iRacing

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

atyka
Húznám húznám, de hogyan? Találtam a biosban olyat, hogy 9*266...a 9-et nem tudom változtatni, a 266-ot látszólag igen. beírom, hogy 400 és készen vagyunk? <#zavart1>

csige791
Star Mazda 4. szezon háttérkép, több méretben.

1280x1024
1680x1050
1920x1200

\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .

Jacek
akkor az mar nem is sim😊 hol a szelhang?😄😄 a 4850-em olyan mint egy raketa porszivo😊 mikor eloszor inditottam vele 3D-t bekakiltam hogy mi a fac ez😄

atyka
Szia! 😊
Elárulod, hogy kell? Priviben is jó, mielõtt kitiltanak innen... :-P

petesilver
Mivel fejhallgatóval tolom, seráfütty! 😊

Mission Impossible 2010: PRO Class

symbol
wow 😊 milyen grafon nyomod, húzva van? 😄

http://rateyourmusic.com/~unrealnoise

HaZso
Nekem 9600GT passzív van, full hangtalan. Sok lenne nekem ennyi venti 😄

symbol
kíváncsi vagyokm hogy néz ki a játék, amikor tolod 😊 a procid nem hajtja ki a VGA-d, keveset tuningolod, de nem baj, csak elsimítás vagy ilyesmi be sincs kapcsolva?

Az objektumokat és autórészletességet én is leveszem, de nekem kell dinamikus árnyék, és élisimás nélkül szar, recés a pálya, úgy nem szeressük 😄

16 biten meg olyan a pálya felülete néha, mintha vizes, felszáradó lenne 😄 Vissza is raktam gyors 😄

petesilver
Leírnám, bár félve az én cucczomat. Alapból ugye AMD Athlon (64)X2 11X200Mhz-en megy, egy 8800GTX-el. Ntune progival játék elõtt felkapcsolom a plusz ventillátorokat, Ntune-ban pedig betöltöm a +tuning profilt, de csak a rendszert húztam eddig, a kártyát nem, és azzal prüttyögök. az 11*218Mhz, ugye ennyivel van küldve a memória is, leginkább az dönt. De ennyi húzás is hatalmas különbséget hoz a játékban, ráadásul buta grafikával játszom, semmicsicsa alapon. A VGA nincs piszkálva 576/900-on megy folyamatosan. Egy ilyen kártya bírja el vazze húzás nélkül, meg ne melegedjen nekem a vakvilágba. DE akkor sokkollak titeket: hûtésnek vettem egy normál árammal mûködõ 10cm-es átmérõjõ elszívó motort/lapátot, tök tudja minek hívják. Csináltam egy L alakó kürtõt, becsatlakoztattam a ház oldalába. Most úgy néz ki, mint ha kéménye lenne a gépnek.Játék elött ezt bekapcsolom, nem terheli a tápot, jobban szállítja a levegõt, mint az alapventi, és halkabb is, valamint feltekerem a Zalmann venti fordulatszámét is. Így már barátságos hõfokok vannak akkor is, amikor már 16 órája szimezek egyhuzamban.

symbol
jaja, jogos, el is felejtettem rendszer újrarakás óta feltolni még 😊

de szerintem az is annyit ír majd, de akkor sem értem, hogy játékok között miért van ilyen különbség, egyik szimulátort szaggatottnak érzem a másikat nem... :/

nah majd este próbálkozom. 😊

Jacek
fraps es mar latod is hogy valos vagy nem amit ir a jatek

symbol
Hát a Q6600 az egy elég jó proci volt (és persze ma is az, de azt bún nem tuningolni!!) Hiába van mellette X2-es kártyád, ha CPU limitekbe ütközöl, akkor lehetne akár egy gyengusz 9600 GT-d is. Magyarán ha nem húzod fel a Q6600-at akkor kidobott pénz a VGA. 😊 De nyugi, jól birja az a proci, én úgy 3200-3400 körül lõném be. (elvileg megy magonként 3600-at is) 😊

Szal Jacek mester igazat mesél. 😊

symbol
Kössze 😊
mondom variálgattam, de nagyon VGA limites a cucc, most már 3280 Mhz-en legy a procim, ez totál kihajtja a tuningolt 8800 GT-met.
Egy 4890 nagyon jó vétel lehet nemsoká. És azt már húzni sem kéne iRacing alatt.

iRacingben az a baj, hogy én tényleg nem értek valamit, leesik 60 FPS-re, és érzem hogy lassú ("szaggat" a kép), mig GP3 vagy GP4 tökéltetesen folyamatos volt a maga 25 FPS-ével is. Oké, hogy a sebességérzet nem volt húdejó, de nem éreztem azt amit itt 60 FPS-nél.

Ez miért lehet? Lehet amit kiir az iRacing az "nem teljesen igaz"?

csige791
Nyilatkozatom a Magyar teszt futamról.

\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .

pointer4
Neeem 😄 24 mozgó képkockát az emberi szem már folyamatos mozgásnak látja. De az kb arra elég, hogy Charlie Chaplin ugribugráljon a képernyõn. Ha az egész képernyõ mozog, akkor ott még a 60 meg a 120 között is biza óóóriási különbség van.
Moziban pl 72 képkocka rohan el másodpercenként a szemed elõtt. És nem hibába a FullHD szabvány 1920*1080@60p optimális esetben. A 24p csak vicc 😄
Jacek
Intel?😊 ha igen az egy Q6600, namost nem tudom hogy all az iR tobb proci hasznalattal(sejtesem szerint nulla kozeli😊 ha igy van akkor nem tudja kihajtani a vga-t a proci ugynis csak 2.4ghz megy a q6600.

core2-es procinal 3.3 ghz az mi kb kihajt egy X2-es vga-t(ezert van hogy idaig egy 2 magos core2 siman beverte a4 magos procikat) de attol fugg mint mondtam hany magot hasznal😊1-2-3-4 de valoszinu hogy nem sokat😊

Ha meghuznad a procit 3hgz folott jolval tudnak ezek a procik meg feszemeles nelkul is ugrasszeruen none az FPS😊

Köszi, este tudom majd megnézni! <#worship>

Jacek
Ez igaz mozgo filmre! jatekban 60fps ami kell hogy teljesen folyamatosnak legyen, tehat igenis eszre veszed hogyha lemegy 30-ra..

akinek nincs ez meg problja ki mashol, meg fog lepodni mert tuti javulni fog idoben😊

atyka
akkor nekem nem emberi szemem van 😊)) 200 mph-nál érezni, hogy 30, vagy 60...de igazából azt nem tudom, mennyinek kellene lennie...

Amennyire én tudom, 24 fps felett az emberi szem már nem tesz különbséget. Ha átlagba megvan a 60fps fullos grafikán, akkor az elég jó. 😊 Szerintem annál több nem is kell.

atyka
Sziasztok!

olvasgatom az fps-értékeket és lehet, hogy nálam valami ezügyben sem ok? Valami négymagos procim van, talán 6600 van a nevében <#idiota> és egy 4870x2 kártya. Hozzá 4 giga ram, vagy mi...és 60 körül van az fps max grafikánál. Többnek kellene lenni?

csige791
4850-el semmi gondom nincs. Igaz Max grafikán még nem ment 60 fölé az fps. Jaj bocsi, nem teljesen max ,mert a tükör virtuálisra van állítva.

symbol
nagy nehezen sikerült belõni ezt azt😊 nyertem 20 fpst, bár néha elsötétül a kép, egy 10 Mhz-et még lehet vissza kell venni. 😊

Ati kártyákkal iRacing alatt semmi komoly gond ugye?
Mert az a 4890 vagy 4870 kezd nagyon vonzó áron lenni, a gtx260 is elég lenne, de minek, ha ugyanannyi kábé mint az Ati és még lassabb is. :/

symbol
az iRacing is nagyon VGA limites. a procival nincs baj, a videókártyán húztam még és rögtön javult egy kicsit. karácsonyra jó lenne lecserélni valami jobbra 😄 hátha nyerek a lottón 😄

Aceton
Nabazz, ránézek most az oldalra, itt vannak a sinek rögtön. Elsõ gondolat volt, hogy sikerült házibarkácsban textúrákat cserélgetni és akkor most lesz ilyen, hogy RailRoad America vagymi?!?
Aztán ahogy olvastam a számomra új hozzászólásokat láttam, hogy Alex lecsapott egy magas labdára... 😊

Kill\'em all - Let God sort\'em out...

petesilver
Én hülye! 😄 Mondjuk mindig is hülye voltam ! 😄 Színmintasorra gondoltam természetesen 😄

petesilver
Raktam fel 4 summit és 4 Lime SRF setupot, az egyik Lime véletlenül Atlantára futott fel. Limerockra van egy zseniális setup, REGT2 ha jól emlékszem, vagy a REGT3. Valamelyik nagyon vezethetõ, szinte mindegyik keresztbeáll gázadásra azonnal, de a T2-es nagyon jól vezethetõ, esetleg az elején nézd meg azt is.

symbol
kár hogy olyanokat nem lehet kikapcsolni mint "tereptárgyak" a visszapillantóban 😞

bár lehet most nem is húzva ment a kártyám, csak hibásan jelez. nehogymárbeszaggason', azistenit' 😄

Alexease
Tesek, sinmintasor😊 <#idiota><#zavart1>
petesilver
Neked olyanra színezem, amilyenre akarod, de az enyém marad, nekem ez a wallpaper 1 hétig, nincs kedvem keresgélni a tekintetemmel, vonzza oda, érezzem a különbséget egybõl intenzíven. De rakj be ide egy sínmintasort amit szeretnél, és a tied a te felbontásodban olyan lesz!

Hmm, még valami. Kezdõként most a SpecRacert próbálgatom, de sajnos nem vagyok mûszaki emberke, ezért szeretnék pár használható setupot megnézni hozzá, hogy okulhassak belõle, de sajnos ehhez az autóhoz alig találok. Az iracersresource oldalon találtam párat a banner alatt lévõ linkek közül
Ha valamelyikõtöknek lennének ilyen megosztható setupjai, nagyon megköszönném.

symbol
kössze megnézem 😊

Alexease
Sokminden lehet, nem csak a fust, a teljes replay es arnyekolasi resz is at lett dolgozva. A Release Notes-ban van nehany tipp, hogy milyen beallitasokat erdemes megnezni, van nehany az INI-ben is bonusznak. nem probaltam, nem tudom segit-e valamit.
symbol
teszteken nekem c6r-el mikor vagyunk a pályan minimum 20an lemegy az FPS gyakran 60-ra is és érzem hogy akad :/

pedig duplamagos e2180, 3,2 Ghz-re húzva magunként, emellett meg egy tuningolt 8800gt. eddig nem volt ilyen problémám, lehet ez a füstös dolog ennyire bekavar? rajtnál közel játszhatatlan lesz így 😞

Aceton
Várom... 😊

Alexease
Lattad mar milyen?😊 Majd irj elmenybeszamolot az ujdonsagokrol😊
petesilver
Szombat-vasárnap dolgozom, így holnap-holnapután szabadnapon csak iRacingezek, megnézem,bütykölöm!

Alexease
A versenyen teljesitendo korok szama.

A tablazat NEM az enyem, ez a hivatalos cucc, amit mindig kiadnak es frissitenek.
Alex, megnéztem a banner alatti Season Schedule-t a honlapodon. Nagyon tuti! Egyet szeretnék csak kérdezni: a pálya neve utáni szám mit jelent? (esetleg a max. résztvevõszám?)

atyka
Nem baj, ha lassú, de kibírok vele 20 kört... 😊

Alexease
Az enyemmel nem sokat ernel, mert valszeg lassu lesz😄 Eleve ket bajom van:
- lassu vagyok,
- ez a setup-resz mar eleg utos, jonehany dolog nem tiszta, igy nem is ertem mi micsoda, sajnos idom nincs kikiserletezni, igy nem is tudom kihasznalni:/

De majd feltoltom, erdekessegnek jo lesz😄

Talan PS tud majd valami normalisat csinalni.😛
atyka
Alex, ha összeütsz valami atomstabilat, ne felejtsd el betenni a garázsba...😊

Alexease
Bar az en velemenyem, tapasztalatom nem sokat er, mert a funracerek koze tartozom, de valoban deffekt-erzekeny😊

A kombo jo, ezen megyek is majd egy versenyt😛 Csak meg setup-ot kell gyartanom, amivel az a gond, hogy ez mar eleg expert feladat ehez az autohoz😊

Most piszkalgattam egy kicsit, mentem nehany kort, tizen-husz kor volt egyben a legtobb (kifogyott a benya😛). Deffekt nem volt. De termeszetesen a koridom is - szokas szerint😛 - elmarad a "normalistol"😊)) Egyelore 1:15:xx (het eleje van, a "tobbiek" 1:11:xx-nel tartanak, de lesz az jobb is, jol eltalalva a setup-ot, ebbol is lehet "sinautot" gyartani😄), de meg szar a setup, rangat a felfuggesztes (tul sok ez a felfuggesztes allitasi lehetoseg😛). Ezen talan meg 1-2 masodpercet tudok hozni, de necces;P Erzekeny a gumi, konnyu eldaralni valamelyik iranyba.
symbol
részidõre még mindig semmi ugye? :/

petesilver
Ha befejezem, akkor megcsinálom neked akkorába is. Igazából ott még jobban mutatna 😊

Aceton
Elfelejtettem, hogy csak akkor fáradj vele, ha az eredeti kép is van akkora (photoshopban én is meg tudom nyújtani, de úgy nem kell).

petesilver cuccai is jól jönnének nagyobba, Win 7 nagy vívmánya, hogy 10 percenként cseréli nekem a hátteret, elférne szépen a mostaniak között...

Aceton
Én konkrétan 1920x1200-ban utazom...

csige791
Megcsinálhatom több méretben is ha érdekel valakit, csak mondjátok mekkorába.
Az e heti futamomat már úgyis letudtam és mivel sikerült 130 pont felett kaszálnom már nem megyek többet, szóval idõm lesz képet csinálni.

Aceton
Ez csak számtan nem matek 😊

Kép jó<#eljen>, csak kicsi...

csige791
Matekból mindig rossz voltam. <#szomoru1>

Ha esetleg valakit érdekel csináltam egy háttérképet Star Mazdásoknak.
Íme