iRacing
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
megpróbáltam ezt az új grafikai beállítást, viszont nem tudom kikapcsolni....visszaállítottam, áltmentem másik szerverre, gépet is újraindítottam, de ugyan úgy akad mint az állat 😄
!Forza Ferrari!
Milyen a Ferrari srácok? Hol lehet majd vele indulni? (sry a pdf et most nem tudom átböngészni)
gondolom nem csinálnak hozzá egy fixed setup-os szériát.. (ami az én mániám 😊 )
gondolom nem csinálnak hozzá egy fixed setup-os szériát.. (ami az én mániám 😊 )
Köszi, ez sokkal jobb, mint am,i hivatalos oldalon van, mert azzal elmenne fél nap mire átnézném.
Az uj arnyekolasi rendszer tuti jobb lett, valszeg latvanyra is, de foleg sebessegre (fps). Igy hogy megszabadultak a DX9-tol, fokozatosan johetnek a DX11-re atirt dolgok. Es ha minden kesz, akkor utana a dinamikus napszak is😉
A dinamikus tukrozodes is jo dolog, nem csak szebb es latvanyosabb a program (az arnyekos helyeken nem "vilagit az auton valami vilagos hulyeseg), de jobb a ter-, melyseg- es sebesseg erzet is.
Meg nem probaltam, nem tudom milyen beallitasok vannak, de ebbol a legegyszerubb, leggyorsabb megoldas (kis felbontas, ritkabb frissites, pl. fps/4) is sokkal jobb mint a semmi.
A dinamikus tukrozodes is jo dolog, nem csak szebb es latvanyosabb a program (az arnyekos helyeken nem "vilagit az auton valami vilagos hulyeseg), de jobb a ter-, melyseg- es sebesseg erzet is.
Meg nem probaltam, nem tudom milyen beallitasok vannak, de ebbol a legegyszerubb, leggyorsabb megoldas (kis felbontas, ritkabb frissites, pl. fps/4) is sokkal jobb mint a semmi.
Graphics beállítások középső oszlopa, alul. Újra be kell tölteni hozzá a pályát/autót, kikapcsolásához nem kell. 1 és 65 között nem láttam különbséget.<#circling>#circling>
Utoljára szerkesztette: GeriDoc, 2017.06.07. 09:21:48
Utoljára szerkesztette: GeriDoc, 2017.06.07. 09:21:48
Próbáltad őket? Én nem vagyok fent a hype vonaton, de ezek most nagyon jók, próbáld ki.
Nézzétek meg őket éjszakai pályán is. Rajtszám is világít, meg a lila fény is a kabinban. A Fordnak a hátsó részén is. Nagyon jó.
A cube map is jó lenne, mert valóban király (Porschéban az a fém levegő beömlő most már tényleg fém kinézetű), de lefelezi az fps-t. Mindenkinél. Szóval ez még nem az, amit bekapcsolva hagyunk.<#buck>#buck> Viszont az eddigi beállításokkal végre több az fps-em, és nem kevesebb.<#eljen>#eljen>
Utoljára szerkesztette: GeriDoc, 2017.06.07. 08:00:35
Nézzétek meg őket éjszakai pályán is. Rajtszám is világít, meg a lila fény is a kabinban. A Fordnak a hátsó részén is. Nagyon jó.
A cube map is jó lenne, mert valóban király (Porschéban az a fém levegő beömlő most már tényleg fém kinézetű), de lefelezi az fps-t. Mindenkinél. Szóval ez még nem az, amit bekapcsolva hagyunk.<#buck>#buck> Viszont az eddigi beállításokkal végre több az fps-em, és nem kevesebb.<#eljen>#eljen>
Utoljára szerkesztette: GeriDoc, 2017.06.07. 08:00:35
Köszi , de a pcars konkrétan egy kínzó eszköz 😄
Amugy mondhat bárki bármit de akinek fontos az online 24 órában nincs ennél jobban .
Drága ? Kinek mi a drága.
Amugy mondhat bárki bármit de akinek fontos az online 24 órában nincs ennél jobban .
Drága ? Kinek mi a drága.
Választási lehetőség mindig van.....
Nyilván kinek mi.....
Ezt mindenkinek magának kell eldöntenie......
Ja majd elfelejtettem ,csak neked pCarc......<#hehe>#hehe>
Nyilván kinek mi.....
Ezt mindenkinek magának kell eldöntenie......
Ja majd elfelejtettem ,csak neked pCarc......<#hehe>#hehe>
Tudsz más lehetőséget ?
Ne tartsd magadban!!! 😄
Ne tartsd magadban!!! 😄
Hogy kajálja a nép a sok új autót.....majd fél év vagy annyi sem és alig lesznek láthatók ha az eddigieket veszem alapul....
Az iRacing meg tollasodik,nem hülyék odaát tudják mi kell a népnek......<#hehe>#hehe>
Az iRacing meg tollasodik,nem hülyék odaát tudják mi kell a népnek......<#hehe>#hehe>
Tessék statok. Ennél jobbat nem tudok !
Már pedig itt rend lesz mondta a nagymama és berúgta a szart az ágy alá.
Van aki dirt ovalozik? Melyik népszerűbb, a late modell vagy a másik, szárnyas open wheel? Nevét sem tudom 😊
A release note-ban vannak üdvözítő dolgok, kíváncsi leszek.
• Dynamic environment cube maps
• A brand new shadow mapping system
• New and fun Replay Render Modes
És végre ezekhez is hozzányúltak:
Circuit of the Americas
– Some 1x zones have been slightly relaxed, especially the red paint areas entering and exiting a curb.
Circuit de Spa-Francorchamps
– Some 1x zones have been slightly relaxed, especially in areas entering and exiting curbing.
Talán most már nem lesz annyira x para a 24 óráson.<#buck>#buck>
• Dynamic environment cube maps
• A brand new shadow mapping system
• New and fun Replay Render Modes
És végre ezekhez is hozzányúltak:
Circuit of the Americas
– Some 1x zones have been slightly relaxed, especially the red paint areas entering and exiting a curb.
Circuit de Spa-Francorchamps
– Some 1x zones have been slightly relaxed, especially in areas entering and exiting curbing.
Talán most már nem lesz annyira x para a 24 óráson.<#buck>#buck>
akkor megnyugodtam 😊
azt irogatják neten, hogy a ferrari az ferrari de a ford az jobb lesz... 😊
azt irogatják neten, hogy a ferrari az ferrari de a ford az jobb lesz... 😊
!Forza Ferrari!
<#vigyor>#vigyor><#eljen>#eljen>
Ezt persze tegnap akartad írni.<#wink>#wink>
Ma elméletileg 14:00-től lesz a leállás, és jön az update, plusz az autók. Este már tolhatjuk nekik.<#wink>#wink>
Ma elméletileg 14:00-től lesz a leállás, és jön az update, plusz az autók. Este már tolhatjuk nekik.<#wink>#wink>
Elvileg holnaptol, a megjeleno build kozben-utan; de foleg azutan, ha kifizetted😊))
Valszeg nem csusztatnak, regen reszelik, plusz kell a bevetel az utobbi idok dirt-sorozata utan.
Valszeg nem csusztatnak, regen reszelik, plusz kell a bevetel az utobbi idok dirt-sorozata utan.
<#vigyor>#vigyor>

Ha jól emlékszem pont a Le Mans 24 órás környékén volt ez a survey. Szóval annyira szerintem nem lenne meglepő, ha sokan írtak volna be GTE, LMP1-2-es kocsikat. 😊 Ferrarira mondjuk én sem számítottam, de azért beírtam, hogy jó lenne. Azért azt nem gondolnám, hogy csak úgy poénból volt az a felmérés. Ha rohadtul le*zarnák, akkor minek vesződnének egyáltalán vele?
Vikingek! i5-10600KF, GTX1070, 16GB DDR4 3200
A felmereseknek csak akkor van ertelme, ha 90% feletti az "egyetertes" ES az egyezik az uzleti modellukkel😉))
Ha nem egyertelmu az eredmeny, akkor azt csinalnak amit akarnak.
De ha 100%-os az eredmeny es nem egyezik az uzleti resszel, akkor sem foglakoznak vele😄
De ha az emberek beletalalnak az igenyukkel aziR uzleti elkepzelesebe, akkor meg van az erzes, hogy az iR hallgat a felhaszloira😄DDD
Ha nem egyertelmu az eredmeny, akkor azt csinalnak amit akarnak.
De ha 100%-os az eredmeny es nem egyezik az uzleti resszel, akkor sem foglakoznak vele😄
De ha az emberek beletalalnak az igenyukkel aziR uzleti elkepzelesebe, akkor meg van az erzes, hogy az iR hallgat a felhaszloira😄DDD
Akkor annak a tavalyi felmérésnek tényleg volt értelme. 😊
Vikingek! i5-10600KF, GTX1070, 16GB DDR4 3200
Nemtudom, a felvett video tokeletes, bar nyilvan ugye a kodolasba nem latok bele😄 kiprobalom a vimeas megoldast majd! Koszi!
!Forza Ferrari!
Február után végre sikerült újra játszanom. Bár versenyt még nem mentem, de a dirt street stock nekem tetszik, biztosan ki fogom próbálni. Fentebbi kategóriákban melyik a népszerűbb, a late modell vagy a nyitott dirt versenyek? Mondjuk teljes szezont egyikben sem fogok tudni menni valószínűleg.
Volt korábban nekem is hasonló, lehet, hogy felvételkor történt valami, megesik.
Kíváncsiságból töltsd fel Vimeo-ra is, ha 500 MB-nál kisebbek a videók. 😊
Kíváncsiságból töltsd fel Vimeo-ra is, ha 500 MB-nál kisebbek a videók. 😊
azt tudom de én még mindig úgy látom mintha hányadék lenne a felső videó 😄
6. mp nél a pálya alján az a kikockázódás....
10. mp nél az egész képernyő és még sok résznél van ilyen.
a második videóban perdig egy helyen sincs, nem értem egyszerüen
amit most kipróbáltam, hogy 720p-ben ha nézem akkor nem látszik annyira, de 1080 ban szörnyű 😄
Utoljára szerkesztette: oneal1, 2017.06.01. 21:39:32
6. mp nél a pálya alján az a kikockázódás....
10. mp nél az egész képernyő és még sok résznél van ilyen.
a második videóban perdig egy helyen sincs, nem értem egyszerüen
amit most kipróbáltam, hogy 720p-ben ha nézem akkor nem látszik annyira, de 1080 ban szörnyű 😄
Utoljára szerkesztette: oneal1, 2017.06.01. 21:39:32
!Forza Ferrari!
Van amikor fél napig konvertálják ha sok melójuk van, nálam most kukk egyforma mindkettő.
Én gyakran nyertem meg vele a kategóriámat. Egyedül! 😄 😄
mindig is együtt volt. Tavaly külön vették őket, aminek mindenki örült, de most újra egybehozták... így sem mennek soha kiával, szal mindegy is mostmár.
iracing the 'real' race.
Látod, mondom hogy jó az a set! <#ejnye1>#ejnye1><#circling>#circling>
iracing the 'real' race.
hopp
JUST ANNOUNCED: The 2017 Ford GT will be coming to iRacing - slated for the June build. Both the Ford and Ferrari 488 GTE have been completed and submitted for approval. Here's the official statement from iRacing President Tony Gardner:
"We previously announced that we licensed and that we are building the Ferrari 488 GTE car.
JUST ANNOUNCED: The 2017 Ford GT will be coming to iRacing - slated for the June build. Both the Ford and Ferrari 488 GTE have been completed and submitted for approval. Here's the official statement from iRacing President Tony Gardner:
"We previously announced that we licensed and that we are building the Ferrari 488 GTE car.
!Forza Ferrari!
Mondjuk fut az ember valahol egy két jó versenyt és egyből újra imádja az iRacinget.. 😊
De most én is hajlok rá h kihagyok fél / egy évet ha lejár az előfizetés.
Fixed setup-nál korrektebb versenyt nem tudok elképzelni. ott aztán nincs magyarázkodás, h ki miért volt gyors.
(tudom, tudom, szimulálunk.. és ott van aki imád/és tud setupolni..)
Akkor is azt gondolom h a "hétvégi" drivereknek kellene több fixed setup verseny.
Mindenesetre megnézem a Caddy-t, egyébként hogy került össze a KIA-val??
De most én is hajlok rá h kihagyok fél / egy évet ha lejár az előfizetés.
Fixed setup-nál korrektebb versenyt nem tudok elképzelni. ott aztán nincs magyarázkodás, h ki miért volt gyors.
(tudom, tudom, szimulálunk.. és ott van aki imád/és tud setupolni..)
Akkor is azt gondolom h a "hétvégi" drivereknek kellene több fixed setup verseny.
Mindenesetre megnézem a Caddy-t, egyébként hogy került össze a KIA-val??
ne mond hogy nem látod! 😄
az leső videó fél percét annyira bekockázza hogy szerintem az 240p körül van 😄, második vidivel szerintem összehasonlíthatatlan
na meg ugyanolyan dinamikus mozgások, színek stb elemet vannak mindket videóban szerintem
Utoljára szerkesztette: oneal1, 2017.05.25. 10:20:02
az leső videó fél percét annyira bekockázza hogy szerintem az 240p körül van 😄, második vidivel szerintem összehasonlíthatatlan
na meg ugyanolyan dinamikus mozgások, színek stb elemet vannak mindket videóban szerintem
Utoljára szerkesztette: oneal1, 2017.05.25. 10:20:02
!Forza Ferrari!
Melyik a rosszabb?<#idiota>#idiota>
A YT (elvileg) fix bitrataval tomorit, igy video tartalmankent (kepvaltasok, mozgasok, tartalom, szinek, statikus reszek stb.) valtozhat a latvany.
A YT (elvileg) fix bitrataval tomorit, igy video tartalmankent (kepvaltasok, mozgasok, tartalom, szinek, statikus reszek stb.) valtozhat a latvany.
adott 2 videó, mindegyiket ugyan azzal a programmal vettem fel, ugyan azokkal a beállításokkal.
Az egyik viszont szép minőségű a másik pedig iszonyat trágya lett ahogy felkerült youtube-ra.
A nyers videók mindegyike szép! Ötlet esetleg hogy mi lehet a gond?
Az egyik viszont szép minőségű a másik pedig iszonyat trágya lett ahogy felkerült youtube-ra.
A nyers videók mindegyike szép! Ötlet esetleg hogy mi lehet a gond?
!Forza Ferrari!
Igen, furcsa volt hideg gumin a kocsi, mert nem kanyarodott viszont a kigyorsításon meg teljesen kiszámíthatatlanul elkezdett csúszni a hátulja. Első kanyar után kigyorsításon majdnem ki is pördültem és visszaestem egy kicsit, ami jól jött mert, így megúsztam többé-kevésbé a 3. kanyarba a tömegkarambolt. Pont ott lettem volna a közepébe...
Hétfőnként csak a Porschéba indulok amit közvetítenek. Nekem ez pont elég úgy, hogy nem kell sokat gyakorolnom, hogy egy normális futamot produkáljak, plusz még ugye creditet is kapok, hogy végigmegyek a szezonba. Sajnos szponzorom nincs így csak a magam szórakoztatására indulok 😄
Egyébként azért sem megyek most nálatok, mert már megint azt veszem észre, hogy túl sok mindenhol indulok és hát néha kell egy kis szabadidő is 😄
Utoljára szerkesztette: Norbi1990, 2017.05.24. 13:14:22
Hétfőnként csak a Porschéba indulok amit közvetítenek. Nekem ez pont elég úgy, hogy nem kell sokat gyakorolnom, hogy egy normális futamot produkáljak, plusz még ugye creditet is kapok, hogy végigmegyek a szezonba. Sajnos szponzorom nincs így csak a magam szórakoztatására indulok 😄
Egyébként azért sem megyek most nálatok, mert már megint azt veszem észre, hogy túl sok mindenhol indulok és hát néha kell egy kis szabadidő is 😄
Utoljára szerkesztette: Norbi1990, 2017.05.24. 13:14:22