iRacing

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

pointer4
Tuttiii lett 😄 Gondolom akkor sikerült szépen átvezetni az usb-t a g25-ön.
A plussz gomb is nagyon odapasszol 😄 Most már nincs kifogás, hogy nyomassad a játékot 😄
csige791
GT (corvette) háttérkép by Precise-Division.

1280x1024
1680x1050
1920x1050

\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .

csige791
grat! , király lett a cucc. Sajnálom ,hogy én ilyen fakezû vagyok, szívesen csinálnék én is magamnak ilyen cumókat. De így marad a bõrfotel meg a gyári G25.
Errõl jut eszembe (off):
A Pannonia Rally fejlesztõi (Dimension Technics) mondták, hogy leprogramozták azt, hogy Force feedback-es joystickal lehessen váltani és pl ha 200-nál akarod egyesbe rakni akkor nem tudod mert a force nem engedi még rezeg is. Azért ezt kipróbálnám más játékban is.

\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .

petesilver
Majdnem az egész napot végigtöketlenkedtem vele, de végül megérte! Pointer már átalakította nekem, a régen itt bemutatottjoystick áramkörét használva külön újra életre keltette csak a MOMO kormány gombjait. Sokat tököltem vele, de végül sikerült megmentenem a G25 saját 2 gombját is, és most végre kedvenc kormányom csücsül a G25-ön. Kevés fény miatt feltoltam az egyik képen a brightnesst, hogy kivehetõ legyen a 2 extra kapcsoló helye. Faragtam neki helyet, így véletlenül pont úgy feszül, hogy még a tervezettnél is jobban áll, esik kézre!Képek:

Mission Impossible 2010: PRO Class

petesilver
ehh, simán 100 körül fölött volt eddig, és most húztam is, bár buta grafikával megyek. Egyszer kipróbáltam, nem ismertem rá a skippire, a shaderek miatt ilyen tükrözõdõs aktiva takony lett a felülete, meg a színe is lilás emiatt a világoskék helyett. Hát iszkoltam vissza visszaállítani 😊

Alexease
A VSync-et probald bekapcsolni a videokartyanal es a programban. Az jobb mint a frame limiter, megbizhatobb. Nem szamol feleslegesen a kartya, es frame esesnel nem zavaro (mert nincs)😊 Elvileg/allitolag segithet a kulonfele latency, lag es egyebb gondokon is.
Persze, ilyenkor nem art, hogy legalabb a frissitesi frekvencianak megfelelo fps-t tudja hozni allandora a karya+gep😊
petesilver
Kipróbáltam, húztam picit a kártyát is, Dallara+Barber, és pár kör ütán kedte a szaggatást, szinte állóra 😞 Múltkor valamiért bekapcsoltam az fps limitet, és az okozza ezt a szaggatást. Újra kikapcsoltam, és megszûnt a gond. Megnéztem az Indy setupját, nem találtam benne semmi különöset, talán a kasztni alatti aero elnevezért, de az meg ahogy elnéztem a hasmagasság érdekes elnevezése 😊 De tény, hogy évek óta nem élveztem ennyire vezetni versenyautót, nagyon bejön. Amúgy a beharangozó/bemutató képeket ha megnézitek, ott is látni az ingame fotókon, hogy oválra külön megcsinálták a másik szárnyat rá. Szóval korrekt munka. Amit nem értek, practice alatt hiába jelöltem ki, nem cserélt kereket, valamint pár funkció, mint a gumik, miért nem választhatóak szabadon, miért csak kizárólag Fakárhányra mûkszik.

Igen, köszi, most próbáltam én is. Érdekes, de így tényleg megy.
Köszi mégegyszer!

petesilver
nekem az autó mappájában van, és mûkszik a setup, mindegyik.

csige791
Nem tudjátok ki írta ezt a cikket ?

pointer4
Ráeszkábáltam a G25re, igaz rally kormány, de nekem jó mindenhez 😄
csige791
na azt hiszem bele kell jobban mélyülnöm a témába. nagyon durva az a kormany, te csinaltad ?

pointer4
Én a dashboard részét nem használom, csak a fizika részét használom, gyorsulás-lassulás eredményeket a szimulátor mozgatáshoz. Persze egyszerû mûszerfalat már csináltam, csak a másik monitorra vele. Keveset iracingezek, és rf/race07 hez meg van egyszerûbb. kép1 kép2

X-sim progiban van elkészítva pár alap kijelzõ, motec, stb, de az másod monitorra való pl.
Vagy akár pda.
csige791
huhuhuuuuhuuu... ez brutal. neked mar sikerult belõni ? Tul sok volt az info elso pillantásra. <#wow3>

pointer4
csige791
tudnál nekem errõl bõvebb infót adni ? mert nem világos a következõ mondat részlet:
"Használva az X-Sim+LCDHype/LCDStudio plugin kombót"

Sajnos eddig elõre elkészített cuccokat használtam csak, szóval sík hülye vagyok a nagyon bonyolult dolgokhoz.

pointer4
Használva az X-Sim+LCDHype/LCDStudio plugin kombót, lehet kiiratni ezeket (sajna iracing ebbõl a szempontból eléggé szegényes):

Simulator output:

lateral acceleration
yes

vertical acceleration
no

longitudinal acceleration
yes

gear switch force
yes

Gauge output:

current speed
yes

current rpm
yes

current tank fuel
no

current gear
yes

current lapnumber
no

current possition
no

current tire informations
no

temperature of water
no

temperature of oil
no

last laptime
no

best laptime
no

flags
yes

altimeter
no

airspeed
no

vertical velocity
no

attidude
no

heading
no

fuel flow
no

fuel on left side
no

fuel on right side
no

temperature of exhaustgas
no

oil temperature
no

oil pressure
no

turncoordinator
no

ambient temperture
no

ampmeter
no

Special output 1
laps remaining

Special output 2
current round percent

Special output 3
gametime

Special output 4
none

Special output 5
none

Special output 6
none

symbol
nah mondjuk az még mindig vicc... mármint, hogy még mindig nincs...
lehet a következõ frissités fõ szenzációja az lesz, de akkor tökönlövöm a killert 😄

http://rateyourmusic.com/~unrealnoise

csige791
Logitech G15 bill.-hez nincs valami cucc ? Mármint hogy kiírjon nekem valamit a kijelzõn, pl. a (nemlétezõ) részidõt. 😊

symbol
nah ebben van valami.
GT járgányokat nyugodtan lehetne akár egybe is pakolni, ha hivatalosan is úgy vannak.

a többi más kérdés. lotust pl nem nagyon kéne összevonni semmivel. idõvel kialakulhat rendszeres rajongótábora az egyes bajnokságoknak (mint ahogy van, aki most is még csak skippizik), szóval lehet jó lesz ez nah, meg csak nõ azért a létszám, egy éve hányan voltunk 4-5 ezren?
most road alatt vagyunk 12ezren, ezek közül szerintem úgy 1000 ember aktiv nagyjából roadon. de lehet sokat mondok. meglátjuk 😊

petesilver
thx. azóta a hátteret világosabbra vettem picit, mert végül sötétnek találtam.

csige791
király lett , grat!

Eddig mappákba rendezve volt... Ez számít? Elég vicces..
Este kipróbálom beömleszteni õket a fõmappába. Köszi a tippet!

petesilver

"miért van a series statnál egy csomó series elé odaírva, hogy iRacing"

Az Office-t utalom meg ezert, minden alkalmazas ele odairja hogy Microsoft, utana pedig hogy 2003.

"Megnéztem a setupokat, de mindegyikre azt mondja, hogy "unable to load"... Van ötleted?"

Nem almappabol probalod betolteni? A My Documents/iRacing/setups/specracer mappaba probald betenni a set-et. Felteve, hogy a Spec Racer-rol van szo.

csige791
Én nem haragszom a sok verda miatt, bár jobban örülnék, ha mondjuk a corvette mellé jönne egy GT1-es ferrari, meg még valami GT1 es verda, és akkor lehetne vegyes bajnokság. ugyanígy a többi kategóriát (ahol van rá lehetõség) inkább búvíteni más autókkal, nem létrehozni 15 bajnokságot, mert így szar az egész.
példa:
Road bajnokságok:
rookie bajnokság: soltice, jetta, meg még berakni melléjük 1-2 hasonló teljesítményû verdát.
Tehát minden licenchez egy banokság lenne de az több verdával és a bajnokság elején kéne eldönteni mivel akar menni a user. A páylákat meg úgy kiválasztani, hogy mindegyik másik verdának feküdjön.
Milyen fasza lenne mondjuk F.I.A. GT bajnokság...
Lenne GT1
Maserati MC 12
Saleen SR7
Corvette C6R
meg valami gt1 es ferrari.
És akkor mondjuk a GT bajnokság lenne B licence, így minden B licences egy helyen menne csak más verdákkal.

GT2
Ferrari F430
Porsche 997 GT3 RS
Aston Martin V8 Vantage

Gt2 meg mondjuk C licence
stb....

csige791
nekem se változik.

symbol
mondjuk indicarnál már én is pillangóznék, de ez meg a Driving Force kormányoknál elég gáz, szerintem még az ember keze, ujja is megfájdul tõle... nem értem miért nem lehetett volna egy vékonyka, de erõs akármit odarakni amit megpöccintesz (és elérsz normálisan) aztán már vált is. Vicc kategória ez is vazze...

symbol
azt sem értem miért van a series statnál egy csomó series elé odaírva, hogy iRacing. mi más basszák meg? 😄 tiszta hülyeség, ha volna is értelme akkor is zavaró...

symbol
Tudom hogy nem annyira könnyû, de azért a c6-osnál cak könyebb egy 700 kg-al úgy emléxem, plusz, azért erõsebb 150 pacival 😄
ha ez nem lesz A-s akkor semmi... :/

nah nem is rossz 😄 három hónapja semmi idõmérõ meg etecera 😊 bár pár épphogy' határeset volt (forgások 😄). viszont amikor ma este pár nap GT után beültem a Lotusba, hát atyaúristen... Mintha újra kellett volna tanulnom vezetni...
link és még plusszoltam is magam 😄

Alexease
A V8 nem biztos hogy Class-A lesz😊
De az a V8 nem annyira konnyu😉 Szerintem Monte Carlo kategoria lehet (~1500kg tankolva, pilotaval), bar majd' 2x erosebb. De ha ha viszonyitunk, mint ero, akkor a Corvette-tel lehet egalban, mert Vette legalabb 400kg-mal konnyebb es csak 150LE-vel gyengebb😊)
symbol
nem mondtam hogy várok. illetve várok, de közben eddig is lotus-oztam :p csak hivatalosan nem. most már úgyis tolom neki 😊

V8 meg A-s lesz az száz, elég erõs, és "könnyû". 😄 zsir lesz

symbol
nah jah, meg a faszom. bár már lehet jobb is lenne, ha úgy lenne 😊 bár lotusnál igy is csak két nap lehet menni 😊
nah mindegy, érdekes lesz, õk tudják... 😊

nah nemsoká idõmérõ, feliratkozom a 21 ember mellé és leviszem közben az SR-em 😄DD

viziloitato
Én nem várok semmire, inkább használom, azt ami van. Nekem unalmas lenne karba tett kézzel ülni a gép elõtt, és mindig az újra várni, amivel nem is megyek majd, mert kevés a jelentkezõ, de nem baj, mert nemsokára úgyis jön valami új, majd akkor várok arra.
Alexease
Kint szinte barmelyik hasonlo, nalunk extranak szamito ilyen auto, kb ezen az arszinten van😉 Csak sajna amig megveszed es behozod vagy ha iitthon veszed, maris luxus cucc😊
Talan a Pontiac Solstice kinti ara, egy itthoni komolyabb Suzuki-val vetekszik😄DD
Alexease
En mondtam😊 Elobb utobb az lesz, hogy Class-C felett, egy-egy sorozattal, heti 1 nap lesznek csak futamok😉
Ami nem gond, mert: be tudod osztani az idod, talan komolyabb lesz, ott a tobbi sorozat, lehet gyakorolni, qual-ozni vagy ott a Hosted😄DDD Ha valaki komolyabban veszi, akkor az heti max 3 sorozat lehet amugy is😉 Gyakorlas/setup, qual/race, gyakorlas/setup, qual/race, gyakorlas/setup, qual/race, 1 nap pihi😄DDD
symbol
nah jah 😄 szépek. 😄D
ezzel hasitanék az életben (is); 😄

Aceton
Melyik Mustang nem??? 😊

Nagyon off, de az új (alap)modell listaára 20.000 USD alatt van...

Kill\'em all - Let God sort\'em out...

symbol
pöpecül néz ki mondjuk 😊

Alexease
(Doran) Ford GT-R
symbol
kössze srácok, 😊 akkor még mindig inkább a V8 a nyerõ.

de a most felsorolt járgányok elriasztanak... 😞 annyira nem nõ a létszám, hogy ez mûködjön tartósan :/

Alexease
Ford Mustan FR500S
symbol
amúgy megértem én az iracinget, de le kéne állniuk oké. legyen még egy V8 és még egy GT járgány, de aztán állj... semmi értelme tovább folytatni. Már most is inkább a játék tulajdonságaival kéne hódítania a játéknak... (csak hát nincs nagyon eddig mivel, mert vannak nagy hiányosságok) szóval... ideális ív, poros ív, gumik, idõjárás minimálisan de normálisan, fasza telemetria, meg ilyenek, ezekkel sok mindenkit meg lehetne gyõzni más táborokból.

eldobom az agyam, ha jövõre is jön még (fél évenként számolok 4-et) 8 új kocsi... mert akkor lassan az lesz, hogy minden bajokságra egy idõpontban lehet csak jelentkezni, ergo ugyanaz lesz majd mint egy privát bajnokság. NEM és NEM látom át a koncepciót.

Alexease
A Mustang az uj, a "GT-s", a Corvette-hez hasonlo parameterekkel. De lesz Ford GT is, amivel a FIAGT-ben mennek (az konnyebb, erosebb).
Aceton
Nem tudom, nem követem annyira a híreket, így nem számolom visszafele a napokat, aztán meg esetleg csalódok. Valaki úgyis beírja ide, hogy megjelent, akkor megveszem... 😊
Hogy melyik lesz hozzá pontosan azt nem tudom, de ha az összes típusa kijönne, megvenném mind (bár értelme nem volna (de legalább rímelne...))

Alexease
A V8 biztos jon, de nem biztos, hogy legkozelebb😊 Vagy februar vagy majus eleje. A masik ket Ford-rol sem tudni semmit. De kozben johet a Mazda MX5 vagy a Formula Ford is😄
symbol
az melyik lesz pontosan? (annyi van belõle...) 😄
vagy valami adatot, milyen erõs, meg mennyi a súlya? 😊

symbol
jaja, ezt én sem értettem 😞 ott vannak a fokok, de nem változik semmi... mondom lol. akkor tudnám minek van ott az infopanel. a nagyfõnökök erre vagy azt mondják, hogy hát csak a telemetria nem mûködik, de simán lehet, hogy a gumi tényleg nem változik soha semmit 😄D (nah jó, azért néha lehet defektet kapni 😄)

amúgy kössz neked is alex 😊

Aceton
Remélem a Ford Mustang beelõzi 😊