iRacing
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Módszerek:
- Töltesz egy Race setupot, ott is ennyi van a kocsiban.
- Betankolsz X mennyiséget és az elsõ körben amikor a leggyorsabban mész a pályán, megnézed mennyire elég a program szerint (F4).
- Mész 20 kört teszten és megnézed mennyi fogyott el.
- Mész 10 tesztkört és a dupláját tankolod a fogyásnak (felfele kerekítve)
😊
Kill\'em all - Let God sort\'em out...
\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .
Mission Impossible 2010: PRO Class

Én azt gyanítom, hogy szekvenciális váltóbot, amihez gondolom nem kell kuplung se.
..csak mert most épp H-val tolom, meg kuplunngal, gondolom ez így nem túl reális
Majd nézegetem, hátha visszarakják.
ui.: Megneztem, megsem😄 Megint leszedtek😊 Tegnap este szorakoznak vele😊
Legyetek szívesek megmondani nekem, hogy hol találom ezt a race plannert... Annyi kütyü van az oldalon, hogy nem találom. :-)
Köszi
De valoban nem ment, es most mar jo;P
ott voltam en is vasarnap Road America-n, Zoltán Tyukodi vagyok az iRacing-ben. Bocs, hogy egyeztetes nelkul, de mostanaig nem tudtam irni ide. (B. Attila, kuldtem neked privatot az iRacing forumban.)
Szivesen csatlakoznek alkalmankent hozzatok, mindegy mivel vagy hol megyunk (csak ne oval legyen) .
Azért kellett volna, hogy kideríthessem, én lettem majd 2 mp-cel bénább, vagy a fizika változása miatt mindenki...
Nem fontos lefutni, ha valaki komolyan veszi a bajnoksagot, erre alapozni sem lehet, mert nem pakolhat mindig jol, csak erdekessegnek😊
Foleg azoknak, aki elsosorban funrace-szinten toljak, vagyis benezegetnek, mennek egy-egy versenyt, aztan annyi.
Azis jo, ha valaki indul valahol, abeirja, hogy X orakkor, ilyen futam, itt, talan nehanyan kedvet kapnak, beneznek, egyhelyre kerulnek stb.😊
Nekem a MonteCarlo is nagyon teszik, egyszeru de nagyon jol osszerakott auto. A nagyobb ovalos Chevy-k mar macerasak road-on a motorero, felfuggesztes es a gumi miatt.
De ha mar soroatok. Pl. sokan panaszkodtak, hogy a Solstice nagyon jo auto lehetne, csak siralmas es unalmas, hogy lassan mar evek ota (meg ha a kezdo, rookie liszenszek miattt ertheto is) ugyanazon a 2 palyan vannak csak versenyek😊 Abbol is lehetne rendezni egy eleg jo sorozatot, valtozatos rovidebb, hosszabb palyakon. Olyan biztos nincs es nem is lesz az iR-ben😄
De ezis egy szempont, lehetoseg, feltetel lehet, hogy minek menjuk ugyan azokon a kombinaciokon, ahol amugy is van iR verseny?!😊 Az OK, hogy aki mar agyon gyakorolta, ezredre hozza a drotonhuzott koroket, UFO idovel, esetlegesseg nelkul, az itt is gyozedelmeskedhe, de hat...😊)))
\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .
meg egy GT-t, de annak is keresek még egyet, olyan amerikaiaknak fekvõ idõpontban 😊
http://rateyourmusic.com/~unrealnoise
raadasul, aki nem mentette le akkor, most mar ki sem tudja szedni, mert azok "beepitett" setup-ok voltak.
Kellene nekem a régi gyári Mazda setup Road America-ra, tehát nem a mostani High, Med, Low, hanem a régi Basic & Advanced (iGarage-ra vagy privátba)
1.000 köszönet!
amúgy kösz Alex, jó lenne ha mûködne az a cucc 😄
Jelenleg itt tart a totál egyszerû oldalam dizájnterve, nem lesz 20 menü, csak pár számomra hasznos táblázat, setup, telemetria (majd), plusz esetleg leírás linkelve vagy összegyûjtveitt
http://rateyourmusic.com/~unrealnoise
Másfelõl sajnos a vasárnap este nekem nagyon esetleges. Ha hétvégi program van vagy hazautazás, akkor esélytelen.
HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu
Kösz Alex, Pete, akkor várok a pecsre... 😛
Tegnap ejjel ota doglodik a rendszeruk. Ahogy mar irtam, az egyre tobb adatbazis funkcio, gyilkolja a szervereket.
jó ötlet. <#worship>#worship>
Bejelentkeztem, benyomtam a Corvette-t erre nem tudom sebességbe rakni, amikor kitesz a pitre. Újrakalibráltam, az opcióknál látja is a sebváltót, de ha kitesz a pályára, akkor üresben marad, mindegy micsinálok. Kínomban már szekvenciálissal is próbáltam a pillangóváltóval, de szintén semmi. Utána próbáltam más autó / pályával is, de ugyanaz.
G25, H pattern-nel nyomnám. Megváltozott valami a controllereknél?
Tud valaki segíteni? Kösz. <#szomoru1>#szomoru1>
- Corvette C6R rear wing license stripe fixed so that the proper license color displays.
- Corvette C6R has a small change to its tire compound.
- Spec Racer has its proper tires restored.