25347
-
yodamastah #12589 iRacingnek megeri valos eletbol autoversenyzoket behozni. Teljesen logikus dontes egy ilyen tamogatas. Raadasul Norbi valoban az elmezonybe kerulhet, nehogymar sajnaljuk tole ezt a kb 70ezer ftos tamogatast baze :D En inkabb azt irigylem tole hogy olyan versenysorozatban mehetett eloben ahol egy szezon 300millio ft :D -
#12588 Gondolkozz már a cicavigyenel!
Mégis kinek a pénzét adta volna Norbinak az iR? Elárulom: senkiét!
Ugyanis az nekik egy fillérükbe nem kerül, hogy adnak valakinek egy éves előfizetést, meg 250 virtuális dollárt.
Ez kb olyan szintű hülyeség most tőled, mint ha azt mondanád, hogy te megvetted a monopolit, aki akar játékpénzt, az perkáljon csak, nehogy már a te pénzedet osztogassák:D -
#12587 Ezzel én tisztában vagyok, de lásd előző kommentem... -
#12586 1. most nem norbi személye ellen vagyok. 2. de te ezt most komolyan gondolod? :D ne viccelj már. Nem az én pénzem kapta meg? Hát dehogynem. ha Norbit annyira érdekelé ez a program és verseny, akkor valszeg elő is fizetett volna előbb utóbb, saját pénzéből, mint általában mindenki más a világon. ha meg nem érdekelte volna annyira, hát akkor nem versenyzett volna. De így, hogy kreditet vagy tökmindegy mit kapott, nem fizetett a szolgáltatásért, és mivel ezt gondolom nem csak vele játszhatják meg mostanság, ez simán a mi számlánkra megy, mert ahelyett, hogy az iracing szórná a pénzt, lehetne még csökkenteni a tartalmak egységárait, vagy méf több fejlesztőt bevonni.
Ez ugyanaz, mint amikor megadóztatják a multikat. Lehet klisé, de tuti, nem a főgóré fogja a pénztárcáját odanyújtani, hanem majd elmarad a fizetésemelés, vagy kevesebb lesz, nem lesznek bónuszok, beruházások (iracing fejleszés...) késhetnek, csúszhatnak el.
komolyan azt hittem szarul látok, amikor megláttam "a valszeg nem a te pénzed kapta meg" szöveged...
mégegyszer még mielőtt valaki Norbi miatt nekem esne. Nem vele, hanem a módszerrel van bajom, és az iRacinggel filozófiájával. Mert ugye ha nem támogatgatnának ilyen olyan embereket "anyagilag", hanem az árak mennének lejjebb, akkor lehet józsika, az általános iskolás is elő tudna rá fizetni (mondjuk a szülei), aki eddig csak rF-ezgetett, és mivel ő tegyük fel rohadt fiatal lenne, még komoly karrier is lehetne előtte. Nah mindegy végülis. Lassan el is felejtem ezt a topicot inkább. -
#12585 Picit még beszélgessetek már, a végén lesz Hungaroring is...:D -
santibi #12584 Valszeg nem a te pénzedet kapta meg, mert kreditbe kapta. Fogalmazhatunk úgy is, hogy az iRacing meghívta. -
#12583 és a szemét méghozzá itt is WR időket megy mint LFSben... -
#12582 azért ő le is tett valamit az asztalra, nem csak szimulátorozás világában, hanem a való életben, motorsportban is -
#12581 nah most majd mit kapok... :D -
#12580 hm. lehet én vagyok köcsög, és lehet norbinak erre van a legkevésbé pénze, és mondhatjátok ha én is olyan gyors lennék, meg etc, akkor én is megkapnám, meg szép, hogy menni fog, örülök neki, de azért köszönöm szépen, az ilyen ajándékok azért akárki másnak is jól esnének.. ki kapott csak úgy tőlük 60+ ezer forintot? azért valaki több hetet melózik...
no mindegy.
különben is vicces egy kicsit, norbinak ugye ahogy irtátok korábban elég nagy esélye lehet a VBre ami megint csak szép pénz lehet neki, mig az átlagversenyzők örülnek ha elő tudnak tegyük fel fizetni.
bár az iracinget is megértem. kicsit gáz lenne ha minden évben ugyanaz vinné el a VBt. csak abból a pénzből akár, de meg is lehetne élni... :)
persze tudok, ez a pénz meg majd jól jönne az igazi autós karrierhez.
csak nem szimpi, ahogy az én befizetett 200 ezremet osztogatják szerte szét... többek közt. -
Az komoly. -
santibi #12578 1 év free előfizu + 250$. -
#12577 ezt a teljes támogatást amúgy ki lehetne fejteni :) -
santibi #12576 Ja -
#12575 Kiss Norbi? -
#12574 -
santibi #12573 Újabb pozitívum iRacingéktől. Ahhoz, hogy legyen magyar világbajnokunk majd a világbajnokságon és a pro bajnokságon, nagy köszönet nekik. Kevés beszélgetés és levelezés után teljes támogatást adtak a Norbinak. Hajrá Norbi! Üdv az iRacingben és a iRacersben. -
#12572 Stastnál a köridők csak nekem töltenek örökké? Azért ez tiszta szégyen:D -
#12571 Szerintem úgy értette, hogy az iracing havidíjas játék, elő kell fizetned legalább egy hónapra, hogy kipróbálhasd. -
#12570 Az FMOD ugy nez ki, mar benne lesz a kovetkezo update-ben, igazabol 2010.S4-be terveztek.
A "Törés modell javítás" inkabb arra vonatkozik, hogy majd lehet a pit-ben autot javittatni (gondolom, ugy mint az NR2003-ban, vagyis az egyszerubb, pitben javithato hibakat). Klasszikus kopacsolas, flexezes:P A leegett motor es a palya szelen piheno felfuggesztes nem tartozik a javithato kategoriaba:P
A tobbi meg csak hir, ugy sem jelenik meg;) -
steweee #12569 ? miért ?
most vettem egy logitech dfgt-t, azzal csak tudom már vezetni
vagy hogy értendő ? -
Richeee #12568 javítsatok ki,de én ezeket vettem le a 7. epizódból(bocs ha fals) :)
a köv update-ben amit leszürtem ezek lesznek:
F-mod sound engine (nfs:shift,forza... ilyen játékok hang motorja)
Törés modell javítás
ami jönni fog majd egyszer valamikor:
Gumi modell,most tesztelik vagy mi a csoda...
ACURA LMP2-es
Interlagos
4 japán pálya van lemodelezve (vkinek talán új ez) -
#12567 Nah, az erdekes lesz;) -
steweee #12566 ok, kipróbálom... -
#12565 Ez a szimulatorok koze sorolhato (LFS, netKarPro, rF):P Sajat engine, eredetileg Papy/Kreammer (NR2003).
Ez a legpontosabb (lezeres cuccok), ebben van a legtobb liszensz, es ez a legdragabb:D -
steweee #12564 úgy látom elég népszerű ez a játék is. én most rá vagyok kattanva az autós szimulátorokra. kérdésem az, mivel ezt még nem próbáltam, hogy ez melyik engine-re épül ?
vki 1x már korábban leírta nekem az összes jelenleg is játszott autósra vonatkozólag, de már nem találom vmelyik topicban.
rFactor
live for speed
és ezek enginéjére épülő egyéb újabbak...
ez hová sorolható ? -
#12563 "Az a hid meg all! Mar nem..." :)) -
santibi #12562 lol. -
#12561 Szektoridot nem biztos hogy 1,5 evig csinaltak, csak addig nem volt elerheto;) Lehet, hogy osszedobtak 2 het alatt;)))
Rendes gumifizikara 2 ev nem sok. Foleg, hogy amellett sokminden massal is foglalkozik.
Nezd meg az LFS-t. Legalabb 2 eve csinalja, de lehet, hogy 3-4 eve;) Es O amellett "semmit" nem csinalt;P Legalabbis a programmmal nem nagyon foglalkozott;) De latszik, teljesen uj alapokra helyezi a dolgokat (olyasmi, amirol korabban mar szo volt talan itt is).
Kunos is folyamatosan piszkalja a gumit, legalab 5 eve non-stop:) De ott nincs bevetel, es barmikor, barmit valtoztathat szabadon (lehet jobb-rosszabb), nem koti "szerzodes", es tobb ezres elofizetoi tabor felelosege.
Az ISI (rF2) egyelore felejtos, semmmi hir, ketlem hogy volt idejuk vele ennyire komolyan foglalkozni (az infok szerint 1,5 eve kezdtek komolyabban venni az rF2-ot). Valszeg marad a 10 eves style, csak itt-ott finomitgatva. -
Richeee #12560 basszus...ezt akartam... -
Solt #12557 Tudod ki az a Moriarty? Na ő hozzád képest csupa pozitív energia! :D -
#12556 Lattam, de aztan ket evet visszaugrottal:)
Amugy teljesen lenyegtelen, legalabbis az en szempontombol, most mentem 2-3 kort, es 2:44:xx :)))
Ugy nez ki, az utobbi idoben mar sikerult beloniuk a koridoket pontosabbra, es/vagy ez az auto/palya kombo eleg jo;)
De itt is "szarul" jon ki 2-3 valtaspont, gyorsulnom kellene 50-100 metert hogy jobb legyen;) Az legalabb 1-2 masodperc:P -
#12555 ahha. ezt a két éve csinálja a cuccot duma lehet tényleg azért van mert profi a csávó. vagy... (és bocsi de én ezt tartom valószínűbbnek..) kibaszott lassan dolgozik és minden mással foglalkozik amivel lehet nem neki kellene, illetve szar a szervezés, meg tökömtudja.
megjegyzem, ha másfél évig tartott a szektor idő, akkor road pályára teljes értékű gumifizikát majd kapunk 3 év múlva. talán...
(plusz a szektor idő, sem olyan hihetetlenül profi cucc, jónak jó, de láttam már jobbat és testre szabhatóbbat.., ebből kiindulva az a gumifizika sem biztos, hogy hiperszuperlegjobb lesz...) -
yodamastah #12554 Mint ahogy lejjeb lathatod en is a 2010-es idot irtam be eloszor. :) -
santibi #12553 Most beszéltem az iracing irodával telefonon. Nem sokat beszéltünk mert meeting van bent. Pár percet csak később vissza hívom. Gumimodellről is kérdeztem annyit mondott, h Kreamer nagyon maximalista és nem adja ki míg nincs vele megelégedve. Valamint, h 2 éve csinálja. Majd beszélek vele később aztán kifaggatom -
#12552 Erdemes azert a frissebb idoket nezni (Mazda MX-5 Cup, Road America, 2010): http://www.mx-5cup.com/event/results.php?ID=1139&event=106 -
#12551 Nem a kovetkezo update tartamlat irtam, csak azt, amirol a videoban beszltek es eddig megjelent;)
Az S1-ben Interlagos sem lesz, de lehet F-Mode sem;) SprintCar, ugy nez ki, igen. -
yodamastah #12550 Tire model kimarad... s2-re halasztottak. -
#12549 Igen, az egy Honda Acura LMP2-es cucc (ALMS):)
Es ha mar uj bejelentesek: Sprintcar, Interlagos, "F-MODE" (hangok), Damage Repair, "Tire Model". Az idezojeleseket eddigis tudtuk, csak mar hosszu ideje huzodik;)
Es a regiek: Impala B-Class, Ford GT, New Jersey, Oran Park, Olton Park, Okayama, Zolder, Suzuka.
Lehet szidni az iR-t, hogy nem vagy lassan fejleszt, de azert folyamatosan jonnek a cuccok;) Persze, ezek nem "fejlesztesek", "csak" tartalmak, de tetszik nem tetszik, elsosorban ezekkel lehet fenttartani az erdeklodest (es ezek a fo beveteli forrasok:P).
Az uj gumifizikarol en nem szurtam ki sehol, hogy hivatalosan mondtak volna, hogy csak a nagy ovalokra lesz, vagyis meg barmi megtortenhet:)) -
#12548 Ha jól értem, jön majd interlagos, egy prototípus autó, amit nem értettem micsoda, de nekem a P2-es Acura-ra hasonlít, meg egy sprintcar.