
Meglátom , héten interlángos van ruf gt 3 😄
Akkor gyere a héten is! 😊 Tegnap ötödikről behúztam egyet,
iracing the 'real' race.
Az SOF versenyeket közvetítik még? BES, Renault 2.0?
😄
Megyek ahol nem kell sokat gyakorolni.<#idiota>#idiota>
Marcinko
Ja ja van kokpit 😄
Sajna időm az nem sok van és úgy néz ki nem is lesz egy jó darabig <#awink>#awink>
Megyek ahol nem kell sokat gyakorolni.<#idiota>#idiota>
Marcinko
Ja ja van kokpit 😄
Sajna időm az nem sok van és úgy néz ki nem is lesz egy jó darabig <#awink>#awink>
Örömmel látom , hogy most már a cockpit is megvan, már csak versenyzésre kell időt szakítani !
Már pedig itt rend lesz mondta a nagymama és berúgta a szart az ágy alá.
Hello, mi ez Zoli? Múltkor átvertél.
De legalább rájöttél mi a jó! 😊
De legalább rájöttél mi a jó! 😊
iracing the 'real' race.
köszi srácok!
akkor ahogy ezt így szépen végig olvastam, ki is jött az a különbség amit kaptam! 😊
kereket nem cseréltem, de elég óvatosan mentem be és álltam is be a helyre+ a 2-3 mp a plusz tankolásra... már ott is van 6-8 mp em 😄
akkor ahogy ezt így szépen végig olvastam, ki is jött az a különbség amit kaptam! 😊
kereket nem cseréltem, de elég óvatosan mentem be és álltam is be a helyre+ a 2-3 mp a plusz tankolásra... már ott is van 6-8 mp em 😄
!Forza Ferrari!
még annyit az előttem szólókhoz, az ablaktörlés durván 1 másodperc. 6-8 liter plusz üzemanyag megint vagy két másodperc!
iracing the 'real' race.
A 8 literrel kb számolj 2-3 mp-et, a többit meg lehetséges, hogy ahogy GeriDoc írta,a beállásnál kaptad.
Egyébként a BMW fogyaszt a legkevesebbet én úgy vettem észre, szóval ők még ennél is kevesebbet tankolnak és így kevesebb időt töltenek a boxba.
Egyébként a BMW fogyaszt a legkevesebbet én úgy vettem észre, szóval ők még ennél is kevesebbet tankolnak és így kevesebb időt töltenek a boxba.
Én is szembesültem ezzel korábban. Ugye kereket azt nem cserél senki, az alap. Ha ezen felül kapod a másodperceket, akkor valszeg az a baj, hogy túl lassan mész be a bokszba. Amilyen gyorsan csak tudsz menjél befelé úgy, hogy épp hogy csak le tudjál lassítani a vonalig. Aztán a helyedre beállás is gyors legyen, de ne is csússz túl. Szóval ez egész box kiállást is pengén kell csinálni, ha lazítasz, simán kapod a másodperceket.<#wink>#wink>
A legtöbben nem cserélnek kereket csak tankolnak, lehet az pont annyi!
köszi!
Merci, de közben már mentem 1 versenyt, azzal 48.
Viszont nincs túl nagy tapasztalatom boxkiállás témában, úgy vesztettem 6-8 mp -et a körülöttem levők között, hogy fingom sincs hogy csináltam 😄
Ablakot töröltettem, tankolás volt, mondjuk tehettem volna bele kevesebbet, mert a végén maradt vagy 8liter, de azt nem tudom mennyi idő alatt tölti bele.
Utoljára szerkesztette: oneal1, 2017.05.01. 23:03:17
Merci, de közben már mentem 1 versenyt, azzal 48.
Viszont nincs túl nagy tapasztalatom boxkiállás témában, úgy vesztettem 6-8 mp -et a körülöttem levők között, hogy fingom sincs hogy csináltam 😄
Ablakot töröltettem, tankolás volt, mondjuk tehettem volna bele kevesebbet, mert a végén maradt vagy 8liter, de azt nem tudom mennyi idő alatt tölti bele.
Utoljára szerkesztette: oneal1, 2017.05.01. 23:03:17
!Forza Ferrari!
Igen, elég komoly pénznyeremény van a Pro Seriesbe GT3-ba azért nem raknak fel setupokat 😊
VRS-es setupok jók szoktak lenni, én azokat szoktam használni.
VRS-es setupok jók szoktak lenni, én azokat szoktam használni.
köszi ezeket nem próbáltam, csak meglep h a "hivatalos" oldalon 1db sincs. kb egy éve még bőven voltak fent kettesével hármasával/ típus, ezért most nagyon nem értem h 0 (nulla) darabot látok csak. az összes GT3 autónál. ezért gondoltam h valamit bénázok..
vagy csak mindenki ennyire titkolja a setupot??? van valami durva nyeremény a gt3 bajnokságban?? 😊))
vagy csak mindenki ennyire titkolja a setupot??? van valami durva nyeremény a gt3 bajnokságban?? 😊))
Sziasztok, jó rég nem GT3-aztam, gondoltam lekapok egy setupot (mint régen) az iracing forumból, de a setup topic full üres...
http://members.iracing.com/jforum/posts/list/3481075.page
no setups available. összes pályára.
mit bénázok? nem hiszem h már nincs fent setup sehol sem...
köszi a segítséget..
http://members.iracing.com/jforum/posts/list/3481075.page
no setups available. összes pályára.
mit bénázok? nem hiszem h már nincs fent setup sehol sem...
köszi a segítséget..
Akkor viseld az x-eket. Az embereket sose fogod megváltoztatni.
Amugy még az is lehet hogy dq-ra játszott!!!
Egyszer én is csináltam egy paraszttal, de az meg is érdemelte volna! <#eplus2>#eplus2>
Amugy még az is lehet hogy dq-ra játszott!!!
Egyszer én is csináltam egy paraszttal, de az meg is érdemelte volna! <#eplus2>#eplus2>
iracing the 'real' race.
Meglehet, azzal nem mentem, megmondom őszintén - akkor a kivétel erősíti a szabályt. De a többi competition-nél (pl. eSport WTCC, vagy most a Mercedes DTM-nél is) lehet változtatni a setupon.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
(Benzinszinthez amúgy sosem lehet nyúlni - ilyen competition-ök alkalmával nincs se gumikopás, se benzinfogyasztás.)
Mert én ezt is hard sim elemnek fogom fel, a qualikon is megyek levezető kört, sőt még egyedül teszt üzemmódban is..... :p Amikor néha félre álltam verseny után, számtalanszor ott is telibe vertek......
Márpedig a héten mentem asszem a GP2-vel, és minden szürke volt a szet ablakban, még a benzin szinthez sem lehetett nyúlni! 😉
miért nem nyomsz esc-t a verseny végén?
iracing the 'real' race.
Már megint egy marhaság, ahelyett hogy jönne már a napszak váltás, vagy időjárás...
A félbolond mudos társaságnak is hiányozni fog előbb utóbb. <#falbav>#falbav>
A félbolond mudos társaságnak is hiányozni fog előbb utóbb. <#falbav>#falbav>
iracing the 'real' race.
Ez gyakorlatilag megvolt már! <#nyes>#nyes>
Mindenkinek el van mentve az adott pályán legjobb körideje, minden egyes negyedévben. Külön kvalin, versenyen, és practice szerveren.
Ez csak a kis köcsögöknek kell, hátha beletolnak egy kis lóvét pluszban, a csili vili felület meg egyéb pedig semmi pluszt nem ad...
Mindenkinek el van mentve az adott pályán legjobb körideje, minden egyes negyedévben. Külön kvalin, versenyen, és practice szerveren.
Ez csak a kis köcsögöknek kell, hátha beletolnak egy kis lóvét pluszban, a csili vili felület meg egyéb pedig semmi pluszt nem ad...
iracing the 'real' race.
Az valoban erdekes huzas lenne toluk, de a licencek miatt az tuti nem mukodne naluk. Az inkabb csak azt jelenti, hogy szabadon valaszthatsz barmenyik palyabol ami tetszik😄D Pedig korrektebb lenne ilyen arak mellet, hogy ha valakinek van elofizetese, akkor barmit, barmikor hasznalhasson egyedul (se verseny, se host, se time attack se semmi). Talan ha hasznalja, tetszik neki, indulna versenyen is, ahova mar meg kellene vegye.
Most akkor TT-ben bármelyik pályán mehetünk, azon is, amit nem vettünk meg? (0:48) Az mondjuk elég okos lépés lenne.
Mar csak az AI-t kell beepiteniuk (persze, mint gyakorlo lehetoseg, nem fo funkcio), es akkor meg lesz minden, ami miatt meg a legelejen minden kemenyvonalas lazadt: segitsegek, ghost, time attack es AI😊)) Ja, es mondjuk rookie-ban a kulso nezetes autotologatas;DDD
Nem tudom hogy lesz a lebonyolítás, de az alap lenne, hogy szetelés lezár mint pl. az RR-nél, tehát az atomfizikusmérnökök baxxhatják, és a szép alap offisssiál ájrészing szettel megy mindenki! Persze még mindig akkor itt van a speckó Fanatec 3 millás felszerelés és egy Tesco kormány közötti egyenlőtlen küzdelem kérdés.... :p
Na, egy lépés a gumi nő felé! 😄 Friss bejelentés!
Time Attack: A New Way to Compete on iRacing
Introducing Time Attack - a new way to compete on iRacing. Hop in any time you want, at any track in the schedule, and watch your TA rank soar from Novice to as high as World Champion. It also features a preview of iRacing's new user interface. Stay tuned for further details.
Time Attack: A New Way to Compete on iRacing
Introducing Time Attack - a new way to compete on iRacing. Hop in any time you want, at any track in the schedule, and watch your TA rank soar from Novice to as high as World Champion. It also features a preview of iRacing's new user interface. Stay tuned for further details.