25347
-
nono55 #12709 köszi a választ. internet explorer volt a ludas, firefox-al már működik.
még egy kérdés: a rookie szint után mi jön? pontosabban, milyen lehetőségeim lesznek ezután? -
#12708 Akkor így majd valószínű jobban érezhető lesz az, ha változik a guminyomás. -
tilus #12707 Ahogy Alex már írta, grafikai motorban és hang motorban történt a nagy változás, immár rendesen kihasználja a 3-4. magot, és két magon is jelentősen gyorsult Spa, Road America, Mid-Ohio és valószinüleg a többi is, de akinek komolyabb gépe van esetleg még 3 monitora is az megduplázhatja a frameratet, ami azért elég átütő változás.
Gumi modellben is találtak valamit mert minden autó kellemesebben viselkedik, összefoglalva..mintha ruganyosabb lenne a gumi, kevésbé szekér/fa kerék gumibevonattal.
-
tilus #12706 Virusortót kapcsold ki, ha akkor sem megy akkor szedd le próbáld ki újra, ez lesz a megfejtés. Utána kereshetsz másik virusirtót. AVIRA kiválóan müködik és ingyenes.
-
#12705 Ahogy mar irtak elottem, olvasd el a forumukban (a fooldalukon is kint van a linkje), rengeteg mindnt valtoztattak, modositottak, bovitettek.
Ha durva valtozasokat erzenel az autokon, az azt jelentene, hogy eddig rossz volt;)
Nagyon sok valtoztatas, bovites, javitas van, de termeszetesen, ezek mindegytike, nem lehet mindenkinek egyforman fontos, latvanyos. Pl. aki nem ovalozik, annak az osszes ovalos javitas kiesik, es olyan "aprosag" sem erdekli, mint a top car orrreszenek a 3D-s modositasa (a 2011-es szezonhoz), vagy nehany szponzor, tamogatoi logo, festes stb.
De ugyanigy, a hangvaltoztatas sem "latvanyos" modositas, de azert megis szamit hogy gyorsabb, kihasznalja a tobb magot, lehet minimalisan allitani stb.
Vagy a sok apro technikai valtoztatas a render engine-en, amitol gyorsabb, korrektebb, szebb lett - plusz megszunhetett nehany hiba, bug.
Vagy ott a garazs ami realtime, sokkal gyorsabb, modositott update-tel, toltessel, elmentessel, kilepessel stb.
Vagy a visszajatszas engine, ami most mar tud spool-olni.
De meg sorolhatnam, mert eleg hosszu a lista;P De ott van, el lehet olvasni.
Sajnos, olyan gyors update-re senki ne szamitson, hogy hipp-hopp mozgo felhok lesznek, eso vagy havazas;DDDD
Persze, meg mindig vannak (erthetetlenul) hianyzo dolgok, ami (talan) nem lenne akkora valtoztatas, de azert elnezve a listat, es hogy technikailag mit kell ezert megoldaniuk, nem olyan keves.
Sajnos mindenkinek mas es mas a fontos, mindenki mast szeretne, mas az elsodleges. De 1 harom honapos ciklusba, tesztelessel egytuutt (hogy lehetoseg szerint uzembiztos maradjon a rendszer), ennyi fer bele;)
Ha csak a nyers elofizetesi dijat nezzuk (foleg ha valaki fel aron nyomja), azert eleg jol megdolgoznak a penzukert:D -
#12704 Nekem 900Mb volt, de en csak most update-eltem;)
Szinte mindenbe belenyultak, es nem csak apro script szinten, hanem 3D, grafika, hang stb. -
#12703 Már nem lehet csalni, mert megoldották, mint ahogy írták is. Az update előtt viszont nem kicsit lehetett, ha most 45.3-at mész tisztán, akkor csalva simán mehettél volna 44-es kört. -
sinka90 #12702 Gymkhana eventnél hol, mit lehet csalni?
Fekete zászló ellenére érvényes marad a köröd? Vagy csak nem veszi szigorúan t2be off tracket a játék?
Javításból ítélve t2re szavazok, de kigyorsításon ugyanúgy lehet 4kerékkel off trackelni fekete zászló nélkül, viszont kanyarbejáratnál megoldották a problémát.
Örülnék, ha 45.3as körömet már nem törölnék, mert nem egyszerű összerakni egy jó kört ezen a ratyi pályán.:S -
#12701 Milyen király multiclass versenyt lehetne csinálni rajta. -
santibi #12700 Spa Endurance. 60-as grid. Az komoly lesz. -
#12699 Kiléptem egy versenyről, és lefagyott a gépem -
#12698 Jajj, már megint 900MB a frissítés, remélem nem omlik össze, ahogy szokott. -
#12697 Jaja, fórumban le van írva.
Amúgy én direkt úgy mentem körben, hogy ahol tudtam, csaltam. Örülök, hogy ezzel hozzájárulhattam ahhoz, hogy egy rohadt nagy hibát észrevettek. Vagyis hogy az egyik pályán észrevették, sehol máshol még nem tűnt fel nekik. -
#12696 fórumban le van írva mit frissítettek -
Richeee #12695 én is észrevettem azt a csalást :D
ám most öszintén,mi a izét csináltak az iracingen? mert én sehogy se érzek változást,jóó megjelent a főoldalon alul az a szép csík,egyéb más??? vagy csak még nem tapasztaltam ki... -
#12694 na én csak kb 200mbval vagyok tőled lemaradva :D nekem 600 valamennyit szedett le :D -
#12693 Gymkhanás mókánál látom leesett nekik, hogy simán le lehet csalni a pályát úgy, hogy a gép szabályosnak veszi. Vajon le fog nekik esni valaha, hogy minden pályával vannak ilyen gondok? -
nono55 #12692 Sziasztok!
Megvettem az iRacinget (3 hónapra) de nem csatlakozik a serverhez. (tűzfalon átengedtem) Mi ilyenkor a teendő?
Előre is köszi! -
santibi #12691 Kevesebb autod van gondolom. nekem full van -
#12690 800? Nekem csak 295mb-ot szedett le. -
santibi #12689 Mi ez a nagy update? majdnem 800 MB..? Alex tudsz valamit? -
#12688 hát egy órát most már biztos :D -
#12687 Úgy tűnik csúsznak egy picit. -
#12686 Hát, GMT 2kor, nálunk az plusz 1 óra, szóval szerintem 3kor fog újra élni. -
Richeee #12685 mikor lesz elerheto az iracing honlapja??? -
#12684 Erdekes volt a verseny, a gepem is szivatott. Az idomeron semmi baja nem volt (meg a net-em nek sem:P), aztan start, kitett a racsra, nyomtam egy gazt es fagyi:D
Nem gond, amugy a vegerol terveztem indulni, igy legalabb biztos volt a pit-bol rajtolas (de ha jol lattam, igy is volt aki trukkozott, mert voltak mogottem a racson:D).
A versenyen nem tudom mi tortent elol, de talan alig telt el 10 kor, es mar 4. voltam - Radical-lal:P
Igazabolo nem terveztem vegig menni, gondoltam addig megyek, amig be nem all a poziciom fixen, de aztan addig toltam, amig ki nem fogyott a benyo;) -
#12683 2011 Season 1 Schedule
Class D Jetta/MX-5
Pont ezt néztem pár hete, hogy simán össze lehetne engedni a kettőt :D -
#12682 Ugy nez ki, a kovetkezo update-tol (meg 1-2 nap), megoldodik a verseny naptarak (Season Schedule) "gondja" is, nem kell szerkesztgetni, linkelgetni, hanem sajat editort/szerkesztot kap a rendszer, igy mindenki tud csinalni maganak, mindig az aktualis adatbazisbol;) -
sheetoos #12681 Nah megvolt életem első iRacing versenye :-)
Nagyon profi még jó sokat kell tanulni a rendszer működését, de elég jó. -
#12680 Mindig ilyenkor adjak ki az update-et, igy holtidoszakban lehet tesztelni, ha esetleg gond lenne.
Van egy hetuk, hogy elokeszitsek a kovetkezo szezont.
12 hetente az embereknek sem art egy kis piheno es fun:)
Ilyenkor felszabadultaban lehet versenyezni, nem szamol semmit ( a fun reszeken).
Van meg hivatalos sorozat is, amivel lehet javitani az SR-en.
vagyis van egy-ket dolog, amiert nem art ha van 13. het;) -
#12679 Ennek a 13. hétnek van valami értelme? Így elolvasva nem sok minden. -
#12678 Igen, barhonnan, barmikor. A liszensz file-okat NEM a szamitogepen tarolja, igazabol ez egy altalanos web-es login. Igy elvileg barmennyi szamitogepre feltelepitheted (letoltheted), ugy is csak azon fog mukodni, ahol belepsz a rendszerbe. -
szatocs #12677 Igen. -
sheetoos #12676 iRacing vásárlás előtt állok már csak 1 kérdés: Lehetséges másik gépről regisztrálni?? tehát nem azon amin használni fogom. -
#12675 Ilyenek ezek. Sikánban összetörtem az autóm, mert valami szerencsétlen miután kétszer akkora féktávot vett, mint amivel be lehet fordulni, meg is csúszott, és nem tudtam lefékezni. Első kanyart persze egyszer sem vette be szabályosan. Autó 2sec-cel lassabb lett körönként utána. Inkább kiléptem, mielőtt agyvérzést kapok a hülyéktől:D -
#12674 És nem kiüt az első helyről, mert nem tudd megelőzni :@ Skip Barber, Watkins Glen, egyén volt a futamon a hotlap is összejöhetett volna az első road győzelem, erre a szerencsétlen kilök... és még én kapok mínuszt... -
#12673 Sajnos annyira nem tudok angolul, hogy ezt megírjam külföldi nyelven. -
tilus #12672 Jól beszélsz, többek között én is inditottam topicot iracing complaints forumában a témával kapcsolatban. A legszörnyübb, hogy még nem is konzisztens a dolog, mert vannak pályák (pl Spa, laguna) ahol a kemény részen is kaphatsz off tracket.
Az egész oda vezet hogy be kell tanulni mit lehet és mit nem, vagy megunod és hostedre meg ligába mész autózni és akkor nem kell ezen parázni állandóan.
-
#12671 Watkins Glen cup-on a Skip barberrel nagyon kijön az off track működésének impotenssége. Első kanyart elvétve van ember, aki normálisan akarja bevenni, emiatt az egyenesben nincs esélyem az előttem lévőre kerülni, de annyira meg nem megy már nekik, hogy a sikánnál normális féktávot vegyenek, ott fél másodpercet verek rájuk. Mostani versenyen is volt egy eset. Első kanyar előtt mögötte volt 2 tizedre valaki, de nem ment belső ívre. Én szépen elfordultam szabályosan, ő kivágódott balra, a pályán kívülre, és bejött mellém. Sikán előtt majdnem egy kocsival volt előttem, de kívül, és persze féktávon már nem ment neki, szabályosan közlekedni ugyebár nem tudunk, így rögtön utána rávertem 1.5 sec-et. Még padlógázzal mentem, amikor ő már eltűnt a képből. Ezzel a készítők nem akarnak foglalkozni? Mert ez így egy szar, nem tudok versenysorozatot, ahol ne a két kerékkel a pályán lenne az érvényes, hanem a fél autóval a kemény talajon.
Persze, én is jópárszor elrontom, de az azért nevetséges, hogy a versenyző felében a szándék nincsen meg, hogy szabályosan menjenek.
Más: a kocsim orra miért zöldült be? B-s jogsim csak oválon van:D -
#12670 Gyűjtő szenvedély