25347
-
#12669 Olyan vagy, mint a kőgazdagok, megveszed, és évente mész vele 2 kört majd -
#12668 Megvettem:D
A 25% kedvezmennyel es a visszakapott 3-mal "csak" 4 dollar:) -
#12667 Aki a 13. hét kezdetéig megveszi a 800 lovas gokartot, az visszakap 3 ájrészing kreditet. -
#12666 mi ezért változtattuk meg netkar world-ön az elnevezéseket. A Safety rating Stability point lett az iRating (nkRating) meg Kudos. Viszont mi fejlesztünk ütközés érzékelőt, ami megpróbálja megsaccolni, hogy ki volt a hibás. és súlyozzuk a büntit ehhez képest. pl ha valaki beléd csattan hátulról, akkor te jóval kevesebb mínuszt kapsz mint általában. De ez még fejlesztés alatt van. -
#12665 hát a top 5-be én legalább 2 hazai versenyzőt várok
top 10-be meg beférhet szerintem mindenki... :)
A szervezésért meg le a kalappal Tibi előtt. -
Remélem közülünk fog kikerülni a győztes :)
Bár nehéz lesz elnézve a neveket :)
Hajrá! -
santibi #12663 Tegnap küldött az iR elismerő mailt az eddigi munkáért. Szép lett volna mellette egy figyelmeztetés vagy per indítvány.LOL -
Richeee #12662 gondolom azért nem cinkeltek mert középen alul ott van a iracing.com -
#12661 Valszeg csak akkor szolnanak, ha anyagi haszod lenne belole (de nincs, csak nekik:P).
Csak azert erdeklodtem, mert amikor en terveztem csinalni valamilyen oldalt, vegigolvastam a kiadott doksikat, es eleg pontosan es szigoruan le vannak irva a dolgok (mit, hogyan lehet, nem lehet hasznalni, logok, elnevezesek, linkek, szinek stb.).
De ez valszeg csak a szokasos jogi hatter, hogy ha kell, tudjak alkalmazni. -
santibi #12660 Amúgy meg miért szólnának esetleg azé a kis logoért. Én nem elloptam a progijukat hanem népszerűsítettem. Bajuk nemigen származik belöle sőt... -
Solt #12659 -
mag1c #12658 Ha netán lesz tedd köze közzé létszíves. -
santibi #12657 Nem szóltak érte. -
Szmore84 #12656 grat hozzá, gondolom nem kis idő volt ezt összehozni -
#12655 iRacing News - Best of nations slated for - February 18.
GRAT a szervezeshez, ez mindenkinek jo lesz - uzletileg, versenyezni es persze nezni:)
Es ha mar ennyire nepszeru lett az iRacers.hu (de a netKarPro Magyar resze is eleg jol nyomul, es az is a PD szerveren van):
- tudom, hogy nekem alapbol szar net-em, de ha mukodik rendesen (a nap 90%-aban, ami nem most van, mert most ismet also csucsot dontott: 73kbps:DDDDD), akkor is (NALAM) a PD szerveren levo cuccok bosszantoan lassuak. Pontosabban, ha "elfogy a kapcsolat", elerhetetlen az oldal. Pl. van, amikor az elso 1-2 kattintasra tipp-topp betoltodik, de utana mar vege. De van amikor mar az elsore sem jon be semmi.
Ha nemzetkozi lesz a cucc, akkor kellemetlen ha valoban ennyire kiszamithatatlanul mukodik a dolog.
- az iRacers.hu logoert meg nem szoltak?!:) Elvileg tilos az ilyen szintu atalakitas, megjelenites:) -
santibi #12654 http://www.inracingnews.com/iracing-news/best-of-nations-slated-for-february-18/ -
#12653 T-Home, 15/1, ADSL;)
Tizenevig nem volt gondom vele, bar nem voltak a leggyorsabbak es a legolcsobbak, de NALAM tokeletesen megbizhato volt - eddig;) Amiota a elterjedt a IP-TV, azota ilyen szar:/
Azt mondjak, ha harmadara csokkentik a sebesseget, akkor TALAN nem fog ennyire belassulni (ritkan szakad meg, csak leesik a sebesseg 1-200kbps-re:P). De az csak 1000 Ft-tal olcsobb, es harmad olyan gyors, teljesen szar uzlet...
Kilephetnek, de husegidom van, es 24 oras atlagban, boven biztositjak ami szukseges, igy bukta. Amugy valoban jo, full toppos, kiveve este 8-tol, amikor az emberek elkezdenek TV-zni:)
Van itt UPC is, 120/10, allitolag eleg jol megy, bar sose biztam bennuk:) Ott az a gond, hogy husegidovel "csak" 5000-rel tobb mint a mostani (ha megy akkkor jo lenne), plusz 1-2000 amit a telefonon bukok. De ha ki akarnam probalni, akkor ~15000 Ft a belepes, es ~15000 Ft 1 honap, plusz 20-30000 Ft a T-Home-os lelepes:)
Most orulok, ha kajat tudok venni, nem fer bele 10 ezrekkel dobalozni:)
De allitolag, mar tervezik, epitik itt is a T-Home Kabel/Optic net-et, ami tokeletes lenne. Hogy lesz-e es mikor az passz, senki se tudja, ki kell varni;) -
santibi #12652 Még nem lefixált a közvetítés. lehet az iRacing fogja lehet más. Nem tudni még. -
tilus #12651 Miféle net ez Alex?
-
mag1c #12650 Stream közvetítés lesz róla ? -
#12649 ja láttam :-( -
#12648 Ha egyedul megyek gyakorlason ("offline") es megszakad a kapcsolat, az nem erdekli. Csak a belepeshez kell neki. -
#12647 Ilyenkor ha csak offline gyakorolsz, és egyedül körözgetsz, akkor ha megszakad a neted tudod folytatni?
Mert verseny közben már tapasztaltam, ahogy ledob, utána 12 kör hátrányból idegből mentem végig, nem volt kegyelem senkinek -
#12646 Majdnem 1 teljes kort kibirt a net-em a versenyen:D -
#12645 LFS-ben van egy autó, ami ugyan ilyen szabályok szerint épült, mint ez a kocsi. Elég jó szórakozás vele menni south city legrövidebb változatán. -
#12644 Ezt vezetni ott lesz a szeren!:D
BME FormulaRacinTeam -
#12643 Én Dell'Orcoval és Godardal versenyeztem már, de elnézve a többit, hát durva grid az biztos! Magyar prok nem indulnak? -
santibi #12642 Ma MX-5 zandvoort national hamarosan indul a szerver. Holnap Mustang Mosport. Aki tud és akar jöjjön várjuk.:) Üdv. -
#12641 Nenaddal nem egy versenyen indultam az MX5-el, most hol tart? Elég stabilan versenyzett, és emellé gyorsan. Huttun kívül többiek nem ismerősek. -
#12640 En csak 3-4 nevet ismerek kozuluk, de az mind top kategoria;) -
santibi #12639 A Feb. 18.-i verseny eddigi résztvevői. Nem gyenge Grid
1. Max. Dell'Orco (ITA)
2. Wyatt Gooden (USA)
3. Ales Nocar (CZ)
4. Kresimir Prasnicki (CRO)
5. Mac Attkisson (USA)
6. Ondrej Köver (SK)
7. Nenad Matijevic (RS)
8. Klaus Ellenbrand (DE)
9. Scott Michaels (UK)
10. Florian Godard (FR)
11. German Afanador (USA)
12. Joao Vaz (POR)
13. Dario Frattini (ITA)
14. Simon Hulbert (UK)
15. Jeff Beaulieu (CAN)
16. Janis Vigulis (LV)
17. Roderic Kreunen (NL)
18. Roland Ehnström (SWE)
19. Blade Townend (UK)
20. Douglas Lundberg (SWE)
21. Rudy Van Buren (NL)
22. Greger Huttu (FIN) -
sheetoos #12638 Köszönöm megoldódott! :-) -
santibi #12637 windowsban belötted a fokot? -
santibi #12636 Best Of Nations!
2011. 02. 18. Spa-Fracorchamps Autó: Star Mazda
Részletek a fórumban majd és a főoldalon
iRacers.hu -
sheetoos #12635 Sziasztok!!
Nem iRacing probléma, de sok tapasztalt ember van itt a témában szóval:
Ma vettem Dfgt-t. minden nagyon jó, de hiába állítom be akár az lfs-ben akár a netkar proban 900 fokra a kormányt mindig 200on marad. Illetve beállítottam a logitech szoftverében is, hogy 900 fok legyen. Eléggé meg vagyok lőve... előre is köszönöm a segítséget! -
#12634 A Roadster teljesen jo, volt amikor azzal mentem. Minden ugyanaz mint a Cup, csak setup-ban kevesebb (szinte fix, beallitasa izles kerdese) es hosszabbak a fokozatok (ami neha elony lehet, foleg ha "macerasak" a valtaspontok).
A Cup sokszor tul gyorsan felporog, sokat kell valtani, es a fektavon is haszos lehet, ha csak 1-et es nem 3-at kell visszapakolni (foleg ha kanyar kozben kell gepeszkedni, a kuplunggal, a valtokarral, ahol ha korai a mutatvany, hiaba az izmos blip, kepes megcsuszni a hatulja) ;) -
#12633 Jah megtaláltam, csak nem versenyben futott, hanem időmérőn.
Mx5 roadster ennyivel gyorsabb lenne laguna secában? -
#12632 Melyik pályán? -
santibi #12631 Meg MX-5 WR már magyar idő. -
#12630 11 indulás, 8 győzelem, jó kezdés.